Kirjoittaja Aihe: 2020-06-08 Jukka Hankamäen Totuus kiihottaa -kirjasta syntynyt kohu (PS/Suomen Perusta)  (Luettu 42047 kertaa)

sattuma

  • Jäsen^^^
  • ***
  • Viestejä: 1 769
  • Liked: 1564
^ Tietenkin puolueaktiiveja tuollaiset julkiset avautumiset harmittavat, mutta äänestäjille tällaisista tiedoista voi kuitenkin olla hyötyä.

Eipähän pääse syntymään mitään turhia illuusioita siitä, että persujen toiminta (varsinkaan paikallistasolla) eroaisi loppupeleissä juurikaan niiden ahkerasti kritisoitujen vanhojen puolueiden toiminnasta ;)

Ehdokaslistoja täytetään erä kerrallaan. Kun Persut ovat nousussa, niin muutama paikka halutaan jättää auki vielä viimeisiin päiviin, jos joku kova nimi saadaan listalle.

Hankamäki ilmeisesti halusi ilmoittaa kieltäytymisen ensin. Hän ilmeisesti oli saanut tiedon, ettei häntä nimetä tässä erässä.
Tämä ei tietenkään tarkoita sitä, ettei hän olisi päässyt lopulliselle listalle.

Lainaus
Helsingin Perussuomalaiset nimesi 21 uutta ehdokasta kuntavaaleihin
Helsingin Perussuomalaiset ilmoitti helmikuun 4. päivänä 21 uuden ehdokkaan nimeämisestä.

Listalla on kaksi ennalta hyvin tunnettua perussuomalaista: kansanedustaja Tom Packalén sekä entinen europarlamentaarikko Pirkko Ruohonen-Lerner. Nimityksen jälkeen kaikki puolueen kansanedustajat Helsingissä ovat ehdolla kuntavaaleissa.

Muilta osin lista koostuu tutuista paikallispoliitikoista sekä uusista tekijöistä.

Suomalainen yhteiskunta ja Helsinki ovat muuttuneet ilmapiiriltään ja demografialtaan voimakasta vauhtia. Tämän muutoksen havaitsi hankintajohtaja Mira Korhonen-Low, joka palasi Suomeen tehtyään näyttävän 13-vuotisen uran kansainvälisen suuryrityksen sekä Australian valtionhallinnon palveluksessa

https://helsinki.perussuomalaiset.fi/uutinen/helsingin-perussuomalaiset-nimesi-22-uutta-ehdokasta-kuntavaaleihin/

Lisäys: Pikaisella laskennalla PS on asettanut noin sata ehdokasta. Maksimimäärä taitaa olla 127 ehdokasta.
Tuore Ylen mielipidemittaus tuonee lisää kyselyjä, miten pääsisi PS:n ehdokkaaksi.
« Viimeksi muokattu: 04.02.2021, 12:06:50 kirjoittanut sattuma »

Tagit: