UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: Valhemedia, Watergate ja Venäjä-syytökset, Obama salakuunnellut Trumppia  (Luettu 3877 kertaa)

siviilitarkkailija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 16 496
 • Liked: 16404
 • covfefe
  • Profiili
Edessämme aukeaa yksi koko Yhdysvaltalaisen tämän vuosisadan suurimmista vakoiluskandaaleista, Watergate salakuuntelujupakan peilikuva. Kuinka syvällä Trumpin salakuuntelussa Obaman valkoinen talo on ollut. Toistaiseksi emme tiedä. Mutta silmukka Obaman hallinnon rikosten ympärillä kiristyy.

Watergate mullisti Yhdysvaltain politiikan.

Mitä sana Watergate us politiikassa tarkoittaa? Vastaus: Suurin hallinnon tekemä rikos josta se jäi kiinni ja pakotti presidentti Nixonin eroamaan. Rikos oli hallinnon määräämä salakuuntelulaitteiden asennus demokrattipuolueen päämajana toimineeseen Watergate hotelliin. Sinänsä pikkuinen juttu josta lähti lumivyöry liikkeelle kun Wasington Postin nuoret toimittajat päättivät tutkia tapauksen lähes pohjamutia myöten. Täysin vastoin kollegoiden ja lehtien vakiintuneita käsityksiä.  Lopputulos ei ole vain mediahistoriaa vaan Yhdysvaltojen historiaa.

Trump towerin tietoliikenteen on urkittu, valhemedia vaikenee

Trump on ilmiselvästi henkilö joka on päättänyt taistella itsensä 4 valtiomahdiksi julistanutta lehdistöä vastaan. Siksi pääosin vasemmistolaisesti ajattelevalle suurkaupunkien lehdille hän on punainen vaate. Kun poikkeuksellisen epärehellinen vaalikampanja, mm senaattori Bernie Sandersia vastaan toteutetut törkeyden ja muualla rikolliset vaalituloksen väärennökset esivaalissa eivät saaneet odotettua tulosta, vasemmiston ja demarien seuraava veto oli ja edelleen on Venäjä-kortin käyttö. Mutta tässä onkin jutun juonikuvio.

Venäjän käyttö vaaleissa syytösaseena on johtanut ja johti koko Yhdysvalloissa poikkeukselliseen tilanteeseen. Trumpin eli republikaanien puolueen ei-establismenttiin kuuluvan Trumpin tieto- ja henkilöliikenteen seuraamiseen. Kansallisen turvallisuuden nimissä koko Trumpin tietoliikenne, myös puhelimet, vaalikeskustelut ja yhteydenotot on seurattu ja raportoitu edelleen. Samaan aikaan Obaman hallinto on itse jättänyt mm ulkoministerin koko viestiyhteydet täysin suojattomiksi ja ryhtynyt rikollisesti hävittämään valtiolle kuuluvaa mutta demokraateille arvatenkin kiusallista kirjeenvaihtoa. Kiitos ulkoministerin sähköpostisoolon joka on niin käsittämätön että siitä saisi kirjasarjan ja pari pitkää elokuvaa mutta ei näköjään ansaittua syytettä.

Presidentti Trump on varsin rahvaanomaisesti todennut totuuksia

Trumpin viestiliikenne on vakoilu. Käytännössä tähän pystyy ainoastaan Yhdysvalloissa hallintoon kuuluvat valtiolliset tiedustelutoimijat. Oli syynä Venäjän väitetty osallistuminen tai ei, vakoilu ja viestien haltuunotto on tapahtunut. Oletus että Venäjä tai Kiina olisi pystynyt vastaavaan kuin yhdysvaltalainen valtion tiedustelujärjestö yhdysvaltojen maaperällä tai bittivirrassa on rohkea mutta ei todennäköistä. Vaikka demokraateja lähellä oleva lehdistö lyö rystyset valkoisina "Varokaa-Putin-rumpua". Toki ulkomaisia toimijoita varotaan mutta Venäjän kapasiteetti ei riitä USA:n vaalien manipulointiin. Liittovaltion vaalit on projekti joka ei ole kenenkään hallinnassa , edes yhdysvaltojen oikeusministeriön vaikka kai sen pitäisi. Niin tyhmä Venäjän presidentti ei ole että sotkeutuisi moiseen kun USA:lla on sellainen määrä luotettavia liittolaisia jotka tekee saman ilman että edes kykenevät ymmärtämään että yhtä vähän kuin amerikkalaisen äänestäminen kuuluu Venäjälle, se kuuluu myös heille.

Tosiasia on se että vasemmistoon kallellaan olevan lehdistön unelma-presidentti Barak Obama on hallinnossan ollut kaikkea muuta kuin mitä julkisuuskuvansa antaa ymmärtää. Hänen ei tarvitse erota jos vaikka todisteet republikaanien vaalikoneiston valtiollisesta vakoilusta tulisi julkisuuteen. Internetin aikana ei ole enää yhtä helposti ja poliittisesti manipuloitavaa narratiivia kuin 1970-luvulla.
 
Maailmassa ei ole mitään muuta vakavaa asiaa kuin huumori...

Pöllämystynyt

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 464
 • Liked: 6269
 • vasemmistolainen rauhanpuolustaja
  • Profiili
  • Yövartija
Erittäin kiinnostava viesti, mutta toivoisin, että et käyttäisi vasemmisto-sanaa tällaisessa harhauttavassa merkityksessä. Trumpia vihaavat massamediat ovat suurpääoman pyörittämiä ja suurpääoman (ml. Soros) asialla olevia ison rahan kaupallisia medioita, jotka ajavat kapitalisti-Trumpiakin oikeistolaisempaa politiikkaa. Trumpin ja hänen vastustajiensa yhteenotoissa ei ole juurikaan vasemmistolaisia kummallakaan puolella. Jopa kommunistien ja anarkistien tapaiset, kaduilla riehuvat Trump-vihaajat tosiasiassa toimivat lähinnä suurpääoman asialla, kiihottamina ja rahoituksella.

Tässä ei siis ole kysymys vasemmisto-oikeisto -vastakkainasettelusta. Kyse on pitkälti globalistien, elitistien, demokraattipuolueen ja väestönvaihtajien yhteenotoista Trumpin, laillisuusväen ja demokratian puolustajien kanssa.
Maailma ja kaikki sen kulttuurit on kuin maalauspaletti useine kauniine väreineen, joilla kaikilla on oma ainutlaatuinen sävynsä. Jos sekoitetaan ne kaikki, ei yhtään väriä jää jäljelle, eikä yhtäkään väriä voida enää erottaa aikaansaadusta sotkusta. -Mohammed Rasoel

siviilitarkkailija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 16 496
 • Liked: 16404
 • covfefe
  • Profiili
No täytyy yrittää korjata. Amerikoissa käytetään termiä  "liberal" joka kuvaa ryhmää enemmän kuin käyttämäni "vasemmisto" tai "demarit". Demokraattipuolueen ytimessä on sellaisia kapitalisteja joille suomen kokoomus näyttäytyy lähinnä äärivasemmistolaisena...mitä korporatiivinen kommunismi itseasiassa sivuaa. Mutta suomalaisten poliittisessa historiassa liberaali on lähinnä Kari Suomalaisen piirtämä pikkuinen sketsihahmo. Joten olen hieman vaikeuksissa.

Yhdysvalloissa demokraattipuolue on täysin hajalla. Siinä on kaksi täysin erilaista ja eri intressiä ajavaa ryhmää joille ei ole mitään yhteistä. Oikeastaan edes Trumpin vastustaminen ei yhdistä demokraattipuoluetta. Eikä varsinkaan demokratia kuten esivaaleista voidaan nähdä. Jos demokrattipuolue olisi rehellinen eikä järjestäytyneen rikollisuuden poliittinen kulissi, Yhdysvaltain presidentti olisi Bernie Sanders. Mutta valitettavasti itse puolue on niin syvällä korruptiossa ja rikollisuudessa, että Soros saa käyttää miljardin poikineen valhemedian valkopesukampanjaan. Eikä tule puhtaaksi. Kuten nimityksistä voidaan nähdä. Pelkästään Clintonien ympäriltä on kuollut 47 (muistini mukaan) ihmistä ennenaikaisesti tai väkivaltaisesti. Ja mitä sanoo valhemedia....#hiljaista on...katsokaa taas se Trump...#.

FBI Comeyn aikana on muuttunut politiikan tekijäksi


Eurostoliiton erilaisten poliittisten poliisihallintojen isä on Amerikan FBI. Gangster Dillingerin ympäri kyhätty poliisi oli homoseksuaalin ja legendan mukaan transvestiittikuvilla mafian kiristämän Edgar Hooverin oma valtio valtiossa. Jopa sellainen että se kiristi tarvittaessa vaikka presidenttiä. Ja kun lopulta Nixon, joka on politiikan paha poika, sai FBI,n johtajan eläkkeelle, FBI:n kiristysote löystyi. Tämä kesti tasan Comeyn, ääriuskonnollisen ja republikaanien nimittämän johtajan , ruorinkääntöön. Mutta yhdysvaltojen politiikan mukaan sensijaan että maassa olisi yksi liittovaltion poliisi, niitä on tusinoittain. Ja jokainen presidentti haluaa keksiä ainakin pari lisää. Väite että Obaman hallinto ei olisi vakoillut Trumppia ei kestä mitään analyyttistä tarkastelua. Se kuinka tietoinen valkoinen talo on ollut on tietysti kiistanalaista. Pelkästään homeland security ja nsa ovat sellaisia tekijöitä että. Etenkin väite että jälkimmäisen signaalitiedustelun jotenkin välttelisi erityisesti Trump-toweria vaalikampanjan alusta asti on naurettava. Us liittovaltion osastot toimivat ristiin, päällekkäin ja toisistaan piittaamatta. Jotain kertoo sekin että cia:n vastaava päälikkö kävi ensimmäisenä Trumpin valinnan jälkeen briiffaamassa uutta presidenttiä jonka jälkeen Trump oli varsin vakava ja käyttää nykyään suoraan viestintään twitteriä. Vastustajien iloksi ja kauhuksi.

Toistaiseksi valhemedia suoja Obamaa vastaan on järkkymätön mutta muutama paha mutuma näkyy. Obaman hallinnon syväkurkut ovat Putinjahdissa vuotaneet vahingossa suorat tunnustukset Trumppin kohdistuvasta vakoilusta mitä lehdet yrittävät peitellä nämä löytäneen perustuslakiasiantuntijan luonnetta ja henkilöä morkkaamalla.  Siinä ei totuus paina mitään kun poliittinen tarkoituksenmukaisuus rulettaa. No eihän näitä suotta kutsuta fake ja very fake newsiksi.
Maailmassa ei ole mitään muuta vakavaa asiaa kuin huumori...

Vesa Heimo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 348
 • Liked: 1263
 • Nussittuna nukkuisit sikeästi.
  • Profiili
Onko tässä siis sellainen tyypillinen vaihtoehtotodellisuuden win-win kuvio; Jos Obama tuomitaan, se todistaa tietysti Trumpin väitteet oikeaksi.

Toisaalta jos Obamaa ei edes syytetä koska todisteita ei ole, tarkoittaa se sitä että Soros ja Clintonin klaani on lahjonut/murhauttanut kaikki hiljaisiksi ja hävittänyt todisteet mikä todistaa että Obama on paljon suurempi rikollinen kun aluksi edes pelättiin.

 :flowerhat:

Sama pätee tietysti Hillaryyn, eli varmaahan on että kyse on USA:n historian suurimmista rikollisesta ja rikossyytteiden puute kertoo vain karua kieltään heidän mafiansa vallasta. Ei missään nimessä syyttömyydestä.
« Viimeksi muokattu: 06.03.2017, 20:57:20 kirjoittanut Vesa Heimo »

Don Nachos

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 337
 • Liked: 230
  • Profiili
"Uutinen" on huijausta. Sillä yritetään saada huomio pois Trumpin hallinnon Venäjä yhteyksistä. Jos todisteita ei saada kasaan vuoden sisällä, niin kongressi voisi alkaa puuhaamaan valehtelijan irtisanomista.

siviilitarkkailija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 16 496
 • Liked: 16404
 • covfefe
  • Profiili
Onko tässä siis sellainen tyypillinen vaihtoehtotodellisuuden win-win kuvio; Jos Obama tuomitaan, se todistaa tietysti Trumpin väitteet oikeaksi.

Yhdysvaltojen presidenttiä EI tuomita (tai ei ole koskaan tuomittu) rikoksesta virka-ajan puitteissa. Nyt pitää miettiä muutakin kuin valhemedian syytöksiä. Presidentti ilmoittaa erosta jolloin syytteet raukeaa (paitsi kansalaisten mielissä ja poliittisessa muistissa). Prosessi on sellainen että presidentti eroaa ennenkuin tähän joudutaan. Tai on eronnut ei erotettu.

Perinteisesti vallan vastaanottanut presidentti myöntää edeltäjälleen (en todellakaan tiedä onko Trump tämän tehnyt) vastuuvapauden. Ts vaikka presidentti syyllistyisi virka-ajan puitteissa rikokseen, häntä saa syytesuojan.

Ajatus että presidenttiä vastaan nostettaisiin virkarikossyyte on luonnollisesti monen mielessä. Virasta luopunutta presidenttiä ei kuitenkaan ole tietoni mukaan koskaan syytettu...EDES VÄÄRIN PERUSTEIN MAANSA SOTAAN AJANUTTA G W BUSHIA.

Lienee selvä että MITÄÄN oikeudellista syytettä saati tuomiota yhdysvaltalainen ex presidentti ei tule saamaan. Näin ei käy eikä voi käydä. Kyse on totuuden selvittämisestä ei yksioikoisesta virka- tai rikossyytteestä.

Lainaus
Toisaalta jos Obamaa ei edes syytetä koska todisteita ei ole, tarkoittaa se sitä että Soros ja Clintonin klaani on lahjonut/murhauttanut kaikki hiljaisiksi ja hävittänyt todisteet mikä todistaa että Obama on paljon suurempi rikollinen kun aluksi edes pelättiin.

Nyt sinulla menee faktiot sekaisin. Obaman lähipiirissä ei ole kuollut lukuisa määrä avustajia tai kummpaneita. Clintonien lähipiirissä on.

Lainaus
Sama pätee tietysti Hillaryyn, eli varmaahan on että kyse on USA:n historian suurimmista rikollisesta ja rikossyytteiden puute kertoo vain karua kieltään heidän mafiansa vallasta. Ei missään nimessä syyttömyydestä.

Jos elät suomalaisen valhemedian narratiivia seuraillen, kuva joka Hillary Clintonista välittyy on yhdenlainen.

Jos katsoo yhdysvaltalaisen mediamaailman koko kuvaa, Hillary Clinton näkyy aivan erilaisena.

Siksitoisekseen, Hillary on umpikiero ihminen mutta kisaa yhdysvaltojen suurimmista rikollisesta hän tuskin voittaa. Minä en ymmärrä millä mittarilla hän voittaa mm G W Bushin Irak-sotineen?
Maailmassa ei ole mitään muuta vakavaa asiaa kuin huumori...

siviilitarkkailija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 16 496
 • Liked: 16404
 • covfefe
  • Profiili
Ilmeisesti Obama eli hallintonsa on laittomasti seurannut useampia yhdysvaltalaispoliitikkoja kuin vain Trumppia. Salakuuntelu on ollut merkittävää ja ilman oikeuden lupia harjoitettua jopa niin että  Watergate jää kauas historian hämärään triviaalina puuhasteluna Obaman hallintoon verrattuna.

Eikä valhemedia luonnollisesti näe asiaa minään ongelmana. Tiedä vaikka olisivat mukana laittomasti saadun tiedon hyödyntäjinä.
Maailmassa ei ole mitään muuta vakavaa asiaa kuin huumori...

Vesa Heimo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 348
 • Liked: 1263
 • Nussittuna nukkuisit sikeästi.
  • Profiili
Ilmeisesti Obama eli hallintonsa on laittomasti seurannut useampia yhdysvaltalaispoliitikkoja kuin vain Trumppia. Salakuuntelu on ollut merkittävää ja ilman oikeuden lupia harjoitettua jopa niin että  Watergate jää kauas historian hämärään triviaalina puuhasteluna Obaman hallintoon verrattuna.


Sinä nyt olet toistellut tuota useamman viestin verran, mutta olisiko seuraavaan viestiin tarjolla ihan faktaa lähteineen?

siviilitarkkailija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 16 496
 • Liked: 16404
 • covfefe
  • Profiili
Riippuu siitä pitääkö mitä faktana. Valhemedian toimintaa mm M Leviniä vastaan käydyssä kampanjassa voi havaita että vaikka toinen näytti suoraan todisteet ja jopa Valhemedianan oman uutisoinnin, niin toisille tällä ei ollut mitään merkitystä. Itseasiassa hyökkäys M Levinin henkilöä vastaan on sellaista että itsessään se jo todistaa että kun asia on liian kiperä, faktat lakkaavat merkitsemästä. Ajatus pyhimykseksi julistetun Obaman hallinnon vääryyksistä on monelle mm Suomen Valhemedian saturoimalle täysin mahdotonta ja jo itsessään osoitus väitteen esittäjän valheellisuudesta.

Ylipäänsä "faktan vaatiminen yhdysvaltojen hallinnossa ja politiikassa"  on samaa tasoa cnn:n vaaliväittelyn kanssa. Tai oikeastaa parempi vertauskuva on "faktojen vaatimus Venäjän hallinnossa ja politiikassa".  Toiset eivät vieläkään suostu uskomaan että televisiokanavan johto olisi vuotanut vaaliväittelykysymykset omalle suosikilleen tai että Yhdysvaltain politiikka ja hallinto olisi henkirikoksia myöten Venäjän politiikan kaltaista. Se ei vain mahdu toisten päähän. Suurvallan intressit ovat hyvinkin yhteneväisiä.

Toki saa vaatia ja pitää...mutta saaminen on eri asia

Pitäisi muistaa että USA (patriot actin) jälkeen on aivan eri liittovaltio kuin USA ennen tätä lakia. Väite ettei hallinto muka tietäisi ja vakoilisi erityisesti omia poliitikkojaan ei kestä tarkastelua. Mutta faktojen metsästäjät eivät tietenkään voi moista hyväksyä. Faktojen metsästäjille laki näyttäytyy aivan erilaisena kuin mm tiedustelumaailman luomat organisaatiot ja niiden välineistö ja jo keräämä materiaali.

Maailmassa ei ole mitään muuta vakavaa asiaa kuin huumori...

hulaq

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 2 404
 • Liked: 2915
 • The sloganist
  • Profiili
https://www.facebook.com/RTnews/videos/10155300947664411/

Tuskin tätä Vesa Heimo tai muut epäileväiset katsoo ja jos katsookin, sanoo että Assange on propaganda-ukkeli tai jotain muuta vastaavaa  :facepalm:
Iudex illius ero

RP

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 13 875
 • Liked: 5671
  • Profiili
https://www.facebook.com/RTnews/videos/10155300947664411/

Tuskin tätä Vesa Heimo tai muut epäileväiset katsoo ja jos katsookin, sanoo että Assange on propaganda-ukkeli tai jotain muuta vastaavaa  :facepalm:

Sanotko, että RT ei ole venäläinen propagandakanava? Tai etteikö Wikileaks/Assnge kombo ole viimeaikoina harrastanut täysin suoraviivaisesti omia poliititisa tavoitteitaan USA:ssa, vaikket haluaisikaan uskoa USA:n tiedusteluviranomaisten mielipidettä siitä, että he toimivat Putinin kanssa yhteistyössä?

Jos tuossa oli mielestäsi jotain asiasisältöä, lieneekö se saatavissa tekstimuodossa?

Onko tämä ketju nyt sittne viralaisesti hyväksytty Trump II -ketju?

« Viimeksi muokattu: 09.03.2017, 17:18:06 kirjoittanut RP »
"Iloitsen Turkin yrityksestä yhdistää modernisaatio ja islam."
http://www.ulkopolitiikka.fi/article/523/martin_scheinin_periaatteen_mies/

Vesa Heimo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 348
 • Liked: 1263
 • Nussittuna nukkuisit sikeästi.
  • Profiili
https://www.facebook.com/RTnews/videos/10155300947664411/

Tuskin tätä Vesa Heimo tai muut epäileväiset katsoo ja jos katsookin, sanoo että Assange on propaganda-ukkeli tai jotain muuta vastaavaa  :facepalm:

Kun tuota Facebookkia ei ole, niin voitko avata tuota videota? Eli sanooko Assange että hänellä on todisteet että Obama on määrännyt tiedustelupalvelut seuraamaan Trumppia? Siitähän tässä väitteessä on perimmiltään kyse ihan ketjun otsikkoa myöten.

Takinravistaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 582
 • Liked: 295
  • Profiili
Miksi Obama olisi vakoillut Trumpia? Kilpailivatko he samasta virasta?

Ulvokki

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 326
 • Liked: 2139
 • Miedosti resonoiva kottarainen.
  • Profiili
https://www.facebook.com/RTnews/videos/10155300947664411/

Tuskin tätä Vesa Heimo tai muut epäileväiset katsoo ja jos katsookin, sanoo että Assange on propaganda-ukkeli tai jotain muuta vastaavaa  :facepalm:

Kun tuota Facebookkia ei ole, niin voitko avata tuota videota? Eli sanooko Assange että hänellä on todisteet että Obama on määrännyt tiedustelupalvelut seuraamaan Trumppia? Siitähän tässä väitteessä on perimmiltään kyse ihan ketjun otsikkoa myöten.

Tuolta voi myös kuunnella mitä Julian kertoo, jos avaisi lisää asiaa:
https://www.youtube.com/watch?v=qIJdU_ahXeY

Vesa Heimo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 348
 • Liked: 1263
 • Nussittuna nukkuisit sikeästi.
  • Profiili

Tuolta voi myös kuunnella mitä Julian kertoo, jos avaisi lisää asiaa:
https://www.youtube.com/watch?v=qIJdU_ahXeY

No avaatko sen verran että esittikö Assange todisteet että Obama määräsi Trumpin vakoiltavaksi?

Valli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 355
 • Liked: 1401
  • Profiili
Montakohan minuuttia menee siihen että Vesa Heimo alkaa parkumaan siitä että tämä uutinen on napattu infowarsista?

Lainaus
Kim Dotcom: “Trump is in Danger”

Megaupload founder warns president in series of tweets

The man who predicted that Wikileaks release of John Podesta’s emails would bring down Hillary Clinton’s presidential campaign is now warning that President Donald Trump is in danger.

Kim Dotcom (born Kim Schmitz), was the founder of the infamous and now-defunct file hosting service Megaupload and is known to have close connections to Wikileaks and Julian Assange.

During a September 2016 interview with Bloomberg, Kim said, “Julian Assange is going to be Hillary Clinton’s worst nightmare.”

Just a month later, he was proven correct when Wikileaks began publishing thousands of emails from John Podesta’s email account, revelations which continued right up until the election and played a huge part in Hillary’s defeat.

Following Wikileaks ‘Vault 7’ release of CIA files and the intensification of Donald Trump’s battle with the deep state, Kim warned in a tweet today that “Trump is in danger”.
Lainaus
    I told u about NSA before Snowden: https://t.co/VGQjcnYjvp

    Clinton leaks before Wikileaks: https://t.co/zIKZ5qqCAf

    Now: Trump is in danger

    — Kim Dotcom (@KimDotcom) March 8, 2017

https://twitter.com/KimDotcom/status/839475599051673601

“The White House leaks are coming from a rogue group within the CIA. They want to stop the Trump presidency. This is NOT speculation,” he also tweeted, adding, “Rogue group of Obama loyalists at CIA used powerful cyber warfare tools illegally to spy on Trump & fabricated Russia narrative. BIG DANGER!”

Kim later responded to a question about what Donald Trump should do to protect himself by answering, “Appoint new FBI leadership –
Get FBI agents from outside DC to investigate CIA & NSA for all unlawful activities. One domino falls, game over.”

As we previously reported, the deep state in alliance with Barack Obama is attempting to sabotage Trump’s embryonic administration with a series of leaks that they hope will lead to his impeachment or resignation.

https://www.infowars.com/kim-dotcom-trump-is-in-danger/

siviilitarkkailija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 16 496
 • Liked: 16404
 • covfefe
  • Profiili
Onko tämä ketju nyt sittne viralaisesti hyväksytty Trump II -ketju?

Kiitos ei. Tämä keskustelu koskee rikollista ja epäeettistä tiedonhankintaa sekä tiedon väärinkäyttöä politiikassa.

Pelkkä sana "Trump" saa liian monelta ihmiseltä kaiken järjen ja tiedonkäsittelykyvyn loppumaan. Tämä on tiedustelua, keskustelua ja erityisesti tiedustelutiedon ja vallan väärinkäyttöä koskeva keskustelu jota missään muualla ei voi voi käydä.
Maailmassa ei ole mitään muuta vakavaa asiaa kuin huumori...

Vesa Heimo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 348
 • Liked: 1263
 • Nussittuna nukkuisit sikeästi.
  • Profiili
Montakohan minuuttia menee siihen että Vesa Heimo alkaa parkumaan siitä että tämä uutinen on napattu infowarsista?


Mulle on aivan sama kuka sen uutisen julkaisee jos sen takana on oikeita todisteita.

Nyt äänessä on salaliittoteoriasivusto joka lainailee lausuntoja milloin keltäkin joka epäilee että näin saattas vaikka olla- mentaliteetilla.

Edelleen, kunnes ne todisteet esitetään niin on aika turha tehdä ketjuja missä syytellään mistä kulloinkin huvittaa.

Lisäys; Se nyt on edelleen fakta että NSA/CIA/FBI salakuuntelee vaikka kuinka ja erityisesti vieraan vallan edustajia/puuhamiehiä. Jos USA:n tulee saudidiplomaatti tai bisnesmies, niin ihan tasan tarkkaan noiden virastojen ensisijainen tehtävä on saada mahdollisimman paljon asiasta tietoa ja vakoilla sata lasissa. Se ei yllätä edes Mietaata. Mutta se että Obama on määrännyt vakoilun oman maan kansalaista kohtaan koska on kilpailevan puolueen presidenttiehdokas niin... todisteita odotellessa.
« Viimeksi muokattu: 09.03.2017, 19:43:20 kirjoittanut Vesa Heimo »

Valli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 355
 • Liked: 1401
  • Profiili
Montakohan minuuttia menee siihen että Vesa Heimo alkaa parkumaan siitä että tämä uutinen on napattu infowarsista?


Mulle on aivan sama kuka sen uutisen julkaisee jos sen takana on oikeita todisteita.

Nyt äänessä on salaliittoteoriasivusto joka lainailee lausuntoja milloin keltäkin joka epäilee että näin saattas vaikka olla- mentaliteetilla.

Edelleen, kunnes ne todisteet esitetään niin on aika turha tehdä ketjuja missä syytellään mistä kulloinkin huvittaa.

Lisäys; Se nyt on edelleen fakta että NSA/CIA/FBI salakuuntelee vaikka kuinka ja erityisesti vieraan vallan edustajia/puuhamiehiä. Jos USA:n tulee saudidiplomaatti tai bisnesmies, niin ihan tasan tarkkaan noiden virastojen ensisijainen tehtävä on saada mahdollisimman paljon asiasta tietoa ja vakoilla sata lasissa. Se ei yllätä edes Mietaata. Mutta se että Obama on määrännyt vakoilun oman maan kansalaista kohtaan koska on kilpailevan puolueen presidenttiehdokas niin... todisteita odotellessa.

Kumma juttu että nyt odotellaan todisteita. Kun Trumpia syytellään vaikka mistä niin todisteilla ei olekaan niin väliä. Parempi kun annetaan homman nyt muhia aivan rauhassa ja odotellaan mitä tapahtuu. Sellainen 4-5 kuukautta näin alkuun on hyvä aika.
« Viimeksi muokattu: 09.03.2017, 21:26:18 kirjoittanut Valli »

Vesa Heimo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 348
 • Liked: 1263
 • Nussittuna nukkuisit sikeästi.
  • Profiili

Kumma juttu että nyt odotellaan todisteita. Kun Trumpia syytellään vaikka mistä niin todisteilla ei olekaan niin väliä.

Eli oletko sitä mieltä että konkreettiset todisteet ovat tärkeitä vai onko kaikki huhut Trumpistakin totta?

Ja toisaalta, jos minuun viittaat, niin mitäs huhuja Trumpista olen levittänyt?

siviilitarkkailija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 16 496
 • Liked: 16404
 • covfefe
  • Profiili

Kumma juttu että nyt odotellaan todisteita. Kun Trumpia syytellään vaikka mistä niin todisteilla ei olekaan niin väliä.

Eli oletko sitä mieltä että konkreettiset todisteet ovat tärkeitä vai onko kaikki huhut Trumpistakin totta?


Haloo. Oletko oikeasti miettinyt hetkeäkään mitä olet haluamassa?  Konkreettiset todisteet valtiollisen tiedusteluorganisaation harjoittamasta valtion sisäisestä vakoilusta. Okei. Kuvitellaan että Sean Spicer ei sanonut Wikileaks vuotojen metsästyksen olevan hallituksen priorisointi. Kuvitellaan että saat "haluamasi konkreettista aineistoa" vakoilusta. Mitä sitten?

Kokonaiset organisaatiot joudutaan lopettamaan. Tieto joka on kerätty menettää merkityksensä. Viranhoitajia syytetään JA TUOMITAAN paitsi jos kyse on presidentistä. On vähän pakko jos on konkreettinen todiste.  Vakoilu tai tiedon hankinta joka oli ennen halpaa on nyt tuhottoman kallista. Että joo. Eihän kukaan kaiketi kiistä etteikö olisi mahtavaa saada konkreettista kriminalisoivaa aineistoa. Mutta tiedustelussa näin ei käy. Ei vaan käy kuin satumaisen sattuman jälkeen. Käytännössä kaikki on ja pysyy harmaana, todennäköisyyksien ja vahvan tai heikon näytön tapauksina. Kuten Watergate. Jos asiaa kysyy ihmiseltä joka ei tiedä tapauksesta mitään, näkemykset on hyvin vahvat ja tieto varmaa. Mutta mitä enemmän asiaa tutkitaan sitä hämärämmäksi se muodostuu. Kunnes kyse on lopulta pelkästään uskottavuudesta.
Maailmassa ei ole mitään muuta vakavaa asiaa kuin huumori...

Valli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 355
 • Liked: 1401
  • Profiili
Maxine Waters...  :facepalm:

Lainaus
MAXINE WATERS ADMITS OBAMA WIRETAPPED TRUMP

Congresswoman reveals the truth during MSNBC interview

https://www.infowars.com/maxine-waters-admits-obama-wiretapped-trump/

Valli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 355
 • Liked: 1401
  • Profiili
Odotellaan nyt jos sieltä saataisiin jotain kaivettua esiin.

Lainaus
Pressure in Washington is building to get full disclosure from the Obama administration’s Department of Justice, NSA and CIA regarding the electronic surveillance conducted on the Russians that may have monitored Donald Trump and his close campaign aides during the 2016 election.

Yesterday, Judicial Watch announced the filing of a FOIA lawsuit against the CIA seeking an unclassified report assessing Russia’s interference in European elections.
The Judicial Watch FOIA request to obtain the CIA’s unclassified report regarding Russian meddling in the U.S. presidential election was based on a Wall Street Journal report commenting that since 2015, Rep. Mike Turner (R-Ohio), a member of the House Intelligence Committee, has demanded to see the unclassified version of the classified CIA report that was presented to the White House.

“The fact that the administration is picking and choosing the information it releases and who they release it to ought to give everybody concern that the administration is manipulating this,” Turner said.

--------
Loput linkistä...

https://www.infowars.com/pressure-builds-on-obama-over-trump-wiretapping-allegations/

Tommi Korhonen

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 799
 • Liked: 972
 • Artist formerly known as 'Joonatan'
  • Profiili
No, tämä ketjun olemassaolo ainakin kertoo sen, että Venäjä on sekaantunut asiaan.
Ei kai se ihme ole, jos siinä rytäkässsä tulee niiden kontakteja seurattua.

Eniten tässä ihmetyttää, että miten niillä riittää resurssit koko maailman sumutuyrityksiin.

No, ei muuta kuin lisää häkää pönttöön.
Kerrassaan toivoton tilanne. Kaikki muut eduskuntapuolueet kannattavat suomalaisvastaista politiikkaa. Perussuomalaiset ovat ohjelmatasolla hyvä, mutta sillä on lampaan rohkeus.

Valli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 355
 • Liked: 1401
  • Profiili
Laitetaanpas päivitystä tähän tilanteeseen. Foxin lähteiden mukaan Obama olisi käyttänyt brittiläisiä vakoojia Trumpin vakoiluun.

Lainaus
Judge Napolitano: ‘Three Intel Sources’ Say Obama Looked to Brit Agency to Spy on Trump

Fox News Judicial Analyst Judge Andrew Napolitano claimed “three intelligence sources” say President Obama looked to British spy agency GCHQ to obtain transcripts of conversations involving President Donald Trump on “Fox & Friends” on Tuesday.

Napolitano said, “[T]hree intelligence sources have informed Fox News that President Obama went outside the chain of command. He didn’t use the NSA. He didn’t use the CIA. He didn’t use the FBI, and he didn’t use Department of Justice. He used GCHQ. What the heck is GCHQ? That’s the initials for the British spying agency. They have 24/7 access to the NSA database. So by simply having two people go to them saying, ‘President Obama needs transcripts of conversations involving candidate Trump, conversations involving president-elect Trump,’ he’s able to get it, and there’s no American fingerprints on this.”

http://www.breitbart.com/video/2017/03/14/judge-napolitano-three-intel-sources-say-obama-looked-to-brit-agency-to-spy-on-trump/

Valli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 355
 • Liked: 1401
  • Profiili
Tässä vielä Spicerin lausunto asiasta.

Lainaus
SPICER: "Very Confident" Of Evidence Trump Campaign Was Spied On By Obama Admin During The Election

Earlier today when asked about the extension granted by the House Intelligence Committee, as well as whether or not Trump's Department of Justice has any evidence, Spicer repeatedly deferred - stating that he didn't want to get ahead of the DOJ, however he did reveal the following:

Spicer: He's extremely confident. I'll let the DOJ report this, but as I've commented in the past, there's been significant reporting about surveillance techniques that existed during the 2016 election.

    Reporter: [is it] possible may be nothing?

    Spicer: No, at least from where we stand, we know that there is significant reporting on the subject.

    Reporter: Something will be presented?

    Reporter: Yeah, I feel very confident of that.

http://www.zerohedge.com/news/2017-03-14/spicer-very-confident-trump-has-evidence-campaign-was-spied-obama-admin-during-elect

Takinravistaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 582
 • Liked: 295
  • Profiili
Trumpin lehdistöpäällikkö Sean Spicer yrittää seliittää, että Trumpin syytös Obamalle hänen vaalikampanjansa salakuuntelusta tarkoittikin vain tiedustelun yleistä tasoa.

"Presidentti käytty salakuuntelu-sanaa tarkoittaessaan laajemmin tiedustelua ja muita toimia"
, Spicer muotoili.

Trumpin Twitter-viestistä ei kuitenkaan jäänyt epäselväksi, että hän syytti salakuuntelusta yksinomaan Obamaa. Viestissään hän arveli Obaman olevan paha tai sairas ihminen.  (CNN/HS)

Valli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 355
 • Liked: 1401
  • Profiili
Lainaus
PROJECT DRAGNET PROVES TRUMP SPIED ON

NSA Documents Prove Surveillance of Donald Trump & His Family
Bombshell discovery shows targets of NSA's "Project Dragnet"

https://www.youtube.com/watch?v=FyR8q1BWAIc

https://www.youtube.com/watch?v=uR5jj-h_D9w
« Viimeksi muokattu: 20.03.2017, 09:45:20 kirjoittanut Valli »