Kirjoittaja Aihe: Kansalaisaktivisti Anter Yaşa  (Luettu 74158 kertaa)

Lalli IsoTalo

  • "Hallituksenkaataja"
  • Jäsen^^^
  • ***
  • Viestejä: 49 295
  • Liked: 88958
  • Homman mediaöyhöttäjä. Emeritus.
Vs: Kansalaisaktivisti Anter Yaşa
« Vastaus #210 : 15.01.2024, 18:17:03 »
Tammikuu 15, 2024
Korkein oikeus: Ihmisoikeusaktivisti Anter Yaşa vapautettiin kunnianloukkaussyytteestä

Korkein oikeus (KKO) on kumonnut ennakkopäätöksellään ihmisoikeusaktivisti Anter Yaşan tuomion lelusalakuljettajana tunnetun Rami Adhamin kunnianloukkauksesta. KKO linjasi ennakkopäätöksessään sosiaalisessa mediassa tehdyn kunnianloukkauksen vanhenemisajan alkamisesta. Jutussa oli kyse siitä, mistä tällaisen rikoksen vanhentumisajan katsotaan alkavan.

KKO:n käsiteltävänä oli tapaus, jossa syytetty Anter Yaşa (kuvassa vasemmalla) oli lokakuussa 2016 julkaissut omalla Facebook-sivullaan kirjoituksen, jossa hän käsitteli ”lelusalakuljettaja” Rami Adhamia ja tämän harjoittamaa toimintaa. Koska kirjoitus ja syytetyn sen kommenttiosiossa esittämät kirjoitukset olivat olleet julkisesti luettavissa ainakin syyskuuhun 2019 asti, hovioikeus oli pitänyt Yaşan menettelyä jatkuvana rikoksena, jonka vanhentumisaika oli alkanut vasta syyskuussa 2019.
...
Ylen uutinen vuodelta 2018 kertoo, että Adham tuomittiin vuonna 2017 ehdolliseen vankeuteen veropetoksesta, dopingrikoksesta, huumausainerikoksesta, kirjanpitorikoksesta, kiristyksen yrityksestä sekä kahdesta pahoinpitelystä.
...
Suomen Uutiset pyysi Yaşalta kommenttia KKO:n päätöksestä.

– Kun islamistisen terrorismirikoksen paljastamisesta kohdellaan kuin ‘häirikköä’, ‘solvaajaa’ ja ‘kunnianloukkaajaa’, vielä senkin jälkeen, kun kaikki kostotarkoituksessa tehdyt syytteet kaatuvat, niin tiedät eläväsi islamilaisessa yhteiskunnassa. Sharia-laki hallitsee lehdistöä, hän kirjoittaa tekstiviestitse.[/size]

Jos et pysynyt mukana, lue loput linkistä!
« Viimeksi muokattu: 15.01.2024, 18:18:44 kirjoittanut Lalli IsoTalo »
“Monikulttuuri ei ole kulttuurien yhteiseloa, vaan niiden sotaa”.
— RushiesBoots

“Maahanmuutto ei ole hopealuoti vaan niskalaukaus.”
— Lucia-pulla

“Muissa EU-maissa on todettu, että maan turvallisuus menee aina EU-hömpötysten edelle.”
— Jäsen Roope

PS. Migri on tuhottava.

Tagit: anter yasa