Kirjoittaja Aihe: 2017-03-11 Petteri Orpo huolestui kansallismielisyyden noususta  (Luettu 17199 kertaa)

Lahti-Saloranta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 13 343
 • Liked: 20915
 • Monikulttuurisuutta vastaan rokotettu
2017-03-11 Petteri Orpo huolestui kansallismielisyyden noususta
« Vastaus #30 : 12.03.2017, 19:33:23 »
Katainen vaaliväittelyssä 2011: "Kattokaa jotakin sellaista maata, missä ihmiset eivät ymmärrä toisiaan, eivät kunnolla osaa puhua eikä ymmärtää toistensa kieltä vaikka ovat saman maan kansalaisia. Siitä ei ole koskaan seurannut mitään hyvää."
Miten tuosta tulikaan mieleen monikulttuurisuuden ilosanoma. Monikulttuurisuushan on sitä että valtiossa on lukuisia ryhmiä joilla on eri kieli kuten meille tulleilla matuilla. Jos Kataista on uskominen niin siitä ei seuraa mitään hyvää sanoi Stubbi mitä hyvänsä.
Vaikka tarkoitusperät olisivat maailman parhaat, niin monien, täysin erilaisten kulttuuritaustojen omaavien ihmisten kotouttaminen onnistuneesti ei ole mahdollista

Kyklooppi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 531
 • Liked: 6605
 • Musertunut Suomen kansalainen.
2017-03-11 Petteri Orpo huolestui kansallismielisyyden noususta
« Vastaus #31 : 12.03.2017, 19:39:23 »
Kansainvälinen Kokoomus lykkää sellaista kurakakkaa  ettei löysemmästä väliä, luulen että orpo saa tämän juttunsa vielä monta kertaa päin tappisilmiään.
Ihmisjäte.

JoKaGO

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 13 525
 • Liked: 4416
 • Puolen tunnin tuska, puolen vuoden nautinto
2017-03-11 Petteri Orpo huolestui kansallismielisyyden noususta
« Vastaus #32 : 12.03.2017, 20:18:53 »
Pahinta tässä on, että globalisuuden paskaa hierotaan veteraaniemme naamaan härskillä tavalla.

Muistan kun muutama vuosi sitten Veteraanien päivän (27.4.) juhlallisuudet vietettiin Mikkelissä. Juhlien järjestäjien johtajana ja kunniapuhujana oli Olli Rehn, Puolustusministeriön tervehdyksen lausui Harry Potter ja Pääministerin tervehdyksen lausui Käteinen. (Ylen) Kamera seurasi yleisön ilmeitä, joista ei voinut olla huomaamatta myötähäpeää, ja papparaisten kasvoilla näkyi viha sekä hämmennys.
Mietin tuolloin, että jos vielä Stubb olisi tullut puhumaan juhlaan, veteraanipapat olisivat joko lompsineet ulos, vetäneet pikkuhitlereitä turpaan porukalla, tai sitten olisi tapahtunut molemmat.
Lounais-Suomen poliisilaitos tiedottaa, että Salon suunnalla on parkkipaikoilla havaittu erikoista, keväistä toimintaa.

kummastelija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 170
 • Liked: 12685
2017-03-11 Petteri Orpo huolestui kansallismielisyyden noususta
« Vastaus #33 : 12.03.2017, 20:45:16 »
Lainaus
Kokoomus on perustettu 9.12.1918 Helsingissä ja on siten Suomen kolmanneksi vanhin puolue. Perustamiskokoukseen tulleet suomalaiset halusivat tehdä nuoresta Isänmaasta maan, jossa jokainen voi elää täyttä ja ihmisarvoista elämää. Tämän tahtotilan jakavat myös tämän päivän kokoomuslaiset.

Kokoomus on syntynyt 1800-luvulla syntyneen  suomalaisuusaatteen innoittamana. Aate, jonka mukaan jokaisen kansan tulisi olla itsenäinen, oli yleiseurooppalainen ilmiö 1850-luvulta alkaen Euroopassa, ja sitä kutsuttiin nationalismiksi.

https://www.kokoomus.fi/faktat/tata-on-kokoomus/historia/

J.V. Snellmann pyörii haudassaan kun Kokoomuksen johtajana on märkäkorvainen musliminpalvoja, joka pitää J.V. Snellmanin perintöä uhkana Suomelle.

Eikö siellä Kokoomuksessa ole enää yhtään miestä, joka laittaa tällaiset maailmansyleilijät takaisin maan pinnalle ja realiteettien pariin?
"Syö paskaa ja kuole pois!!" - PEN sananvapauspalkinnolla palkittu Abdirahim Hussein suomalaisnaiselle. 5.11.2015
"Hussein teki riko­sil­moi­tuksen vihapuheesta" Hussein on jakanut sosiaalisessa mediassa useita esimerkkejä siitä, miten häntä on nimitelty ja uhkailtu eri viesteissä: 18.8.2015

siviilitarkkailija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 17 184
 • Liked: 17534
 • covfefe
2017-03-11 Petteri Orpo huolestui kansallismielisyyden noususta
« Vastaus #34 : 12.03.2017, 20:58:25 »
Eikö siellä Kokoomuksessa ole enää yhtään miestä, joka laittaa tällaiset maailmansyleilijät takaisin maan pinnalle ja realiteettien pariin?

Tai naista joka on kyllästynyt seksuaaliahdisteluun ja väkivaltarikollisten hyysäämiseen.

Pelkäämpä että korporaatiokommunistisen kokoomuksen munattomuus ja epäisänmaallisuus ovat osa eurostoliiton suurta suunnitelmatalouden ohjelmaa. Todellinen tarkoitus on edistää eu:n muuttumista diktatuuriksi. Eu luo diktatuurin ja siinä nämä orvot kataiset loistavat. Tyrannian juoksupoikina maanmiehiä tapaattaen ja vainoten.
Maailmassa ei ole mitään muuta vakavaa asiaa kuin huumori...

Ullatusnillitus

 • Vieras
2017-03-11 Petteri Orpo huolestui kansallismielisyyden noususta
« Vastaus #35 : 12.03.2017, 21:00:19 »
Kansallismielisyys synnytti myös Kansallisromantiikan. Wikipedia tietää kertoa:

Lainaus
Kansallisromantiikan ajan tärkeimmät taidemaalarit Suomessa olivat Albert Edelfelt ja Akseli Gallen-Kallela, arkkitehdit Eliel Saarinen, Lars Sonck ja Josef Stenbäck. Säveltaiteen tärkein nimi oli Jean Sibelius (muun muassa Kullervo-sinfonia ja Lemminkäis-sarja) ja kirjallisuudessa Juhani Aho sekä Eino Leino. He kaikki ammensivat inspiraatiota kansallisista aiheista ja perinteestä.

Tämä ei siis edusta ajattelija Petteri Orpon mielestä mitään hyvää.

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 989
 • Liked: 22412
2017-03-11 Petteri Orpo huolestui kansallismielisyyden noususta
« Vastaus #36 : 12.03.2017, 21:00:36 »
Orpon käskyt tulevat suoraan Brysellistä ja komissiolta. Käteinen informoi Orpolle mitä  EPP:n ja komission capi di tutti capi Juncker kulloinkin haluaa. Mitään omaa ei Orpolla ole (eikä muuten ollut Käteiselläkään).

Orpo seuraa eräissä manner-Euroopan maissa harjoitettua kansalaisten ja itsenäisen valtion vastaista trendiä. Tarvittaessa nämä vaikka kusaisevat julkisesti maan lipun päälle ja selittävät samalla olevansa isänmaallisia ja kansallismielisiä henkilöitä. Tavoitteena on käsitteiden sotkeminen ja hämärtäminen omia tarkoitusperiä varten. Tästä on viime aikoina nähty lukuisia hyviä esimerkkejä mediassa käytyjen propagandakampanjoiden puitteissa.

Merkel ja kansa

Ilmainen sisäänpääsy


(...)

Massamaahanmuutto selitetään luonnolliseksi prosessiksi

Vain muutamia kuukausia sitten kansa redusoitui oikeudellisesta, historiallisesta ja kulttuurisesta kvaliteetista ajasta riippuvaiseksi kvantiteetiksi, jossa saksalaisiksi kuvattiin henkilöitä, jotka "jo pitemmän aikaa olivat asuneet täällä". Uusimman lausuntonsa myötä liittokansleri sitoutuu Friedrich-Ebert -säätiön paperiin - ja menee siitä vielä pitemmälle - "Yhdessä moninaisuudessa. Maahanmuuttoyhteiskunnan malli ja agenda", joka on laadittu integraatiovaltuutettu Aydan Özoğuzin johdolla. Massamaahanmuutto selitetään paperissa luonnolliseksi prosessiksi, jota ei voi estää, vain muovata.

Tavoitteena on innovatiivinen "moninaisuus", joka syntyy vapaiden, itsenäisten ja luovien yksilöiden yhteistoiminnassa, alkuperästä riippumatta. Taantumukselliset ruikuttajat on tarpeen vaatiessa pakotettava monikulttuuriseen järjestykseen. Näitä malleja ei perustella millään historiallisilla tai empiirisillä kokemuksilla.

Se selviää, että Saksasta tulee monikansa-valtio, jossa arkaaiset ja väkivaltaan taipuvaiset kulttuurit vaativat samanarvoista osallisuutta. On kuitenkin selvää, että samalla oikeusvaltio ja myös hyvinvointivaltio tuhoutuu korkean teknologian maahan kohdistuvan lukutaidottomien hallitsemattoman maahanmuuton johdosta.

2017-02-26 Merkel hävittää kansan: "Kansaa on jokainen tässä maassa asuva"

Viimeinen suomalainen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 920
 • Liked: 4914
 • "Yhdessä eteenpäin"
2017-03-11 Petteri Orpo huolestui kansallismielisyyden noususta
« Vastaus #37 : 12.03.2017, 21:19:49 »
Minun puolestani koko Orpon voisi karkottaa maasta  :facepalm:. Tuonkaltaisista selkärangattomista vätyksistä ei ole koskaan seurannut mitään hyvää! :facepalm:
Viimeinen maastalähtijä sammuttaa valot.

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 989
 • Liked: 22412
2017-03-11 Petteri Orpo huolestui kansallismielisyyden noususta
« Vastaus #38 : 12.03.2017, 21:31:33 »

Orpo korosti, että myös sillä, miten hoidamme talouttamme, on vaikutusta turvallisuuteemme. Hän linjasi, että terve talous on parasta turvallisuuspolitiikkaa
(...)

Hän muistutti, että julkisen talouden menot ovat edelleenkin paljon suuremmat kuin tulot. Valtio velkaantuu edelleen yli viiden miljardin vuosivauhdilla. ...

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/216292-petteri-orpo-huolestui-kansallismielisyyden-noususta-sellaisesta-ei-ole-koskaan

... ja sitten orpo, sipilä ja "hallitus" harjoitti "turvallisuuspolitiikkaa" ja "tervettä taloutta" päästämällä maahan humpuukiperustein usean divisioonan verran aseikäisiä lähi-itäläisiä (kas kun ei myös mongoleja ja hunneja). Tästä aiheutuvat turvallisuusuhat ja kasvava rikollisuus tunnetaan jo varsin hyvin. Samalla Suomelle aiheutettiin helvetinmoiset kustannukset. Tuolla profiililla yhden tulijan elinkaarenmittaiset kustannukset ovat Norjassa lähes miljoona euroa (työtä tekevät huomioitu luvussa). 32.000 tulijalla aiheutitte maalle karkeasti laskien 32 miljardin euron vahingon ja luku jää vielä alakanttiin "perheenyhdistämisten" takia. Samaan aikaan air sipilä lennättää lisää sakkia maahan. Turha ihmetellä, jos alkaa lunta tulla tupaan. Jos pölvästejä puuhaa niin se näyttää myös pölvästiltä. Tuosta ei enää selviä jonninjoutavia lätisemällä ja kaarnaveneitä veistelemällä.

Saksan tuoreita lukuja ...

Pakolaiskustannukset Osavaltioiden uudet luvut

Pakolaiskustannukset ylittävät 20.000.000.000 euron rajapyykin

Uudet luvut paljastavat: Pakolaisten vastaanotto ja ylläpito on ollut huomattavasti kalliimpaa vuonna 2016, kuin mitä arvioitiin. Pelkästään Berliini tarvitsee kaksi kertaa enemmän rahaa, kuin oli alun perin laskettu
.

Die Welt 10.03.2017 juttu saksaksi

Pakolaisten vastaanoton, majoituksen ja ylläpidon kustannukset tulevat mitä todennäköisimmin olemaan huomattavasti suuremmat, kuin mitä liittovaltio ja osavaltiot odottivat. Näin ennakoivat Bundestagin tieteellisen palvelun ilmoittamat luvut, jotka Weltillä on hallussaan. Tieteellinen palvelu oli kysynyt osavaltioilta ns. todellisia kustannuksia.
(...)

CSU-poliitikko Singhammer varoittaa kustannusnousun johdosta: "Jo pelkästään taloudellisista syistä syksyn 2015 pakolaistilanne ei saa uusiutua."
(...)

Java

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 6 231
 • Liked: 5447
2017-03-11 Petteri Orpo huolestui kansallismielisyyden noususta
« Vastaus #39 : 12.03.2017, 21:59:03 »
En voi ymmärtää mitä joskus ajattelin kun olin Kokoomuksen jäsen, kyllä nämä maansa pois antaneet koksupomot, käteinen, stubido ja urpo, ovat ajaneet minut ja monet muut pois puolueesta!
Älä usko mitään mitä kirjoitan!

ISO

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 986
 • Liked: 18139
 • Persuhtava keskustelija
2017-03-11 Petteri Orpo huolestui kansallismielisyyden noususta
« Vastaus #40 : 12.03.2017, 22:00:46 »
Sepä se suurin ongelma onkin tosiaan, että ihmiset ovat ylpeitä siitä että ovat Suomalaisia.

Eipä siinä mitään, paitsi että aivan ääliömäinen lausahdus jälleen kerran orpon peteltä.
Syyrialainen Nesrin, 20, kertoo:
Hänen mukaansa häirinnältä voi arabikulttuurissa välttyä, jos ei puhu miehille ja välttää kaikenlaista kontaktia, ”merkkien antamista”.

Totti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 206
 • Liked: 11404
2017-03-11 Petteri Orpo huolestui kansallismielisyyden noususta
« Vastaus #41 : 12.03.2017, 22:40:52 »
Kun poliitiikko "huolestuu" jostain niin se tarkoittaa oikeasti, että jokin uhkaa heidän omaa agendaa olkoonkin, että "huolestuneisuus" aina peitetään johonkin yleismaailmalliseen uhkakuvaan, tyyliin natsit.

Orpon osalta kyse on tietenkin "huoli" globalistisen politiikan murentumisesta kun kansakunta toisensa jälkeen on alkanut kyseenalaistamaan EU:n, massamahanmuuton ja vapaan liikkuvuuden.

Joskus kauan sitten äänestin vielä kokoomusta, mutta taisin jättää heidät viimeistään kun Katainen astui remmiin.

Kataisen myötä kokoomuksesta tuli nimittäin lopullisesti suurfirmojen puolue, joka ajoi asiakaskuntansa etua globalistisella agendalla. Kaikki piti siirtää Brysselin suuriyritysten lobattavaksi, työmarkkinat romutetaan avoimilla rajoilla ja hyvinvointivaltio ajetaan alas massamahanmuutolla.
Eli kaikkea sitä mitä kuuluu riistokapitalistiseen järjestelmään ja yövartijavaltion rakentamiseen.

Konsepti otettiin suoraan Ruotsista, missä Kataisen idoli ex-pääministeri Fredrik Reinfeldt, viitoitti myös Suomen kokkarien tietä.

Mikään sosialisti en ole vaan kannatan markkinataloutta. Mutta kokoomuksen ongelma juuri on, ettei he kannata rehellistä kilpailua ja markkinataloutta vaan rakentaa asiakakunnalleen monopoleja ja oligopoleja kansalaisten kustannuksella.

Nykyistä kokoomusta inhoan tämän takia syvästi, jopa enemmän kun alati valehtelevia sosialisteja.
"Where have all the good men gone and where are all the gods? Where's the streetwise Hercules to fight the rising odds?"

- Bonnie Tyler

Vaniljaihminen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 973
 • Liked: 5743
 • 白右
2017-03-11 Petteri Orpo huolestui kansallismielisyyden noususta
« Vastaus #42 : 12.03.2017, 22:58:19 »
Kokoomuksen luotaantyöntävin piirre on se, että se ei edes yritä perustella kantojaan mitenkään, paitsi nyt tietysti tyyliin "ei mulla muuta".

Pitäisi osata.

Kun kyse on markkinatalouden puolustamisesta, niin silloin ne perustelut kyllä tulevat, mutta kun kyse on monikulttuurisuudesta, sellaiselle ei löydy uskottavia perusteluja ja heti koko puolueesta välittyy feikki vaikutelma.
Vastuu - Yksilöllisyys - Oikeudenmukaisuus

S.O.Mali

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 468
 • Liked: 738
2017-03-11 Petteri Orpo huolestui kansallismielisyyden noususta
« Vastaus #43 : 12.03.2017, 23:11:37 »
Orpo saa puolestani haistaa paskan.

Vapaaehtoiset nuoret jotka lähtivät ryssää vastaan aikoinaan puolustamaan olivat erittäinkin kansallismielisiä ja mm. myös heidän "nousunsa" ryssää vastaa aiheutti sen, että ollaan vapaa ja itsenäinen Suomi.

Ihmettelen, että miten ja missä vaiheessa Kokoomuksesta oikein on muodostunut tällainen isänmaan hylännyt sosialisti- tai suoranainen kommunistipuolue.
Sellainenhan se on ollut aina, kun on valtaan päästetty.

b_kansalainen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 807
 • Liked: 4004
2017-03-11 Petteri Orpo huolestui kansallismielisyyden noususta
« Vastaus #44 : 12.03.2017, 23:12:42 »
Muistaakseni poistivat kansallisen kokoomuksesta.
Edelleen voimassa olevissa säännöissä lukee, että yhdistyksen nimi on Kansallinen Kokoomus r.p. Puolueen ensimmäiseksi tarkoituksesi nimetään Suomen itsenäisyyden turvaaminen :) "Isänmaahan kohdistuvan kiintymyksen ylläpitäminen ja vahvistaminen" ja muuta mitä tuskin kenellekään tulee enää mieleen yhdistää Kokoomukseen.

Gunnar Hymén

 • Asiantuntija
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 9 313
 • Liked: 6324
 • Gunnar Hymen - the new porn standard for women
2017-03-11 Petteri Orpo huolestui kansallismielisyyden noususta
« Vastaus #45 : 12.03.2017, 23:15:15 »
ei orpoa kiinnosta. vasemmistopopulisti se on vaikka miten on kokoomuksessa. ja akkansa tienaa kymmeniä tuhansia vuodessa laittomien matujen puolustamisella.

valitettavasti näitä petteriorpoja tuntuu olevan jokapuolella "high places" -meiningillä ja sen takia tämä on tällaista kuraa
09.11.2016
Winnipeg Jets, Patrik Laine - 3+1
POTUS, Donald Trump - 100-0 vs Hillary

Totti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 206
 • Liked: 11404
2017-03-11 Petteri Orpo huolestui kansallismielisyyden noususta
« Vastaus #46 : 12.03.2017, 23:27:35 »
On pakko ottaa kantaa tähän Orpon paasaamiseen isänmaallisuuden huonoudesta. Rivien välistä voi lukea, että hän viittaa fasismiin kun hän sanoo "terveeseen isänmaallisuuteen ei kuitenkaan kuulu vihan ja vastakkainasettelun lietsominen".

Orpo sortuu tässä sitkeään myyttiin, jonka perusteella fasistit olisivat erityisen kansallismielisiä. Näin asia oli vain retorisella tasolla, ei käytännössä.

Esimerkiksi natsit olivat imperialisteja, jotka eivät tyytyneet Saksan, eli oman maansa rakentamiseen, vaan halusivat muiden imperiumien tavoin laajentua. He olivat aikansa globalisteja, joilla oli sama tavoite kun Neuvostoliitto ja EU: suuremman maa-alueen hallitseminen oman ideologiansa puitteissa. Saksan kansan intressit olivat ihan kakkossijalla kun natsit halusivat rakentaa valtakuntaansa.

Erityisesti Euroopassa nimenomaan kansallismielisyys on johtanut sotien roimaan vähenemiseen.

Kun imperiumit alkoivat hajoamaan napoleonilaisten sotien jälkeen 1800-luvun alkupuolella, ja rajat vedettiin kansojen demografisten alueiden mukaan, sodat olennaisesti lakkasivat.

Ennen sitä mannerta vallitsi suurvaltapolitiikka, jonka puitteissa muutama suuri imperiumi kävivät nokkapokkaa vaikutusvallasta ja maista. Sotia oli jatkuvasti ympäri Eurooppaa ja kansalaisia juoksutettiin keisarien käskystä rintamalta toiselle.

Kansallisvaltioiden myötä (lähes) kaikki saivat oman hiekkalaatikon, jota hallita eikä mikään etäinen imperiumin keisari määrännyt kansalaisia sotimaan vireaita ja tuntemattomia valtioita vastaan. Kansalaisillehan oma maa riitti, keisareille ei.

Kansallisvaltiot ja kansakuntien itsenäisyys on tosiasiassa ollut maailmanhistorian suurin rauhanprojekti, ei EU.
Tähän rauhanprojektiin tuli kuitenkin katkos ensimmäisen ja toisen maailmansodan kohdalle, jolloin imperialistinen politiikka jälleen nosti päätään.

Kun siis Orpo on huolestuvinaan kansallismielisyydestä, hän suuntaa huolensa ihan väärään suuntaan.
Kansalaisten ärtymyshän on juuri seuraus Orpon kannattamasta imperialismista EU:n puitteissa. Brysselin keskusohjaus aiheuttaa kaaosta ja sekasortoa, joka sapettaa suomalaisiakin. Orpon mielestä on kuitenkin kansan vika kun hänen ajama huono politiikka ei saa kannatusta ja siitä rutistaan.

Orpo ei varmaan sitä tajua, mutta hän itse ja hänen puolue, on osa ongelmaa. Kokoomus on yksi osa sitä koneistoa, joka aiheuttaa sekasortoa Euroopassa ja sen myötä vastakkainasettelua ja kärjistyneitä tunteita kansojen keskuudessa.
"Where have all the good men gone and where are all the gods? Where's the streetwise Hercules to fight the rising odds?"

- Bonnie Tyler

Laskentanuiva

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 322
 • Liked: 2117
 • Mämmi on mielestäni rasismia
2017-03-11 Petteri Orpo huolestui kansallismielisyyden noususta
« Vastaus #47 : 12.03.2017, 23:33:43 »
Niin kauan kun kansallinen kokoomus ja sen puheenjohtaja ovat eu-parlamentissa samassa ryhmässä kuin Viktor Orbanin puolue niin nämä avaukset ovat tyypillistä poliitikon liirumlaarum puheita.

Liekö Orpo sotilasarvoltaan vielä reservin upseeri.
"Monilla on asioihin vain yksi näkemys, vaikka kuinka sanotaan, että ollaan suvaitsevaisia." - Teemu Selänne
(HS 31.1.2017)

törö

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 21 706
 • Liked: 9464
2017-03-11 Petteri Orpo huolestui kansallismielisyyden noususta
« Vastaus #48 : 13.03.2017, 00:22:03 »
Katainen vaaliväittelyssä 2011: "Kattokaa jotakin sellaista maata, missä ihmiset eivät ymmärrä toisiaan, eivät kunnolla osaa puhua eikä ymmärtää toistensa kieltä vaikka ovat saman maan kansalaisia. Siitä ei ole koskaan seurannut mitään hyvää."
Miten tuosta tulikaan mieleen monikulttuurisuuden ilosanoma. Monikulttuurisuushan on sitä että valtiossa on lukuisia ryhmiä joilla on eri kieli kuten meille tulleilla matuilla. Jos Kataista on uskominen niin siitä ei seuraa mitään hyvää sanoi Stubbi mitä hyvänsä.

Kiinalaiset pärjäilivät yhteisellä kirjakielellä melkein kaksi tuhatta vuotta. Usein ne sotivat keskenään ja olivat välillä mongolienkin alamaisia, mutta hyvin se valtakunta silti säilyi siihen asti, että porukka hurahti eurooppalaiseen edistykseen ja koko hoito muuttui epävakaaksi.

Mä näkisin toimivan monikulttuurin sellaisena, että juntit puuhaavat omiaan omissa provinsseissaan ja keskushallinto katselee niiden perään sen verran, etteivät ne pane kaikkea paskaksi. Sotia saa jos on ihan pakko, mutta mielellään jossain syrjemmällä, ettei siitä ole haittaa valtakunnalle.

Jorma M.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 853
 • Liked: 8637
 • köyhää suomalaista paskasakkia
2017-03-11 Petteri Orpo huolestui kansallismielisyyden noususta
« Vastaus #49 : 13.03.2017, 00:31:38 »

Kokoomus on Katainen, Stubb ja Orpo. Kokoomus on johtanut hallituksessa orkesteria, pienimpänä puolueena, täysin suvereenisti. Lahtarien salaliitto voi hyvin, EK:kin ärähtää palkanalennusvaatimuksineen. Kokoomukselle ei tuota minkäänlaista ongelmaa nöyryyttää kuolleita ja kuolevia sukupolvia jotka pitivät Suomen kansallismielisesti hengissä ja rakensivat kaiken. Kokoomusta naurattaa. Se odottaa lisäohjeita lahtareilta - Junckerilta, Merkeliltä, Schulzilta, Tuskilta. Lisää valtionvelkaa, neekereitä ja islamia ja arabeja Suomeen. Kyllä palkkoja, eläkkeitä ja tukia voidaan laskea. Risikkokin on huolissaan turvapaikanhakijoiden oikeutetun mielenosoituksen sujumisesta.

Ja kaiken ajan Soini ja Orpo ovat toimineet Kokoomuksen kynnysmattona, julkisesti ja mitään häpeämättä. 

On päivänselvää että ääni lähtee muualle kuin persuille ellei Halla-aho tule huomenna esiin.

Hornsmith

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 4 241
 • Liked: 6773
 • Arvatkaapa vituttaako?
2017-03-11 Petteri Orpo huolestui kansallismielisyyden noususta
« Vastaus #50 : 13.03.2017, 00:47:41 »
Ei tämänkaltainen lapatossu voi muuta kuin lallatella latteaa paskaa. Puolueen ja herran itsensä ajattelu on ulkoistettu aikaa sitten Suomen rajojen ulkopuolelle. Mikäli Orpo puhuisi asiat niinkuin ne oikeasti ovat, joutuisi hän varmasti puolueen, kansan ja mikä hänen kannaltaan kiusallisinta, todellisten tahtipuikottajien edessä kuseen. Kone pyörii jos ei suoranaisilla valheilla, niin ainakin muunnellulla totuudella, eikä se siitä muuksi muutu ennenkuin koko nykyinen sakki on viskattu pihalle ja otettu uudet koneenkäyttäjät remmiin.
S.N.A.F.U
-------------------
And hey, lets be careful out there!

Nikolas Ojala

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 483
 • Liked: 7065
 • Tiellä Rhodesiasta Zimbabween
  • Kirjoitelmia
2017-03-11 Petteri Orpo huolestui kansallismielisyyden noususta
« Vastaus #51 : 13.03.2017, 00:56:57 »
Mietin että mahtaisiko Petteri Orpo ymmärtää mitä olen viimeisimmässä kirjoitelmassani yrittänyt viestittää?
Totuus ei ole vihapuhetta. Se on totuus.

Luettavaa:

sivullinen.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 068
 • Liked: 8940
 • Ahjo on viha. Kosto on kipinä.
2017-03-11 Petteri Orpo huolestui kansallismielisyyden noususta
« Vastaus #52 : 13.03.2017, 01:32:50 »
Eurasta -- eli paikasta, jota ei ole nimellä siunattu -- tuli Suomen Terijoki heti tämän Suomen Kommunistisen Puolueen -- joka nykyään myös kansan harhauttamistarkoituksissa tunnetaan Kokoomus Oy:nä -- puheenjohtajan epäisänmaallisen ulostulon jälkeen. Petteri kirjoitti nimensä historiaan sinne Otto-Willen viereen. Häntä tullaan muistamaan aikakautemme suurimpana maanpetturina. Kataisen ja kaljakorihallituksen ajatkin muistuvat mieleen vanhoina hyvinä aikoina nykyisen SOS-hallituksen avattua rajat kaikille maailman hädänalaisille ja muuten vaan sosiaaliturvanperässä matkaan lähteneille elintasonparantajille.

Siinä kuitenkin Orpo on oikeassa, ettei kansallismielisyyden noususta ole koskaan mitään hyvää seurannut -- maanpettureille ja internationalisteille --. Siihen kohtaloon on Orponkin tyytyminen. Maanpakolaisuus on tuleva Orpon kohdalla olemaan aitoa poliittista pakolaisuutta. Orpo kokkareineen (pun.) voi lähteä Somaliaan diskorahoja kerjäämään, Vihreät voivat painua Turkkiin (pun.) ja muille sosialisteille maistuu makea elämä Namibiassa (pun.). Tässä ratkaisussa voittavat kaikki. Afrikka saa kaipaamaansa tukea näiltä maailmanhyysääjiltä ja sivistynyt maailma, joka ei maailmanhyysääjien tukea tarvitse, saa olla ilman heitä. Leijona saa maukkaan aterian. Orpoja afrikassa riittää, ja yksi lisää aina hyvä asia. Lähde jo Orpo. Somalian pääkaupunki on arvostetun puolueen puheenjohtajan mielestä yhtä mukava asuinpaikka kuin Itä-Helsinki. Ota entinen puheenjohtaja mukaasi. Ei mulla muuta.
"Meistä ei olisi mikään sen suotavampaa kuin sivullisen esittämä marxilainen analyysimme arvostelu." (Lenin)

DuPont

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 793
 • Liked: 2574
2017-03-11 Petteri Orpo huolestui kansallismielisyyden noususta
« Vastaus #53 : 13.03.2017, 02:27:01 »
Miksi oikeistolaisessa Kokoomus-puolueessa on sosialidemokraattinen johtaja?

kummastelija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 170
 • Liked: 12685
2017-03-11 Petteri Orpo huolestui kansallismielisyyden noususta
« Vastaus #54 : 13.03.2017, 08:10:24 »
Miksi oikeistolaisessa Kokoomus-puolueessa on sosialidemokraattinen johtaja?

Samaa olen itsekin ihmetellyt. En ole muuta vaihtoehtoa löytänyt kuin se että helppoheikkimäinen ja populistinen maailmansyleilypolitiikka velkarahalla tehtynä on mukavampaa kuin realiteetteihin perustuva, vastuullinen valtiontalouden kuntoonlaitto ja maan nimeltä Suomi turvaaminen tuleville sukupolville.
"Syö paskaa ja kuole pois!!" - PEN sananvapauspalkinnolla palkittu Abdirahim Hussein suomalaisnaiselle. 5.11.2015
"Hussein teki riko­sil­moi­tuksen vihapuheesta" Hussein on jakanut sosiaalisessa mediassa useita esimerkkejä siitä, miten häntä on nimitelty ja uhkailtu eri viesteissä: 18.8.2015

Kukkahatuton täti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 873
 • Liked: 1695
2017-03-11 Petteri Orpo huolestui kansallismielisyyden noususta
« Vastaus #55 : 13.03.2017, 08:17:16 »
Niin, eihän kansallismielisyyden nousu ole hyväksi Petteri Orpon henkilökohtaiselle urakehitykselle (tavoite lienee eu- komissaarin palkkiovirka Suomen alihintaan myymisestä). Muu ei tätä himmeillä valoilla ajavaa poliittista broileria kiinnosta.

Ulvokki

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 543
 • Liked: 2559
 • Miedosti resonoiva kottarainen.
2017-03-11 Petteri Orpo huolestui kansallismielisyyden noususta
« Vastaus #56 : 13.03.2017, 08:34:08 »
Miksi oikeistolaisessa Kokoomus-puolueessa on sosialidemokraattinen johtaja?

Samaa olen itsekin ihmetellyt. En ole muuta vaihtoehtoa löytänyt kuin se että helppoheikkimäinen ja populistinen maailmansyleilypolitiikka velkarahalla tehtynä on mukavampaa kuin realiteetteihin perustuva, vastuullinen valtiontalouden kuntoonlaitto ja maan nimeltä Suomi turvaaminen tuleville sukupolville.

Näillä pelein aukenee EU palatsien ovet. Onhan puolueessa myös Grahn-Laasonen, Stubb, Mykkänen ja Riskko. Lepomäkikin yrittää suppusuullaan välillä irvistellä mutta ihan kiltisti se ruotuun palaa kun on aika. Samaa maata sekin, mitä nyt kannatuksen takia vähän. Kaikki rakastavat kovia kokeneita maahanmuuttajia jotka tulevat tuottamaan vaurautta, uutta tarpeellista työvoimaaja yrittäjyyttä sekä väriä vanhenevalle ankealle Suomelle.

Antti Moisander

 • Nimellinen
 • Jäsen^^
 • ***
 • Viestejä: 287
 • Liked: 145
 • Pirkanmaan PS-Nuorten varapuheenjohtaja
  • Kotisivut
2017-03-11 Petteri Orpo huolestui kansallismielisyyden noususta
« Vastaus #57 : 13.03.2017, 12:03:27 »
Näin puhuu siis Kansallisen Kokoomuksen puheenjohtaja...

Kokoomuksen pitäisi kyllä pyrkiä eroon tuosta "Kansallinen" sanasta. Se on muinaisjäänne joka ei enää kuvasta puolueen nykyisiä globaaleja arvoja. Voisivat järjestää kilpailun uuden etuliitteen valitsemiseksi.
Pirkanmaan PS-Nuorten varapuheenjohtaja
Tampereen Perussuomalaisten hallituksen jäsen
https://www.facebook.com/moisander
https://anttimoisander.wordpress.com

Hornsmith

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 4 241
 • Liked: 6773
 • Arvatkaapa vituttaako?
2017-03-11 Petteri Orpo huolestui kansallismielisyyden noususta
« Vastaus #58 : 13.03.2017, 12:13:07 »
Kokoomus voisi teroittaa linjaansa ja samalla tosiaan uudistella nimensä. Kansalaisvastainen Kokoomus olisi aika nasakka ja rehellinen, sekä antaisi puolueelle liikumatilaa omalla sektorillaan.
S.N.A.F.U
-------------------
And hey, lets be careful out there!

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 989
 • Liked: 22412
2017-03-11 Petteri Orpo huolestui kansallismielisyyden noususta
« Vastaus #59 : 13.03.2017, 20:55:47 »
Miksi oikeistolaisessa Kokoomus-puolueessa on sosialidemokraattinen johtaja?

Varmaan siksi, että ohjeet tulevat samalta sosialistiselta internationaalilta kuin Hollanden ja monen muun ohjeet. Näillä on kansallis- ja kansalaisvastainen yhteisrintama. Blokkipuolue. 100% aina muiden kuin kansalaisten asialla.

Hollanden tuoreita puheita on hyvä verrata orpon hörinöihin. Sattuvat vielä ajallisestikin yhteen.

Lainaus
Varoitus
 
François Hollande: "Nationalismi on sotaa"
 
Matkallaan Libourne'een Ranskan presidentti siteerasi François Mitterrand'ia varoittaakseen "nationalismista" ja "sen äärimuodoista, eristäytymisestä, protektionismista ja egoismista".

 
Atlantico 12.3.2017 juttu ranskaksi
 
Ranskan presidentti François Hollande vieraili Libourne'ssa lauantaina 11. maaliskuuta käydäkseen mm. uuden sairaalan rakennustyömaalla ja luovuttaakseen Libourne'n entiselle kaupunginjohtaja Gilbert Mitterrand'ille Legioonan kunniamerkin.
 
Presidentti käytti kuitenkin tilaisuutta pitääkseen hyvin poliittisen puheen - 43 päivää ennen presidentinvaalien ensimmäistä kierrosta.
 
Hän siteerasi entisen presidentin toisen pojan Gilbert Mitterrand'in edessä hänen isäänsä: "Meidän demokratiamme on Ranskan kaikkein kallisarvoisin aarre", hän sanoi ja jatkoi: "Nationalismi on sotaa". Presidentti painotti, että "on syytä pitää aina mielessä tämä lause, joka ei ole vain retrospektiivinen kaksi sotaa nähneen miehen lausahdus, vaan profeetallinen näkemys". Hän varoitti "nationalismista" (...) ja kaikista "sen äärimuodoista, eristäytymisestä, protektionismista ja egoismista", kun Front national on samaan aikaan menossa presidentinvaalien toiselle kierrokselle.
 
Hän vetosi myös poliittista perhettään yhdistymään. "Vasemmistolla on sitä enemmän mahdollisuuksia voittaa (...) mitä enemmän se on yhdistynyt, yhtenäinen ja kykenevä nousemaan erilaisten tuntemuksiensa yläpuolelle toteuttaakseen yhteistä projektia. Tämä metodi (...) on nykyään oleellista: Yhdistyminen".
 
Lihavointi mun.

Tagit: