Kirjoittaja Aihe: kunnallisvaalitäky uhkarohkeille, rikosilmoitus H.gin ostos- vanhuspalvelusta  (Luettu 1618 kertaa)

siviilitarkkailija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 16 870
 • Liked: 16896
 • covfefe
  • Profiili
Helsingin kaupunki on tehnyt nettiyrityksen kanssa ostopalveluna alihinnoitellun kauppatuotteiden kotiinkuljetuksen. Yritys on jättänyt kymmeniä ehkä jopa satoja vanhuksia ilman elintarvikkeiden kuljetuspalvelua.

Koska kyse on liikuntarajoitteisille tarkoitetusta välttämättömyyspalvelusta, syyte olisi heitteillepano ja mahdollisesti petos.

Nyt olisi hyvä tilaisuus ehdokkaista rohkeimmalle tehdä rikosilmoitus heitteillepanosta.
Maailmassa ei ole mitään muuta vakavaa asiaa kuin huumori...

Impi Waara

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 257
 • Liked: 7577
  • Profiili
Kyse on erittäin tärkeästä ja törkeästä asiasta. Anyone??
Totuus kuulostaa vihapuheelta heistä, jotka vihaavat totuutta.

Sananvapaus ei ole oikeutta kertoa ihmisille, mitä he haluavat kuulla. Sananvapaus on vapautta kertoa ihmisille, mitä he eivät halua kuulla.

10.6.2017   Nyt voi olla läpeensä tyytyväinen. Homma hoidettu tyylillä!

Lasse

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 856
 • Liked: 3684
 • Quis custodiet ipsos custodes?
  • Profiili
Helsingin kaupunki on tehnyt nettiyrityksen kanssa ostopalveluna alihinnoitellun kauppatuotteiden kotiinkuljetuksen. Yritys on jättänyt kymmeniä ehkä jopa satoja vanhuksia ilman elintarvikkeiden kuljetuspalvelua.

Koska kyse on liikuntarajoitteisille tarkoitetusta välttämättömyyspalvelusta, syyte olisi heitteillepano ja mahdollisesti petos.

Nyt olisi hyvä tilaisuus ehdokkaista rohkeimmalle tehdä rikosilmoitus heitteillepanosta.

Jesh, lueskelin tuosta viime yönä, käsittämätöntä!

Vanhuksia on jäänyt ilman ruokaa Helsingissä, eikä edes kaupunki tavoita uutta lähettiyritystä – lopulta kotihoito tilasi ruokaa Helvi Ukkola-Saariselle, 91
http://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005133682.html

Jos jollain on tietoa, ovatko jutussa mainitut lafkan omistaja Marika Peiponen ja Helsingin sairaala- kuntoutus- ja hoivapalveluiden vs. osastopäällikkö Arja Peiponen sukua toisilleen?

Googlella löytää Serveasta kyllä surullista tarinaa ja rupisia riimejä.

https://www.finder.fi/Verkkokauppoja/Servea+Oy/Klaukkala/yhteystiedot/805137

Mikäköhän tarina tuonkaltaisella liikevaihdon kehityksellä on?
NOVUS ORDO HOMMARUM
Perustavoitteemme on Suomen itsenäisyyden ja riippumattomuuden turvaaminen kaikissa olosuhteissa.

Etsintäkuulutus - Palkkio tiedoista!
https://vk.com/jlokka?w=wall426827542_386

siviilitarkkailija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 16 870
 • Liked: 16896
 • covfefe
  • Profiili
Valhemedian jutusta saa kuvan että vihervasemmistolaisen roskaväen hallinnoimassa kaupungissa voi rikkoa mitä tahansa sopimusta ilman että koira perään haukkuu. Mutta annas olla kun turvapaikkadiscon geelitukka jää ilman ruokaa. Takaan että poliittinen responssi on aivan eriluokkaa.

Tässä on  kuitenkin kyse ihan perinteisestä petosepäilystä? Otetaan vastaan urakka alihintaan, eikä kyetä edes teoriassa vastaamaan sopimusvelvoitteista. Normaalisti juttu olisi asianomistajarikos mutta kun kyse on vanhusväestä joka ei ole täysissä voimissaan, sekä laajasta toistuvasta ilmiöstä jossa ihmiset on jätetty ilman perus elintarvikkeita...

...sanoisin että rikos on heitteillepano ja kun vanhusten rahat on jo otettu vastaan...petos tai uhrin perusteella törkeä petos. Eivätkä uhrit osaa hakea itse oikeutta, joten valveutuneen kansalaisen olisi ilmoitettava rikos ja vaadittava esitutkinnan aloitusta.

Tiedän että Helsingin poliittinen poliisijohto ei välitä suomalaisvanhuksista paskan vertaa kun vaakakupissa on monta moniosaajaa. Taviksen tekemällä rikosilmoituksella näin VAHVASTI järjestäytynyttä poliittista virkahenkilöstöä ja yhteistoimintayritystä vastaan, pyyhitään pasilassa persettä. Mutta ehkäpä kunnallisvaalien ehdolla olevan ilmoitus edes käsitellään...
Maailmassa ei ole mitään muuta vakavaa asiaa kuin huumori...

Nuivanlinna

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 211
 • Liked: 5892
 • vaaleissa tärkeintä on muistaa seiskan poikkiviiva
  • Profiili
Eivät ole sukua. Vastine kokonaisuudessaan:

Lainaus
Vastinetta tämän aamun virheellisiin lehtijuttuihin, laitettu Helsingin Sanomille, IltaSanomille ja Stt:lle.
 Maanantaina 20.3. Helsingin Sanomat kirjoitti jutun vanhusten kauppapalvelusta. Jutussa minä ja yritystoimintani jouduimme erittäin negatiiviseen julkisuuteen. Annoin haastattelun sähköpostitse, ja siitä käytettiin vain pieniä osia. Mielestäni juttu asetti minut niin negatiiviseen julkisuuteen, että minulla olisi ollut oikeus Journalistin ohjeiden numeron 21 tarkoittamaan samanaikaiseen kuulemiseen. Juttu myös sisälsi asiavirheitä.
 Taustaksi:
 Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveysvirasto järjestää kauppapalveluja asiakkaille, jotka eivät itse kykene asioimaan kaupassa tai järjestämään kauppa-asioidensa hoitamista. Kyseessä on sosiaalihuoltolain (1301/2014) 19 §:n mukainen kotipalvelu, josta on tehtävä ilmoitus Helsingin sosiaalipalvelujen kotipalvelun tukipalvelutuottajarekisteriin.
 Kotihoidon asiakkaat ovat ikääntyneitä, joilla on usein lievästi alentunut fyysinen toimintakyky ja/tai he ovat muistisairaita, jotka vielä pärjäävät itsenäisesti omassa, tutussa elinympäristössään mm. kauppapalvelun avulla. Myös palvelutalojen asukkaat käyttävät kauppapalvelua.
 Täten Kauppapalvelu on kaupungin järjestämä tukipalvelu, joten palvelun tilaa aina kotihoito osana asiakkaan hoitosuunnitelmaa. He myös toimittavat asiakastiedot ja niiden muutokset. Kaupunki myös tarkastaa kaikki meiltä lähtevät materiaalit asiakkaille.
 Kotihoidon tai palvelutalon vastuuhenkilö tai asiakas itse täyttää palveluntuottajan kauppapalvelun asiakastietolomakkeen ennen ensimmäistä tilausta. Tilauksen voi tehdä sähköisesti tai puhelimitse, telefaksilla, sähköpostilla tai antamalla tilauslomake toimituksen yhteydessä kauppapalvelun kuljettajalle.
 Kaupungin yhteyshenkilö on ollut palveluntuottajaan yhteydessä päivittäin ja hänellä on suorat numerot toiminnasta vastaaville henkilöille .
 Mitä tulee Helsingin Sanomien yksilöimiin ongelmiin: totuus on, että olemme käyneet kaikkien meille ilmoitettujen asiakkaiden ovien takana jos heille on tilattu ostoksia. Valitettavasti kaikki asiakkaat eivät pysty avaamaan ítse ovea, meille on toimitettu väärä osoite tai asiakkaalle on tilattu ostokset päivälle, jolloin he eivät ole kotona. Näiden asiakkaiden kotihoidolle on ilmoitettu näistä sovitusti. Ja Servea on toimittanut näitä toimituksia uudelleentoimituksina jos kodinhoito on niin halunnut. Jos asiakas on jäänyt ilman ruokaostoksia, meille ei ole tullut tilausta kodinhoidolta tai kotihoito ei ole reagoinut meidän ilmoitukseemme siitä, että asiakkaan toimitusta ei ole saatu perille.
 Pyysimme kaupungilta palaveria näistä aiheista jo viikkoja sitten, koska kaupungin yhteyshenkilö oli välittänyt kotihoidolle epäselvää tietoa palvelusta, vaatien meiltä asioita, mitä ei kuulu tarjoukseen tai palvelunkuvaukseen. Samoin muu tiedonvälitys tökkii ja menee myöhässä. Kodinhoito on selvästi liian tiukilla, heillä ei ole ollut aikaa ja resurssia lukea meidän oppaita tai osallistua infotilaisuuteen tai toimittaa asiakkaiden tietoja sekä tilauksia ajoissa.
 Olin yhteydessä Arja Peiposeen ja hän ilmoitti sanoneensa toimittaja Katja Kuokkaselle myös sen, että kaupungin päässä on ollut ongelmia ja olemme saaneet vääriä yhteystietoja. Tätä lausuntoa Katja Kuokkanen ei juttuunsa liittänyt.
 Mitä tulee Helsingin Sanomien yksilöimään meilahtelaisvanhuksen tapaukseen, voin sanoa ainoastaan, että me toimitamme sopimuksen mukaan ne tilaukset, jotka tulevat siltä taholta, joka on meille ilmoitettu tilaajaksi. Tässä tapauksessa niin ei ollut. Ko. asiakkaan tapauksessa meille ei ollut kukaan ilmoittanut, että asiakas tilaisi ruokaa itsenäisesti. Jos näin olisi, asiakas voisi ottaa tilauksia puhelimitse kello 8 – 14 ma, ti, ke ja pe. Olemme myös jakaneet asiakkaille soittoaikoja, jotta jonottamiselta vältyttäisiin. Asiakkaan oppaassa ei ole asiakaspalvelun puhelinnumeroa, koska suurin osa asiakkaista on muistisairaita ja heidän toimintakykynsä ei riitä asioiden hoitamiseen itsenäisesti. Kaupungin kotihoidon kanssa on siis sovittu, että he jakavat numeron itsenäisesti asioitaan hoitaville asiakkaille. Tämä siksi, etteivät esim. muistisairaat peru heille tehtyjä kauppatilauksia tai tee useita tilauksia, joihin heillä ei ole tarvetta.
 Mitä tulee Tuusulan kaupungin ongelmiin, toivoisimme niistä erittelyä. Tuusulassa toimimme yhtä lailla kaupungin itse määrittelemän sopimuksen ja palvelunkuvauksen mukaisesti. On ikävää lukea lehdestä ”räikeistä laiminlyönneistä”, joita ei kaupunginjohtaja sitten kuitenkaan erittele.
 Sosiaalisessa mediassa on myös luultu että minä ja kaupungin edustaja Arja Peiponen olemme sukua. Emme ole. Olemme osallistuneet normaaliin kilpailutukseen.
 Lisäksi on esitetty epäilyjä esimerkiksi työntekijöidemme palkoista ja työoloista. Noudatamme kaikessa toiminnassamme kaupan alan tes:iä ja pyrimme kohtelemaan työntekijöitämme hyvin.
 Kuten Arja Peiponen toteaa: palvelu on ollut käytössä vasta kaksi viikkoa. Pyytäisimme mahdollisuutta korjata virheet, jotka eivät johdu yksin meistä.
 Tällainen julkisuusmylly ilman samanaikaista kuulemista tuntuu kohtuuttomalta. Uskokaa pois, ihmisiä mekin olemme ja yritämme tehdä työtämme.
 Kauppapalvelun hinta ei ole 2,84, vaan 3,75 euroa per toimitus.
 Annan mielelläni aiheesta haastatteluja myös muille.
 Marika Peiponen / Servea Oy
https://www.facebook.com/marika.peiponen/posts/10211387799905169
Presidenttiehdokas Paavo Väyrynen:
"Sauli Niinistön gallup-luvut ovat epäuskottavia senkin vuoksi, että suuri enemmistö suomalaisista vastustaa hänen ajamaansa poliittista linjaa: syvenevää EU-integraatiota, sotilaallista liittoutumista ja avointen rajojen politiikkaa".
7 POIKKIVIIVALLA=7

siviilitarkkailija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 16 870
 • Liked: 16896
 • covfefe
  • Profiili
Lainaus
Kotihoidon asiakkaat ovat ikääntyneitä, joilla on usein lievästi alentunut fyysinen toimintakyky ja/tai he ovat muistisairaita, jotka vielä pärjäävät itsenäisesti omassa, tutussa elinympäristössään mm. kauppapalvelun avulla. Myös palvelutalojen asukkaat käyttävät kauppapalvelua.
 ....
 Kotihoidon tai palvelutalon vastuuhenkilö tai asiakas itse täyttää palveluntuottajan kauppapalvelun asiakastietolomakkeen ennen ensimmäistä tilausta. Tilauksen voi tehdä sähköisesti tai puhelimitse, telefaksilla, sähköpostilla tai antamalla tilauslomake toimituksen yhteydessä kauppapalvelun kuljettajalle
.

Kuten eurostoliiton suuresta itsekrimialisointisuojasta voidaan havaita, epäeettisen ja minun mielestäni rikollisen yrittäjän kohdalla itseään voi toki puolustaa. Tämän takia asia olisi järkevää jättää poliisille joka tutkii onko rikoksia tapahtunut. Vanhusten kohdalla poliisin pitäisi olla terhakkaampi tutkimaan mutta kun on niin kovasti niitä netissä mielensäpahoittajia...

Kuinka tuon yrittäjän mielestä muistisairas ihminen telefaksaa tilauksen. En osaa sitä itsekkään enkä ole muistisairas kuin siten että muistan liikaa vihervasemmistolaisen Helsingin virkakunnan rikoksia. Kuinka monella toimintakyvyltään alentuneella vanhuksella on sähköposti tai mitäpä yrittäjä sanoo siihen kun heidän puhelinpalvelunsa ei vastaa asiakkaiden kiukkuisiin soittoihin.

juupa juu. Rikos tutkintaan sanon minä ja jos joku kunnallisvaaleissa ehdolla ollut nostaa jutun, ehkä se tutkitaan.
Maailmassa ei ole mitään muuta vakavaa asiaa kuin huumori...

Alligaattori

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 398
 • Liked: 1026
  • Profiili
Tiedän että Helsingin poliittinen poliisijohto ei välitä suomalaisvanhuksista paskan vertaa kun vaakakupissa on monta moniosaajaa. Taviksen tekemällä rikosilmoituksella näin VAHVASTI järjestäytynyttä poliittista virkahenkilöstöä ja yhteistoimintayritystä vastaan, pyyhitään pasilassa persettä. Mutta ehkäpä kunnallisvaalien ehdolla olevan ilmoitus edes käsitellään...
Josko useampi ehdokas yhdessä tekisi, ehkä se vaikuttaisi niin että ottavat vastaan eivätkä heitä samantien meneen.