Kirjoittaja Aihe: 2017-04-02 Todellinen siirtolaisryntäys Afrikasta käynnistymässä  (Luettu 64998 kertaa)

Supernuiva

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 835
 • Liked: 5765
^Kiinalaiset eivät ole tyhmiä. Kulttuurivallankumous oli malliesimerkki siitä, miten henkisesti ja taloudellisesti rikas kansakunta saadaan taloudellisesti polvilleen. Nyt Euroopassa toteutetaan vastaavaa kulttuurivallankumousta, joka tulee viemään "vanhan mantereen" epävakaaksi ja taantuvaksi alueeksi.

Eurooppalainen eliitti on hylännyt oman kansansa, jolle on sen suunnitelmissa varattuna vain orjan asema.

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 536
 • Liked: 26563
Kiinalaiset eivät ole tyhmiä. Kulttuurivallankumous oli malliesimerkki siitä, miten henkisesti ja taloudellisesti rikas kansakunta saadaan taloudellisesti polvilleen. Nyt Euroopassa toteutetaan vastaavaa kulttuurivallankumousta, joka tulee viemään "vanhan mantereen" epävakaaksi ja taantuvaksi alueeksi.

Eurooppalainen eliitti on hylännyt oman kansansa, jolle on sen suunnitelmissa varattuna vain orjan asema.

Siltä tosiaan vaikuttaa, sillä Merkel ja EU investoi muutama vuosi sitten rajusti "voimavaroihin". Juttua investoinnin hinnasta. Tätä Mykkänenkin haluaa lisää.

Die Weltin juttu (25.11.2015) turvapaikkakriisin kustannuksista Saksalle.

Lainaus
"Pakolaiskriisi voi maksaa lähes biljoona euroa"

Maahanmuutto maksaa Saksalle 17 miljardia euroa per vuosi. Näin laskee taloustieteilijä Bernd Raffelhüschen. Pitemmällä tähtäimellä kustannukset voivat kohota kauhistuttaviin summiin.

Saksan taloustieteilijät varoittavat pakolaiskriisin aiheuttamista korkeista kustannuksista. Münchenin IFO-instituutin Hans-Werner Sinnin ja ZEW:in (Zentrum für Europäische Wirtschaftsforschung) Clemens Fuestin lisäksi myös Bernd Raffelhüschen (Forschungszentrum Generationsverträge) on esittänyt Stiftung Marktwirtschaftin toimeksiannosta tehdyn laskelmansa.

Raffelhüschen laskee veronmaksajiin kohdistuvan pysyvän fiskaalisen kuormituksen olevan 17 miljardia euroa per vuosi, jos pakolaiset integroituvat nopeasti työmarkkinoille. Hänen arvionsa on matalampi, kuin kilpailevien kollegoiden. Nykyarvo-menetelmän mukaan laskien, kattaen kaikki kulut ja sosiaaliturvan pakolaisen elinaikana, päädytään Raffelhüschenin mukaan kauhistuttavaan summaan: Vaikka maahanmuuttajat onnistuttaisiin integroimaan työmarkkinoille 6 vuoden sisällä, niin "pitkän tähtäimen lisäkustannukset ovat 900 miljardia euroa", sanoo hän.

900.000.000.000 - eli lähes biljoona euroa. Noin kolmannes Saksan talouden tuotannosta [bkt]. Näin paljon Saksa joutuu laittamaan sivuun kattaakseen pakolaiskriisin kustannukset. Ja nämä ovat vielä lukuja, jotka perustuvat siihen, että kaikki sujuu suhteellisen hyvin, painottaa Raffelhüschen. Hän pitää tätä "epärealistisen positiivisena skenaariona." Eli, että pakolaismäärät laskisivat taas ensi vuodesta lähtien ja pakolaiset löytäisivät 6 vuoden sisällä työpaikan työmarkkinoilta. Kyse on ahdistavasta määrästä rahaa.
(…)

2015-11-03 Saksa: Merkel ylirasittunut - kansleri syöksee Saksan kaaokseen

… ja sitten haluavat laittaa Le Penin mielentilatutkimuksiin. Taitaa olla joku aivan muu sen tutkimuksen tarpeessa?

Luka Mokonesi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 884
 • Liked: 1673
https://www.instagram.com/p/Bo1wTPTlPqi/?taken-by=humansofny

Lainaus
“I’m the 29th King of the Akwamu Empire. Three hundred years ago we ruled the entire southern part of Ghana. The English described us as ‘bullies.’ The Danes described us as ‘thieves.’ Today I have 120 towns under my jurisdiction. But I didn’t always want to be king. I knew from a young age that it was a possibility. I’m from the royal bloodline. But I just hoped they’d choose someone else. I was in college the first time they tried to coronate me. I was studying accounting. I heard a rumor that the king had passed away and that I would be next. So I panicked. I googled ‘political asylum.’ I took someone else’s passport. I didn’t even bother to change the picture. I’d never left Ghana before, but I took a one-way flight to New York City. I presented myself at the JFK customs counter, and said: ‘You have to help me. They’re trying to make me king.’” (Akwamufie, Ghana)

"Maapallon elämä on kestänyt suurempia muutoksia kuin mitä ihminen on nähnyt. Maapallo selviää hyvin ihmisestä ja on täällä vielä kauan ihmisen jälkeenkin." -mannym

"Gustafsson on asunut Bangkokissa 57 vuotta, mutta sanoo yhä olevansa farang." -HS-

kivimies

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 472
 • Liked: 6461
Lainaus käyttäjältä: Timo Soini

Olen tiivistänyt asian niin, että meidän on valittava joko ihmiset tai tavarat. Jos Afrikassa ei ole työpaikkoja ja tulevaisuudennäkymiä, niin on selvää, että nuoret lähtevät liikkeelle. Eurooppaan suuntautuvat muuttoliikkeet on saatava hallittuihin uomiin. Siihen ei ole nopeita ratkaisuja. Ongelmiin on puututtava niiden alkulähteillä. Hyvin kohdennettu ja tehokkaasti toimeenpantu kehitysyhteistyö on yksi väline.


Hallitus päätti "pistää toimeksi". Lisätalousarviossa myönnetään 4,5 miljoonaa euroa ilmastotoimiin ja EU:n Afrikka-rahastoon.

« Viimeksi muokattu: 25.10.2018, 17:36:22 kirjoittanut kivimies »
Im memoriam: Tommie Lindh 2001-2020

Infernaalinen_aviomies

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 411
 • Liked: 42
^Kiinalaiset eivät ole tyhmiä. Kulttuurivallankumous oli malliesimerkki siitä, miten henkisesti ja taloudellisesti rikas kansakunta saadaan taloudellisesti polvilleen. Nyt Euroopassa toteutetaan vastaavaa kulttuurivallankumousta, joka tulee viemään "vanhan mantereen" epävakaaksi ja taantuvaksi alueeksi.

Eurooppalainen eliitti on hylännyt oman kansansa, jolle on sen suunnitelmissa varattuna vain orjan asema.

Kulttuurivallankumous oli katastrofaalinen virhe Kiinan kommunistijohdolta. Euroopassa puolestaan on meneillään talouden kasvu, eliniän nousu, elintason nousu, tekninen kehitys, ja Euroopassa myös suunnitellaan uudelle vuosisadalle uusia kansalaisoikeuksia (mm. digitaaliseen yksityisyyteen liittyen), mistä USA:ssa (Kiinasta nyt puhumattakaan) voidaan vain unelmoida.

Tämän kaiken lisäksi aiotaan investoida naapurimantereelle Afrikkaan. Eurooppa ja Afrikka ovat olleet tuhansia vuosia elimellisesti yhteydessä toisiinsa, jo Rooman vallan ajoista ja sitä edeltäen.