Kirjoittaja Aihe: Raiskausraportti Ruotsista  (Luettu 63271 kertaa)

Totti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 089
 • Liked: 40941
Raiskausraportti Ruotsista
« : 03.04.2017, 22:08:45 »
Ruotsissa on juuri julkaisu koosteraportti raiskaustutkimuksista vuosina 1990-2016. Raportti on koonnut yksiin kansiin kaikki 13 tutkimusta asian tiimoilta, joita on tehty noina vuosina.

Raportti on tässä: https://sd.se/wp-content/uploads/2017/03/V%C3%A5ldt%C3%A4ktsrapport-2017.pdf

Alkutekstistä:

Lainaus
Översiktens resultat kan sammanfattas med att all tillgänglig forskning, publicerad från 1990 fram till i dag (november 2016) och som mäter invandrares brottslighet i Sverige, redovisar en tydlig och mycket stor överrepresentation vid våldtäktsbrottslighet hos person er med utländsk bakgrund.
Samtidigt finns det ingen studie som pekar på motsatsen.

Lainaus
Katsannan tulos voidaan kiteyttää niin, että kaikki saatavissa oleva tutkimusmateriaali vuodesta 1990 tähän päivään saakka (marraskuu 2016), joka mittaa maahanmuuttajien rikollisuutta Ruotsissa, osoittaa selvän ja erittäin suuren yliedustuksen raiskausrikoksissa henkilöillä, joilla on ulkomainen tausta.

Samaan aikaan ei ole olemassa ainoatakaan tutkimusta, joka osoittaisi päinvastaista.

Muutama huomio:

Sivu 6 - 21

Rikostutkimuksessa ulkomaantaustainen rikosepäilty on yliedustettuna seuraavin kertoimin:

60-70 -luvulla: 1,2-2,6
80-luvulla: 2,1 -4,7
90-luvulla: 2,1 -8,1
00-luvulla: 2,1 -19,5

Eli 60-70-luvulla, kun suomalaiset tulivat Ruotsiin, yliedustusta oli jo havaittavissa. Sen jälkeen ulkomaalaisten osuus on räjähtänyt käsiin.

Sivu 9

- Tutkimus "Brottsförebyggandet rådet, Rapport: 2005:17," ilmoittaa, että ulkomailla syntyneet olivat 5 kertaa, ja maahanmuuttajien lapset 1,8 kertaa useammin epäiltynä raiskauksesta vuosina 1997-2001 kun kantaväestö.
- Tutkimus "Kardell, J. & Martens, P.L. (2013)" arvioi, että ulkomailla syntyneet tekivät 5,1 kertaa enemmän raiskausrikoksia kun kantaväestö vuosina 1997-2001.

- Tutkimus "Ceccato, V., (2014)" arvioi, että yli 66% epäilystä raiskaajista Tukholman alueella olivat ulkomaan kansalaisia ja olivat "etnisesti erilaisia".

Sivu 10

- Tutkimus "Brottsförebyggandet rådet, Rapport: 1996:2" laski, että Pohjois-Afrikassa syntyneet olivat 23 kertaa, Irakissa 20 kertaa, Bulgariassa ja Romaniassa 20 kertaa, muussa Afrikassa 16,5 kertaa, Perussa, Ecuadorissa ja Boliviassa 10 kertaa useammin epäiltyinä raiskauksista kun kantaväestö.

- Tutkimus "Hjelm, Anne-Christine (2006)" laskee, että 85% niistä, jotka tuomittiin hovioikeudessa vähintään 2 vuoden vankeuteen raiskauksesta olivat ulkomaantaustaisia. Eniten vangittuna heitä Lähi-idästä ja Afrikasta 38% osuudella. Ruotsalaisten osuus kaikista vangituista oli 15%.

Kukaan tällä foorumilla ei varmaan ole kovinkaan yllättynyt tuloksesta.
Sosialisti on mätä ydintä myöten.
 - kansanviisaus

Uimakoulutettava

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 132
 • Liked: 4318
 • Kukkahattubingoava kristitty eli väärämielinen VHM
Vs: Raiskausraportti Ruotsista
« Vastaus #1 : 03.04.2017, 22:19:51 »
Eikö tämän julkaiseminen ole rasismia? :'(

Eikö rikkaamman kulttuurin edustajilla ole oikeutta tutustua ruotsalaisiin prinsessoihin? >:(
Onko 50 nettipoliisia sisäministeriön mielestä riittävä määrä kitkemään vihapuhetta Suomesta? :flowerhat:

Sipilän hallitus, millaisin miettein kohti tulevaisuutta? Aito Monikulttuurihan se tietysti Suomessakin on, mutta ihan mielenkiinnosta kysyisin.
"Taisi Merkel todeta tuossa keskustelussa lainaten edeltäjiään, että joka unohtaa EU-projektin, pitäisi käydä sotilaiden haudoilla sitä muistelemassa" :flowerhat:

Päälahjoittaja Sipilä

"Teko oli rikos ja siinä käytettiin väkivaltaa. Uhriksi otettua naista sormeiltiin vaatteiden alta. Ja siinä kaikki."

Dr. Kemppinen

starsailor

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 644
 • Liked: 2763
Vs: Raiskausraportti Ruotsista
« Vastaus #2 : 10.04.2017, 21:19:42 »
Jos medialla olisi moraalia, niin tämä olisi kaikkien lehtien otsikoissa. Mitä enemmän tuota yliedustusta ajattelee, niin sitä vihaisemmaksi tulee. Kaikki mahdolliset selitykset ovat tuomittu rasistiseksi, mutta ne ovat totta.
"Suomalaisen ihmisen geeneissä on orja-, setä Tuomo- ja pelkurigeeni. Ja se on tyhmä kuin aasi. Aasin järki ja cuckold-sielu." Jorma M.

alussaolisana

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 282
 • Liked: 3730
 • 17 v.
Vs: Raiskausraportti Ruotsista
« Vastaus #3 : 10.04.2017, 22:10:55 »
Rasmuksen kootut selitykset olisi kiva kuulla: Natsit ovat lavastaneet, rasistiset naiset provosoineet jne.
"Harmageddonin tapahtumapaikka sijaitsee nykyisessä Israelissa Afulan kunnassa (38 900 asukasta) ja sinne voi ajaa valtatie 66:a pitkin. Kunta mainostaa itseään sloganilla "Afula, hauska paikka asua"."

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 25 210
 • Liked: 44312
 • Ego sum Spartacus
Lainaus
Ilmoitukset seksuaalirikoksista lisääntyivät selvästi Ruotsissa – Viranomaiset: Turvapaikanhakijat eivät ole selitys, Metoo on..............

Poliisille tehtävät rikosilmoitukset seksuaalirikoksista, kuten raiskauksista ja ahdistelusta, ovat lisääntyneet Ruotsissa selvästi viime vuosien aikana. Myös haastatteluihin pohjautuvissa rikosuhritutkimuksissa on nähtävissä samanlainen kasvu. Kasvun syille on nyt etsitty selitystä Ruotsin oikeusministeriön alaisen rikostenehkäisyneuvoston Brån tekemässä raportissa (siirryt toiseen palveluun).

Vuosia 2005–2017 tarkastelevan raportin johtopäätös on, että suurin selittävä tekijä ovat lainsäädäntöön tehdyt muutokset ja yhteiskunnassa lisääntynyt ymmärrys siitä, mikä on seksuaalirikos ja millainen toiminta ei ole hyväksyttävää.

Yhtenä merkittävänä vaikuttajana on maailmanlaajuinen Metoo-kampanja, jonka yhteydessä naiset ovat kertoneet kokemastaan ahdistelusta ja väkivallasta. Metoo-liike on myös nostanut julkisuuteen eri maissa näkyvässä asemassa olleita miehiä, jotka ovat hyväksikäyttäneet asemaansa seksuaalirikoksia tehdessään.

Ruotsissa Metoo-keskustelu on käynyt kiivaana ja johtanut muun muassa Ruotsin Akatemian historiansa syvimpään kriisiin johtaneeseen skandaaliin.

Ruotsin hallituksen Brålle antamassa selvitystehtävässä toivottiin faktatietoa muun muassa erilaisten seksuaalirikostyyppien lisääntymisestä ja rikoksiin syyllistyvien ihmisten taustoista. Hallituksen toiveena oli saada tutkittua tietoa seksuaalirikoksista, joista julkisessa keskustelussa on usein syytetty muun muassa eri maahanmuuttajaryhmiä.

Turvapaikanhakijoiden ja seksuaalirikosten lisääntymisen välillä ei yhteyttä....................

Raportti osoittaa, ettei maahanmuuttoaalto ole vaikuttanut seksuaalirikosten määrään. Sen sijaan sietokyky tiettyjä seksuaalirikoksia kohtaan, joita ei aiemmin ilmoitettu, on alentunut. Tämä kulminoitui Metoo-aaltoon ja se on erinomaista, toteaa Tukholman yliopiston kriminologian instituutin professori Jerzy Sarnecki raportin havainnoista Dagens Nyheterille .................

https://yle.fi/uutiset/3-10809019

Finka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 662
 • Liked: 974
Vs: Raiskausraportti Ruotsista
« Vastaus #5 : 29.05.2019, 22:37:53 »
^Harvinaisen vähän itse dataa Ylen uutisessa. Mitenkähän on itse selvityksen kanssa?

Jos selitys raiskausilmoitusten lisääntymiselle on alentunut ilmoituskynnys, niin kasvun luulisi olevan keskittynyt häirintätapauksiin ja perheen sisäisiin selkkauksiin. Vai katsotaanko ruotsalaisnaisten olleen niin tyhmiä, että jos heitä väkivallalla uhkaillen tai voimakeinoja käyttäen on pakotettu yhdyntään, niin he vasta metoo-kampanjan kautta ovat oppineet ymmärtämään tämän olevan raiskaus?

Tuoreemmille hommalaisille tiedoksi: ilmoituskynnyksen alentumista on Pohjoismaissa käytetty vuodesta toiseen selittävänä tekijänä.
“On helppoa olla silmiinpistävän ’myötätuntoinen’, jos muut pakotetaan maksamaan kustannukset.”-Murray Rothbard

Mohammed Al-gazzaz: "Iraqis and Finns have never met in thoughts, culture and religions. There is huge gap between them and it will never go away. I'm talking in general ofcourse there is exception" -FB:RHC

Tagit: