Kirjoittaja Aihe: 2017-04-28 YLE: Feikkiarabi suunnitteli terroritekoa Saksassa  (Luettu 18479 kertaa)

Talvetar

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 345
 • Liked: 1034
Herranjestas sentään, ketä sieltä oikein tulee, ja mistä syistä?

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201705282200167734_ul.shtml?ref=juurinyt_desktop

Iltalehti vähän nuivistelee..

Suurinta äimistystä aiheutti se, että arabiaa taitamaton saksalaismies pystyi esiintymään Damaskoksesta paenneena hedelmämyyjänä ja vielä saamaan paikan vastaanottokeskuksesta sekä valtion myöntämän kuukausiavustuksen.

Ja kaiken huipuksi jopa kommenttikenttäkin ainakin vielä on auki???????

Mutta onko oikeasti? Nolla kommenttia on päässyt läpi toistaiseksi.

Ehkäpä kommentit hyväksytään vasta moderaattorin hyväksynnän jälkeen tms?

Valtamedian tuntien veikkaan, että ehkäpä tuota kommentti kenttää moderaattori seuraa herkeämättä...

Odottaen "sopivia" kommentteja, joita ei vaan tule vaan kaikki pitää poistaa?

Talvetar

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 345
 • Liked: 1034
Tullut mieleen että kuinkakohan helposti meillä onnistuisi tollainen temppu eli esiintyisi "pakolaisena"?.Pitäisi kai olla vähintään ruskea silmäinen ja tummatukkainen.Noille pitäisi kai tehdä joku pikatesti jossa niitä satuttaisiin niin paljon että ne kiroaisi sillä äidinkielellään(käsitykseni mukaan toi pitäisi toimia).Yksi tapa olisi tietenkin kysellä lapsuudesta asioita että millaista siellä ja siellä oli sekä mitä muistat alueesta missä olet muka oleskellut.Toi tosin ei välttämättä toimi.

Tuo Francohan oli puhunut "murteista ranskaa" ja kertonut olleensa Damaskoksessa hedelmäkauppiaana.
Tämä tapahtui vielä aikana, jolloin pakolaistulva oli suurimmillaan ja vokkivuoteen saamiseen suunnilleen riitti, kun kertoi olleensa Syyriasta.

Varmaan Suomessakin olisi onnistunut silloin pahimman tulvan alla, kun kädet olivat kaikilla täynnä. Kyllähän tänne on tullut ihmisiä, jotka ovat osoittautuneet ihan eri maan kansalaisiksi, kuin mitä ovat väittäneet olevansa. Julkimediaankin pääsi muistaakseni aikanaan muutama. Ja olihan Turun terroristikin ties mitä:

Lainaus käyttäjältä: wikipedia
Terrori-iskun tekijä oli 25. lokakuuta 1994 syntynyt marokkolainen Abderrahman Bouanane.[35] Hän ilmoitti poliisille aluksi iäkseen 18 vuotta, syntymävuodekseen 1998[36][17] ja nimekseen Abderrahman Mechkah. Turvapaikkaa hakiessaan hän oli ilmoittanut puolestaan nimekseen Abdul Rahman[36][37][38] ja olevansa palestiinalainen.[39] Hän oli ystävilleen kehuskellut antaneensa suomalaisviranomaisille väärän nimen ja iän.[40]

Ikä, nimi, kansalaisuus. Kaikki valehdeltu ja niin vaan vokkipaikka aukesi.

-i-

Harmi, että pahimman tulvan aikana ei tajunnut vaan vetää hiuksiin mustaa hiusväriä ja tummat/ruskeat piilarit käyttöön?  ???

Sitten riittävästi sepustusta siitä, miten maanmieheni/sukuni/klaanini jahtaa minua ja tähän keksitty pätevä syy ja siksi en voi asua vokissa jne.

Jos arabian osaamista ei edes tarkisteta, niin tuollahan oisi voinut tehdä ihan hyvätkin massit hyvällä suunnittelulla, nyt meni hyvä tilaisuus monelta kantasuomalaiselta ohi. :o :'(

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 36 884
 • Liked: 104906
Ajatus, että valokuvattu ja sormenjälkensä antanut ammattisotilas olisi tehnyt ammattivehkeillä pakolaisaktivistin salamurhan, jonka olisi lavastanut esittämänsä valokuvatun ja sormenjälkensä antaneen syyrialaisen pakolaisen tekemäksi, on naurettava, mutta tätä se nykyään on.

Kaivelin netistä, josko terrorismirikos- ja äärioikeistosyytöksille olisi neljässä vuodessa löytynyt kunnollisia todisteita, mutta eipä näköjään ole. Franco A:han yhdistetyt väitetyt salamurharingin jäsenet on vapautettu ajat sitten minkäänlaisten todisteiden puutteessa, eikä Franco A:takaan olisi syytetty ilman syntynyttä poliittista painetta.
...
Saksalainen ammattisotilas oli samanaikaisesti toisella paikkakunnalla myönteisen turvapaikkapäätöksen ja 10 000 euron tuet saanut syyrialainen, vaikka ei osaa edes arabiaa.

Kaikesta päätellen nostetut syytteet ovat armeijan äärioikeistosyytöksiltä suojaamista ja kosto Merkelin pakolaispolitiikan naurunalaiseksi tekemisestä.

Ei ole ilmennyt tietääkseni mitään uutta, mikä vakuuttaisi muusta.

Alunperinhän terrorismisyytteistä luovuttiin jo vuonna 2017. Ei löytynyt sotilaitten salaliittoa, ja syyttäjä veti takaisin myös älyttömän väitteensä, että Franco Albrecht olisi yrittänyt vierittää syyn terrori-iskusta turvapaikanhakijoille. Tuomio tuli nyt siitä huolimatta.

Lainaus
Saksalainen sotilas suunnitteli terrori-iskuja pakolaiseksi tekeytyneenä, tuomittiin vuosiksi vankeuteen

Äärioikeistolainen saksalainen sotilas suunnitteli tekaistuja iskuja korkea-arvoisia poliitikkoja ja julkisuuden henkilöitä vastaan, kertoo sanomalehti The Guardian ja saksalainen media Deutsche Welle.

Frankfurtin ylempi aluetuomioistuin tuomitsi perjantaina Franco Albrechtin, 33, viideksi ja puoleksi vuodeksi vankeuteen "vakavan väkivaltaisen valtionvastaisen teon" suunnittelusta, Saksan ase- ja räjähdelakien rikkomisesta sekä kahdesta petoksesta.

Albrecht esiintyi syyrialaisena pakolaisena suunnitellessaan iskuja. Albrecht väitti, että hänen kaksoisidentiteettinsä tarkoituksena oli paljastaa, kuinka helppoa Saksan turvapaikkajärjestelmän hyväksikäyttö oli.

Tutkinnassa paljastui, että Bretagnen Saint-Cyrin sotilasakatemiasta valmistunut mies oli elänyt kaksoiselämää syyrialaisena kristittynä turvapaikanhakijana. Hän onnistui rekisteröitymään väärällä henkilöllisyydellä baijerilaisen Erdingin kaupungin viranomaisille, ja hänelle myönnettiin turvapaikka.

Saksalainen tuomari kertoi oikeudessa, että ranskalais-saksalaisen prikaatin yliluutnantilla oli "äärioikeistolaisia ja etnis-nationalistisia" näkemyksiä ja että hän syytti poliitikkoja "Saksan kansakunnan hajoamisesta".

"Syytetty on oikeistoradikaali terroristi", sanoi syyttäjä Karin Weingast viime vuoden toukokuussa alkaneessa oikeudenkäynnissä.

[...]

Tutkinnassa selvisi, että Albrecht omisti kopion Adolf Hitlerin Mein Kampf -kirjasta. Hänen kerrotaan pitävän maahanmuuttoa ”eräänlaisena kansanmurhana".
Helsingin Sanomat 16.7.2022

Saksan turvapaikkajärjestelmän puutteiden paljastamiseen tähdännyt Albrecht sai ironisesti myös kaksi petostuomiota turvapaikkahuijauksesta.
« Viimeksi muokattu: 16.07.2022, 15:24:19 kirjoittanut Roope »
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Tagit: