UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: 2017-05-23 Manchester Arenalla räjähdys Ariana Granden konsertissa  (Luettu 121790 kertaa)

Mr.Reese

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 982
 • Liked: 10584
 • Anyone?

Joidenkin lähteiden mukaan briteissä on seurannassa noin 3500 uhkaavaa tapausta. Kuinka monta näistä on vihakirjoituksia runoilevia natseja ei ole tiedossa.

Pelkkä seuraaminen ei poista uhkaa. Tarvitaan myös halua tehdä jotain ennaltaehkäisevää.
Mutta aktiiviseurannassa on vain 7, koska paikallinen demla ja euroopan ihmisoikeudet on kieltäneet rasssistisen vainoamisen. En löydä enää tuota juttua Daily mailin etusivulta, kun tulee lisää koko ajan uutta. Kuten...
Löytyikin sivuhistorian kautta.
Lainaus
Only seven extremists in Britain are under anti-terror orders watered down thanks to the Lib Dems
Only seven extremists have been placed under anti-terror orders watered down at the behest of the LibDems despite there being at least 3,000 fanatics at large in Britain.
The so-called T-Pims - Terrorism Prevention and Investigation Measures - are the toughest tool the security services have to restrict the activities of terror plotters and sympathisers.
They replaced the more restrictive Control Orders which were axed in 2011 at the bidding of then Liberal Democrat leader Nick Clegg following a row over human rights.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-4535886/3-000-jihadists-streets-Britain-monitor-struggle.html

Abedin ystävä on joukkorikastuksesta istumassa
Lainaus
Sitting on a wall, their legs dangling off the ground, they could be any pair of fashionably-dressed teenagers.
But one would grow up to be a suicide bomber and the other a gang rapist.
Manchester concert bomber Salman Abedi used to hang around with Bilal Ahmed, who is now serving a nine-year prison sentence for luring a schoolgirl into a hotel room and raping her along with a mob of attackers.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-4539572/Manchester-bomber-friend-jail-gang-raping-girl-16.html

Salman oli partyboy, jonka ÄO ei häikäissyt. Lisäksi brittiläisyydestään huolimatta huono englanninkielen taito.
Lainaus
Bomber Salman Abedi was described by former school friends yesterday as being a vodka-drinking, pot-smoking teenager who was prone to lashing out.
Teased at school and nicknamed Dumbo for his big ears, Abedi confessed to ‘anger-management issues’ after he punched a girl in the face.
He struggled with his studies and later dropped out of university.
But the moment he truly started going off the rails, friends say, was when his father Ramadan Abedi moved back to Libya in 2011 to join the rebels fighting Colonel Gaddafi following the Arab Spring.
Mr Abedi and his wife Samia Tabbal – an engineer who graduated top of her class from Tripoli university – had fled the dictator’s regime in 1993, and were allowed into Britain as political refugees.
Abedi and his three siblings were born here, with the family moving to London, then Manchester.
But they seemed to shun British culture, with classmates remembering Abedi’s poor English.
A family friend said: ‘According to people that know Salman, he’s not very sharp, he’s slightly sub-normal in terms of his IQ.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-4539532/Manchester-bomber-dope-smoking-vodka-drinking-party-boy.html

Sisko kertoo, että Salman oli liikenteessä kosto mielessä Syyrian lasten puolesta(tähän suhtaudun varauksella suvun yhteisten harrastusten vuoksi). Myös kosto rasisteille viharikoksesta sanottu syyksi vaikka frendin kuolema on ollut jengimurha.
Lainaus
'I think he saw children—Muslim children—dying everywhere, and wanted revenge', Miss Abedi told the paper.
'He saw the explosives America drops on children in Syria, and he wanted revenge. Whether he got that is between him and God,' she added.
A family friend also alleged that it was the murder of Abedi's 18-year-old friend that caused him to kill. 
Abdul Wahab Hafidah was run over and stabbed in Manchester in May 2016 in what is believed to have been a gangland killing.
An unnamed family friend said Abedi was 'vowing revenge' at the funeral and he viewed the murder as a hate crime.

They added that Abedi became increasingly religious and interested in extremist groups.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-4539734/Sister-reveals-motives-Manchester-bomber.html

Pikkuveikka treenailee konekiväärin kanssa... kuvasta päätellen jollain parkkipaikalla.  :flowerhat:
« Viimeksi muokattu: 25.05.2017, 13:29:47 kirjoittanut Mr.Reese »
"Heille kun sanoo disko disko, niin he ovat silleen, että mennään.” - Tiia Nohynek

"Yleensä vauvat ja mummot on parhaita mielenosoittajia, koska luovat kuin itsestään turvallista tilaa." - Marjaana Toiviainen

Mr.Reese

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 982
 • Liked: 10584
 • Anyone?
Yllä olevassa viestissä oli mielestäni oleellisia asioita ja olin niistä jättänyt pois jo eilisesta asti tämän, minkä tahtiin nyt Ylellä hakataan tattia minkä ehtivät.
Lainaus
Vuodot Manchesterin pommi-iskun tutkinnasta kiristävät Britannian ja Yhdysvaltojen viranomaisten välejä. Brittien mukaan Yhdysvaltojen viranomaiset ovat vuotaneet tutkinnasta julki tietoja, joita Britannian viranomaiset ovat jakaneet amerikkalaiskollegojensa kanssa.

Sanomalehti Guardianin mukaan (siirryt toiseen palveluun)Britannian pääministeri Theresa May nostaa vuodot esille tavatassaan Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin. Molemmat osallistuvat tänään torstaina sotilasliitto Naton kokoukseen Brysselissä.

Briteissä hermostuttiin jo tiistaina, kun amerikkalaislähteet kertoivat julkisuuteen iskusta epäillyn Salman Abedin nimen ennen Britannian poliisia. Britannian hallitus ilmaisi jo silloin, että vuodot syövät luottamusta maiden tiedustelupalveluiden välillä.

– Britannian poliisi on sanonut hyvin selvästi, että he haluavat päättää julkaistavista tiedoista suojellakseen operaation etenemistä, Britannian sisäministeri Amber Rudd sanoi uutistoimisto Reutersin mukaan. – Olemme sanoneet selvästi ystävillemme, ettei näin saa enää tapahtua.
http://yle.fi/uutiset/3-9632056

Oikeat uutismediat tutkii ja tonkii, valemediat kuten Yle kiskoo kintaaseen, kun heille epämieluinen taho pääsee otsikoihin(Trump uutisointi).
"Heille kun sanoo disko disko, niin he ovat silleen, että mennään.” - Tiia Nohynek

"Yleensä vauvat ja mummot on parhaita mielenosoittajia, koska luovat kuin itsestään turvallista tilaa." - Marjaana Toiviainen

ismolento

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 575
 • Liked: 6599
Hesari sen kuin paukuttaa menemään yrittämällä siirtää huomiota olennaisista kysymyksista varsin epäolennaisiin, kuten jaarittelemalla siitä, että kuinka aidosti terroristi on ollut virallisesti ISISin jäsen - niin kuin sillä olisi juurikaan merkitystä asian kannalta:

Manchesterin iskusta epäilty oli kotoisin brittijihadistien pesästä ja kävi ehkä Syyriassa – mutta oliko hän oikeasti kalifaatin asialla?
http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005224732.html

Valhemedia Ilta-Sanomat valehtelee oikein pääkirjoituksessaan: Yksinäinen susi värkkää pommin, iskee konserttiin ja sen jälkeen ääri-islamilainen Isis-järjestö ottaa iskusta vastuun, vaikka sillä ei ole sen valmistelun kanssa mitään tekemistä.

Manchesterin poliisi on toista mieltä, jopa YLEn uutisten mukaan.
« Viimeksi muokattu: 25.05.2017, 10:12:35 kirjoittanut ismolento »

foobar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 17 447
 • Liked: 29669
Se on hienoa kun uutisia kirjoitetaan faktojen sijaan sen perusteella miten asioiden haluttaisiin olevan. Ja vielä senkin jälkeen kun faktat selviävät, yritetään parhaan mukaan kumota ne. Kerta toisensa jälkeen.

Miksiköhän se suomalaisen journalistin maine ei ole poliitikkoa kummempi?
"Avaruudessa kukaan ei voi kuulla moku-ulinaasi" - Rändöm

Sydämistynyt

 • Vieras
Onko nyt annettu valta sille kuuluisalle pelolle, kun Britanniassa perutaan yleisötilaisuuksia? 


Wonder Woman -elokuvan Lontoon ensi-ilta on peruttu Manchesterin iskun vuoksi http://www.iltalehti.fi/viihde/201705242200162469_vi.shtml

Valioliigan mestari Chelsea perui voitonparaatinsa Manchesterin iskun takia http://www.is.fi/valioliiga/art-2000005224840.html

Tulevaisuus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 454
 • Liked: 3104
Onko nyt annettu valta sille kuuluisalle pelolle, kun Britanniassa perutaan yleisötilaisuuksia? 


Wonder Woman -elokuvan Lontoon ensi-ilta on peruttu Manchesterin iskun vuoksi http://www.iltalehti.fi/viihde/201705242200162469_vi.shtml

Valioliigan mestari Chelsea perui voitonparaatinsa Manchesterin iskun takia http://www.is.fi/valioliiga/art-2000005224840.html

Voisiko tuo olla ihan viisas temppu antaa pelolle valta koska sillä voi säästää henkensä. Politikot voisivat näyttää mallia ja lähteä marssimaan kaiken kansan keskuuteen. Ei me oikein voida kun... No miksi ette? No kun... öh...

Echidna

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 400
 • Liked: 3322
Islamistiverkosto organisoi terroristi-iskun ja äärivalhemedia IS sepittää välittömästi sen yksinäisen mielenvikaisen kepposeksi tarkempia tietoja odottamatta ja niistä välittämättä.

ArtturiE

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 254
 • Liked: 5162
 • Vitutuspuhe päivässä pitää unelman loitolla
Vaikka viimeaikaisten merkkien valossa järki näyttää selvästikin hiipivän jopa mediaan, muutamat toimittajat tuntuvat tulevan vain entistäkin kaistapäisemmiksi. Tuota tiedotusvälineiden (hesari-han se taas) viimeaikaista kiemurtelua olen ihmetyksellä seuraillut. Onko se nyt muka niin, että jos islamilainen terroristi ei kuulu suoranaisesti ISISiin, se ei muka ole oikea islamilainen terroristi? Ruumiitkaan eivät varmaan sitten ole oikeita, jos pommi ei ole virallinen?

Kun yli 20 ihmistä, joukossa 8-vuotias lapsi, räjäytetään kuoliaaksi pop-konsertissa, pitäisi toimittajan todellakin osata puhua jostain muusta kuin siitä, onko kyse ISISin herättämästä, vai "paremmasta" jäsenestä.

Hyysärin ja muun mädätysmedian olisi syytä lopettaa islamin valkopesu ja tunnustaa tosiasiat - missä islam, siellä ongelma.  Islam on kuin entinen kommunistinen itäblokki - pidetään ihmiset väkisin sen piirissä ja jos karkaat, sinut teloitetaan.
Peace. And that really has nothing to do with islam.
-Pat Condell
Jussi Halla-aho pääministeriksi 2019
Laura Huhtasaari presidentiksi 2024
Giorgia Meloni http://www.fratelli-italia.it
Matteo Salvini http://www.leganord.org

”keskiaasialainen”


Monokulttuuri FM
https://www.youtube.com/channel/UCXDMEjhhzvzqJQvXUPWVXfA

Aeon

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 883
 • Liked: 3454
Viimeisimmän tiedon mukaan Manchesterissä on tehty lisää pidätyksiä ja tällä hetkellä kopitettuna on yhteensä kahdeksan tyyppiä. Ovat menneet asuntoihin sisälle ns. vauhdilla ja lisää hallittuja räjäytyksiä tehty. Sky Newsillä spekuloidaan, että vihasaarnaajia vastaan on tulossa lisätoimenpiteitä. Tero on nähtävästi ollut läheisissä tekemisissä Britannian tunnetuimman daesh rekrytoijan kanssa.

Haastattelivat kadulla tämän rekrytoijan naapuria, jolle kertoivat, että on kiistattomia todisteita terorekrytoijan toimista, johon naapuri totesi, että ei voi pitää paikkaansa. Nähtävästi tämä rekrytoija on samanlainen mukava, hiljainen ja maltillinen muslimi kuten terokin.
Hommalla junttaamista vuodesta 2009 lähtien

Saturnalia

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 657
 • Liked: 8581
Noilla on toi kuvio kyllä aika fundamentaali. Mies voi lähteä Libyasta, mutta Libya ei lähde miehestä.
Isä antaa teini-ikäiselle pojalleen konekiväärin käteen parkkipaikalla, ja paukuttaa pojalle selfieitä nettiin.
Mitä helvettiä tuollaisenkin isän päässä liikkuu? Pojalla just jatko-opinnot alussa, maailma auki ja syntyperäinen passi taskussa.
Niin isä antaa konekiväärin ja käskee poikaa poseeraamaan nettiin, kun jo pelkkä kuva voi tuhota pojan elämän.
Nuo ihmiset ovat niin syvällä siinä islamin maailmassa, että länsimaiden mahdollisuudet ovat vain jonkinlainen sivuharrastus, täysin toissijainen sille oman kulttuurin ydintehtävälle, joka on siis se konekivääri.

Nämä iskut tulevat vain progressiivisesti lisääntymään. Jossain vaiheessa länkkärien käämi palaa. Vaikea kyllä sanoa että kumpiinko pahemmin, suvakkeihin vaiko muslimeihin. Noin keskimäärin länkkäri ei halua elää jatkuvassa pelossa koska multikulttuuri. Suvakit tietysti haluavat.
Mihin muuten katosi pelon maantiede? Tuo 90-luvun feminismin kärkitermi, jonka mukaan suomalaisen naisen täytyy oppia pelon maantiede valkoisen miehen uhan vuoksi, vai miten se nyt meni. Tuon termin voisi rehabilitoida. Pelon maantiede kunniaan!

« Viimeksi muokattu: 25.05.2017, 11:39:00 kirjoittanut Saturnalia »
HS 30.11.1993
Ulkomaalaispoliittinen ohjelma pian hallitukselle: 10000 ulkomaalaisen kiintiö tervehdyttäisi suomalaisten geenejä. Pakolais ja siirtolaisasiain neuvottelukunta uskoo pakolaisten vahvistavan sisäsiittoisia suomalaisgeenejä. Neuvottelukunta pitää 10000 ulkomaalaisen vuosikiintiötä suositeltavana.

Keza

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 085
 • Liked: 1146
Alkaa nämä iskut pikkuhiljaa ammattimaistumaan. Tässä mielenkiintoista infoa.

http://www.telegraph.co.uk/news/2017/05/24/leaked-pictures-show-bomb-used-manchester-attack/

Voi olla että pommi räjäytettiin kaukolaukaisimella jonkun muun toimesta tai ainakin tällaiseen mahdollisuuteen oli varauduttu jos Abedilla ei olisikaan ollut munaa räjäyttää itseään.

Lainaus
The trigger switch, contained in what appears to be a brass casing, has a small circuit board and a red wire protruding from one end, which experts have suggested could point to a remote-control element built into the trigger as a failsafe.

It would have allowed an accomplice to detonate the device if Abedi lost his nerve.


Pommi taisi olla myös kohtuullisen tehokas ja ammattimaisesti tehty.

Lainaus
The rucksack bomb that killed 22 people in Manchester was so complex that it could only have been made by an expert, leaked crime scene pictures suggest, as it emerged that an al-Qaeda bomb-maker lived on the same street as suicide attacker Salman Abedi.

Other pictures, not published by the New York Times, apparently show that nuts and screws penetrated metal doors and left deep marks in brick walls.

The even spread of the fatalities also suggests the bomb was carefully and evenly packed.

Jotenkin tuntuu että tämäkin urpo joko menetti hermonsa ja suoritti ennenaikaisen laukeamisen tai sitten pommi räjäytettiin etänä. Tuolla pommilla olisi saatu enemmän ruumita jos olisi maltettu odottaa että paikka on ihan täynnä ihmisiä. Konserttihan oli vasta loppunut ja ensimmäiset alkaneet valumaan pois.

Pommi räjäytti pelkästään tekijän kahteen osaan ja ruumiin yläosa lensi varmaan parikymmentä metriä räjähdyspaikalta suojaten samalla puolet räjähdyssektorista kokonaan. Paremmalla ajoituksella ja repun ottamisella pois selästä ja asettamisella jotenkin sopivasti niin ruumiita olisi varmaan tullut kolminkertainen määrä.

Mutta selvästi tämä ei ollut enää aziz combat fighterien hommia vaan paljon ammattimaisemmin tehty kuin moni aikaisempi.

En ole välttämättä ihan samaa mieltä, 80+ kuollutta ja haavoittunutta on aika paljon yhdellä pommilla ja tuo repun selässä pito ei välttämättä ollut virhe. Kääntämällä selän poistujia kohti saa vaikutuksen suunnattua juuri sinne minne haluaa ja pommi on uhrien torson korkeudella eikä lattialla, jolloin sirpalevaikutus tappavinta. Sinänsä tällaisista yksityiskohdista keskustelu on tyhmää, saattaa auttaa jotain idioottia. jotkut meistä on saanut koulutuksen näihin hommiin ja meidän on parasta olla liikaa levitelemättä kaikkea taktista tietämystä.
« Viimeksi muokattu: 25.05.2017, 12:05:19 kirjoittanut Keza »

Siili

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 13 214
 • Liked: 8522

Abedin ystävä on joukkorikastuksesta istumassa

http://www.dailymail.co.uk/news/article-4539572/Manchester-bomber-friend-jail-gang-raping-girl-16.html

Salman oli partyboy, jonka ÄÖ ei häikäissyt. ,
http://www.dailymail.co.uk/news/article-4539734/Sister-reveals-motives-Manchester-bomber.html

Pikkuveikka treenailee konekiväärin kanssa... kuvasta päätellen jollain parkkipaikalla.  :flowerhat:

Aikamoista bensaa arabistereotypioiden liekkeihin.  Ehkäpä selviää vielä, että Salman Abedin vanhemmat ovat serkuksia.  Ei nimittäin ole harvinaista Libyassakaan:

https://hbdchick.wordpress.com/2011/03/07/consanguinity-in-libya/

Keza

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 085
 • Liked: 1146
Yksi lisäetu Brexitistä on kai se, että voi irtautua Euroopan Ihmisoikeustuomioistuimesta. Se on tehnyt teroepäilyjen ja fundamentalistisaarnaajien karkottamisesta paljon vaikeamman ja hitaamman prosessin. Kuuntelin eilen BBC:n uutisia, siinä yksi brittieversti totesi, että n. 3000 potenttiaaliseksi terroristiksi epäillystä n. 2000 kansalaisia. Ehdotti painavasti loppujen 1000 karkoittamista mahd. nopeasti todeten, että niin saataisiin lisäresursseja jäljelle jääneiden 2000 seurantaan. Toista ääripäätä edusti nais (kuinka ollakaan) sosiologi, joka vastusti etnisesti painottunutta valvontaa rasistisena ja vähemmistöä radikalisoivana. Kun kysyttiin, mitä sitten pitäisi tehdä, niin vastaus oli, että lisää demokratiakoulutusta kouluihin ja lisää avoimuutta ja tasa-arvoa yhteiskuntaan. No, ehdotti hän lisäpanostusta nuorisotyöhönkin syrjäytymistä estämään, sitä kuuluisaa jalkapalloa. Ei tuo viimeinen ehdotus ihan huono ollut, mutta eiköhän suurin osa teroista ole vähemmän hyvin koulussa viihtynyttä tai jo nuorena niin fundamenttalistisia, ettei heitä "vääräuskoisten" tai ateistien höpinät pahemmin kiinnosta.

Luka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 842
 • Liked: 563
Se on hienoa kun uutisia kirjoitetaan faktojen sijaan sen perusteella miten asioiden haluttaisiin olevan. Ja vielä senkin jälkeen kun faktat selviävät, yritetään parhaan mukaan kumota ne. Kerta toisensa jälkeen.


Kuin suoraan neuvostoliiton ajoilta.

Ennen oli kahdenlaista totuutta. Oli totuus ja sitten oli venäläinen totuus, eli miten asioiden haluttaisiin olevan.
Eikä ole ihme koska СССР ja EU ajavat samaa valkoisten tuhoamisen ja neuvostoihmisen luomisen tavoitetta.
Vuosien verbaalimarinointi tekee paistovalmiista nuivasta helposti ja nopeasti kypsyvän sekä takaa täydellisen kultaisen rapean kuoren.

siviilitarkkailija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 17 171
 • Liked: 17564
 • covfefe
Lainaus
... on parasta olla liikaa levitelemättä kaikkea taktista tietämystä....

tämä tärkeä muistaa. Karkeasti sanottuna, monikulttuurinen pommimies oli tehnyt itsestään viuhkamiinan jonka räytti ihmisjoukossa.

Sisäministeriön Knape ja valhemedia väittää 23v hyypiön pystyvän yksin moiseen suoritukseen, Aivan tolkuton ja typerä väite.

 Britannian jonka hallinto yhtälailla suojelee ja vähättelee isis-daesh ja fundamentalistiterroristeja, raivoaa Amerikalle muka nimen ja kuvan paljastuksesta, mikä isis-daesh ryhmän tunnustuksen ja sosiaalisen median aikana on mahdotonta pitää salassa.

Nyt epäillään että Manchesterissa on ollut terroristi-solu!!

Tämä voi olla ainoa hopeareunus koko katastrofissa, sillä voi olla että tulossa oli iskusarja. Mutta Salman häriköi tai alkoi itsekseen operoimaan ennenkuin muu solu oli valmis jatkoiskuihin.

Faktat on nämä:

-terroripommi räjähti, paljon kuoli.
-ensikommenteissa sisäministeriön poliisijohtaja antaa väärää tietoa jota EI korjaa
- valmistaudutaan uusintaiskuihin
-monikulttuurisuus ja business as usual
Maailmassa ei ole mitään muuta vakavaa asiaa kuin huumori...

Mursu

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 277
 • Liked: 2375
Yksi lisäetu Brexitistä on kai se, että voi irtautua Euroopan Ihmisoikeustuomioistuimesta.

Ihmisoikeustuomioistuimella ei ole mitään tekemistä EU:n kanssa.

siviilitarkkailija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 17 171
 • Liked: 17564
 • covfefe
Lainaus
No, ehdotti hän lisäpanostusta nuorisotyöhönkin syrjäytymistä estämään, sitä kuuluisaa jalkapalloa. Ei tuo viimeinen ehdotus ihan huono ollut

 :facepalm: jalkapallo EI lisää mitenkään integraatiota. Jalkapallon ja integraation välinen yhteys on VAIN suvakin höyhenenkeveässä päässä. Todellisuus on jotain aivan muuta. Voin jopa väittää perustellusti että jalkapallo lisää eriarvoisuutta ja eriytymistä. On "meidän jengi" ja "niiden jengi" ja jumalaton määrä rasismisyyttelyä ja julkilausumia jotka eivät mitenkään korreloi integraation kanssa. MUTTA KUULOSTAVAT KUIN JALKAPALLO JA INTEGRAATIO MUKA SOPISIVAT HYVIN YHTEEN.

Ainoa henkilö jolle jalkapallo ja integrointi yhdistyy kivasti on Olli Rehn tai Arhinmäki tyyppiset huijaripoliitikot. Mutta he ovat jo integroituneet. Muille valtion arvojen ja opin sisäistäminen voi jalkapallon johdosta jopa hidastua tai lakata kokonaan.
Maailmassa ei ole mitään muuta vakavaa asiaa kuin huumori...

Luka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 842
 • Liked: 563
Vuosien verbaalimarinointi tekee paistovalmiista nuivasta helposti ja nopeasti kypsyvän sekä takaa täydellisen kultaisen rapean kuoren.

jka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 280
 • Liked: 7081
 • Kuka vei meidän munat?
En ole välttämättä ihan samaa mieltä, 80+ kuollutta ja haavoittunutta on aika paljon yhdellä pommilla ja tuo repun selässä pito ei välttämättä ollut virhe. Kääntämällä selän poistujia kohti saa vaikutuksen suunnattua juuri sinne minne haluaa ja pommi on uhrien torson korkeudella eikä lattialla, jolloin sirpalevaikutus tappavinta. Sinänsä tällaisista yksityiskohdista keskustelu on tyhmää, saattaa auttaa jotain idioottia. jotkut meistä on saanut koulutuksen näihin hommiin ja meidän on parasta olla liikaa levitelemättä kaikkea taktista tietämystä.

Torso ei suuntaa räjähdevaikutusta millään tavalla. Suuntaavuus tällaisella pommilla saadaan sillä miten ne ruuvit ja mutterit asetetaan räjähteen ympärille. Nämä ovat ne jotka tappaa ihmisjoukkoja, ei räjähdys. Voi tietysti olla että pommi oli oikeasti rakennettu suuntaavaksi mutta en oikein usko tähän. Oletuksena on että pommi heittää sirpaleet pallonmuotoisesti joka suuntaan. Tällöin reppupommin kantajan torso imee vain puolet sirpaleista itseensä. Suurin vaikutus saadaan kun kaikki sirpaleet lentää kohti suurta yleisöä niin, että myöskään ensimmäiset uhrit ei blokkaa sirpaleita kuten tässä tapauksessa.

Tuosta kartasta jossa näkyy uhrien sijainnit näkee hyvin että käytännössä ainoastaan "ensimmäisen rivin" ihmiset jotka oli pommimiehen selän puolella kuolivat. Nämä ottivat vastaan melkein kaikki sirpaleet ja suojasivat samalla muita hallissa olleita. Pommimiehen torso taas lensi toiseen suuntaan jossa kuolleita ei myöskään ole. Toisaalta siellä on ensimmäisen rivin uhrien lisäksi muutama kuollut hyvinkin kaukana räjähdyspaikasta. Eli kyse on vain siitä että sama vaikutus joka sattui näihin muutamaan epäonniseen saadaan useampaan.

Eli reppua ei tietenkään laiteta myöskään lattialle vaan vähän suuren yleisön yläpuolelle jolloin sirpaleita ei blokkaa mikään suuressakaan ihmismassassa. Tällöin sirpalevaikutus osuu myös yläruumiiseen ja päähän ilman minkäänlaisia suojaavia mekanismieja. Kuvista päätellen tuolla oli paljonkin erilaisia portaikkoja ja korkeuseroja. Näitä hyödyntämällä ja odottamalla että ihmisiä on maksimaalinen määrä vaikutusalueella olisi tuho ollut takuuvarmasti suurempaa.

Keskustelun välttäminen ei vaikuta millään tavalla terroristien taktiseen tietämykseen. Ei varsinkaan jossain hommalla. Jos näistä haluaa tietoa niin ei sitä haeta jostain yleisiltä keskustelupalstoilta. Enneminkin näistä voi itse oppia jotain että osaa havannoida ympäristöään ja nähdä potentiaalisia vaaran merkkejä ja osaa reagoida jos ja kun tilanne joskus sattuu omalle kohdalle.

Lady Deadpool

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 2 683
 • Liked: 3796
 • Roturomanttinen
Lainaus
Manchesterilaisessa Trafford Collegessa on pommiuhka, kertoo Manchesterin poliisi.

Paikalle on lähetetty pomminpurkuryhmä.

Manchesterin poliisin mukaan on liian varhaista sano liittyykö tämä aikaisempaan pommi-iskuun.

Asiasta lisää hetken kuluttua.

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201705252200162824_ul.shtml?ref=juurinyt_desktop (25.5.2017)
Sarjavihaaja.

Aeon

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 883
 • Liked: 3454
Edellä mainittu tilanne on ilmeisesti selvinnyt. Näin uutisoi Sky New hetki sitten.
Hommalla junttaamista vuodesta 2009 lähtien

duc

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 3 323
 • Liked: 9068
 • pro Samuel Paty
Lienee virhe kutsua tätä joukkomurhaajaa terroristiksi, ja selittää rationaalisesti, jäsen sr:n tavoin, joukkomurhaajan tahtovan herättää pelkoa, vaikka pelko ja viha lienevät ensimmäiset länsimaisen ihmisen tunteet tässäkin tapauksessa. Johtajamme kieltävät meitä vihapuhumasta ja antamasta pelolle valtaa, kun he kuvittelevat tämän terrorismin/joukkomurhaamisen ratkeavan noiden em. tunteiden hillinnällä ja hallitsemisella. Koska taudin syytä ei tunneta, oireiden kontrollointi ei auta. Taudin syyksi ei julkisuudessa tahdota mainita islamia, koska se on poliittisesti sopimatonta. Poliittisesti korrekti selitys on:
Noin muuten Sipilä toisti papukaijana Karin Creutzin ja kumppanien epätieteellistä grievances-höpötystä eriarvoistumisesta, köyhyydestä ja työttömyydestä väkivaltaisen islamismin syynä.

Islam-ismi on sanana tyhjä tautologia, vrt. kristinusko-usko. Islam-ismiksi kutsuttu islamin tulkinta/suuntaus korostaa toiminnassaan taistelua islamin puolesta eli jihadia. Toki käsite tulkitaan monella tapaa, eikä sunni-islamissa ole  selvää ylintä auktoriteettia, mutta käytännössä lakikoulukuntien konsensuksen oletetaan sanelevan oikean tulkinnan, koska koulukuntia pidetään korkeimmin oppineina. Tätä taustaa vasten kirjoitti jäsen Vouti vuosia sitten forumillemme:
Kyllästyneenä iän ikuiseen soutamiseen ja huopaamiseen islamilaisen lainsäädännön eräistä ominaispiirteistä tilasin Al-Azhar yliopiston sertifioiman Shafi’i koulukunnan lakikirjan ’Umdat al-Salik (eng. Reliance of Traveller).
- -
Vaikka kirja käsittelee Shafi’i koulukuntaa kirjan esipuheessa muistutetaan, että kaikki neljä Sunni-islamin koulukuntaa (Hanafi, Maliki, Shafi’i ja Hanbali) ovat yhteneväisiä arviolta 75% lainopillisista kysymyksistä. Jäljelle jäävät eroavaisuudet voidaan kartoittaa alkuperäistekstien erilaiseen tulkintatapaan, autentikointiin ja oppineiden eroaviin mielipiteisiin.

Yhdistämällä kaikki edellä esitetyt todisteet voidaan todeta, että ’Umdat Al-Salik tarjoaa vähintäänkin kohtuullisen luotettavan kuvan islamilaisesta lainsäädännöstä ja siitä mitä sen puitteissa Länsimaissa islamilaista lainsäädäntöä opiskeleville henkilöille mahdollisesti opetetaan kuten Tri. Taha Jabir al-’Alwani raportissaan mainitsee. - - ‘Umdat al-Salik jakaa aseellisen jihadin kahteen eri luokkaan;  hyökkäykselliseen ja puolustukselliseen. Näistä edellä mainittu on yhteisöllinen velvollisuus (määritelty c3.2), johon osanottaminen on velvollisuus niin pitkään kunnes tarvittava määrä muslimeita taistelee tavoitteiden saavuttamiseksi. Puolustukselliseen jihadiin osallistuminen on jokaisen muslimin henkilökohtainen velvollisuus (määritelty c3.2).

Osallistumiseksi hyökkäykselliseen jihadiin lasketaan myös sotilaan varustaminen. Perinteisesti jihadin rahoittamiseen ja sotilaiden varustamiseen on käytetty almuveroa (zakat, h8.17 Those fighting for Allah), joka on yksi islamin viidestä peruspilarista. Vaihtoehtoisesti vapaaehtoisia lahjoituksia voidaan tehdä islamilaisten ”hyväntekeväisyysrahastojen” kautta kuten Holy Land Foundationin tapaus osoitti.

Jihadin rahoittaminen almuveron tai vapaaehtoisten lahjoitusten kautta mahdollistaa yhteisöllisen velvollisuuden osallistua jihadiin viattomalta ja lailliselta näyttävällä tavalla. Rahoittaminen ei myöskään näkyvällä tavalla tärvele islamin imagoa. Jihadiin osallistumattomuus on synti, jos osallistuminen on velvollisuus.   

Koraani tekee selvän eron henkilöiden kohdalla jotka osallistuvat ja eivät osallistu jihadiin. Koraani pitää niitä muslimeja, jotka osallistuvat jihadiin sekä fyysisesti että omaisuudellaan parempana kuin niitä jotka eivät osallistu.
- -
Viimeisenä asiana tarkastelen hyökkäyksellisen jihadin tavoitteita. ’Umdat al-Salik jakaa tavoitteet kahteen eri ryhmään kohteen uskonnollisen taustan perusteella. Kirjan kansojen kohdalla (’Ahl al-Kitab) tavoitteet poikkeavat yleistavoitteista.
 - -
’Umdat al-Salik määrittelee selkeästi jihadin tavoitteeksi islamilaisen yhteiskuntamallin perustamisen. Tämä tulkinta on täysin yhtenevä esimerkiksi sheikki Sayyid Abul Ala Maudidin tulkintaan yllämainittuun Koraanin säkeeseen 9:29 (http://www.englishtafsir.com/Quran/9/index.html).

Sodankäyntiä on jatkettava niin pitkään kunnes islamilainen järjestelmä on asetettu valta-asemaan ja ei-muslimit (juutalaiset, kristityt ja zarathustralaiset) ovat alistuneet islamilaisen valtion heille asettamaan sosiaaliseen statukseen tai ovat kääntyneet islamiin. Esimerkiksi Suomen tapauksessa Suomesta tulisi islamilainen tasavalta ja lainsäädäntömme korvattaisiin islamilaisella lainsäädännöllä. - -

Yhdistämällä ’Umdat al-Salikin tarjoama tieto islamilaisesta jihadista voidaan varmuudella todeta, että pieni radikaalien joukko ei ole kaapannut rauhanomaista islamia vaan osallistuminen em. tavoilla väkivaltaiseen jihadiin islamilaisen lainsäädännön määrittelemissä puitteissa on muslimiyhteisöä sitova velvollisuus.

Tämän pitkän lainauksen tarkoituksena on osoittaa, että islamilainen laki, sharia, vaatii muslimia osallistumaan jihadiin, poislukematta väkivaltaa! Vaikka mediapersoona Husu ei omaa uskontoaan väkivaltaiseksi myönnä, voidaan Husun muslimi-identiteetti asettaa yllä esitetyn sharia-tulkinnan valossa vakavasti kyseenalaiseksi, kuten kaikkien niiden muslimien, jotka väittävät, ettei ISIS edusta islamia. Jäsen Sator Arepo toi hyvin esiin, miten ISIS perustelee väkivaltaa:
Itse kuuntelen mieluummin väkivaltaisia islamisteja heidän toimintansa syistä, tai tässä tapauksessa siis luen. ISIS julkaisi Dabiq-lehtensä numerossa 15 kätevästi artikkelin "Why we hate you & why we fight you". Linkki tässä, teksti alkaa sivulta 30. Juttua riittää, mutta tiivistän siitä löytyvän kuuden kohdan listan tähän:

1. Ennen kaikkea vihaamme teitä, koska te olette vääräuskoisia.
2. Vihaamme teitä, koska sallitte sen minkä Allah kieltää (esim. homoilu ja koronkiskonta), kiellätte minkä Allah sallii, ja erotatte uskonnon valtiosta.
3. Koska länsimaissa on ateisteja.
4. Koska länsimaat pilkkaavat islamia, profeettoja ja sharialakia.
5. Koska länsimaat pommittavat, ja heidän nukkehallitsijansa sortavat muslimeita.
6. Koska länsimaiden joukot miehittävät muslimimaita.

Eriarvoisuutta, köyhyyttä tai vokkien apeita verhoja listalta ei löydy. Kohdat 5&6 sopivat kyllä länsimaalaiseen narratiiviin, mutta arvatkaas mitä artikkeli sanoo tästä?

"Tässä on tärkeätä ymmärtää, että vaikka jotkut väittävät teidän ulkopolitiikkanne olevan se, mikä ajaa meidän vihaamme, tämä nimenomainen syy on toissijainen, ja siksi me asetimmekin sen listan loppuun. Fakta on, että vaikka te lopettaisittekin meidän pommittamisemme, vangitsemisemme, kiduttamisemme, halventamisemme, ja meidän maidemme kaappaamisen, me vihaisimme teitä silti, koska meidän tärkein syymme vihata teitä ei lakkaa olemasta ennen kuin palaatte islamiin. Vaikka te maksaisitte jizyaa ja eläisitte nöyryytettyinä islamin vallan alla, me vihaisimme teitä silti. Epäilemättä me lopettaisimme teitä vastaan sotimisen, niin kuin me lakkaisimme sotimasta ketä tahansa meidän kanssamme liiton tehnyttä vääräuskoista kohtaan, mutta me emme lakkaisi vihaamasta teitä. - -"
Yhtenevyys sunnalaisen lakikoulukunnan ja ISIS:n jihad-tulkinnan välillä on päivänselvä.

Toki muslimit länsimaisessa yhteiskunnassa voivat profiloitua ns. kulttuurimuslimeiksi, jotka eivät shariaa noudata tai tahdo noudattaa, mutta olisi rehellistä asiain tila myöntää tai edes tiedostaa kriittisesti. Muslimi-identiteetti rakentuu niin nykyajan kuin vaikka Muhammadin elämäkertakirjallisuuden todisteiden mukaan uhri-mentaliteetille, erityisesti jaksetaan korostaa, miten juutalaiset tahtovat muslimeille pahaa ja siksi Muhammadin seuraajien on sodittava. Noin kaksi kolmasosaa Jaakko Hämeen-Anttilan suomentamasta Muhammadin elämäkerrasta kertoo muslimien sodasta vääräuskoisia vastaan. Ei ihme että valehtelusta on tullut taidetta islamissa,1 kun sitä rauhanuskonnoksi yritetään vääntää kuin I-palkkia konsanaan, kun hurskaan muslimin pitäisi noudattaa uskontonsa perustajan esimerkkiä. Siinä on Husullekin ratapalkkia väännettäväksi.


1 Huomaa, miten jäsen Alaricin linkkaama Al-Azhar-yliopiston julkilausuma tästä joukkomurhasta eroaa räikeästi yo. Voudin esityksestä, joka perustuu juuri ko. yliopiston tuottamaan teokseen. Tämä jos mikä on raivostuttavaa tahallista harhaanjohtamista.

Ei caicki Culda,
cuin kijldä,
Eikä hopia,
cuin hohta.

Henrik Florinus: Wanhain Suomalaisten Tawaliset ja Suloiset SANANLASCUT. 1702.


All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither.

J.R.R. Tolkien: The Fellowship of the Ring. 1954.

-PPT-

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 014
 • Liked: 9638
Lontoon pormestari Sadiq Khan on viime päivinä saanut, oikeutetusti, paskaa niskaansa taannoisesta lausumastaan että suuressa kaupungissa terroristi-iskut nyt vaan ovat part and parcel joihin pitää vaan tottua.

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 23 672
 • Liked: 59294
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Tuleva Espoon vihreä kaupunginvaltuutettu, nimen perusteella turkkilainen Ekim Özdemir laati Hesariin melko ympäripyöreän mielipidekirjoituksen liittyen Manchesterin iskuun ja äärijärjestöjen kannatukseen.

Kuinka voimme yhteiskuntana toimia uhkia vastaan niin, ­että emme esimerkiksi rajoita syyttömien ja tavallisten kansalaisten uskonnonvapautta? Kokonaisen uskontokunnan demonisointi tai islamin kitkemisestä puhuminen on vain lisäämässä äärijärjestöjen sanomaa: ”Muslimit, teillä ei ole kotia lännessä.”


http://www.hs.fi/mielipide/art-2000005224718.html (25.5.2017)

Lainaus
Pelon ja vastakkainasettelun lietsonta voi lisätä äärijärjestöjen kannatusta

Mistä löytäisimme keinot vähentää eriarvoisuutta ja lisätä yhtenäisyyttä?

Tiistaina herättiin taas surullisiin uutisiin. Man­chesterin tapahtumat jättävät lähtemättömän tahran historiaan iskuna ihmisyyttä ja ennen kaikkea elämää itseään vastaan. Tämä repii entisestään ihmisiä eri lokeroihin. Pelkoa ja vihaa lietsotaan, eikä vastakkainasettelulta voida välttyä. Ihminen nousee ihmistä vastaan.

Tragedioiden näyttämöinä ovat viimeksi toimineet Lontoo, Pietari, Tukholma ja nyt Man­chester. Iskut tulee tuomita perusteellisesti. Radikalisoituneet yksilöt on saatava vastuuseen. Ongelmaa ei pidä peitellä.

Uskonnollista radikalismia on myös suomalaisessa yhteiskunnassa. Ilmiöön vaikuttavat monet tekijät. Uskonnon poliittinen ja fundamentaalinen tulkinta ovat yksi syy iskuille.

Ideologiaan nojautuvan toiminnan ehkäisy on äärimmäisen vaikeaa. Radikalisoitumista tapahtuu usein uskonnollisten yhteisöjen ulkopuolella, joten sisäisten piirien itsenäinen kontrolli on myös rajoittunutta. Lisäksi uskonnon huono tunteminen altistaa äärijärjestöjen ­tehokkaalle propagandalle.

Radikalisoitumisen taustalla on myös valtava kirjo muita ­tekijöitä, jotka liittyvät yhteiskunnallisiin kysymyksiin. Osa radikalisoituneista on syrjäytyneitä, turhautuneita nuoria. Kuinka voimme ehkäistä eri­arvoisuutta? Miten pystymme tehokkaasti kotouttamaan ihmisiä lingvistisesti ja etnisesti ­homogeeniseen maahan? Mistä löytäisimme keinot lisätä yhtenäisyyttä? Haaste on valtava.

Kuinka voimme yhteiskuntana toimia uhkia vastaan niin, ­että emme esimerkiksi rajoita syyttömien ja tavallisten kansalaisten uskonnonvapautta? Kokonaisen uskontokunnan demonisointi tai islamin kitkemisestä puhuminen on vain lisäämässä äärijärjestöjen sanomaa: ”Muslimit, teillä ei ole kotia lännessä.”

Itse isku oli järkyttävintä. Toiseksi murheellisinta oli katsoa ihmisten reak­tioita. Osa ihmi­sistä ilakoi. Mielestäni on sairasta tuntea mielihyvää ihmisuhreja vaatineen tragedian vuoksi vain saadakseen jonkinnäköistä oikeutusta omille asenteille ja arvomaailmalle. Väkivaltaa rakastavat järjestöt janoavat juuri tätä. He haluavat meidän tappelevan keskenään. He haluavat, että yhteiskuntamme sisälle syntyvät ”me” ja ”he”.

Väkivallantekijät etsivät uusia rekrytoitavia juuri vihaisista, syrjäytyneistä ja laiminlyödyistä yksilöistä. He antavat meidän tehdä pohjatyön. Ilman asenteiden muutosta olemme matkalla tappioon. Olemme antamassa pahuudelle voiton avaimet.

Tällaisten hirmutekojen edessä meidän pitäisi olla yhtenäisiä ja tuomita tekijät, jotka sen ansaitsevat. Ei asettua toisiamme vastaan. Viha luo lisää vihaa.

Viranomaisten riittävät resurssit, yhteiskunnan sisäinen dialogi ja eriarvoisuuden ­vähentäminen auttavat ennaltaehkäisemään tulevia iskuja.

Ekim Özdemir

kriisinhallintaveteraani

tuleva kaupunginvaltuutettu (vihr)

Espoo
Äänestys: Etnonationalismi, kyllä vai ei? Eli kannatatko vai etkö? Käy antamassa äänesi!

https://hommaforum.org/index.php/topic,129465.0.html

foobar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 17 447
 • Liked: 29669
Eli terrorismia, jihadia ja shariaa vastaan ei saa asettua, ainakaan muissa muodoissa kuin leikisti. Siitä kun voisi vaikka jokin murhanhimoinen rikollinen innostua.
"Avaruudessa kukaan ei voi kuulla moku-ulinaasi" - Rändöm

Kyklooppi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 526
 • Liked: 6610
 • Musertunut Suomen kansalainen.
Lapsia kuolee terrori iskuissa, ihmisiä satamäärin, tällä kaikelle on oltava vaihtoehto.
Kun sinun lähimmäisesi kuolee onko hinta silloin liian kallis maksettavaksi?
Monikulttuurinen yhteiskunta on kokeilu joka on tuomittu epäonnistumaan.
MOT.
Ihmisjäte.

Eisernes Kreuz

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 148
 • Liked: 25711
 • Paalutetaan sananvapaus!
Hyysärin ja muun mädätysmedian olisi syytä lopettaa islamin valkopesu ja tunnustaa tosiasiat - missä islam, siellä ongelma.  Islam on kuin entinen kommunistinen itäblokki - pidetään ihmiset väkisin sen piirissä ja jos karkaat, sinut teloitetaan.

Sitä ne eivät voi tehdä, koska silloin koko islamin ihanuuden varaan rakennettu suvaitsevainen maailmankuva romahtaisi.

Siksi saamme jatkuvasti kuulla näitä lähes maanisen epätoivoisia selittely-yrityksiä joka helkkarin iskun jälkeen.
There is freedom of speech, but I cannot guarantee freedom after speech.
- Idi Amin, diktaattori

qwerty

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 538
 • Liked: 11111
:(


Onko monikulttuurisuus todellakin tämän arvoista? Miettikää sitä, itseänne täynnä olevat suvaitsevaiset.
Trump, Trump, Trump!

-PPT-

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 014
 • Liked: 9638
Jotain on kyllä aistittavissa että jonkin rajan yli kyllä mentiin tässä iskussa. Kenties tavalliset latteudet eivät enää riitä vastaukseksi vaan vaaditaan oikeita toimia että tällaista ei tapahdu jatkuvasti uudelleen.

Toisaalta, pessimistinä voisi sanoa että valtaväestö on niin aivopestyjä ympäri Länsi-Eurooppaa että niin kauan kuin itse ja läheiset ollaan turvassa niin suuri enemmistö edelleen toistaa samoja jargoneita.

Jos tällainen tapahtuisi Suomessa niin pari päivää myöhemmin olisi valtava konsertti vihaa ja pelkoa vastaan.

kriittinen_ajattelija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 578
 • Liked: 9582
 • Punavihreäkriittinen
Paikalliset muslimit kieltää syyllisyytensä

Lainaus

Channel 4 give the 'Muslim community' in Manchester a platform to taunt the victims of the Manchester bombing! This is a new low from the British mainstream media.
https://www.youtube.com/embed/LfrOZj6EBRI

Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times

Tagit: