Kirjoittaja Aihe: YHDISTETTY: Afrikan maiden uutisseuranta  (Luettu 49453 kertaa)

Blanc73

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 11 677
 • Liked: 16574
 • Geenivirhe paholainen, Oulun osasto
Vs: YHDISTETTY: Afrikan maiden uutisseuranta
« Vastaus #180 : 23.08.2018, 08:48:06 »

Tsekkasin muuten huvikseni Ylen uutis-sivut ja edellinen E-Afrikan ”maareformia” koskeva juttu on vuodelta 2011. Ei yhtään uutista valkoisten maanviljelijöiden ja kansalaisten vainoista. Mihin nyt katosi Ylen kirkasotsainen ihmisoikeusaktivismi? Se ei koske valkoisia?
https://haku.yle.fi/?q=etel%C3%A4-afrikka&language=fi
« Viimeksi muokattu: 23.08.2018, 08:59:46 kirjoittanut Blanc73 »
"Somaleissa on korkeasti koulutettuja runsaasti mm. koneinsinöörejä, Soile Syrjäläinen on huomannut. Heidän todistuksensa on vain jäänyt Somaliaan, hän toteaa."

Erikoislääkäri ja terapeutti Pirkko Brusila: "Muslimeilla seksuaalisuuden käsite on kantasuomalaisia laajempi."

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 31 697
 • Liked: 59925
Vs: YHDISTETTY: Afrikan maiden uutisseuranta
« Vastaus #181 : 23.08.2018, 11:08:23 »
Tsekkasin muuten huvikseni Ylen uutis-sivut ja edellinen E-Afrikan ”maareformia” koskeva juttu on vuodelta 2011. Ei yhtään uutista valkoisten maanviljelijöiden ja kansalaisten vainoista.

Tsekkaa Etelä-Afrikka-ketjusta. Ylen Afrikka-kirjeenvaihtajan näkökulma Etelä-Afrikan maareformiin ja väkivaltaisuuksiin vain on hieman erilainen.

Yleisradion toimittaja Liselott Lindström: "on myös ollut semmoisia vähän niin kuin hyökkäyksiä valkoihoisia maanomistajia vastaan ja tällasta"

Lainaus
According to Tshego's (Short G / Sterling) media reports, as of December 2011, approximately 3,158 – 3,811 South African farmers have been murdered in these attacks.
South African farm attacks - Wikipedia
« Viimeksi muokattu: 23.08.2018, 11:12:15 kirjoittanut Roope »
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Skeptikko

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 11 176
 • Liked: 13259
Vs: YHDISTETTY: Afrikan maiden uutisseuranta
« Vastaus #182 : 03.09.2018, 19:03:30 »
Boko Haramin terrori pakottaa tyttöjä naimisiin Nigerin rajamailla – "Mieheni pakottaa tekemään kanssaan asioita, joita en haluaisi"
https://yle.fi/uutiset/3-10381042

Lainaus
– 13-vuotiaana elämäni muuttui täysin, kun minut pakotettiin menemään naimisiin erään miehen kanssa, Falmata sanoo Plan International -avustusjärjestön haastattelussa.

Järjestön tuoreessa raportissa (siirryt toiseen palveluun) käsitellään tyttöjen vaikeaa tilannetta Tšadjärven kriisissä. Falmatan nimi on muutettu hänen henkilöllisyytensä suojelemiseksi.

Aviomies hakkaa Falmataa eikä anna hänelle aina ruokaa, joten nuori vaimo pakenee usein isovanhempiensa taloon. Siellä häntä sättii hänen isoisänsä, joka palauttaa tytön pian miehensä luokse.

– Mieheni lyö minua joka kerta, kun palaan. Ja pakottaa tekemään kanssaan asioita, joita en haluaisi, Falmata kuvailee.
...
Kamerunin pohjoisosaa, Nigerian koillisosaa, itäistä Nigeriä ja Tšadia on viiden vuoden ajan piinannut terroristijärjestö Boko Haramin aseellinen kapina islamilaisen valtion luomiseksi.
...
Esimerkiksi Nigeriassa Boko Haramin sieppaamat tytöt ovat joutuneet orjuuden kaltaisiin oloihin ja pakkoavioliittoihin.

Perheitä on hajonnut sen seurauksena, että ihmisiä on siepattu ja värvätty taistelijoiksi. Myös alaikäiset tytöt ovat joutuneet hankkimaan elantoa perheelleen, kuka mitenkin.

– Nuoret tytöt ovat esimerkiksi alkaneet suhteeseen vanhempien miesten kanssa. Paluu yhteisöön voi olla vaikeaa sosiaalisen häpeän takia, kuvailee humanitaarisen työn ohjelmapäällikkö Kaisa Huhtela Suomen Planista Ylelle.

Esimerkiksi Nigerin Diffan alueella lähes 90 prosenttia tytöistä menee naimisiin alaikäisinä. Lapsiavioliittojen määrä Nigerissä on maailman suurimpia.
...
Seksuaalista hyväksikäyttöä ja raiskauksia tapahtuu myös suhteiden ulkopuolella.

– Pojat tulevat pimeyden turvin lähentelemään meitä, kuvailee 16-vuotias pakolaisleirillä asuva nigeriläistyttö Plan Internationalin raportissa.
...
Tšadjärven humanitaarisen kriisin juurisyyt ovat monimutkaiset. Niiden ymmärtämiseksi Falmatan kotoa Nigerin Diffasta pitää kulkea savannia pitkin 160 kilometrin taival Tšadjärvelle.

Tšadjärven pinta-ala on kutistunut (siirryt toiseen palveluun) 1950-luvun jälkeen 90 prosentilla. Syitä ovat muun muassa ilmastonmuutos, paheneva kuivuus ja liikakastelu.

Kuivuus on heikentänyt satoja ja järven kutistuminen ajanut muun muassa kalastajat ahtaalle. Kuivuus ja väkivalta ovat aiheuttaneet aliravitsemusta ja nälänhätää etenkin Nigerissä ja Koillis-Nigeriassa.

Heinäkuussa Tšadjärvellä vieraillut Ruotsin ulkoministeri Margot Wallström on kehottanut YK:n turvallisuusneuvostoa keskustelemaan ilmastonmuutoksen ja konfliktien yhteydestä. Hän kertoi tavanneensa alueella siirtolaisia ja pakolaisia, jotka ovat joutuneet pakenemaan kuivuutta ja tulvia.

Elinolosuhteista annetaan heikkenevä kuva, mutta silti väkiluku kasvaa nelisen prosenttia vuodessa - joka on jopa Länsi-Afrikassa korkea luku:

Niger Population 2018 (Demographics, Maps, Graphs)
http://worldpopulationreview.com/countries/niger-population/

Lainaus
Niger's population is currently growing at a rate of nearly 4% per year, which is high even for Western Africa. By 2050, Niger's population is expected to quadruple unless family planning is implemented. Right now, just 5% of Nigeriens use contraception and family planning, and there is little information about the negative consequences of having a great deal of children.

En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Uuno83

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 220
 • Liked: 379
Vs: YHDISTETTY: Afrikan maiden uutisseuranta
« Vastaus #183 : 18.10.2018, 11:29:07 »
Lainaus
36 tyttöä samaan aikaan raskaana samassa koulussa Etelä-Afrikassa - nyt tutkitaan syytä

Epätavallisen monta 14-18-vuotiasta lukiolaista odottaa samanaikaisesti lasta.
Etelä-Afrikan koillisosassa Vhemben alueella sijaitseva lukio aikoo nyt selvittää, mistä samanaikaiset raskaudet johtuvat.

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a89ee677-c30e-4bca-b030-ad51e7261e21_ul.shtml

Naisten koulutus paras tapa vähentää väestönkasvua? Se mikä toimi täällä, ei ehkä toimikaan kaikkialla.

Lainaus
Järkyttävä surma Etelä-Afrikassa – Joukkoraiskattiin ja kallo murskattiin

>Yliopistossa opiskeleva tyttö joutui kolmen miehen joukkoraiskauksen uhriksi Etelä-Afrikassa. Teon jälkeen tyttö tapettiin murskaamalla hänen kallonsa.

https://www.nykysuomi.com/2018/10/17/jarkyttava-surma-etela-afrikassa-joukkoraiskattiin-ja-kallo-murskattiin/

https://www.dailymail.co.uk/news/article-6277625/South-African-court-hears-brilliant-student-gang-raped-left-die.html


Marjapussi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 376
 • Liked: 982
 • Kollaa Kestää
Vs: YHDISTETTY: Afrikan maiden uutisseuranta
« Vastaus #184 : 29.10.2018, 02:13:02 »
Kafferipojat naureskelevat oikeudessa kidnappatuaan, raiskattuaan ja murhattuaan valkoisia opiskelijatyttöjä. Kiitos tästäkin suvakeille, jotka halusivat purkaa apartheidin ja toimivan valtion Etelä-Afrikassa.
https://www.dailymail.co.uk/news/article-6320635/Kidnapped-student-killed-South-Africa-didnt-cry-shout-gang-raped.html
Marokon kauhu oli sanansa mittainen eikä velipoikakaan jäänyt Aarnea pahemmaksi epätoivotun maahanmuuton estämisessä. Mutta kuka tulee torjumaan aiheettoman turvapaikkaturismin?

paukuttaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 614
 • Liked: 781
2018-10-30 Tutkija oivalsi, miten dopinghuijarit saadaan kiinni
« Vastaus #185 : 30.10.2018, 14:21:51 »
Yhden sortin monikulttuuria tämäkin. Ylätasankojen miehillä on tainnut olla pystyvä laboratorio apunaan.
Silkkaa rasismia on kuitenkin korostaa vain yhden maan urheilijoita tässä yhteydessä. Douppavathan muutkin.

Koko otsikko:

Lainaus
Tutkija oivalsi, miten dopinghuijarit saadaan kiinni – Suomessa jalostetaan nyt keinoa, jonka avulla on jo käräytetty kenialaisia juoksijoita

Lainaus
Keniaa on viime vuosina ravistellut dopingskandaali, joka on asettanut maan urheilusaavutukset kyseenalaiseen valoon. Viiden viime vuoden aikana Keniassa on ilmennyt yli 40 dopingkäryä.

Miksi kenialaiset urheilijat ovat alkaneet jäädä kielletyistä aineista kiinni juuri nyt? Taustalla on dopingtestauksessa ja siihen liittyvässä tutkimuksessa tapahtuneet edistysaskeleet. Näitä askeleita on osaltaan vauhdittanut uusi menetelmä, jota kehitetään tällä hetkellä Suomessa.

Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskus KIHU tiedotti viime viikolla tutkimuksesta (siirryt toiseen palveluun), jonka tavoitteena on kehittää uusi menetelmä antidopingtyöhön. Helsingin yliopiston liikuntatieteen yksikön ja KIHUn koordinoima tutkimus työstää niin sanottua urheilijan suorituskyvyn passia, joka voitaisiin ottaa antidopingtyössä käyttöön urheilijan biologisen passin rinnalle.

Yksinkertaistettuna urheilijan suorituskyvyn passin ideana on tarkkailla urheilijan suoritustasoa ja kehitystä. Jos urheilija ottaa epänormaaleja kehitysharppauksia, häntä voidaan testata useammin.

Pitkä juttu, loput linkistä:

https://yle.fi/urheilu/3-10482822?origin=rss
F.U.B.A.R

koojii

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 081
 • Liked: 3700
Yhden sortin monikulttuuria tämäkin. Ylätasankojen miehillä on tainnut olla pystyvä laboratorio apunaan.
Silkkaa rasismia on kuitenkin korostaa vain yhden maan urheilijoita tässä yhteydessä. Douppavathan muutkin.

Koko otsikko:

Lainaus
Tutkija oivalsi, miten dopinghuijarit saadaan kiinni – Suomessa jalostetaan nyt keinoa, jonka avulla on jo käräytetty kenialaisia juoksijoita


Melkoinen vitsi koko doping-testaus. Taitaa Suomessa kaikki kovimmat saavutukset  1960-1980-luvulla olla tehty douppaamalla. Paljon on myös lajeja joissa testaaminen on kokonaan kielletty. Esimerkkinä vaikkapa ammattikehonrakennus ja NHL jääkiekko.


reijjokoskela

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 243
 • Liked: 94
Oliko jutussa tietoa, mistä aineista kenialaiset tarkalleen jäivät kiinni? Ovatko ne aineet pidemmän päälle epäterveellisiä, vai voisiko tavallinen suomalainen hyötyliikunta-pyöräilyn harrastaja vaikkapa käyttää? Missä EU/ETA-maissa helppo ostaa laillisesti? Hinta? Miten usein käytettävä?

Lihaskasvun osalta yksi hormonikuuri varmaan riittäisi, koska lihakset muistavat suurimman kokonsa missä ovat olleet, jolloin lihakset saisi pysymään suht isoina hormoneiden käytön lopetuksen jälkeenkin.

...
1960-1980 luvulla olivat doping-säännötkin aivan eri. Jos Lasse Viren käyttikin veridopingia (ei ole tunnustanut joten ei välttämättä edes käyttänyt), se oli luultavasti aivan sallittua silloin.

Arnold Schwarzenegger muistaakseni tunnusti käyttäneensä hormoneita, mutta hän käytti turvallisempia aineita ja pienempiä määriä, kuin nykyiset huippubodarit. Minkä näet katsomalla nykyisten huippubodareiden paisunutta vatsaa, kenelläkään ei ole litteä vatsa: vatsalihakset kyllä näkyvät, mutta joku massiiviseksi paisunut sisäelin on vatsalihasten alla, maksa tai suolisto kenties, tai molemmat. Sydän ei varmaan paljoa mahdu kasvamaan, koska se on sydänpussin sisällä mikä rajoittaa kasvua.

Arnoldin menestys toisaalta perustui osittain siihen, että tuomaristossa oli Arnoldin kavereita. Arnoldin ulkonäkö oli parhaimmillaan 1970-luvun alussa. Vuoden 1980 Mr Olympia -kisoissa Arnold ei ollut lähelläkään parhaimmassa kunnossaan, mutta voitti silti vaikka hänen oikeudenmukainen sijoitus olisi ollut ehkä jopa mitalisijojen ulkopuolella.
« Viimeksi muokattu: 30.10.2018, 15:22:35 kirjoittanut reijjokoskela »

Toni R Jyväskylästä

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 635
 • Liked: 5551
 • Minä olen kaapumies!
^ Arnold on sanonut käyttäneensä 20mg Dianabolia päivässä kisadietillä, mikä on todella pieni annos. Tyypillinen huippukehonrakentajan kuuri on nykyisin tyyliin 1000-2000mg testosteronia, 500-700mg Trenbolonia viikossa ja kuurin alkuun vielä 50-100mg Dianabolia/vrk. Ja juuri sydänlihaksen liikakasvu aiheuttaa monille käyttäjille vakavia terveysongelmia.

paukuttaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 614
 • Liked: 781
Oliko jutussa tietoa, mistä aineista kenialaiset tarkalleen jäivät kiinni? Ovatko ne aineet pidemmän päälle epäterveellisiä, vai voisiko tavallinen suomalainen hyötyliikunta-pyöräilyn harrastaja vaikkapa käyttää? Missä EU/ETA-maissa helppo ostaa laillisesti? Hinta? Miten usein käytettävä?

Ei sanottu. Juttu keskittyi enemmän metodeihin millä noita on saatu kiinni.
F.U.B.A.R

stefani

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 788
 • Liked: 699
Arnold Schwarzenegger muistaakseni tunnusti käyttäneensä hormoneita, mutta hän käytti turvallisempia aineita ja pienempiä määriä, kuin nykyiset huippubodarit. Minkä näet katsomalla nykyisten huippubodareiden paisunutta vatsaa, kenelläkään ei ole litteä vatsa: vatsalihakset kyllä näkyvät, mutta joku massiiviseksi paisunut sisäelin on vatsalihasten alla, maksa kenties. Sydän ei varmaan paljoa mahdu kasvamaan, koska se on sydänpussin sisällä mikä rajoittaa kasvua.

Se on edelleen mysteeri, mistä ne vatsat kasvavat. Joe Rogan kysyi Dorian Yatesilta asiasta showssansa, ja Doriankaan ei vaikuttanut tietävän varmuudella:

https://www.youtube.com/watch?v=YCQETRYZ6ps "Joe Rogan & Dorian Yates on Palumboism"

Timo Rainela

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 1 517
 • Liked: 1078
 • fundamentalisti patriootti - pro deep squatter®
Vs: YHDISTETTY: Afrikan maiden uutisseuranta
« Vastaus #191 : 30.10.2018, 16:04:46 »
Lainaus käyttäjältä: Yle
Tilastojen perusteella läheskään kaikkia huijareita ei saada kiinni. Jos urheilijan suorituskyvyn passiin kehitellyt mallit saadaan toimimaan myös käytännössä, huijareiden jäljille päästään entistä tehokkaammin.

Eli, jos tapahtuu suorituskyvyn hypähdyksiä, "päästään mahdollisten huijareiden jäljille tehokkaammin".
Sitten on otettava huomioon, että "epäilty" on testattava ja testistä pitää tulla käry, jotta hommassa olisi uutisointia vastaava odotusarvo.

Afrikassa(kin) dopingtestausta seuranneena totean, että ehkä siellä ne mahdolliset testit on poikkeuksellisesti viety johonkin laboratorioon, joka tutkii ja ilmoittaa tulokset, sääntöjen mukaan.
TR: Muuten olen sitä mieltä, että naisten olemassaolo politiikassa, virkahallinnossa ja päätöksenteossa on suurin yksittäinen syy kansakuntamme yhtenäisyyden ja moraalisen, eettisen, sivistyksellisen sekä pratopalogistisen rappion ja tuhon liikkeelle panevana voimana. Joitakin poikkeuksia lukuun ottamatta.

justustr

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 672
 • Liked: 1262
Yhden sortin monikulttuuria tämäkin. Ylätasankojen miehillä on tainnut olla pystyvä laboratorio apunaan.
Silkkaa rasismia on kuitenkin korostaa vain yhden maan urheilijoita tässä yhteydessä. Douppavathan muutkin.

Koko otsikko:

Lainaus
Tutkija oivalsi, miten dopinghuijarit saadaan kiinni – Suomessa jalostetaan nyt keinoa, jonka avulla on jo käräytetty kenialaisia juoksijoita


Melkoinen vitsi koko doping-testaus. Taitaa Suomessa kaikki kovimmat saavutukset  1960-1980-luvulla olla tehty douppaamalla. Paljon on myös lajeja joissa testaaminen on kokonaan kielletty. Esimerkkinä vaikkapa ammattikehonrakennus ja NHL jääkiekko.

Doping-testaus on kaukana vitsistä. Nykyisillä metodeilla saadaan kiinni lääkkeiden väärinkäyttö erittäin suurella todennäköisyydellä ja lähes kaikista  sellaisista  lääkeaineista  joilla  on mahdollista  saavuttaa  merkittävää suorituskykyparannusta. Ongelmana ei ole testit tai niiden toimivuus vaan se että kaikki maat eivät suostu ympärivuotiseen testaukseen.

Suomalaisista huippu-urheilijoista jotka ovat ympärivuotisen testauksen  alaisuudessa voidaan sanoa että suoritukset on tehty ilman dopingia.


justustr

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 672
 • Liked: 1262

Lihaskasvun osalta yksi hormonikuuri varmaan riittäisi, koska lihakset muistavat suurimman kokonsa missä ovat olleet, jolloin lihakset saisi pysymään suht isoina hormoneiden käytön lopetuksen jälkeenkin.

Ei riitä yksi kuuri eikä hormoonilihakset pysy vaan lähtee saman tien kun käytön lopettaa. Anabolisten steroidien suurin ongelma on se että ne sotkee elimistön oman tuotannon, jolloin käytön lopettamisen jälkeen lihassurkastuma on merkittävä kun omat testot on lähes nollissa ja vie aikaa ennen kuin oma tuotanto taas lähtee käyntiin(jos lähtee). Siihen asti elimistössä jyllääkin estrogeenit. Tämän ongelman helpottamiseen on toki omia lääkkeitä olemassa mutta mitään täydellistä ratkaisua ei ole.
« Viimeksi muokattu: 30.10.2018, 16:31:49 kirjoittanut arpi »

Kemolitor

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 5 174
 • Liked: 3901
 • Understanding is a three-edged sword.
Vs: YHDISTETTY: Afrikan maiden uutisseuranta
« Vastaus #194 : 30.10.2018, 16:31:56 »
Ei aleta mitään yleistä doping-keskustelua.

Alarik

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 173
 • Liked: 2854
 • Harvinainen valkoinen leijona
Oliko jutussa tietoa, mistä aineista kenialaiset tarkalleen jäivät kiinni?...

Muualla olleen jutun mukaan käyttivät ainakin Epoa, Epoa, morfiinia, Epoa. Noiden käytölle kuntoliikkuja tarvii ainakin lääkärilaukun, letkuja, veripusseja jne.

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 330
 • Liked: 6508
 • Manner-Suomen Tasavalta
Vs: YHDISTETTY: Afrikan maiden uutisseuranta
« Vastaus #196 : 09.11.2018, 08:00:49 »
Lainaus
Ainakin 50 kuoli bussien yhteentörmäyksessä Zimbabwessa

--

Zimbabwe 8.11.2018 klo 21:50

--

Turma sattui, kun toinen busseista yritti ohittaa kahta edessään olevaa rekkaa tieosuudella, jossa ohittaminen on kielletty. Bussi törmäsi ohitustilanteessa vastakkaiselta suunnalta tulleeseen bussiin. Poliisin mukaan molemmat bussit ajoivat ylinopeutta.

Bussiturmat ovat yleisiä Zimbabwessa, missä teiden kunto on kehno, eivätkä kuskit juuri noudata liikennesääntöjä.

Keskiviikkona tapahtunut onnettomuus sattui tieosuudella, joka oli hiljattain päällystetty uudelleen osana Zimbabwen hallituksen yrityksiä parantaa maan tieinfrastruktuuria.

Lähteet: AP
https://yle.fi/uutiset/3-10499574
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 330
 • Liked: 6508
 • Manner-Suomen Tasavalta
Vs: YHDISTETTY: Afrikan maiden uutisseuranta
« Vastaus #197 : 16.11.2018, 22:03:52 »
^"Zimbabwen bussiliikenne"-teemalla jatketaan. :(

Lainaus
Järkyttävä bussiturma Zimbabwessa: Yli 40 kuoli bussin leimahdettua liekkeihin

Tulipalo saattoi syttyä, kun matkustajan mukanaan kuljettama kaasu- tai bensiinisäiliö räjähti kesken matkan.

Zimbabwe 16.11.2018 klo 15:24
https://yle.fi/uutiset/3-10512112
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 330
 • Liked: 6508
 • Manner-Suomen Tasavalta
Vs: YHDISTETTY: Afrikan maiden uutisseuranta
« Vastaus #198 : 17.11.2018, 19:51:43 »
Parempia liikenneuutisia mantereen vastakkaiselta puolelta, Marokossa otetaan käyttöön Afrikan nopeinta junayhteyttä. Tangierista Casablancaan pääsee nyt kahdessa tunnissa, aikaisemman yli neljän sijasta.

Lainaus
Morocco gets Africa's first high-speed train

Kieron Monks, CNN Updated 16th November 2018
https://edition.cnn.com/travel/article/morocco-high-speed-tgv-trains/index.html

Junayhtiö vakuuttaa että uudelle junaradalle ja junille oli tarvetta, koska olemassaoleva kapasiteetti on jo kokonaan käytössä. Lippujen luvataan olevan riittävän halpoja myös tavallisille ihmisille. Kriitikoiden mielestä junarata on esimerkki politiikasta jossa osa alueista saa erikoiskohtelua ja periferiat jätetään kehittämättä.
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 31 697
 • Liked: 59925
Vs: YHDISTETTY: Afrikan maiden uutisseuranta
« Vastaus #199 : 29.11.2018, 11:32:41 »
EU kippaa rahaa Egyptiin luodakseen sinne opiskelu- ja työpaikkoja. Tämän on tarkoitus vähentää Egyptistä Eurooppaan pyrkivien laittomien siirtolaisten määrää. Sellainen probleemi lähestymistavassa, että näin tehdessään EU vain lisää laitonta siirtolaisuutta. Ehkä se on lopulta tarkoituskin.

Lainaus
EU yrittää luoda työpaikkoja Egyptiin, jotta muuttoliike vähenisi: "Koko Afrikan ongelma on se, että työpaikat pitää saada tänne"

[...]

Lisäksi lähes sadan miljoonan asukkaan Egyptissä tulee työmarkkinoille joka vuosi 800 000 korkeakouluista valmistunutta.

– Nuorisotyöttömyys on hirvittävän korkea, ja siksi nuorten työllistäminen on hyvin tärkeää. Koko Afrikan ongelmahan on se, että työpaikat pitää saada tänne. Se on ainoa asia, millä muuttoliikettä pystytään pitkällä tähtäimellä hallitsemaan, sanoo Suomen Egyptin-suurlähettiläs Laura Kansikas-Debkaise.

EU on kiinnostunut luomaan näitä työpaikkoja ja haluaa syventää yhteistyötä Egyptin kanssa luvattoman siirtolaisuuden kitkemisessä.

EU rahoittaa jo nyt Egyptissä hankkeita, joiden uskotaan pureutuvan siirtolaisuuden juurisyihin, eli tarjoavan koulutusta ja työpaikkoja egyptiläisille sekä maassa oleskeleville siirtolaisille.

Hankkeissa yritetään tunnistaa alueet, joilla on paljon muuttoliikettä, ja tarjotaan vähän koulutetuille työttömille väliaikaisia työpaikkoja. Ne ovat esimerkiksi asuinalueen kastelukanavien ja teiden kunnostusta.

[...]

EU on kiinnostunut yhteistyöstä Egyptin kanssa etenkin siksi, että Egypti on onnistunut ihmissalakuljetuksen suitsimisessa.

Syyskuussa 2016 sudanilaisia, syyrialaisia, somalialaisia, eritrealaisia ja egyptiläisiä siirtolaisia Eurooppaan kuljettanut laiva upposi Aleksandrian edustalla syyskuussa 2016. Yli 200 hukkui. Egyptiä järkyttäneen onnettomuuden jälkeen maahan säädettiin ihmissalakuljetuksen vastainen laki.

Sen jälkeen Egyptin pohjoisrannikon ihmissalakuljetus Eurooppaan on tyrehtynyt. Tänä vuonna vain noin 200 egyptiläistä on yrittänyt Italiaan ja Kreikkaan – kaoottisen naapurimaan Libyan kautta.

Presidentti Abdel Fattah al-Sisin määrätietoisuus salakuljetuksen lopettamisessa on tehnyt vaikutuksen EU:hun. EU:n ja Egyptin välisten siirtolaisuutta koskevien tuoreiden neuvottelujen yksityiskohtia ei tiedetä, mutta luvassa on taloustukea ja investointeja. Egypti on kuitenkin kieltäytynyt EU:n kaavailemista siirtolaisten vastaanottokeskuksista.

[...]

Saako raha ihmiset jäämään Afrikkaan?

IOM:n de Boeck tietää, että pohjoisen merireitin sulkemisen jälkeen siirtolaisia on jäänyt Egyptiin jumiin. Mutta hän näkee myös Egyptin naapuruussuhteiden Etiopiaan ja Eritreaan parantuneen.

– Tämäkin vaikuttaa siihen, että ihmiset liikkuvat Egyptiin tai sen kautta.

De Boeck ei usko, että rahalla ja hankkeilla saadaan estettyä maastamuuttoa

– Missään yhteiskunnassa lähtijät eivät ole köyhimpiä ja vähiten koulutettuja. Talouskasvu luo siirtolaisuutta ja siirtolaisuus luo talouskasvua. Tämä meidän on maailmanlaajuisesti hyväksyttävä.


Siirtolaisuusneuvotteluja jatketaan historiallisessa EU:n ja Afrikan unionin välisessä huippukokouksessa Kairossa helmikuussa 2019.
Yle 29.11.2018
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 330
 • Liked: 6508
 • Manner-Suomen Tasavalta
Vs: YHDISTETTY: Afrikan maiden uutisseuranta
« Vastaus #200 : 29.11.2018, 15:43:20 »
^
Lainaus
Lisäksi lähes sadan miljoonan asukkaan Egyptissä tulee työmarkkinoille joka vuosi 800 000 korkeakouluista valmistunutta.

– Nuorisotyöttömyys on hirvittävän korkea, ja siksi nuorten työllistäminen on hyvin tärkeää. Koko Afrikan ongelmahan on se, että työpaikat pitää saada tänne.

Eli siis koulutetaan ihmisiä aloille joilta ei löydy töitä? ???
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 330
 • Liked: 6508
 • Manner-Suomen Tasavalta
Vs: YHDISTETTY: Afrikan maiden uutisseuranta
« Vastaus #201 : 13.12.2018, 15:59:03 »
Lainaus
”Olen kyllästynyt ihmislihan syömiseen” - kaksi miestä tuomittiin elinkautiseen Etelä-Afrikassa
Tänään klo 9:02

Kannibalismista syytetyt miehet tuomittiin murhasta.

Nino Mbatha, 33, ja Lungisani Magubane, 32, tuomittiin keskiviikkona elinkautiseen vankeuteen 24-vuotiaan naisen murhasta Etelä-Afrikassa.

Tuomari Peter Olsen kutsui tekoa ”katalaksi rikokseksi”. Uhri Zanele Hlatshwayo, 24, surmattiin viime vuonna, The Witness -lehti raportoi.

Perinteisenä parantajana toiminut Mbatha pidätettiin hänen antauduttuaan poliisiasemalle Estcourtin kaupungissa KwaZulu-Natalin provinssissa. Hänellä oli mukanaan kassi, jossa oli ihmisen jalka ja käsi. Mbatha kertoi poliiseille olevansa ”kyllästynyt ihmislihan syömiseen”.

Poliisi ei aluksi ottanut Mbathan väitteitä todesta. Hän vei viranomaiset talolle, josta löytyi lisää ihmisen ruumiinosia.

Poliisi pidätti aluksi seitsemän ihmistä ja syytteet nostettiin lopulta kolmea vastaan. Kolmas mies todettiin kuitenkin syyttömäksi.

Oikeudessa todettiin, että Hlatshwayo surmattiin ruumiinosiensa vuoksi ja ruumiinosia haluttiin myös myydä eteenpäin. Tapaus on järkyttänyt eteläafrikkalaisia, ja kuulemisten aikana ihmiset kerääntyivät oikeustalon ulkopuolelle osoittamaan mieltään julmaa murhaa vastaan, Guardian-lehti raportoi.

Nina Dale
nina.dale@iltalehti.fi
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/ea021731-97d6-4a24-9867-6b826bb157d3
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

Tabula Rasa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 22 643
 • Liked: 13148
 • Kuka jos en minä
Vs: YHDISTETTY: Afrikan maiden uutisseuranta
« Vastaus #202 : 13.12.2018, 16:23:40 »
^
Lainaus
Lisäksi lähes sadan miljoonan asukkaan Egyptissä tulee työmarkkinoille joka vuosi 800 000 korkeakouluista valmistunutta.

– Nuorisotyöttömyys on hirvittävän korkea, ja siksi nuorten työllistäminen on hyvin tärkeää. Koko Afrikan ongelmahan on se, että työpaikat pitää saada tänne.

Eli siis koulutetaan ihmisiä aloille joilta ei löydy töitä? ???

Niillä ei olekaan vartiaista kertomassa että työvoiman tarjonta lisää työpaikkojen tarjontaa.
Hedelmistään puu tunnetaan.

Käytätkö youtubea? Voit auttaa kansallismielisiä kaatamaan mobiilistriimauseston alle 1000 tilaajan kanavilta, tilaamalla nämä kanavat: https://striimiinfo.blogspot.com/2019/04/tarvii-tuhat-tilaajaa.html

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 330
 • Liked: 6508
 • Manner-Suomen Tasavalta
Vs: YHDISTETTY: Afrikan maiden uutisseuranta
« Vastaus #203 : 21.12.2018, 22:00:32 »
Lainaus
Kongon presidentinvaalit siirtyvät taas: vaalit lykkääntyneet jo kaksi vuotta, tällä kertaa syynä tuhoutuneet äänestyslaitteet

8 000 äänestyslaitetta tuhoutui tulipalossa viime viikolla.

Kongon demokraattinen tasavalta 20.12.2018 klo 22:39

--

Uudeksi vaalipäiväksi on asetettu 30. joulukuuta.

Presidentti Joseph Kabila on ollut vallassa vuodesta 2001. Tämän vuoden alussa hän ilmoitti siirtyvänsä syrjään, mutta Kabila todennäköisesti haluaa yrittää pysyä vallankahvassa.

Tällä hetkellä Kongon perustuslaki estää Kabilan uudelleenvalinnan, koska hän on hallinnut jo kaksi kautta.

--

Kongon vaaleissa käytetään ensimmäistä kertaa äänestyslaitteita, jotka ovat harvinaisia Afrikassa. Maan oppositio, diplomaatit ja teknologia-asiantuntijat ovat esittäneet huolensa siitä, että laitteita voi manipuloida.
https://yle.fi/uutiset/3-10567020
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

Alabama

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 327
 • Liked: 3141
Vs: YHDISTETTY: Afrikan maiden uutisseuranta
« Vastaus #204 : 29.12.2018, 09:13:50 »
Lauantaiaamu, kaffekupponen ja saksalaisen ntv:n ulkomaanraportti, tällä kertaa Gambiasta. Raportissa näytettiin islaminuskoista gambialaista kylää, vähän yli 2000 asukasta ja haastateltiin miestä, jota tuntui ottavan melkoisesti päähän. Tämän veli oli -kuten viime vuosina 600 kylän miestä- lähtenyt Eurooppaan, mutta joutunut vangiksi Libyassa. Perhe oli joutunut myymään elukoitaan saadakseen lunnasrahat koolle ja veli pääsi rahasumman tultua perille vapaaksi. Nyt piti taas myydä elukoita ja lähettää perheenjäsenelle rahaa Välimeren ylitystä varten. Parin kuukauden kuluttua salakuljettajalta tuli viesti: veli on hukkunut Välimereen. Kotoveljeä otti pannuun veljen aiheuttama rahanmenetys: hänellä ei ole nyt varaa enää useampaan kuin yhteen ainoaan vaimoon, jonka kanssa hän joutuu asumaan vanhempiensa luona. Harmillinen asia sikäli, kun kylässä on niin valtava naisylijäämä ja olisi varaa valita…
"Kun katselee mailmaa avoimin silmin, ei jää tilaa romanttiselle idealismille ja unelmille. Vain järjellä näkee hyvin."

-Hans-Georg Maassen, Merkelin ajojahdin uhri-

Alabama

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 327
 • Liked: 3141
Vs: YHDISTETTY: Afrikan maiden uutisseuranta
« Vastaus #205 : 29.12.2018, 11:03:28 »
^Mikäs nyt ratkaisuksi afrikkalaisten ongelmaan? Oletan automaattisesti, että eurooppalaisten on ratkaistava sekian asia kuten kaikki muukin afrikkalaisia haittaavat seikat.

Hmmm… Mietintämyssy päähän…

Monen vaimon kulttuurissa syntyy toisaalta aina väkisinkin ylijäämämiehiä, kun naisia ei riitä kaikille miehille. Nämä ylijäämämiehet tietysti tulevat eurooppalaisten elätettäviksi. Samalla nämä lähettävät rahaa kotiin jääneille (mikäli eivät ole niin ovelia, että maksavat salakuljettajalle siitä, että tämä kertoo henkilön hukkuneen, mies ottaa uuden identiteetin ja pitää rahat itse) ja varallisuus kotikylässä kohoaa ja useammat veljet kykenevät ottamaan itselleen useampia vaimoja, jolloinka naisten lukumäärä vähenee entisestään, jolloinka syntyy väkisinkin uusia ylijäämämiehiä, jotka lähtevät Eurooppaan ja perheiden yhdistämisen yhteydessä mies haettaa kotiseutunsa naisia vaimoikseen. Naisten lukumäärä täten pienenee entisestään ja syntyy uusia ylijäämämiehiä, jotka vaeltavat Luvattuun Maanosaan ja syntyy uusia ylijäämämiehiä, jotka….

Eurooppalaisten pitäisi nyt keksiä keinot siihen, miten saadan naisten lukumäärä pidetyksi sopivana polygamian ja emigraation vaatimuksiin samalla turvaten kaikille afrikkalaisille näiden haluaman elintyylin ja -tason. Afrikkalaisilta itseltään sellaista ei voi tietenkään vaatia. Ja jolleivat eurooppalaiset keksi siihen mitään keinoa, niin he ovat syyllisiä surullisten veljien syntyyn, jotka veljen hukuttua Välimereen itkevät menetetyn rahan ja polygamian perään. Syyllisyydentuntoaan parantaakseen ja syntejään sovittaakseen eurooppalaiset voisivat ottaa vielä lisäylijäämäkiintiön nuoria afrikkalaisia miehiä, joiden lähdön seurauksena naisylijäämä kotiseudulla kasvaa ja yhä suurempi määrä haluaisi ottaa ylijäämänaisia vaimoikseen, mutta mammonan houkutus Euroopassa on liian suuri ja varat kotona ei riitä monen vaimon pitoon. Euroopassa riittää...
« Viimeksi muokattu: 29.12.2018, 11:12:08 kirjoittanut Alabama »
"Kun katselee mailmaa avoimin silmin, ei jää tilaa romanttiselle idealismille ja unelmille. Vain järjellä näkee hyvin."

-Hans-Georg Maassen, Merkelin ajojahdin uhri-

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 330
 • Liked: 6508
 • Manner-Suomen Tasavalta
Vs: YHDISTETTY: Afrikan maiden uutisseuranta
« Vastaus #206 : 02.01.2019, 18:42:33 »
Malissa (hedelmällisyys 6 lasta/nainen, väestönkasvu 3% vuodessa) soviteltiin väestöryhmien erimielisyyksiä.

Lainaus
Malissa lähes 40 ihmistä kuoli paimentolaisten ja metsästäjien yhteenotossa

Köyhä Mali kärsii sekä etnisten ryhmien ja jihadistiryhmittymien väkivaltaisuuksista.

Mali 2.1.2019 klo 03:25

Malissa Länsi-Afrikassa 37 ihmistä on kuollut yhteenotossa paimentolaisten ja ilmeisesti metsästäjien välillä, kertoo maan hallitus. Uutistoimisto Reutersin mukaan kuolleiden joukossa on myös lapsia.

Joukko aseistautuneita metsästäjiä hyökkäsi fulanien etniseen ryhmään kuuluvien paimentolaisten kylään maan keskiosassa tiistaina.

Hyökkääjät olivat pukeutuneet asuihin, joita käyttävät dogonien etniseen ryhmään liitetyt metsästäjät. Myös kylän päällikön kerrottiin saaneen surmansa.

Ryhmillä on kiistoja maista ja vedestä, ja fulanien on syytetty laiduntavan metsästäjien mailla. Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun ryhmät ottavat yhteen. Kesäkuussa 24 fulania kuoli hyökkäyksessä, josta YK syyttää dogoneja.

Mali kärsii köyhyydestä sekä etnisten ryhmien ja jihadistiryhmittymien väkivaltaisuuksista.

Lähteet: AFP, Reuters
https://yle.fi/uutiset/3-10578095

Asiaa tuntematta arvaan että paimentolaisten väestönkasvu on metsästäjien väestönkasvua suurempaa, mikä aiheuttaa metsästäjäkansojen keskuudessa eksistentiaalista ahdistusta, ja lisää innokkuutta erilaisiin "lopullisiin ratkaisuihin". Kilpailevan kansan lasten tappaminen viittaa tähän.
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

Bwana

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 120
 • Liked: 2835
 • Ihmis-perse natsi.
Vs: YHDISTETTY: Afrikan maiden uutisseuranta
« Vastaus #207 : 15.01.2019, 19:01:54 »
Nairobissa Westlandsissä on menossa luksushotelli DusitD2:ssa räjäyttely & ammuskelu. Asialla the usual suspects eli al Shabaab. Tilanne on siis juuri päällä.

https://www.bbc.com/news/world-africa-46880375
Jees pox holiray!

Mr.Reese

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 688
 • Liked: 9588
 • Anyone?
2019-02-07 Yle ihmiskaupan lähteillä Nigeriassa
« Vastaus #208 : 07.02.2019, 07:54:37 »
Ylen hellään käsittelyyn ovat päätyneet nyt nigerialaisprostituoidut. Ylen aamussa oli toimittaja Antti Kuronen kertomassa, kuinka paksuksi pamahtaneet nigerialaisprostituoidut pakenevat Italiasta Suomeen. Ei kuitenkaan kertoneet miksi Italia ei ole turvallinen maa, kait siellä soditaan...  :facepalm:

Netissä julkaistussa jutussa kerrotaan, kuinka huorien pitää olla simpsakoita ja nuoria. 1+1, parittajille on helpointa päästä eroon markkina-arvonsa menettäneistä lastaamalla ne Hölmölään. Jos Italia alkaisi täyttymään raskaana olevista nigerialaisista, niin sille laitettaisi stoppi ja parittajat menettäisi toimeentulonsa.

Haisee vahvasti koko keissistä, että piti tehdä sydäntäsärkevä reportaasi kansan kivisydämien sulattamiseksi, jolla perustellaan Hölmölän muuttumista Nigerian neuvolaksi. Kun niillä on niin kurjaa siellä Italian kaduilla.  :'(

Lainaus
BENIN CITY, NIGERIA Viisi vuotta sitten Rejoice uskoi unelmansa olevan toteutumassa.

Italiassa asuva nigerialainen nainen oli luvannut hänelle töitä Euroopasta. Ensi alkuun siivoamista, myöhemmin ehkä paikka kauneudenhoitoalalta.

Tämä nainen, madame, lupasi jopa maksaa Rejoicen vaarallisen matkan Saharan ja Välimeren yli Italiaan.

Rejoice tarttui tilaisuuteen, kuten kymmenet tuhannet muut naiset nigerialaisesta Edon maakunnasta ovat tehneet 1990-luvulta lähtien.

”Minut pakotettiin"

Pian Rejoice löysi itsensä kuorma-auton lavalta Saharan aavikolta. Matkakumppaneista useampi kuoli kuumuuteen ja ruoan puutteeseen. Rejoice selvisi hengissä Saharasta, ja myöhemmin Välimeren ylityksestä.

Perillä Italiassa odotti kuitenkin ikävä yllätys. Madamella ei ollutkaan tarjota siivoustöitä, vaan katuprostituutiota.

– Kun kieltäydyin menemästä kadulle, hän iski minua puukolla käsivarteen, Rejoice kertoo ja näyttää ison arven käsivarressaan Ylen Ulkolinjan kuvaustiimille

Väkivalta jatkui kunnes Rejoicen oli taivuttava kadulle myymään itseään alusvaatteisillaan.

– En halua puhua siitä. Sitä on liian vaikea ajatella, Rejoice sanoo hiljaa.

...

”Pitää olla nuori ja kaunis"

Benin City on Nigerian ihmiskaupan keskus. Valtaosa Eurooppaan lähetettävistä naisista tulee kaupungin ympäristöstä, pienestä Edon maakunnasta.

Benin Citystä lähdetään päivittäin kohti Libyaa, Marokkoa ja Eurooppaa.

Ylen Ulkolinja tapasi kaupungissa yhden monista ihmissalakuljettajista.

Tony on maanviljelijä, mutta hän on jo viidentoista vuoden ajan kuljettanut naisia Nigeriasta Libyaan, koska “maanviljelyllä ei voi elättää itseään”.

Tonyn mukana on kaksi nuorta naista, jotka hänen on määrä kuljettaa Libyaan. Toinen tytöistä näyttää teini-ikäiseltä.

– Se on totta, että hän on nuoren näköinen, mutta miten tarkastaisin hänen ikänsä. Madame käski viedä hänet Libyaan. Siinä kaikki, hän sanoo.

Seuraamme Tonya voodoo-seremoniaan, jossa naiset vannovat maksavansa velkansa madamelle Euroopassa. Voodoo-seremonian he ottavat todesta.

– Jos rikkoo kirouksen, tulee hulluksi ja kuolee, toinen naisista sanoo.

Tony kertoo saavansa jatkuvasti puheluita eri puolilta Eurooppaa.

– Euroopassa tarvitaan nuoria, kiinteärintaisia naisia. Ei siellä kukaan halua rakastella vanhojen kanssa. Pitää olla nuori ja kaunis.

https://yle.fi/uutiset/3-10630711
"Heille kun sanoo disko disko, niin he ovat silleen, että mennään.” - Tiia Nohynek

"Yleensä vauvat ja mummot on parhaita mielenosoittajia, koska luovat kuin itsestään turvallista tilaa." - Marjaana Toiviainen

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 31 697
 • Liked: 59925
Vs: YHDISTETTY: Afrikan maiden uutisseuranta
« Vastaus #209 : 07.02.2019, 17:48:24 »
Lainaus
Seksiorjakauppa loppuu vain, jos EU kriminalisoi seksin oston, todetaan illan dokumentissa

AINA välillä kuulee sanottavan, että Eurooppa ei saisi tyrkyttää omia arvojaan muualle maailmaan.

Mutta kyllä se vain niin on, että näitä YK:n ihmisoikeus­julistuksessakin näkyviä arvoja noudattamalla vältettäisiin valtava määrä inhimillistä kärsimystä.

AJATUS on noussut mieleen TV1:n Orjuus nyt -dokumenttisarjasta. Kuusiosaisessa The Why -säätiön toteuttamassa sarjassa on tähän mennessä tutustuttu Pohjois-Korean orjatyöhön, Persianlahden maiden julmaan siirtotyöläisten riistoon, Intian lapsikauppaan ja Unkarissa kotiorjaksi pakotettuun naiseen – mainitut arvot eivät siis aina päde Euroopassakaan.

[...]

EUROOPPA näyttäytyy illan dokumenteissa hyvänä ja pahana. Lewizan ja Širinin toipumisen kerrotaan edenneen poikkeuksellisen hyvin siksi, että tasa-arvoisessa Saksassa heidän ihmisarvoaan ei kyseenalaisteta.

Nigerialainen asiantuntija puolestaan toteaa, että orjakauppa loppuu vain, jos EU kriminalisoi seksin oston.
Helsingin Sanomat 7.2.2019

Yle Areena: Ulkolinja: Naiskaupan ytimessä (54 min)

Niinhän tuossa joku paikallinen nobody Louis Adele (ajassa 50:40) sanoo, mutta eipä tuossa väitteessä mitään tolkkua tai logiikkaa ole. Kriminalisoinnin ei ole todettu lopettavan prostituutiota tai välttämättä edes parantavan prostituoitujen asemaa. Esimerkiksi Ranskassa parin vuoden takaisen seksin ostamisen kieltävän lain on todettu lisänneen prostituoitujen riskejä. Nigerialaiset rikollisliigat käyttävät samoja Libyan ja Italian kautta kulkevia reittejä huumeiden ja prostituoitujen kuljetukseen.

Kun puhutaan laittomasti tai valheellisin perustein EU-alueella olevista, ei pitäisi olla näin vaikeaa lopettaa tällaista maahanmuuttoa ja siirtää heitä pois Euroopasta. NGO:t haluavat kuitenkin pitää afrikkalaisten prostituoitujen virran ennallaan edistämällä laitonta siirtolaisuutta. Samoin eurooppalaisten oleskelulupien jakaminen prostituoiduille millä tahansa perusteella vain takaa, että uusia tulijoita riittää.

Edit: Dokkarin tekijä toimittaja Antti Kurosta haastateltiin Ylen aamu-tv:ssä. Laittomasti Euroopassa oleskelevia "paperittomiksi" kutsunut Kuronen osoitti olevansa asiasta yhtä pihalla kuin Nigerian Adelekin nostamalla lopussa ratkaisuksi seksikaupan kysyntään puuttumisen. Euroopassa on miehiä, jotka ostavat palveluja nigerialaisilta, ja jos ei olisi kysyntää, ei olisi koko ongelmaa. Vau.
« Viimeksi muokattu: 07.02.2019, 22:38:48 kirjoittanut Roope »
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Tagit: