Kirjoittaja Aihe: YHDISTETTY: Afrikan maiden uutisseuranta  (Luettu 69131 kertaa)

Totti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 559
 • Liked: 14688
Vs: YHDISTETTY: Afrikan maiden uutisseuranta
« Vastaus #60 : 31.03.2017, 09:34:29 »
Kiinalaisilla on ansaitsematon hyvä maine. Tosiasiassa kiinalaiset eivät yleensä ole mitään rikastuttajia maahanmuuttajina vaan näkymätön rasite vastaanottavalle maalle.

Kiinalainen menestys ei nimittäin usein kestä päivänvaloa. Sanoisin, että jopa suurin osa heidän bisneksistään ovat jollain lailla joko korruptoituneita tai pyörivät kokonaan tai osittain lakien ulkopuolella.

Ja juuri sen takia kiinalaiset vaikuttavat usein olevan hyvin menestyviä. He eivät yksinkertaisesti pelaa samoilla säännöillä ja saavat sen takia liiketoiminnallisia etuja itselleen, jonka puitteissa vaurastutaan.

Kiinalaiseen tyyliin ei kuitenkaan kuulu suora rötöstely ja rosvoilu monen muun kansakunnan tapaan, vaan he ovat eksperttejä hoitamaan asiat sisäpiirien kautta ja hankkimaan tietoa. Kiinalaiset opettelevat nopeasti paikalliset tavat, lait ja kielen, jonka puitteissa he pääsevät sisään systeemiin oppimaan porsaanreiät ja löytämään ne kontaktit ja menetelmät, joilla voi ohittaa perinteiset avoimet markkinamekanismit.

He myös verkostoituvat voimakkaasti sekä omien, että ulkomaalaisten joukossa. Tämä mahdollistaa saatavuuden liikemaailman ja politiikan huippuun, missä asiat voidaan hoitaa helposti erinäisten ruskeiden kirjekuorien puitteissa.

Osviittaa tästä saa niistä valtavista liikeskandaaleista, joita Kiinassa on vuosien varrella ollut. Erinäiset tuoteväärennökset, myrkytysjupakat, romahtavat rakennukset ja teknologiavarkaudet osoittavat millä moraalisella tasolla Kiinassa liikutaan.

Kiinan Afrikan investoinnit ovat monimutkainen vyyhti. Kiina mm. rahoittaa "sijoituksensa" suurilla lainoilla (kymmeniä miljardeja vuodessa) eli maksattaa hankkeet pääosin afrikkalaisilla.
Tarkoitus on saada kiinalaisille yrityksille jalansija Afrikassa, varmistaa hyvät suhteet poliitikkoihin, jotka kontrolloivat maidensa raaka-aineet ja dumppaa osan kiinalaisesta ylikansoituksesta (miehet) Afrikkaan.

Taktiikka on selvästi taloudelliskolonialistinen, jonka puitteissa riippuvuus Kiinaan ja siten Kiinan valta vahvistetaan. Syytökset korruptiosta ovat laajat ja hankkeiden laatu on monesti luvattoman heikko. Afrikkalaisia on myös ärsyttänyt miljoonat kiinalaiset vierastyöläiset, jotka ovat  romuttaneet paikalliset bisnekset ja vienyt työpaikat.

Ugandalaisten kiukku on tämän puitteissa ymmärrettävä. En kuitenkaan usko, että kiinalaiset miehet ovat kuumaa tavaraa heidän naismarkkinoilla vaan "he vie meidän naiset" on pikemmin osoitus yleisestä ärsyyntymisestä kiinalaisiin, jotka levittävät lonkeronsa joka paikkaan.
KAIKKI mihin vasemmisto koskee muuttuu paskaksi!

Mangustin

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 014
 • Liked: 2209
 • Mankuva rasitin.
Vs: YHDISTETTY: Afrikan maiden uutisseuranta
« Vastaus #61 : 31.03.2017, 16:42:03 »
Minkähän sorttista jälkikasvua syntyy tästä kombinaatiosta? Uganda - Kiina..

https://www.instagram.com/explore/tags/blasian/

^Ihan hyvännäköistä sakkia.

Mustille naisille "hyvät hiukset" tai niiden puute on ollut ongelma kauan ennen kulttuurikolonialismia. Vaikka asiasta syytetään valkolaisten kauneusihanteiden omaksumista, on afrikkalaiseen laittautumiseen kuulunut eläinten jouhista tai kasvikuiduista näprätyt weavsit jo tuhansia vuosia. Aasialaisilla taas on planeetan suorimmat ja paksuimmat hiukset, ja blasian-tukka on usein afrikkalaiseen makuun täydellinen löysä kihara.

Lainaus käyttäjältä: Iku-routa
Ongelma on vaan siinä, että vaikkapa kognitiivisten kykyjen parantamiseen miehillä tärkein tekijä näyttäisi olevan äiti. Eli kun kiinalainen mies duunaa kakaran ugandalaisen naisen kanssa, siitä syntyvät pojat ovat kognitiivisilta kyvyiltään ryhmää "uganda", joskin tytöt ovat puoliväliä.

Juu, X-kromosomissa on paljon keskushermostoon vaikuttavaa skriptiä, muttei läheskään kaikki. Sekä tyttöjen että poikien odotettavissa oleva ÄO voidaan laskea vanhempien ja populaatioiden keskiarvoista. Kognitiivisen yläluokan synty hyödyttää koko mannerta kunhan rikastus ei johda kansanmurhailuun.

kriittinen_ajattelija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 188
 • Liked: 8738
 • Punavihreäkriittinen
Vs: YHDISTETTY: Afrikan maiden uutisseuranta
« Vastaus #62 : 16.04.2017, 17:42:47 »
Lainaus
Libya Gaddafin diktatuurin jälkeen: muslimit myyvät mustia orjia 200 dollarilla toreilla
Muualta Afrikasta maahan tulleita myydään Libyassa orjiksi muslimien järjestämillä orjamarkkinoilla

Muualta Libyaan tulleilla ei yleensä ole papereita eikä rahaa ja he ovat täysin libyalaisten muslimien armoilla.

Pääasiassa Afrikan länsiosista tuleet maahanmuuttajat päätyvät islamilaisten orjakauppiaiden omaisuudeksi ja heitä myydään orjatoreilla pitkin Libyaa.

Libyaa pidetään Afrikassa porttina Eurooppaan ja kohti Eurooppaa pyrkivät Saharan eteläpuolelta tulevat maahanmuuttajat ovat erityisen haavoittuvia, koska heillä ei ole rahaa eikä oikein minkäänlaisia henkilöllisyystodistuksia.

Henkiinjääneet ovat kertoneet International Organization for Migration (IOM) edustajille kuinka joka puolella Libyaa on avointa orjakauppaa ja yksityisiä vankiloita..

Eräs senegalilainen kertoi IOM:lle kuinka salakuljettajat toivat hänet Nigerian läpi bussilla Libyan etelärajalla olevaan kaupunkiin Sabhaan, josta hänen oli määrä siirtyä rannikolle ja venematkalle Eurooppaan. Kun hänellä ei ollut maksaa vaadittua palkkiota matkaa järjestävälle henkilölle, hänet laitettiin myytäväksi orjamarkkinoille yhdessä muiden varattomien matkustajien kanssa.

Hänet vietiin vankilaan, jossa oli työskenneltävä ilman palkkaa ja hänen sieppaajansa vaativat 300 000 Länsiafrikan frangia (noin 400 €) ennenkuin hänet myytiin isompaan vankilaan. Livia Manante, IOM virkailia Nigeriasta, kertoo kuinka maahanmuuttajia tuotiin toreille myytäviksi.

Ne jotka eivät pysty maksamaan lunnaitaan tai joita ei myydä orjaksi, usein tapetaan tai annetaan kuolla nälkään vankiloissa.

“Maahanmuuttajat, jotka tulevat Libyaan päästäkseen Eurooppaan, eivät tiedä mitään siitä hirvittävästä kohtalosta joka heitä odottaa rajan takana”, sanoo Leonard Doyle, IOM edustaja Genevessä. “Libyassa heistä tulee kauppatavaraa, jota ostetaan ja myydään ja lopulta tapetaan kun heistä ei ole enää hyötyä”.

Orjakauppa on olennainen osa islamia sekä islamin 1400 vuoden historiaa ja orjakauppa kukoistaa edelleen useissa Libyan kaltaisissa islamilaisissa maissa.
https://beta.oikeamedia.com/o1-14123
Mika Salminen: 19.03.2020
"Emme totta puhuen ymmärrä WHO:n linjausta testaamisessa.
SUOMEN strategia tähtää epidemian pysäyttämisen sijaan sen hidastamiseen ja taudin jo sairastanut väestö alkaa toimia suojana mahdollisen uuden aallon iskiessä.

Lahti-Saloranta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 473
 • Liked: 25202
 • Kiihottavat vieraslajit
Vs: YHDISTETTY: Afrikan maiden uutisseuranta
« Vastaus #63 : 16.04.2017, 18:04:06 »

Lainaus
Libya Gaddafin diktatuurin jälkeen: muslimit myyvät mustia orjia 200 dollarilla toreilla
Muualta Afrikasta maahan tulleita myydään Libyassa orjiksi muslimien järjestämillä orjamarkkinoilla

Muualta Libyaan tulleilla ei yleensä ole papereita eikä rahaa ja he ovat täysin libyalaisten muslimien armoilla.

Pääasiassa Afrikan länsiosista tuleet maahanmuuttajat päätyvät islamilaisten orjakauppiaiden omaisuudeksi ja heitä myydään orjatoreilla pitkin Libyaa.

Libyaa pidetään Afrikassa porttina Eurooppaan ja kohti Eurooppaa pyrkivät Saharan eteläpuolelta tulevat maahanmuuttajat ovat erityisen haavoittuvia, koska heillä ei ole rahaa eikä oikein minkäänlaisia henkilöllisyystodistuksia.
Jutussa otti silmään tuo " kohti Eurooppaa pyrkivät Saharan eteläpuolelta tulevat maahanmuuttajat "
Libyaan tullessaan he ovat kohti Eurooppaa pyrkiviä maahanmuuttajia ja Eurooppaan saapuessaan turvapaikan hakijoita.
En kyllä yhtään ihmettelisi vaikka tuo orjakauppa pitäisikin paikkansa. Onhan sitä orjakauppaa tuolla suunnalla käyty ilman orjalaivoja ja orjalaivan tervaa.
Vaikka tarkoitusperät olisivat maailman parhaat, niin monien, täysin erilaisten kulttuuritaustojen omaavien ihmisten kotouttaminen onnistuneesti ei ole mahdollista

Lady Deadpool

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 2 673
 • Liked: 3731
 • Roturomanttinen
Vs: YHDISTETTY: Afrikan maiden uutisseuranta
« Vastaus #64 : 16.04.2017, 18:04:14 »
Oletan, että lähde uutiselle on IBTimes, joka lukeutuu suhteelliseen luotettavaan mediaan.

IBTimes uutisoi modernin orjakaupan kukoistuksesta Libyassa. On sanomattakin selvää, että Libyan epävakaat olot ovat riski Euroopalle.

http://www.ibtimes.co.uk/migrants-are-being-sold-open-slave-markets-libya-1616492 (11.4.2017)

Lainaus
Migrants are being sold at open slave markets in Libya

Vulnerable refugees from West Africa often arrive in the country with no money and no papers.

Migrants from West Africa are being openly traded in "public slave markets" across Libya.

As a departure point for refugees trying to get to Europe, migrants arriving in Libya from sub-Saharan Africa are particularly vulnerable due to a lack of money and little in the way of documentation.

Survivors have told the International Organization for Migration (IOM) how there are slave markets and private prisons all over Libya.

Mohammed Abdiker, IOM's head of operation and emergencies, told The Guardian: "The situation is dire. The more IOM engages inside Libya, the more we learn that it is a vale of tears for all too many migrants."

One survivor from Senegal spoke of how he was brought by smugglers across Niger in a bus to the southern Libyan city of Sabha, where he was due to risk a boat trip to Europe. When the middleman did not get his fee, the survivor was put up for sale along with other passengers.

He was taken to a prison where he worked without pay while the captors demanded 300,000 West African francs (about £380) before selling him on to a larger jail. Livia Manante, an IOM officer based in Niger, told The Guardian how migrants would be brought to a square where they were put up for sale.

"IOM Italy has confirmed that this story is similar to many stories reported by migrants and collected at landing points in southern Italy, including the slave market reports."

Those who did not get their ransom paid were often taken away and killed while others would die of hunger and disease in unsanitary conditions.

"If the number of migrants goes down, because of death or someone is ransomed, the kidnappers just go to the market and buy one," Manente said.

IOM has helped repatriate 1,500 people back to West Africa so far this year where it is trying to inform people not to risk the journey to Libya where they face exploitation.

"Too often they are broken, brutalised and have been abused. Their voices carry more weight than anyone else's," IOM spokesman Leonard Doyle told the newspaper.
Sarjavihaaja.

HDRisto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 358
 • Liked: 2978
Vs: YHDISTETTY: Afrikan maiden uutisseuranta
« Vastaus #65 : 16.04.2017, 18:14:00 »
"Eräs senegalilainen".
Lienee umpityhmä tai etsiskelty rikollinen kun joutuu turvautumaan ihmissalakuljettajiin.
Eräs senegalilainen pääsee Ranskaan kun ostaa Air Francelta lipun ja lähtee, veljesmaita kun ovat..
Ja muistammehan, että Afrikka alkaa Pariisista. On tosin myös mainittu, että alkaisi jo harmajan majakalta.

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 16 029
 • Liked: 22857
 • Ego sum Spartacus
Vs: YHDISTETTY: Afrikan maiden uutisseuranta
« Vastaus #66 : 16.04.2017, 18:15:38 »
Kehitysmaalaiset ovat suurimmalta osin hirvittäviä raakalaisia ja on käsittämätöntä että niitä päästetään Eurooppaan ja etenkin Suomeen, ne jotka ovat tästä kansainvaelluksesta vastuussa tulisi tuomita ankarimman mukaan.

Libyan rebels cage black Africans in zoo, force feed them flags
https://www.youtube.com/watch?v=_fDJ5EkgVos

PannuHattu

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 348
 • Liked: 782
 • Pieni vihreä mies
Vs: YHDISTETTY: Afrikan maiden uutisseuranta
« Vastaus #67 : 16.04.2017, 18:17:06 »
Englannin vihervasemmiston luotetuimpiin kuuluva media
https://www.theguardian.com/world/2017/apr/10/libya-public-slave-auctions-un-migration
https://www.theguardian.com/commentisfree/2017/feb/20/migrant-slave-trade-libya-europe
Lainaus
West African migrants are being bought and sold openly in modern-day slave markets in Libya, survivors have told a UN agency helping them return home.
 
Trafficked people passing through Libya have previously reported violence, extortion and slave labour. But the new testimony from the International Organization for Migration suggests that the trade in human beings has become so normalised that people are being traded in public.
 
“The latest reports of ‘slave markets’ for migrants can be added to a long list of outrages [in Libya],” said Mohammed Abdiker, IOM’s head of operation and emergencies. “The situation is dire. The more IOM engages inside Libya, the more we learn that it is a vale of tears for all too many migrants.”
 
The north African nation is a major exit point for refugees from Africa trying to take boats to Europe. But since the overthrow of autocratic leader Muammar Gaddafi, the vast, sparsely populated country has slid into violent chaos and migrants with little cash and usually no papers are particularly vulnerable.
...


http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/nykypaiva-stubb-katuu-jattaytymista-libya-operaatiosta/1939990
Julkaistu 09.09.2011 06:16 (Päivitetty 12.09.2011 02:38)
Lainaus
Eurooppa- ja ulkomaankauppaministeri Alexander Stubb (kok) arvioi, että Suomen jättäytyminen Libyan ilmaoperaation ulkopuolelle oli virhe. Stubbin mukaan hänen olisi keväällä ulkoministerinä pitänyt olla asiassa aktiivisempi, kertoo Nykypäivä-lehti.
 
– Olisi ehkä ollut fiksumpi loppujen lopuksi osallistua. Se olisi vahvistanut meidän profiiliamme ulko- ja turvallisuuspolitiikassa sekä EU:ssa, Stubb sanoo lehdessä.
 
– Ilman Natoa ja sitä koalitiota, joka muodostui YK:n päätöslauselman pohjalta, me emme näkisi vapautettuja Libyan kansalaisia Tripolin kaduilla.
 
Nykypäivän mukaan tukemalla Nato-johtoista operaatiota Suomi olisi myös kutsuttu Libya-kokoukseen, johon osallistui noin 60 valtiota.
 
Nykyinen ulkoministeri Erkki Tuomioja (sd) on sanonut, ettei jääminen Pariisissa järjestetyn kokouksen ulkopuolelle ole tappioksi Suomen ulkopolitiikalle.
The tree of liberty must be refreshed from time to time with the blood of patriots and tyrants.
- Thomas Jefferson

There are four boxes to be used in the defense of liberty: soap, ballot, jury and ammo. Please use in that order.
-Larry McDonald

Lahti-Saloranta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 473
 • Liked: 25202
 • Kiihottavat vieraslajit
Vs: YHDISTETTY: Afrikan maiden uutisseuranta
« Vastaus #68 : 16.04.2017, 18:38:21 »
Kehitysmaalaiset ovat suurimmalta osin hirvittäviä raakalaisia ja on käsittämätöntä että niitä päästetään Eurooppaan ja etenkin Suomeen, ne jotka ovat tästä kansainvaelluksesta vastuussa tulisi tuomita ankarimman mukaan.

Libyan rebels cage black Africans in zoo, force feed them flags
https://www.youtube.com/watch?v=_fDJ5EkgVos
Raakalaisuus korostuu vielä jos sattuu kannattamaan rauhan uskontoa. MV_lehdessä on järkyttävä video siitä kun Pakistanissa väkijoukko teloittaa Facebookissa homojen oikeuksia puolustaneen opiskelijan. Käsittämätön älämölö kun väkijoukko häpäisseen opiskelijan ruumista hyppimällä sen päällä ja pieksämällä kepeillä ja kaikki siksi että opiskelija olisi muka pilkannut Jumalaa. Käsittämätöntä raakuutta mutta vielä käsittämätöntä on se että meillä moista uskontoa kutsutaan rauhan uskonnoksi ja tällaisten ikävien asioiden kertominen onkin uskonrauhan rikkomista. Pappi Marjaanat nyyhkivät että meiltä pakkopalautetut lähetetään kuolemaan mutta viis veisaavat siitä että homojen puolustajat tapetaan raakalaismaisesti muka jumalan pilkasta.
Vaikka tarkoitusperät olisivat maailman parhaat, niin monien, täysin erilaisten kulttuuritaustojen omaavien ihmisten kotouttaminen onnistuneesti ei ole mahdollista

Tappivanukas

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 521
 • Liked: 4285
 • Je suis Teukan viinapää
Vs: YHDISTETTY: Afrikan maiden uutisseuranta
« Vastaus #69 : 16.04.2017, 18:55:06 »
Ikävää, mutta mieluummin orjiksi Libyassa kuin Euroopassa vapaana riehumassa, raiskaamassa ja loisimassa.

Oma maa mansikka, terveisiä eräälle senegalilaiselle.
Juuri tulleen tiedon mukaan kotoutumisongelmat suomalaiseen yhteiskuntaan saattavat liittyä täällä vellovaan rasismiin.

Profit

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 671
 • Liked: 371
Vs: YHDISTETTY: Afrikan maiden uutisseuranta
« Vastaus #70 : 16.04.2017, 18:56:17 »
Tämä ei häiritse suvaitsevaistoa, koska on pois omista silmistä.

Sitten taas, jos joku onnistutaan salakuljettamaan Suomeen, niin tilanne muuttuu täysin hänen osaltaan.
« Viimeksi muokattu: 16.04.2017, 18:58:22 kirjoittanut Profit »

Skeptikko

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 12 019
 • Liked: 15883
Vs: YHDISTETTY: Afrikan maiden uutisseuranta
« Vastaus #71 : 16.04.2017, 19:15:31 »
Kehitysmaalaiset ovat suurimmalta osin hirvittäviä raakalaisia ja on käsittämätöntä että niitä päästetään Eurooppaan ja etenkin Suomeen, ne jotka ovat tästä kansainvaelluksesta vastuussa tulisi tuomita ankarimman mukaan.

Pian on samankaltainen meno Euroopassakin. Kiitos Merkelin ja typerien rajat auki -multikulturalistien.
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Punaniska

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 029
 • Liked: 7288
 • patataantumuksellinen arkkikonservatiivi pimeästä
Vs: YHDISTETTY: Afrikan maiden uutisseuranta
« Vastaus #72 : 16.04.2017, 19:22:03 »
Lainaus
Libya Gaddafin diktatuurin jälkeen: muslimit myyvät mustia orjia 200 dollarilla toreilla
Muualta Afrikasta maahan tulleita myydään Libyassa orjiksi muslimien järjestämillä orjamarkkinoilla

Orjakauppa on olennainen osa islamia sekä islamin 1400 vuoden historiaa ja orjakauppa kukoistaa edelleen useissa Libyan kaltaisissa islamilaisissa maissa.
https://beta.oikeamedia.com/o1-14123

Olen joskus ihmetellyt, että mahtaisikohan somppujen asenne johtua siitäkin, että ennen Italian miehitysvaltaa orjien pito oli Somaliassakin ihan normitouhua.

Tuosta vielä linkki pöyristyjille: https://en.wikipedia.org/wiki/Slavery_in_Somalia

E: Jenkkien afrikkalaismusua pressaa on kiittäminen afrikkalaismusujen uudelleen virinneestä orjakaupasta. Söpöä.
« Viimeksi muokattu: 16.04.2017, 19:28:06 kirjoittanut Punaniska »
Well the sun don't shine where it used to
And the angels are hidin' their heads
People don't listen to their hearts anymore
Seems the good men all are dead
There ain't no right, wrong, no in between
That ain't the constitution that they wrote for me

Eisernes Kreuz

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 020
 • Liked: 24881
 • Paalutetaan sananvapaus!
Vs: YHDISTETTY: Afrikan maiden uutisseuranta
« Vastaus #73 : 16.04.2017, 19:22:26 »
Tässähän alkaa olla taas wanhojen hyvien (?) aikojen henkeä ilmassa. Pohjois-Afrikassa on nimittäin ennenkin käyty aktiivisesti orjakauppaa.

Libyasta tuli kerralla failed state kun Gaddafi tapettiin. Keskushallinto on menettänyt maasta otteensa ja islamistit ja ties mitkä paikalliset sotaherrat puuhastelevat omiaan.
There is freedom of speech, but I cannot guarantee freedom after speech.
- Idi Amin, diktaattori

Hornsmith

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 4 240
 • Liked: 6776
 • Arvatkaapa vituttaako?
Vs: YHDISTETTY: Afrikan maiden uutisseuranta
« Vastaus #74 : 16.04.2017, 19:28:29 »
Libyalainen do what the libyalainens got to do. Kaupan perinteet, ostajat ja fasiliteetit kunnossa. Kauppatavaraa tunkee tontille mustanaan ja rahantarvetta on yhdellä sun toisella. Ei siis mitään yllättävää, eikä ihmeellistä nähtävää täälläkään.
S.N.A.F.U
-------------------
And hey, lets be careful out there!

Impi Waara

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 6 381
 • Liked: 7909
Vs: YHDISTETTY: Afrikan maiden uutisseuranta
« Vastaus #75 : 16.04.2017, 19:30:05 »
Tässähän alkaa olla taas wanhojen hyvien (?) aikojen henkeä ilmassa. Pohjois-Afrikassa on nimittäin ennenkin käyty aktiivisesti orjakauppaa.

Libyasta tuli kerralla failed state kun Gaddafi tapettiin. Keskushallinto on menettänyt maasta otteensa ja islamistit ja ties mitkä paikalliset sotaherrat puuhastelevat omiaan.

Kun nyt jatkavat vanhoja perinteitään orjamarkkinoineen, toivon kovasti, että täältä pohjoisesta ei taas päädytä tavaraksi niille markkinoille.

Hyvin Gaddaf osasi ennustaa tapahtumat hän jälkeensä...
10.6.2017   Nyt voi olla läpeensä tyytyväinen. Homma hoidettu tyylillä!

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 077
 • Liked: 8116
 • Manner-Suomen Tasavalta
Vs: YHDISTETTY: Afrikan maiden uutisseuranta
« Vastaus #76 : 16.04.2017, 19:35:16 »
https://beta.oikeamedia.com/o1-14123

Oletan, että lähde uutiselle on IBTimes, joka lukeutuu suhteelliseen luotettavaan mediaan.

http://www.ibtimes.co.uk/migrants-are-being-sold-open-slave-markets-libya-1616492 (11.4.2017)

Englannin vihervasemmiston luotetuimpiin kuuluva media
https://www.theguardian.com/world/2017/apr/10/libya-public-slave-auctions-un-migration

On hyvä että tälle etsitään mahdollisimman luotettavia ja perinteisiä lähteitä, niin asiaa ei voi sivuuttaa rasistien propagandana. The Guardiania ainakaan ei kukaan voi mennä väittämään äärioikeistolaiseksi valemediaksi. :D

Lainaus
Migrants from west Africa being ‘sold in Libyan slave markets’

UN migration agency says selling of people is rife in African nation that has slid into violent chaos since overthrow of Gaddafi

Gambian migrants returning home from Libya carry bags from UN agency the International Organization for Migration. Photograph: Luc Gnago/Reuters

Shares
25,384

Emma Graham-Harrison

Monday 10 April 2017 19.43 BST
Last modified on Tuesday 11 April 2017 07.27 BST

West African migrants are being bought and sold openly in modern-day slave markets in Libya, survivors have told a UN agency helping them return home.

Trafficked people passing through Libya have previously reported violence, extortion and slave labour. But the new testimony from the International Organization for Migration suggests that the trade in human beings has become so normalised that people are being traded in public.

“The latest reports of ‘slave markets’ for migrants can be added to a long list of outrages [in Libya],” said Mohammed Abdiker, IOM’s head of operation and emergencies. “The situation is dire. The more IOM engages inside Libya, the more we learn that it is a vale of tears for all too many migrants.”
'They were psychopaths': how chaos in Libya fuels the migration crisis

The north African nation is a major exit point for refugees from Africa trying to take boats to Europe. But since the overthrow of autocratic leader Muammar Gaddafi, the vast, sparsely populated country has slid into violent chaos and migrants with little cash and usually no papers are particularly vulnerable.

One 34-year-old survivor from Senegal said he was taken to a dusty lot in the south Libyan city of Sabha after crossing the desert from Niger in a bus organised by people smugglers. The group had paid to be taken to the coast, where they planned to risk a boat trip to Europe, but their driver suddenly said middlemen had not passed on his fees and put his passengers up for sale.

“The men on the pick-up were brought to a square, or parking lot, where a kind of slave trade was happening. There were locals – he described them as Arabs – buying sub-Saharan migrants,” said Livia Manante, an IOM officer based in Niger who helps people wanting to return home.

She interviewed the survivor after he escaped from Libya earlier this month and said accounts of slave markets were confirmed by other migrants she spoke to in Niger and some who had been interviewed by colleagues in Europe.

“Several other migrants confirmed his story, independently describing kinds of slave markets as well as kinds of private prisons all over in Libya,” Manente said. “IOM Italy has confirmed that this story is similar to many stories reported by migrants and collected at landing points in southern Italy, including the slave market reports. This gives more evidence that the stories reported are true, as the stories of those who managed to cross-match those who are returning back to their countries.”

After his sale, the Senegalese migrant was taken to a makeshift prison of a kind that has been well documented in Libya. Those held inside are forced to work without pay, or on meagre rations, and their captors regularly call family at home demanding a ransom. His captors asked for 300,000 west African francs (about £380), then sold him on to a larger jail where the demand doubled without explanation.

Men who lingered there too long without the ransom being paid were taken away and killed, he said. Some wasted away on meagre rations in unsanitary conditions, dying of hunger and disease, but overall numbers never fell. “If the number of migrants goes down, because of death or someone is ransomed, the kidnappers just go to the market and buy one,” Manente said.

His terrified family began scraping together loans. As he spoke fluent English, French and some local languages, he translated for his jailers to win time for relatives to collect the money.

Many other migrants flee Libya with similar stories, said Giuseppe Loprete, chief of mission at IOM Niger. “Its very clear they see themselves as being treated as slaves,” he said.

Loprete’s office has arranged for the repatriation of 1,500 people in the first three months of this year – almost the same number as in the whole of 2015. He fears more horrors are likely to emerge.
Bodies of dozens of people wash ashore in western Libya
Read more

“There are now more migrants coming back from Libya, so that’s also why all these stories are coming to the surface,” he said. “And conditions are worsening in Libya so I think we can also expect more in the coming months.”

Even growing international awareness of the problems migrants face is being exploited. IOM has had credible reports of criminals posing as aid groups that help migrants to lure in people who have escaped or bought their freedom and want to return home.

The organisation is working to spread awareness across west Africa of the horrors of the journey through the personal stories of those who return. Though most migrants know the boat trips to Europe are extremely risky, fewer realise they may face even worse dangers in Libya before even reaching the coast.

“Tragically, the most credible messengers are migrants returning home with IOM help,” said spokesman Leonard Doyle. “Too often they are broken, brutalised and have been abused. Their voices carry more weight than anyone else’s.”
https://www.theguardian.com/world/2017/apr/10/libya-public-slave-auctions-un-migration

YK:n siirtolaisvirasto IOM raportoi että Libyassa myydään mustia orjiksi. Mustat ovat matkalla Eurooppaan, ja jos ei ole rahaa maksaa salakuljettajille, joutuu itse kauppatavaraksi. Jos kauppa ei käy, orja tapetaan koska turhahan tuollaista olisi ruokkiakaan. Kauhujutuista kertovat orjuudesta pelastetut, joita IOM on onnistunut saamaan vapaiksi ja auttanut takaisin lähtömaihinsa.
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

Kim Evil-666

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 11 187
 • Liked: 49503
 • Saatanalliset Säkeet Tervetuloa!
Vs: YHDISTETTY: Afrikan maiden uutisseuranta
« Vastaus #77 : 16.04.2017, 19:39:47 »
Työ on paras kotouttaja. Libyalaiset ottavat kotouttamishankkeen tosissaan. Uskoisin matujen jopa rukoilevan päästäkseen takaisin kotiinsa.

Suomessakin olisi mahdollisuus lisätä matujen halua palata kotiinsa. Se vaatisi ainoastaan ilmaiseksi jaettavan rahan kieltoa. Lapiot käteen ja ojia kaivamaan, niin eiköhän kotiinpaluu ala suurinta osaa kiinnostamaan.

Nythän on niin, että suomalaiset ovat orjan asemassa, sillä heidän työnsä tuloksia mitataan ulos matujen elättämiseksi.
Sävytteisviritteinen ja erittäin Nuiva!
Pohjoinen Perkele! Arktisen alueen Eko-Mörökölli!
Ethnos Nation!

"islam on kallon ajettelukeskukset tyhjentävä lobotomia." - Veikko

Hornsmith

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 4 240
 • Liked: 6776
 • Arvatkaapa vituttaako?
Vs: YHDISTETTY: Afrikan maiden uutisseuranta
« Vastaus #78 : 16.04.2017, 19:40:35 »
^^ Hyvä että saavat osan porukasta pelastettua. Koteihinsa palautettuina nämä saattavat toimia vetovoimatekijöitä vähentävänä tiedotuskanavana.
S.N.A.F.U
-------------------
And hey, lets be careful out there!

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 077
 • Liked: 8116
 • Manner-Suomen Tasavalta
Vs: YHDISTETTY: Afrikan maiden uutisseuranta
« Vastaus #79 : 16.04.2017, 19:51:15 »
^^ Hyvä että saavat osan porukasta pelastettua. Koteihinsa palautettuina nämä saattavat toimia vetovoimatekijöitä vähentävänä tiedotuskanavana.

Just sitä tuossa joku YK:n tyyppi harmitteli kun tämä on osoittautunut tähänastisista parhaaksi mahdolliseksi tavaksi hillitä ihmistulvia. Ei ne muuten kuuntele, mutta kun lavalle pistetään joku tyyppi joka oikeasti joutui orjatöihin, raiskatuksi ja melkein kuoliaaksi näännytetyksi niin sitten kuuntelevat. :-\
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 077
 • Liked: 8116
 • Manner-Suomen Tasavalta
Vs: YHDISTETTY: Afrikan maiden uutisseuranta
« Vastaus #80 : 16.04.2017, 19:54:23 »
Jenkkien afrikkalaismusua pressaa on kiittäminen afrikkalaismusujen uudelleen virinneestä orjakaupasta. Söpöä.

Jep, nyt kävi näin. Ei menny ihan niinkuin piti. :(
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

Uuno Nuivanen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 21 861
 • Liked: 35946
 • Tervalaivan orja
Vs: YHDISTETTY: Afrikan maiden uutisseuranta
« Vastaus #81 : 16.04.2017, 19:56:44 »
Muammar ja Saddam olivat ehkä mulqvisteja, mutta heidän aikanaan maansa olivat suhteellisen vakaita ja edistyneitä, ainakin nykytilanteeseen verrattuna.
Iltapäivälehdillä voisi olla valmis lööppipohja, jossa lukee: "Persu mokasi jälleen". Siihen alapuolelle sitten vain vaihdettaisiin nimi ja paikkakunta.  - Jussi Halla-aho

Impi Waara

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 6 381
 • Liked: 7909
Vs: YHDISTETTY: Afrikan maiden uutisseuranta
« Vastaus #82 : 16.04.2017, 20:01:03 »
Muammar ja Saddam olivat ehkä mulqvisteja, mutta heidän aikanaan maansa olivat suhteellisen vakaita ja edistyneitä, ainakin nykytilanteeseen verrattuna.

Eihän noita musulmaaneja saa pysymään ruodussa kuin ankaralla kurilla. Siksi mulqvistit ovat parhaita johtajia musulmaanimaihin. Poislukien uskonnolliset mulqvistit, joista seuraa vain taantumusta ja sotaisuutta.
10.6.2017   Nyt voi olla läpeensä tyytyväinen. Homma hoidettu tyylillä!

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 077
 • Liked: 8116
 • Manner-Suomen Tasavalta
Vs: YHDISTETTY: Afrikan maiden uutisseuranta
« Vastaus #83 : 16.04.2017, 20:04:48 »
Al Jazeeran uutisessa kerrotaan innovaatiosta: orjaksi joutuneelle annetaan puhelin käteen ja käsketään soittamaan kotiin ja anelemaan lunnasrahoja. Kun langanpäähän on saatu joku isä tai äiti tai sisko, alkaa yksi orjuuttajista hakkamaan orjaa, jotta puhelun toisena osapuolena oleva lähimmäinen joutuu kuuntelemaan livenä kun perheenjäsentä kidutetaan. :flowerhat:

Lainaus
The IOM said it had spoken to one Senegalese migrant who was held in a Libyan's private house in Sabha with about 100 others, who were beaten as they called their families to ask for money for their captors.
http://www.aljazeera.com/news/2017/04/iom-african-migrants-traded-libya-slave-markets-170411141809641.html
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

Hornsmith

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 4 240
 • Liked: 6776
 • Arvatkaapa vituttaako?
Vs: YHDISTETTY: Afrikan maiden uutisseuranta
« Vastaus #84 : 16.04.2017, 20:26:45 »
Tässä piilee totaalisen paskamainen näkymä taustalla. YK:n umpihullu mokuttaja ja euroopan tuhoaja, pääsihteeri Guterres todennäköisesti käynnistää Libyaan masssiivisen turvaoperaation, jotta katkeamaton matuvirta saadaan varmistettua. Eurooppalainen YK-sotilas toimittaa matuja saharan laidalta meritaksiin ja edesauttaa näin oman alueensa ja kansansa tuhoa.

Osa orjakaupasta tulevista rahoista menee islamististen äärijärjestöjen taskuun, joten tällä verukkeella voidaan käynnistää vaikka minkälainen operaatio. Katellaan ja nähellään miten käy...
S.N.A.F.U
-------------------
And hey, lets be careful out there!

Lumiukko Jeti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 221
 • Liked: 9375
Vs: YHDISTETTY: Afrikan maiden uutisseuranta
« Vastaus #85 : 16.04.2017, 20:39:00 »
En epäile hetkeäkään etteikö Libyan tapaisessa sekasortoisessa failed statessa esiintyisi orjakauppaa. En vaan ymmärrä tarvetta orjille, en edes Libyassa. Mitä ihmettä niillä siellä oikein tekee ? Pikemminkin tuntuisi että 200$ on kova hinta siitä että joudut ruokkimaan ylimääräisen suun. Siivous yms palveluita luulisi saavan paljon pienemmällä rahalla kuin 200$.
"Suomi tarvitsee sekä jatkuvaa työperusteista maahanmuuttoa että vapaan liikkuvuuden tuomaa moninaisuutta. "
- Vihreiden tavoiteohjelma 2014-2019

Echidna

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 324
 • Liked: 2918
Vs: YHDISTETTY: Afrikan maiden uutisseuranta
« Vastaus #86 : 16.04.2017, 20:49:26 »
EK olisi varmasti kiinnostunut nostattamaan Suomen kilpailukykyä tuollaisen paikallisen sopimisen kautta. Siitä laivalasti riuskoja poikia mersuja kasaamaan Ukiin.

käpykaarti

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 8 837
 • Liked: 9398
Vs: YHDISTETTY: Afrikan maiden uutisseuranta
« Vastaus #87 : 16.04.2017, 21:15:31 »
Tokihan muslimi orjuuttaa jos mahdollisuus tulee vastaan. Koko lapsuuden alistettuna elänyt ihminen saattaa tehdä huomattaviakin tekoja, kun joskus saa valtaa. Kostonhimo on elimellinen osa islamia.

Muslimille ei siis riitä, että omistaa orjan, vaan sitä orjaa pitää myös pahoinpidellä ja nöyryyttää. Kukaan tuskin yllättyisi, jos mukaan kuuluisi kaikenlainen seksuaalinen väkivalta.
Metsän poika tahdon olla, 
sankar jylhän kuusiston, 
Tapiolan vainiolla 
karhun kanssa painii lyön, 
ja mailma Unholaan jääköön.

Lumiukko Jeti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 221
 • Liked: 9375
Vs: YHDISTETTY: Afrikan maiden uutisseuranta
« Vastaus #88 : 16.04.2017, 21:19:33 »
Ehkä mustalla orjalla on statusarvoa, kuin vaikkapa Mercedes-Benzillä ennen vanhaan.

Tässähän se dilemma piileekin. Mitä statusarvoa sellaisella hylkytavaralla on jota ei haluta Eurooppaan, eikä se äiti-Afrikkakaan taida paljon noiden perään itkeä.

Aikanaan maataloustyöt työllistivät paljon orjia mutta sekin homma on jo korvattu koneellisella työvoimalla, myös Afrikassa. Joku bordellikuvio varmaan ainoa paikka missä nämä hurskaat muslimit voivat orjia jotenkin hyödyntää mutta ei kai niihinkään hommiin nyt ihan jokainen mustan Afrikan tallaaja kelpaa. Sukupuolirajoitteita nyt ainakin on.
"Suomi tarvitsee sekä jatkuvaa työperusteista maahanmuuttoa että vapaan liikkuvuuden tuomaa moninaisuutta. "
- Vihreiden tavoiteohjelma 2014-2019

J.M

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 4 432
 • Liked: 6947
 • Inhorealisti ja paatunut pessimisti
Vs: YHDISTETTY: Afrikan maiden uutisseuranta
« Vastaus #89 : 16.04.2017, 21:29:57 »
Lainaus
Libya Gaddafin diktatuurin jälkeen: muslimit myyvät mustia orjia 200 dollarilla toreilla


Libyaa pidetään Afrikassa porttina Eurooppaan ja kohti Eurooppaa pyrkivät Saharan eteläpuolelta tulevat maahanmuuttajat...

Siinä jälleen surkeita ihmiskohtaloita, jotka johtuvat vajakkien rajat auki-politiikasta. Aika vaikea tästä on vierittää syytä rasisteille (siis VHM, totta kai), koska jos tehtäisiin rasistien realistien mukaan, ihmiset pysyisivät kotimaissaan eikä tulisi tarvetta siirtyä kehitysmaasta toiseen orjaksi.

Mutta tämä nykyinen on nyt sitä humaania politiikkaa, nih!
Punavihreäthän tunnistaa jo siitä, että heidän toimintansa ja heidän toimintansa tulokset saavat kenen tahansa kasvot joko punoittamaan tai vihertämään. jäsen Veikko

"Rajavalvonnan tilapäinen palauttaminen EU:n sisärajoille ei ole mahdollista kansanterveyden vaarantumisen perusteella". Maria Ohisalo

Tagit: