UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: Islam ja terrorismi  (Luettu 26976 kertaa)

Jorma Teräsrautela

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 321
 • Liked: 1208
 • Vihapuheinen pienestä pitäen
Vs: Islam ja terrorismi
« Vastaus #210 : 22.05.2018, 16:26:00 »
Lainaus
Tuo viesti on osa opetusta, joka annettiin banu Israelille, mutta tietenkin se on Islamia. Profeettaﷺ opetti ihan samaa.

Koraanin jae 5:32, jota presidentti Obamakin lainasi, on käytössä, kun halutaan todistella Koraanin opetusten humaanisuutta.  Valitettavasti silloin mennään metsään.

Koraanissahan ei yleensä ole asiayhteyksiä, koska teos on yhtä puuroa, mutta tässä tapauksessa on. Koraani kertoo Talmudia lainaten ensin Kainista ja Aabelista. Sitten päästään edelleen Talmudin lauseeseen, että yhden ihmisen surmaaminen on kuin koko ihmiskunnan surmaamista. Tästä Koraani tosin myöntää kaksi poikkeusta, joita ei löydy Talmudista (=verikosto ja pahuuden ehkäiseminen).

Nämä ohjeet olivat siis Israelin lapsille annettuja. Sen jälkeen Koraani antaa ohjeet muslimeille: tappakaa, ristiinnaulitkaa ja amputoikaa ne, jotka levittävät turmiota maassa (5:33).

Juutalaisille ja muslimeille on siis eri ohjeet. Tämä johtuu siitä, että islam ei tunne yleisinhimillistä moraalia vaan klaanimoraalin. Profeetta (rauha hänelle) opetti tietysti ihan samaa.
Kirjoituksia islamista: https://ibnmatti.blogspot.com/

Oliko Muhammedia koskaan olemassa? http://hiidenlehto.blogspot.com/

newspeak

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 430
 • Liked: 4067
Vs: Islam ja terrorismi
« Vastaus #211 : 23.05.2018, 18:04:02 »
David Woodin, Vocab Malonen ja Jon McCrayn "Islamicize Me"-sketsisarja on edennyt 7. päivään. Ramadanin aikana esitettävässä sarjassa fiktiiviset kaverukset Giovanni, Jamal ja Dennis eivät paastoa, vaan oppivat islamista joka päivä jotain uutta pyrkiessään kuitenkin elämään muslimeina.

Jon McCray kertoo videollaan sarjan taustoista (7:14) Sarja perustuu erittäin löyhästi 2015 tapahtuneeseen terrori-iskuun, jossa kaksi muslimiterroristia yritti tehdä iskun Muhammed-pilakuvia esittelevään näyttelyyn.

Toistaiseksi ilmestyneet jaksot:

Päivä 0: "Islamicize Me: The Challenge" (4:58) - Sarjan prologi, jossa kolmikko vaihtaa grillikyljet taikareppuun. Oheisvideossa "Exploring Islam Day 0 Vlog" (0:51) islamista innostuneet kaverukset kertovat tavoitteistaan.

Päivä 1: "Islamicize Me Day 1: Urine Trouble!" (5:05) - Pojat oppivat taikarepulta kyykyssä pissaamisen tärkeyden.

Päivä 2: "Islamicize Me Day 2: How to Dress Like Muhammad" (5:00) - Pojat opettelevat pukeutumaan kuten muslimin kuuluu.

Päivä 3: "Islamicize Me Day 3: Wax On, Wax Off" (8:00) - Pojat kiinnittävät huomiota karvoitukset siistimiseen. Illalla Dennis pohtii Allahin huolenpitoa: "Exploring Islam Day 3 Vlog (Islamicize Me)" (1:59)

Päivä 4: "Islamicize Me Day 4: Finger Lickin' Good!" (6:10) - Päivän opetuksena on sormien nuolemisen tärkeys.

Päivä 5: "Islamicize Me Day 5: Dunk Your Flies!" (6:45) - Jamalin muroihin päätynyt kärpänen antaa tilaisuuden oppia islamin mukaisista siunauksista.

Päivä 6: "Islamicize Me Day 6: The Prophet's Drinking Game" (6:36) - Islamin mukaan vesi on aina puhdasta. Lisäksi Dennis oppii islamofobian olevan totisinta totta: "Exploring Islam Day 6 Vlog (Islamicize Me)" (0:57)

Päivä 7: "Islamicize Me Day 7: Poison Control" (10:27) - Dennis syö 7 taatelia ja tulee kuolemattomaksi.

Huumori on hyvä tapa käsitellä vaikeitakin asioita.

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 31 029
 • Liked: 20145
Vs: Islam ja terrorismi
« Vastaus #212 : 26.05.2018, 13:57:22 »
...

https://yle.fi/uutiset/3-9652595?origin=rss

Lainaus
Elämme vaihetta, jossa islamilla on mahdollisuus mennä itseensä ja uudistua perinpohjaisesti. Näin historia toimii. Sovitus- ja korjaustaakka on sillä uskonnolla ja kulttuurilla, jonka piiristä rikkomukset ihmisyyttä vastaan tulevat.

Syntyessään islam oli edistyksellinen. Myöhäisantiikin kirjallisia konteksteja tutkivan Angelika Neuwirthin mukaan Koraani kumpusi samoista lähteistä kuin läntinen eurooppalainen ajattelu ja teologia, mutta lisäksi se laajensi monoteismin kaikille kuuluvaksi, antoi naiselle Jumalan edessä saman arvon kuin miehelle ja puhetavassaan ylisti tietoa ja tietämistä.
...

Jari Ehrnrooth

Kirjoittaja kirjailija ja filosofi, kulttuurihistorian ja sosiologian dosentti.

Dosentti on ihan sekaisin. Aisantuntija. Onneksi on olemassa asiantuntijoitakin.

Mitä on islam - asiantuntija kertoo

Lainaus
Kokkolan Kampushallin Rajat on rakkautta tilaisuus - islamin valhe

https://www.youtube.com/watch?v=3ePX5T43PTs

Hyvä pätkä, kukaan ei voi uskottavasti väittää että mies puhuu kakkelia.

newspeak

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 430
 • Liked: 4067
Vs: Islam ja terrorismi
« Vastaus #213 : 29.05.2018, 18:46:13 »
Sketsisarjassa "Islamicize Me" radikalisoituminen alkaa olla jo hyvässä vauhdissa:

Päivä 8: "Islamicize Me Day 8: Urine Luck!" (5:24) - Giovanni perehtyy islamilaiseen lääketieteeseen.

Päivä 9: "Islamicize Me Day 9: Mr. Scruffles Sees the Power of Islam!" (6:49) - Dennis oppii Profeetalta eläinten kohtelusta (Ei välttämättä sovi kaikille)

Päivä 10: "Islamicize Me Day 10: A Picture Is Worth a Thousand Lashes!" (5:37) - Pojat oppivat islamilaisen lähestymistavan kuvaavaan taiteeseen.

Päivä 11: "Islamicize Me Day 11: Muhammad's Path to Financial Success!" (6:56) - Pojat oppivat islamilaisen taloudenpidon perusteet.

Päivä 12: "Islamicize Me Day 12: Temporary Marriage (Nikah Mut'ah)" (6:57) - Pojat pääsevät nauttimaan itämaisesta eksotiikasta.

Päivä 13: "Islamicize Me Day 13: The Gang Makes a Dhimmi!" (8:16) - Giovanni palaa esi-isiensä aikaan.

duc

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 2 528
 • Liked: 6190
 • Tecumseh
Vs: Islam ja terrorismi
« Vastaus #214 : 04.06.2018, 23:09:36 »
Afganistanilaisen uutistoimiston uutinen, josta lainaus:
Lainaus
“We reaffirm that violence and terrorism cannot and should not be associated with any religion, nationality, civilization, or ethnic group, as violent extremism and terrorism in all its forms and manifestations including violence against civilians and suicide attacks, are against the holy principles of Islam,” read the statement.

Suomeksi esim: https://yle.fi/uutiset/3-10202014

Terroristin vastaus:
Lainaus
Kabulissa ainakin 7 ihmistä kuollut itsemurhaiskussa – kohteena terrorismin tuominneet uskonoppineet
4.6.2018 19:12

Afganistanin pääkaupungissa Kabulissa tapahtui maanantaina pommiräjähdys, jossa kuoli ainakin seitsemän ihmistä. Viranomaisten mukaan kyseessä oli itsemurhaisku.

Ennen puoltapäivää sattuneessa räjähdyksessä lisäksi haavoittui vajaat kymmenen ihmistä, kertoi poliisin edustaja.

Pommi räjähti lähellä telttaa, jossa paikalliset uskonoppineet olivat pitäneet kokoustaan. Kokous oli vain tuntia aiemmin tuominnut juuri tämäntyyppiset terrorihyökkäykset syntinä islamia vastaan.

Pommi-isku tehtiin ulkosalla, kun uskonoppineet olivat poistumassa kokousteltasta.

Mikään taho ei ilmoittautunut iskun tekijäksi.

Äärijärjestöt Isis ja Taleban ovat tehneet tuhoisia terrori-iskuja Kabulissa säännöllisesti. Taleban ilmoitti maanantaina, että sillä ei ole mitään tekemistä tehdyn iskun kanssa.
ὁ βίος βραχύς, ἡ δὲ τέχνη μακρή / vita brevis ars longa / learning one's craft takes so long that a lifetime may not be adequate (käännös Merriam-Webster)

Timo Rainela

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 1 507
 • Liked: 913
 • fundamentalisti patriootti - pro deep squatter®
Vs: Islam ja terrorismi
« Vastaus #215 : 06.07.2018, 15:54:40 »
Mielenkiintoista tietoa terrorismin hinnasta yhteiskunnalle.
Pertti Rönkkö:

Lainaus
Amerikkalainen Rand Corporation -ajatustehdas on tutkinut terrorismin hintaa vuosilta 2004 - 2016. Saksalle terrorismi on tullut maksamaan tuona aikana lähes 20 miljardia euroa, Englannille lähes 44, Ranskalle lähes 43 ja Espanjalle lähes 41 miljardia euroa. Tutkimuksesta kertoo saksalainen Philosophia-Perennis-verkkolehti.
Pertti Rönkkö Havaintoja Saksanmaalta
https://www.facebook.com/pertti.ronkko/posts/10155885105763542
https://philosophia-perennis.com/2018/07/06/terrorismuskosten-in-europa-180-mrd-e/
TR: Muuten olen sitä mieltä, että naisten olemassaolo politiikassa, virkahallinnossa ja päätöksenteossa on suurin yksittäinen syy kansakuntamme yhtenäisyyden ja moraalisen, eettisen, sivistyksellisen sekä pratopalogistisen rappion ja tuhon liikkeelle panevana voimana. Joitakin poikkeuksia lukuun ottamatta.

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 31 107
 • Liked: 56435
Vs: Islam ja terrorismi
« Vastaus #216 : 30.07.2018, 17:17:17 »
Lainaus
Supon mukaan tulevaisuuden terroristi on verkossa toimiva diginatiivi – torjuntaan tarvitaan uusia keinoja

Minkälainen voi olla tulevaisuuden terroristi? Suojelupoliisin erikoistutkijan Saana Nilssonin mukaan hän on "innovatiivinen diginatiivi".

Nilsson on tehnyt terrorismin tulevaisuudesta katsauksen, jossa todetaan radikalisoitumisen tapahtuvan tulevaisuudessa erityisesti virtuaalimaailmassa.

–Entistä vaarallisemmat verkostot ja mentorit ohjaavat radikaalille ideologialle alttiita nuoria, jotka toimivat virtuaalimaailmassa ja hyödyntävät uudella tavalla sen tuomia mahdollisuuksia toiminnassaan, Nilsson sanoo.

Viime vuosina toteutettujen iskuhankkeita ovat yrittäneet 20–30 -vuotiaat henkilöt. Näin esimerkiksi vuonna 2024 terroristeiksi mahdollisesti ajautuvat ihmiset ovat nykyisin 10–20-vuotiaita.

Erikoistutkija Nilsson on myös listannut syitä, miksi joku voi radikalisoitua?

–Yleensä otetaan esille esimerkiksi työttömyys, taloudelliset vaikeudet, syrjinnän ja epäoikeuden kokeminen, ongelmat ihmissuhteissa, huonot koulutusmahdollisuudet ja liikkumisen rajoittaminen. On kuitenkin muistettava, että kuka tahansa voi radikalisoitua, ja erityisesti nuorten osalta toiminnan taustalla saattaa olla esimerkiksi jännityksen hakeminen, hän listaa.

Suojelupoliisi on huolissaan erityisesti radikaali-islamistisesta terrorismista, koska muiden ääriliikkeiden muodostama uhka on nykyisin Suomessa vähäinen. Tilanteen todetaan voivan toki muuttuvan.

[...]

–Vaikka ei ole mahdollista määritellä tiettyä profiilia, yhdistää islamistisia terroristeja nuori ikä ja toimiminen virtuaalimaailmassa. Tulevaisuuden terroristi on nuori aikuinen, "innovatiivinen diginatiivi". Hän verkostoituu ja myös toimii virtuaalimaailmassa, Nilsson kertoo.

[...]

Suojelupoliisin päällikkö Antti Pelttari on korostanut, että Suomen kansalliseen turvallisuuteen kohdistuvat samat uhat kuin muuallakin Euroopassa.


Fakta
Verkostot muutostilassa


Suojelupoliisin mukaan Euroopan ja Suomen radikaali-islamistiset verkostot ovat muutostilassa.

Konfliktialueen murros Syyriassa ja Irakissa ja Isisin heikentynyt asema ovat johtaneet siihen, että radikaali-islamistiset verkostot arvioivat uudelleen toimintaansa ja ovat alttiita uusille vaikutteille.

Syyriasta ja Irakista palaavat, taistelukokemusta omaavat vierastaistelijat muuttavat verkostoja radikaalimpaan suuntaan.

Lisäksi seuraavan parin vuoden aikana eurooppalaisista vankiloista vapautetaan ainakin yli 200 terrorismirikoksista tuomittua vankia, mikä vaikuttaa verkostojen toimintaan Euroopassa.

Kolmas verkostojen toimintaan tulevaisuudessa mahdollisesti vaikuttava tekijä on niiden kietoutuminen yhteen järjestäytyneen rikollisuuden verkostojen kanssa. Ryhmät sekoittuvat ja omaksuvat toistensa metodeja.

Lähde: Suojelupoliisi
Lapin Kansa 29.7.2018

Supon tutkijan mukaan "kuka tahansa voi radikalisoitua" ja "tulevaisuuden terroristi" on "innovatiivinen diginatiivi".

Sekavaa, mutta hoksottimilla varustettu lukija ymmärtää Lapin Kansan tekstin vinkeistä tai viimeistään lopun faktalaatikosta, että terroristimurhaaja on Suomessa ja Euroopassa myös tulevaisuudessa edelleenkin lähes satavarmasti muslimi.

Tutkija Nilssonin SuomiAreenan alustuksessa, johon Lännen Median juttu perustuu, sanottiin heti alussa selväkielisesti, että puheenvuoro keskittyy nimenomaan radikaali-islamistiseen terrorismiin, mutta tämä oli tipahtanut pois lehtijutusta.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Jorma Teräsrautela

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 321
 • Liked: 1208
 • Vihapuheinen pienestä pitäen
Vs: Islam ja terrorismi
« Vastaus #217 : 21.11.2018, 12:38:51 »
Lainaus
Yli 50 ihmistä kuollut pommi-iskussa Afganistanissa

Itsemurhapommittaja iski uskonnollisten johtajien kokoukseen pääkaupungissa Kabulissa. Viranomaisten mukaan iskun kohteena oli uskonnollisten johtajien kokous, joka oli kutsuttu koolle profeetta Muhammadin syntymäpäivän vuoksi.  Paikalla oli uskonoppineita eri maista.

https://yle.fi/uutiset/3-10517324

Muhammedin synttäreitä eilen vietettiin,
vierahiksi ystävät ja tutut kutsuttiin.

Lähettilään kunniaksi puhe pidettiin,
sitten vielä juhlapommit heitettiin.
« Viimeksi muokattu: 21.11.2018, 12:40:57 kirjoittanut Jorma Teräsrautela »
Kirjoituksia islamista: https://ibnmatti.blogspot.com/

Oliko Muhammedia koskaan olemassa? http://hiidenlehto.blogspot.com/

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 31 107
 • Liked: 56435
Vs: Islam ja terrorismi
« Vastaus #218 : 13.01.2019, 14:09:20 »
Tieteen päivien satoa:


Lainaus
Uskonnollinen radikalismi, islam ja terrorismi – miten vastustaa median toiston voimaa?

Radikalisoituvat uskonnot, ja aivan erityisesti radikaalit islamtulkinnat, on 2010-luvun jälkipuolella esitetty merkittävänä eurooppalaisen ja länsimaisen sivilisaation uhkana. Jatkuva radikalismin, terrorismin ja islamin niputtaminen mediassa ja julkisessa keskustelussa voi kuitenkin sumentaa näköpiiriämme. Apulaisprofessori Johanna Sumiala ja dosentti Jyri Komulainen haluavat Tieteen päivien (9.-13.1.2019) ohjelmissaan raivata tilaa ymmärtävälle terrorismikeskustelulle ja myönteisille esimerkeille uskonnollisesta radikalismista.

Viattomiin siviileihin kohdistuvat islamistiset terroriteot ovat yleistyneet Euroopassa alkaen tammikuun 2015 iskusta Charlie Hebdon toimitukseen, ja ne selitetään mediassa ja julkisessa keskustelussa usein ”radikalisoitumisen” lopputuloksina. Elokuusta 2017 lähtien radikalismin uhka on ollut konkreettisemmin läsnä myös suomalaisten kokemusmaailmassa, kun Abderrahman Bouanane puukotti useita ihmisiä Turun Kauppatorilla. Radikaalius on kuitenkin eri asia kuin väkivaltainen jihadismi. Tästä ovat yhtä mieltä media- ja viestintätutkimuksen apulaisprofessori Johanna Sumiala sekä uskontoteologian ja ekumeniikan dosentti Jyri Komulainen.

Sumiala on ollut viime vuosina kiinnostunut siitä, miten väkivaltaa, terrorismia ja kuolemaa esitetään mediassa. Koska islamistinen terrori on yleistynyt länsimaissa viime aikoina, Sumiala on perehtynyt myös väkivaltaisiin islamtulkintoihin. Tieteen päivillä Sumiala vetää paneelia Miten keskustella terrorismista mediayhteiskunnassa? Monialaisessa paneelissa istuvat tutkija Karin Creutz, tietokirjailija ja kriisiviestinnän asiantuntija Lilly Korpiola sekä Helsingin Sanomien ulkomaantoimittaja Jukka Huusko.

Komulainen on dosentti sekä Helsingin että Itä-Suomen yliopistossa. Hänen tutkimusuransa on lähtenyt liikkeelle hindulaisuuden ja kristinuskon välisen dialogin tarkastelusta, mutta myöhemmin hän on perehtynyt laajemmin globaalin etelän teologioihin. Komulainen on Tieteen päivillä session Uskonto, rohkeus ja radikalismi? puheenjohtaja. Sessiossa ovat mukana myös tutkija Kimmo Ketola sekä uskontodialogin asiantuntija ja teologian tohtori Elina Hellqvist.

Radikaali ja politisoituva uskonto: uhka vai vapautuksen impulssi?

Vaikka uskonnollinen radikalismi ja väkivalta onkin onnistuttu viime vuosina niputtamaan länsimaisessa tajunnassa, ei radikalismilla itsessään ole välttämätöntä yhteyttä hirmutekoihin tai terrorismiin. ”Jokainen aito kristitty on parhaimmillaan radikaali”, Komulainen kiteyttää tavalla, joka voisi asiayhteydestä irrallaan kuulostaa äärimmäisen uhkaavalta maallistuneille suomalaisille tapakristityille.

[...]

Komulainen toki myöntää, että radikalismi voi myös yhdistyä väkivaltaan ja terroritekoihin. Mutta hänen mukaansa olisi ymmärrettävä, että niin kutsutut maailmanuskonnot, kuten kristinusko, islam, buddhalaisuus ja hindulaisuus, ovat niin laajoja ilmiöitä, että kaikkiin niistä liittyy sekä rauhan että väkivallan elementtejä. Esimerkiksi islamin mieltäminen muutaman marginaalisuuntauksen tekojen tähden väkivaltaiseksi terroriuskonnoksi kertoo enemmän ennakkoluuloistamme kuin islamista itsestään.

Toiston politiikka ja kapeneva julkinen keskustelutila

Sumialan mielestä uskonnollinen radikalismi voi näyttäytyä sekä positiivisena että negatiivisena riippuen siitä, mihin ilmiöihin se kulloinkin yhdistetään mediassa. Koska länsimaissa uskonnollinen radikalismi on viime aikoina yhdistetty lähinnä terrorismiin, on käsite saanut uhkaavan ja väkivaltaisen sivumerkityksen.

Sumiala kuitenkin korostaa, että länsimaalaisten on helppo unohtaa, että jonkin ilmiön terrorismiksi tai väkivaltaiseksi radikalismiksi ymmärtäminen riippuu näkökulmasta ja kontekstista. Esimerkiksi al-Qaidan isku Charlie Hebdon toimitukseen ei näyttäytynyt monissakaan paikoissa epäoikeutettuna tai likaisena terrorina vaan sankarillisena profeetta Muhammedin kunnian puolustamisena. ”Mediatutkimuksen näkökulmasta on hirveän mielenkiintoista, milloin mediassa aletaan kutsua jotakin iskua terrorismiksi. Iskujen tekijät eivät välttämättä itse pidä tekoaan terrorina, eikä kaikkia iskuja, kuten Las Vegasin joukkoampumista lokakuussa 2017, pidetä mediassakaan terrorismina”, Sumiala sanoo.

Terrorismikin on tietynlaista poliittista toimintaa, Sumiala muistuttaa: ”Terrorismin tavoitteena on herättää huomiota sellaisella teolla, jolla on suuri symbolinen arvo ja joka aiheuttaa kaaosta ja epäjärjestystä.” Hänen mukaansa islamin, radikalismin ja terrorismin assosiaatiossa on kyse ”toiston politiikasta”. Länsimaisessa mediassa erityisesti islamin ja terrorismin yhteydestä on puhuttu niin paljon, että nykyään toista on mahdotonta ajatella ilman toista – terrorismin ja islamin yhteys on ikään kuin hokemalla hoettu yhteiskunnallisesti olemaksi olevaksi tosiasiaksi. ”Vaikka asiantuntija sanoisi, että terroria ja islamia ei pidä aina yhdistää, tulee hän samalla yhdistäneeksi ne negaation kautta”, Sumiala toteaa tiedostaen, että joutui samalla jälleen kerran toistamaan islamin ja terrorismin välisen yhteyden.

Toiston politiikka ja sen seuraukset ovat esimerkki niistä ilmiöistä, joita Sumialan Tieteen päivien paneelissa käsitellään. Hänen mukaansa suomalaisen julkisuuden keskustelutila, jossa terrorismista voidaan tällä hetkellä puhua, on hätkähdyttävän ja huolestuttavan pieni. Yksi iso syy tälle on se, että islam ja terrorismi ovat niin vahvasti kytkeytyneet toisiinsa mielissämme. ”Huoleni on se, ettei julkisuudessa ole enää tilaa ajatella asioita muista kuin omasta näkökulmasta”, Sumiala avaa.

Sumialan ja muutaman muun tutkijan vielä julkaisemattoman tutkimuksen havainnot Turun iskun jälkeisestä Twitter-keskusteluista kertovat paljon: keskusteluissa vallitsivat islamin pitäminen iskun syntipukkina sekä iskun tekijää rodullistavat kommentit. Sen sijaan tekijän asemaa ja olosuhteita ymmärtämään pyrkineet kommentit hiljennettiin tai torpattiin. Sumialan kysymys suomalaiselle yhteiskunnalle kuuluu: ”Mitä meidän pitäisi tehdä näille lukkiutuneille asetelmille?”

[...]

Sumiala on ylipäätään pessimistinen: ”Länsimaisessa ajattelutavassa usein oletetaan, että maailmaa voidaan muuttaa ja ongelmia ratkoa, kunhan vain pääsemme puhumaan asioista. Mutta nykyisessä alati kiihtyvässä ja pirstaleisessa mediaympäristössä voi olla parempi, että joistakin asioista ei puhuta ollenkaan. Tämän mahdollisuuden käsitteleminen on meille tavattoman vaikeaa.”
Tieteen päivät
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 31 029
 • Liked: 20145
Vs: Islam ja terrorismi
« Vastaus #219 : 14.01.2019, 14:49:01 »
Isisin outo suunnitelma herttuatar Catherinen murhaamiseksi: Kannustivat toisiaan myrkyttämään tämän marketista ostaman ruoan

https://www.iltalehti.fi/kuninkaalliset/a/4264980b-0767-4aec-9c12-028f7eff93b8

Lainaus
Isis-terroristijärjestön kannattajat ovat suunnitelleet herttuatar Catherinen murhaamista myrkyttämällä.

Daily Mail kertoo, että Isis-fanaatikot aikoivat myrkyttää ruoan, jota herttuatar ostaa supermarketista. Katen myrkyttämistä koskevat viestit on lähetetty viestipalvelu Telegramissa, missä terroristijärjestön kannattajat kannustivat toisiaan sormeilemaan Katen ostamaa ruokaa.

Lainaus
Palvelussa on myös jaettu tietoja siitä, missä herttuatar käy ruokaostoksilla.

Yhdessä palvelussa jaetussa kuvassa Katen ostoskärryn päälle on tehty punainen X-merkki ja kirjoitettu ”me tiedämme mitä hän syö, myrkyttäkää se”.

Osa viesteistä on kohdistunut myös herttuatarparin esikoispoikaan Georgeen.

Lainaus
Daily Star Sunday -lehti on uutisoinut, että uhkaukset otetaan hyvin vakavasti. Tiedustelupalvelun agentit uskovat, että viestit eivät ole tyhjänpäiväisiä.

– Juoni on inhottava, koska siihen liittyvät Katen pienet lapset, ja koska se osuu hänen yritykseensä elää mahdollisimman tavallista elämää, jota jokainen äiti haluaa elää, lähde kommentoi.

Lähteen mukaan viestit on liitetty Husnain Rashidiin, joka tuomittiin elokuussa 25 vuodeksi vankeuteen prinssi Georgen surmaamisen suunnittelusta.

Rashid jakoi Telegramissa kuvia ja tietoja Georgen koulusta.


Ajnabi Al-Finlandi

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 312
 • Liked: 22
 • Satunnaisesti päivystävä muslimi
Vs: Islam ja terrorismi
« Vastaus #220 : 13.03.2019, 16:03:24 »
Juutalaisille ja muslimeille on siis eri ohjeet. Tämä johtuu siitä, että islam ei tunne yleisinhimillistä moraalia vaan klaanimoraalin. Profeetta (rauha hänelle) opetti tietysti ihan samaa.

Tässä on karkea virhe. Profeettaﷺ opetti nimen omaan, että olemme kaikki Adamin(AS) lapsia ja että kaikki profeetat Adamista(AS) Muhammediinﷺ ovat tuoneet kaikki saman sanoman. Kansallisuusaatteen hän määrittely yhdeksi niistä neljästä asiasta, jotka kuuluvat tietämättömyyden aikaan, mutta josta hänen ummansa ei kuitenkaan pääse eroon.
"Luulee olevansa aina oikeassa, koska koraani. Paskantärkeilevä jankkaaja, joka hermostuu kaikista poikkipuolisista sanomisista. Vihaa muissa sitä mitä itse edustaa 10 kertaa pahemmin."

Tagit: