Kirjoittaja Aihe: Perussuomalaisten vaalikuviot Pirkanmaan vaalipiirissä 2019  (Luettu 1474 kertaa)

Riukulehto

  • Jäsen^^^
  • ***
  • Viestejä: 5 524
  • Liked: 4708
Lainaus
Tiedote 21.6.2018 Julkaisuvapaa heti

Pirkanmaan Perussuomalaiset nimesivät ensimmäiset ehdokkaansa vuoden 2019 eduskuntavaaleihin

Pirkanmaan Perussuomalaiset ovat nimenneet ensimmäiset kymmenen eduskuntavaaliehdokasta kevään 2019 vaaleihin. He ovat Heikki Luoto (Tampere), Veikko Vallin (Tampere), Lassi Kaleva (Tampere), Sakari Puisto (Tampere), Erika Veltheim (Tampere), Veijo Niemi (Lempäälä), Jaana Ristimäki-Anttila (Pirkkala), Sami Savio (Ylöjärvi), Rauno Mäki (Hämeenkyrö) ja Sami Kymäläinen (Orivesi).

”Meillä on todella vahvoja ehdokkaita ensi keväänä pidettäviin vaaleihin. Tämä antaa itseluottamusta koko kenttäväelle ja uskon, että suomalaisten hyvinvointia ja turvallisuutta ajava politiikkamme antaa hyvän tuloksen tulevissa vaaleissa”, toteaa Perussuomalaisten Pirkanmaan piirin puheenjohtaja Harri Vuorenpää.

Perussuomalaisten Pirkanmaan piiri asettaa eduskuntavaaleihin täydet 19 ehdokkaan listan. Seuraavan kerran ehdokkaita nimetään kesän jälkeen.

Eduskuntavaalien varsinainen vaalipäivä on 14.4.2019.

Lisätiedot:
Harri Vuorenpää, Puheenjohtaja, Pirkanmaan Perussuomalaiset Puh. 040 7257128]
https://www.facebook.com/Pirkanmaanperussuomalaiset/posts/1032486140238351
"Kokoomus on poliittisena vaihtoehtona yhtä huono valinta kuin vihreät. Salaseura, joka häärää kabineteissa aivan muuta mitä antaa eduskunnan teatteriesityksissä ymmärtää. Entisestä vapautta ihannoivasta puolueesta on kehittynyt stasiryhmä, joka keskittyy kansalaisten kiusaamiseen ja kyykyttämiseen." H.P. 6.3.2020. FB.

Taikakaulin

  • Jäsen^^^
  • ***
  • Viestejä: 5 319
  • Liked: 4054
    • The Rainforest Site
Pirkanmaalla on nimekäs lista. Toivottavasti Heikki Luoto pääsee tällä kertaa läpi. Kolmas kerta toden sanoo. :)

Hyvä tilanne Heikin kannalta siinä mielessä, että kolme viimeksi läpimennyttä on nykyään uuvatteja.

Vallinilla on varaa kampanjoida = Yksi läpimenijä

Savio on nykyinen kansanedustaja = todennäköinen läpimenijä.

Kolmannesta paikasta ankara kilpailu, mutta eiköhän se Luoto tällä kertaa mene hommalaisten äänillä läpi.  Demariuuvatti Elovaara otti neljännen paikan viimeksi Hessun nenän edestä.  :(
Tehokkainta ja helpointa kehitysapua mitä voit antaa ja saat vielä rahasikin takaisin (lähes aina)- http://www.kiva.org/

Tagit: