Kirjoittaja Aihe: 2017-02-25 Terhi Kiemunki on erotettu Perussuomalaisista  (Luettu 44529 kertaa)

Lahti-Saloranta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 365
 • Liked: 28045
 • Kiihottavat vieraslajit
Vs: 2017-02-25 Terhi Kiemunki on erotettu Perussuomalaisista
« Vastaus #210 : 28.02.2017, 22:03:53 »
Lainaus
Perussuomalaisten eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja Ritva Elomaa sanoo, että kansanedustaja Lea Mäkipään paineet vaihtaa eduskunta-avustajaansa kasvoivat Terhi Kiemungin erottamisen jäljiltä. Kiemunki itse haluaa jatkaa.
Minkähän vuoksi Kiemungin työsuhde pitäisi päättää. Kai Elomaa on kuullut perusteetomasta irtisanomisesta, Helsingin käräjäoikeus on ja puoluetoveri Reijo Hongisto voi kertoa lisää.

Helsingin käräjäoikeus on tuominnut kansanedustaja Reijo Hongiston (ps) entiselle avustajalle korvauksia työsuhteen perusteettomasta päättämisestä. Käräjäoikeus määräsi Suomen valtion maksamaan työntekijälle korvauksena yhdeksän kuukauden palkkaa vastaavan summan eli noin 20 000 euroa.
Vaikka tarkoitusperät olisivat maailman parhaat, niin monien, täysin erilaisten kulttuuritaustojen omaavien ihmisten kotouttaminen onnistuneesti ei ole mahdollista

Uimakoulutettava

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 133
 • Liked: 4315
 • Kukkahattubingoava kristitty eli väärämielinen VHM
Vs: 2017-02-25 Terhi Kiemunki on erotettu Perussuomalaisista
« Vastaus #211 : 28.02.2017, 22:08:22 »

Ja ihan rehellisesti sanoen, Kiemungin virvontajuttu oli sellainen typeryys.

Sinäkin, Brutukseni... :/

Kyseessä ei ole erottamisen arvoinen temppu (eikä niin kai ole väitettykään), mutta kyseessä on silti yksi niistä seikoista, jotka saavat minun arvostamaan Heikin korkeammalle. Ja ääniähän voi antaa vain yhden.


Mikään ei ole Soinille ja Sipilän hallitukselle mieluisampaa kuin se, että Kiemunki keskittyi heidän haastamisensa sijasta virpomiseen.

Heikki Luoto on puolestaan vaiennut hallituksen Linjan haastamisesta ja Soinin vaalipetoksesta kuin hallitussuomalainen ainakin. Välillä täytyy käydä Hommaforumilla muistuttamassa äänestäviä "hommavätyksiä" siitä, ettei äänestettyä saa tästä äänettömyydestä kritisoida - täytyisi äänestäjän tehdä itse enemmän.

Mutta, mutta!

Ottakaatten oppia Eduskunnan Puhemies Maria Lohelasta, jonka Tapaseura valitsi Vuoden käyttäytyjäksi. Mikäpä onkaan rajojen romahtaessa tärkeämpää kuin muistaa keskustella korrektisti ja niiata nätisti. Siihenhän se Lohelan nuiva mandaattikin äänestäjiltä oli?

Kiemunginkin olisi ollut parasta olla menemättä Tornion mielenosoituksiin - mielenosoitus on niin epäkohteliasta, ei edusta hallitussuomalaisuutta ollenkaan.

Lainaus
Eduskunnan puhemies Maria Lohela (ps.) on valittu vuoden 2016 käyttäytyjäksi.

Tapaseura ry palkitsi vuoden käyttäytyjän tiistaina Säätytalolla.

– Maria Lohela on puhemiehenä ja puheenvuoroja jakaessaan toiminut tyylikkäästi, oikeudenmukaisesti ja tasapuolisesti. Puhemies Lohela toivoo jokaisen kansanedustajan muistavan, että kansanedustajilta edellytetään arvokasta ja toista henkilöä kunnioittavaa käytöstä.

– Nuorena puhemiehenä Maria Lohela on osoittanut osoittavansa määrätietoinen ja arvostelua pelkäämätön hyvien tapojen säilyttäjä ja edistäjä. Puhemies on myös muistuttanut asiallisen ja siistin pukeutumisen merkityksestä, Tapaseuran puheenjohtaja Kaarina Suonperä perustelee valintaa.

http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/433901-vuoden-kayttaytyja-loytyy-eduskunnasta-han-on-toiminut-tyylikkaasti-ja
"Taisi Merkel todeta tuossa keskustelussa lainaten edeltäjiään, että joka unohtaa EU-projektin, pitäisi käydä sotilaiden haudoilla sitä muistelemassa" :flowerhat:

Päälahjoittaja Sipilä

"Teko oli rikos ja siinä käytettiin väkivaltaa. Uhriksi otettua naista sormeiltiin vaatteiden alta. Ja siinä kaikki."

Dr. Kemppinen

b_kansalainen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 812
 • Liked: 4009
Vs: 2017-02-25 Terhi Kiemunki on erotettu Perussuomalaisista
« Vastaus #212 : 28.02.2017, 22:32:52 »
Heikki Luoto on puolestaan vaiennut hallituksen Linjan haastamisesta ja Soinin vaalipetoksesta kuin hallitussuomalainen ainakin. Välillä täytyy käydä Hommaforumilla muistuttamassa äänestäviä "hommavätyksiä" siitä, ettei äänestettyä saa tästä äänettömyydestä kritisoida - täytyisi äänestäjän tehdä itse enemmän.
Heikki Luoto toimii suhteessa Hommaan kuten Marco De Wit suhteessa poliisiin: Haukutaan mutta otetaan yhteyttä heti kun on itselle tai ajetulle agendalle jotain hyötyä. Se on politiikkaa se. Persuilla on katto korkealla ja seinät leveällä, mutta ennen pitkään tulee päivä jolloin vennamopersut, demaripersut ja kd-persut eivät enää mahdu samaan puolueeseen. Nuivat persut ovat ihan liian hienotunteisia odottaessa kiltisti kyseistä päivää.

Jari Leino

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 046
 • Liked: 6478
 • Äääeeentinen puoluejohtaja
  • Kotisivu
Vs: 2017-02-25 Terhi Kiemunki on erotettu Perussuomalaisista
« Vastaus #213 : 28.02.2017, 23:32:21 »
Naapurivaalipiirin naisedustaja häätää naapurivaalipiirin naisedustajan eduskunta-avustajaa, ja vastoin lakia, ulos eduskunnasta.

"Tohtori", camel-toe Elomaa vauhdissa.

http://www.hs.fi/politiikka/art-2000005105825.html?ref=rss

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja Ritva Elomaa sanoo, että kansanedustaja Lea Mäkipään paineet vaihtaa eduskunta-avustajaansa kasvoivat Terhi Kiemungin erottamisen jäljiltä.

Onko näillä hillotolpan nuolijoilla mitään häpyä?

Onko kyseessä sama Ritva Elomaa, jonka eduskunta-avustajana työskenteli ensimmäisellä kaudella Pirkko Ruohonen-Lernerin poika, kauppatieteiden maisteri Lari Vilkman?

(Samaan aikaan Vilkmanin tyttöystävä, hallintotieteiden maisteri ja teologian ylioppilas Niina Perälä puolestaan avusti samassa työpaikassa perussuomalaisten kansanedustajaa Hanna Mäntylää. Mutta ei siitä mitään.)

Samaan aikaan Pirkko Ruohonen-Lernerin eduskunta-avustajana työskenteli Maria Sainio, jonka en väitä olevan sukua Ritva "Kike" Elomaalle (os. Sainio).

http://www.uusimaa.fi/artikkeli/143900-ruohonen-lernerin-poika-ja-taman-tyttoystava-ovat-eduskunta-avustajia

b_kansalainen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 812
 • Liked: 4009
Vs: 2017-02-25 Terhi Kiemunki on erotettu Perussuomalaisista
« Vastaus #214 : 28.02.2017, 23:42:36 »
Vahvasti OT-viesti. Sori vaan. Ainakin Vihavainen on joko kulttuurisnobi tai vahingossa erittäin osaava trollaaja.
http://timo-vihavainen.blogspot.fi/2017/02/beatlesin-syvempi-merkitys.html
Lainaus
Ajatelkaamme nyt vaikka John Lennonia. Tämä liverpoolilainen pystymetsän kasvatti tuskin lienee koskaan ajatellut mitään erityisen omaperäistä eivätkä hänen teoksensa kulu oppineiden tai edes peruskurssia suorittavien käsissä.
Ei riitä kahden käden sormet, eikä ehkä varpaatkaan, laskemaan niitä maailman yliopistoja, joissa Lennonin teokset ovat olleet tieteellisen tutkimuksen ja opetuksen kohteena. Suomessa ainakin Jyväskylän yliopistossa. Vihavainen on jokseenkin pihalla muista kuin oman tieteenalansa asioista.

Lainaus
Mutta ajatelkaapa sitä, että joku missä tahansa islamilaisessa valtiossa menisi ja sanoisi olevansa Muhammedia kuuluisampi. Siinä vaiheessa, kun tuo sanoma saisi samanlaisen vastaanoton kuin oli aikanaan Lennonilla, voisi sanoa tapahtuneen jotakin hyvin merkittävää.
Siinä professorilla on sentään jotain orastavaa ajatusta, vaikka meneekin metsään kun ei tunne koko lausuntoa.

Lainaus käyttäjältä: John Lennon
We're more popular than Jesus now. I don't know which will go first, rock 'n' roll or Christianity. Jesus was all right but his disciples were thick and ordinary.
"Olemme nyt suositumpia kuin Muhammed.  En tiedä, kumpi häviää ensin, rock'n'roll vai islam. Muhammed oli OK, mutta seuraajansa olivat tyhmiä ja kaavamaisia."
Ei olisi loppujen lopuksi mitenkään Muhammedia kyseenalaistava lausunto, kuten ei alkuperäinenkään kyseenalaistanut Jeesusta.

Professorit pysykööt lestissään. Keitä ikinä sitten ovatkaan. Yhden alan asiantuntijuus ei tee kenestäkään kaikkien erityisalojen erikoisasiantuntijaa. Ei vaikka olisi kuinka musta parta.

Uimakoulutettava

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 133
 • Liked: 4315
 • Kukkahattubingoava kristitty eli väärämielinen VHM
Vs: 2017-02-25 Terhi Kiemunki on erotettu Perussuomalaisista
« Vastaus #215 : 28.02.2017, 23:45:19 »
Kyse on yhteistoimintamieshengestä, jonka ansiosta vaikkapa Hakkarainen ja Kiemunki varovat lainkaan kritisoimasta Soinia jopa tukiessaan Halla-ahoa tämän haastajana, Kiemunki vieläpä kiittää. Huhtasaari katsoo Soinin eläväksi legendaksi. No, kieltämättä oman puolueen tuhoaminen ja liki täydellinen periaatemyynti ministerinsalkkua vastaan lienee ainutlaatuisen laaja takinkääntö maamme poliittisessa historiassa.

Ihme vääntöä tämä.

Itsekin kannatan Halla-ahoa, mutta en näe mitään syytä ryhtyä kritisoimaan Soinia.

Tämä selvä.

Kuten myöskin:

Ihan mahdollinen ja pragmaattinenkin ratkaisu voisi olla sekin, että Soini jatkaa ulkoministerinä vaikka Halla-aho valitaankin puolueen puheenjohtajaksi. Jos puolue toimii hyvin, kuten sen pitäisi toimia, niin puheenjohtajan ei ole mikään pakko olla ministeri, varsinkaan kun PS ei ole pääministeripuolue.

Mikäpä olisi puolueen linjavaalit voittaneen Halla-ahon uskottavuudelle ja käytännön vallalle puheenjohtajana pragmaattisempi ratkaisu kuin antaa Soinin pitää unelmasalkkunsa. Ja Orpon sisäministerin salkku ei suinkaan ollut itsessään mikään katastrofi Euroopan pöydissä - niinhän se sitten meni, IDA? Onpa kiva, kuinka historia opettaa ja toistaa itseään.

Pragmaattista olisi sekin, että puheenjohtaja Halla-aho kokoontuisi voimaannuttavaan ryhmähaliin yhdessä Soinin ja koko väestönsiirtohumanitaarisen hallituksen kanssa, josta potretti päivän HS:n ja YLE:n etusivulle:

Kansakunta kyynelehtii konsensusta: Olemme yhtä suurta eurooppalaista perhettä!


Oikeastaan olisi pragmaattisinta, että Halla-aho luovuttaisi Audin avaimet ja puheenjohtajan nuijan suoraan Soinille heittämällä pyyhkeen kehään.

Samalla Terhi Kiemunki voisi luopua Facebookin taustakuvastaan:

"Äänestä mestari puheenjohtajaksi. Liity Perussuomalaiset-puolueeseen 9.3.2017 mennessä."

https://www.facebook.com/terhi.kiemunkiosisomaki?fref=ts
"Taisi Merkel todeta tuossa keskustelussa lainaten edeltäjiään, että joka unohtaa EU-projektin, pitäisi käydä sotilaiden haudoilla sitä muistelemassa" :flowerhat:

Päälahjoittaja Sipilä

"Teko oli rikos ja siinä käytettiin väkivaltaa. Uhriksi otettua naista sormeiltiin vaatteiden alta. Ja siinä kaikki."

Dr. Kemppinen

Uimakoulutettava

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 133
 • Liked: 4315
 • Kukkahattubingoava kristitty eli väärämielinen VHM
Vs: 2017-02-25 Terhi Kiemunki on erotettu Perussuomalaisista
« Vastaus #216 : 28.02.2017, 23:57:03 »
Perussuomalaisten eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja Ritva Elomaa sanoo, että kansanedustaja Lea Mäkipään paineet vaihtaa eduskunta-avustajaansa kasvoivat Terhi Kiemungin erottamisen jäljiltä.

Niin...

Terhi Kiemunki oli rajojen romahtaessa Torniossa, jossa kansa osoitti turhaan mieltään suomalaisten varusmiesten saadessa käskyn kantaa geelideprivaatiosta kärsivien 17-vuotiaiden matkalaukkuja Ruotsin puolelta Suomeen turvaan.

Puheenjohtaja Soini istui osana väestönsiirtohumanitaarista hallitusta, kansanedustajat jakkaroillaan edustamatta kansaa.

Missä Sinä olit, Kike Elomaa? Olitko Lea Mäkipään perustamassa PerusVokissa Suomen perussuomalaisimman kunnan ruokamielenosoituksessa yhdessä nälänhätää kärsivien turvattomien kanssa? Eiväthän Ulkoministerinsalkkulaisten äänestäjät "mitään rasisteja ole"!

Edit.

Yes, well:

Ich bin ein Rasisti.

« Viimeksi muokattu: 01.03.2017, 00:03:15 kirjoittanut Uimakoulutettava »
"Taisi Merkel todeta tuossa keskustelussa lainaten edeltäjiään, että joka unohtaa EU-projektin, pitäisi käydä sotilaiden haudoilla sitä muistelemassa" :flowerhat:

Päälahjoittaja Sipilä

"Teko oli rikos ja siinä käytettiin väkivaltaa. Uhriksi otettua naista sormeiltiin vaatteiden alta. Ja siinä kaikki."

Dr. Kemppinen

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 24 039
 • Liked: 60994
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Vs: 2017-02-25 Terhi Kiemunki on erotettu Perussuomalaisista
« Vastaus #217 : 16.03.2017, 20:15:21 »
http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/terhi-kiemunki-jatti-eroilmoituksen-tampereen-perussuomalaisista/6352482 (16.3.2017)

Lainaus
Terhi Kiemunki jätti eroilmoituksen Tampereen perussuomalaisista

Terhi Kiemunki on jättänyt eroilmoituksen Tampereen perussuomalaisista ja yhdistyksen puheenjohtajuudesta. Kiemunki kertoo asiasta tiedotteessa.

Tampereen perussuomalaisten hallituksen on tarkoitus käsitellä asiaa seuraavassa kokouksessaan. Kiemunki kertoo olevansa kuitenkin yhdistyksen käytettävissä.

– Jätän seuraavaan hallituksen kokoukseen käsiteltäväksi kannatusjäsenhakemukseni ja osallistun kutsuttaessa kokouksiin ja sellaisiin tehtäviin, joihin minun toivotaan osallistuvan, hän kirjoittaa. 

Kiemunki erotettiin aiemmin perussuomalaisista. Tampereen perussuomalaisten sääntöjen mukaan yhdistyksen varsinaisen jäsenen on oltava myös puolueen jäsen.
Sinimusta liike - uusi kansallismielinen puolueprojekti!

Puolueohjelma julkaistaan ja kannattajakorttikeräys alkaa 31.1.2021.

https://sinimustaliike.fi/

repo

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 3 343
 • Liked: 4344
 • Sus siunatkoon
Vs: 2017-02-25 Terhi Kiemunki on erotettu Perussuomalaisista
« Vastaus #218 : 16.03.2017, 20:24:40 »
Lainaus
Erkka Railo Kiemungista: ”Kansalaiset jäävät suuren hämmennyksen valtaan”
Kotimaa16.03. 19.27

Turkulainen politiikan tutkija Erkka Railo pitää tapaus Terhi Kiemunkia perussuomalaisille ja kansalaisille hyvin sekavana ja hankala kysymyksenä.
http://www.aamulehti.fi/kotimaa/erkka-railo-kiemungista-kansalaiset-jaavat-suuren-hammennyksen-valtaan-24346634/

No nyt on taas kuultu Erkka Railon suusta, mitä kansalaiset ajattelee. Näin sen on oltava, epäilemättä.
"Kun faktoilla ei enää ole osalle äänestäjistä niin väliä, vaikeuksissa ovat Petteri Orpon kaltaiset sivistysporvarit." -- tähtitoimittaja Lauri Nurmi, Iltalehti

ämpee

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 468
 • Liked: 19935
Vs: 2017-02-25 Terhi Kiemunki on erotettu Perussuomalaisista
« Vastaus #219 : 16.03.2017, 20:50:16 »
YLE:n uutisessa oli aika mielenkiintoinen lausunto.
Lainaus
– Lisäksi osallistun Jussi Halla-ahon puheenjohtajakampanjaan. Jos olen tulevana syksynä puolueen jäsen, olen todennäköisesti käytettävissä Tampereen Perussuomalaisten puheenjohtajan tehtävään.

Jos vaikka puolue siihen mennessä muuttuisi.
Jäseneltä Hohtava Mamma: "Logiikka ei ole koskaan ollut suvakkien vahvin laji. Eivät he muuten olisi suvakkeja."

hulaq

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 4 272
 • Liked: 6342
 • The sloganist
Vs: 2017-02-25 Terhi Kiemunki on erotettu Perussuomalaisista
« Vastaus #220 : 16.03.2017, 21:03:19 »
Poistelin outtaavia kommentteja, katsotaan josko palautan ne piakkoin.
Iudex illius ero

Jukka Wallin

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 362
 • Liked: 1444
 • Si vis pacem, para bellum Suomidemokraatit
  • Jukka Wallin
Vs: 2017-02-25 Terhi Kiemunki on erotettu Perussuomalaisista
« Vastaus #221 : 17.03.2017, 14:27:53 »
YLE:n uutisessa oli aika mielenkiintoinen lausunto.
Lainaus
– Lisäksi osallistun Jussi Halla-ahon puheenjohtajakampanjaan. Jos olen tulevana syksynä puolueen jäsen, olen todennäköisesti käytettävissä Tampereen Perussuomalaisten puheenjohtajan tehtävään.

Jos vaikka puolue siihen mennessä muuttuisi.

Vaikka en tunne Terhiä, niin en hänenä laittaisi paljoakaan toivoa siihen todennäköisyyteen, että pääsisi takaisin. Olisi eronnut itse Heti tuomion saatuaan, niin ehkä, mutta silloinkin tilanne olisi epävarmaa.  Itse olen hyvin tyytyväinen nykytilanteeseeni, enkä kaipaa perussuomalaisiin. Paljon pitää muuttua, ennen kuin jättäisin jäsenhakemuksen.
Tue Suomidemokraatit puolueeksi allekirjoittamalla kannattajakorttimme ja lähettämällä se meille.

Vartiotorni

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 537
 • Liked: 306
Vs: 2017-02-25 Terhi Kiemunki on erotettu Perussuomalaisista
« Vastaus #222 : 10.01.2018, 11:08:13 »
Jos ei muuta kunniaa, niin ainakin saksalainen gatestoneinstitute on asettanut Terhi Kiemungin Lars Hedegaardin, Geert Wildersin ja Oriana Fallacin rinnalle. Mutta Suomessa käyvät kellot ilmeisesti toisin. 3000 vuotta pelättiin novgorodilaisia ja viikinkejä,  700 vuotta ryssiä ja ruotsalaisia, 100 vuotta ryssiä, vuodesta 1995 EU:ta ja pari viimeiset vuotta lisäksi islamia.
Allah akhabar, että ei vain tulisi todellista kriisiä, jossa ei voi piilottaa päätään pensaaseen.

Betrachten wir den Fall des dänischen Autors Lars Hedegaard, der 2011 wegen Hassrede verurteilt wurde, weil er in einem privaten Gespräch in seinem eigenen Haus erwähnte, dass viele muslimische Frauen und Mädchen von Angehörigen ihrer eigenen Familie vergewaltigt werden. (Seine Verurteilung wurde später vom dänischen Obersten Gerichtshof aufgehoben.) Oder der niederländische Politiker Geert Wilders, der dreimal in den Niederlanden - das dritte Mal erfolgreich - wegen "Hassrede" gegen Muslime vor Gericht gebracht wurde. Oder die verstorbene italienische Schriftstellerin Oriana Fallaci, die sowohl in Frankreich als auch in Italien vor Gericht gebracht wurde, weil sie "religiösen Hass schüre" und "den Islam diffamiere". Oder die finnische Politikerin Terhi Kiemunki, die der "Verleumdung und Beleidigung von Anhängern des islamischen Glaubens" für schuldig befunden wurde, weil sie "behauptet hatte, dass alle Terroristen in Europa Muslime sind".
https://de.gatestoneinstitute.org/11714/scharia-neujahr
Mehr Mut für unser Wiener Blut -zu viel Fremdes tut niemandem gut!
"Für Paneuropa wünsche ich mir eine eurasisch- negroide Zukunftsrasse…
Die Folge ist, dass Mischlinge vielfach Charakterlosigkeit, Hemmungslosigkeit,
Willensschwäche, Unbeständigkeit, Pietätslosigkeit, und Treuelosigkeit... verbinden."
Graf Coudenhove-

guest11919

 • Vieras
Vs: 2017-02-25 Terhi Kiemunki on erotettu Perussuomalaisista
« Vastaus #223 : 10.01.2018, 14:02:54 »
Mikä on tilanne nyt, onko Kiemunki palannut/hyväksytty jäseneksi?

James Hirvisaari

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 581
 • Liked: 2797
 • Mutistinen debiili. Katatoninen savantti.
  • Suora ja lahjomaton
Vs: 2017-02-25 Terhi Kiemunki on erotettu Perussuomalaisista
« Vastaus #224 : 10.01.2018, 14:12:37 »
Mikä on tilanne nyt, onko Kiemunki palannut/hyväksytty jäseneksi?

En tiedä, mutta kukahan siellä puolueessa oikein haluaa pitää persuja jonkinlaisena salonkikelpoisena eliittiklubina? Jos kyseessä on kansanliike, linjan tulisi mielestäni olla jokseenkin avaramielinen.
"Riittää, että kansa on sitä mieltä; muita perusteluja ei tarvita."
http://hirvisaari.fi

J. Lannan haamu

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 175
 • Liked: 7675
Vs: 2017-02-25 Terhi Kiemunki on erotettu Perussuomalaisista
« Vastaus #225 : 10.01.2018, 14:34:48 »
Ei sinne politiikkaankaan ihan ketä tahansa tulisi päästää. Joillakin ihmisillä vain on ns. paha karma päällä koko ajan. He joutuvat selittämään tekemisiään ja kerta toisensa jälkeen päätyvät otsikoihin. Terhi Kiemunki on oppikirjaesimerkki tällaisesta. Minulla ei henk. koht. ole mitään häntä vastaan, ihan mukavia puhuu jne., mutta tämä on jotain suurempaa.

Ehkä se on jokin sivistys mikä tältä rouvalta sitten puuttuu, en osaa sanoa mutta joku mättää ja pahasti.
Yksilö - Kulttuuri - Luonto/ The Knower - The Known - The Unknown.

Jorma M.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 893
 • Liked: 13558
 • tökerö, tyhmä ja köyhä
Vs: 2017-02-25 Terhi Kiemunki on erotettu Perussuomalaisista
« Vastaus #226 : 17.01.2018, 17:46:33 »Hovioikeus piti voimassa poliittisen tuomionsa.https://www.ess.fi/uutiset/kotimaa/art2430583


Terhi Kiemungin tuomio islamkirjoituksesta pysyi ennallaan hovissa


Tampereen perussuomalaisten entisen puheenjohtajan Terhi Kiemungin tuomio kiihottamisesta kansanryhmää vastaan pysyi ennallaan hovioikeudessa.

Kiemunki julkaisi vuonna 2016 blogikirjoituksen, jossa hän katsoi muun muassa, että islam aiheuttaa väkivaltaa. Käräjäoikeuden mukaan kirjoitus panetteli ja solvasi muslimeja.

Kiemungin mukaan kirjoitus oli poliittinen mielipiteenilmaus, joka sisälsi provokaatiota ja kärjistämistä. Hovioikeuden mukaan arvostelu ei edellyttänyt koko kansanryhmän leimaamista rikollisiksi eikä teksti ollut sananvapauden rajoissa esitettyä sallittua liioittelua ja provokaatiota. Tekstissä esimerkiksi todettiin, että kaikki Euroopan terroristit ovat muslimeja.

Viime vuonna perussuomalaiset erotti Kiemungin puolueesta ja hänet irtisanottiin tehtävästään kansanedustaja Lea Mäkipään (uv.) avustajana.

----------------------

Kierohko uutisointi antaa ymmärtää että Kiemunki erotettiin Soinin puolueesta tämän Facebook-kirjoituksen johdosta, mutta eikö ollut niin, että kenkää tuli jonkin junamaksun takia  :D

Uutinen ei myöskään kerro mikä oli oikeuden tuomion sisältö.

Saati ei kerro sitä mikä tarkkaan ottaen on vialla väittämässä että terroristit ovat muslimeja.
Estolista: Ajatolloh .... ... ... Don Nachos, Puuha-Pepe, sr, justustr, RP, Vöyri, sir, vastarannan kiiski, Mikke70, Huolestunut Kansalainen, no future

Lahti-Saloranta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 365
 • Liked: 28045
 • Kiihottavat vieraslajit
Vs: 2017-02-25 Terhi Kiemunki on erotettu Perussuomalaisista
« Vastaus #227 : 17.01.2018, 18:12:46 »
Uutinen ei myöskään kerro mikä oli oikeuden tuomion sisältö.

Saati ei kerro sitä mikä tarkkaan ottaen on vialla väittämässä että terroristit ovat muslimeja.
Kiemunkihan väitti että kaikki viimeaikaiset terroriteot Euroopassa on muslimien tekemiä. Vaikka niitä muslimien tekemiä terrori-iskuja on kymmenittäin niin Kiemungin väite oli vahvasti liioiteltu. Eihän Breivik ollut muslimi eikä..ei nyt tule mieleen kuka muu terroristi ei olisi ollut muslimi.
Vaikka tarkoitusperät olisivat maailman parhaat, niin monien, täysin erilaisten kulttuuritaustojen omaavien ihmisten kotouttaminen onnistuneesti ei ole mahdollista

saint

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 494
 • Liked: 530
Vs: 2017-02-25 Terhi Kiemunki on erotettu Perussuomalaisista
« Vastaus #228 : 17.01.2018, 18:23:40 »
Lainaus
Kiemunki julkaisi vuonna 2016 blogikirjoituksen, jossa hän katsoi muun muassa, että islam aiheuttaa väkivaltaa. Käräjäoikeuden mukaan kirjoitus panetteli ja solvasi muslimeja.

Mut hei, tuomarien mielestä islam on kuin onkin ihan oikeesti rauhan uskonto!
Voisi kuvitella, että solvaaminen ja panettelu pitäisi kohdistua joihinkin yksilöihin ollakseen rangaistavaa, koska Kiemunki tuskin tarkoitti maailman n. 1,7 miljardin muslimiväestöä väkivaltaisiksi, vaan sitä, että islamissa on elementtejä, jotka saavat  helposti "kuumakallet" radikalisoitumaan ja mahdollisesti katkomaan vaikkapa turkulaisäitien kauloja.

Lainaus
Kiemungin mukaan kirjoitus oli poliittinen mielipiteenilmaus, joka sisälsi provokaatiota ja kärjistämistä. Hovioikeuden mukaan arvostelu ei edellyttänyt koko kansanryhmän leimaamista rikollisiksi eikä teksti ollut sananvapauden rajoissa esitettyä sallittua liioittelua ja provokaatiota. Tekstissä esimerkiksi todettiin, että kaikki Euroopan terroristit ovat muslimeja.

No tuohon on Kiemungilta lipsahtanut lapsus, koska jos teksti olisi kuulunut niin, että "lähes kaikki Euroopan terroristit ovat muslimeja", niin se olisi ollut totista totta ja tuomarit olisivat joutuneet "vetämään vesiperän".
"Annapas kun autan; tässä lisää köyttä"  -Leso

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 34 500
 • Liked: 83850
Vs: 2017-02-25 Terhi Kiemunki on erotettu Perussuomalaisista
« Vastaus #229 : 17.01.2018, 18:57:44 »
Lainaus
Kiemungin mukaan kirjoitus oli poliittinen mielipiteenilmaus, joka sisälsi provokaatiota ja kärjistämistä. Hovioikeuden mukaan arvostelu ei edellyttänyt koko kansanryhmän leimaamista rikollisiksi eikä teksti ollut sananvapauden rajoissa esitettyä sallittua liioittelua ja provokaatiota. Tekstissä esimerkiksi todettiin, että kaikki Euroopan terroristit ovat muslimeja.

No tuohon on Kiemungilta lipsahtanut lapsus, koska jos teksti olisi kuulunut niin, että "lähes kaikki Euroopan terroristit ovat muslimeja", niin se olisi ollut totista totta ja tuomarit olisivat joutuneet "vetämään vesiperän".

Eivät nuo tuomiot ole totuudellisuudesta kiinni vaan oletetusta motiivista, joksi on siis todettu kiihottaminen. Toisin kuin monet luulevat, laki ei erottele, onko julkaistu "tieto, mielipide tai muu viesti" fakta tai faktoihin perustuva vai ei. Joissain tapauksissa faktaperusteisuus on päinvastoin ollut raskauttavaa, koska se on tehnyt viestistä satunnaista huuhaahuutelua uskottavamman.

Se Kiemungin käyttämä sanamuoto oli "Kaikki muslimit eivät ole terroristeja, mutta tässä ajassa kaikki Euroopan terroristit ovat muslimeja". Noinkaan ei siis saa enää sanoa, vaikka tuo on mielestäni tässä muslimiterroristien verellä ja suolenpätkillä täyttämässä ajassa ihan legitiimi näkemys. Se, onko Euroopassa terrorismin määritelmästä riippuen myös mitätön määrä muita kuin muslimiterroristeja, on sananvapausrikoksilla hutkittaessa pelkkää pahantahtoista saivartelua.

Onko jossain luettavissa käräjäoikeuden/hovioikeuden perustelut?
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Nikolas

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 869
 • Liked: 8326
 • Tiellä Rhodesiasta Zimbabween
Vs: 2017-02-25 Terhi Kiemunki on erotettu Perussuomalaisista
« Vastaus #230 : 11.07.2018, 14:41:31 »
Valituslupaa korkeimpaan oikeuteen ei tullut, joten hovioikeuden tuomio jää voimaan.

Lainaus

Tamperelainen, perussuomalaisissa tunnetuksi tullut poliitikko Terhi Kiemunki ei saa valituslupaa korkeimpaan oikeuteen. Turun hovioikeuden tammikuussa 2018 antama tuomio jää siten voimaan.

Kiemunki sai Pirkanmaan käräjäoikeudessa ja sittemmin hovioikeudessa tuomion kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Seuraamus oli 30 päiväsakkoa.

Kiemunki oli Uusi Suomi -verkkolehdessä julkaistussa blogissaan kirjoittanut islaminuskosta, maahanmuutosta ja terrorismista keväällä 2016. Hän kirjoitti blogissaan muun muassa, että kaikki Euroopan terroristit olisivat muslimeja.

Kiemunki pyysi aikanaan itse poliisia tutkimaan, onko hän syyllistynyt rikokseen. Tutkinnan lopputuloksena apulaisvaltakunnansyyttäjä päätti nostaa syytteen kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.

Kiemunki irtisanottiin perussuomalaisten puolueesta helmikuussa 2017 ja kansanedustaja Lea Mäkipään avustajan tehtävästä heinäkuussa 2017.


• Matson-Mäkelä, Kirsi Terhi Kiemungin tuomio kiihottamisesta kansanryhmää vastaan jäi voimaan Yle Uutiset, 2018-07-11.
Totuus ei ole vihapuhetta.

Wir alle sind gekreuzigt, und alle sind kaputt, von Reiztechnologie, von Zeitökonomie, von Qualität des Lebens und Kriegsphilosophie.
—Laibach

Jokainen joka ei myönnä Suomen olevan vekselivetoinen velkaelvis voi jättää ministerinsalkkunsa ovelle ja painua vaikka helvettiin.
—Waldseemüller

Nikolas

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 869
 • Liked: 8326
 • Tiellä Rhodesiasta Zimbabween
Vs: 2017-02-25 Terhi Kiemunki on erotettu Perussuomalaisista
« Vastaus #231 : 11.07.2018, 17:22:34 »
Minusta näyttää siltä että Kiemunki potkittiin ulos puolueesta samankaltaisesta sananvapauden hyödyntämisestä jollaisesta puolueen nykyinen puheenjohtaja aiemmin tuomittiin.
Totuus ei ole vihapuhetta.

Wir alle sind gekreuzigt, und alle sind kaputt, von Reiztechnologie, von Zeitökonomie, von Qualität des Lebens und Kriegsphilosophie.
—Laibach

Jokainen joka ei myönnä Suomen olevan vekselivetoinen velkaelvis voi jättää ministerinsalkkunsa ovelle ja painua vaikka helvettiin.
—Waldseemüller

Mika Putkonen

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 137
 • Liked: 245
Vs: 2017-02-25 Terhi Kiemunki on erotettu Perussuomalaisista
« Vastaus #232 : 11.07.2018, 17:29:49 »
Tietääkseni Kiemungilla on jäsenhakemus sisällä eikä sitä ole vielä käsitelty. Aika erikoista jos ei hyväksytä puolueeseen? 

satasenlaina

 • Vieras
Vs: 2017-02-25 Terhi Kiemunki on erotettu Perussuomalaisista
« Vastaus #233 : 11.07.2018, 17:43:59 »
Tietääkseni Kiemungilla on jäsenhakemus sisällä eikä sitä ole vielä käsitelty. Aika erikoista jos ei hyväksytä puolueeseen?

Ihanko tosissaan kuvittelet, että Kiemunki hyväksyttäisiin takaisin perussuomalaisten jäseneksi?

Joo, ei taatusti hyväksytä. Käyttäytymisellään on sen osoittanut.

Mika Putkonen

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 137
 • Liked: 245
Vs: 2017-02-25 Terhi Kiemunki on erotettu Perussuomalaisista
« Vastaus #234 : 11.07.2018, 17:56:59 »
Tietääkseni Kiemungilla on jäsenhakemus sisällä eikä sitä ole vielä käsitelty. Aika erikoista jos ei hyväksytä puolueeseen?

Ihanko tosissaan kuvittelet, että Kiemunki hyväksyttäisiin takaisin perussuomalaisten jäseneksi?

Joo, ei taatusti hyväksytä. Käyttäytymisellään on sen osoittanut.

Miksei hyväksyttäisi? Mikäs Terhin käytöksessä on vialla?

Tuomas3

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 519
 • Liked: 3277
Vs: 2017-02-25 Terhi Kiemunki on erotettu Perussuomalaisista
« Vastaus #235 : 11.07.2018, 19:52:21 »
Kortsuja muslimilapsille -kirjoitus. Osoitti sellaista harkitsemattomuutta, jota ei minkään puolueen kannata ottaa riskikseen. Uskontoa voi vaihtaa, joten uskovaisia osana uskonryhmäänsä ja uskontoja pitää voida kritisoida vapaasti, kuten poliitikkoja poliitikkoina ja puolueitakin.

Kuitenkaan lapset eivät voi Suomessa valita, kuuluvatko mihin uskontoon. Silloin siitä tulee rasismiin rinnastettavaa. En ottaisi taakaksi, vaikken nostaisi äläkkääkään, jos annettaisiin uusi mahdollisuus.

Nikolas

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 869
 • Liked: 8326
 • Tiellä Rhodesiasta Zimbabween
Vs: 2017-02-25 Terhi Kiemunki on erotettu Perussuomalaisista
« Vastaus #236 : 11.07.2018, 20:32:27 »

Kuitenkaan lapset eivät voi Suomessa valita, kuuluvatko mihin uskontoon.


Pitäisi voida valita, ja tämän pitäisi myös koskea kaikkiin uskontokuntiin kuuluvien vanhempien lapsia. Tämä näkökulma tulisi huomioida myös ympärileikkauksia koskevissa keskusteluissa.

Sivussa aiheesta, juu juu.
Totuus ei ole vihapuhetta.

Wir alle sind gekreuzigt, und alle sind kaputt, von Reiztechnologie, von Zeitökonomie, von Qualität des Lebens und Kriegsphilosophie.
—Laibach

Jokainen joka ei myönnä Suomen olevan vekselivetoinen velkaelvis voi jättää ministerinsalkkunsa ovelle ja painua vaikka helvettiin.
—Waldseemüller

Pentecost

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 476
 • Liked: 5222
 • Kivapuhe sallittu!
Vs: 2017-02-25 Terhi Kiemunki on erotettu Perussuomalaisista
« Vastaus #237 : 11.07.2018, 21:22:14 »
Lainaus
Kortsuja muslimilapsille

Mahtoiko Terhi viitata lapsilla lapsiin vai noihin täysparran kanssa raiskaileviin tapauksiin?

Kun viitataan johonkin, niin linkki tai lainaus olisi mukava olla olemassa jos teksti on jossain nähtävissä. Tietty tässä poliittisesti korrektissa ympäristössä jokainen lause tulkitaan ja kammataan rasismin kantilta.

Olen silti mieluummin vaikka Terhi Kiemungin kanssa autiolla saarella kuin partalapsen. Suomalaisilla on erehtymätön vaisto vaatia virheettömyyttä ja puukottaa toisiaan selkään. Minikoossa tälläinen näkyy vaikkapa Aurinkorannikolla, missä ei pärjätä edes yhdellä suomalaisten yhdistyksellä, kun nyt vaan ei mahduta samaan yhdistykseen. Sama koskee suomalaista yhteiskuntaa eli ei voi olla vaikkapa työväenyhdistystä, mihin mahtuisivat niin sossut kuin vasemmistolaisetkin. Kaikille ryhmittymille täytyy olla se "oikea" oma yhdistys.

Ja edelleen, kun vaaditaan niin hemmetin hajutonta, mautonta ja "suomalaista" toimintaa, niin miksi emme sitten saman tien äänestä Matti Vanhasta? Seipäännielleen miehen oiva esimerkki.
Nothing is more fucking pathetic than self-identified “leftists” who think Silicon Valley oligarchs are going to censor speech and police discourse for the good of the marginalized and the oppressed. There’s literally nothing dumber than believing this.
— Glenn Greenwald

satasenlaina

 • Vieras
Vs: 2017-02-25 Terhi Kiemunki on erotettu Perussuomalaisista
« Vastaus #238 : 11.07.2018, 22:00:59 »
Lainaus
Kortsuja muslimilapsille

Mahtoiko Terhi viitata lapsilla lapsiin vai noihin täysparran kanssa raiskaileviin tapauksiin?

Kun viitataan johonkin, niin linkki tai lainaus olisi mukava olla olemassa jos teksti on jossain nähtävissä. Tietty tässä poliittisesti korrektissa ympäristössä jokainen lause tulkitaan ja kammataan rasismin kantilta.

Olen silti mieluummin vaikka Terhi Kiemungin kanssa autiolla saarella kuin partalapsen. Suomalaisilla on erehtymätön vaisto vaatia virheettömyyttä ja puukottaa toisiaan selkään. Minikoossa tälläinen näkyy vaikkapa Aurinkorannikolla, missä ei pärjätä edes yhdellä suomalaisten yhdistyksellä, kun nyt vaan ei mahduta samaan yhdistykseen. Sama koskee suomalaista yhteiskuntaa eli ei voi olla vaikkapa työväenyhdistystä, mihin mahtuisivat niin sossut kuin vasemmistolaisetkin. Kaikille ryhmittymille täytyy olla se "oikea" oma yhdistys.

Ja edelleen, kun vaaditaan niin hemmetin hajutonta, mautonta ja "suomalaista" toimintaa, niin miksi emme sitten saman tien äänestä Matti Vanhasta? Seipäännielleen miehen oiva esimerkki.

Kiemunki tarkoitti ihan tyttölapsia, joten äläs nyt yritä vääntää häntä syyttömäksi. On tästä kirjoittanut blogissaan.

Tuomas3

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 519
 • Liked: 3277
Vs: 2017-02-25 Terhi Kiemunki on erotettu Perussuomalaisista
« Vastaus #239 : 12.07.2018, 10:09:55 »
Se oli Kiemungin virpomiscase. En usko, että partasuut olivat virpomassa. Korkeintaan houkuttelemassa virpojia metsään "virpomaan".

Nykylainsäädäntö on kuitenkin se, että lapset ovat uskonnoissa vanhempiensa vankeja ja lainmuuttamiskeskustelu on asia erikseen.

Tagit: