Kirjoittaja Aihe: JHa ja loikkarit (jos..)  (Luettu 1308884 kertaa)

guest15493

 • Vieras
Vs: JHa ja loikkarit (jos..)
« Vastaus #6330 : 13.06.2018, 07:05:49 »
Minulle vaikeinta on ymmärtää Simon Elon ja Sampo Terhon psyykettä. Molemmat ovat nuoria miehiä, jotka asuvat keskeisillä paikoilla. Miten he ajattelivat, että voivat jatkaa normaalia elämäänsä tämän jälkeen?

Ymmärrän asian vain siten, että he eivät ajatelleet. Olisi kannattanut. Esimeriksi vaalirahakohun aikaan tässä samoilla kulmilla asui Keskustan kohupuoluesihteeri Korhonen. Olin usein hänen kanssaan samaan aikaan samassa Alepassa. Ei hän voinut katsoa ketään silmiin. Lisäksi hän oli jatkuvan kuvauksen kohteena.

Yleensähän nämä ymmärtävät lähteä maasta: Erkki Liikanen, Harri Holkeri, Esko Aho, Jyrki Käteinen, Alexder Stubido, Lauri-Christian Relander (Sonera). Muistan Iiro Viinasen (joka ei lähtenyt maasta) sanoneen, että hänen oli mahdotonta enää liikkua ihmisten ilmoilla poliittisten tekojensa jälkeen.

Punaniska

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 070
 • Liked: 7394
 • patataantumuksellinen arkkikonservatiivi pimeästä
Vs: JHa ja loikkarit (jos..)
« Vastaus #6331 : 13.06.2018, 07:11:53 »
Vai oli ryhmiin vaikea päästä. Jokaiseen tuli kyllä kutsu ja ainut kysymys oli, että tahdotko liittyä ryhmään. Sitä en tiedä millä perusteella kukakin kutsuttiin, mutta tämä satu oli mennyt minulta aiemmin ohi.

Mua ei kutsuttu, kunhan hain JHa:n tukiryhmään. Heittämällä sisään.

e: siis tähän: https://www.facebook.com/groups/1211336072248723/
« Viimeksi muokattu: 13.06.2018, 07:17:46 kirjoittanut Punaniska »
Well the sun don't shine where it used to
And the angels are hidin' their heads
People don't listen to their hearts anymore
Seems the good men all are dead
There ain't no right, wrong, no in between
That ain't the constitution that they wrote for me

Totti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 968
 • Liked: 24359
Vs: JHa ja loikkarit (jos..)
« Vastaus #6332 : 13.06.2018, 07:56:33 »
Lainaus
Näin eteni Timo Soinin varasuunnitelma ja historian dramaattisin loikkausoperaatio – Valtiosihteeri Virtanen takakontissa ja pääministeri Sipilän käännytys Kultarannasta eivät unohdu

Pitkä kronolginen kertaus hillotolppalaisten suunnitelmista ja niiden toteutuksesta. Sitten vielä ihmetellään, miksi poliitikkoihin ei luoteta.

Kansalaiset näki tämän teatterin läpi hyvin nopeasti kun se tuli julki.

Oli täysin selvä, ettei tapahtumat edenneet yllätyksellisesti ja spontaanisti kuten annettiin ymmärtää poliittiselta johdolta, vaan asia oli suunniteltu pitkään ja myös muiden hallituspuolueiden johto oli mukana juonessa koko ajan.

Etenkin Orpon ja Sipilän teeskentely "neuvotteluista" Halla-ahon kanssa ja puheet "arvoista" oli oksettavaa teatteria, jossa kansa pidettiin ihan idiootteina. Tyhmille äänestäjille voi kertoa ihan mitä tahansa.

Tällä samalla ylimielisyydellä maata johdetaan joka päivä. Poliitikot ihan oikeasti luulevat, ettei heidän päivittäiset valheet huomata ja heillä on vapaa reitti sumuttaa äänestäjiä ihan miten vaan.

Uuvattien loikkaus on Suomen poliittisen historian suurin petos. Siinä ei pelkästään vedätetty oman puolueen johtajaa ja väkeä, vaan myös äänestäjiä kautta koko kentän, myös heitä, jotka eivät persuja ole äänestäneet.

Jutussa mainittu Elon profetia poliittisen uran tuhosta tulee kuitenkin käymään toteen. Lapsensa silmiin hän ei kuitenkaan koskaan kehtaa katsoa kun tämä asia tulee puheeksi. Tai ehkä kehtaakin, rotta kun ei ymmärrä hävetä.
Sosialisti varastaa aina kaikki kansalaisten rahat. Sosialistinen politiikka käsitää lähinnä sitä missä ajassa rahat varastetaan.

guest15493

 • Vieras
Vs: JHa ja loikkarit (jos..)
« Vastaus #6333 : 13.06.2018, 08:01:04 »
Ironisinta asiassa on se, että uuvattien kannatus perustuu siihen, että he hajottivat persut. Mutta kuka äänestää heitä enää tämän jälkeen? Ei kukaan.

Uuvattien kannatus mielipidemittauksissa on voimakkaasti harhainen ylöspäin kahdesta syystä:

1) Uuvattien kannatusta kalibroidaan edeltävien vaalien tuloksella, jossa he olivat vielä PS:n jäseniä. Tämä vääristää kannatusta ylöspäin.

2) Uuvattien on täysin mahdotonta tarjota maanlaajuisesti sellaisia ehdokkaita, jotka vetoaisivat äänestäjiin yhtä paljon kuin puoletta haastattelussa kannattavien määrä on. Tämä vääristää mitattua kannatusta selvästi ylöspäin.

Jos uuvatit lähtevät 2019 eduskuntavaaleihin, he jäävät selvästi alle prosetin kannatukseen.

Laskentanuiva

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 326
 • Liked: 2142
 • Mämmi on mielestäni rasismia
Vs: JHa ja loikkarit (jos..)
« Vastaus #6334 : 13.06.2018, 09:25:16 »
Ehdotan, että näistä läskimooseksen seuraajista käytetään termiä hillotolppaselkärankaiset. Jos tuo "Uusi vaihtoehto" aikoo osallistua vaaleihin, veikkaan ääniosuudeksi kahta prosenttia

Arvoisa nimellinen jäsen JS: Teissä on selkeästi ennustajan, että  veikkaajan ominaisuuksia!
(Ei muutakuin mm— kisojen alla pitkävetoa sisään  ;D)

(vuosipäivän kunniaksi 1 oneliner)
"Monilla on asioihin vain yksi näkemys, vaikka kuinka sanotaan, että ollaan suvaitsevaisia." - Teemu Selänne
(HS 31.1.2017)

repo

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 3 641
 • Liked: 5240
 • Sus siunatkoon
Vs: JHa ja loikkarit (jos..)
« Vastaus #6335 : 13.06.2018, 11:13:45 »
Onhan tämä hullun hauska sattuma. Kyllä ne valtamediassa osaavat. Maan tapojen, parempien sellaisten, mukaan en vihjaa mitään, heitän vain ilmaan ajatuksen...

Onpa yhteensattuma Aamulehdeltä ja tähtireportteri Lauri Nurmelta julkaista reportaasi kaikkien "vastuullisten" loikkausten vuosipäivänä  "varautumisesta" (sitaateissa, koska sitä verbiä Nurmi ensimmäisenä käyttää soinilais-terholaisten toiminnasta) ja eilen Perussuomalaiset huomauttivat kannattajiaan ja valtamedian koijaamisesta valistuneita äänestäjiä viimeisimmästä valtamedian "vahingosta"...

Meitä muitakin hämmentää median tapa merkitä Soini leimalla "ulkoministeri (PS)" ja sinisten ja persujen välisen rajan hämärtäminen.

Lainaus käyttäjältä: Suomen Uutiset
Sinisten sekoiluja laitetaan perussuomalaisten piikkiin – Halla-aho: Onko medialle epäselvää, ketkä ovat perussuomalaisia? (12.6.2018)

Ulkoministeri Timo Soinin (sin.) osallistuminen edustusmatkallaan abortinvastaiseen mielenosoitukseen on aiheuttanut ärtymystä ja huolta ministerin kyvystä erottaa toisistaan Suomen ulkopoliittinen linja ja oma vakaumuksensa. Ministeri ei voi paeta yksityishenkilön roolin taakse, kun kysymys on virkamatkasta, toteaa perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho.

– Miksi puutun asiaan nyt? Siksi, että jälleen tänään Suomen suurimpiin kuuluva mediatalo antoi ymmärtää haastattelun kuvatekstissään, että ulkoministeri Timo Soini on puoluetaustaltaan perussuomalainen. On kummallista, että tällaisia vahinkoja sattuu niin usein, vaikka loikkarien loikasta on huomenna kulunut jo vuosi, Halla-aho ihmettelee.

– Ulkoministeri Soinin lausunnot esimerkiksi Suomen ja Turkin yhteisistä arvoista tai naisten itsemääräämisoikeudesta eivät edusta perussuomalaisten linjaa ja arvopohjaa. Perussuomalainen konservatiivisuus ei tarkoita muslimimaista tuttua arvopohjaa, vaan länsimaisen ja suomalaisen yhteiskunnan hyvien arvojen ja perinteiden vaalimista, Halla-aho korostaa.

Yksikään sininen ei ole perussuomalainen

13. kesäkuuta 2017 perussuomalaisten eduskuntaryhmästä loikkasivat kaikki ministerit sekä joukko muita kansanedustajia perustamaansa Uusi vaihtoehto -ryhmään. Esimerkiksi Yleisradio ja MTV ovat aivan viime aikoinakin antaneet kuvateksteissä ymmärtää sinisten ministerien olevan perussuomalaisia.

Mediataloille tiedoksi: Soini ei ole perussuomalainen, puolustusministeri Niinistö ei ole perussuomalainen, yksikään sininen ei ole perussuomalainen. Perussuomalaiset voi hyvin, ja olemme tyytyväisiä, että saamme tehdä omanlaistamme politiikkaa. Puolueena emme kuitenkaan voi hyväksyä sitä, että sinisten sekoiluja laitetaan median toimesta perussuomalaisten piikkiin, Halla-aho sanoo.


lähde: https://www.suomenuutiset.fi/halla-aho-3/

"Jossain vaaleissa sain vaalikoneesta parhaaksi puolueekseni Kepun yli 80%:n osuvuudella, kun vastasin kaikkiin kysymyksiin "en tiedä"." jäsen JoKaGo
"Ai v...u sitä onnen autuutta, jos näin oikeasti tapahtuisi." -- jäsen zupi

Nikolas

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 117
 • Liked: 9163
 • Tiellä Rhodesiasta Zimbabween
  • Kirjoitelmia
Vs: JHa ja loikkarit (jos..)
« Vastaus #6336 : 13.06.2018, 11:56:28 »

Tällä samalla ylimielisyydellä maata johdetaan joka päivä. Poliitikot ihan oikeasti luulevat, ettei heidän päivittäiset valheet huomata ja heillä on vapaa reitti sumuttaa äänestäjiä ihan miten vaan.


Niin. Eduskuntavaaleissa se nähdään arvioivatko he tilanteensa oikein vai väärin.
Koronakirjoitelmia

Jokainen joka ei myönnä Suomen olevan vekselivetoinen velkaelvis voi jättää ministerinsalkkunsa ovelle ja painua vaikka helvettiin.
—Waldseemüller

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 39 792
 • Liked: 59867
 • Kansanryhmäkiihottunut takaisinviskaaja
Vs: JHa ja loikkarit (jos..)
« Vastaus #6337 : 13.06.2018, 13:00:26 »
Lainaus
Näin eteni Timo Soinin varasuunnitelma ...
.


"Jos Elon kaudet eduskunnassa jäävät yhteen, hän ei voi sanoa sen tulleen yllätyksenä.

–Tämä päätös todennäköisesti tuhoaa poliittiset uramme. Päätös, jonka seurauksena meidät tuomitaan pettureiksi ja henkeämme uhataan. Teemme sen silti selkein mielin ja oikeista syistä. Tänään emme ole poliitikkoja vaan isänmaan asialla. Omatuntomme on puhdas. Tämä on äärettömän kova, mutta loppujen lopuksi yllättävän helppo päätös, sillä tänään päätimme yhdessä, keitä me olemme. Minulla on kaksivuotias poika. Haluan katsoa häntä silmiin myös jatkossa, Elo sanoo vakaalla äänellä.

Rivistössä osan silmäkulmat kostuvat."
« Viimeksi muokattu: 13.06.2018, 13:01:59 kirjoittanut Lalli IsoTalo »
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Rajat ovat sille este.”
— Soros

“Euroopan kansoilla ole oikeutta valvoa rajojaan, vaan sen sijaan velvollisuus ottaa vastaan maailman köyhimpien ihmisten tulva. "
— António Guterres, YK:n pääsihteeri, sosialisti Portuganista (Vision Europe Summit 2021 -kokouksessa)

Uuno Nuivanen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 23 557
 • Liked: 43384
 • It's gotta be PS
Vs: JHa ja loikkarit (jos..)
« Vastaus #6338 : 13.06.2018, 13:19:36 »
Ironisinta asiassa on se, että uuvattien kannatus perustuu siihen, että he hajottivat persut. Mutta kuka äänestää heitä enää tämän jälkeen? Ei kukaan.

Jos uuvatit lähtevät 2019 eduskuntavaaleihin, he jäävät selvästi alle prosetin kannatukseen.

Tästä syystä Jabban on pakko ryhtyä ehdokkaaksi, jos haluavat leikkiä puoluetta vielä hetken. Silloin voi parin prosentin kannatus lohjeta, jolla ei tosin saa yhtään edustajaa läpi. Jabba ei ryhdy, jos hillotolppa varmistuu.
"Afroeurooppalaisen liikkuvuuden poetiikka ranskankielisessä afrikkalaisessa kirjallisuudessa."

Suomen Akatemia on tukenut Anna-Leena Toivasen akatemiatutkijan viisivuotista hanketta 438  874 eurolla.

guest15493

 • Vieras
Vs: JHa ja loikkarit (jos..)
« Vastaus #6339 : 13.06.2018, 13:22:31 »
Ironisinta asiassa on se, että uuvattien kannatus perustuu siihen, että he hajottivat persut. Mutta kuka äänestää heitä enää tämän jälkeen? Ei kukaan.

Jos uuvatit lähtevät 2019 eduskuntavaaleihin, he jäävät selvästi alle prosetin kannatukseen.

Tästä syystä Jabban on pakko ryhtyä ehdokkaaksi, jos haluavat leikkiä puoluetta vielä hetken. Silloin voi parin prosentin kannatus lohjeta, jolla ei tosin saa yhtään edustajaa läpi. Jabba ei ryhdy, jos hillotolppa varmistuu.

Ottaisiko se riskiä? Olisi kova kasvojen menetys, jos ei pääsisikään läpi.

Uuno Nuivanen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 23 557
 • Liked: 43384
 • It's gotta be PS
Vs: JHa ja loikkarit (jos..)
« Vastaus #6340 : 13.06.2018, 13:26:25 »
Plokauksistahan tuon näkee, että herralla on vielä varsin suuret luulot itsestään...
"Afroeurooppalaisen liikkuvuuden poetiikka ranskankielisessä afrikkalaisessa kirjallisuudessa."

Suomen Akatemia on tukenut Anna-Leena Toivasen akatemiatutkijan viisivuotista hanketta 438  874 eurolla.

Mandula

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 942
 • Liked: 5220
 • Klamydia - Suomi-neidon elätit
Vs: JHa ja loikkarit (jos..)
« Vastaus #6341 : 13.06.2018, 13:41:37 »
Plokauksistahan tuon näkee, että herralla on vielä varsin suuret luulot itsestään...

Kovasti kyllä bluffaa plokinsa kautta.

Ennen loikkaustaan vakuutteli, ettei ole mikään Juudas. Oli kuitenkin.
Nyt vakuuttelee, että on vielä kova tilaus timpalla ja ehdokkuus on vielä mahdollinen. Luottaa siis edelleen, että luvattu hillotolppa on tulossa eikä tarvitse itseään mennä vaaleihin nolaamaan. Kunhan bluffaa ja pitää kulissia yllä plokissaan.
Klamydia - Suomi on sun

repo

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 3 641
 • Liked: 5240
 • Sus siunatkoon
Vs: JHa ja loikkarit (jos..)
« Vastaus #6342 : 13.06.2018, 13:43:41 »
[...]Jabban on pakko ryhtyä ehdokkaaksi, jos haluavat leikkiä puoluetta vielä hetken. Silloin voi parin prosentin kannatus lohjeta, jolla ei tosin saa yhtään edustajaa läpi. Jabba ei ryhdy, jos hillotolppa varmistuu.

Olisiko ArvoPohjan[&tm] vaalitaktiikkaa, että ovat (todennäköisesti) ottaneet Soinilta hillotolpan pois tai asettaneet sen ehdoksi ehdokkuuden  vaaleissa ja "menestymisen"? Sinisten ja erityisesti Soinin avulla ArvoPohja haluaa mitätöidä mahdollisimman monta ääntä, jotka ilman heitä menisivät todennäköisesti Perussuomalaisille. ArvoPohja lienee tehnyt selvityksiä, kuinka paljon on hämättävää äänestäjäpotentiaalia kun vähän "luotettavassa mediassa" sekoitetaan ulkoministerin tittelin perään puoluetunnusta (ps) vielä vuosi tapahtuneen ja kaiken sinisten medianostatuksen jälkeenkin.
"Jossain vaaleissa sain vaalikoneesta parhaaksi puolueekseni Kepun yli 80%:n osuvuudella, kun vastasin kaikkiin kysymyksiin "en tiedä"." jäsen JoKaGo
"Ai v...u sitä onnen autuutta, jos näin oikeasti tapahtuisi." -- jäsen zupi

Nikolas

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 117
 • Liked: 9163
 • Tiellä Rhodesiasta Zimbabween
  • Kirjoitelmia
Vs: JHa ja loikkarit (jos..)
« Vastaus #6343 : 13.06.2018, 14:48:24 »

Olisiko ArvoPohjan[&tm] vaalitaktiikkaa, että ovat (todennäköisesti) ottaneet Soinilta hillotolpan pois tai asettaneet sen ehdoksi ehdokkuuden  vaaleissa ja "menestymisen"?


Veikkaan että Sinisten palkintohillotolppien minimiehtona on sote-uudistuksen läpimeno, siis ei pelkästään uskollinen myötävaikuttaminen, vaan että uudistus tulee saada vietyä maaliin asti. Tämä voisi selittää, miksi Siniset ovat hallituskumppaneitaankin innokkaampia sote-uudistuksen puolustajia. Heille siinä on niin paljon pelissä.
Koronakirjoitelmia

Jokainen joka ei myönnä Suomen olevan vekselivetoinen velkaelvis voi jättää ministerinsalkkunsa ovelle ja painua vaikka helvettiin.
—Waldseemüller

Hohtava Mamma

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 481
 • Liked: 41863
Vs: JHa ja loikkarit (jos..)
« Vastaus #6344 : 13.06.2018, 16:39:50 »
Veikkaan että Sinisten palkintohillotolppien minimiehtona on sote-uudistuksen läpimeno, siis ei pelkästään uskollinen myötävaikuttaminen, vaan että uudistus tulee saada vietyä maaliin asti. Tämä voisi selittää, miksi Siniset ovat hallituskumppaneitaankin innokkaampia sote-uudistuksen puolustajia. Heille siinä on niin paljon pelissä.

Sehän olisikin kätevää luvata uuvateille se palkintovirka nimenomaan maakuntahallinnosta soteen liittyvään tehtävään. Koska poliittinen ura on ohi, teillä on kaksi vuotta aikaa taputella sote+maakunnat pystyyn ja sitä kautta jotain töitä itsellenne. Muussa tapauksessa kassan kautta.
“The problem with socialism is that you eventually run out of other people's money.” - Margaret Thatcher

Vasemmistoliitto: "Verotetaan kaikkea sellaista, mitä ei vielä veroteta."

The society that separates its scholars from its warriors will have its thinking done by cowards and its fighting by fools. -Thucydides

guest15493

 • Vieras
Vs: JHa ja loikkarit (jos..)
« Vastaus #6345 : 13.06.2018, 17:54:17 »
Veikkaan että Sinisten palkintohillotolppien minimiehtona on sote-uudistuksen läpimeno, siis ei pelkästään uskollinen myötävaikuttaminen, vaan että uudistus tulee saada vietyä maaliin asti. Tämä voisi selittää, miksi Siniset ovat hallituskumppaneitaankin innokkaampia sote-uudistuksen puolustajia. Heille siinä on niin paljon pelissä.

Sehän olisikin kätevää luvata uuvateille se palkintovirka nimenomaan maakuntahallinnosta soteen liittyvään tehtävään. Koska poliittinen ura on ohi, teillä on kaksi vuotta aikaa taputella sote+maakunnat pystyyn ja sitä kautta jotain töitä itsellenne. Muussa tapauksessa kassan kautta.

Hyvä huomio!

Nikolas

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 117
 • Liked: 9163
 • Tiellä Rhodesiasta Zimbabween
  • Kirjoitelmia
Vs: JHa ja loikkarit (jos..)
« Vastaus #6346 : 13.06.2018, 20:34:44 »

Sehän olisikin kätevää luvata uuvateille se palkintovirka nimenomaan maakuntahallinnosta soteen liittyvään tehtävään.


Ajattelepa Sipilän ja Orpon näköaloja: Paljonko haluat riskeerata jos ei ole pakko riskeerata mitään? Juuri niin. Sote-uudistus on heille vain lisäbonusta aiemmin haalitun makean päälle, mutta Sinisille luvattuja hillotolppia ei ehkä koskaan ole edes olemassa ellei sote-uudistus toteudu.
Koronakirjoitelmia

Jokainen joka ei myönnä Suomen olevan vekselivetoinen velkaelvis voi jättää ministerinsalkkunsa ovelle ja painua vaikka helvettiin.
—Waldseemüller

sivullinen.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 064
 • Liked: 8963
 • Ahjo on viha. Kosto on kipinä.
Vs: JHa ja loikkarit (jos..)
« Vastaus #6347 : 14.06.2018, 00:51:07 »
Sehän olisikin kätevää luvata uuvateille se palkintovirka nimenomaan maakuntahallinnosta soteen liittyvään tehtävään.

Maakuntahallintojen nostaminen esiin tässä ketjussa oli hyvä ja ajatuksia herättävä veto. Vaikka en aivan samaa mieltä kanssasi olekaan palkintovirasta, niin maakuntavaalit ovat yhä nykyiselläkin aikataululla ennen eduskuntavaaleja -- ja tulevat niin olemaan loppuun asti, jollei koko sote kaadu --. Niissä vaaleissa tullaan seuraavaksi mittaamaan kepun ja kokkarien, mutta myös sinisten ja uuspersujen kannatus. Soini voi olla hyvinkin halukas osallistumaan niihin -- jos ei loistovirkaa tipu taivaalta --. Hän voi olla suunnnitellut merkittävän maakuntavaltuutetun aseman -- "maakuntaministerin" -- olevan kelvollinen viilentelytehtävä ennen kokonaan politiikasta vetäytymistä, jos ei parempaakaan tule.

Maakuntavaalilakiehdotusten mukaan Uudenmaan maakunnasta valitaan 99 valtuutettua. Jo kahden prosentin kannatuksella saisivat siniset sinne kaksi edustajaa. Jussi Niinistön ja Timo Soinin kannatus oli viime eduskuntavaaleissa yhteensä noin 40 000 ääntä. Jos he pystyvät saamaan tulevissa maakuntavaaleissa edes puolet tuosta, niin molemmille on paikka tiedossa maakuntavaltuustoon minun laskutaitoni mukaan; onko kukaan muu viitsinyt laskea yhtään mitään maakuntavaaleihin liittyvää? Todennäköisesti vielä vetävät Juudas Elon mukanaan sinne, ja hänenkin poliittinen uransa saa jatkoa. Ensimmäisillä maakuntavaltuutetuilla tulee olemaan vieläpä suurempi valta kuin kansanedustajilla ja enemmän päätettäviä asioita pöydällä.

Ovatko persut alkaneet varautua vielä mitenkään maakuntavaaleihin? Nehän voivat olla jo edessä syksyllä eli alle puolen vuoden päästä. Kepulit ja kokkarit voivat pelata nyt Suomen sosialistisen lehdistön kanssa peliä, jossa annetaan ymmärtää vaalien lykkääntyvän aikojen taakse, ja sitten ne järjestetäänkin mahdollisimman pian. Silloin yllättäen kepuleilla ja kokkareilla -- ja hallitusapuri sinisillä -- on kuviot valmiina. Muut ovat ihmeissään ja vaativat perustuslain uudelleen tulkintaa ja notifikaatiomenettelyä ja itku silmissä edes hieman lisäaikaa vaaleihin valmistautumiseen. Jos vaaleista näyttäisi tulevan murskavoitto ja Superjytky kaikille hallituspuolueille, niin jopa lisäajan myöntäminen kilpakumppaneille voi jäädä tekemättä. Sen verran kovaa on peli.
"Meistä ei olisi mikään sen suotavampaa kuin sivullisen esittämä marxilainen analyysimme arvostelu." (Lenin)

Nikolas

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 117
 • Liked: 9163
 • Tiellä Rhodesiasta Zimbabween
  • Kirjoitelmia
Vs: JHa ja loikkarit (jos..)
« Vastaus #6348 : 14.06.2018, 01:00:52 »
Lainaus

Hallituksen esitys sote- ja maakuntauudistukseksi (HE 15/2017 vp.) on parhaillaan eduskunnan käsittelyssä. Esitykseen sisältyy ehdotus siitä, että ensimmäiset maakuntavaalit toimitettaisiin sunnuntaina 28.10.2018. Ennakkoäänestys olisi kotimaassa 17.– 23.10. ja ulkomailla 17.– 20.10. Tähän aikatauluun saattaa kuitenkin tulla vielä muutoksia eduskuntakäsittelyn yhteydessä.

Vaalit
Koronakirjoitelmia

Jokainen joka ei myönnä Suomen olevan vekselivetoinen velkaelvis voi jättää ministerinsalkkunsa ovelle ja painua vaikka helvettiin.
—Waldseemüller

hapzu

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 126
 • Liked: 57
Vs: JHa ja loikkarit (jos..)
« Vastaus #6349 : 14.06.2018, 17:24:50 »
Sehän olisikin kätevää luvata uuvateille se palkintovirka nimenomaan maakuntahallinnosta soteen liittyvään tehtävään.

Ovatko persut alkaneet varautua vielä mitenkään maakuntavaaleihin?

Aikoja sitten.

multsi

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 200
 • Liked: 353
Vs: JHa ja loikkarit (jos..)
« Vastaus #6350 : 15.06.2018, 10:16:45 »
Olisi kiinnostavaa tietää, mikä olisi persujen kannatus/tilanne jos tuo suunnitelma A olisi toteutunut, eli "Halla-aholaiset" potkittu koko puolueesta ulos.

Mitä Jussi ja kumppanit tekisivät tällä hetkellä?

Viljami

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 2 800
 • Liked: 5748
 • Uuvattivastainen
Vs: JHa ja loikkarit (jos..)
« Vastaus #6351 : 15.06.2018, 11:46:36 »
^Todennäköisesti olisivat keränneet kannattajakortit omalle puolueelleen alle kolmessa päivässä ja rekisteröineet sitten puolueensa. Luultavasti ainakin hommalaisten karttuisa käsi olisi voinut suorittaa rahalahjoituksia kukin kykyjensä tai halujensa mukaan. En myöskään usko, että olisivat joutuneet seisomaan yksinään pääkaupunkiseudun asutuskeskusten toreilla kuten J. Niinistö & kumpp.

Eli ei kai mitään ihmeellistä. Uudella puolueella kohti vaaleja, rahaa ei juuri olisi, mutta kannatusta olisi yli 1,5%. Näin uskon.
"Turvapaikanhakijoiden joukossa ensin oli paljon korkeasti koulutettuja, ei ollut, paljon atk-ammattilaisia, ei ollut, paljon sitä sun tätä, mutta kun ei vaan ole ollut." - ämpee

Mandula

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 942
 • Liked: 5220
 • Klamydia - Suomi-neidon elätit
Vs: JHa ja loikkarit (jos..)
« Vastaus #6352 : 15.06.2018, 11:49:27 »
^Todennäköisesti olisivat keränneet kannattajakortit omalle puolueelleen alle kolmessa päivässä ja rekisteröineet sitten puolueensa. Luultavasti ainakin hommalaisten karttuisa käsi olisi voinut suorittaa rahalahjoituksia kukin kykyjensä tai halujensa mukaan. En myöskään usko, että olisivat joutuneet seisomaan yksinään pääkaupunkiseudun asutuskeskusten toreilla kuten J. Niinistö & kumpp.

Eli ei kai mitään ihmeellistä. Uudella puolueella kohti vaaleja, rahaa ei juuri olisi, mutta kannatusta olisi yli 1,5%. Näin uskon.

Varmaankin voisi ajatella, että nyt hallituksessa olisi JOO-nappia painamassa Perussuomalaiset 1.7 % kannatuksella ja oppositiossa olisi uusi puolue X 8 % kannatusprosentilla (viimeisimmän gallupin mukaan). Puoluetuet valitettavasti olisi jääneet pettureille, eli rivijäsenet olisivat saaneet hillotolppansa.
Klamydia - Suomi on sun

rooster

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 552
 • Liked: 2166
Vs: JHa ja loikkarit (jos..)
« Vastaus #6353 : 15.06.2018, 15:24:09 »
Pahoittelut lainauksen puutteesta kun kännyllä laotan, modet korjatkoon jos tahtovat.

Lyhyesti virsi kaunis eli Jussi Niinistö toivoo persujen ja Sinisten yhdistymistä. Taitaa pojille valjeta, että ovat Sinisissä kohta testaamassa aktiivimallia.

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000005721061.html

Hämeenlinnan Oraakkeli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 12 561
 • Liked: 5868
 • لا يوجد إله غيره من الشيطان والنبي محمدا أو خادمته
Vs: JHa ja loikkarit (jos..)
« Vastaus #6354 : 15.06.2018, 17:10:21 »
Olisi kiinnostavaa tietää, mikä olisi persujen kannatus/tilanne jos tuo suunnitelma A olisi toteutunut, eli "Halla-aholaiset" potkittu koko puolueesta ulos.

Mitä Jussi ja kumppanit tekisivät tällä hetkellä?

Halla-Ahon ja Soinilaisten kannatus olisi varmaan tasoissa. Tai sitten ei. Uusi puolue jos olisi onnistunut tekemään kunnollisen ohjelman yms asiat niin kannatus voisi olla vaikka samalla tasolla, mitä nyt on. Nuivien perisynti elikkä politiikan unohtaminen jos olisi iskenyt niin voisi olla tilanne sinisiäkin synkempi.

Kimmo Pirkkala

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 844
 • Liked: 6093
 • Järkioikeistolainen
Vs: JHa ja loikkarit (jos..)
« Vastaus #6355 : 15.06.2018, 23:01:15 »
Maakuntavaalilakiehdotusten mukaan Uudenmaan maakunnasta valitaan 99 valtuutettua. Jo kahden prosentin kannatuksella saisivat siniset sinne kaksi edustajaa. Jussi Niinistön ja Timo Soinin kannatus oli viime eduskuntavaaleissa yhteensä noin 40 000 ääntä. Jos he pystyvät saamaan tulevissa maakuntavaaleissa edes puolet tuosta, niin molemmille on paikka tiedossa maakuntavaltuustoon minun laskutaitoni mukaan; onko kukaan muu viitsinyt laskea yhtään mitään maakuntavaaleihin liittyvää? Todennäköisesti vielä vetävät Juudas Elon mukanaan sinne, ja hänenkin poliittinen uransa saa jatkoa.

Muuten pätevä skenario, mutta maakuntavaltuutetun duuni ei ole mikään kokopäivätyö, vaan kunnanvaltuustoon vertautuva luottamustoimi. Eli ei niistä kokouspalkkioista elantoa tulee kukaan saamaan ja kaikkein vähiten leveään audikyytiin ja muhkeaan asuntolainaan tottunut exministeri.

Lauri Karppi

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 995
 • Liked: 812
 • Kaupunginvaltuutettu 2012 alkaen, persu
  • Vaasa, kaupunginvaltuutettu, KH-varajäsen
Vs: JHa ja loikkarit (jos..)
« Vastaus #6356 : 03.07.2018, 14:32:21 »
Soittelin Vistbackalle noin vuosi sitten. Säätiöjärjestelyn purun myötä tuli mieleen että minullahan on puhelu tallessa.

https://twitter.com/LauriKarppi/status/1009405947868073984

Nuivinator

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 3 765
 • Liked: 6114
 • Je suis Charlie
Vs: JHa ja loikkarit (jos..)
« Vastaus #6357 : 03.07.2018, 18:37:58 »
Hauska tallenne.

viisitoista

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 666
 • Liked: 3004
Vs: JHa ja loikkarit (jos..)
« Vastaus #6358 : 01.10.2021, 23:24:28 »
Olin ihan unohtanut että tällainenkin loikkaripetturi oli olemassa - hyppäsi demareihin jo vuonna 2016, ja on nyt joutunut suvakkigestapon kynsiin kehdattuaan vähän puhua tolkun sanoja:

https://fi.wikipedia.org/wiki/Maria_Tolppanen« Viimeksi muokattu: 01.10.2021, 23:27:00 kirjoittanut viisitoista »