Kirjoittaja Aihe: Laura Huhtasaari valittiin Perussuomalaisten presidenttiehdokkaaksi  (Luettu 476351 kertaa)

nollatoleranssi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 13 776
 • Liked: 7614
 • Puhekin on teko
Lainaus
Nämä kaksi ”haastajaa” eivät tuo vaaleihin mitään arvokasta

Lukeuduin tähän saakka niihin, joiden mielestä presidentinvaaleille ja myös presidentti-instituutiolle on hyväksi se, että ehdokkaita on lukuisia ja heidän joukossaan ovat myös oman valitsijayhdistyksensä ehdokas Paavo Väyrynen sekä perussuomalaisten Laura Huhtasaari, jotka eivät pelkäisi haastaa vaalien ylivoimaista suosikkia, presidentti Sauli Niinistöä.
Istuvan presidentin haastamisen ja siten tämän ajatusten läpivalaisun lisäksi koin Väyrysen ja Huhtasaaren ehdokkuuksien tarjoavan myös runsaasti viihdearvoa muutoin varsin puuduttaviin ja yksituumaisiin vaalikeskusteluihin. Kun nämä ehdokkaat toteavat - ja Huhtasaaren tapauksessa myös huutavat - täysin yllättäviä ja ällistyttäviä syytöksiään ja mielipiteitään pääosin presidentin toimivaltaan kuulumattomista asioista, olisi mielenkiintoista nähdä, kuinka Niinistöllä ja myös muilla lopuilla ehdokkailla pitää maltti.

Provosoituisiko Niinistö, kun kerrankin oikein provosoitaisiin?

Pyörrän nyt kantani. Viimeistään nyt nähdyt Ylen yksittäisten ehdokkaiden televisioidut vaalitentit - Väyrysen tentti maanantaina ja Huhtasaaren tiistaina - todistavat, että tässä asetelmassa ei ole mitään arvokasta vaan yksinomaan irvokasta.

Väyrynen edustaa näissäkin vaaleissa pelkästään itseään. Huhtasaari puolestaan on ehdokkaana puolueensa uskollisena soturina, kun perussuomalaisten piti lopulta itseisarvoisesti saada oma ehdokas näihin vaaleihin. Niin Väyrynen omana itsenään kuin perussuomalaiset puolueena olivat vielä viime keväänä Niinistön uudelleenvalinnan takana, mikä vie uskottavuutta kummankin ehdokkaan pyrkimyksestä haastaa aidosti Niinistöä.
...
Väyrynen ja Huhtasaari vievät nyt vaalikeskustelua etäälle olennaisesta. Toinen kaivelee iänikuisia asioita ja tekee niistä aivan uskomattomia tulkintojaan, ja toinen möyhäilee ihan omiaan asioista, jotka presidentille eivät kuulu, sillä ulkopoliittisella kokemuksella, jonka Donald Trumpin rukousaamiaiselle osallistumisesta voi saada.

https://www.karjalainen.fi/mielipiteet/mielipiteet/kolumnit/item/168409-nama-kaksi-”haastajaa”-eivat-tuo-vaaleihin-mitaan-arvokasta

Lehden pääomistajat ovat tukeneet avokätisesti Sauli Niinistöä ja päätoimittajakin pääsi mukaan linnan juhliin. Toki tälläisiä "pieniä yksityiskohtia" ei sallita julkaistevan Karjalaisessa.

Sauli Niinistö ehti antaa tuossa ajassa hyvin omituisia lausuntoja. Siinä mielessä on täysin ymmärrettävää, että kaksi ehdokasta uskaltaa haastaa hänet. Kummallisesti kritiikki koskeekin ainoastaan Laura Huhtasaarta ja Paavo Väyrystä. Taitaa olla syynsä sillä, että kumpikin on saanut kritisoitua taidokkaasti Sauli Niinistön virheitä. Muilla ehdokkailla ei ole merkitystä, koska heidän merkityksensä vaalikeskustelulle on yhtä tyhjän kanssa.

Lainaus
Ihanan puolueetonta: Lehtikonserni lapioi ensin kymppitonneja Saulille, nyt päätoimittaja haukkuu Huhtasaarta

Päätoimittajan on nautittava Laakkosen suvun luottamusta

Vuonna 2008 päätoimittajan tehtäväänsä nimitetty Pasi Koivumaa kantaa kolmea hattua. Sen lisäksi, että hän toimii lehtitoimialan päälehden päätoimittajana, hän toimii konsernin johtoryhmässä sekä konsernin lehtitoimialan toimitusjohtajana.

Konsernin erittäin keskittynyt omistusrakenne sekä päätoimittaja Koivumaan moniroolisuus konserniyhtiössä varmistaa sen, ettei hän voi mitenkään toimia ilman Laakkosten suvun intressien huomioimista.

Vanha sanonta kertoo: kenen leipää syöt, sen lauluja laulat. Kun otetaan huomioon Karjalainen-lehden historia, konsernin omistusrakenne ja omistajasuvun merkittävä panostus kokoomuslaisen ehdokkaan tukemiseksi, on lehden mahdotonta esiintyä vaaleissa puolueettomana toimijana.

Karjalainen korostaa omassa viestinnässään olevansa ”puoluepoliittisesti sitoutumaton” ja olevansa ”pohjoiskarjalaisten asialla”.

Niinpä niin.

Jaan Pasi Koivumaan näkemyksen siitä, että näissä vaaleissa on nähty irvokasta toimintaa – hänen omaansa.

Ymmärrän senkin, miksi Koivumaan mukaan Huhtasaaren mukanaolossa ei ole ”mitään arvokasta”. Ei olekaan, jos asiaa katsotaan kokoomuslaisen konsernin näkökulmasta.

En lakkaa hämmästelemästä kokoomuksen jatkuvaa enemmän tai vähemmän peiteltyä toimintaa muiden puolueiden ehdokkaiden kampittamiseksi. Välillä kuulemme Sauli Niinistön lehmänkaupoista. Välillä Petteri Orpo syöttää valtakunnalle arvopohja-pajunköyttä. Välillä kokoomuslainen päätoimittaja yrittää puolueettoman toimijan savuverhon takaa vakuuttaa lukijoitaan puolitotuuksilla.

Kyllä se demokratia ottaa koville.

Lukijoiden tehtäväksi jää arvioida sitä, kuinka paljon propagandasta kannattaa vuosittain maksaa.

Lopuksi:

Viime vuoden joulukuussa Karjalainen uutisoi näyttävästi, että Sauli Niinistö kutsui päätoimittaja Pasi Koivumaan Linnan juhliin. Miksipä ei olisi kutsunut? Onhan se luontevaa muistaa vaalirahoittajaansa edustajia kutsuja lähettäessään.

https://www.suomenuutiset.fi/ihanan-puolueetonta-lehtikonserni-lapioi-ensin-kymppitonneja-saulille-paatoimittaja-haukkuu-huhtasaarta/

Kirjoitukset jatkossa täällä:

Kriitikon varjo -blogi
http://kriitikonvarjo.blogspot.fi/

nollatoleranssi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 13 776
 • Liked: 7614
 • Puhekin on teko
Eläinten kiduttamisen vastustaminen on Animalian mielestä rasistista? Muiden ehdokkaiden kohdalla ei ole tuota lisäystä. Eivät tosin mainitse halal-tuotantoa vastauksissaan.

Nykyisin alkavat olla järjestöt aivan kusisukassa, kun SETA tukee homojen tappamista ja Animalia eläinten kiduttamista. Mutta näin kai pitää tehdä, jos haluaa edustaa "oikeaa mielipidettä".
Kirjoitukset jatkossa täällä:

Kriitikon varjo -blogi
http://kriitikonvarjo.blogspot.fi/

JoKaGO

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 13 283
 • Liked: 3880
 • Puolen tunnin tuska, puolen vuoden nautinto
Olisiko Paavo Väyrysen pitänyt mennä sinne rajalle henkilökohtaisesti pysäyttämään tuliljat mielestäsi?

Niin no, Juneshan siellä oli ja moni muu.
Lounais-Suomen poliisilaitos tiedottaa, että Salon suunnalla on parkkipaikoilla havaittu erikoista, keväistä toimintaa.

Mehud

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 367
 • Liked: 8567
 • Parempi kuin muslimi! Aina! Oi! Oi! Oi!
Eläinten kiduttamisen vastustaminen on Animalian mielestä rasistista? Muiden ehdokkaiden kohdalla ei ole tuota lisäystä. Eivät tosin mainitse halal-tuotantoa vastauksissaan.

Nykyisin alkavat olla järjestöt aivan kusisukassa, kun SETA tukee homojen tappamista ja Animalia eläinten kiduttamista. Mutta näin kai pitää tehdä, jos haluaa edustaa "oikeaa mielipidettä".

SETA ja Animalia ovat kommunistisia aseita järjestäytynyttä yhteiskuntaa vastaan ja niiden tavoitteista voidaan tinkiä, jos joku muu taho tukee niiden perimmäisiä tarkoituksia. Homojen ja eläinten oikeudet ovat vain savuverhoja isompien tavoitteiden saavuttamiseksi.

Yhteiskunnan pirstaloittaminen mahdollisimman moniin ja pieniin eturyhmiin on tavoite, jolla kansan yhtenäisyys saadaan tuhottua.
« Viimeksi muokattu: 12.01.2018, 17:42:48 kirjoittanut Mehud »
"Se, että eurooppa ei ammu tunkeilijoita rajoilleen, ei kerro euroopan hyvyydestä, vaan sen saamattomuudesta!" - Mehud-

Suojele lastasi monikulttuurisuudelta. Kerro heille tarinoita entisestä Suomesta ja nykyisestä ruotsista. Siinä oppii tyhmempikin kakara äänestämään oikein kun aika koittaa. Näytä itse esimerkkiä!

ismolento

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 372
 • Liked: 3499
Tästä pitää nostaa iso meteli. Persujahan on Ylen hallintoneuvostossa, laittakaahan vinkkiä edustajallenne.

Taitavat vaan olla loikkareita.

ismolento

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 372
 • Liked: 3499
On varsin mielenkiintoinen asetelma, että samaan aikaan kun tällä palstalla suhtaudutaan pääasiassa hyvin kielteisesti istuvaan presidenttiin, useimmat silti lähes varauksetta kannattavat henkilöä, josta voidaan perustellusti kysyä, että suhtautuuko itse ehdokas sinne päinkään samalla tavalla? Esimerkiksi helmikuussa 2016 Huhtasaari kirjoitti suorastaan ihailevalta näyttävän blogikirjoituksen Niinistöstä:

Lainaus käyttäjältä: Laura Huhtasaari
Terveisiä valtiopäivien avajaisista. Meillä on tolkun presidentti. Ei puutu suhteellisuudentajua. Hän näkee asioiden rajat ja ääriviivat. Kun viisaat vaikenevat, eniten huutava ottaa vallan. Nyt on aika viisaiden puhua. Presidenttimme on ottanut paikkansa arvojohtajana. Kunnioitan.

Siitä, että Huhtasaari on kehunut Niinistön ulkopoliittista linjaa vielä vaalikampanjan aikanakin, tulinkin jo maininneeksi eräässä aiemmassa viestissäni.

Toi oli Huhtasaarelta todella hölmö kirjoitus.

Tuo näyttää että median aivopesu ja mielipidevaikuttaminen purevat myös Huhtasaareen niinkuin ne ovat purreet suurimpaan osaan suomalaisista.

Kirjoitus oli vuodelta 2016, jolloin muutkin persut suhtautuivat Niinistöön myönteisesti. Käännös tapahtui tunnetusti sen jälkeen kun Halla-aho oli täysin demokraattisesti valittu PS:n puheenjohtajaksi, jolloin Niinistö törkeästi puuttui eduskuntapuolueen sisäisiin asioihin ja jopa vaati Halla-aholta ns. tehokasta katumusta.
« Viimeksi muokattu: 12.01.2018, 17:55:23 kirjoittanut ismolento »

Pöllämystynyt

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 885
 • Liked: 7200
 • vihervasemmistolainen
  • Yövartija
Lauran terveiset - hymyillen.
(...)
Ylen tentin jälkeen joka tilaisuudessa on toistunut yksi teema: mikä kumma se on, kun ei enää hymyillä saisi?  Kuten varmaan kaikki muistavat, Ylen toimittajan mielestä kasvonilmeeni eivät ole sopivia, kun puhe on kovasta politiikasta.
(...)
Muuten todella hyvä, että perusmyönteinen, sydämellinen ja ihmisläheinen Laura ei alistu ilmeilemään epäjohdonmukaisesti ja esittämään jotain muuta kuin mitä on, mutta hänen pitäisi myös kuitenkin selvästi todeta, ettei hänen poliitiikassaan ole mitään kovaa (missään sellaisessa merkityksessä, mitä toimittajat ja homoetnofobit hakevat). Lauran kannattama politiikka on lämmintä, pehmeää, rauhanomaista ja inhimillistä, päin vastoin kuin monien muiden ehdokkaiden kylmä ja mustavalkoinen politiikka. Lauralle ominainen logiikan ja moraalin vahvuus on täysin eri asia kuin politiikan kovuus, eikä näitä tule sotkea keskenään edes argumentin vuoksi.

Lauran ei siis tarvitse siksikään pitää "kovaa" ilmettä, että hän ei puhu mitään kovaa. Miksi kovistelisi ilmeillä, jos ei kovistele puheilla?
Maailma ja kaikki sen kulttuurit on kuin maalauspaletti useine kauniine väreineen, joilla kaikilla on oma ainutlaatuinen sävynsä. Jos sekoitetaan ne kaikki, ei yhtään väriä jää jäljelle, eikä yhtäkään väriä voida enää erottaa aikaansaadusta sotkusta. -Mohammed Rasoel

Mehud

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 367
 • Liked: 8567
 • Parempi kuin muslimi! Aina! Oi! Oi! Oi!
Lauran hymystä tuli mieleen politiikoille opetettu kasvokäyttäytyminen, jota mm. Vanhanen ja monet muut vanhan koulun politiikot ovat opetelleet. Eli, kun olet sanonut painavan lauseen, niin huulet pannaan tiukasti yhteen ja suunpielet kääntyvät hieman alaspäin. Tällä halutaan osoittaa maneerisesti määrätietoisuutta ja sitä että nyt tuli järkähtämätön totuus, sekä nyt sanoin kaiken mitä minulla asiasta oli sanottavaa. Lauran suunpielet sitä vastoin kääntyvät ylöspäin, koska hän hymyilee luonnostaan ja häneen ei ole tarttunut tämä maneeri, vielä.
"Se, että eurooppa ei ammu tunkeilijoita rajoilleen, ei kerro euroopan hyvyydestä, vaan sen saamattomuudesta!" - Mehud-

Suojele lastasi monikulttuurisuudelta. Kerro heille tarinoita entisestä Suomesta ja nykyisestä ruotsista. Siinä oppii tyhmempikin kakara äänestämään oikein kun aika koittaa. Näytä itse esimerkkiä!

duc

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 2 344
 • Liked: 5116
 • Tecumseh
Rituaaliteurastuksen kieltäminen onnistuu käytännössä vain, jos valvonta on aukotonta tai sitä harjoittavat suostuvat lakia noudattamaan. Tainnutuspistooli kyllä teurastamosta löytynee, mutta on toinen asia, käytetäänkö sitä. Toisin sanoen, lakiaan noudattavat juutalaiset ja muslimit kieltäytyvät syömästä väärin teurastettua lihaa, eli eläimen pitää olla vahingoittumaton ennen veren laskemista. Meikäläinen pitää tapaa eläinrääkkäyksenä, heikäläinen pakollisena. Tämä on yksi uskonnollisen lain noudattamisen ongelmista suomalaisessa yhteiskunnassa. Kysyn vain, kuinka moni rituaaliteurastaja pitää tainnutettua eläintä yhä vahingoittumattomana, ja kuinka moni heistä, jotka vastaisivat kyllä, käyttäisi tainnutuspistoolia teurastaessaan, jos EVIRAn tarkastajan valvova silmä ei ole näkemässä.

Tässä asia Helsingin juutalaisen seurakunnan puheenjohtajan lausumana vuonna 2011:
Lainaus
Vaikka eläimen surmaaminen ilman tainnutusta on Suomessa kielletty, on kuitenkin sallittua tainnuttaa ja viiltää samanaikaisesti. Mutta koska on vaikea todeta, kumpi toiminnoista todella tapahtui ensin, ei Suomessa olla tuotettu kosher-ruokaa kymmeneen vuoteen.
- -
Koska juutalaisille tämän kosher-ruoan saaminen on ensiarvoisen tärkeää, niin sen kieltäminen oikeastaan olisi osoitus siitä, että ei haluta, että juutalaiset asuvat Suomessa, koska he eivät silloin voi elää uskontonsa vaatimusten mukaisesti, [Yaron] Nadbornik sanoo.

Nadbornikin lausunnosta on pääteltävä, että hän ei suostu syömään kuin tainnuttamatta kurkku auki viilletyn eläimen lihaa. Koska hän ei tahdo rikkoa Suomen lakia, hän ostaa lihansa ulkomailta. Kuinka moni muslimi tekee samoin?
« Viimeksi muokattu: 12.01.2018, 18:29:37 kirjoittanut duc »
ὁ βίος βραχύς, ἡ δὲ τέχνη μακρή / vita brevis ars longa / learning one's craft takes so long that a lifetime may not be adequate (käännös Merriam-Webster)

Mehud

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 367
 • Liked: 8567
 • Parempi kuin muslimi! Aina! Oi! Oi! Oi!
Katson juuri Yle Areenalta suoraa Presidenttivaalin tenttiä. https://areena.yle.fi/1-4325354

Nyt Lauralle ohje. Sinua moitittiin hymystäsi ja nyt siitä oppineena/opetettuna et hymyile ollenkaan. Ota tästä kahdesta hymyily oletuksestasi puoliväli. Nyt vaikuttaa, että yrität median toiveiden mukaan olemaan "valtiomiesmäinen". Hymysi on arvokas ja aito, joten älä lähde tuohon opetettuun moodiin. Sinut suitsittiin tuolla hymy arvostelulla, jos jätät hymysi käyttämättä.
"Se, että eurooppa ei ammu tunkeilijoita rajoilleen, ei kerro euroopan hyvyydestä, vaan sen saamattomuudesta!" - Mehud-

Suojele lastasi monikulttuurisuudelta. Kerro heille tarinoita entisestä Suomesta ja nykyisestä ruotsista. Siinä oppii tyhmempikin kakara äänestämään oikein kun aika koittaa. Näytä itse esimerkkiä!

Skeptikko

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 10 413
 • Liked: 11425
Korvanapit ja muut ovat yleensä melko heikosti suojattuja. Periaatteessa riittäisi että virittäytyy oikealle taajuudelle ja toimii siinä kuin radion kuuntelu. Kuitenkin esim bluetooth käyttää hajaspektritekniikkaa, eli satunnaisen kuulijan korvaan tuo kuulostaa taustakohinalta kun lähetystaajuus vaihtelee ja vain tietty vastaanotin voi koodata kyseisen viestin auki reaaliajassa. +pienimmissä lähetysteho todella rajallinen, metrinkin luokkaa jolloin yleisön ja tyhjäntoimittajan välimatka voi olla jo liikaa ettei signaalia saa napattua.

Jos ei kuuntelu onnistu, niin vaientaminen onnistunee helpommin.
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Suntio

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 254
 • Liked: 412
 • Vähikseen nuivistunut
Tampereen tenttiä katsellessa on pakko myöntää, että Lauran tapa puhua virallisesti on aika rasittavan kuuloista. Onneksi sieltä tulee kuitenkin hyvää asiaa. Nyt oli hyvä veto esimerkiksi kuningatteren sanomiset ennen brexit-äänestystä. Paavo veti pojot Ukrainan esiinnostamisesta.
"Emme tiedä erheittemme kantomatkaa" (CMX)

Voiko ylevitutukseen kuolla?

Pöllämystynyt

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 885
 • Liked: 7200
 • vihervasemmistolainen
  • Yövartija
Katson juuri Yle Areenalta suoraa Presidenttivaalin tenttiä. https://areena.yle.fi/1-4325354

Nyt Lauralle ohje. Hymysi on arvokas ja aito (...)
Juuri näin. Lauran hymy on aito ja siksi kaunis, päin vastoin kuin monien poliitikkojen opetellut hymyt. Esimerkiksi näennäisvasemmiston ja valevihreiden joukossa on tärkeillä paikoilla paljon tekohymyilijöitä ja ylimielisiä irvistäjiä, joiden ylimielinen tai typerä virnistys on suorastaan kuvottavaa katseltavaa. Tämä ei ole asiatonta henkilöön menemistä, koska en mene henkilöihin. Jokainen tietää varmasti näitä, joten esimerkkejä ei tarvita, eikä muidenkaan tarvitse niitä antaa. Ja etäännytän tämän vielä presidenttikisasta huomauttamalla, että en tarkoita tekohymyilijöillä ketään ehdokkaista.
Maailma ja kaikki sen kulttuurit on kuin maalauspaletti useine kauniine väreineen, joilla kaikilla on oma ainutlaatuinen sävynsä. Jos sekoitetaan ne kaikki, ei yhtään väriä jää jäljelle, eikä yhtäkään väriä voida enää erottaa aikaansaadusta sotkusta. -Mohammed Rasoel

writer

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 648
 • Liked: 9871
Katson juuri Yle Areenalta suoraa Presidenttivaalin tenttiä. https://areena.yle.fi/1-4325354

Nyt Lauralle ohje. Sinua moitittiin hymystäsi ja nyt siitä oppineena/opetettuna et hymyile ollenkaan. Ota tästä kahdesta hymyily oletuksestasi puoliväli. Nyt vaikuttaa, että yrität median toiveiden mukaan olemaan "valtiomiesmäinen". Hymysi on arvokas ja aito, joten älä lähde tuohon opetettuun moodiin. Sinut suitsittiin tuolla hymy arvostelulla, jos jätät hymysi käyttämättä.

Kun media kehui Timo Soinia ulkopolitiittisesta osaamisesta ulkoasianvaliokunnan puheenjohtajana niin siinä oli tarkoitus ohjata hänet keskittymään siihen ja ottaa valintatilanteessa ulkoministerin salkku paljon vaikutusvaltaisemman valtionvarainministerin salkun sijaan.

Kun media haukkuu Laura Huhtasaarta hymyilystä niin siinä on tarkoitus ohjata Laura hymyilemään vähemmän.

Aidolla hymyllä oikeissa paikoissa ja positiivisuudella voittaa.

Jos jätät äänestämättä niin autat silloin muita puolueita ja eniten sinun äänestämättä jättämisestäsi hyötyy vaalit voittava puolue.

Ne persujen kannattajat jotka jättivät äänestämättä 2015 tukivat käytännössä äänestämättä jättämisellään Keskustaa ja ne jotka jättävät äänestämättä 2019 tukevat Demareita ja Kokoomusta.

writer

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 648
 • Liked: 9871
Lauran hymystä tuli mieleen politiikoille opetettu kasvokäyttäytyminen, jota mm. Vanhanen ja monet muut vanhan koulun politiikot ovat opetelleet. Eli, kun olet sanonut painavan lauseen, niin huulet pannaan tiukasti yhteen ja suunpielet kääntyvät hieman alaspäin. Tällä halutaan osoittaa maneerisesti määrätietoisuutta ja sitä että nyt tuli järkähtämätön totuus, sekä nyt sanoin kaiken mitä minulla asiasta oli sanottavaa. Lauran suunpielet sitä vastoin kääntyvät ylöspäin, koska hän hymyilee luonnostaan ja häneen ei ole tarttunut tämä maneeri, vielä.

Toivottavasti ei tartukaan.

Jos jätät äänestämättä niin autat silloin muita puolueita ja eniten sinun äänestämättä jättämisestäsi hyötyy vaalit voittava puolue.

Ne persujen kannattajat jotka jättivät äänestämättä 2015 tukivat käytännössä äänestämättä jättämisellään Keskustaa ja ne jotka jättävät äänestämättä 2019 tukevat Demareita ja Kokoomusta.

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 30 454
 • Liked: 18124
Tietääkö joku, miksi toimittajalla on korvanappi, johon joku antaa haastattelun aikana ohjeita?
Eikö toimittaja voisi valmistaa kysymyksiä etukäteen? Onko toimittaja laiska? Onko toimittaja vajakki? Miksei toimittajiksi valita sen verran fiksuja tyyppejä, että osaavat edes omin neuvoin puhua?

arpi

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 453
 • Liked: 819
Vielä enemmän rauhallisuutta ja tyyneyttä puheeseen kaipaisin Lauralta. Aika ajoin puhe tuntuu edelleen kiihtyvän loppua kohden, jopa niin ettei Laura ehdi kunnolla hengittää lauseiden välissä, ja sellainen on todella ärsyttävää kuunnella.
... malttia, tyyneyttä ja rauhallisuutta vaan lisää ...

Toki tyyli on paljon jo parantunut ihan ensimmäisistä tenteistä ja haastatteluista, mutta petrattavaakin edelleen on.

Väyrynen on huikea esiintyjä. Puhetta on suorastaan nautinnollista kuunnella. Kyllä Väykkä on ehdottomasti Suomen ykköspolitiikko esiintymisessä. Väykkä sopisi Lauralle vaikka oppi-isäksi :)
 


 
« Viimeksi muokattu: 12.01.2018, 20:09:02 kirjoittanut arpi »

Puuha-Pepe

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 324
 • Liked: 91
 • Go Jessi!
Tietääkö joku, miksi toimittajalla on korvanappi, johon joku antaa haastattelun aikana ohjeita?
Eikö toimittaja voisi valmistaa kysymyksiä etukäteen? Onko toimittaja laiska? Onko toimittaja vajakki? Miksei toimittajiksi valita sen verran fiksuja tyyppejä, että osaavat edes omin neuvoin puhua?

Siksi että toimittajaa voidaan ohjata etänä Soroksen komentobunkkerista.

Tai vaihtoehtoisesti ohjelman ohjaaja antaa ohjeita ohjelmaan kulkuun liittyen, esim. mikä kamera kuvaa tms. infoa.

ISO

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 110
 • Liked: 14662
 • No ei todellakaan nousta... Niin.
Anteeksipyytely, selittely ja itsensä muuttaminen on ne viimeiset asiat joihin saa lähteä mukaan.

Siihen ovat sortuneet uuvatit, ja kannatus meni sen sileän tien.

Noitten asioitten vaatiminen on vihervasemmistolaisen median tapa käyttää valtaansa väärin, siihen ei sovi sortua, vaan on oltava vahva ja omapäinen ja rehellisesti mitä oikeasti on.

Sillälailla tuolla pärjää, ja saa kannatusta ja ääniä.
Syyrialainen Nesrin, 20, kertoo:
Hänen mukaansa häirinnältä voi arabikulttuurissa välttyä, jos ei puhu miehille ja välttää kaikenlaista kontaktia, ”merkkien antamista”.

Mehud

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 367
 • Liked: 8567
 • Parempi kuin muslimi! Aina! Oi! Oi! Oi!
Tietääkö joku, miksi toimittajalla on korvanappi, johon joku antaa haastattelun aikana ohjeita?
Eikö toimittaja voisi valmistaa kysymyksiä etukäteen? Onko toimittaja laiska? Onko toimittaja vajakki? Miksei toimittajiksi valita sen verran fiksuja tyyppejä, että osaavat edes omin neuvoin puhua?

Tuossa Ylen tentissä, missä Lauran hymyä arvosteltiin, ei haastattelijan korvanappi toiminut. Siksi toimittaja vaikutti ääliöltä. Vastaus kysymykseesi: Toimittelijoilla on korvanapit siksi, jotta he vaikuttaisivat YLEn mielipiteen valvojilta, ei ääliöiltä! Nyt se ei onnistunut, koska korvanappi oli sökönä ja toimittelijan piti vetää koko homma luomuna, siis ilman kontrolloitua mediavalvonnan dopingia!
"Se, että eurooppa ei ammu tunkeilijoita rajoilleen, ei kerro euroopan hyvyydestä, vaan sen saamattomuudesta!" - Mehud-

Suojele lastasi monikulttuurisuudelta. Kerro heille tarinoita entisestä Suomesta ja nykyisestä ruotsista. Siinä oppii tyhmempikin kakara äänestämään oikein kun aika koittaa. Näytä itse esimerkkiä!

Risto A.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 655
 • Liked: 4831
Tietääkö joku, miksi toimittajalla on korvanappi, johon joku antaa haastattelun aikana ohjeita?
Eikö toimittaja voisi valmistaa kysymyksiä etukäteen? Onko toimittaja laiska? Onko toimittaja vajakki? Miksei toimittajiksi valita sen verran fiksuja tyyppejä, että osaavat edes omin neuvoin puhua?

Bottia pitää kauko-ohjata. Toimittajat on ikäänkuin keinoälyn primitiivinen esiaste. Toimittajille syötetään haluttu agenda ja odotetaan, että nämä toimii täysin agendan mukaisesti. Ovat vain kovin epävakaita ja alttiita mokailemaan. Kun keinoäly alkaa ottamaan pakkaa haltuun, olen varma, että se tuhoaa toimittajat ensimmäisenä: "off with their heads". Olisihan se täysin looginen juttu.

---

Lauran luonteenpiirteessä on tiettyä luontaista käskevyyttä. Miehille luontainen reaktio on vastustaa sellaista. Se on kuitenkin tässä tapauksessa positiivinen piirre Laurassa, koska johtajalla tulee olla käskevä luonne. Roomalaisilla oli tälle oma nimi, mitä en nyt muista, mutta pitivät sitä luontaista ominaisuutta - mitä ei kenellekään kouluteta, vaan sitä joko on tai ei ole - kovassa arvossa.

Tuo on huono ominaisuus jos on käskevä ja tyhmä ihminen.

Jos on käskevä ja älykäs ihminen, jonka tavoitteet on ilmiselvästi täysin allekirjoitettavissa - silloin sitä pitää yrittää päästä sen jäkätyskompleksin yli (mikä on siis luontainen reaktio miehellä suhteessa käskevään naiseen) ja alkaa suhtautumaan Lauraan de facto tulevana Suomen Armeijan Ylipäällikkönä.

if I must wear the name, maybe I should start playing the game.

writer

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 648
 • Liked: 9871
On varsin mielenkiintoinen asetelma, että samaan aikaan kun tällä palstalla suhtaudutaan pääasiassa hyvin kielteisesti istuvaan presidenttiin, useimmat silti lähes varauksetta kannattavat henkilöä, josta voidaan perustellusti kysyä, että suhtautuuko itse ehdokas sinne päinkään samalla tavalla? Esimerkiksi helmikuussa 2016 Huhtasaari kirjoitti suorastaan ihailevalta näyttävän blogikirjoituksen Niinistöstä:

Lainaus käyttäjältä: Laura Huhtasaari
Terveisiä valtiopäivien avajaisista. Meillä on tolkun presidentti. Ei puutu suhteellisuudentajua. Hän näkee asioiden rajat ja ääriviivat. Kun viisaat vaikenevat, eniten huutava ottaa vallan. Nyt on aika viisaiden puhua. Presidenttimme on ottanut paikkansa arvojohtajana. Kunnioitan.

Siitä, että Huhtasaari on kehunut Niinistön ulkopoliittista linjaa vielä vaalikampanjan aikanakin, tulinkin jo maininneeksi eräässä aiemmassa viestissäni.

Sauli Niinistö osoitti aiemmin tolkullisuutta puheillaan, mutta myöhemmin perui yhtäkkiä suunnilleen kaikki sanomisensa. Sauli sai kai negatiivista palautetta tolkullisuudestaan, joten varmuuden vuoksi perui alkuperäisen sanomansa. Myöhemmin hyökkäsi myös Jussi Halla-ahoa kohtaan ja vaati kohtaamaan sisällissodan vastakkainasettelun traumat. Lauran veto olikin puhua Totuuskomission perustamisesta, joka tutkisi lähihistorian poliitikkojen teot.

Sauli Niinistö Lokakuussa 2015 kun Suomen maahanmuuttoviraston linja irakilaisten ja somalien osalta oli monta kertaa muita pohjoismaita löysempi käsitellyissä turvapaikkahakemuksissa.

Tämä siis silloin oli Sauli Niinistön mielestä tärkein asia kun suomen rajat olivat auki ja yli 500 turvapaikka-matkailijaa tuli suomeen PÄIVÄSSÄ useiden turvallisten maiden halki hakemaan turvapaikkaa Migrin löysän linjan ja Juha Sipilän talolahjoituksen houkuttelemana:Lainaus
Sauli Niinistö Ylen Ykkösaamussa: "Pakolaiset ovat täällä ja heitä tulee lisää"

Lauantai 17.10.2015 klo 10.51

Presidentti Sauli Niinistö on puhunut lauantaina aamulla Ylen Ykkösaamussa turvapaikanhakijoiden kotouttamisesta. Niinistö pitää monikulttuurisuutta mahdollisuutena.

Sauli Niinistö vieraili tänä aamuna Ylen ykkösaamussa.

- Pakolaisvirta tulee jatkumaan myös lähivuosina, presidentti Niinistö ennustaa Ylen Ykkösaamussa.

Hän linjaa, että nyt on kyse siitä, miten Suomi kykenee kotouttamaan pakolaiset ja integroimaan heidät yhteiskuntaan. Niinistö vetoaa siihen, että nyt on oltava valmis elämän ja kulttuurin monipuolistumiseen.

- Kesällä käytiin monikulttuurisuuskeskustelu, jossa käytiin kovaa kinaa. Unohdettiin sana kotouttaminen. Nyt on hyvä suunta julkisessa keskustelussa, kun puhutaan kotouttamisesta, presidentti Niinistö kannustaa Ylen haastattelussa.


- Minusta on tärkeää, että kotouttaminen ja monikulttuurisuus ymmärretään ilmiöiksi, jotka voivat toimia yhtä aikaa.
"Maassa maan tavalla" on paljon haukuttu termi, mutta se tarkoittaa demokratian, tasa-arvon ja ihmisoikeuksien kunnioittamista, kuten Suomessa on totuttu kunnioittamaan. Sen ulkopuolelle jää paljon sellaista elämää, jossa monikulttuurisuus voi toimia, Niinistö vetoaa.

- Tänne tulevat pakolaiset eivät tule tänne autettaviksi, vaan he voivat osallistua itse elämisensä rakentamiseen.

Niinistö kiinnittää haastattelussa huomiota kieliesteiden ja muiden sopeutusmisesteiden poistamiseen.

- Pakolaiset ovat täällä ja heitä tulee lisää riippumatta siitä, miten Suomi menettelee.

Niinistö toteaa, että ei kannata rajojen sulkemista. Kun Ylen Ykkösaamussa kysytään solidaarisuuden rajasta, Niinistö painottaa ihmisyyden vastuusta.

- Monessa suhteessa toimimme oman etumme mukaisesti, kun tunnemme solidaarisuutta. Ei koskaan tiedä, mitä maailmassa tapahtuu.

Niinistö muistuttaa Ylen haastattelussa 1990-luvun ajasta, jolloin venäläisiä pelättiin saapuvan Suomeen satoja tuhansia.

Presidentti totea hieman myöhemmin myös, että raja kulkee kuitenkin jossain, sillä Suomen työttömyystilanne on otettava huomioon.

Kun Niinistöltä kysyttiin Ylellä mielipidettä pääministeri Juha Sipilän (kesk) talon lahjoittamiseen turvapaikanhakijoiden käyttöön, hän oli vaitonainen.

- Se oli ele, jonka hän halusi tuolloin antaa.

Ylen haastattelun lopussa Niinistö iloitsee siitä, että Suomen asunnottomien määrä on vähentynyt.

- Yhä useampi asunnoton saa katon päänsä päälle.

TIINA SAARI

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015101720527529_uu.shtmlSauli Niinistön toiminnassa/toimimattomuudessa ja lausunnoissa syksyllä 2015 EI OLLUT tolkun hiventäkään...


Toivottavasti YKSIKÄÄN persujen kannattaja tai muuten maahanmuuttokriittinen ei Sauli "suomi ei voi sulkea rajoja sulkeutumatta itse" Niinistöä äänestä!!!


Jos jätät äänestämättä niin autat silloin muita puolueita ja eniten sinun äänestämättä jättämisestäsi hyötyy vaalit voittava puolue.

Ne persujen kannattajat jotka jättivät äänestämättä 2015 tukivat käytännössä äänestämättä jättämisellään Keskustaa ja ne jotka jättävät äänestämättä 2019 tukevat Demareita ja Kokoomusta.

Ritva Puolakka

 • Nimellinen
 • Jäsen^^
 • ***
 • Viestejä: 211
 • Liked: 236
Vielä enemmän rauhallisuutta ja tyyneyttä puheeseen kaipaisin Lauralta. Aika ajoin puhe tuntuu edelleen kiihtyvän loppua kohden, jopa niin ettei Laura ehdi kunnolla hengittää lauseiden välissä, ja sellainen on todella ärsyttävää kuunnella.
... malttia, tyyneyttä ja rauhallisuutta vaan lisää ...

Toki tyyli on paljon jo parantunut ihan ensimmäisistä tenteistä ja haastatteluista, mutta petrattavaakin edelleen on.

Väyrynen on huikea esiintyjä. Puhetta on suorastaan nautinnollista kuunnella. Kyllä Väykkä on ehdottomasti Suomen ykköspolitiikko esiintymisessä. Väykkä sopisi Lauralle vaikka oppi-isäksi :)

Sinänsä itse olen sitä mieltä, että Lauran liian hidastetut puheet vaikuttavat tehdyiltä, joten mielestäni hänen pitää esittää asiansa, niin kuin hän ne luontaisesti esittää. Silloin, kun hän napakasti sanoo mitä ajattelee, niin silloin hän on parhaimmillaan.

Väyrynen näemmä paranee vanhetessaan, vai onko se niin, että itse paranen vanhetessani, koska vasta nyt ymmärrän Väyrysen sanomaa paremmin. Väyrynen on oikeasti huippu, jonka takia Lauran kannattaa ehdottomasti kuunnella mitä Paavolla on sanottavaa.

Kun nyt Laura ja Paavo pelaisivat yhteen pussiin, eivätkä missään nimessä ala mollaamaan toisiaan, niin saamme nähdä, että Suomi-laivan suunta tulee muuttumaan. Se tietenkin tarkoittaa sitä, että ihan jokainen kansallismielinen äänestää. Netissä vouhkaamalla ei muuteta mitään, vaan se numero on mentävä kirjoittamaan vaaliuurnille ihan itse, joko 5 tai 7.
Nuiva kansalainen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 911
 • Liked: 3149
 • Sivistynyt maahanmuuttokriitikko.
Katsoin pätkän tuota Tampereen tenttiä. Väyrynen puhui siinä nykyajan materialismista, joka hänen mukaansa johtaa ennen pitkään ihmiskunnan tuhoon. Paavo keskittyisi kuulemma elämässä materian sijaan hengellisyyteen. Just joo, ja täällä syytettiin Huhtasaarta hihhuliksi, vaikka hän puhuu uskonasioista vain suoraan kysyttäessä. :roll: Tietääkö muuten kukaan, mitä se Väyrysen paljon puhuma "ihmiskuntapolitiikka" käytännössä tarkoittaa? Jossain tentissä tuli esille, että se on joku Väyrysen ja Haaviston yhteinen projekti.
"Maailman parantaminen ei voi olla näin pienen kansan tärkein tehtävä. Meidän vaikutuksemme maailman menoon on promillen luokkaa. Sekin on hieman yläkanttiin laskettu. Meidän tärkein tehtävämme on huolehtia tästä maasta, suomalaisten turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Kukaan muu ei sitä tee."
-Gustav Hägglund 6.6.2015

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 12 547
 • Liked: 15460
 • Soon korkeemmas käres!
Minusta Kirsi Heikel sanoo huulilta luettuna: "Mitä". Olisitteko samaa mieltä siitä, että huulet liikkuivat samoin kuin mitä-sanaa sanottaessa?

Korvanapista kuului ilmiselvästi ohjeita, sillä hän näytti keskittyvän kuuntelemiseen ja samalla hän veti viivoja papereihinsa. Ilmeisesti paperilla oli keskustelunaloitteita Lauralle kiusallisiksi arvioiduista aiheista, joista hän veti jonkin yli tai valitsi jonkun?

Huomasin saman ihan selkeästi, siellä joku isoveli sanoo mitä tehdään, kuka sitten lie?

Satanen vetoa, siellä on ex Aamulehden päätoimittaja Jouko Jokinen, joka vihaa perussuomalaisia. 2015 eduskuntavaaleissa erehtyi kirjoittamaan lehteensä, että Aamulehden tenteissä perussuomalaiset olivat hyvin valmistuneita, asiallisia sanavalmiita ja vieläpä moni oli korkeasti koulutettu.
Tuon jälkeen hän ilmeisesti alkoi pelätä persuja. Tai jotain.

Kun viime keväänä perussuomalaisten puheenjohtajakandidaatit olivat Jokisen tentattavana yleisön edessä, Jokinen väitti Halla-ahon ajattelevan jotain asiaa tavalla x. Jussi vastasi, että ei hän näin ole sanonut. Jokinen sanoi, että näin hän on ymmärtänyt. Jussi pahoitteli jos joku ymmärtää hänen puheensa väärin. Tässä kohtaa tuli kuuluisa dialogi:
Jokinen: Onko sinun puheesi jotenkin vaikeasti ymmärrettävää
Jussi: Olen hieman jäävi vastaamaan tähän yhtään mitään. Itse ymmärrän itseäni varsin hyvin.

Jussi sai raikuvat aplodit ja Jokinen oli nolattu totaalisesti. Nyt tämä pelle on YLE:n päätoimittaja ja varmaan nuppi punaisena kiljui Heikelin korvanappiin. Ei ihmekään, että Heikel menetti malttinsa. Aivan sama jos ukko huutaa muijalleen, niin muija huutaa stressaantuneena lapsilleen vaikkei  tällä olisi mitään näitä vastaan. Silti. Verorahoitteinen putiikki. Rahat pois YLE:ltä ...

-i-
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 30 454
 • Liked: 18124
Kun viime keväänä perussuomalaisten puheenjohtajakandidaatit olivat Jokisen tentattavana yleisön edessä, Jokinen väitti Halla-ahon ajattelevan jotain asiaa tavalla x. Jussi vastasi, että ei hän näin ole sanonut. Jokinen sanoi, että näin hän on ymmärtänyt. Jussi pahoitteli jos joku ymmärtää hänen puheensa väärin. Tässä kohtaa tuli kuuluisa dialogi:
Jokinen: Onko sinun puheesi jotenkin vaikeasti ymmärrettävää
Jussi: Olen hieman jäävi vastaamaan tähän yhtään mitään. Itse ymmärrän itseäni varsin hyvin.

Jussi sai raikuvat aplodit ja Jokinen oli nolattu totaalisesti.

En ymmärrä miksi Jokinen koki olevansa nolattu. Olisi vaan nauraa hekotellut yleisön kanssa Jussin lohkaisulle. Jonninjoutavia nolosteluita! Herkkähipiäistä.

Maija Poppanen

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 6 830
 • Liked: 7805
 • white trash
Kun media haukkuu Laura Huhtasaarta hymyilystä niin siinä on tarkoitus ohjata Laura hymyilemään vähemmän.

Mä pahoin pelkään, et median tavoite tuolla esityksellä oli pikemminkin luoda kuva Laurasta tyhjäpäisenä, kihertelevänä tytönhupakkona (jonka sanomisia ei kukaan tietenkään ota vakavasti). Surullista, et meidän naisten asemasta huoltakantava Yle on noin herkästi leimakirveen kanssa liikenteessä, kun tarkoitus pyhittää keinot.

Se taas, kuinka "aito" se Huhtasaaren hymy on - on aivan toinen juttu. Moni tuntuu ajattelevan, et "aito" hymy on jotenkin mystinen ja mahdoton harjoitella.

Ei ole. Ei siinä edes tarvitse tekohymyillä, kun suggeroi itsensä oikeaan tunnetilaan  :)

nimetönkeskustelija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 943
 • Liked: 1855
On se sinänsä kumma että politiikkaa ei saa tehdä sen enempää hymyillen mutta ei vakavastikaan jos linja on väärä. Missä vaiheessa toimittajista tuli tommosia idiootteja, jotka yleisen sanoman sijaan keskittyy johonkin hemmetin pärstäkertoimeen? Kyllä rappio rehottaa jo pitkällä tässä maassa.
Eikö jokaiselle tullut jos selväksi että kommunismi ei ole koskaan toiminut missään? Mistä näitä uusmarxisteja oikeen sikiää?

Don Nachos

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 049
 • Liked: 359
Tietääkö joku, miksi toimittajalla on korvanappi, johon joku antaa haastattelun aikana ohjeita?
Eikö toimittaja voisi valmistaa kysymyksiä etukäteen? Onko toimittaja laiska? Onko toimittaja vajakki? Miksei toimittajiksi valita sen verran fiksuja tyyppejä, että osaavat edes omin neuvoin puhua?
Jos et kerran ihan oikeasti tiedä. Ihan jokaisella ohjelmalla mikä televisiosta tulee on ohjaaja ja tuottaja. Toimittaja on vain duunissa ja tekee enimmäkseen sitä mitä tuottaja/ohjaaja on päättänyt. Ei eroa mitenkään sinun työpaikasta missä pomot vetää isommat linjaukset.

Suorissa lähetyksissä toimittaja ei voi vilkuilla kelloa. Niinpä tuottaja/ohjaaja pitää kartalla missä mennään ajan kanssa. Ohjaamosta myös kerrotaan millä kameralla kuvataan ja mihin suuntaan. He myös päättävät aiheen vaihtamisesta. Katsojaluvut on tuottajan vastuulla. Hänen pitää pitää huoli että ohjelma pysyy kiinnostavana. Ohjaajan pitää pitää huoli että ohjelma rullaa eteenpäin sujuvasti.

Nyt tiedät miksi suorissa lähetyksissä (ja monissa muissakin ohjelmissa) käytetään korvanappeja.
"Religion was invented when the first con man met the first fool."
- Mark Twain

Skeptikko

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 10 413
 • Liked: 11425
Bottia pitää kauko-ohjata. Toimittajat on ikäänkuin keinoälyn primitiivinen esiaste. Toimittajille syötetään haluttu agenda ja odotetaan, että nämä toimii täysin agendan mukaisesti. Ovat vain kovin epävakaita ja alttiita mokailemaan. Kun keinoäly alkaa ottamaan pakkaa haltuun, olen varma, että se tuhoaa toimittajat ensimmäisenä: "off with their heads". Olisihan se täysin looginen juttu.

Toimittajattaren korvanappi pitäisi radiokaapata ja lähettää sitten riittävän hyvin muunnetulla äänellä jotain uusia komentoja. Aluksi jotain vähän asiallisempaa, mutta sitten loppua kohti voisi vaikka käskeä kotkottamaan, vaappumaan kuin kana ja alkaa tanssia tiputanssia.

« Viimeksi muokattu: 13.01.2018, 13:11:47 kirjoittanut Skeptikko »
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/