UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: Laura Huhtasaari valittiin Perussuomalaisten presidenttiehdokkaaksi  (Luettu 386075 kertaa)

arpi

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 170
 • Liked: 309
  • Profiili
Vielä enemmän rauhallisuutta ja tyyneyttä puheeseen kaipaisin Lauralta. Aika ajoin puhe tuntuu edelleen kiihtyvän loppua kohden, jopa niin ettei Laura ehdi kunnolla hengittää lauseiden välissä, ja sellainen on todella ärsyttävää kuunnella.
... malttia, tyyneyttä ja rauhallisuutta vaan lisää ...

Toki tyyli on paljon jo parantunut ihan ensimmäisistä tenteistä ja haastatteluista, mutta petrattavaakin edelleen on.

Väyrynen on huikea esiintyjä. Puhetta on suorastaan nautinnollista kuunnella. Kyllä Väykkä on ehdottomasti Suomen ykköspolitiikko esiintymisessä. Väykkä sopisi Lauralle vaikka oppi-isäksi :)
 


 
« Viimeksi muokattu: 12.01.2018, 20:09:02 kirjoittanut arpi »

Puuha-Pepe

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 184
 • Liked: 56
 • isäm maanpuollustelija
  • Profiili
Tietääkö joku, miksi toimittajalla on korvanappi, johon joku antaa haastattelun aikana ohjeita?
Eikö toimittaja voisi valmistaa kysymyksiä etukäteen? Onko toimittaja laiska? Onko toimittaja vajakki? Miksei toimittajiksi valita sen verran fiksuja tyyppejä, että osaavat edes omin neuvoin puhua?

Siksi että toimittajaa voidaan ohjata etänä Soroksen komentobunkkerista.

Tai vaihtoehtoisesti ohjelman ohjaaja antaa ohjeita ohjelmaan kulkuun liittyen, esim. mikä kamera kuvaa tms. infoa.

ISO

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 500
 • Liked: 13205
 • I just want my money.
  • Profiili
Anteeksipyytely, selittely ja itsensä muuttaminen on ne viimeiset asiat joihin saa lähteä mukaan.

Siihen ovat sortuneet uuvatit, ja kannatus meni sen sileän tien.

Noitten asioitten vaatiminen on vihervasemmistolaisen median tapa käyttää valtaansa väärin, siihen ei sovi sortua, vaan on oltava vahva ja omapäinen ja rehellisesti mitä oikeasti on.

Sillälailla tuolla pärjää, ja saa kannatusta ja ääniä.
Syyrialainen Nesrin, 20, kertoo:
Hänen mukaansa häirinnältä voi arabikulttuurissa välttyä, jos ei puhu miehille ja välttää kaikenlaista kontaktia, ”merkkien antamista”.

Mehud

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 371
 • Liked: 8547
 • Parempi kuin muslimi! Aina! Oi! Oi! Oi!
  • Profiili
Tietääkö joku, miksi toimittajalla on korvanappi, johon joku antaa haastattelun aikana ohjeita?
Eikö toimittaja voisi valmistaa kysymyksiä etukäteen? Onko toimittaja laiska? Onko toimittaja vajakki? Miksei toimittajiksi valita sen verran fiksuja tyyppejä, että osaavat edes omin neuvoin puhua?

Tuossa Ylen tentissä, missä Lauran hymyä arvosteltiin, ei haastattelijan korvanappi toiminut. Siksi toimittaja vaikutti ääliöltä. Vastaus kysymykseesi: Toimittelijoilla on korvanapit siksi, jotta he vaikuttaisivat YLEn mielipiteen valvojilta, ei ääliöiltä! Nyt se ei onnistunut, koska korvanappi oli sökönä ja toimittelijan piti vetää koko homma luomuna, siis ilman kontrolloitua mediavalvonnan dopingia!
"Se, että eurooppa ei ammu tunkeilijoita rajoilleen, ei kerro euroopan hyvyydestä, vaan sen saamattomuudesta!" - Mehud-

Suojele lastasi monikulttuurisuudelta. Kerro heille tarinoita entisestä Suomesta ja nykyisestä ruotsista. Siinä oppii tyhmempikin kakara äänestämään oikein kun aika koittaa. Näytä itse esimerkkiä!

Risto A.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 625
 • Liked: 4700
  • Profiili
Tietääkö joku, miksi toimittajalla on korvanappi, johon joku antaa haastattelun aikana ohjeita?
Eikö toimittaja voisi valmistaa kysymyksiä etukäteen? Onko toimittaja laiska? Onko toimittaja vajakki? Miksei toimittajiksi valita sen verran fiksuja tyyppejä, että osaavat edes omin neuvoin puhua?

Bottia pitää kauko-ohjata. Toimittajat on ikäänkuin keinoälyn primitiivinen esiaste. Toimittajille syötetään haluttu agenda ja odotetaan, että nämä toimii täysin agendan mukaisesti. Ovat vain kovin epävakaita ja alttiita mokailemaan. Kun keinoäly alkaa ottamaan pakkaa haltuun, olen varma, että se tuhoaa toimittajat ensimmäisenä: "off with their heads". Olisihan se täysin looginen juttu.

---

Lauran luonteenpiirteessä on tiettyä luontaista käskevyyttä. Miehille luontainen reaktio on vastustaa sellaista. Se on kuitenkin tässä tapauksessa positiivinen piirre Laurassa, koska johtajalla tulee olla käskevä luonne. Roomalaisilla oli tälle oma nimi, mitä en nyt muista, mutta pitivät sitä luontaista ominaisuutta - mitä ei kenellekään kouluteta, vaan sitä joko on tai ei ole - kovassa arvossa.

Tuo on huono ominaisuus jos on käskevä ja tyhmä ihminen.

Jos on käskevä ja älykäs ihminen, jonka tavoitteet on ilmiselvästi täysin allekirjoitettavissa - silloin sitä pitää yrittää päästä sen jäkätyskompleksin yli (mikä on siis luontainen reaktio miehellä suhteessa käskevään naiseen) ja alkaa suhtautumaan Lauraan de facto tulevana Suomen Armeijan Ylipäällikkönä.

if I must wear the name, maybe I should start playing the game.

writer

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 637
 • Liked: 9781
  • Profiili
On varsin mielenkiintoinen asetelma, että samaan aikaan kun tällä palstalla suhtaudutaan pääasiassa hyvin kielteisesti istuvaan presidenttiin, useimmat silti lähes varauksetta kannattavat henkilöä, josta voidaan perustellusti kysyä, että suhtautuuko itse ehdokas sinne päinkään samalla tavalla? Esimerkiksi helmikuussa 2016 Huhtasaari kirjoitti suorastaan ihailevalta näyttävän blogikirjoituksen Niinistöstä:

Lainaus käyttäjältä: Laura Huhtasaari
Terveisiä valtiopäivien avajaisista. Meillä on tolkun presidentti. Ei puutu suhteellisuudentajua. Hän näkee asioiden rajat ja ääriviivat. Kun viisaat vaikenevat, eniten huutava ottaa vallan. Nyt on aika viisaiden puhua. Presidenttimme on ottanut paikkansa arvojohtajana. Kunnioitan.

Siitä, että Huhtasaari on kehunut Niinistön ulkopoliittista linjaa vielä vaalikampanjan aikanakin, tulinkin jo maininneeksi eräässä aiemmassa viestissäni.

Sauli Niinistö osoitti aiemmin tolkullisuutta puheillaan, mutta myöhemmin perui yhtäkkiä suunnilleen kaikki sanomisensa. Sauli sai kai negatiivista palautetta tolkullisuudestaan, joten varmuuden vuoksi perui alkuperäisen sanomansa. Myöhemmin hyökkäsi myös Jussi Halla-ahoa kohtaan ja vaati kohtaamaan sisällissodan vastakkainasettelun traumat. Lauran veto olikin puhua Totuuskomission perustamisesta, joka tutkisi lähihistorian poliitikkojen teot.

Sauli Niinistö Lokakuussa 2015 kun Suomen maahanmuuttoviraston linja irakilaisten ja somalien osalta oli monta kertaa muita pohjoismaita löysempi käsitellyissä turvapaikkahakemuksissa.

Tämä siis silloin oli Sauli Niinistön mielestä tärkein asia kun suomen rajat olivat auki ja yli 500 turvapaikka-matkailijaa tuli suomeen PÄIVÄSSÄ useiden turvallisten maiden halki hakemaan turvapaikkaa Migrin löysän linjan ja Juha Sipilän talolahjoituksen houkuttelemana:Lainaus
Sauli Niinistö Ylen Ykkösaamussa: "Pakolaiset ovat täällä ja heitä tulee lisää"

Lauantai 17.10.2015 klo 10.51

Presidentti Sauli Niinistö on puhunut lauantaina aamulla Ylen Ykkösaamussa turvapaikanhakijoiden kotouttamisesta. Niinistö pitää monikulttuurisuutta mahdollisuutena.

Sauli Niinistö vieraili tänä aamuna Ylen ykkösaamussa.

- Pakolaisvirta tulee jatkumaan myös lähivuosina, presidentti Niinistö ennustaa Ylen Ykkösaamussa.

Hän linjaa, että nyt on kyse siitä, miten Suomi kykenee kotouttamaan pakolaiset ja integroimaan heidät yhteiskuntaan. Niinistö vetoaa siihen, että nyt on oltava valmis elämän ja kulttuurin monipuolistumiseen.

- Kesällä käytiin monikulttuurisuuskeskustelu, jossa käytiin kovaa kinaa. Unohdettiin sana kotouttaminen. Nyt on hyvä suunta julkisessa keskustelussa, kun puhutaan kotouttamisesta, presidentti Niinistö kannustaa Ylen haastattelussa.


- Minusta on tärkeää, että kotouttaminen ja monikulttuurisuus ymmärretään ilmiöiksi, jotka voivat toimia yhtä aikaa.
"Maassa maan tavalla" on paljon haukuttu termi, mutta se tarkoittaa demokratian, tasa-arvon ja ihmisoikeuksien kunnioittamista, kuten Suomessa on totuttu kunnioittamaan. Sen ulkopuolelle jää paljon sellaista elämää, jossa monikulttuurisuus voi toimia, Niinistö vetoaa.

- Tänne tulevat pakolaiset eivät tule tänne autettaviksi, vaan he voivat osallistua itse elämisensä rakentamiseen.

Niinistö kiinnittää haastattelussa huomiota kieliesteiden ja muiden sopeutusmisesteiden poistamiseen.

- Pakolaiset ovat täällä ja heitä tulee lisää riippumatta siitä, miten Suomi menettelee.

Niinistö toteaa, että ei kannata rajojen sulkemista. Kun Ylen Ykkösaamussa kysytään solidaarisuuden rajasta, Niinistö painottaa ihmisyyden vastuusta.

- Monessa suhteessa toimimme oman etumme mukaisesti, kun tunnemme solidaarisuutta. Ei koskaan tiedä, mitä maailmassa tapahtuu.

Niinistö muistuttaa Ylen haastattelussa 1990-luvun ajasta, jolloin venäläisiä pelättiin saapuvan Suomeen satoja tuhansia.

Presidentti totea hieman myöhemmin myös, että raja kulkee kuitenkin jossain, sillä Suomen työttömyystilanne on otettava huomioon.

Kun Niinistöltä kysyttiin Ylellä mielipidettä pääministeri Juha Sipilän (kesk) talon lahjoittamiseen turvapaikanhakijoiden käyttöön, hän oli vaitonainen.

- Se oli ele, jonka hän halusi tuolloin antaa.

Ylen haastattelun lopussa Niinistö iloitsee siitä, että Suomen asunnottomien määrä on vähentynyt.

- Yhä useampi asunnoton saa katon päänsä päälle.

TIINA SAARI

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015101720527529_uu.shtmlSauli Niinistön toiminnassa/toimimattomuudessa ja lausunnoissa syksyllä 2015 EI OLLUT tolkun hiventäkään...


Toivottavasti YKSIKÄÄN persujen kannattaja tai muuten maahanmuuttokriittinen ei Sauli "suomi ei voi sulkea rajoja sulkeutumatta itse" Niinistöä äänestä!!!


Paavo Väyrynen paljastaa Sauli Niinistön euro-puliveivauksen jossa Sauli Niinistö petkutti, huijasi ja ujutti suomalaiset ja Suomen euroon ilman kansanäänestystä ja ilman edes kunnollista eduskuntakäsittelyä pelkällä tiedonannolla:

https://www.youtube.com/watch?v=GncxoW11v4Y

pistäkää jakoon

Ritva Puolakka

 • Nimellinen
 • Jäsen^^
 • ***
 • Viestejä: 211
 • Liked: 236
  • Profiili
Vielä enemmän rauhallisuutta ja tyyneyttä puheeseen kaipaisin Lauralta. Aika ajoin puhe tuntuu edelleen kiihtyvän loppua kohden, jopa niin ettei Laura ehdi kunnolla hengittää lauseiden välissä, ja sellainen on todella ärsyttävää kuunnella.
... malttia, tyyneyttä ja rauhallisuutta vaan lisää ...

Toki tyyli on paljon jo parantunut ihan ensimmäisistä tenteistä ja haastatteluista, mutta petrattavaakin edelleen on.

Väyrynen on huikea esiintyjä. Puhetta on suorastaan nautinnollista kuunnella. Kyllä Väykkä on ehdottomasti Suomen ykköspolitiikko esiintymisessä. Väykkä sopisi Lauralle vaikka oppi-isäksi :)

Sinänsä itse olen sitä mieltä, että Lauran liian hidastetut puheet vaikuttavat tehdyiltä, joten mielestäni hänen pitää esittää asiansa, niin kuin hän ne luontaisesti esittää. Silloin, kun hän napakasti sanoo mitä ajattelee, niin silloin hän on parhaimmillaan.

Väyrynen näemmä paranee vanhetessaan, vai onko se niin, että itse paranen vanhetessani, koska vasta nyt ymmärrän Väyrysen sanomaa paremmin. Väyrynen on oikeasti huippu, jonka takia Lauran kannattaa ehdottomasti kuunnella mitä Paavolla on sanottavaa.

Kun nyt Laura ja Paavo pelaisivat yhteen pussiin, eivätkä missään nimessä ala mollaamaan toisiaan, niin saamme nähdä, että Suomi-laivan suunta tulee muuttumaan. Se tietenkin tarkoittaa sitä, että ihan jokainen kansallismielinen äänestää. Netissä vouhkaamalla ei muuteta mitään, vaan se numero on mentävä kirjoittamaan vaaliuurnille ihan itse, joko 5 tai 7.
Nuiva kansalainen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 708
 • Liked: 2579
 • Sivistynyt maahanmuuttokriitikko.
  • Profiili
Katsoin pätkän tuota Tampereen tenttiä. Väyrynen puhui siinä nykyajan materialismista, joka hänen mukaansa johtaa ennen pitkään ihmiskunnan tuhoon. Paavo keskittyisi kuulemma elämässä materian sijaan hengellisyyteen. Just joo, ja täällä syytettiin Huhtasaarta hihhuliksi, vaikka hän puhuu uskonasioista vain suoraan kysyttäessä. :roll: Tietääkö muuten kukaan, mitä se Väyrysen paljon puhuma "ihmiskuntapolitiikka" käytännössä tarkoittaa? Jossain tentissä tuli esille, että se on joku Väyrysen ja Haaviston yhteinen projekti.
"Maailman parantaminen ei voi olla näin pienen kansan tärkein tehtävä. Meidän vaikutuksemme maailman menoon on promillen luokkaa. Sekin on hieman yläkanttiin laskettu. Meidän tärkein tehtävämme on huolehtia tästä maasta, suomalaisten turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Kukaan muu ei sitä tee."
-Gustav Hägglund 6.6.2015

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 657
 • Liked: 11662
 • Soon korkeemmas käres!
  • Profiili
Minusta Kirsi Heikel sanoo huulilta luettuna: "Mitä". Olisitteko samaa mieltä siitä, että huulet liikkuivat samoin kuin mitä-sanaa sanottaessa?

Korvanapista kuului ilmiselvästi ohjeita, sillä hän näytti keskittyvän kuuntelemiseen ja samalla hän veti viivoja papereihinsa. Ilmeisesti paperilla oli keskustelunaloitteita Lauralle kiusallisiksi arvioiduista aiheista, joista hän veti jonkin yli tai valitsi jonkun?

Huomasin saman ihan selkeästi, siellä joku isoveli sanoo mitä tehdään, kuka sitten lie?

Satanen vetoa, siellä on ex Aamulehden päätoimittaja Jouko Jokinen, joka vihaa perussuomalaisia. 2015 eduskuntavaaleissa erehtyi kirjoittamaan lehteensä, että Aamulehden tenteissä perussuomalaiset olivat hyvin valmistuneita, asiallisia sanavalmiita ja vieläpä moni oli korkeasti koulutettu.
Tuon jälkeen hän ilmeisesti alkoi pelätä persuja. Tai jotain.

Kun viime keväänä perussuomalaisten puheenjohtajakandidaatit olivat Jokisen tentattavana yleisön edessä, Jokinen väitti Halla-ahon ajattelevan jotain asiaa tavalla x. Jussi vastasi, että ei hän näin ole sanonut. Jokinen sanoi, että näin hän on ymmärtänyt. Jussi pahoitteli jos joku ymmärtää hänen puheensa väärin. Tässä kohtaa tuli kuuluisa dialogi:
Jokinen: Onko sinun puheesi jotenkin vaikeasti ymmärrettävää
Jussi: Olen hieman jäävi vastaamaan tähän yhtään mitään. Itse ymmärrän itseäni varsin hyvin.

Jussi sai raikuvat aplodit ja Jokinen oli nolattu totaalisesti. Nyt tämä pelle on YLE:n päätoimittaja ja varmaan nuppi punaisena kiljui Heikelin korvanappiin. Ei ihmekään, että Heikel menetti malttinsa. Aivan sama jos ukko huutaa muijalleen, niin muija huutaa stressaantuneena lapsilleen vaikkei  tällä olisi mitään näitä vastaan. Silti. Verorahoitteinen putiikki. Rahat pois YLE:ltä ...

-i-
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 29 352
 • Liked: 16010
  • Profiili
Kun viime keväänä perussuomalaisten puheenjohtajakandidaatit olivat Jokisen tentattavana yleisön edessä, Jokinen väitti Halla-ahon ajattelevan jotain asiaa tavalla x. Jussi vastasi, että ei hän näin ole sanonut. Jokinen sanoi, että näin hän on ymmärtänyt. Jussi pahoitteli jos joku ymmärtää hänen puheensa väärin. Tässä kohtaa tuli kuuluisa dialogi:
Jokinen: Onko sinun puheesi jotenkin vaikeasti ymmärrettävää
Jussi: Olen hieman jäävi vastaamaan tähän yhtään mitään. Itse ymmärrän itseäni varsin hyvin.

Jussi sai raikuvat aplodit ja Jokinen oli nolattu totaalisesti.

En ymmärrä miksi Jokinen koki olevansa nolattu. Olisi vaan nauraa hekotellut yleisön kanssa Jussin lohkaisulle. Jonninjoutavia nolosteluita! Herkkähipiäistä.

Maija Poppanen

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 6 230
 • Liked: 6799
 • white trash
  • Profiili
Kun media haukkuu Laura Huhtasaarta hymyilystä niin siinä on tarkoitus ohjata Laura hymyilemään vähemmän.

Mä pahoin pelkään, et median tavoite tuolla esityksellä oli pikemminkin luoda kuva Laurasta tyhjäpäisenä, kihertelevänä tytönhupakkona (jonka sanomisia ei kukaan tietenkään ota vakavasti). Surullista, et meidän naisten asemasta huoltakantava Yle on noin herkästi leimakirveen kanssa liikenteessä, kun tarkoitus pyhittää keinot.

Se taas, kuinka "aito" se Huhtasaaren hymy on - on aivan toinen juttu. Moni tuntuu ajattelevan, et "aito" hymy on jotenkin mystinen ja mahdoton harjoitella.

Ei ole. Ei siinä edes tarvitse tekohymyillä, kun suggeroi itsensä oikeaan tunnetilaan  :)

nimetönkeskustelija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 943
 • Liked: 1851
  • Profiili
On se sinänsä kumma että politiikkaa ei saa tehdä sen enempää hymyillen mutta ei vakavastikaan jos linja on väärä. Missä vaiheessa toimittajista tuli tommosia idiootteja, jotka yleisen sanoman sijaan keskittyy johonkin hemmetin pärstäkertoimeen? Kyllä rappio rehottaa jo pitkällä tässä maassa.
Eikö jokaiselle tullut jos selväksi että kommunismi ei ole koskaan toiminut missään? Mistä näitä uusmarxisteja oikeen sikiää?

Don Nachos

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 683
 • Liked: 286
  • Profiili
Tietääkö joku, miksi toimittajalla on korvanappi, johon joku antaa haastattelun aikana ohjeita?
Eikö toimittaja voisi valmistaa kysymyksiä etukäteen? Onko toimittaja laiska? Onko toimittaja vajakki? Miksei toimittajiksi valita sen verran fiksuja tyyppejä, että osaavat edes omin neuvoin puhua?
Jos et kerran ihan oikeasti tiedä. Ihan jokaisella ohjelmalla mikä televisiosta tulee on ohjaaja ja tuottaja. Toimittaja on vain duunissa ja tekee enimmäkseen sitä mitä tuottaja/ohjaaja on päättänyt. Ei eroa mitenkään sinun työpaikasta missä pomot vetää isommat linjaukset.

Suorissa lähetyksissä toimittaja ei voi vilkuilla kelloa. Niinpä tuottaja/ohjaaja pitää kartalla missä mennään ajan kanssa. Ohjaamosta myös kerrotaan millä kameralla kuvataan ja mihin suuntaan. He myös päättävät aiheen vaihtamisesta. Katsojaluvut on tuottajan vastuulla. Hänen pitää pitää huoli että ohjelma pysyy kiinnostavana. Ohjaajan pitää pitää huoli että ohjelma rullaa eteenpäin sujuvasti.

Nyt tiedät miksi suorissa lähetyksissä (ja monissa muissakin ohjelmissa) käytetään korvanappeja.

Skeptikko

 • Nuivaniemi
 • Jäsen^^^
 • *
 • Viestejä: 9 474
 • Liked: 9874
  • Profiili
Bottia pitää kauko-ohjata. Toimittajat on ikäänkuin keinoälyn primitiivinen esiaste. Toimittajille syötetään haluttu agenda ja odotetaan, että nämä toimii täysin agendan mukaisesti. Ovat vain kovin epävakaita ja alttiita mokailemaan. Kun keinoäly alkaa ottamaan pakkaa haltuun, olen varma, että se tuhoaa toimittajat ensimmäisenä: "off with their heads". Olisihan se täysin looginen juttu.

Toimittajattaren korvanappi pitäisi radiokaapata ja lähettää sitten riittävän hyvin muunnetulla äänellä jotain uusia komentoja. Aluksi jotain vähän asiallisempaa, mutta sitten loppua kohti voisi vaikka käskeä kotkottamaan, vaappumaan kuin kana ja alkaa tanssia tiputanssia.

« Viimeksi muokattu: 13.01.2018, 13:11:47 kirjoittanut Skeptikko »
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

td

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 1 188
 • Liked: 1045
 • Hiljainen enemmistö. Emme kadu tehokkaasti.
  • Profiili
Bottia pitää kauko-ohjata. Toimittajat on ikäänkuin keinoälyn primitiivinen esiaste. Toimittajille syötetään haluttu agenda ja odotetaan, että nämä toimii täysin agendan mukaisesti. Ovat vain kovin epävakaita ja alttiita mokailemaan. Kun keinoäly alkaa ottamaan pakkaa haltuun, olen varma, että se tuhoaa toimittajat ensimmäisenä: "off with their heads". Olisihan se täysin looginen juttu.

Toimittajattaren korvanappi pitäisi radipokaapata ja lähettää sitten riittävän hyvin muunnetulla äänellä jotain uusia komentoja. Aluksi jotain vähän asiallisempaa, mutta sitten loppua kohti voisi vaikka käskeä kotkottamaan, vaappumaan kuin kana ja alkaa tanssia tiputanssia.
Riittää että yhteyttä häiritään jotta ohjeita ei voida vastaanottaa. Kaakatus, tiputanssi, vaappuminen ja kotkotus alkaisi toimittelijattarella välittömästi.

edit: Lisätty nämä puuttuvat: "tiputanssi, vaappuminen"
« Viimeksi muokattu: 13.01.2018, 03:14:13 kirjoittanut td »
Suomi on hyvä maa. Se on paras meille suomalaisille. Se on puolustamisen arvoinen maa ja sen ainoa puolustaja on Suomen oma kansa. -Adolf Erik Ehrnrooth #kivapuhe 1939-

writer

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 637
 • Liked: 9781
  • Profiili
Katsoin pätkän tuota Tampereen tenttiä. Väyrynen puhui siinä nykyajan materialismista, joka hänen mukaansa johtaa ennen pitkään ihmiskunnan tuhoon. Paavo keskittyisi kuulemma elämässä materian sijaan hengellisyyteen. Just joo, ja täällä syytettiin Huhtasaarta hihhuliksi, vaikka hän puhuu uskonasioista vain suoraan kysyttäessä. :roll: Tietääkö muuten kukaan, mitä se Väyrysen paljon puhuma "ihmiskuntapolitiikka" käytännössä tarkoittaa? Jossain tentissä tuli esille, että se on joku Väyrysen ja Haaviston yhteinen projekti.

Kaikkien ihmisten elinoloja pitää yrittää parantaa, kehitysyhteistyötä pitää jatkaa ja rahoja siihen lisätä, liikaa ihmisiä on huono juttu eli ihmisvirrat maiden sisällä että asutus keskittyy metropoleihin tai ihmisvirrat maiden välillä on huono juttu, tällä hetkellä kulutetaan liikaa, holtiton väestönkasvu pitäisi saada rauhoittumaan kehitysmaissa, asiat pitäisi ratkaista monenkeskisesti elu Väykkä uskoo aika lailla YK:hon, alkiolainen köyhän asialla olo on tärkeää.

Tämä siis niinkuin minä ymmärrän asian

Lisäksi keskustan ongelmana on Väyrysen mielestä että liberaalit ovat kaapanneet sen.

Väyrynen vastasi muistaakseni kehitysyhteistyöstä kun oli viimeksi ministerinä 2007-2011 ja sai niitä rahoja lisättyä joka oli hänestä saavutus koska uskoo siihen.

Paavo Väyrynen paljastaa Sauli Niinistön euro-puliveivauksen jossa Sauli Niinistö petkutti, huijasi ja ujutti suomalaiset ja Suomen euroon ilman kansanäänestystä ja ilman edes kunnollista eduskuntakäsittelyä pelkällä tiedonannolla:

https://www.youtube.com/watch?v=GncxoW11v4Y

pistäkää jakoon

törö

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 19 901
 • Liked: 7571
  • Profiili
Mä pahoin pelkään, et median tavoite tuolla esityksellä oli pikemminkin luoda kuva Laurasta tyhjäpäisenä, kihertelevänä tytönhupakkona (jonka sanomisia ei kukaan tietenkään ota vakavasti). Surullista, et meidän naisten asemasta huoltakantava Yle on noin herkästi leimakirveen kanssa liikenteessä, kun tarkoitus pyhittää keinot.

Se kuitenkin vastustaa anarkisteja ja islamisteja ja mediaan tehtäviin kuuluu varmistaa oma selustansa olemalla niille mukava.

Persujen mollaaminen on turvallisempaa ja varmaan ne tulevat kuitenkin apuun sitten kun edellä mainitut lellikit alkavat olla tosissaan vaarallisia. Haukutaan vaikka lisää jos meinaavat jättää tulematta.
Kun haluat tietää, mistä suomalaisuudessa todella on kyse, tai tarvitset oppimateriaalia maahanmuuttajien kotouttamiseen.
Lue edes Seita. Se on hyvä luku.

Pohjolan Galápagos

Sekalaisia horinoita:

https://kyynikko.wordpress.com/

Puuha-Pepe

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 184
 • Liked: 56
 • isäm maanpuollustelija
  • Profiili
Tietääkö joku, miksi toimittajalla on korvanappi, johon joku antaa haastattelun aikana ohjeita?
Eikö toimittaja voisi valmistaa kysymyksiä etukäteen? Onko toimittaja laiska? Onko toimittaja vajakki? Miksei toimittajiksi valita sen verran fiksuja tyyppejä, että osaavat edes omin neuvoin puhua?
Jos et kerran ihan oikeasti tiedä. Ihan jokaisella ohjelmalla mikä televisiosta tulee on ohjaaja ja tuottaja. Toimittaja on vain duunissa ja tekee enimmäkseen sitä mitä tuottaja/ohjaaja on päättänyt. Ei eroa mitenkään sinun työpaikasta missä pomot vetää isommat linjaukset.

Suorissa lähetyksissä toimittaja ei voi vilkuilla kelloa. Niinpä tuottaja/ohjaaja pitää kartalla missä mennään ajan kanssa. Ohjaamosta myös kerrotaan millä kameralla kuvataan ja mihin suuntaan. He myös päättävät aiheen vaihtamisesta. Katsojaluvut on tuottajan vastuulla. Hänen pitää pitää huoli että ohjelma pysyy kiinnostavana. Ohjaajan pitää pitää huoli että ohjelma rullaa eteenpäin sujuvasti.

Nyt tiedät miksi suorissa lähetyksissä (ja monissa muissakin ohjelmissa) käytetään korvanappeja.

Ei voi olla noin yksinkertainen selitys. Varmasti joku bilderbergiläinen kuiskailee toimittajan korvaan
persujen kiusausohjeita.  :facepalm:

repo

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 2 340
 • Liked: 1413
 • Sus siunatkoon
  • Profiili
Tästä pitää nostaa iso meteli. Persujahan on Ylen hallintoneuvostossa, laittakaahan vinkkiä edustajallenne.

Taitavat vaan olla loikkareita.

(Vastaus menee jo hieman ohi ketjun aiheesta, mutta yritän tuoda myöhemmissä viesteissä pointin esille, [jos saan viestiteltyä foorumille tänään].)

On siellä vielä onneksi tolkullisuutta ja järkeä edustamassa Immonen (ps) ja Ronkainen (ps).

Mutta jottei totuus unohtuisi heidän mahdollisuuksista vaikuttaa hallitusneuvostossa, niin Immonen ja Ronkainen ovat vain kaksi 23:stä hallintoneuvoston jäsenestä ja siniuuvatti on neuvoston pj. 23:een on laskettu mukaan myös kaksi henkilöstön edustajaa. Heidän äänivallasta ei ole tietoa.

Kuten vuosien saatossa olemme saaneet havaita, miten pahoiksi ihmisiksi PS:n edustajat on leimattu ja kuinka vahvaa on ulkokultainen samanmielisyys vallitsevan oikeamielisyyden kanssa, kun kaikki muu kuin monikulttuuri ja EU-liittovaltio ovat rasistista väärämielisyyttä ja arvottomuutta, niin Immosen ja Ronkaisen mahdollisuudet vaikuttamiseen, joka näkyisi ja tuntuisi jopa meille äänestäjille, ovat lähellä nollaa mutta enemmän kuin nolla (luonnollisesti nolla-vaikutuksen tilanne olisi silloin, kun hallintoneuvostossa ei olisi yhtään nykyisen PS:n edustajaa).

Lähde: https://yle.fi/aihe/artikkeli/2015/01/12/ylen-hallintoneuvosto (vaikka verkkosivun viittauksessa on päivämäärä 12.1.2015, on sivua päivitetty viimeksi 11 päivää sitten, joten oletan sivun olevan ajantasalla hallintoneuvoston edustuksista)
"Tyhmyys ja tietämättömyys lisääntyisivät rajusti, jos kansalaiset joutuisivat netin tiedonjakelun varaan." -- jäsen Takinravistaja

writer

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 637
 • Liked: 9781
  • Profiili
Paavo Väyrynen paljastaa Sauli Niinistön euro-puliveivauksen jossa Sauli Niinistö petkutti, huijasi ja ujutti suomalaiset ja Suomen euroon ilman kansanäänestystä ja ilman edes kunnollista eduskuntakäsittelyä pelkällä tiedonannolla:

https://www.youtube.com/watch?v=GncxoW11v4Y

pistäkää jakoon

writer

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 637
 • Liked: 9781
  • Profiili
Paavo Väyrynen paljastaa Sauli Niinistön euro-puliveivauksen jossa Sauli Niinistö petkutti, huijasi ja ujutti suomalaiset ja Suomen euroon ilman kansanäänestystä ja ilman edes kunnollista eduskuntakäsittelyä pelkällä tiedonannolla:

https://www.youtube.com/watch?v=GncxoW11v4Y

pistäkää jakoon

Ritva Puolakka

 • Nimellinen
 • Jäsen^^
 • ***
 • Viestejä: 211
 • Liked: 236
  • Profiili
Tästä voi katsoa Tampereen tentin:

https://www.aamulehti.fi/uutiset/kaipaan-yksinkertaista-elamaa-ja-pelkistettyja-asioita-jaiko-tampereen-presidentinvaalitentti-valiin-katso-tasta-koko-keskustelu-200666037

Huhtasaari ja Väyrynen esiintyivät molemmat edukseen.

Kyllä vaan, kiitos näistä! :) Nyt kun Laura ja Paavo loppuun saakka jatkavat tällä hyvällä linjalla, niin sitten ei tarvitse muuta kuin miettiä, kumman numeron panee äänestyslappuun. Se on selvä, että meillä on kaksi presidenttiehdokasta, jotka ovat aivan omaa luokkaansa ja he ovat numero 5 ja numero 7. He eivät edes kilpaile keskenään, koska molemmilla on omat kannattajansa. Uskon, että Laura luultavasti saa nuorempien äänet ja Paavo taas vähän varttuneemman väen, mutta ei haittaa vaikka olisi toisinpäinkin, kunhan nyt vaan jokainen kynnellekykenevä suorittaa kansalaisoikeutensa.

Swen OF Sweden

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 845
 • Liked: 808
  • Profiili
Pressan vaalit eivät ole kauneuskilpailu, mutta nyt kun on vain kaksi hyvää ehdokasta, joista on vaikea päättää, niin kannattaa valita kauniimpi ja minusta olisi hyvää, että kerrankin ensimmäistä kertaa historiassamme saisimme
kauniin ja edustavan näköisen presidentin.

Tietysti kauneus on katsojan silmissä, eikä siinä mitään pahaa ole jos joku pitää Paavoa kauniinpana! ;)

Ritva Puolakka

 • Nimellinen
 • Jäsen^^
 • ***
 • Viestejä: 211
 • Liked: 236
  • Profiili
Pressan vaalit eivät ole kauneuskilpailu, mutta nyt kun on vain kaksi hyvää ehdokasta, joista on vaikea päättää, niin kannattaa valita kauniimpi ja minusta olisi hyvää, että kerrankin ensimmäistä kertaa historiassamme saisimme
kauniin ja edustavan näköisen presidentin.

Tietysti kauneus on katsojan silmissä, eikä siinä mitään pahaa ole jos joku pitää Paavoa kauniinpana! ;)

Tässä tapauksessa on sanottava, että kauneus on yksi merkittävä kriteeri, jota ei kannata jättää huomioimatta. Mikä olisikaan parempi vienninedistäjä Suomelle, kuin nuori kaunis älykäs naispresidentti. Jos kaikki puntit menee omissa pähkäilyissään muuten tasan näiden kahden kesken, niin sitten kannattaa ehdottomasti äänestää Lauraa, koska kyllä hän on selvästi kauniimpi kuin Paavo. ;)

Pullervo

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 2 649
 • Liked: 9925
 • antikomintern
  • Profiili
Laura innostaa ja innoittaa.
Kun allah saapuu kaupunkiin
Turkuun, Barcelonaan, Berliiniin,
Brysseliin, Tukholmaan, Pariisiin,
Madridiin, Nizzaan, Manchesteriin,
Pietariin, Lontooseen, New Yorkin World Trade Centeriin...

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 657
 • Liked: 11662
 • Soon korkeemmas käres!
  • Profiili
Jaettiin rouvan kanssa tänään 535 kpl Lauran esitteitä postilaatikoihin. Vaimolle tuli koiran kanssa 8 km kävelyä, mulle auton kanssa 50 km ajoa ja ehkä 3km kävelyä. Lopuksi vielä vedettiin yhdessä 15 km potkukelkoilla. Jos taloudessa on keskimäärin 1,5 äänioikeutettua, nuo läpyskät tavoittivat 800 äänestäjää. Gallupin mukaan 5% kannatuksella tuossa oli 40 Lauran äänestäjää. Jos tavoitellaan 10% kannatusta, mikä olisi enemmän kuin jabba aikanaan sai, niin toivottavasti gallupin mukaan ei-äänestäjille jaetuilla 500 flaijerilla saadaan vähintään toinen 40 äänestäjää Lauralle.

450 flaijeria pitäisi jakaa vielä.

Joo, ja laskuissa en ottanut huomioon äänestysprosenttia.

-i-
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

Kim Evil-666

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 8 745
 • Liked: 31021
 • Saatanalliset säkeet Tervetuloa!
  • Profiili
^ Tuo on kyllä kova suoritus, itsensä likoon laittamista. Nostan sinulle sarvipäistä hattuani. :)

Välihuomiona noihin kauneus ym. persoonaan liittyviin juttuihin:
Itselleni on aivan se ja sama miltä ehdokas näyttää. Kukaan ei ulkoiselle olemukselleen ihmeemmin mahda. Äänestäisin vaikka Vartiaista tai Halosta, jos he edustaisivat oikeaa agendaa. Näissä vaaleissa meillä on persulainen ehdokas. Persut ovat puoluekentästä ainoita, joiden agenda vastaa lähimpänä sitä, mitä olen tilaamassa. Valintani on siis tältä osin helppo.

Persulaisella presidentillä olisi myös tod.näk heijastevaikutusta myönteiseen kehitykseen päivän politiikassa. Mitä suurempi äänisaalis, sitä parempi nuivalle agendalle.
Sävytteisviritteinen ja erittäin Nuiva!
Pohjoinen Perkele! Arktisen alueen Eko-Mörökölli!

Ritva Puolakka

 • Nimellinen
 • Jäsen^^
 • ***
 • Viestejä: 211
 • Liked: 236
  • Profiili
Jaettiin rouvan kanssa tänään 535 kpl Lauran esitteitä postilaatikoihin. Vaimolle tuli koiran kanssa 8 km kävelyä, mulle auton kanssa 50 km ajoa ja ehkä 3km kävelyä. Lopuksi vielä vedettiin yhdessä 15 km potkukelkoilla. Jos taloudessa on keskimäärin 1,5 äänioikeutettua, nuo läpyskät tavoittivat 800 äänestäjää. Gallupin mukaan 5% kannatuksella tuossa oli 40 Lauran äänestäjää. Jos tavoitellaan 10% kannatusta, mikä olisi enemmän kuin jabba aikanaan sai, niin toivottavasti gallupin mukaan ei-äänestäjille jaetuilla 500 flaijerilla saadaan vähintään toinen 40 äänestäjää Lauralle.

450 flaijeria pitäisi jakaa vielä.

Joo, ja laskuissa en ottanut huomioon äänestysprosenttia.

-i-

Hienoa työtä! Tämä on juuri sitä kansalaisaktiivisuutta, jolla jokainen voi konkreettisesti vaikuttaa saavuttaakseen haluamansa lopputuloksen. Kun aikoinaan itse olin aktiivisemmin mukana poliittisessa toiminnassa, niin aina ennen vaaleja, oli pyörän koppa täynnä julisteita ja niitä sitten ympäri Oulua tuli jaettua. Tosin keskustassa oli hankalaa, kun useimpiin kerrostaloihin ei päässyt sisälle, mutta omakotitalo-alueilla oli mukava laittaa postilaatikoihin, kun olivat vielä rivissä.

Oli vaalien tulos sitten mikä tahansa, niin itse ainakin tietää tehneensä parhaansa ja teidän tapauksessa rouva ja perheen koira myös. :)


Elemosina

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 381
 • Liked: 9000
  • Profiili
Helsingin Eteläsataman lähelle on laitettu (tai ovat voineet olla jo jonkin aikaakin) perinteiset vaalitaulut. Kaikki pressaehdokkaat siististi, numerojärjestyksessä rivissä.
Eikä kenenkään taulua ole sotkettu, hyvä niin.

(Nyt jos joku menee sotkemaan niin lienee Hommaa lukeva äärianarkistisuvaitsevainen joka ärsyyntyi tekstistäni, olen siis maalittanut pressaehdokkaat)
Avoimilla rajoilla tuhottiin avoin yhteiskunta
EU-turistien CV http://hommaforum.org/index.php/topic,6906.msg1324730.html#msg1324730

diipadaapa

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 467
 • Liked: 680
 • asiallinen öyhöttäjä
  • Profiili
Eikä kenenkään taulua ole sotkettu, hyvä niin.

Joku törkimys oli piirtänyt Laura Huhtasaarelle aatu-viikset.
Ensin Suomelle annettiin itsenäisyys, sen jälkeen sitä puolustettiin ja nyt se luovutetaan pois. Kaikki tämä sadassa vuodessa. Ympyrä sulkeutuu.

https://www.youtube.com/watch?v=QBhOzRvkERc