Kirjoittaja Aihe: Paikallisyhdistykset ja uusi PS-johto  (Luettu 45591 kertaa)

qwerty

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 004
 • Liked: 9481
Vs: Paikallisyhdistykset ja uusi PS-johto
« Vastaus #60 : 06.07.2017, 23:36:47 »
Keravan perussuomalaiset ovat täysin nykyisen puoluejohdon takana. Näin on myös asianlaita Järvenpäässä ja Tuusulassa.

Hyvä. Onko muuten yksikään ollut vastaan? Vantaa voisi tempaista ja irtautua. Tuolla porukalla ja puheenjohtajistolla ei yllättäisi.  @Johannes Nieminen mitään tarkempaa tietoa siitä mikä meininki? Eihän tuota porukkaa Halla-aholaiseksi voi kutsua, edes huumorilla.

Tuomas Tähti

 • Asiantuntija
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 575
 • Liked: 913
 • Nationalisti
  • Verkkosivusto
Vs: Paikallisyhdistykset ja uusi PS-johto
« Vastaus #61 : 07.07.2017, 14:19:19 »
Turun Perussuomalaiset ry:n hallitus on puoluekokouksen jälkeen kokoontunut yhden kerran, 29.6.2017. Tuossa kokouksessa yhdistyshallitus linjasi kannattavansa Jyväskylän puoluekokouksessa demokraattisesti valittua puoluejohtoa. Samassa kokouksessa myös päätettiin erottaa uuvatteihin loikannut Maria Lohela Perussuomalaisten Turun valtuustoryhmästä.

Lähteet:

https://turku.perussuomalaiset.fi/kannanotto/tukea-puoluejohdolle/

https://turku.perussuomalaiset.fi/uutinen/maria-lohela-erotettiin-valtuustoryhmasta/

Johannes Nieminen

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 693
 • Liked: 85
  • Nieminen.info
Vs: Paikallisyhdistykset ja uusi PS-johto
« Vastaus #62 : 10.07.2017, 13:41:37 »
Keravan perussuomalaiset ovat täysin nykyisen puoluejohdon takana. Näin on myös asianlaita Järvenpäässä ja Tuusulassa.

Hyvä. Onko muuten yksikään ollut vastaan? Vantaa voisi tempaista ja irtautua. Tuolla porukalla ja puheenjohtajistolla ei yllättäisi.  @Johannes Nieminen mitään tarkempaa tietoa siitä mikä meininki? Eihän tuota porukkaa Halla-aholaiseksi voi kutsua, edes huumorilla.

Vantaalla valtuustoryhmästä lähti kaksi valtuutettua. Sen jälkeen valtuustoryhmä ilmoitti olevansa valitun puoluejohdon takana. Paikallisyhdistys ei ole tehnyt minkäänlaista kannanottoa suuntaan tai toiseen, joka on kyllä harmi. En kyllä usko jäsenten parissa mahdollisia loikkaajia olevan kuin muutamia yksittäisiä.
Helsinkiläistynyt entinen Vantaan kaupunginvaltuutettu 2009-2017. Yksi Nuivan Vaalimanifestin allekirjoittajista.

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 22 409
 • Liked: 52777
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Vs: Paikallisyhdistykset ja uusi PS-johto
« Vastaus #63 : 16.07.2017, 14:54:25 »
Lapin perussuomalaiset ovat vankasti uuden puoluejohdon takana.

https://www.lapinkansa.fi/lappi/lapin-perussuomalaiset-jatkavat-puolueessa-eronneita-vain-muutamia-200268074/ (16.7.2017)

Lainaus
Lapin perussuomalaiset jatkavat puolueessa – eronneita vain muutamia

Sinikka Pylkkänen


Lapin perussuomalaiset jatkavat päättäväisinä ja yhtenäisenä perussuomalaisessa puolueessa, tiedottaa perussuomalaisten Lapin piirin hallitus. Piirihallituksen mukaan puolueen jäsenyydestä luopuneita on vain muutamia parissa paikallisessa yhdistyksessä.

Sen sijaan paikallisyhdistyksiin on liittynyt kokonaan uusia jäseniä runsaasti. Myös aiemmin jäsenyydestä luopuneita on palannut riveihin.

Piirihallituksen mukaan Lapin perussuomalaiset jatkavat suomalaisuuden vaalimista. "Perussuomalaiset rp. on ainoa rehellisesti EU-kriittinen toimija Suomessa. Suomalaisten tulee ensisijaisesti rahoittaa oman kansansa avuntarpeessa olevien päivittäistä elämää", tiedotteessa todetaan.

Piirihallitus on seurannut puolueen tilannetta koskevaa julkista keskustelua hämmentyneenä. Sen mukaan keskustelussa on demonisoitu henkilöitä ja leimattu perussuomalaiset puolueen jäsenet ja äänestäjät rasisteiksi.

Piirihallitus korostaa, että maahanmuutto- ja ulkomaalaispolitiikasta käytävän keskustelun on oltava mahdollista ilman rasistikortin esiin nostamista.
Äänestys: Etnonationalismi, kyllä vai ei? Eli kannatatko vai etkö? Käy antamassa äänesi!

https://hommaforum.org/index.php/topic,129465.0.html

qwerty

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 004
 • Liked: 9481
Lainaus
Puheenjohtaja Jussi Halla-ahon linjapuhe 22.8.2017 Hyvinkäällä eduskuntaryhmän kesäkokouksessa.

Arvoisa kaupunginjohtaja, hyvä Perussuomalaisten eduskuntaryhmä!

Aluksi lämpimät kiitokset Hyvinkään kaupungille ystävällisestä vastaanotosta sekä tietysti myös siitä, että eduskuntaryhmämme on saanut täältä erinomaisen puheenjohtajan. Itsellänikin on Hyvinkääseen liittyviä, pääasiassa hyviä muistoja 25 vuoden takaa, jolloin työskentelin hetken aikaa kaupungin nuorisotoimistossa.

Viime päivinä Suomessa on tapahtunut asioita, joihin on pakko ottaa kantaa tässäkin puheenvuorossa. Sanon kuitenkin ensin muutaman sanan puolueemme tilanteesta, joka on ollut kesän aikana paljon tapetilla. Välittömästi Jyväskylän kesäkuisen puoluekokouksen jälkeen hiukan yli puolet kansanedustajistamme erosi eduskuntaryhmästä ja perusti uuden ryhmän. Kesän mittaan olemme saaneet uutta tietoa tämän operaation taustoista ja motiiveista sekä omia lähteitämme pitkin että median kiitettävän toiminnan ansiosta.

Julkisuudessa on puhuttu paljon puolueen hajoamisesta. Kesäkuussa tilanne näyttikin huolestuttavalta, ja kentällä vallitsi suuri epätietoisuus siitä, mitä on tapahtumassa. Eräät tahot levittivät paikkansapitämättömiä väitteitä puolueen valtaamisesta, sen muuttumisesta yhden asian puolueeksi tai ääriliikkeeksi. Kesän aikana sekä minä että muu puheenjohtajisto ja puoluesihteeri, samoin kuin kansanedustajamme, olemme käyneet paljon hyviä keskusteluja piirijärjestöjen ja paikallisyhdistysten ihmisten kanssa, kuulostelleet tunnelmia ja parhaamme mukaan oikaisseet väärinkäsityksiä ja hälventäneet niitä aiheettomia huolia ja pelkoja, joita ihmisillä on ollut puolueen linjan ja olemuksen suhteen.

Nyt, kun aikaa on kulunut hiukan yli kaksi kuukautta, voidaan tyytyväisyydellä todeta, että puolue on selvinnyt koettelemuksistaan varsin hyvin. Osa kansanedustajista lähti omille teilleen, osa omien intressiensä vuoksi ja osa huonon harkinnan vuoksi, mutta puolue ei ole hajonnut. Paikallisyhdistyksissä ja valtuustoryhmissä eroamisia tai loikkaamisia on ollut hyvin vähän. Niissäkin tapauksissa kyse on usein ollut henkilöistä, jotka ovat olleet pettyneitä esimerkiksi kunnallisvaalimenestykseensä tai luottamuspaikkajakoihin. He ovat kenties ajatelleet, että dramaattisella lähdöllä he saavat hetken julkisuutta, jonka he toivovat muuttuvan poliittiseksi menestykseksi jatkossa. Jää nähtäväksi, mutta en uskalla povata näille henkilöille pitkää poliittista ikää.

Jotkut tiedotusvälineet, samoin kuin loikkarit itse, ovat puhuneet siitä, että Perussuomalaisissa on nyt käynnissä stalinistinen puhdistus ja että eri tavalla ajattelevia savustetaan pihalle. Tosiasia on, että puolueesta ei Jyväskylän puoluekokouksen jälkeen ole erotettu yhtäkään ihmistä. Loikanneiden kansanedustajien katsottiin eronneen itse, ja muutamalle muulle on lähetetty selvityspyyntö heidän julkisuuteen antamiensa lausuntojen vuoksi. Tämä on täysin normaalia menettelyä missä tahansa puolueessa.

Vaikka tapahtumat sinänsä olivat harmillisia ja varsinkin järkyttäviä, uusi tilanne antaa meille myös mahdollisuuden aloittaa puhtaalta pöydältä ja terveemmältä pohjalta. Perussuomalaisten kannatus puolittui kahden vuoden hallitustaipaleen aikana, eikä tätä voi selittää pelkällä hallitusvastuun raskaudella. Jos voisi, myös hallituskumppaneiden kannatus olisi romahtanut. Sille vaihtoehdolle, jota me tarjosimme vaaliohjelmassamme vuonna 2015, on varmasti kysyntää. Ympäristössä tapahtuneiden muutosten, etenkin siirtolaiskriisin, vuoksi sille on luultavasti kysyntää enemmän kuin koskaan. Ongelma on siinä, että suuri osa äänestäjistämme menetti luottamuksensa haluumme ja kykyymme edistää tätä vaihtoehtoa hallituksessa. Meidän tehtävämme on palauttaa tämä menetetty luottamus. Se tapahtuu nostamalla takaisin toiminnan keskiöön ne teemat, joissa me olemme vaihtoehto muille puolueille ja joiden vuoksi ihmiset ovat äänestäneet meitä. Fokus on nyt pidettävä omassa tekemisessä, eikä gallupeissa. Kun teemme sitä, mitä meidän odotetaan tekevän, kannatus tulee perässä.

Puheenjohtajakampanjani keskeisenä teemana oli puolueen muuttaminen keskustelevammaksi ja moniäänisemmäksi. Puolue ei saa olla yhden miehen show, jossa tieto ei kulje, ajatukset eivät vaihdu, ja asiat päätetään ylhäällä ja tuodaan tiedoksi muille. Olen erittäin iloinen siitä vapautuneesta ja yhteenhitsautuneesta tunnelmasta, joka vallitsee niin kentällä kuin varsinkin eduskuntaryhmässä. Ryhmä on pienempi kuin ennen, mutta se on parempi, ja uskon kansanedustajiemme jakavan tämän tunteen. Seuraavien eduskuntavaalien jälkeen ryhmä on taas nykyistä suurempi.

Perussuomalaisten linjasta on puhuttu ja kyselty paljon. Itse näkisin, että kantavat teemamme ovat kansallinen etu ja sisäinen solidaarisuus. Kansallisella edulla tarkoitamme sitä, että suomalaisen julkisen vallan ensisijainen tehtävä on olla Suomen kansan edunvalvoja. Ketään muuta ei meidän etumme kiinnosta. Lisäksi on vaikea keksiä muutakaan perustetta Suomen valtion olemassaololle. Solidaarisuudella tarkoitamme sitä, että kaikki suomalaiset, ikään, terveydentilaan, asuinpaikkaan tai tuloluokkaan katsomatta, pidetään menossa mukana. Tämän solidaarisuuden on kuitenkin oltava sisäistä, ensisijaisesti omaan kansaan kohdistuvaa, koska muuhun meillä ei realistisesti ole resursseja. Kukaan muu ei rahoita suomalaista yhteiskuntaa kuin suomalainen yrittäjä ja työntekijä. Jos rahoittajien määrä pysyy ennallaan tai kutistuu, mutta saajien määrä kasvaa esimerkiksi huonon maahanmuuton myötä, kykymme huolehtia kenestäkään loppuu ennemmin tai myöhemmin. Tämä on matemaattinen tosiasia, jota mikään määrä hurskastelua ei muuksi muuta. Kansallisen edun ja sisäisen solidaarisuuden linja erottaa meidät niin oikeistosta kuin vasemmistosta. Se on hyvä lähtökohta kaikilla politiikan sektoreilla, joita kansanedustajamme myöhemmin tänään tiedotustilaisuudessa käsittelevät.

Hyvät kokouksen osallistujat!

Turussa tehtiin viime perjantaina islamistinen terrori-isku, jossa kuoli kaksi ihmistä ja haavoittui useampi. Teko oli osa sitä loputonta iskujen sarjaa, josta koko Eurooppa on saanut kärsiä viimeisten vuosien aikana. Meitä on moitittu siitä, että teemme iskulla politiikkaa. Se on kuulemma mautonta. Totuuden nimessä on sanottava, että olemme puhuneet leväperäisen turvapaikkapolitiikan vaaroista vuosia. Silloin meitä syytettiin aiheettomien pelkojen lietsomisesta.

Media ja poliitikot ovat vähätelleet tapahtunutta mm. sillä, että liikenteessä kuolee paljon enemmän ihmisiä. Tämä on totta, mutta liikenne on ihmisten elämälle välttämätöntä. Sen riskit on pakko hyväksyä osaksi elämää. Sen sijaan huono maahanmuuton hallinta on poliittinen valinta. Sen riskit ovat tuottamuksellisia. Sen lieveilmiöt ovat pitkälti vältettävissä, mutta tämä vaatii rohkeutta ja poliittista tahtoa. Kuolonuhrit Turussa tai viime syksynä Kajaanissa eivät ole ainoa hinta päättäjien kyvyttömyydestä. Moni muu on tullut ryöstetyksi, pahoinpidellyksi tai raiskatuksi. Pelkästään vastaanotto- ja kotoutusmenoihin uppoaa vuosina 2015-2018 lähes kaksi miljardia euroa. Nämä olisivat kaikkien mielestä suuria rahoja, jos kyse olisi mistä tahansa muusta kuin maahanmuutosta.

Miten päättäjämme kantavat vastuuta aikaansaannoksistaan? Puuhaamalla maksutonta terveydenhoitoa maassa laittomasti oleskeleville. Syyllistämällä suomalaisia. Puhumalla yksittäistapauksista. Vaatimalla malttia ja halauksia. Me olemme esittäneet konkreettisia, toteuttamiskelpoisia ja tehokkaita ratkaisuja aiemmin, ja esitämme niitä jatkossakin.

Tiedustelulainsäädäntö on Turun tapahtumien myötä nytkähtämässä liikkeelle, mikä on hyvä asia. Mielenkiintoista kuitenkin on, että tässä tapauksessa ollaan valmiita kajoamaan perustuslakiin kiireellisellä aikataululla. Miksi sama perustuslaki on nähty ylittämättömäksi esteeksi, kun siihen vetoamalla on tyrmätty Perussuomalaisten esittämiä, tilanteen vaatimia muutoksia esimerkiksi turvapaikkakäytäntöihin? Miksi silloin ei ole ollut halua eikä valmiutta tilanteen vaatimiin muutoksiin perustuslaissa?

Hyvä kokousväki!

Puoluejohdon puolesta kiitän eduskuntaryhmää hyvin alkaneesta yhteistyöstä ja toivotan parasta tarmoa alkavan syksyn haasteisiin. Sekä tietenkin hyvää kesäkokousta!
https://www.perussuomalaiset.fi/news/jussi-halla-ahon-linjapuhe-eduskuntaryhman-kesakokouksessa-hyvinkaalla/

qwerty

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 004
 • Liked: 9481
Vs: Paikallisyhdistykset ja uusi PS-johto
« Vastaus #65 : 23.08.2017, 13:02:18 »
Iltalehdessä on pitkähkö artikkeli eiliseltä. Tuossa on myös yksi uusi (?) paljastus kabineteista.

Halla-ahon mukaan hänen johtamansa perussuomalaiset on moniäänisempi
Lainaus
- Suuryritykset lobbaavat itselleen säännöt, kiertävät verot eikä poliittisilla päättäjillä ole enää siinä vaiheessa valtaa, perussuomalaisten tuleva presidenttiehdokas Laura Huhtasaari selittää kannattajilleen Hyvinkään kirjastoaukiolla.

Toisella puolella aukiota kansalainen kysyy perussuomalaisten puheenjohtajalta Jussi Halla-aholta, "miksi meidän pitää elättää tätä porukkaa, kun Viro luistelee niin mukavasti".

- Se on totta, että nämä ihmiset pääsisivät Viroonkin, mutta siellä ei ole mitään, mikä houkuttelisi heitä, Halla-aho vastaa.

Toinen kansalainen päivittelee, että "kaiken huippu" oli se, kun pääministeri Juha Sipilä (kesk) lupasi talonsa turvapaikanhakijoiden käyttöön.

- Se oli vähän sinisilmäinen, ei se ymmärtänyt, miten nopeasti tieto kulkee tänä päivänä maailmassa, Halla-aho kommentoi.
Keskustelu etenee marokkolaisiin turvapaikanhakijoihin: eräs rouva hämmästelee, miksi Marokosta tulee väkeä Suomeen, koska "eihän siellä ole mitään sotaa".

- Jos jostakin löytyy riittävän typerä maa elättämään niitä (marokkolaisia), niin mikseivät ne tulisi, Halla-aho vastaa naiselle.
Lainaus
Halla-ahon puheet toimintakulttuurin muuttumisesta eivät ole vain sanahelinää, perussuomalaisten kansanedustajat vakuuttavat.

- Meillä jaettiin sanktioita sekä viime että tällä kaudella milloin mistäkin, mikä herätti jäsenten keskuudessa aika paljon närää, puolueen eduskuntaryhmästä Facebook-kirjoituksensa aiheuttaman kohun vuoksi kaksi vuotta sitten määräajaksi eronnut Olli Immonen sanoo.

- Puheenjohtaja keskustelee kansanedustajien kanssa. Puhutaan meille tärkeistä asioista eikä höpötetä, mitä keskusta ja kokoomus ovat käskeneet hallituksessa tekemään, Ville Tavio kuvailee.

Jani Mäkelä kiittelee, että "erimielisyyksistä voidaan keskustella", mikä ei kuulemma ole ollut aiemmin itsestäänselvyys. Mäkelä lisää, että puolue antoi hallituksessa ollessaan liikaa periksi.

Mäkelä väittää kesäkuussa puolueen johdosta väistyneen Timo Soinin suuttuneen, kun yhdeksän perussuomalaisten edustajaa vaati maaliskuussa hallitusta kiirehtimään turvapaikkapoliittisen toimenpideohjelman täytäntöönpanoa.

- Se saatiin pidettyä kulisseissa, mutta se oli tosi paha tilanne. Meille luvattiin paljon tiukennuksia hallitusohjelmaan, mutta osoittautui, että sitä (turvapaikkapoliittista ohjelmaa) ei ollut aikomuskaan toteuttaa. Se oli kova paikka, kun se ymmärrettiin.
Lainaus
Erakon maineesta huolimatta Halla-aho vaikuttaa nauttivan toritapahtumastakin, johon kuuluu erottamattomana osana kuvissa poseeraaminen.

- Tämä on ollut tosi mielenkiintoista ja aika palkitsevaa. Meininki on ollut hyvä, Halla-aho tiivistää puheenjohtajakautensa alkutaipaleen.

- Tässä on monia toimintasuuntia, missä pitää olla aktiivinen: paljon läsnäoloa ja yhteydenpitoa ihmisiin. Sitten on poliittinen homma ( :) ) ja eduskuntaryhmä. Tekemistä riittää, päivät täyttyvät, Halla-aho jatkaa.

Halla-aho on kasvattanut kesän aikana parran. Halla-ahon mukaan "kotoa on tullut noottia" kasvokarvoituksen vuoksi, mutta tyyli pysyy ennallaan ainakin syyskuuhun saakka.

- Näillä mennään.

Jorma M.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 181
 • Liked: 9994
 • tökerö, tyhmä ja köyhä
Vs: Paikallisyhdistykset ja uusi PS-johto
« Vastaus #66 : 12.09.2017, 00:45:39 »

Kokoomus ihquttaa

http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/siniset%20pielavesi-69953


Kaikki Pielaveden valtuutetut loikkasivat Uuvatteihin.


Pienen Pielaveden kunnan 27 valtuutetusta viisi on ollut perussuomalaisia. He ja kaksi varavaltuutettua tiedottivat maanantai-iltana perustaneensa valtuustoryhmän Sininen sitoutumaton Pielavesi ja lakkauttaneensa aiemman perussuomalaisten valtuustoryhmän.

"Jyväskylän kokouksen jälkeinen puolueen kahtiajakautuminen vahvisti valtuustoryhmämme arvoihin retrohenkisesti sekä voimallisesti aijempaa Suomen Maaseudun puolueen ideologiataustaa", ryhmä toteaa tiedotteessaan.

"Haluamme olla myös esimerkkinä miten valtuustoryhmä tällaisen hajaannuksen jälkeen sopimisella sekä yhteistyöllä voidaan pitää yhtenäisenä ja jopa vahvistaa sitä. Teemme yhteistyötä edelleen kaikkien muiden puolueiden sekä ryhmittymien kanssa. Haluamme olla myös tukemassa Sininen tulevaisuus ry.n kehitystä", tiedotteessa todetaan.

qwerty

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 004
 • Liked: 9481
2017-09-30: Vantaan Perussuomalaiset ry: Syyskokous valitsi uuden puheenjohtajan
Lainaus
Vantaan Perussuomalaisten syyskokous pidettiin Tikkurilassa 30.9.2017. Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho tervehti vantaalaisia perussuomalaisia ja kertoi puolueen vetovoiman kasvusta ja linjakkaasta poliittisesta toiminnasta niin eduskunnassa kuin ympäri Suomea.

Kokouksessa valittiin yksimielisesti yhdistyksen puheenjohtajaksi Johannes Nieminen, joka on on puolueen pitkäaikainen vaikuttaja Vantaalla. Nieminen korosti sitä, että Vantaan Perussuomalaiset tulevat näkymään Vantaalla vieläkin vahvemmin.

”Presidentinvaalikampanja tulee näkymään. Keskiviikkona 8. marraskuuta pidämme kaikille avoimen PS-foorumin Tikkurilasssa, johon saapuu presidenttiehdokkaamme Laura Huhtasaari”, kertoo tuore puheenjohtaja Johannes Nieminen.

Tarkemmat tiedot tapahtumasta löytyvät Vantaan Perussuomalaisten verkkosivustolta.

Asukkaiden ääni entistäkin tarkemmin kuuluviin

Nieminen ottaa myös kantaa Vantaan kuntapolitiikkaan. Hän kertoo vantaalaisten ottavan jatkuvasti yhteyttä mm. koulujen sisäilmaongelmista, segregaatiosta, taloudesta ja monista hyvin henkilökohtaisistakin asioista. Niemisen mukaan ihmiset kokevat ettei heidän äänensä kuulu ja monet ovat hyvin tukalassa tilanteessa.

”En pysty ymmärtämään sitä, että uhraamme lapset, nuoret ja aikuisetkin. Sisäilmaongelmat ovat todellisuutta ja odotan, että kaupungin nimeämä työryhmä saa tämän osalta tuloksia aikaiseksi. Tarvitsemme ihmisistä välittävän positiivisen Vantaan, joka uskaltaa myös tarttua vaikeisiin asioihin, kuten mm. segregaation aiheuttamiin ongelmiin”, toteaa Johannes Nieminen.

Kokouksessa valittiin myös uusi hallitus (ei ole päivitetty vielä, arvaan että tuossa kävi iso luuta). Vantaan Perussuomalaiset jatkavat työtään kaupunkilaisten parissa.

Onnittelut @Johannes Nieminen :D

Johannes Nieminen

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 693
 • Liked: 85
  • Nieminen.info
Vs: Paikallisyhdistykset ja uusi PS-johto
« Vastaus #68 : 01.10.2017, 10:15:04 »
Kiitokset onnittelusta. Otin haasteen vastaan ja tiedossa on, että tehtävää on aika reippaasti. Hallitus kyllä muuttui hyvin paljon, sillä halusimme uusia aktiiveja mukaan, mutta myös tuttuja tekijöitä on mukana. Nämä päivitetään sivuille aikanaan, kun toiminta uudella kokoonpanolla käynnistyy. Toimikausi alkaa poikkeuksellisesti jo kohtapuolin, sillä presidentinvaalit ovat alkuvuodesta eikä silloin ole aikaa koneiston kasaamiseen.
Helsinkiläistynyt entinen Vantaan kaupunginvaltuutettu 2009-2017. Yksi Nuivan Vaalimanifestin allekirjoittajista.

qwerty

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 004
 • Liked: 9481
Suomen Uutiset
Lainaus
FB Jussi Halla-aho

Lapin piirin syyskokous Rovaniemellä sujui hienoissa tunnelmissa Kaisa Juuson johdolla. Onnittelut Mika Mikkoselle, joka valittiin uudeksi puheenjohtajaksi, ja kiitokset Terho Korpikoskelle, joka veti piiriä varapuheenjohtajana kesäkuusta alkaen!

Mukana matkalla myös tuleva presidentti ( ;D ) Laura Huhtasaari sekä poliittinen suunnittelija Riikka Purra. Lordinaukiolla riitti aamupäivällä kansaa.

Keväällä 2019 otamme Lapin!

Erottuvassa paidassa oleva Riikka pois kuvien keskeltä! Se on Lauran paikka. Tai tässä tapauksessa Mika Mikkosen.

Hannu Niemi

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 554
 • Liked: 129
 • No amount of belief makes something a fact
Vs: Paikallisyhdistykset ja uusi PS-johto
« Vastaus #70 : 23.10.2017, 17:15:35 »
Lainaus
Minulla on paljon yhteistä arvopohjaa perussuomalaisten kanssa, ja siksi koen, että se on minulle juuri oikea puolue lähteä kansakunnan asioita edistämään.


https://www.suomenuutiset.fi/tony-halmeen-vakivahva-tukimies-veikko-vallin-palaa-juurilleen-liittyy-tampereen-psn-valtuustoryhmaan/

Arvopohja mainittu!
"ensisijaisesti hyysäreinä ja mokuttajina. Toissijaisesti ollaan Bilderbergin tahdottomia sätkynukkeja. Jos aikaa jää, niin toimitaan myös natottajina, kukkiksina, stalinisteina ja ek:n juoksupoikina."
Miska Rantanen kysymykseeni tiedonvälittäjä vai mielipidevaikuttaja

pingviini

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 450
 • Liked: 236
Vs: Vistbacka ei jatka piirin johdossa
« Vastaus #71 : 13.11.2017, 12:18:54 »
Lainaus
Perussuomalaisveteraani Raimo Vistbacka ei tavoittele jatkoa puolueen Etelä-Pohjanmaan piirin johtoon. Perussuomalaisten piirijärjestö valitsee uudet luottamushenkilöt Kauhavalla pidettävässä kokouksessaan 26.11.

–En pyri. Aikansa kutakin. Eiköhän yli 30 vuotta puolueen erilaisissa vastuullisissa tehtävissä riitä, Vistbacka viestittää Uudelle Suomelle.

Vistbacka oli perussuomalaisten ensimmäinen puheenjohtaja sekä ensimmäinen ja ainoa kansanedustaja kahdeksan vuoden ajan. Puolueen 20-vuotisjuhlakokouksen kynnyksellä Vistbacka muisteli Uudessa Suomessa, että olisiko puoluetta enää pystyssäkään, jos hän ei olisi tuota aikaa taistellut.

Etelä-Pohjanmaan piirin puheenjohtajan tehtävien ohella hän toimii yhä Perussuomalaisten Tukisäätiön puheenjohtajana.

Vistbacka vastusti Jussi Halla-ahon valintaa puheenjohtajaksi viime kesän puoluekokouksessa. Puolueen eduskuntaryhmän jakauduttua Vistbacka totesi, ettei hänen johtamallaan tukisäätiöllä ole kiinnostusta tukea Halla-ahon perussuomalaisia. Nykyinen puoluejohto on kannustanut Vistbackaa eroamaan puolueesta.

Tätä toivetta Vistbacka ei kuitenkaan ole täyttänyt. Aikeitaan hän ei toistaiseksi avaa.

–Seuraan katseella kuten tähänkin saakka, Vistbacka sanoo.


https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/235009-halla-ahoa-vastustanut-ps-veteraani-aikansa-kutakin-eikohan-yli-30v-riita

AngleHedd

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 412
 • Liked: 677
 • Man of Constant Sorrow
Vs: Paikallisyhdistykset ja uusi PS-johto
« Vastaus #72 : 01.03.2019, 22:14:47 »
Laitetaan tänne kun en muutakaan keksinyt.

Viimeinen PS lehti.
Semmoinen pläläys että ei paremmasta väliä.

Täällä Tuusulassa näköjään jaettu jokaiseen kotiin.(?)

Helsingissä ei ole näkynyt.

Mikä on strategia?
Onko lähetetty jonnekin ja toisaalle ei, vai onko tähän päässyt taas establishment iskemään?
Hiekkaahan siellä...

kgb

 • Globaali kulttuurimarksisti
 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 6 893
 • Liked: 4763
 • A spherical bastard
Vs: Paikallisyhdistykset ja uusi PS-johto
« Vastaus #73 : 02.03.2019, 14:50:54 »
Lehtiä saa tilata nipuittain jos haluaa niitä jakaa, eli paikallisten aktiivisuus on avainasemassa siinä. Ilmeisesti Tuusulassa on aktiivisempaa porukkaa liikkeellä.
Iku-Routa: Tä? Mitä väliä jollain tykkäyksillä on?

sattuma

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 537
 • Liked: 1112
Vs: Paikallisyhdistykset ja uusi PS-johto
« Vastaus #74 : 02.03.2019, 15:16:58 »
Laitetaan tänne kun en muutakaan keksinyt.

Viimeinen PS lehti.
Semmoinen pläläys että ei paremmasta väliä.

Täällä Tuusulassa näköjään jaettu jokaiseen kotiin.(?)

Helsingissä ei ole näkynyt.

Mikä on strategia?
Onko lähetetty jonnekin ja toisaalle ei, vai onko tähän päässyt taas establishment iskemään?

Tuskin jokaiseen kotiin.  Vaalilehden luukuttaminen on tosiaan vapaaehtoisten vastuulla. Itse on joskus näitä luukuttanut. Kun näin, ettei ainakaan oma luukutus tuottanut tulosta, niin luovuin hommasta.

Luukutuksen sijasta suositaan jakamaan lehtiä paikoilla, jossa ihmiset liikkuvat. Tällöin vastaanottaja voi kieltäytyä, ja säästytään turhalta paperinkierrätykseltä.

AngleHedd

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 412
 • Liked: 677
 • Man of Constant Sorrow
Vs: Paikallisyhdistykset ja uusi PS-johto
« Vastaus #75 : 02.03.2019, 15:24:26 »
OK. Kiitos tiedosta!
Hiekkaahan siellä...

Tagit: