UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: 2017-06-13 VU / Wille Rydman: Yhteistyöhön on kyettävä Jussi Halla-ahonkin kanssa  (Luettu 27867 kertaa)

pneuma

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 342
 • Liked: 370
Vs: 2017-06-13 VU / Wille Rydman: Yhteistyöhön on kyettävä
« Vastaus #60 : 22.11.2017, 07:06:19 »
Ja sitten voidaan kaikki toivoa loputtomiin, että ihan kohta PS vetää sen yli 50 % kannatuksen ja pääsee hallitsemaan maata yksin? En usko, että on ihan hetkeen kyllä tapahtumassa, joten tällä hetkellä paras toivo olisi saada nuivamyönteisiä ehdokkaita sisään myös muihinkin puolueisiin.

Saa ja kannattaa toki yrittää. Kuitenkaan noin suurta suunnanmuutosta en ole nähnyt kokoomuksen toimijoissa. Ei tarvita monipuoluejärjestelmässä yli 50% 30% asettanee jo pääministeripuolueasemaan ja selvään yliotteeseen mitä laukkujakoon ja muuhun tulee. jo hiukan yli 20% oppositiossa ja nouseva kannatus asettaa nykyisen mallin jatkumisen hankalaan asemaan kun toimivaa hallitusta ei saada koottua. Saksassa afd ja liberaalit saivat sen verran ja saa nähdä onko luvassa uusintavaalit vai miten toimivat.

Tässä nyt ei oteta huomioon Suomen poliittisen järjestelmän erityispiirteitä. Täällähän jopa Kokoomus ja Vasemmistoliitto ovat olleet samassa hallituksessa jo kolmesti. Vrt. esimerkiksi Saksassa olisi täysin mahdoton ajatus, että Die Linke ja CDU olisivat samassa hallituksessa. Sen takia - elleivät muut puolueet jostain syystä ajaudu paljon etäämmälle toisistaan kuin ne ovat nykyään, niin ne voivat aina niin halutessaan muodostaa "rintaman ihmisyyden puolesta" tms. ja sitä kautta marginalisoida PS:n. OK, uskon, että 30 prosentin kannatus PS:lle nipin napin riittäisi asioiden muuttamiseen, mutta näin hajanaisessa, äänikynnyksettömässä monipuoluejärjestelmässä se ei vain ole realismia - sodanjälkeisen ajan ennätyshän on SDP:n 28,25 prosenttia vuodelta 1995. Vaikka ihmiset laajalti pitäisivätkin PS:n maahanmuuttolinjauksista, niin ei mitenkään onnistuttaisi rakentamaan sellaista ohjelmaa, josta ei löytyisi jotain, joka karkottaa hyvin suuren osan maahanmuuttokriittisistä äänestäjistä muiden puolueiden äänestäjiksi. Tässä on yksi syy, miksi olen pitänyt ja pidän yksisilmäistä "kaikki PS:n puolesta, muut ovat pettureita ja hajottajia"-linjaa todella vakavana virheenä. Pakostakin tarvitaan muitakin maahanmuuttokriittisiä puolueita. Paras pitkän aikavälin strategia on mielestäni siinä, että maahanmuuttokriittiset tavalla tai toisella ottavat haltuun oikeisto- vasemmisto- jaottelun poliittisen keskustan, koska joskus oikeistolaisemmin ajattelevat voivat vielä menettää halunsa tehdä yhteistyötä poliittisen kentän vasemman laidan kanssa. Jos siinä tilanteessa heidän ainoa vaihtoehtonsa on maahanmuuttokriittinen keskusta, tämä asettaa sen vaa'ankieliasemaan, jossa sillä on hyvin paljon vaikutusvaltaa. Sen sijaan oikeiston (siis Kokoomuksen) nuivistuminen, vaikka se onnistuisikin, ei auta yhtä paljon, koska sellaista ei ole näköpiirissä, että keskustan puolueet eivät voisi tehdä yhteistyötä vasemmiston kanssa oikeisto-vasemmistosyistä.

Ja siitä olen kovin skeptinen, että onko Kokoomuksen käännyttäminen kovin realistinen ajatus pitkään aikaan. Rydmaniin suhtaudun myönteisesti ja pidän häntä ihan aitona tapauksena, mutta muistakaa, että ei yksi pääsky kesää tee ja meidän vaalijärjestelmässämme ääni menee ensisijaisesti listalle, ei yksittäisille henkilöille.

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 33 646
 • Liked: 76085
Lainaus
Wille Rydman: Maahanmuutosta

Maahanmuutto voi synnyttää kukoistavia yhteiskuntia, sellaisia kuten Yhdysvallat, Kanada, Australia tai Uusi-Seelanti. Toisaalta maahanmuutto voi myös murskata alleen kokonaisia sivilisaatioita. Intiaanit loistavine korkeakulttuureineen jauhautuivat raunioiksi eurooppalaisen massamaahanmuuton jaloissa. Myös Rooman valtakunnan ja antiikin kulttuurien tuhon keskeisiä syitä oli holtittomien kansainvaellusten aiheuttama kaaos.

Aikalaisten on aina ollut vaikea hahmottaa muuttoliikkeen seurauksia. Usein maahanmuuton mullistavat vaikutukset on tiedostettu vasta siinä vaiheessa, kun niihin on ollut jo liian myöhäistä reagoida. Intiaanit tervehtivät ensimmäisiä eurooppalaisia maahantulijoita ilmeisesti jonkinlaisina jumalolentoina, joiden eteen kannettiin aarteita ja joita kestittiin korkea-arvoisina vieraina. Jos joku aikalaisintiaaneista olisi keksinyt väittää, että uudet tulijat olivat vain ensipisaroita valtavasta hyökyaallosta, joka olisi muutamassa sukupolvessa hukuttava vuosituhantiset kulttuurit alleen, häntä tuskin olisi otettu vakavasti.

Tuskin saattoivat myöskään roomalaiset kuvitella, että hunnien hyökkäysten tieltä pakolaisiksi lähteneistä köyhistä ja monin tavoin primitiivisistä gooteista voisi koskaan olla perusteellisempaa uhkaa organisoituneelle ja sivistykseltään ylivertaiselle roomalaisvallalle. Tai että Arabian niemimaan alkukantaisten beduiinien uuden uskonnon liikkeelle laittamat sotaisat laumat lopulta hävittäisivät Rooman valtakunnan jäänteistä senkin, mitä edellisistä kansainvaelluksista vielä oli jäänyt jäljelle.

On välttämätöntä ymmärtää, että maahanmuutto aina ja kaikkialla mullistaa perusteellisesti sitä aluetta, johon se kohdistuu. Kuinka paljon ja mihin suuntaan, riippuu muuton määrästä ja laadusta. Eurooppaan viime vuosikymmeninä kohdistunut muuttopaine on niin raju, että se määrien, nopeuden ja kohtaavien kulttuurien erilaisuuden puolesta jättää kevyesti varjoonsa Rooman valtakunnan romahduttaneet kansainvaellukset.

Niin ikään on välttämätöntä ymmärtää, etteivät aikamme kansainvaellukset ole tilapäinen tai itsestään ohimenevä ilmiö. On myös harhaanjohtavaa puhua pakolaisuudesta, sillä konfliktit selittävät siitä vain murto-osan. Varsinainen syy muuttopaineen taustalla on Afrikan väestöräjähdys. Sille ei ole näköpiirissä loppua, vaikka tilanne esimerkiksi Syyriassa rauhoittuisikin.
...
Wille Rydmanin blogi 9.10.2018
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 34 211
 • Liked: 43272
 • Mengelen Viisikko joukkotuhoamassa suomalaisia
Tietenkin Kokoomuksessa on moniratasmiehiä.

Tuntematta asiaa sen enempää, voisin kuvitella, että siellä on myös niitä, jotka eivät halua tuhota Suomea.
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Kansalliset rajat ovat sille este.”
— Soros
 
“Tarkoitus pyhittää [Suomen hallituksen] keinot, kun on kyse jihadistien ihmisoikeuksista.”
— Eisernes Kreuz

Ernst

 • Asiantuntija
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 27 057
 • Liked: 20095
Tietenkin Kokoomuksessa on moniratasmiehiä.

Tuntematta asiaa sen enempää, voisin kuvitella, että siellä on myös niitä, jotka eivät halua tuhota Suomea.

Kokoomuksessa on paljon ns. tilikausimiehiä ja naisoletettuja, joiden kiinnostus isänmaan ja kansan kohtalosta, kokonaisten kulttuurien kohtaloista, rajoittuu tilikauteen; osa on jopa kvartaalikokoomuslaisia. Näköala on kapea mutta vastaavasti lyhyt, pelkästä liiketaloudesta oppinsa, sen vähän, imaissut. Voi siellä joku kansojen historiasta kuullut olla Rydmanin lisäksi. Ei monta.
Det humana saknas helt hos Sannfinländarna.
Ihmisyys puuttuu kokonaan perussuomalaisilta.
-Anna-Maja Henriksson (r.)

Uuno Nuivanen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 21 861
 • Liked: 35941
 • Tervalaivan orja
Wille äänestää erehtymättä käskyn mukaan mamutuksen puolesta, kun on napinpainamisen aika. Harmi.
Iltapäivälehdillä voisi olla valmis lööppipohja, jossa lukee: "Persu mokasi jälleen". Siihen alapuolelle sitten vain vaihdettaisiin nimi ja paikkakunta.  - Jussi Halla-aho

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 34 211
 • Liked: 43272
 • Mengelen Viisikko joukkotuhoamassa suomalaisia
Wille äänestää erehtymättä käskyn mukaan mamutuksen puolesta, kun on napinpainamisen aika. Harmi.

Haastattelin kerran Willeä, ja fiilis oli silloin hyvä, muutama vuosi sitten.

Mutta Kokoomuksen paras tyyppikin hyppäsi bildenberg-junaan. En nyt laita nimeä tähän, mutta vakuutti kyllä erinäisissä live-tilaisuuksissa, joita videoin. Pyyhki koko sosialistisen äijäkaartin mennen tullen.

No, se oli silloin se. Nyt systeemi on tehnyt tehtävänsä, kaiketi.
« Viimeksi muokattu: 10.10.2018, 00:04:57 kirjoittanut Lalli IsoTalo »
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Kansalliset rajat ovat sille este.”
— Soros
 
“Tarkoitus pyhittää [Suomen hallituksen] keinot, kun on kyse jihadistien ihmisoikeuksista.”
— Eisernes Kreuz

Riukulehto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 668
 • Liked: 5016
Laura Huhtasaari otti videopäiväkirjassaan kantaa tuohon Rydmanin kirjoitukseen. Laura sanoi mm. Rydmanin keräävän ääniä "Amnesty" Mykkäselle.
https://www.facebook.com/laura.huhtasaari/videos/10161035628715046/
"Olemme eläneet jo pitkään peitellyssä totalitarismissa, missä ylin valta ja media ovat liitossa keskenään. Media on jättänyt asemansa vallan vastapainona ja muuttunut osaksi valtajärjestelmää tavoitteena luoda illuusioita totuuden kertomisen sijaan." Antti Heikkilä 25.5.2020

Vellamo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 835
 • Liked: 21616
Rydman uskaltaa jo nimetä "virtahepoja olohuoneessa", mutta kantti ei riitä tekemään ainuttakaan poliittista avausta siitä, minkä suomalaisessa maahanmuuttopolitiikassa tulisi muuttua ja miten tulisi toimia ym. blogikirjoituksessa mainittujen valtavien haasteiden ja riskien edessä.

Se mitä pitäisi tehdä, on jotakin aivan muuta kuin kokoomuslainen maahanmuuttopolitiikka, jota ajavat Orpo, Mykkänen & co. ja nykytiedon mukaan myös Rydman.

Kyllä maailman puhetta mahtuu, mutta asioiden muuttamiseksi tarvitaan myös rohkeutta alkaa toimia. Kansanedustajaksi valitulta sitä jopa vähän niinkuin odottaa..
« Viimeksi muokattu: 10.10.2018, 00:33:14 kirjoittanut Vellamo »
Remember to look up at the stars and not down at your feet. Try to make sense of what you see and wonder about what makes the universe exist. Be curious. And however difficult life may seem, there is always something you can do and succeed at. It matters that you don't just give up. - Stephen Hawking

AngleHedd

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 466
 • Liked: 847
 • Man of Constant Sorrow
Seuraan asiaa...
Ville jutellut aikaisemminkin hyviä, mut, sit, puolueenpaine.
Alan mies, varmasti, mutta ei vaan uskalla ottaa riittävästi irti.
Ei varmaan korjaudu kuin puolueenvaihdolla, tai sillä että Kokoomus palaa juurilleen.
Jälkimmäistä odotellessa happi loppuu varmasti. :facepalm:
Hiekkaahan siellä...

Puskistahuutelija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 117
 • Liked: 3983
 • Liberaalikonservatiivi ja kansalliskonservatiivi
Rydman on puhunut jo kauan asiaa. Mutta pitää katsoa, että mitä kädet tekee. Kun äänestämisen aika tulee, Rydman painaa sitä nappulaa, jota puoluejohto haluaa painettavan. Aika on näyttänyt tämän todeksi.

Kokoomus on harrastanut tällaista ryöstökalastusta maahanmuuttokriittisten vesillä ennenkin: Ben Zyskowicz hyvänä esimerkkinä samanlaisesta hepusta. Paljon puhetta, vähän tekoja. Tämä on ylipäätään ongelma politiikassa ja iso syy siihen, miksi ihmiset menettävät uskoaan siihen, että voivat vaikuttaa asioihin äänestämällä.

Vaikka Rydman puhuisi kuinka järkeviä, pitää jokaisen ymmärtää nämä tosiasiat. Rydmanin ääni on lopulta aina ääni Mykkäsen ja Orpon johtamalle puolue-eliitille. Rydman on samanlainen hylkiö puoleen sisällä kuin Elina Lepomäki. Heidän annetaan puhua tietyistä asioista, jotta he nappaavat lisää ääniä kokoomukselle.

Mikäli Lepomäki todella olisi puheidensa mittainen, hän lähtisi ajamaan poliittista uraa esimerkiksi liberaalipuolueessa, jossa hän olisi valtakunnan tasolla tunnettu kärkinimi. Samoin Rydman hylkäisi kokoomuksen ja hyppäisi perussuomalaisiin. He eivät kuitenkaan sitä tee. Syy tähän on mysteeri.
"Only resolute and urgent action will avert it even now. Whether there will be the public will to demand and obtain that action, I do not know. All I know is that to see, and not to speak, would be the great betrayal."

- Enoch Powell

Khalifatta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 772
 • Liked: 2342
Lainaus
Wille Rydman: Maahanmuutosta

Maahanmuutto... --- jäkäti-jä-bla-bla-bla-blaa: suu yhtämittaan käy:  jäkäti-jä-bla-bla-bla-blaa ------...   rauhoittuisikin.
...
Wille Rydmanin blogi 9.10.2018

Abstrakti: "Olen mieleltäni perussuomalainen, mutta en kehtaa sitä myöntää rassekortin ja puolue-etuisuuksien menettämisen pelossa."
"Toisista kulttuureista tulevat tutustuvat prinsessoihimme. Tähän myös heillä on oikeus." - Rikoskomisario J. Kiiskinen

Tavan

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 969
 • Liked: 7766
Jos Rydman oikeasti sooloilisi, hänet olisi jo moneen kertaan harjattu julkisuudessa, erotettu eduskuntaryhmästä, ei pääsisi enää ehdokaslistalle, jne. Niin kaukana hänen puheensa ovat puolueen arvopohjasta, ja yhteinen arvopohjahan se on kaiken a ja o.

Onneksi Wille ei kuitenkaan sooloile, vaan tekee nytkin juuri kuin käsketään ja toivotaan. Tunnollista vaalityötä.
This was my father's belief and this is also mine:
  Let the corn be all one sheaf--
And the grapes be all one vine,
  Ere our children's teeth are set on edge
By bitter bread and wine.

ISO

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 293
 • Liked: 19654
 • Persuhtava keskustelija
Kannattaa aina muistaa että politiikka on tiimipeliä, ja Kokoomus hallitsee sen todennäköisesti paremmin kuin kukaan muu Suomessa.

Rydmanin ulostulot on aina tarkkaan isommalla porukalla harkittuja, oletan, että tässä on tarkoitus varmistaa niitten Kokoomuslaisten äänet jotka harkitsee Perussuomalaisten äänestämistä maahanmuuttokysymysten vuoksi.


Kokoomushan tekee yleisesti ottaen aivan toisenlaista politiikkaa kuin mitä Rydman bloggailee, eli tuon kaltaiset kannanotot ei kuitenkaan vaikuta Kokoomuksen politiikkaan ja suhtautumiseen maahanmuuttoon kokonaisuudessaan.
Syyrialainen Nesrin, 20, kertoo:
Hänen mukaansa häirinnältä voi arabikulttuurissa välttyä, jos ei puhu miehille ja välttää kaikenlaista kontaktia, ”merkkien antamista”.

Vellamo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 835
 • Liked: 21616
Rydmanin 9. pv FB-päivityksen alla tästä aiheesta on paljon kiitosta ja selkääntaputtelua. Pari oikeansuuntaista kysymystäkin, mutta eipä taida Wille niihin mitään vastata.

Jos joku hompanssi nimellään tohtii, asiallisen tiukkoja kysymyksiä sinne vaan. (Toimittajathan niitä nyky-Suomessa esittävät enää lähinnä sellaisille vihervaskok-kuorolle, jolta saa taattua unelmaa tai sitten ulinaa vastaukseksi.)

Rydmanin päivitys:

https://www.facebook.com/WilleRydman/posts/10155865082733733
« Viimeksi muokattu: 12.10.2018, 11:29:47 kirjoittanut Vellamo »
Remember to look up at the stars and not down at your feet. Try to make sense of what you see and wonder about what makes the universe exist. Be curious. And however difficult life may seem, there is always something you can do and succeed at. It matters that you don't just give up. - Stephen Hawking

Pölhökustaa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 342
 • Liked: 5109
Pelkään ja uskon että Rydman on lähinnä roolitettu oikean laitahyökkääjään rooliin pysäyttämään palloja, jotka uhkaavat vieriä viereiselle kentälle, jolla perussuomalaiset harjoittelevat ensi vaalikauden kuvioita.

Nykykokoomus on niin tuuliviiri-EU-hillotolppa -opportunistinen Orpon ja Mykkäsen tapaan, että ainakaan tässä kvartaalissa ei minkäänlaista maahanmuuttokriittistä sovi harjaamati lausua, ilman että asiasta on etukäteen sovittu.

Eihän Rydman mitään ole mamukritiikkinsä eteen tehnyt, muutaman blogin postannut - siinä kaikki. Vai onko muka?

Kni

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 238
 • Liked: 15770
Rydmanin kirjoitus on huomioitu myös Rasmuksessa.
https://www.facebook.com/groups/RASMUSGROUP/permalink/2075646159113264/

Lainaus
Leena
Tuttua Rydmannia, mutta nyt entistäkin suorempaa puhetta. Tällä kirjoituksella hän liittää itsensä ’väestönvaihdosteoreetikkojen’ sakeaan joukkoon.

Sakari
Lähetin Kokoomukselle palauteviestin tuosta kirjoituksesta, ja vähän aiemmistakin.

Karo
Tällainen tykittely saattaa olla Rydmanilta tavallalistakin avoimempaa halla-aholaisuutta.

Teemu
Kokoomuksen kannatus on laskussa, eli kaikki keinot käyttöön. Mitäs se Orpo sanoikaan persujen aatemaailmasta, kun heidät potkaistiin hallituksesta ulos ja miten tämä ulostus eroaa siitä?

Pekka
Kokoomuksen puheenjohtaja Arvo Pohja, nyt herätys. Rydman on harjattava kunnolla.

Siili

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 13 151
 • Liked: 8266
Eihän Rydman mitään ole mamukritiikkinsä eteen tehnyt, muutaman blogin postannut - siinä kaikki. Vai onko muka?

Sekä Rydman että Zyskowicz ovat nähdäkseni downshiftaajia, jotka hankkivat nuivalla retoriikalla riittävästi kannatusta ylläpitääkseen vähätöistä, mutta ihan kohtuullisesti palkattua työsuhdettaan.  Molemmat ovat helsinkiläisiä, joten homma ei häiritse merkittävästi perhe-elämääkään.  Miksi stressata maailman muuttamisella, kun voi nauttia elämästä tässä ja nyt?

Benkku

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 98
 • Liked: 67
Eihän Rydman mitään ole mamukritiikkinsä eteen tehnyt, muutaman blogin postannut - siinä kaikki. Vai onko muka?

Sekä Rydman että Zyskowicz ovat nähdäkseni downshiftaajia, jotka hankkivat nuivalla retoriikalla riittävästi kannatusta ylläpitääkseen vähätöistä, mutta ihan kohtuullisesti palkattua työsuhdettaan.  Molemmat ovat helsinkiläisiä, joten homma ei häiritse merkittävästi perhe-elämääkään.  Miksi stressata maailman muuttamisella, kun voi nauttia elämästä tässä ja nyt?

Käytännössä samaa tekevät siis kuin Halla-ahokin. Yliopisto-opettajaan nähden työsuhde-etuineen triplapalkka, eikä työkään liene juuri sen raskaampaa.

Boon Choo

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 448
 • Liked: 519
Rydmanin kirjoitus on huomioitu myös Rasmuksessa.
https://www.facebook.com/groups/RASMUSGROUP/permalink/2075646159113264/

Lainaus
Leena
Tuttua Rydmannia, mutta nyt entistäkin suorempaa puhetta. Tällä kirjoituksella hän liittää itsensä ’väestönvaihdosteoreetikkojen’ sakeaan joukkoon.

Sakari
Lähetin Kokoomukselle palauteviestin tuosta kirjoituksesta, ja vähän aiemmistakin.

Karo
Tällainen tykittely saattaa olla Rydmanilta tavallalistakin avoimempaa halla-aholaisuutta.

Teemu
Kokoomuksen kannatus on laskussa, eli kaikki keinot käyttöön. Mitäs se Orpo sanoikaan persujen aatemaailmasta, kun heidät potkaistiin hallituksesta ulos ja miten tämä ulostus eroaa siitä?

Pekka
Kokoomuksen puheenjohtaja Arvo Pohja, nyt herätys. Rydman on harjattava kunnolla.

Taattua Rasmusta.

"Terävin" Adam Al-Sawed kritiikkikin oli aika tyhjänpäiväistä ja argumentaatiovirhehuttua. Ihan kuin Hunnien ja Goottien vaikutus Rooman romahtamiseen poistuisi, kun ei lueteltu kaikkia kansainvaelluksen ryhmiä. Yhtä hyvin Rydman jätti pois maahanmuuttoon liittyviä ongelmia mainitsematta nykypäivästä.

Tai Rydmanin analogia 'nykypäivän maahanmuuttajauskovaisista' vs. 'valkoisia jumalina pitävät intiaanit' olisi pätemätön. Oli silloinkin kriitikoita - ne vaan veivät skalpit.

Tuollaisia kontekstisokeita lause kerrallaan blogeja purkavia "älyköitä" on netti täynnä.

Katarina R Hommaforumilla: "Islamismin ja islamistinen terrorismin nousu on tietysti huolestuttavaa ja ikävä ilmiö. Mutta tuossahan ei ole uskonto taustalla vaan muut asiat."

Eisernes Kreuz

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 020
 • Liked: 24881
 • Paalutetaan sananvapaus!
Aina vaalien alla tietyiltä kokkariedustajilta tulee tuollaista tekstiä. Se on pelkkää poliittista retoriikkaa, jonka yksi tarkoitus on houkutella nuivasti ajattelevia ihmisiä kokkareiden äänestäjiksi.

Kannattaa tosiaan katsoa, mitä kokoomuslainen politiikka käytännössä on. Puolue on tällä hetkellä Suomen suurin mokuttaja ja ajaa vieläpä kaikenlaista muuta mukavaa, kuten vihapuhelainsäädännön kiristämistä ja sananvapauden rajoittamista.

Siitäkin huolimatta ensi keväänä moni nuiva käy taas kerran pudottamassa vaaliuurnaan jonkun kokoomuslaisen ehdokasnumerolla merkityn äänestyslipun.
There is freedom of speech, but I cannot guarantee freedom after speech.
- Idi Amin, diktaattori

Kim Evil-666

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 11 187
 • Liked: 49503
 • Saatanalliset Säkeet Tervetuloa!
Rydman on opiskellut Benin kaksien rattaiden opistossa. Rydmanilta tulee aika ajoin näitä nuivuudelle kumartavia lausuntoja. Ajankohdat ovat aina sopivasti vaalien läheisyydessä.

Jos mies olisi nuiva, hän ei vaikuttaisi Kokoomuksessa. Hän on mukanuiva, jonka ainoa tehtävä on kuristaa Persujen äänisaalista Kokoomuksen hyväksi. Rydmanista tulee lähinnä mieleen Sampo Terho. Ihmistä, joka tekee vastoin puheitaan mokutuksen kontekstissa, ei parhaalla tahdollakaan tule pitää nuivana. Hän on myyrä, joka kaivaa maata nuivien alta.
Sävytteisviritteinen ja erittäin Nuiva!
Pohjoinen Perkele! Arktisen alueen Eko-Mörökölli!
Ethnos Nation!

"islam on kallon ajettelukeskukset tyhjentävä lobotomia." - Veikko

satasenlaina

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 339
 • Liked: 250
Rydman on opiskellut Benin kaksien rattaiden opistossa. Rydmanilta tulee aika ajoin näitä nuivuudelle kumartavia lausuntoja. Ajankohdat ovat aina sopivasti vaalien läheisyydessä.

Jos mies olisi nuiva, hän ei vaikuttaisi Kokoomuksessa. Hän on mukanuiva, jonka ainoa tehtävä on kuristaa Persujen äänisaalista Kokoomuksen hyväksi. Rydmanista tulee lähinnä mieleen Sampo Terho. Ihmistä, joka tekee vastoin puheitaan mokutuksen kontekstissa, ei parhaalla tahdollakaan tule pitää nuivana. Hän on myyrä, joka kaivaa maata nuivien alta.

Ei Rydmanin tapaiselle poliitikolle oikein muuta puoluetta ole kuin kokoomus, huolimatta puolueen kaikista virheistä. Rydman on sivistysporvari, hyväkäytöksinen, kohtelias ja oppinut. Ei oikein istu persuihin, valitettavasti.
Hän on johdonmukaisesti ollut nuiva mielipiteissään jo kokoomusnuorten ajoista alkaen. Toisin kuin joku Terho.

Kim Evil-666

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 11 187
 • Liked: 49503
 • Saatanalliset Säkeet Tervetuloa!
Ei Rydmanin tapaiselle poliitikolle oikein muuta puoluetta ole kuin kokoomus, huolimatta puolueen kaikista virheistä. Rydman on sivistysporvari, hyväkäytöksinen, kohtelias ja oppinut. Ei oikein istu persuihin, valitettavasti.
Hän on johdonmukaisesti ollut nuiva mielipiteissään jo kokoomusnuorten ajoista alkaen. Toisin kuin joku Terho.

Ja yhtä johdonmukaisesti äänestänyt omia mielipiteitään vastaan. Tällaisille henkilöille on kutsumanimensä, mutta jääköön se nyt kuulijoiden itse arvattavaksi. Mies tekee, mitä miehen pitää tehdä.
Sävytteisviritteinen ja erittäin Nuiva!
Pohjoinen Perkele! Arktisen alueen Eko-Mörökölli!
Ethnos Nation!

"islam on kallon ajettelukeskukset tyhjentävä lobotomia." - Veikko

Histon

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 170
 • Liked: 3090
 • Puolinuiva
Rydman on opiskellut Benin kaksien rattaiden opistossa. Rydmanilta tulee aika ajoin näitä nuivuudelle kumartavia lausuntoja. Ajankohdat ovat aina sopivasti vaalien läheisyydessä.

Jos mies olisi nuiva, hän ei vaikuttaisi Kokoomuksessa. Hän on mukanuiva, jonka ainoa tehtävä on kuristaa Persujen äänisaalista Kokoomuksen hyväksi. Rydmanista tulee lähinnä mieleen Sampo Terho. Ihmistä, joka tekee vastoin puheitaan mokutuksen kontekstissa, ei parhaalla tahdollakaan tule pitää nuivana. Hän on myyrä, joka kaivaa maata nuivien alta.

Ei Rydmanin tapaiselle poliitikolle oikein muuta puoluetta ole kuin kokoomus, huolimatta puolueen kaikista virheistä. Rydman on sivistysporvari, hyväkäytöksinen, kohtelias ja oppinut. Ei oikein istu persuihin, valitettavasti.
Hän on johdonmukaisesti ollut nuiva mielipiteissään jo kokoomusnuorten ajoista alkaen. Toisin kuin joku Terho.

Nämä Rydmamin ulostulot vaalien alla on vähän sama kuin yksi Sauronin vähemmän sisäsiittoisista Uruk-haista ilmoittautuisi itse asiassa olevansa Gandalfin puolella. Ei mene läpi ainakaan minulle.
Halla-aho: ”Perussuomalaisten ohjelmaan tai tavoitteisiin ei kuulu ihmisten geeniperimän tarkkailu tai suomalaisuuden määrittely ja rajaaminen tällaisin kriteerein. Suomeen on vuosisatojen ja -tuhansien aikana tullut kaikenlaista ainesta idästä, lännestä ja etelästä. Oleellista on se, kuka muuttoliikettä kontrolloi."

newspeak

 • Vieras
Rydman on opiskellut Benin kaksien rattaiden opistossa. Rydmanilta tulee aika ajoin näitä nuivuudelle kumartavia lausuntoja. Ajankohdat ovat aina sopivasti vaalien läheisyydessä.

Jos mies olisi nuiva, hän ei vaikuttaisi Kokoomuksessa. Hän on mukanuiva, jonka ainoa tehtävä on kuristaa Persujen äänisaalista Kokoomuksen hyväksi. Rydmanista tulee lähinnä mieleen Sampo Terho. Ihmistä, joka tekee vastoin puheitaan mokutuksen kontekstissa, ei parhaalla tahdollakaan tule pitää nuivana. Hän on myyrä, joka kaivaa maata nuivien alta.

Ei Rydmanin tapaiselle poliitikolle oikein muuta puoluetta ole kuin kokoomus, huolimatta puolueen kaikista virheistä. Rydman on sivistysporvari, hyväkäytöksinen, kohtelias ja oppinut. Ei oikein istu persuihin, valitettavasti.
Hän on johdonmukaisesti ollut nuiva mielipiteissään jo kokoomusnuorten ajoista alkaen. Toisin kuin joku Terho.

Lopulta Rydmanin mielipiteet ovat yhtä tyhjän kanssa. Kokoomuksessa vallassa on ollut jo pitkään liberaalisiipi, kuten myös Keskustassa on nykyään. Yksittäisten ehdokkaiden kannattaminen ei ole tuottanut juuri tuloksia. Puolueen sisäisestä oppositiosta on täysin turhaa huudella mitään, jos tarkoitus on ajaa noita päämäärääriä.

Rydman todennäköisesti sinnittelee politiikassa liberaalikokkareiden seurassa jatkossakin.

Sehän on muuten ihan tunnettu taktiikka, että poliitikko puhuu ns. "rehellisesti". Li Anderssonkin puhui hiljattain Ylellä tunteistaan ja fiiliksistään. Myönsi jopa olevansa paskamainen. Ehkä se on katu-uskottavaa hänen kannattajiensa ja Ylen mielestä. "Voi kun mä en ole saanu unta ja tulee burnout. Ihan täysiä luusereita noi vihapuhujat. En mä niitä ajattele. Helsinkiin somaleille tunteita. Mä tiedän niin ihan täysin miltä teistä tuntuu siellä."

jarno Alander

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 242
 • Liked: 453
Asiat on täsmälleen niin kuin monet muutkin ovat todenneet: kun ihmisen puheet ja teot ovat keskenään ristiriidassa, missään muussa ei ole mieltä kuin sen seuraamisessa, mutä ihminen tekee, ei sen mitä hän sanoo. Kuten yhdysvaltalainen kirjailija, lakimies ja lasten oikeuksien puolestapuhuja Andrew Vachss jaksaa muistuttaa: behaviour is truth eli käyttäytyminen on totuus. Ei tarvitse uuta kuin vilkaista Rydmanin äänestyshistoriaa ja yleensä kokoomuksen ajamia asioita niin asia on slvä kuin pläkki. 
Kaikki tuntuivat tuijottavan minua. Ehkä se johtui siitä että minä tuijotin kaikkia.

Arto Salminen, 2000

ApuaHommmaan

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 705
 • Liked: 2083
 • Aavikolla roskiksessa
Rydmanin ansio on myöskin se, kun mies "johti" tarkastusvaliokuntaa Helsingin kaupungilla, kun opetustoimessa kuppailtiin isosti ja vietiin elektroniikat omiin koteihin. Peltoelämä jatkunee siellä, kun valvontaa ei ole on vain yksi iso kasa kakkaa.

Nuivinator

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 2 784
 • Liked: 3905
 • Je suis Charlie
Onhan se jo todettu, ettei kokkareita kannata äänestää. Jos Rydman olisi oikeasti nuiva, se myös tekisi jotain eikä pelkästään puhuisi. Ja kun se tekisi jotain, niin kyllä se Orpo pistäisi miehen pihalle.

satasenlaina

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 339
 • Liked: 250
Rydman on opiskellut Benin kaksien rattaiden opistossa. Rydmanilta tulee aika ajoin näitä nuivuudelle kumartavia lausuntoja. Ajankohdat ovat aina sopivasti vaalien läheisyydessä.

Jos mies olisi nuiva, hän ei vaikuttaisi Kokoomuksessa. Hän on mukanuiva, jonka ainoa tehtävä on kuristaa Persujen äänisaalista Kokoomuksen hyväksi. Rydmanista tulee lähinnä mieleen Sampo Terho. Ihmistä, joka tekee vastoin puheitaan mokutuksen kontekstissa, ei parhaalla tahdollakaan tule pitää nuivana. Hän on myyrä, joka kaivaa maata nuivien alta.

Ei Rydmanin tapaiselle poliitikolle oikein muuta puoluetta ole kuin kokoomus, huolimatta puolueen kaikista virheistä. Rydman on sivistysporvari, hyväkäytöksinen, kohtelias ja oppinut. Ei oikein istu persuihin, valitettavasti.
Hän on johdonmukaisesti ollut nuiva mielipiteissään jo kokoomusnuorten ajoista alkaen. Toisin kuin joku Terho.

Lopulta Rydmanin mielipiteet ovat yhtä tyhjän kanssa. Kokoomuksessa vallassa on ollut jo pitkään liberaalisiipi, kuten myös Keskustassa on nykyään. Yksittäisten ehdokkaiden kannattaminen ei ole tuottanut juuri tuloksia. Puolueen sisäisestä oppositiosta on täysin turhaa huudella mitään, jos tarkoitus on ajaa noita päämäärääriä.

Rydman todennäköisesti sinnittelee politiikassa liberaalikokkareiden seurassa jatkossakin.

Sehän on muuten ihan tunnettu taktiikka, että poliitikko puhuu ns. "rehellisesti". Li Anderssonkin puhui hiljattain Ylellä tunteistaan ja fiiliksistään. Myönsi jopa olevansa paskamainen. Ehkä se on katu-uskottavaa hänen kannattajiensa ja Ylen mielestä. "Voi kun mä en ole saanu unta ja tulee burnout. Ihan täysiä luusereita noi vihapuhujat. En mä niitä ajattele. Helsinkiin somaleille tunteita. Mä tiedän niin ihan täysin miltä teistä tuntuu siellä."

No mitä Rydmanin sitten pitäisi tehdä? Lopettaa kokonaan politiikassa? Vai pysyä kokoomuksessa? Siinä on ne kaksi vaihtoehtoa, jotka hänellä varmaankin on.

Persuihin hän ei tule. Minkä ymmärrän oikein hyvin.

Faidros.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 25 313
 • Liked: 18845
 • Blues for Allah
No mitä Rydmanin sitten pitäisi tehdä?.

Lopettaa valehtelu.
Kun yksi ihminen kärsii harhasta, sitä sanotaan hulluudeksi. Kun monta ihmistä kärsii harhasta, sitä sanotaan uskonnoksi. -Robert M Pirsig-
Millainen luonne 2000-luvun mekaanikolla pitäisi olla,jotta hän sietäisi koneiden päälle kasattuja elektronisen hevonpaskan kerrostumia.
-Matthew B.Crawford-

Tagit: wille rydman