Kirjoittaja Aihe: Uuvatit ovat nyt "Siniset rp" eikun Suomen Korjausliike eikun ei mitään  (Luettu 4032716 kertaa)

Nikolas

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 310
 • Liked: 15133
 • Tiellä Rhodesiasta Zimbabween
  • Kirjoitelmia
Heidän käsissään sininen väri hapantui joten se täytyi vaihtaa oranssiin.

Hippo

 • Vieras
Mitenkäs tämän toivon puoleen vaalikuviot etenevät näissä vaaleissa?

Mäyräkoira

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 2 835
 • Liked: 8241
 • Apulaisoikeusgangsteri.
^ veikkaan että hel**tin hyvin  ;D poisto puoluerekisteristä odottaa vääjäämättä. Ainut merkkitävä näkyvyys on pienpuolueiden vaalitentti, jossa on lukuisia muitakin yrittäjiä.

Jos jaksaisin, katsoisin heidän sivuiltaan ovatko edes nimenneet ehdokkaita kevään vaaleihin.

On kuitenkin huomioitava että kahdestakymmenestä alkuperäisestä uuvatista ei taida olla enää ketään mukana. Jos ja kun näin on, niin eihän korjausliike varsinaisesti ole enää mikään uuvattipuolue.
Halonen ei ollut huono presidentti, vaan paha presidentti. Hän oli tarkoituksellisesti paha, ja siinä mitä hän tarkoituksellisesti teki, hän oli varsin hyvä.

-PPT-

Suurkiitos Johanna Tukiainen!! 👍

Lahti-Saloranta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 17 961
 • Liked: 38630
 • Eläkeikää lähestyvä keittiömies
On kuitenkin huomioitava että kahdestakymmenestä alkuperäisestä uuvatista ei taida olla enää ketään mukana. Jos ja kun näin on, niin eihän korjausliike varsinaisesti ole enää mikään uuvattipuolue.
Uuvattin huono vaalimenestys johtui siitä kun heidät sotkettiin persuihin ja uuvattien jytky kuihtui siihen. Nyt kun vaihtoivat nimen niin uuvatteja äänestävät ei hoksaa että nyt nimi onkin korjausliike.
Itse kävin uuvattin sivuilla ja huomasin että asettavat Helsingissä ainakin kolme ehdokasta ja kaiketi jokaisen Oulussa kun ovat onnistuneet solmimaan vaaliliiton.
Vaikka tarkoitusperät olisivat maailman parhaat, niin monien, täysin erilaisten kulttuuritaustojen omaavien ihmisten kotouttaminen onnistuneesti ei ole mahdollista

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 25 939
 • Liked: 68007
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Näköjään tosiaan Oulun vaalipiirissä ovat vaaliliitossa kristillisten kanssa ja Helsingissä kepun ja kristillisten.

Puolueen sivuilta ei löydy mitään ehdokaslistaa, mutta tiedotteissa on lueteltu muutamia yllämainittujen vaalipiirien ehdokkaita.

https://www.korjausliike.fi/uutisetjakannanotot/korjausliike-ja-kd-solmivat-teknisen-vaaliliiton-oulun-vaalipiiriss%C3%A4 (15.1.2023)

Lainaus
Korjausliike ja KD solmivat teknisen vaaliliiton Oulun vaalipiirissä

KD JA KORJAUSLIIKE VAALILIITTOON OULUN VAALIPIIRISSÄ

Korjausliike ja Kristillisdemokraatit (KD) ovat 15.1.2023 solmineet Oulun vaalipiirissä teknisen vaaliliiton kevään 2023 eduskuntavaaleihin. Vaaliliitossa KD:llä on 15 ehdokasta ja Korjausliikkeellä kolme (3). Vaaleissa 2023 puolueet tavoittelevat kansanedustajan paikkaa.

Korjausliikkeen Pohjois-Pohjanmaan piirin puheenjohtaja Jari Pirinen:”Suomi on hieno maa, mutta nyt on monta asiaa menossa pieleen. Korjausliike tarjoaa keinot parempaan oli kyse taloudesta, turvallisuudesta tai koulujen työrauhasta. Kutsun kaikki mukaan rakentamaan parempaa Suomea. Korjausliike asuu meissä kaikissa.” 

Kristillisdemokraattien Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun piirin puheenjohtaja Leena Askeli: ”Suomessa on nyt kiireellisen muutoksen aika. On uskallettava arvioida päätöksiä ja muuttaa suuntaa siellä, missä ihmisten arjen laatu päätöksistä kärsii. Mm. koulutus- ja talouspolitiikka, maatalouden suuret haasteet sekä metsäomaisuudestamme ja luontoarvoista huolehtiminen vaativat pikaisesti vastuullista suunnanmuutosta. On aika muuttaa politiikkaa ihmisystävällisempään suuntaan.”

Lisätietoja:

Jari Pirinen, puheenjohtaja, Pohjois-Pohjanmaan Korjausliike ry

040 8336356

jariprnn@gmail.com   

Korjausliikkeen nimetyt ehdokkaat:

Koivuperä Markku, opiskelija/yrittäjä (insinööri), sihteeri Pohjois-Pohjanmaan Korjausliike ry, Oulu

Pirinen Jari, yrittäjä, puheenjohtaja Pohjois-Pohjanmaan Korjausliike ry, Oulu

Viinala Jarmo, maanviljelijä, varapuheenjohtaja Pohjois-Pohjanmaan Korjausliike ry

https://www.korjausliike.fi/uutisetjakannanotot/korjausliike-solmi-teknisen-vaaliliiton-helsingiss%C3%A4---puheenjohtaja-roininen%3A-%22kaksi-edustajaa-tavoitteena%22 (11.10.2022)

Lainaus
Korjausliike solmi teknisen vaaliliiton Helsingissä - puheenjohtaja Roininen: "Kaksi edustajaa tavoitteena"

Korjausliike solmi teknisen vaaliliiton Helsingissä - puheenjohtaja Roininen: "Kaksi edustajaa tavoitteena"

Tiedote 11.10.2022
Julkaisuvapaa

Korjausliike on solminut vaaliliiton kahden eduskuntapuolueen kanssa Helsingin vaalipiirissä ensi kevään eduskuntavaaleissa. Kristillisdemokraattien ja Keskustan kanssa paikallisesti sovittu liitto on tekninen, eli jokainen puolue asettaa omat ehdokkaansa ja määrittelee itsenäisesti omat ohjelmansa vaaleihin. Vaaliliiton tavoitteena on kaksi kansanedustajaa.

“Helsingin vaaliliitto on osa suunnitelmaamme palata eduskuntaan. Oltuamme poissa yhden kauden on käynyt ilmeiseksi, että Suomi tarvitsee Korjausliikkeen. Nyt onkin aika nostaa velkaantumisen pysäyttäminen ja yrittäjyyden edistäminen vaalien kärkiteemaksi. Suomea uhkaa sinipunahallitus. Korjausliike tarjoaa vaihtoehdon punavihreälle velkalinjalle ja kädenlämpöiselle Kokoomukselle. Olen erittäin tyytyväinen, että Helsingissä saatiin aikaan vaaliliitto, jolla on erinomaiset mahdollisuudet kahteen kansanedustajapaikkaan”, kertoo puolueen puheenjohtaja Petri Roininen.

Korjausliike asettaa Helsingissä listalleen neljä vielä julkistamatonta ehdokasta. Korjausliikkeen valmistautuminen eduskuntavaaleihin on edennyt hyvin myös muissa vaalipiireissä.

“Ehdokkaamme puolustavat parempaa taloudenpitoa ja ihmisen laittamista keskiöön. Olemme kaikissa vaalipiireissä avoimia yhteistyölle poliittisen pallokentän oikealla puoliskolla”, sanoo puolueen varapuheenjohtaja Tiina Ahva.

https://www.korjausliike.fi/uutisetjakannanotot/korjausliike-asetti-ensimm%C3%A4iset-ehdokkaat-helsingiss%C3%A4 (10.1.2023)

Lainaus
Korjausliike asetti ensimmäiset ehdokkaat Helsingissä

Korjausliike asetti ensimmäiset ehdokkaat Helsingissä

Tiedote 10.1.2023
Julkaisuvapaa

Korjausliikkeen puoluejohtaja Petri Roininen asettuu ehdolle eduskuntaan Helsingin vaalipiiristä. Roininen työskentelee pörssiyhtiö Investors Housen toimitusjohtajana ja yrittäjänä. Hän on koulutukseltaan diplomi-insinööri, ja luottamustehtävissä hän toimii esimerkiksi Suomen Yrittäjien Kasvuyrittäjäverkoston puheenjohtajana.

’’Joka päivä minulta kysytään, miksi pörssi-tj johtaa haastajapuoluetta ja haluaa viedä sen takasin eduskuntaan. Nyt kerron: olen luonut Suomeen yrityksiä, työpaikkoja, järkevän hintaisia koteja ja varallisuutta useille tuhansille suomalaisille. Politiikassa saman voi tehdä isommin ja kaikkien eduksi. Siksi olen käytettävissä. Jos Sinä haluat ja niin päätät”, sanoo Roininen.

...

Helsingin Korjausliike asettaa ehdolle samalla puolueen varapuheenjohtaja Tommi Aallon sekä yrittäjä Elina Myllymäen. Aalto on 36-vuotias tuotantosuunnittelija ja IT-ammattilainen, joka on työskennellyt yli vuosikymmenen ajan tieto- ja viestintäteknologia-aloilla sekä myynnin ja markkinoinnin parissa tapahtuma-alalla. Myllymäki on yrittäjä, talousammattilainen ja yksityissijoittaja.

“Vanhojen rakenteiden kyseenalaistaminen ja uudelleen ajatteleminen on välttämätöntä Suomen velkaantumisen pysäyttämiseksi ja talouden suunnan korjaamiseksi. Emme voi enää jatkaa velaksi elämistä seuraavan sukupolven piikkiin. Meidän on luotava paremmat edellytykset ennaltaehkäisevään terveydenhuoltoon ja ihmisten hyvinvointiin sekä parannettava yrittäjyyden ja yrittäjien toimintaedellytyksiä, jotta Suomi säilyy houkuttelevana kohdemaana niin ulkomaisille sijoituksille kuin korkeasti koulutetuille osaajille työllistyä ja kotoutua”, sanoo Aalto. “Tulevan vuosikymmenen kuluessa Suomessa 65+ vuotiaiden ihmisten määrä kaksinkertaistuu ja samalla työssäkäyvät ikäpolvet supistuvat. Kun Suomen syntyvyysluvut vielä laskevat tasaisesti vuodesta toiseen, yhtälö on kestämätön.Yksikään nykyisistä eduskuntapuolueista ei tarjoa uskottava vaihtoehtoa näiden asioiden korjaamiseksi. Siksi tarvitsemme korjausliikkeen. Tarvitsemme enemmän elämää!"

...
Ei ota vieraat milloinkaan
kallista perintöänne.
Tulkoot hurttina aroiltaan!
Mahtuvat multaan tänne.

Jorma M.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 135
 • Liked: 23913
 • "Mari Rantanen: Suomeen on turha tulla hillumaan."
Ilon ja Toivon Pirkko Mattila Kepuun.

https://www.uusisuomi.fi/uutiset/keskustaan-loikannut-perussuomalaisten-ex-ministeri-pirkko-mattila-ehdolle-eduskuntavaaleissa/1a12b6f0-a5ad-414a-845f-151ce07e6fae

Lainaus
Entinen perussuomalaisten ja Sinisen tulevaisuuden kansanedustaja ja ministeri Pirkko Mattila on eduskuntavaaleissa keskustan ehdokas.

Mattila liittyi keskustan riveihin vuonna 2021. Keskustan Pohjois-Pohjanmaan piirin hallitus nimesi hänet kansanedustajaehdokkaaksi viikonloppuna.

Mattila on nykyisin Muhoksen kunnanvaltuutettu sekä Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen aluevaltuuston jäsen.

”Pirkko on kokenut politiikan tekijä ja täydentää hyvin keskustan ehdokaslistaa Oulun vaalipiirissä”, piirin puheenjohtaja Marjut Lehtonen toteaa tiedotteessa.

”Lähden kokemuksella ja yhteistyöllä puolustamaan pohjoista Suomea. Nyt tarvitaan lujaa työtä pohjoisen, suomalaisen ja eurooppalaisen yhteistyön eteen", Mattila itse sanoo.

Hieno mamma. Oli muistaakseni korviaan myöten mukana turvapaikkabisneksessä.
"On käynyt ilmi, että demokratia ja lehdistön vapaus ovat suurimpia niistä tyhjistä korulauseista, jotka milloinkaan ovat ihmismieltä sumentaneet".

l'uomo normale

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 315
 • Liked: 12941
 • Je suis. Sivistysporvari. Ihmisenä ja kuluttajana.
Lainaus
Tunnettu outokumpulainen paikallispoliitikko Jari-Matti Turpeinen on kuollut Liperissä tiistaina tapahtuneessa liikenneonnettomuudessa. Asiasta kertoo sanomalehti Karjalainen.

Turpeinen oli kuollessaan 52-vuotias.

Hän toimi Outokummun kaupunginvaltuutettuna vuodesta 2013 alkaen. Hän edusti valtuustossa ensin perussuomalaisia ja myöhemmin sinisiä. Karjalaisen mukaan Turpeinen oli koko maan viimeinen sinisten kunnanvaltuutettu.

Turpeinen siirtyi kristillisdemokraatteihin ennen viime vuoden aluevaaleja.[...]

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/4a3533bb-7138-46d0-a63e-f04c5247cdeb
And madness and despair are a force.
Socially distancing.
Riittävällä moraalilla.

Lahti-Saloranta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 17 961
 • Liked: 38630
 • Eläkeikää lähestyvä keittiömies
Valitettava juttu tuo Turpeisen menehtyminen. Jutussa jäi vaivaamaan tuo kohta että Turpeinen olisi ollut viimeinen sinisten valtuutettu. Jokuhan nousee valtuustoon Turpeisen tilalle joten edustaako hän ilon ja toivon liikettä vai onko suru vallannut hänet ja toivo mennyt.
Vaikka tarkoitusperät olisivat maailman parhaat, niin monien, täysin erilaisten kulttuuritaustojen omaavien ihmisten kotouttaminen onnistuneesti ei ole mahdollista

Lahti-Saloranta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 17 961
 • Liked: 38630
 • Eläkeikää lähestyvä keittiömies
Poistettu poistetun viestin lainaus
Koko uuvattien tarina pohjautuu suureen petokseen ja sen jatkona tulleeseen itsepetokseen. Kaikki vain Soinin hillotolpan vuoksi. Se petos alkoi paljon ennen uuvattien syntyä, Soini sai jotenkin höyrytettyä jopa enemmistön persujen kansanedustajista leiriinsä varmistamaan sen että saa pitää hillotolppansa vaikka se maksaisi puolueen ajautumisen marginaaliin. Soinin veroinen petturi on Sampo Terho. Ne puheet puolueen valtaamisesta on aika huvittavia ja voi kysyä kuka valtasi uuvattien puolueen, oliko se kokoomus, kepu, demarit, kristilliset va niiden liittouma. Sinnehän ne uuvatit liukeni.
Suomen historia ei taida vastaavaa tuntea, viiden ministeri ja 20 kansanedustajan puolue kuihtuu neljässä vuodessa puolueeksi jolla ei ole edes yhtään kunnanvaltuutettua vaikka kyse on ilon ja toivon liikkeestä. Se Halla-ahon valtaama puolue on Suomen toiseksi suurin ja ilman valtausta olisi nyt Suomen pienin. Se siitä puolueen valtaamisesta,
« Viimeksi muokattu: 19.01.2023, 10:58:38 kirjoittanut kgb »
Vaikka tarkoitusperät olisivat maailman parhaat, niin monien, täysin erilaisten kulttuuritaustojen omaavien ihmisten kotouttaminen onnistuneesti ei ole mahdollista

RP

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 18 250
 • Liked: 16458
Jutussa jäi vaivaamaan tuo kohta että Turpeinen olisi ollut viimeinen sinisten valtuutettu.
Hän ilmeisesti oli. Nyt sitten ehkä vajaan vuoden tauon jälkeen ilmaantuisi uusi viimeinen sininen/korjausliikkeen valtuutettu, vaihtoehtoina kaiketi, että uusi valtuutettu perustaa ihan iki oman oman nimisen ryhmänsä, tai sitten liittyy johonkin vanhoista. Kaiketi päätös on hänen.

Lari Naumanen näyttäisi olevan tämän varasijalta valtuustoon nousevan nimi. Listattuna kaupunkirakennelautakunnan jäseneksi, yhä sinisten mandaatilla.
https://tulospalvelu.vaalit.fi/KV-2021/fi/ehdkutulos_309.html
"Iloitsen Turkin yrityksestä yhdistää modernisaatio ja islam."
http://www.ulkopolitiikka.fi/article/523/martin_scheinin_periaatteen_mies/

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 25 620
 • Liked: 61630
 • Kekkosen re-inkarnaatio
Ihan niin kuin olisin nähnyt tuon Korjausliikkeen uuden logon "pörssinousu"-idean jollain poliittisella foorumilla.

Osaako kukaan sanoa millä?

Ja miksi tuosta tulee mieleen ensimmäisenä vasemmistoliitto?

-i-
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 12 059
 • Liked: 15207
 • Manner-Suomen Tasavalta
Ja miksi tuosta tulee mieleen ensimmäisenä vasemmistoliitto?

V-kirjain, ja punaista muistuttava väri. Itselleni tuli ihan sama mielleyhtymä.
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

Lahti-Saloranta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 17 961
 • Liked: 38630
 • Eläkeikää lähestyvä keittiömies
Nämä vaalit tulee olemaan surkea päätös uuvattien puolueelle. Ensinnäkin liki kaikki entiset uuvati on vaihtaneet puoluetta ja vievät sen vähäisenkin henkilökannatuksen mennessään. Toisekseen se panostus vaaleihin on minimaalista kun läpimenomahdollisuudet ovat olemattomat ja kaiken saa maksaa omasta pussista. Sama se on äänestäjienkin kohdalla, harva entinen uuvatti edes vaivautuu äänestämään uuvattia kun tietää että ehdokas ei tule valituksi, jättää äänestämättä tai äänestää jonkun muun puolueen ehdokasta.
Uuvateista ei jää mieleen kuin Sampo Terhon vappupuhe ja upea vaaliauto.
« Viimeksi muokattu: 19.01.2023, 19:35:39 kirjoittanut Lahti-Saloranta »
Vaikka tarkoitusperät olisivat maailman parhaat, niin monien, täysin erilaisten kulttuuritaustojen omaavien ihmisten kotouttaminen onnistuneesti ei ole mahdollista

sancai

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 591
 • Liked: 10551
Nyt kun Perussuomalaisten hajoamisesta on kulunut yli viisi vuotta, puolue on vakiinnuttanut itsensä eurooppalaisena maahanmuuttokriittisenä puolueena ja lähestymme uusia eduskuntavaaleja hyvissä gallup-asemissa, voimme turvallisesti katsahtaa historiaan ja todeta onnistuneemme paremmin kuin kukaan Hommalla osasi odottaa. Paitsi, että nostimme tavoitteidemme mukaisesti puheenjohtajaksi Halla-ahon, tulimme suorittaneeksi puolueessa totaalisen puhdistuksen. Näin kattavaa loishäätöä ei suomalainen poliittinen historia tunne. Mikäli "kulttuurisota" ahdistaa ja tuntuu, että kansallismielinen rintama vain häviää koko ajan, kannattaa muistella Sinisiä. Karma on todellakin olemassa ja ennen pitkää oikeus voittaa.

Ajatelkaa nyt minkälainen moraalinen opetus ylpeydestä ja korruptiosta. Kuuluisuuteen, valtaan ja mammonaan singahtaneet kansanedustajat ja ministerit ylpistyivät niin paljon, että he luulivat olevansa korvaamattomia. Että kansa kannattaa heitä heidän itsensä erinomaisuuden vuoksi. Oman egonsa ja ahneutensa takia hylkäsivät he puolueensa ja periaatteensa. Palkkana heidät pamautettiin rikkauksista ryysyihin julkisen nöyryytyksen saattelemina kuin Romanian Ceausescu. Yhdessä yössä kaikki katosi ja nyt nämä entiset ministerit ja kansanedustajat kihisevät jossain katkerina, unohdettuina ja jokaisen keräämänsä ystävän ja kontaktin hylkäämänä. Monet entiset Perussuomalaiset kärkinimet saattaa löytää jo ruokajonosta tai kodittomien yömajasta, koska sopeutumiseläke korvattiin kolmen vuoden sopeutumisrahalla.

WinstonSmith

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 445
 • Liked: 1945
Nämä vaalit tulee olemaan surkea päätös uuvattien puolueelle. Ensinnäkin liki kaikki entiset uuvati on vaihtaneet puoluetta ja vievät sen vähäisenkin henkilökannatuksen mennessään. Toisekseen se panostus vaaleihin on minimaalista kun läpimenomahdollisuudet ovat olemattomat ja kaiken saa maksaa omasta pussista. Sama se on äänestäjienkin kohdalla, harva entinen uuvatti edes vaivautuu äänestämään uuvattia kun tietää että ehdokas ei tule valituksi, jättää äänestämättä tai äänestää jonkun muun puolueen ehdokasta.
Uuvateista ei jää mieleen kuin Sampo Terhon vappupuhe ja upea vaaliauto.

Ainoa kysymys on, miksi? Miksi vaivautua, he voisivat viettää aikaa perheensä kanssa tai käyttää rahat harrastuksiin tai mihin tahansa muuhun kun täysin turhaan toimintaan, joka ei koskaa tule johtamaan mihinkään muuhun kuin mielipahaan heille itsellensä.

Pallopääkissa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 200
 • Liked: 6876
 • Kansalliskonservatiivi ja arvokonservatiivi
Kohta uuvatit eli nykyinen Korjausliike poistetaan puoluerekisteristä. Korjausliikellä on ehdokkaita Helsingissä 4, Uudellamaalla 4, Kaakkois-Suomessa 5, Oulussa 3. Ei näy yhtään uuvattien ex-kansanedustajaa listoilla. Toni Eronen on ainoa jonka tunnistan olleen ehdolla neljä vuotta sitten uuvattina. Ei näy Ahvan pariskuntaa listoilla.

Helsinki, vaaliliitto Keskustan ja Kristillisdemokraattien kanssa
290 Roininen, Petri, toimitusjohtaja, diplomi-insinööri, Helsinki
291 Aalto, Tommi, tradenomi, ICT-asiantuntija, Helsinki
292 Eronen, Toni, laskentamerkonomi, yrittäjä, Helsinki
293 Myllymäki, Elina, yrittäjä, Helsinki

Uusimaa
358 Arpiainen, Tero, innovaattori, Helsinki
359 Kalpio, Jarmo, autonkuljettaja, Helsinki
360 Valkama, Vesa, toimitusjohtaja, yrittäjä, Espoo
361 Vuorela, Miko, yrittäjä, Kirkkonummi

Kaakkois-Suomi
117 Kuitunen, Jouni, ammattiautoilija, Hirvensalmi
118 Korpikannas, Veli, eläkeläinen, Liperi
119 Leppänen, Marja-Leena, eläkeläinen, yrittäjä, Lappeenranta
120 Siitari, Markku, yrittäjä, teknikko, Mikkeli
121 Vuorio, Juha, huoltoteknikko, Kouvola

Oulu, vaaliliitto Kristillisdemokraattien kanssa
108 Koivuperä, Markku, opiskelija, yrittäjä, Oulu
109 Pirinen, Jari, yrittäjä, Oulu
110 Viinala, Jarmo, maanviljelijä, Haapavesi
« Viimeksi muokattu: 04.03.2023, 23:52:03 kirjoittanut Pallopääkissa »
Kissafani

Lahti-Saloranta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 17 961
 • Liked: 38630
 • Eläkeikää lähestyvä keittiömies
Kohta uuvatit eli nykyinen Korjausliike poistetaan puoluerekisteristä. Korjausliikellä on ehdokkaita Helsingissä 4, Uudellamaalla 4, Kaakkois-Suomessa 5, Oulussa 3. Ei näy yhtään uuvattien ex-kansanedustajaa listoilla. Toni Eronen on ainoa jonka tunnistan olleen ehdolla neljä vuotta sitten uuvattina. Ei näy Ahvan pariskuntaa listoilla.
Ilon ja toivon puolue jolla 4v sitten oli 20 kansanedustajaa ja 5 ministeriä. Nyt tuo ilon ja toivon liike ei saa listoilleen edes 20 ehdokasta.
Siinä on rippeet kaapatusta puolueesta kun samaan aikaan ne kaapaajat kisaa suurimman puolueen asemasta. Kumma juttu kun ne puheet puolueen kaappaamisesta ovat loppuneet.
« Viimeksi muokattu: 05.03.2023, 07:13:50 kirjoittanut Lahti-Saloranta »
Vaikka tarkoitusperät olisivat maailman parhaat, niin monien, täysin erilaisten kulttuuritaustojen omaavien ihmisten kotouttaminen onnistuneesti ei ole mahdollista

l'uomo normale

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 315
 • Liked: 12941
 • Je suis. Sivistysporvari. Ihmisenä ja kuluttajana.
Kohta uuvatit eli nykyinen Korjausliike poistetaan puoluerekisteristä. Korjausliikellä on ehdokkaita Helsingissä 4, Uudellamaalla 4, Kaakkois-Suomessa 5, Oulussa 3. Ei näy yhtään uuvattien ex-kansanedustajaa listoilla. Toni Eronen on ainoa jonka tunnistan olleen ehdolla neljä vuotta sitten uuvattina. Ei näy Ahvan pariskuntaa listoilla.

Markku Siitari, Mikkeli, oli ehdolla ja sai 58 ääntä. Sinisenä julisti perussuomalaiset rasistiseksi ja kohta sen jälkeen sai oikeudessa tuomion virolaisten työntekijöidensä riistämisestä metallipajallaan.
And madness and despair are a force.
Socially distancing.
Riittävällä moraalilla.

pjentti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 215
 • Liked: 3408
 • Dirty old man
Kävin katsomassa ilon ja toivon liikkeen sivuja. Vaaleista ei paljon tietoa löytynyt, ei edes ehdokkaiden esittelyä. Ainoa minkä löysin, oli tiedoite ehdokkaiden nimeämisestä joskus helmikuun lopulla. Linkkiä en moiseen tunkioon laita, vaan sen sijaan opettavaiseen tarinaan:
https://www.youtube.com/watch?v=qHHwummsJng
Linkissä mainitaan Juudaksen isän nimeksi Simon. Katsoikohan Simon koskaan poikansa silmiin?
"I'll lead an effective strategy to mobilize trunalimunumaprzure."

Lahti-Saloranta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 17 961
 • Liked: 38630
 • Eläkeikää lähestyvä keittiömies
Uuvattien tarina on todella surkea rimanalitus. Minusta surkein uuvatti on "  yhdessä eteenpäin " Sampo Terho. Halla-aho nosti hänet pinnalle ja palkkioksi oli ensimmäisenä pettämässä hänet ja ilman syytä. Toinen äänekäs nuljake oli valtiomies Simon Elo joka myös nousi kansanedustajaksi Jussia peesaamalla. Soini kusetti onnistuneesti koko uuvattilaumaa hillotolppansa vuoksi. Tosin se hillotolppa oli se ulkoministerin pesti samoin kuin uuvattiministereillä se oma ministerin pesti. Pääniljake Terholla se pesti oli vielä varsin lyhytaikainen eikä sitä oikein hillotolppana voi pittä.
Terho onneksi ehti nolata itsensä perusteellisesti siinä vapputapahtumassa. Luulisi että hävettää kuten varmaan mukana hyörinyttä Tiina Ahvaa.
Vaikka tarkoitusperät olisivat maailman parhaat, niin monien, täysin erilaisten kulttuuritaustojen omaavien ihmisten kotouttaminen onnistuneesti ei ole mahdollista

Mäyräkoira

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 2 835
 • Liked: 8241
 • Apulaisoikeusgangsteri.
Mikähän siinä on että Tiina Ahva jättää nämä kinkerit nyt väliin? On se sitkeästi roikkunutkin tuossa mukana. Mitä ei ole voinut ymmärtää.

Sinisten upea vaaliauto mainittu! Muistan hämärästi jotain siitä. Eikös se ollut kilvetön, vai mikä juju siinä olikaan? Saisiko vielä kuvan siitä?

E. Tuossahan tuo  ;D
« Viimeksi muokattu: 05.03.2023, 15:06:08 kirjoittanut Mäyräkoira »
Halonen ei ollut huono presidentti, vaan paha presidentti. Hän oli tarkoituksellisesti paha, ja siinä mitä hän tarkoituksellisesti teki, hän oli varsin hyvä.

-PPT-

Suurkiitos Johanna Tukiainen!! 👍

Jaska Pankkaaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 589
 • Liked: 11976
 • Finlayson, Fazer ja nyt myös Firas
Eikös sampo saanut jonkun vähäisen leikkityöpaikan sentään? Ei muista enää..
Those who make peaceful revolution impossible, make violent revolution inevitable. J.F Kennedy

Aimo Räkä

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 365
 • Liked: 2093
 • pitäisi nähdä rikkautena
  • Rocker
Minusta surkein uuvatti on "  yhdessä eteenpäin " Sampo Terho.
Kepulit tajusivat vitsin huonouden. Siksi he ottivat siitä vain loppuosan.
Tämä maa on suomalaisten.
Äänestä Halla-ahoa, muista viis.

Lahti-Saloranta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 17 961
 • Liked: 38630
 • Eläkeikää lähestyvä keittiömies
Mikähän siinä on että Tiina Ahva jättää nämä kinkerit nyt väliin? On se sitkeästi roikkunutkin tuossa mukana. Mitä ei ole voinut ymmärtää.

Sinisten upea vaaliauto mainittu! Muistan hämärästi jotain siitä. Eikös se ollut kilvetön, vai mikä juju siinä olikaan? Saisiko vielä kuvan siitä?

E. Tuossahan tuo  ;D
Tuo vaaliauto jaksaa aina naurattaa samoin kuin uuvattin vapputapahtuma. Huikea ja edustava huipentuma 20 kansanedustajan ja 5 ministerin puolueen loppurutistukselle.
Siinä hiipui ilo ja toivo kun Audikyyti vaihtui katsastamattoman ruosteisen koslan sikaosastossa lattialla istuskeluun Soinin istuessa ratin takana ohjastamassa hinurin vetämää koslaa matkalla paalattavaksi. Sellainen mielikuva tulee mieleen tuosta vaaliautosta ja vaalien tuloksesta.ja uuvattien tarun lopusta
Vaikka tarkoitusperät olisivat maailman parhaat, niin monien, täysin erilaisten kulttuuritaustojen omaavien ihmisten kotouttaminen onnistuneesti ei ole mahdollista

Tuomas Tähti

 • Asiantuntija
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 733
 • Liked: 1239
 • sivarinationalisti
  • verkkosivusto
Toni Eronen on ainoa jonka tunnistan olleen ehdolla neljä vuotta sitten uuvattina. Ei näy Ahvan pariskuntaa listoilla.

Hei @Pallopääkissa , myös Marja-Leena Leppänen oli sinisten kansanedustajaehdokkaana vuoden 2019 eduskuntavaaleissa (Kaakkois-Suomen vaalipiirissä).

Leppänen on aiemmin ollut perussuomalaisten naisyhdistyksen puheenjohtaja.

Roope2

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 994
 • Liked: 9034
Se tamperelainen Tiina Elovaara muistuu surkeimpana esityksenä. Kun joku afgaani oli saanut koulutodistuksen, niin Sisu-viisumia olisi pitänyt Tiinan aloitteesta lähteä kehittelemään tälle kaverille ja kun takakontista löytyi Virtanen, niin Tiinan mielestä hätätapauksissa oli oikeutettua matkustaa siellä.
”Koulussa menestyminen on vain siitä kiinni, kuinka paljon ja miten teet töitä. Oma asenne vaikuttaa tosi paljon.”

Maryam Imtiaz, Pakistanista 13-vuotiaana Suomeen muuttanut Aalto-yliopiston opiskelija

DuPont

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 731
 • Liked: 7428
Mutta nyt ehkä on hyvä hetki unohtaa nuo PS:n historian häpeähetket/-pilkut. Katse tulevaisuuteen!

Muhmutti

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 489
 • Liked: 966
Nautitaan nyt vielä viimeiset hetket ennen kuin tuo kyhäelmä katoaa kokonaan.

Antti Moisander

 • Nimellinen
 • Jäsen^^
 • ***
 • Viestejä: 355
 • Liked: 365
 • Kaupunginvaltuutettu - Tampere
  • Kotisivut
Helsinki, vaaliliitto Keskustan ja Kristillisdemokraattien kanssa
290 Roininen, Petri, toimitusjohtaja, diplomi-insinööri, Helsinki
291 Aalto, Tommi, tradenomi, ICT-asiantuntija, Helsinki
292 Eronen, Toni, laskentamerkonomi, yrittäjä, Helsinki
293 Myllymäki, Elina, yrittäjä, Helsinki

Korjausliike näyttää olevan ainoa puolue, joka tosissaan taktikoi kyseisen vaaliliiton sisällä. Roininen on jopa laitettu listan kärkeen yleisen aakkosjärjestyksen sijaan. Lisäksi MTV:n vaalikoneen mukaan kolme muuta korjausliikkeen ehdokasta on ilmoittanut vaalibudjetikseen alle 500 euroa, Roinisen budjetin ollessa 30 000-50 000 euroa.

Keskustalla kärkiehdokkaana pidettäneen Mikko Kärnää ja kristillisillä Mika Ebelingiä, mutta siitä huolimatta molemmissa puolueissa on useita ehdokkaita, jotka ainakin MTV:n mukaan ovat panostamassa rahaa kampanjaansa.
"You worried 'bout leaving a better planet for our kids
How 'bout leaving better kids for our planet" - Tom MacDonald

• Familialism • Nationalism • Security

https://www.anttimoisander.com/

Lyyti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 642
 • Liked: 6288
 • Sananvapaustaliban.
Ihan niin kuin olisin nähnyt tuon Korjausliikkeen uuden logon "pörssinousu"-idean jollain poliittisella foorumilla.

Osaako kukaan sanoa millä?

Ja miksi tuosta tulee mieleen ensimmäisenä vasemmistoliitto?

-i-

Tuossahan on x-akselilla aika ja y-akselilla loikkarin veren alkoholipitoisuus. Puolenpäivän aikaan käsi suorittaa koordinoidun napakan korjausliikkeen ja käyrä kääntyy. Värit ovat palanneet maailmaan, ainakin punainen.
Vastuullista öyhötystä vuodesta 2017.

Vale, emävale, yle.