HOMMAN KESKUSTELU > Tupa

Hommahomma - mitä Hommaforumista kirjoitetaan (lue ohjeet alusta)

<< < (2/42) > >>

Impi Waara:
Tamperelainen:

http://www.tamperelainen.fi/artikkeli/531012-hanet-pitaa-vaihtaa-puoluekokouksessa-nain-ps-vallankaappaus-pohjustettiin

 
--- Lainaus ---"Hänet pitää vaihtaa puoluekokouksessa" – Näin PS-vallankaappaus pohjustettiin Hommaforumilla

Perussuomalaisten kokonaisvaltainen vallanvaihdos viime viikonlopun puoluekokouksessa on ollut kuuma puheenaihe, joka on aiheuttanut melkoista vilinää myös Tampereen ja Pirkanmaan alueella. Julkisuutta on saanut väite masinoinnista, jolla Jussi Halla-ahosta tehtiin puheenjohtaja ja Timo Soini ja hänen orkesterinsa siirrettiin puoluejohdosta syrjään.

Tamperelaiselle toimitettiin maahanmuuttokriittisten suosimalla Hommaforumilla käytyjä keskusteluja aiheesta. Niistä selviää, että Soinin vaihtoa on pohjustettu viime syksystä lähtien. Keskustelu kulkee otsikolla Kampanja PS:n pj:n vaihtamiseksi 2017 – Soini ulos.

– Soini pitää vaihtaa vuoden 2017 puoluekokouksessa. Se ei ratkaise läheskään kaikkia persujen, nuivien tai Suomen ongelmia, mutta on kuitenkin se ensimmäinen, tärkeä askel, kirjoittaa nimimerkki Lalli IsoTalo keskustelun avausviestissä.

Viestissä lähdetään masinoimaan puolueelle jäsenhankintaa ja uusia jäseniä. Puoluekokous oli avoin tilaisuus kaikille jäsenille, jotka pääsivät kaikki myös äänestämään.

– Muutama sata uutta jäsentä riittää äänestystuloksen kääntämiseksi, nimimerkki ohjeistaa.

Sittemmin keskusteluketju on kerännyt lähes 3 000 viestiä. Vastaus numero 2787 on kirjoitettu sunnuntaina kello 17.09, jolloin valinnat olivat jo selvillä.

– Nyt voi olla läpeensä tyytyväinen. Homma hoidettu tyylillä!, kirjoittaa nimimerkki Impi Waara.
--- Lainaus päättyy ---

Lady Deadpool:
Olen muokannut noita linkkejä pyynnöstä, muistakaa lukea Lallin ohjeistus:

- Linkki ja otsikko
- Päiväys
- Alustan nimi
- Pieni lainaus jos mahdollista
- Ei yleistä turinaa vaan kovaa asiaa ja dataa.

hulaq:
Saas nähdä kauanko tämä juttu pysyy, lienee täyttä huuhaata:

https://yle.fi/uutiset/3-9685749?origin=rss


--- Lainaus ---Lauri Maijalasta tuli valtakunnan sensaatio seitsemän vuotta sitten, kun hän kirjoitti ja ohjasi karnevalistisen Mannerheim-esityksen Teatterikorkeakouluun. Yhdessä sen kohtauksista fiktiivinen teatteriryhmä teki pilkkanäytelmää Mannerheimista. Se laittoi marsalkan haistattamaan suomalaisille pitkät, naimaan Stalinia ja sekaantumaan hevoseensa.

Siitä seurasi myrsky. 23-vuotias ohjaaja sai tappouhkauksia ja joutui silmätikuksi maahanmuuttoon kriittisesti suhtautuvalla Hommaforumin keskustelupalstalla.

– Se oli tosi inhottavaa, aivan hirveätä. Teatterikorkeakoulu joutui palkkaamaan turvamiehiä esityksiin, Maijala muistelee.
--- Lainaus päättyy ---

Tuon voi toki ymmärtää niinkin, että on saanut jostain tappouhkauksia ja sitten Hommaforumilla joutunut silmätikuksi. Noh miniluv ottanee koppia ja tekee tarvittavat toimenpiteet. Itse en löytänyt etsinnöissäni yhtään minkäänlaista suoraa kommenttia tuosta kaverista. Juttuja tosin oli lainattu, jossa kaverista uutisoitiin.

Edit - lisätty kuva.

Kemolitor:
Hesarissa 5.8.2017 Simon Elon haastattelu:


--- Lainaus ---Uuden vaihtoehdon ryhmänjohtaja Simon Elo haluaa pienentää pieni- ja keskituloisten verotusta
-----
Elo itse nousi politiikkaan alun perin nettikirjoittelun kautta. Hän sanoo olleensa aktiivinen Jussi Halla-ahon blogin keskustelupalstaksi perustetulla Hommaforumilla ”kolme–neljä vuotta” vuosikymmenen vaihteessa.

Silloin kirjoittelu oli Elon mukaan paljon nykyistä asiallisempaa. Nykyään sielläkin on hänen mukaansa nettihäiriköitä, jotka ”sekoittavat pakkaa”.

”Hallitustaipaleen aikana sanankäyttö siellä on entisestään koventunut, koska joidenkin mielestä hallitus ei tee riittävän kovaa politiikkaa.”

Elon profiilin kohdalla Hommaforumilla lukeekin ”Takinkääntäjä”.

”Itse en ole enää sinne viime vuosina aktiivisesti kirjoittanut myöskään sen vuoksi, että siellä ei ole minusta kovin paljoa pidetty.”
-----

Koko juttu:
HS: Uuden vaihtoehdon ryhmänjohtaja Simon Elo haluaa pienentää pieni- ja keskituloisten verotusta

--- Lainaus päättyy ---

hulaq:
"Hallituksen viime vuoden joulukuussa sopimaan turvapaikkapoliittiseen toimenpideohjelmaan kuuluu, että oleskelulupa annetaan väliaikaisena. Näin ollen on asiasta päättävien viranomaisten tehtävä arvioida oleskeluluvan jatkon edellytyksiä. Silloin on otettava huomioon mainitsemasi lähtömaan sen aikainen turvallisuustilanne ja sisäisen paon mahdollisuus. Tämä on niitä asioita, joiden asianmukaista toteutumista täytyy seurata tarkasti. Siinä toivon myös hommalaisten tarkkaavaista apua."


Sanoopi Simon Elo 2016 vuonna. Ei täällä Elon mielestä hänestä pidetä, mutta silti pitäisi kaveria auttaa. Tuskinpa onnistuu enää tämän takinkäännön myötä. Ehkä se käy täällä loggautumatta lukemassa kuvottavia ja rassistisia kirjoitelmia.

Edit - lisätty linkki https://hommaforum.org/index.php/topic,97360.msg2482137.html#msg2482137

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta