Kirjoittaja Aihe: Hommahomma - mitä Hommaforumista kirjoitetaan (lue ohjeet alusta)  (Luettu 51910 kertaa)

DuPont

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 138
 • Liked: 3447
Hommafoorumia ei seurattaisi, elleivät valtamedian edustajat pitäisi sitä merkittävänä!
Kyllä valtamedian toimittajat seuraavat näitä keskusteluja, koska ovat tietynlaisia "kansanmedian" tai "yleisen keskustelun" alaisia aiheita.
Ei häpeää meille.

törö

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 22 489
 • Liked: 10560
Hommafoorumia ei seurattaisi, elleivät valtamedian edustajat pitäisi sitä merkittävänä!
Kyllä valtamedian toimittajat seuraavat näitä keskusteluja, koska ovat tietynlaisia "kansanmedian" tai "yleisen keskustelun" alaisia aiheita.
Ei häpeää meille.

Täältä löytyy hyviä linkkejä kiinnostaviin uutisaiheisiin. Pitää irrottautua hetkeksi Twitteristä ja Facebookista, joissa kiertää vähän mitä sattuu.

Haukut tulee sitten siitä hyvästä, että taso on korkeammalla kuin omissa vertaistukiryhmissä, joissa pääpaino sillä roskalla, jonka modet siivoavat täältä pois.

Kni

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 304
 • Liked: 16107
Silakat on löytäneet Alivaltiosihteerin sketsin "Hummaforum".

https://www.facebook.com/groups/Silakkaliike/permalink/624897448273369/

Naurattaa nuo itseänikin, hyvin parodioitu.  :)

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 35 010
 • Liked: 45577
 • Kyllä tästä vielä selvitään, kaikesta huolimatta!
Silakat on löytäneet Alivaltiosihteerin sketsin "Hummaforum".

https://www.facebook.com/groups/Silakkaliike/permalink/624897448273369/

Naurattaa nuo itseänikin, hyvin parodioitu.  :)

Hyvä on! Tässä linkki suoraan tuubiin:

https://www.youtube.com/watch?v=R3e5yMpZYyc&feature=youtu.be
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Kansalliset rajat ovat sille este.”
— Soros

“BLM:n perustajat myöntävät avoimesti olevansa marxilaisia ideologeja ja kertovat haluavansa päästä eroon ydinperheestä, heteronormatiivisuudesta, poliisista, vankiloista ja kapitalismista. ”
– Gatestone -instituutin tutkija Soeren Kern

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 23 558
 • Liked: 58773
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Laitoin Oula Silvennoisesta kertovasta artikkelista pidemmän lainauksen tuonne herraa itseään koskevaan ketjuun, tässä lähinnä tuo Hommaforum-osuus ja vähän muuta.

Keskustelu aiheesta tuolla toisessa ketjussa: https://hommaforum.org/index.php/topic,110915.msg3147142.html#msg3147142

Suomen Kuvalehti teki jutun Silvennoisesta ja siellä on TAAS noloa lipittelyä Oulan niin ihanan tyylikkäästä pukeutumisesta samaan tyyliin kuin vuoden alussa julkaistussa Ylen jutussa :D

Lisäksi Hommaforum mainittu eli torilla tavataan. Näköjään Oula stalkkaa meitä, moi vaan!

Pitkä juttu, loput linkistä.

https://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/han/oula-silvennoinen-vaittelee-perussuomalaisten-kanssa-eika-pelkaa-puoluejasenyyden-leimaavan-osallistuminen-on-kansalaishyve/?shared=1111569-7394bc79-4 (31.1.2020)

Lainaus
Äärioikeiston kusitolppa

Pauliina Penttilä

Historiantutkija Oula Silvennoinen on vihreä, pitää perussuomalaisia uhkana demokratialle ja tutkii natsien Suomi-yhteyksiä. Ja sehän ärsyttää.

(...)

Verkkosivuillaan Silvennoinen kirjoittaa, että ”todellinen uhka on yhteiskunnan polarisaatio”. Twitterissä hän kuitenkin käy perussuomalaisia vastaan ärhäkästikin. Hänen mukaansa sovinnollinen suhtautuminen ei toimi, kun toinen lietsoo vihaa, epäluuloa ja epäluottamusta.

”Jos lähtee loputtomasti välttämään polarisoitumista, niin lopputulos on jotain muuta kuin mihin pyrkii.”

SILVENNOINEN kiinnostui vihreistä ympäristöasioiden vuoksi. Myöhemmin tuli huoli demokratiasta.

Vuonna 2015, maahanmuuttokeskustelun käydessä kiivaana, Silvennoinen alkoi perehtyä netissä perussuomalaisten toimintaan. Hän seurasi myös sellaisia ryhmiä kuin Rajat kiinni ja Suomi ensin, joissa pyöri perussuomalaisten kannattajiksi identifioituvia kirjoittajia.

”Se mikä siellä näkyi, ei ollut kaunista eikä hyvää.”

Silvennoinen eristäisi perussuomalaiset: yhdenkään kunniallisen puolueen ei hänen mielestään pitäisi lähteä näiden kanssa samaan hallitukseen.

”He tavoittelevat valtaa. Ei tarvitse kuin avata Hommaforum, niin siellä puhutaan 51 prosentin ääniosuudesta, joka mahdollistaisi puolueen yksinvallan.”

Kaikki puolueen jäsenet eivät toki Silvennoisen mukaan ole ”käsi ojossa hyppiviä äärioikeistolaisia”. Perussuomalaiset ovat onnistuneet mobilisoimaan ihmisiä, jotka eivät aiemmin ole löytäneet kanavaa näkemyksilleen.

”Vähän kuin Lapuan liike aikanaan.”

(...)
Äänestys: Etnonationalismi, kyllä vai ei? Eli kannatatko vai etkö? Käy antamassa äänesi!

https://hommaforum.org/index.php/topic,129465.0.html

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 23 558
 • Liked: 58773
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Hommaforum on jälleen mainittu valtamediassa. Rakas foorumimme tuntuu olevan taas kaikkien huulilla.

Tällä kertaa toimittaja Lauri Nurmi ulisee Hommalla jo vuosikausien ajan käydystä avoimen rasistisesta keskustelusta ja liittää Homman perussuomalaisiin :) (kts. boldattu osuus lainauksesta)

Kovin ovat yhteydet persuihin nykyään heikkoja, kun eiväthän nuo juuri täällä edes kirjoittele enää (poikkeuksiakin toki on).

Ulkopuolisille lukijoille ote foorumin säännöistä:

1. luku

Lainaus
3 § Poliittinen sitoutumattomuus

Hommaforum ei ole sidoksissa mihinkään poliittiseen puolueeseen tai aatteeseen.

Presidentin puheesta valtiopäivien avajaisissa on erillinen ketjunsa: https://hommaforum.org/index.php/topic,129998.0.html

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/ed39ea00-554b-4adf-9829-ba17f9893a43 (5.2.2020)

Lainaus
Juristipresidentin mitta perussuomalaisiin alkaa täyttyä - Halla-aholla ei ole tarvetta liennyttää tilannetta

Tasavallan presidentti Sauli Niinistön mitta näyttää alkavan täyttyä perussuomalaisten toimintakulttuuria kohtaan.

Juristipresidentti toki itse kiistää sen, kuten hänen kysyttäessä ehkä on parempikin tehdä. Näyttöä presidentin ajattelusta on riittämiin, alkaen Jussi Halla-ahon puheenjohtajavalinnan aikaisista lausunnoista.

Kun Halla-aho oli kesäkuussa 2017 valittu perussuomalaisten puoluekokouksessa puoluejohtajaksi, Niinistöltä kysyttiin seuraavana päivänä Kultarannassa suoraan, miten tasavallan presidentti itse suhtautui Jussi Halla-ahon ja Teuvo Hakkaraisen kansanryhmää vastaan kiihottamisesta saamiin tuomioihin.

”Kyllä heillä aika tehtävä on edessään, jos he haluavat todella vakuuttaa meidät siitä, että ne elementit, jotka tuomioon johtivat, ovat poissa”, Niinistö vastasi.

Tasavallan presidentin kanta tuli kerralla julkiseksi, eikä jättänyt sijaa tulkinnoille.

(...)

Viime marraskuussa oppositiopuolue perussuomalaiset jätti eduskunnassa lakialoitteen rikoslain kiihottamispykälän muuttamisesta siten, että rangaistavaksi jäisivät vain rikoksella uhkaaminen ja rikokseen yllyttäminen. Käytännössä kyse olisi nykyisen pykälän kumoamisesta.

– Tämänhetkisessä lainsäädännössä keskeinen mielipidesensuurin ja mielivallan työväline on rikoslain pykälä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan, Halla-aho arvioi lakialoitteen lähetekeskustelussa eduskunnassa 27. marraskuuta.

(...)

Valtiopäivien avajaispuheessaan Niinistö nosti esille 75 vuoden takaisen Auschwitz-Birkenaun keskitysleirin vapauttamisen. Tasavallan presidentti osallistui monien muiden valtiojohtajien tavoin holokausti-muistotilaisuuksiin niin Puolassa kuin Israelissa.

– Mutta historiallisen tragedian edessä hiljentyminen antaa ajattelemisen aihetta myös nykyajassa. Ei ihmisluonto muutamassa sukupolvessa ole muuttunut vihalle immuuniksi. Merkkejä siitä, että antisemitismi ja rasismi jälleen pyrkivät nostamaan päätään, löytyy valitettavasti myös meiltä. Niiden torjunnassa on oltava päättäväinen. Ne eivät ansaitse mitään jalansijaa yhteiskunnassamme, Niinistö korosti.

– Rasismissa on pohjimmiltaan kyse toisen tekemisestä arvottomaksi hänen syntyperänsä vuoksi. Kohteessa se nostattaa tunteiden skaalan, häpeästä vihaan, hän jatkoi.

Rasismia on monenlaista, mutta kiistatonta on, että esimerkiksi perussuomalaisia lähellä olevalla Hommaforum-sivustolla on vuosien ajan käyty keskustelua, joka on sävyltään avoimen rasistista.

– On tarpeen pohtia, millainen kehityskulku saa ihmisen myötäilemään tai ainakin sulkemaan silmänsä toiminnalta, jota hän vain vähän aiemmin ei olisi osannut kuvitellakaan tapahtuvan. Ketju näyttää lähtevän vastakkainasettelusta asteittain nousevaan vihaan ja lopuksi inhimillisyyden katoamiseen. Näin aivan tavallisena pidetystä ihmisestä voi sukeutua ensin sanan ja sitten tekojen julmuri, Niinistö varoitti kansanmurhan opetuksiin viitaten.

Muiden puolueiden edustajat tekivät kautta linjan tulkinnan, että Niinistön sanat oli ennen kaikkea tarkoitettu perussuomalaisten korville.

Tulkinta on perusteltu.

Vihapuheeseen syyllistyvät myös muut kuin perussuomalaisten kannattajat, mutta mikään toinen puolue ei ole vaatinut Suomeen oikeutta käyttää laillisesti vielä nykyistäkin kovempaa kieltä yhteiskunnallisissa väittelyissä.

(...)
Äänestys: Etnonationalismi, kyllä vai ei? Eli kannatatko vai etkö? Käy antamassa äänesi!

https://hommaforum.org/index.php/topic,129465.0.html

sattuma

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 649
 • Liked: 1308

@Lalli IsoTalo olisi pitänyt haastaa Lauri Nurmi Akateemisessa kirjakaupassa kun Nurmi julkisti kirjan Perussuomalaisten hajoamisen historia.

Kirjassa Nurmi jankuttaa Homman olevan rasistinen. Sama levy pyörii Nurmella ilmeisesti maailman tappiin asti.

ämpee

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 234
 • Liked: 19115
Meillä ei nähtävästi ole keskusteluissamme mitään korjattavaa, sillä Nurmen todistuksen mukaan keskustelumme on ainoastaan sävyltään hänelle epämieluisaa, ja Hommallehan sävyjä mahtuu, jopa silakoitakin.

Tämä sen sijaan on huolestuttavaa:
Lainaus käyttäjältä: Lauri Nurmi
Vihapuheeseen syyllistyvät myös muut kuin perussuomalaisten kannattajat, mutta mikään toinen puolue ei ole vaatinut Suomeen oikeutta käyttää laillisesti vielä nykyistäkin kovempaa kieltä yhteiskunnallisissa väittelyissä.

On erittäin huolestuttavaa jos kielipoliisit lasketaan laatimaan rikoslakia makunsa mukaan, sillä alkuun kun on päästy, kohta on niin ettei mikään maku enää ole mieleen.
Rikoslakiin pitäisi kuulua pelkästään rikokset, ja makuasioita pitäisi käsitellä kokonaan toisilla säännöillä.
Jäseneltä Hohtava Mamma: "Logiikka ei ole koskaan ollut suvakkien vahvin laji. Eivät he muuten olisi suvakkeja."

nollatoleranssi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 963
 • Liked: 13153
 • Puhekin on teko
Tämä sen sijaan on huolestuttavaa:
Lainaus käyttäjältä: Lauri Nurmi
Vihapuheeseen syyllistyvät myös muut kuin perussuomalaisten kannattajat, mutta mikään toinen puolue ei ole vaatinut Suomeen oikeutta käyttää laillisesti vielä nykyistäkin kovempaa kieltä yhteiskunnallisissa väittelyissä.

Muissa puolueissa päänkatkomispuheet on ulkoistettu vuosikausia epämääräisille poliittisille tahoille, joita on mainostettu virallisesti puoluejohtajien johdolla. Samalla on käyty niin fyysisesti kuin sanallisesti poliisin kimppuun arvostellen toimintaa jopa sisäministerin kautta.

Perussuomalaisten kohdalla suurin ongelma liittyy siihen, miten puolue on suosiostaan huolimatta eliitin ulkopuolella. Tämän takia käydään tuolileikkejä ja valtakunnansyyttäjä yrittää osoittaa oikean paikan.

nollatoleranssi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 963
 • Liked: 13153
 • Puhekin on teko
Lainaus
Rasismia on monenlaista, mutta kiistatonta on, että esimerkiksi perussuomalaisia lähellä olevalla Hommaforum-sivustolla on vuosien ajan käyty keskustelua, joka on sävyltään avoimen rasistista.
(...)

Väitteestä voi olla puhujasta riippuen samaa tai eri mieltä. Rasistista kielenkäyttöä löytyy mistä tahansa paikasta, mutta sen pahuus tuntuu riippuvan lähinnä kohteesta.

On vaikeaa arvostella mitä tahansa asiaa, jos aina pitää varoa tuliko sanottua väärä sana tai ei. Siinä mennään niin vahvan ennakkosensuurin tielle, että vankilat ja oikeuslaitokset alkavat täyttyä kohta muistakin kuin raiskaajista, ryöstäjistä ja murhaajista.

Kokonaisuutena kannattaa pyrkiä asialliseen kielenkäyttöön. Ei ole mitään järkeä tietoisesti luoda asiattomia viitteitä ja heittoja. Pitäisi vain muistaa mittasuhteet.

P

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 639
 • Liked: 9735

@Lalli IsoTalo olisi pitänyt haastaa Lauri Nurmi Akateemisessa kirjakaupassa kun Nurmi julkisti kirjan Perussuomalaisten hajoamisen historia.

Kirjassa Nurmi jankuttaa Homman olevan rasistinen. Sama levy pyörii Nurmella ilmeisesti maailman tappiin asti.

Näitä silakkarasisteja on nykyisin 13:sta kalatusinassa . Kaikki heidän omien aatteidensa ja poseraamisen ulkopuolella on "rasismia".  :facepalm:

Onnea vaan Nurmelle valitsemallaan tiellä.

« Viimeksi muokattu: 06.02.2020, 09:20:56 kirjoittanut P »
Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain. Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta. Siksi pidän puheita pakolaisten aiheuttamista kansantaloudellisista rasitteista melko kohtuuttomina.
- J. Suurpää, HS 21.4.1991

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 35 010
 • Liked: 45577
 • Kyllä tästä vielä selvitään, kaikesta huolimatta!

@Lalli IsoTalo olisi pitänyt haastaa Lauri Nurmi Akateemisessa kirjakaupassa kun Nurmi julkisti kirjan Perussuomalaisten hajoamisen historia.

Kirjassa Nurmi jankuttaa Homman olevan rasistinen. Sama levy pyörii Nurmella ilmeisesti maailman tappiin asti.

Ookkei.

Kerron miten homma meni.

Jostain kuulin, varmaan Hommalta, että Nurmi on lähdistöllä.

Juoksin paikalle. Olin hengasnyt.

Nurmen lehdistövastaava tms. sanoi, että tilaisuus on ohi. Ei haasaatteluja.

En ottanut eitä einä, kuten tapanani on.   

Koska tekstiäni oli kirjassaan, Nurmi kuitenikin suostui haastatteluun. Paitsi että ei suostunut.

Toinen EI.

Aloitin jo sovitun haastattelun uudelleen, pehmeämmin.

Täällä:
Hommahaastattelussa Lauri Nurmi - Perussuomalaisten hajoamisen historia

https://www.youtube.com/watch?v=8dI03YxV8Bs

Haha! Tämähänän oli aika hyvä.
« Viimeksi muokattu: 06.02.2020, 13:19:20 kirjoittanut Lalli IsoTalo »
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Kansalliset rajat ovat sille este.”
— Soros

“BLM:n perustajat myöntävät avoimesti olevansa marxilaisia ideologeja ja kertovat haluavansa päästä eroon ydinperheestä, heteronormatiivisuudesta, poliisista, vankiloista ja kapitalismista. ”
– Gatestone -instituutin tutkija Soeren Kern

sattuma

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 649
 • Liked: 1308

@Lalli IsoTalo olisi pitänyt haastaa Lauri Nurmi Akateemisessa kirjakaupassa kun Nurmi julkisti kirjan Perussuomalaisten hajoamisen historia.

Kirjassa Nurmi jankuttaa Homman olevan rasistinen. Sama levy pyörii Nurmella ilmeisesti maailman tappiin asti.

Ookkei.

Kerron miten homma meni.

Jostain kuulin, varmaan Hommalta, että Nurmi on lähdistöllä.

Juoksin paikalle. Olin hengasnyt.

Nurmen lehdistövastaava tms. sanoi, että tilaisuus on ohi. Ei haasaatteluja.

En ottanut eitä einä, kuten tapanani on.   

Koska tekstiäni oli kirjassaan, Nurmi kuitenikin suostui haastatteluun. Paitsi että ei suostunut.

Toinen EI.

Aloitin jo sovitun haastattelun uudelleen, pehmeämmin.

Täällä:
Hommahaastattelussa Lauri Nurmi - Perussuomalaisten hajoamisen historia

https://www.youtube.com/watch?v=8dI03YxV8Bs

Haha! Tämähänän oli aika hyvä.

Juu, tässä meni oma aikajana sekaisin. Julkkareissa harva on ehtinyt lukea kirjan, joten kriittisiä kysymyksiä on vaikea esittää.

Olisin toki itse voinut kommentoida Lauri Nurmen kirjaa kun hän oli matkalla Tampereelle Persujen puoluekokoukseen.
Nurmi istui junassa käytävän toisella puolella ja valmisteli juttuja Persujen puoluekokouksesta. Nurmi siinä selasi omaa kirjaansa ja näkyi heiluttavavan kirja puoluekokouksessa kun haastatteli Halla-ahoa.

Kansanedustajien operaatiosta olen eri mieltä. Persujen puoluekokouksessa osallistujia ei voi ohjata kuten Keskustan tai Kokoomuksen puoluekokouksessa. Persujen puoluekokouksessa jokainen äänestäjä on itsenäinen päättäjä. Häntä ei ole valinnut perusosasto, eikä kokouksessa ole mitään piirikokouksia.

En minä käytännössä tuntenut ketään Tampereen Persujen puoluekokouksessa, ainakaan niin, että olisin keskustellut omasta äänestyskäytöksestäni.

Toki nimeltä ja naamalta tunsin muutaman.

Eli kysymys, miksi et kysynyt oli hieman epäreilu, joka johtui vääristyneestä aikajanamielikuvasta.

Pullervo

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 6 255
 • Liked: 23508
 • antikomintern
Hesarin luetuimman lehden, sunnuntainumeron, pääjuttuja on tänään tarina siitä, kuinka ikävästi kansanedustajat nykyään itseään ilmaisevat ja kuinka hyvän maun vastainen puhe johtaa automaattisesti ruumiskasoihin ja Hommaforumillakin* on tässä synkkä osansa. Juttua on taustoitettu menneiden vuosikymmenten esimerkeillä, poliittisilla murhilla höystäen, mutta vain jotta keihäänkärki voidaan kohdistaa tähän päivään ja yhteen eduskuntapuolueeseen. Jätän paljastamatta, että mihin niistä...

https://www.hs.fi/sunnuntai/art-2000006408095.html
Lainaus
Hyvät kansan edustajat, Avoin kirje (16.2.2020)

Lainsäätäjien puhe koetteli jo Urho Kekkosen puhemieskaudella hyvän maun rajoja. Nyt sen sijaan on menty rajan yli. Kuinka paljon pidemmälle väkivallan ihannoinnissa osa teistä aikoo vielä mennä?

(...)

Näin äkkijyrkät poliittiset nousut ovat aina merkki laajemmasta. Nyt kyse on ainakin perinteisten instituutioiden ja arvojen murroksesta, maailmantalouden uusjaoista ja teollisten työpaikkojen kadosta, konflikteista ja globaalista siirtolaisuudesta sekä sosiaalisen median läpimurrosta kaikissa kansankerrostumissa.

Protesti on aito – ja lähes kenellä tahansa on tarvittaessa käytössään Facebookin, Twitterin tai Hommaforumin megafoni. Äärilaidan äänestäjien kiukkua ja pelkoja ei ole syytä väheksyä, sillä se on osin samaa pelkoa, jota suuri osa meistä potee.

Tunne oman elämän kontrollista vähenee, sillä keskinäisriippuvaisessa maailmassa se, mitä tapahtuu sotatantereilla, sulavilla jäätiköillä tai Frankfurtin pörssissä, heijastuu tavalla tai toisella arkeen Juvalla, Torniossa tai Helsingissä.

Se heittäköön ensimmäisen kiven, joka ei tunnista itseään.

Ei raaka poliittinen katupuhe ennenkuulumatonta ole.

Eduskunnan puhemiehenä vuosina 1907–1912 toimineen P. E. Svinhufvudin kerrotaan kitkeneen nuijan paukkeella ja sanan suolalla jääräpäisimmätkin korpiagitaattorit, muistuttaa Turja.

Helmikuussa 1922 poliittinen agitaatio johti Suomen toistaiseksi viimeiseen poliittiseen murhaan. Äärioikeistolainen liikemies ampui Edistyspuolueen sisäministerin Heikki Ritavuoren tämän kotitalon edustalla Helsingin Töölössä.

(...)

Itse lehtijutusta keskustellaan ketjussa 2018-05-31 Selvitys: Vihapuhe on suuri yhteiskunnallinen ongelma Suomessa* Kovasti tämän meidän Homma-kuplan ulkopuolella Hommaforum nostetaan useinkin esimerkiksi aktiivisesta toimijasta, liki kaikkivoipaisesta pahuuden keskittymästä, joka saa aikaan sitä sun tätä, melkein mitä tahansa. Täällä palstalla taas saa lukea, kuinka koko Homma on enää kuoppaamista vaille valmis: arkku kiinni, omaiset ovat nähneet. No, tähän voi jokainen vaikuttaa omalta osaltaan, myös positiivisesti, mutta ei aiheesta enempää tässä ketjussa.

nollatoleranssi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 963
 • Liked: 13153
 • Puhekin on teko
Lainaus
Ruben Stiller
Salaliittoteorioiden suloinen maailma

https://areena.yle.fi/1-50397991

Apua! Paranoidit ajavat minua takaa.
Soros hallitsee koko maailmaa. Hillary Clinton ja kumppanit organisoivat pizzaravintolan takahuoneessa lapsia hyväksikäyttävää verkostoa. Miksi salaliittoteoriat valloittavat maailmaa? Rubebn Stillerin ohjelmassa puretaan vanhoja salaliittoteorioita ja keksitään uusia. Vieraina ovat tutkijatohtori Tuukka Ylä-Anttila ja tiedetubettaja, teologian tohtori Ville Mäkipelto.


Vähemmän yllättäen hommaforum, mvlehti yms. nousevat esiin tuossa jaksossa. Väestönvaihto, Soros, 911, pizzagatesta puhutaan vähän mainitsematta nimeä (johtuuko siitä ettei haluta ohjata väkeä etsimään omatoimisesti tietoa aiheesta?), ruokasooda parantaa syövän (mutta suomalaiset viranomaiset eivät usko lääkäreiden antamia syöpädiagnooseja....).

Illuminati mainitaan, mutta vapaamuurarit ja Estonia loistavat poissaolollaan. Alpakoitakaan ei muistella.
« Viimeksi muokattu: 26.02.2020, 23:20:17 kirjoittanut nollatoleranssi »

DuPont

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 138
 • Liked: 3447
Mutta hyvähän se on, jos hommasta puhutaan. Sillä on merkitystä, siksi puhutaan. Jos ei huomioitaisi, olisimme siniuuvatteja.
En omassa elämässäni ole kokenut, että Hommalla olisi sinänsä mitään negatiivista kuvaa. Moni tuttuni ja sukulaiseni on tutustunut, vaikka ennakkoasenne. Osa ihan positiivisin mielin. Mutta shiitä vaan, sanoi Shostakovits, kokeillaan.

Minusta Hommalla ei ole huono maine.

Kni

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 304
 • Liked: 16107
Riia kommentoi Sannan kirjoitusta. :facepalm:

Lainaus
Nuoret ilmastoaktivistit ovat kertoneet hirvittävästä häirinnästä, jonka kohteeksi he ovat joutuneet. Ilmastoliike ei tarvitse teinejä keulakuvakseen, kirjoittaa Iltalehden kolumnisti Sanna Ukkola.
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/79264f82-98a8-4e73-b485-88f744595a5b

Lainaus
Riia
Ei ole kovin yllättävää, että rasismin ohella esimerkiksi naisvihaa ja ilmastodenialismia pursuttavan Hommaforumin perustajan, Matias Turkkilan, puoliso eli Sanna Ukkola julkaisee tällaista tekstiä. Ei tarvitse olla raketti-insinööri ymmärtääkseen, millaiset arvot ja tavoitteet Ukkolalla on takanaan sekä mielessään. Hommaforumin käyttäjäkunnallehan maalittaminen, nettikiusaaminen ja muu törkykäytös on ihan peruskauraa.
https://www.facebook.com/groups/Silakkaliike/permalink/706003306829449/


Nikolas

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 869
 • Liked: 8314
 • Tiellä Rhodesiasta Zimbabween

Enemmän kuin mitään hommakerhoa, Hommawiki tarvitsee kirjoittajia.

Ei siitä mitään tule, jos jossain hommakerhossa esitetään viisaita näkemyksiä, mitä Hommawikissä voisi olla, mutta kukaan ei mene niitä kirjoittamaan.


Tämä on vallitseva asiantila nykyäänkin.
Totuus ei ole vihapuhetta.

Wir alle sind gekreuzigt, und alle sind kaputt, von Reiztechnologie, von Zeitökonomie, von Qualität des Lebens und Kriegsphilosophie.
—Laibach

Jokainen joka ei myönnä Suomen olevan vekselivetoinen velkaelvis voi jättää ministerinsalkkunsa ovelle ja painua vaikka helvettiin.
—Waldseemüller

Tagit: