UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: Kansanedustaja Jouni Kotiaho kiihottaa vihervasemmistoa  (Luettu 1259 kertaa)

Impivaaran tiikeri

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 532
 • Liked: 4316
Lainaus
Kansanedustaja Jouni Kotiahon kolumni vihervasemmistosta sai aikaan mielipidekirjoitusten vyöryn – "Aurinko ei nouse perussuomalaisten käskystä"

Perussuomalaisten jämsäläisen kansanedustajan Jouni Kotiahon viime lauantainen vierailijakolumni Keskisuomalaisessa on kirvoittanut runsaasti kriittisiä mielipidekirjoituksia.

Kotiaho kirjoitti kolumnissaan näkemyksestään, jonka mukaan vihervasemmisto on pitkään pyrkinyt romuttamaan kansalaisten perustuslaissa turvattua sananvapautta Suomessa.

https://www.ksml.fi/kotimaa/Kansanedustaja-Jouni-Kotiahon-kolumni-vihervasemmistosta-sai-aikaan-mielipidekirjoitusten-vyöryn-–-Aurinko-ei-nouse-perussuomalaisten-käskystä/1578659


Kotiahon räväkkä kolumni on kokonaisuudessaan tässä:

Lainaus
Kansanedustaja Jouni Kotiahon kolumni: Vihervasemmisto on uhka sananvapaudelle

Vihervasemmisto on jo pitkään pyrkinyt romuttamaan kansalaisten perustuslaissa turvattua sananvapautta. Tämä joukkio on julistanut itse itsensä kaikkitietäväksi ”oikealla tavalla ajattelevien” joukkioksi.

Tuo joukkio, varsinkin vihreät ja vasemmistoliittolaiset, ovat pyrkineet leimaamaan kaikki toisella tavalla ajattelevat natseiksi, rasisteiksi, tietämättömiksi, oppimattomiksi, tyhmiksi ja miksi milloinkin.

Varsinkin natsi- ja rasistikirvestä on heiluteltu ahkeraan, vaikka oikeita natsiaatteen kannattajia lienee Suomessa kahden käden sormilla laskettava määrä ja rasismia ei Suomessa tavata käytännössä lainkaan.

OIKEISTORADIKALISMIA SUOMESSA edustaa todella pieni ja merkityksetön poppoo.

Mutta sen sijaan meillä on merkittäviä äärivasemmistohenkisiä ryhmiä, kuten omaisuuksien tuhoamisiin syyllistyneet eläinsuojelun ääriliikkeet ja vaikkapa Antifa, joka on vuosien varrella hulinoinut monin paikoin erilaisissa ”luvattomissa vastamielenosoituksissa”
, ja jonka porukan tarra on ollut näkyvästi esillä esimerkiksi Vasemmistoliiton puheenjohtajan, ministeri Li Anderssonin kannettavassa tietokoneessa.

Sen enempää Vasemmistoliitto kuin Vihreätkään eivät ole näkyvästi ja julkisesti irtisanoutuneet tällaisista liikkeistä.

Meillä ulkomaalaistaustaiset haittamaahanmuuttajat ovat tilastojen mukaan täällä olevien määrään suhteutettuna yliedustettuja raiskaus- ja muissa seksuaalirikoksissa.

Kaikkea tätä vihervasemmisto ja vihervasemmistolainen valtamedia hyssyttelee ja pyrkii painamaan villaisella. Vihervasemmiston henkisessä hallinnassa olevista valtamedioista tässäkin suhteessa pahimpia ovat Yle ja Helsingin Sanomat, joka on vajonnut täysin yksisilmäiseksi roskamediaksi.


ERITYISEN JÄRKYTTÄVÄÄ on ollut huomata, että valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen näyttää olevan nykyään ennemminkin poliittiseen aktivismiin keskittyvä toimija kuin oikeudellinen toimija, jollainen hänen pitäisi olla.

On käsittämätöntä, että hän määräsi aloittamaan poliisitutkinnan kristillisdemokraattien kansanedustaja Päivi Räsäsen yli kymmenen vuotta vanhoista Raamatun lainauksista. Vielä pahemmin Toiviaiselta meni puurot ja vellit sekaisin tässä ns. Mäenpään asiassa, jossa hän halusi murentaa kansanedustaja Juha Mäenpään perustuslaissa turvattua syytesuojaa eduskunnassa puhutusta puheesta.

Eduskunta ei antanut Toiviaiselle syytelupaa Mäenpäätä vastaan. Päätöksen jälkeen Toiviainen antoi Ylelle lausunnon, jossa hän totesi mm. seuraavaa:

”Onko oikein, että politiikkaa voi tehdä laittomin keinoin? Eli käyttää siinä sanoman ajamisessa lainvastaista puhetta, ja rikkoa siinä mielessä voimassa olevaa lainsäädäntöä niin, että siitä ei seuraa rikosoikeudellista seuraamusta”.

Lisäksi Toiviainen sanoo:

”Kansanedustajien enemmistö, kuten myös perustuslakivaliokunnan enemmistö ja perustuslakivaliokunnassa kuulleet asiantuntijat olivat sitä mieltä, että syytesuoja olisi pitänyt murtaa. He katsoivat kuten minäkin, että kyse oli rasistisesta ihmisarvoa loukkaavasta vihapuheesta.”

Toiviainen antaa siis ymmärtää, että eduskunta olisi ottanut kantaa Mäenpään syyllisyyteen, eli ryhtynyt tuomioistuimeksi.

Perustuslain mukaisessa vallan kolmijaossa lainsäädäntövalta ja tuomiovalta ovat täysin erillään. Eduskunta ei siis ole eikä ole edes voinut arvioida Mäenpään syyllisyyttä.

Eduskunta saattoi päättää vain siitä, annetaanko Toiviaiselle lupa nostaa syytettä. Ja päätös oli selkeä: syytelupaa ei annettu.

Suomessa on syyttömyysolettama, jonka mukaan henkilö on syytön, ellei tuomioistuin ole katsonut häntä syylliseksi. Nämä perustavaa laatua olevat periaatteet pitäisi myös Toiviaisen tietää, mutta hän ei näytä tietävän. Voidaankin perustellusti kysyä, onko Toiviainen lainkaan tehtäviensä tasalla.

Kun sananvapaus viedään, käy niin kuin aiemmin kommunistisissa maissa: silloin menee mukana myös muutkin vapaudet. Ja ”Isoveli valvoo” kaikkea ja kaikkia, kuten George Orwellin kirjassa 1984.

Perustuslain mukaan ministerin tulee olla nuhteeton ja hyvämaineinen. Nyt hallituksessa istuu aikanaan rikoksista tuomittu. Toiviaisen kannattaisi puuttua tähän.

KESÄLOMA OLI mukava aloittaa, kun Jämsän Perussuomalaisten vuosien vaatimusten jälkeen Maahanmuuttovirasto vihdoinkin lakkautti Jämsän vastaanottokeskuksen.

Kirjoittaja on perussuomalaisten kansanedustaja Keski-Suomesta.

Jouni Kotiaho

https://www.ksml.fi/mielipide/mielipidekirjoitus/Kansanedustaja-Jouni-Kotiahon-kolumni-Vihervasemmisto-on-uhka-sananvapaudelle/1577255

Vihervasureiden vastauksia Kotiahon kirjoitukseen löytyy täältä:
https://www.ksml.fi/mielipide/


« Viimeksi muokattu: 08.07.2020, 14:59:08 kirjoittanut Impivaaran tiikeri »

ISO

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 304
 • Liked: 19721
 • Persuhtava keskustelija
Vs: Kansanedustaja Jouni Kotiaho kiihottaa vihervasemmistoa
« Vastaus #1 : 08.07.2020, 14:53:37 »
Asiallinen kirjoitus Kotiaholta, allekirjoitan kaiken mitä kolumnissaan esittää.

Vihervasemmiston ulinan määrästä päätellen kapula osui niin että mätkähdys vaan kuului.

Mädättämiseen pitää puuttua kovalla kädellä, vihervasemmistolle ei saa antaa minkäänlaista vallan hiventäkään, niitten politiikka tuhoaa alleen kaiken demokraattisen ja tervepäisen.
Syyrialainen Nesrin, 20, kertoo:
Hänen mukaansa häirinnältä voi arabikulttuurissa välttyä, jos ei puhu miehille ja välttää kaikenlaista kontaktia, ”merkkien antamista”.

foobar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 16 631
 • Liked: 26470
Vs: Kansanedustaja Jouni Kotiaho kiihottaa vihervasemmistoa
« Vastaus #2 : 08.07.2020, 14:58:42 »
Melkeinpä veikkaisin että "ulkomaalaiset haittamaahanmuuttajat" PS-kansanedustajan kirjoittamana saa valtakunnansyyttäjän triggeröitymään.

Vaikka en kirjoituksen viestin kanssa olekaan eri mieltä toivoisin että taitava sanan säilän käyttö ei jäisi PS:ssä vain Halla-ahon vastuulle. Ilmaisumuotoa olisi voinut kyllä hieman hioa ellei ainoana tarkoituksena ole saada Toiviaista aktivoitumaan.
"Avaruudessa kukaan ei voi kuulla moku-ulinaasi" - Rändöm

Impivaaran tiikeri

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 532
 • Liked: 4316
Vs: Kansanedustaja Jouni Kotiaho kiihottaa vihervasemmistoa
« Vastaus #3 : 08.07.2020, 15:09:54 »
Kotiaho on aiemminkin puhunut suorasanaisesti haittamaahanmuutosta. Tässä esimerkki (07.12.2019):

Lainaus
Haittamaahanmuuttajat söivät eläkeparannukset

Jouni Kotiaho

Antti Rinteen hallituksen ensi vuoden talousarvio on karmeaa luettavaa. Haittamaahanmuuttajien hyysäämiseen ja ”maailman parantamiseen” eli esimerkiksi tehottomaan kehitysapuun satsataan miljardeja samalla, kun oman maamme kansalaisia kuritetaan erilaisilla veronkorotuksilla. Hoitajamitoitusta ei lupauksista huolimatta nostetakaan ensi vuonna 0,7 hoitajaan vanhusta kohti ja Rinteen eläkekorotuksiin lupaama vappusatanenkin kutistui lähes olemattomiin.

Rinteen hallitukselle miljardit ovat pikkurahoja, kun puhutaan haittamaahanmuutosta tai maailmanparantamisesta. Mutta samaan aikaan ollaan köyhiä ja kipeitä, kun puhe kääntyy vaikkapa lapsiperheiden aseman parantamiseen, homekoulujen korjaamiseen, vanhustenhuollon rahoittamiseen tai pieneläkeläisten eläkekorotuksiin. Hyvällä syyllä voidaan sanoa, että haittamaahanmuuttajat söivät eläkeparannukset.

VASTAKKAINASETTELU on välttämätöntä, koska nämä asiat ovat myös todellisuudessa vastakkain. Tutkimus on osoittanut, että esimerkiksi Irakista 20–24-vuotiaana tulleen maahanmuuttajan keskimääräinen elinkaarivaikutus Suomen julkiselle taloudelle on -690 000 euroa ja lasten vaikutukset mukaan ottaen -844 000 euroa.

Keskimääräisen Somaliasta tulevan luvut ovat vastaavasti -951 000 euroa ja -1 343 000 euroa. Kaikki muutkin haittamaahanmuuttajaryhmät huomioiden voidaan arvioida kunkin haittamaahanmuuttajan aiheuttavan Suomen veronmaksajalle noin miljoonan kulut. Näin valtavasti siis suomalainen veronmaksaja maksaa omasta pussistaan kutakin haittamaahanmuuttajaa kohti.

On täysin selvää, että Suomeen saapuva haittamaahanmuutto tekee jatkossa täysin mahdottomaksi ylläpitää hyvinvointivaltiota, eli esimerkiksi hyvää sosiaaliturvaa, hyviä kouluja, tasa-arvoa tai yhteiskuntarauhaa. Ruotsi on jo turvallisena maana menetetty ja alle parissa vuosikymmenessä se väkisinkin romahtaa hyvinvointivaltiona siinä mielessä, mitä me nykyään ajattelemme hyvinvointivaltioon kuuluvina itsestäänselvyyksinä.

NYKYHALLITUS on viemässä Suomea vauhdilla kohti Ruotsin tietä, mutta tämä kehitys voidaan vielä pysäyttää. Se edellyttää täyskäännöstä nykyisessä maahanmuuttopolitiikassa.

Yksi meidän Perussuomalaisten vaihtoehtobudjettimme vaatimus onkin, että ns. ”humanitaarisista syistä” tapahtuva maahantulo on lopetettava kokonaan ja siirrettävä painopiste paikan päällä auttamiseen. Tällaiset henkilöt eivät siis ole kansainvälisten sopimusten mukaan turvapaikkaan oikeutettuja, mutta saavat silti nykyään Suomesta oleskeluluvan.

Me Perussuomalaiset esitämme omassa vaihtoehtobudjetissamme myös, että pienituloisimpien työeläkeläisten asemaa on parannettava palauttamalla asteittain ns. puoliväli-indeksi käyttöön nimenomaisesti juuri pienimpien työeläkkeiden korottamiseksi. Eläketulojen verotus nousee jo hyvin maltillisissakin eläkkeissä jopa 6 prosenttiyksikköä työtulojen verotusta korkeammalle tasolle.Tämä vääryys on korjattava ja verotus on yhtenäistettävä jo perustuslain turvaaman yhdenvertaisuuden ja tasavertaisen kohtelun nimissäkin. Ei ole oikein, että työuransa jo tehnyttä ja eläkerahastoja kartuttanutta kansalaista rangaistaan työssäkäyviä korkeammalla veroprosentilla.

NYKYINEN punavihreä ilmastovöyhötys on jotain aivan käsittämätöntä hysteriaa. Sinänsä ympäristön ja ilmaston suojelu on tietysti hyvä ja kannatettava asia.

Suomalainen teollisuustuotanto on jo nykyään Euroopan ja koko maailman vähäpäästöisimpiä, samoin maataloustuotantomme.

Hallitus asettaa Suomelle muuta EU:ta tiukempia ilmasto –ja ympäristönormeja ja aikatauluja päästövähennyksille. Näin tekemällä tuhoamme oman teollisuustuotantomme ja valtavan määrän työpaikkoja, jotka siirtyvät muualle maailmaan, kuten Kiinaan, Intiaan ja muihinkin maihin, joissa viisveisataan mistään ympäristönormeista.

Suomi on pitkien etäisyyksien maa, jossa henkilöautolla liikkuminen on välttämättömyys. Hallitus on iskenyt verokarhuhampaansa erityisen korostetusti polttoaineverotuksen suurkorotukseen.

Tämä kirpaisee meitä kaikkia, sinua ja minua. Nämä korotukset on peruttava.

Kirjoittaja on perussuomalaisten kansanedustaja Keski-Suomesta.

https://www.ksml.fi/mielipide/kolumni/Haittamaahanmuuttajat-söivät-eläkeparannukset/1479585


Supernuiva

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 130
 • Liked: 6190
Vs: Kansanedustaja Jouni Kotiaho kiihottaa vihervasemmistoa
« Vastaus #4 : 08.07.2020, 15:22:07 »
^Hommalaiset eivät ilmeisesti usko sitä, miten vahva punavihreä linnake Jyväskylä on. Paikkakunta on suurimmista kaupungeista varmasti hengeltään tällä hetkellä vasemmistolaisin? Vihreät ovat suurin puolue.

Yliopisto on punaisin, vaikka Tampere on valtakunnallisessa julkisuudessa saanut virheellisesti punaisimman maineen.

Talouden osalta Keski-Suomen talousalue on synkkä, alue elää todellisuudessa julkisen sektorin ja vauraammilta alueilta tehtyjen tulonsiirtojen varassa.

Kuunnelkaa niitä muualta opiskelemaan muuttaneita, jotka ovat "ihmeissään" Jyväskylän todellisuuden kanssa. Hommallakin on tästä kirjoitettu monien toimesta, mutta ihmiset eivät usko.

Kirjoittelun suhteen nyt perussuomalaisten pitäisi vastata näihin punaisiin vastaväitteisiin perustellen. Jos PS vaikenee nyt, jää punavirheä näkemys lopulliseksi totuudeksi.

Punaisten väitteisiin nyt vain kiireesti kirjoittamaan vastinetta, ja erityisesti täsmällistä sellaista, jotta poliittinen sanoma ja vaihtoehto olisi kirkas.

Impivaaran tiikeri

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 532
 • Liked: 4316
Vs: Kansanedustaja Jouni Kotiaho kiihottaa vihervasemmistoa
« Vastaus #5 : 08.07.2020, 15:30:57 »
Uuninpankkokin on virittynyt Kotiahon kirjoituksesta. Loputonta saivartelua sekä vääristelyä ja lopussa hupaisa jälkikirjoitus:

Lainaus
Minulle huomautettiin, että Kotiahon väite maahanmuuttajien suuremmasta edustuksesta rikostilastoissa on totta. Se on tilastollinen tosiasia, joka johtuu maahanmuuttajien ikä- ja sukupuolijakaumasta. Nuoret miehet yleensäkin syyllistyvät rikoksiin muuta väestöä enemmän.

https://blogit.apu.fi/uuninpankkopoikasakutimonen/2020/07/05/vaihtoehtoinen-todellisuus/


Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 33 667
 • Liked: 76257
Vs: Kansanedustaja Jouni Kotiaho kiihottaa vihervasemmistoa
« Vastaus #6 : 08.07.2020, 16:39:46 »
Uuninpankkokin on virittynyt Kotiahon kirjoituksesta. Loputonta saivartelua sekä vääristelyä ja lopussa hupaisa jälkikirjoitus:

Lainaus
Minulle huomautettiin, että Kotiahon väite maahanmuuttajien suuremmasta edustuksesta rikostilastoissa on totta. Se on tilastollinen tosiasia, joka johtuu maahanmuuttajien ikä- ja sukupuolijakaumasta. Nuoret miehet yleensäkin syyllistyvät rikoksiin muuta väestöä enemmän.

Pelkkä ikä- ja sukupuolijakauma ei selitä likimainkaan tiettyjen maahanmuuttajaryhmien yliedustusta tietyissä rikoksissa. Tähän voi lisätä vielä sosioekonomisen asemankin, mutta yliedustus jää.

Lainaus käyttäjältä: Saku Timonen
Ihan ensimmäiseksi kerrotaan kaikkitietäväksi julistautuneen vihervasemmiston pyrkivän romuttamaan sananvapauden. Tämä tehdään leimaamalla eri mieltä olevat natseiksi, rasisteiksi tai tietämättömiksi. Tällaista yleistä leimaamista ei ole, ja vaikka satunnaisesti olisikin, niin se ei ole sananvapauden rajoittamista. Se on sananvapauden käyttämistä ihan samalla tavalla epäkohteliaasti kuin Kotiaho itsekin tekee leimatessaan vihervasemmistolaiset Li Anderssonista alkaen väkivaltaisiksi anarkisteiksi.

Tämä on aika hölmöä saivartelua, kun vihervasemmisto pyrkii ihan konkreettisesti romuttamaan sananvapauden kiristämällä sananvapauslakeja (vrt. vihreiden totalitaristinen lakihanke "rasismin kriminalisoimiseksi") ja niiden tulkintoja. Tätä perustellaan sillä, että sananvapauden käyttäjät ja tukijat ovat natseja ja rasisteja, joiden sananvapaus johtaa kaltevaa pintaa pitkin uuteen natsi-Saksaan ja Ruandan kansanmurhiin.

Lainaus käyttäjältä: Saku Timonen
Kotiaho ei tiedä tai ei kerro, että Antifaa järjestäytyneenä organisaationa ei ole olemassakaan. Antifa on lyhenne sanasta antifasismi, ja se tarkoittaa fasismin vastustamista. Jokainen fasismin vastustaja on antifasisti ja kuka tahansa voi heilutella Antifan lippua. Tämä mahdollistaa tietenkin myös tarkoitukselliset provokaatiot, mutta sekään ei ole näyttö järjestäytyneestä organisaatiosta.

Yhtä lailla voisi väittää, että Isis ei ole Euroopassa järjestäytynyt organisaatio, mutta se on silti terroristijärjestö, joka tuottaa terrori-iskuja. Samoin Antifan periaatteet ja sen mukana poliittisen väkivallan hyväksyvät "antifasistit" ovat osa Antifan organisaatiota, vaikka organisaatio ei olekaan armeijamaisesti järjestäytynyt.

Lainaus käyttäjältä: Saku Timonen
Seuraavaksi Kotiaho järkyttyy valtakunnansyyttäjän politikoinnista. Tätä koko puolue on julistanut jo viikon ajan, ja siitä on muodostunut heille ehdoton totuus. Tosiasiassa kansanedustaja Juha Mäenpään syytesuoja-asian politisoivat perussuomalaiset jo viime kesänä, kun Jussi Halla-aho ilmoitti jo esitutkinnan alussa puolueensa estävän syytesuojan purkamisen. Mäenpään tapauksen häpeällisestä farssista voitte lukea täältä.

Valtakunnansyyttäjän politikoinnista voisi kirjoittaa pitkästikin, mutta eräs paljastava väite oli se, kun valtakunnansyyttäjä Toiviainen toisti eduskuntaäänestyksen jälkeen lähes täysin samoin sanoin sekä Ylen että MTV:n haastattelussa, että hänellä ei ollut muuta vaihtoehtoa, koska häntä velvoittivat muun muassa "kansainväliset säännöt" ja "kansainvälinen oikeuskäytäntö", ja että muuten hän olisi tehnyt virkavirheen.

Tämä on törkeä valhe. Mikään kansainvälinen sopimus tai oikeuskäytäntö ei edellyttänyt Suomen oikeuslaitokselta, että Mäenpäätä oli syytettävä, eikä Toiviainen ole osoittanut muuta. On täysin eri asia, että Euroopan ihmisoikeustuomioistuin valitettavasti sallii valtioille myös esimerkiksi islamismiin perustuvat sananvapausvihamieliset tuomiot, jollaisia jaellaan Turkissa, ja joilla Suomenkin sananvapaustuomioita on viime vuodet perusteltu.

Toiviainen on myös väittänyt, että perustuslakivaliokunta asettui päätöksellään sille kannalle, että Mäenpää oli tehnyt rikoksen, mikä on järjetön väite, kun eduskunnan käsittelyssä nimenomaan ei ollut se, oliko rikosta mahdollisesti tapahtunut.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Supernuiva

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 130
 • Liked: 6190
Vs: Kansanedustaja Jouni Kotiaho kiihottaa vihervasemmistoa
« Vastaus #7 : 08.07.2020, 22:25:00 »
^Juurikin nuo Roopen kirjoittamat esimerkit olisi saatava esimerkiksi Kotiahon kautta julkisuuteen, sillä muutoin vihervasemmistolaisten vastalauseet jäävät suuren yleisön mieleen lopulliseksi totuudeksi.


zupi

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 489
 • Liked: 3304
Vs: Kansanedustaja Jouni Kotiaho kiihottaa vihervasemmistoa
« Vastaus #8 : 09.07.2020, 00:25:44 »
Uuninpankkokin on virittynyt Kotiahon kirjoituksesta. Loputonta saivartelua sekä vääristelyä ja lopussa hupaisa jälkikirjoitus:

Lainaus
Minulle huomautettiin, että Kotiahon väite maahanmuuttajien suuremmasta edustuksesta rikostilastoissa on totta. Se on tilastollinen tosiasia, joka johtuu maahanmuuttajien ikä- ja sukupuolijakaumasta. Nuoret miehet yleensäkin syyllistyvät rikoksiin muuta väestöä enemmän.

Pelkkä ikä- ja sukupuolijakauma ei selitä likimainkaan tiettyjen maahanmuuttajaryhmien yliedustusta tietyissä rikoksissa. Tähän voi lisätä vielä sosioekonomisen asemankin, mutta yliedustus jää.

https://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&ved=2ahUKEwiLrsj5s77qAhXJcJoKHboqBcYQFjACegQIBBAB&url=https%3A%2F%2Fhelda.helsinki.fi%2Fbitstream%2Fhandle%2F10138%2F152441%2F265_Lehti_ym_2014.pdf&usg=AOvVaw3pKHK7faO9S2DxH96Rwnlq

Lainaus
Sosiodemografisten tekijöiden vakioinnin jälkeen Afrikasta ja Lähiidästä
kotoisin olleiden miesten raiskausrikollisuuden taso oli edelleen
kymmenkertainen syntyperäisiin suomalaisiin nähden, lisäksi myös seitsemän
muun maahanmuuttajaryhmän rikollisuustaso jäi tilastollisesti merkitsevästi
syntyperäisiä suomalaisia korkeammaksi. Yhdenkään väestöryhmän
rikollisuustaso ei ollut tilastollisesti merkitsevästi syntyperäisten suomalaisten
rikollisuustasoa matalampi.


Sinänsä minä en tosin ymmärrä lainkaan, mitä merkitystä kaikilla noilla sosiodemografisilla hömppäpömpillä on, jos se jengi, joka tänne Suomeen tunkee vihavasemmiston avustuksella, kuitenkin keskimäärin tekee raiskauksia 40-50 kertaisesti kantaväestöön nähden. Eikö se looginen johtopäätös tuosta pitäisi olla, että eihän me nyt helvetti tuolta oteta enää yhtään ”turvapaikanhakijaa” vastaan. Pistä Maria vaikka kysely niiden raiskattujen tyttöjen omaisille? Ai ei nappaa?

Lainaus käyttäjältä: Saku Timonen
Ihan ensimmäiseksi kerrotaan kaikkitietäväksi julistautuneen vihervasemmiston pyrkivän romuttamaan sananvapauden. Tämä tehdään leimaamalla eri mieltä olevat natseiksi, rasisteiksi tai tietämättömiksi. Tällaista yleistä leimaamista ei ole, ja vaikka satunnaisesti olisikin, niin se ei ole sananvapauden rajoittamista. Se on sananvapauden käyttämistä ihan samalla tavalla epäkohteliaasti kuin Kotiaho itsekin tekee leimatessaan vihervasemmistolaiset Li Anderssonista alkaen väkivaltaisiksi anarkisteiksi.

Tämä on aika hölmöä saivartelua, kun vihervasemmisto pyrkii ihan konkreettisesti romuttamaan sananvapauden kiristämällä sananvapauslakeja (vrt. vihreiden totalitaristinen lakihanke "rasismin kriminalisoimiseksi") ja niiden tulkintoja. Tätä perustellaan sillä, että sananvapauden käyttäjät ja tukijat ovat natseja ja rasisteja, joiden sananvapaus johtaa kaltevaa pintaa pitkin uuteen natsi-Saksaan ja Ruandan kansanmurhiin.

Tässähän on kaksi eri aspektia. Ensinnäkin: ” Tällaista yleistä leimaamista ei ole, ja vaikka satunnaisesti olisikin, niin se ei ole sananvapauden rajoittamista. ” Kyllä se on, siinä mielessä että väärien mielipiteiden esittäminen johtaa vihavasemmiston laaja-alaiseen hyökkäykseen mielipiteen esittänyttä ja hänen läheisiään kohtaan, ja myöskin työnantajaa kohtaan, minkä seurauksena mielipiteen esittänyt henkilö lähes poikkeuksetta menettää työpaikkansa. Ja nythän tämä on mennyt jo siihen, että jopa henkilön läheisetkin voivat menettää työpaikkansa. Ja kaikkien kohdalla uuden työpaikan saanti voi olla aika vaikeata, kun aletaan kyselemään, että mistäkös syystä tämä edellinen työsuhde päättyi.

Tuo lakien muuttaminen on sitten vielä täysin erillinen asia, mikä menee vielä paljon pidemmälle. Eli otetaan valtion väkivaltakoneisto mukaan rajoittamaan sananvapautta. Ja tässä ”sananvapaudessa” sananvapaus riippuu vain ja ainoastaan henkilön vihavasemmiston määrittämästä uhripistemäärästä (mikä voidaan tosin aina kumota tai sensuroida, tai ääritapauksessa väkivalloin hiljentää, jos mielipide on väärä).


Lainaus käyttäjältä: Saku Timonen
Kotiaho ei tiedä tai ei kerro, että Antifaa järjestäytyneenä organisaationa ei ole olemassakaan. Antifa on lyhenne sanasta antifasismi, ja se tarkoittaa fasismin vastustamista. Jokainen fasismin vastustaja on antifasisti ja kuka tahansa voi heilutella Antifan lippua. Tämä mahdollistaa tietenkin myös tarkoitukselliset provokaatiot, mutta sekään ei ole näyttö järjestäytyneestä organisaatiosta.

Yhtä lailla voisi väittää, että Isis ei ole Euroopassa järjestäytynyt organisaatio, mutta se on silti terroristijärjestö, joka tuottaa terrori-iskuja. Samoin Antifan periaatteet ja sen mukana poliittisen väkivallan hyväksyvät "antifasistit" ovat osa Antifan organisaatiota, vaikka organisaatio ei olekaan armeijamaisesti järjestäytynyt..

esim.
https://nypost.com/2020/06/25/blm-leader-if-change-doesnt-happen-we-will-burn-down-this-system/

Lainaus
The president of Greater New York Black Lives Matter said that if the movement fails to achieve meaningful change during nationwide protests over George Floyd’s killing by Minneapolis police officers, it will “burn down this system.”
“If this country doesn’t give us what we want, then we will burn down this system and replace it. All right? And I could be speaking figuratively. I could be speaking literally. It’s a matter of interpretation,” Hawk Newsome said during an interview Wednesday evening on “The Story” with Martha MacCallum.

Myönnettäköön, että eihän tuolla ole julkisesti ilmoitettua selkeää johtohenkilöä, mutta aika helvetin naiivi ihminen pitää olla, jos oikeasti luulee, että jonkinlaista johtoryhmää ei olisi. Eri kaupungeilla on kuitenkin omat johtohenkilönsä… Tämä järjestäytyneisyys kuitenkin luonnollisesti pyritään salaamaan mahdollisimman hyvin, koska kyse on ”spontaanista kansanliikkeesta”…

Lainaus käyttäjältä: Saku Timonen
Seuraavaksi Kotiaho järkyttyy valtakunnansyyttäjän politikoinnista. Tätä koko puolue on julistanut jo viikon ajan, ja siitä on muodostunut heille ehdoton totuus. Tosiasiassa kansanedustaja Juha Mäenpään syytesuoja-asian politisoivat perussuomalaiset jo viime kesänä, kun Jussi Halla-aho ilmoitti jo esitutkinnan alussa puolueensa estävän syytesuojan purkamisen. Mäenpään tapauksen häpeällisestä farssista voitte lukea täältä.

Valtakunnansyyttäjän politikoinnista voisi kirjoittaa pitkästikin, mutta eräs paljastava väite oli se, kun valtakunnansyyttäjä Toiviainen toisti eduskuntaäänestyksen jälkeen lähes täysin samoin sanoin sekä Ylen että MTV:n haastattelussa, että hänellä ei ollut muuta vaihtoehtoa, koska häntä velvoittivat muun muassa "kansainväliset säännöt" ja "kansainvälinen oikeuskäytäntö", ja että muuten hän olisi tehnyt virkavirheen.

Tämä on törkeä valhe. Mikään kansainvälinen sopimus tai oikeuskäytäntö ei edellyttänyt Suomen oikeuslaitokselta, että Mäenpäätä oli syytettävä, eikä Toiviainen ole osoittanut muuta. On täysin eri asia, että Euroopan ihmisoikeustuomioistuin valitettavasti sallii valtioille myös esimerkiksi islamismiin perustuvat sananvapausvihamieliset tuomiot, jollaisia jaellaan Turkissa, ja joilla Suomenkin sananvapaustuomioita on viime vuodet perusteltu.

Toiviainen on myös väittänyt, että perustuslakivaliokunta asettui päätöksellään sille kannalle, että Mäenpää oli tehnyt rikoksen, mikä on järjetön väite, kun eduskunnan käsittelyssä nimenomaan ei ollut se, oliko rikosta mahdollisesti tapahtunut.

Itselleni on nykyisin kyllä suoraan sanoen aivan täysin paskan hailee, mitä jotkut kansainväliset höpöhöpöt sanoo. Kaikki kunnioitus ja arvostus siihen suuntaan on mennyt. Ja sen vähänkin kunnioitukseni EIT:tä kohtaan romutti lopullisesti päätös, kun EIT hyväksyi sen, että profeetta muhamedin (tai mikä nyt lieneekään) kutsuminen pedofiiliksi oli rikollista. Aivan v…n järjetöntä. VHM:ä, tai vaikka Jeesusta (oli nyt sitten minkä värinen tahansa), voi syyttää kaikesta mahdollisesta, arvioiden tilannetta nykyajan normien mukaan, mutta tuo paremman väen suuri johtaja on sitten kaiken arvostelun ulkopuolella. Ehkä se Aisha olikin 9-vuotiaan sijaan jo 15 v, kun pappa-Muhamed lähti tekemään temppujaan...  :facepalm: Vittu mitä paskaa. Sananvapaus pitää säilyttää, ja jos joku porukka tätä vapautta vastaan käy rähinöimään, niin sitten se porukka pitää laittaa kuriin määrätietoisin ottein. Eikä lähteä siihen mukaan "yhteiskuntarauhan säilyttämisen vuoksi".

Ja kuten jäsen Roope totesi, eduskunnan päätöksellä ei ollut mitään tekemistä oletetun syyllisyyden suhteen. Kyse oli vain ja ainoastaan siitä, onko oletettu rikos sellainen, että kansanedustajan syytesuoja pitäisi purkaa. Ja päätös oli selvä, EI. Ja nyt sitten pikku-Raija itkee siellä vihavasemmistolle ominaisia krokotiilinkyyneleitä. Toistan tässä mielipiteeni siitä, että paras ja vakuuttavin esimerkki Suomen hallintojärjestelmän mädättymisestä on se, että Raija Toiviainen on päässyt valtakunnansyyttäjäksi.

Tagit: