HOMMAN POLIITTINEN SIIPI > Perussuomalaiset

Laura Huhtasaari: Europarlamentissa, somessa, mediassa ja edustustehtävissä

(1/303) > >>

qwerty:
Eiköhän ole korkea aika avata puolueen kärkinaiselle oma yleisketju.

Suomi100 -hengessä
2.7.2017 12:33 Laura Huhtasaari

--- Lainaus ---Kesä tuli vihdoin. Aurinko ja lämpö helli. Nuoruuden ystäväni tuli kylään ja juhlistimme Suomen kesää. "Dricka ut polacken" tarkoittaa Runebergin  mukaan juomista "Pohjanmaan kautta". Runeberg oli neuvokas. Ihmisillä on vapauden kaipuu ja halu päättää omista asioistaan. Ihmisen kuuluu kasvaa vapauteen ja vastuuseen. Ihminen kaipaa rauhaa ja järjestystä. Tyytymätön kansa nousee päättäjiä vastaan. Toimivassa demokratiassa päättäjät vaihdetaan.

Ranskassa 1800-luvulla valtaa pitävien konservatiivien mielestä liberaalit olivat vaarallisen vallankumouksellisia. Sensuuria tiukennettiin. Mitä suurempi mahti, sitä enemmän mielipiteen- ja sananvapautta halutaan rajoittaa. Diktatuurissa vain johtajat saavat puhua rumasti. Kielen avulla käydään valtataistelua.

Nationalismi aatteena ei halua osoittaa uskollisuutta hallitsijalle, vaan kansalle. Kansallisuusaate vahvistaa kansojen itsetuntoa. Kansallisuusaate on jälleen Euroopassa herännyt. Elämme jälleen vallankumouksellista aikaa. Ei kuitenkaan samanlaista kuin aikoinaan Ranskassa tai Venäjällä. Toimivassa demokratiassa kansan tyytymättömyys hoidetaan demokraattisin keinoin.
Pitkään vallassa olleet arvoliberaalit ja federalistit ovat nyt huolissaan modernin kansallismielisyyden noususta.

Oikeistopopulistiset puolueet haluavat päättää valtionsa rajoista ja asioistaan itse. Laajamittainen muuttoliike humanitaarisin perustein on koko Euroopassa merkittävä ja siihen sisältyy suuria ongelmia. Terrorismi ja poliittinen islam on rantautunut Eurooppaan. Turvallisuus heikentyy ja valtion menot lisääntyvät. Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho on sitä mieltä, että ”Julkinen rahankäyttö täytyy priorisoida sellaisella tavalla, jonka veronmaksaja voi hyväksyä.” Tämän pitäisikin olla itsestäänselvyys.

Hyvä vertailukohta on koko ajan ollut Norja, Sveitsi ja Islanti. Siellä on älyllistä elämää ilman EU:ta. Japanissa kaikki puolueet ovat nationalistisia puolueita. Näin on myös Israelissa. Japanissa on ns. rajat kiinni. Sama Suomeen.
--- Lainaus päättyy ---

https://twitter.com/LauraHuhtasaari
https://www.facebook.com/Laura-Huhtasaari-856761524451987/
https://www.eduskunta.fi/FI/kansanedustajat/Sivut/1333.aspx
http://laurahuhtasaari.puheenvuoro.uusisuomi.fi/

Pari politiikan sivusta olevaa aihetta, joista ketjussa tuskin tarvitsee paljoa vängätä. 

--- Lainaus ---Laura Huhtasaari‏ @LauraHuhtasaari 29. kesäkuuta
On tullut kyselyjä, että onko suhtautumiseni sukupuolineutraalia liittoa kohtaan muuttunut? Ei ole. En ole mukautunut maailman menoon. :)
--- Lainaus päättyy ---

--- Lainaus ---Laura Huhtasaari‏ @LauraHuhtasaari 12. kesäkuuta
Päivän aviisissa: "Huhtasaaren möläytys, evoluutio." Ei kai kenenkään vakaumus ole möläytys?  Voidaanko hyväksyä, olen hihhuli :)
--- Lainaus päättyy ---

Laura ei ole, vielä, rekisteröitynyt Hommaan :-\ Parhaiten häneen saa varmaan yhteyttä Eduskunnan kautta. Näkyy vastailevan jonkin verran some-viestittelyyn. Tuppaavat olemaan pääasian sivusta. Tuossa Suomi100 tekstissä laittoi loppuun kolme videota Sabatonilta "Malja heille Suomi100 -hengessä", josta Esa Mäkinen (ex-Kansan Uutiset, nykyinen HS) ehti jo tuohtumaan.

Beenari:
Olipahan tiukkaa tavaraa. Ja tuleviin väittelyihin aivan loistava lausahdus:

--- Lainaus ---Nationalismi aatteena ei halua osoittaa uskollisuutta hallitsijalle, vaan kansalle.
--- Lainaus päättyy ---
Tuohon vielä perään kysymys että mikä siinä on väärää.

Päättämätön Toope:
Miten ihmeessä voi muuten olla mahdollista että evoluutiota, ilmastonmuutosta, aborttia yms. useimmille tääläkin tärkeitä asioita vastustava on noin korkeassa asemassa puolueessa?

Ymmärrän republikaanien aiheuttavan aivopesun monele, mutta haloo?

Larva:

--- Lainaus käyttäjältä: Päättämätön Toope - 02.07.2017, 19:20:12 ---Miten ihmeessä voi muuten olla mahdollista että evoluutiota, ilmastonmuutosta, aborttia yms. useimmille tääläkin tärkeitä asioita vastustava on noin korkeassa asemassa puolueessa?
--- Lainaus päättyy ---
Evoluutio, ilmastonmuutos ja abortti ovat aika toisarvoisia asioita siihen verrattuna, mikä nyt näyttää olevan menossa parasta aikaa, eli Euroopan uudelleenasutus arabeilla ja afrikkalaisilla.

newspeak:

--- Lainaus käyttäjältä: Päättämätön Toope - 02.07.2017, 19:20:12 ---Miten ihmeessä voi muuten olla mahdollista että evoluutiota, ilmastonmuutosta, aborttia yms. useimmille tääläkin tärkeitä asioita vastustava on noin korkeassa asemassa puolueessa?

Ymmärrän republikaanien aiheuttavan aivopesun monele, mutta haloo?

--- Lainaus päättyy ---

Eikö ilmastonmuutosta ole tarkoituskin vastustaa?

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta