Kirjoittaja Aihe: Laura Huhtasaari: Eduskunnassa, somessa, mediassa ja edustustehtävissä  (Luettu 142617 kertaa)

Pullervo

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 5 139
 • Liked: 17926
 • antikomintern
Kun allah saapuu kaupunkiin
Turkuun, Barcelonaan, Berliiniin,
Brysseliin, Tukholmaan, Pariisiin,
Madridiin, Nizzaan, Manchesteriin,
Pietariin, Lontooseen, New Yorkin World Trade Centeriin...

Farnesius

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 126
 • Liked: 358
https://twitter.com/LauraHuhtasaari/status/1129702785837096960

IS/STT tähän:

Lainaus
Huhtasaari twiittasi kuvan itsestään Venäjä-yhteyksistä syytetyn populistijohtajan kainalossa – ”Venäjä ei ole kysymys”

Oikeistopopulistit ympäri Eurooppaa "nostattavat henkeä" Milanossa.

Venäjästä ei tule kiistakysymystä kansallismielisten puolueiden liittoumalle, perussuomalaisten varapuheenjohtaja ja eurovaaliehdokas Laura Huhtasaari sanoo STT:lle.

Huhtasaari tapaa tänään Italiassa laitaoikeistopuolueiden edustajia useista Euroopan maista. Tilaisuutta Milanossa isännöi Lega-puolueen puheenjohtaja ja Italian sisäministeri Matteo Salvini.

Perussuomalaiset ja Euroopan oikeistopopulistit valmistelevat uuden ryhmän perustamista Euroopan parlamenttiin, mutta puolueita jakaa esimerkiksi suhtautuminen Venäjään.

– Me emme keskity eroavaisuuksiin, vaan meillä on yhteinen tehtävä pelastaa Eurooppa EU:lta, Huhtasaari sanoo.

– Venäjällä ei ole mitään tekemistä ja roolia Euroopan kansallismielisten parlamenttiryhmien päämäärissä, joten Venäjä ei ole kysymys, hän jatkaa.

Huhtasaaren mukaan tulevan ryhmän ei ole tarkoitus muodostaa kantaa Venäjään, vaan puolustaa Euroopan kansallisvaltioita ja niiden teollisuutta sekä torjua maahanmuuttoa.

Perussuomalaisten eurovaaliehdokas kutsuu tämänpäiväistä tapaamista hengennostatustilaisuudeksi. Paikalla on kollegoja muun muassa Itävallasta, Tanskasta, Saksasta, Puolasta, Ranskasta, Hollannista ja Virosta.

Merkittäviä eroja suhtautumisessa Venäjään

Milanossa kokoontuvien puolueiden suhtautumisessa Venäjään on kuitenkin merkittäviä eroja.

Esimerkiksi Salvinin Legalla ja Ranskan Marine Le Penin Kansallisella liittoumalla tiedetään olevan aktiiviset yhteydet Venäjälle ja presidentti Vladimir Putinin Yhtenäinen Venäjä -puolueeseen. Toisaalta taas Viron Ekre ja Puolan Laki ja oikeus -puolue voidaan katsoa Venäjä-vastaisiksi.

Huhtasaari kuvaa perussuomalaisten suhtautumisen Venäjään olevan lähellä Viron ja Tanskan kansanpuolueen kriittistä suhtautumista. Puolue seisoo Venäjään kohdistuvien pakotteiden takana eikä hyväksy Krimin liittämistä Venäjään tai Venäjän toimia Ukrainassa.

– Olisi kuitenkin naiivia ajatella, että vain Venäjä vaikuttaisi Eurooppaan. Meillä on muitakin valtioita, kuten Kiina ja Yhdysvallat, joten tarvitsemme tervettä suhtautumista kaikkiin valtioihin, Huhtasaari sanoo.

Ruotsin oikeistopopulistinen ruotsidemokraatit hämmästeli Helsingin Sanomille perussuomalaisten suunnitelmia liittoutua "italialaisten ja ranskalaisten Venäjä-ystävien kanssa".

Uuden ryhmän synnyttäminen alkaa vaalien jälkeen

Perussuomalaiset on nimennyt tavoitteekseen, että se istuisi samassa ryhmässä muun muassa Saksan AfD:n ja Legan kanssa vaalien jälkeen. Perussuomalaiset kuuluu nykyisin EU-parlamentissa Euroopan konservatiivien ja reformistien (ECR) ryhmään yhdessä esimerkiksi brittikonservatiivien ja ruotsidemokraattien kanssa.

AfD puolestaan kuuluu tällä hetkellä Vapauden ja suoran demokratian Eurooppa -ryhmään (EFDD) ja Lega Kansakuntien ja vapauden Eurooppa -ryhmään (ENF).

Huhtasaaren mukaan varsinaiset neuvottelut uuden ryhmän synnyttämisestä aloitetaan vasta eurovaalien jälkeen. Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho ilmoitti huhtikuussa lykkäävänsä kansanedustajan pestiään muutamalla kuukaudella, koska haluaa osallistua Euroopan parlamenttiryhmien muodostamista koskeviin neuvotteluihin.

– Pyrimme saamaan aikaiseksi mahdollisimman suuren ryhmän, Halla-aho kommentoi tavoitteita STT:lle aiemmin.

Huhtasaari ei ollut valmis arvioimaan mahdollista aikataulua uudelle ryhmälle ennen vaaleja.

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006110369.html

Valtamedian epätoivo syvenee?

andrus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 535
 • Liked: 720
"SDP aina tehny sillai, et se pistää käden jätkän taskuun ja syö sen laskuun" - Teuvo H.

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 30 758
 • Liked: 33131
 • Toivo parasta, varaudu pahimpaan.
Jokos tämä oli täällä?

Laura Huhtasaari: On aika kaataa rahanvaihtajien pöytä - EU-vaalit 2019
2:03
8 244 näyttökertaa

https://www.youtube.com/watch?v=mWmNNLnWd3Q
"Arvoituksellisin kehityssuunta on länsimaiden johtajien määrätietoisuus luoda NL uudelleen Eurooppaan."
- Mikhail Gorbachev

”Kun minä olin nuori toope vasemmistolainen luulin skaalaedun ja suunnitelmallisuuden vievän yhteiskuntaa eteenpäin. Se oli luonnollista, koska meidät kasvatettiin siihen.”
- Björn Wahlroos 2019

Risto A.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 955
 • Liked: 5845
Lauralla on ihan hyvä enkuntaito ja esiintymistaito. Spinglishissä ei ole mitään vikaa, mutta jos kiinnostaa, tässä on hyvä ja ytimekäs video kuinka saa puhutun enkun soljumaan sujuvasti:

Speak English with Vanessa.
How to Speak FAST English
https://www.youtube.com/watch?v=PE97Fm4d_FQ
if I must wear the name, maybe I should start playing the game.

Pullervo

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 5 139
 • Liked: 17926
 • antikomintern
Huhtasaari ilmoitti, ettei asetu ehdolle puoluekokouksessa varapuheenjohtajaksi, koska siirtyy europarlamenttiin.

https://www.satakunnankansa.fi/a/b42c2830-a382-48ac-828c-209d822a6158

Lainaus käyttäjältä: SK
Laura Huhtasaari jättää perussuomalaisten varapuheenjohtajuuden (28.5.2019)

Perussuomalaisten porilainen europarlamentaarikko Laura Huhtasaari ei aio hakea jatkokautta perussuomalaisten 1. varapuheenjohtajana. Hän kertoo asiasta Facebook-sivuillaan.

– Jatkokauden hakeminen ensimmäisenä varapuheenjohtajana ei kuitenkaan ole tässä tilanteessa mahdollista, sillä muutan perheeni kanssa Brysseliin Euroopan parlamentin jäsenen tehtävien hoitamisen ajaksi, johon varapuheenjohtajuuden menestyksellinen hoitaminen on vaikea yhdistää.

(...)
Kun allah saapuu kaupunkiin
Turkuun, Barcelonaan, Berliiniin,
Brysseliin, Tukholmaan, Pariisiin,
Madridiin, Nizzaan, Manchesteriin,
Pietariin, Lontooseen, New Yorkin World Trade Centeriin...

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 31 678
 • Liked: 59808
Helsingin Sanomat: Neljä vuotta sitten Laura Huhtasaari astui moskeijaan ja puolusti naisten oikeuksia – nyt hän on osa rintamaa, joka murentaa sukupuolten tasa-arvoa 2.6.2019

Lainaus käyttäjältä: Tommi Nieminen, HS
Kun astuimme moskeijasta Lönnrotinkadulle, Huhtasaari jäi pohtimaan kokemustaan. Ei niin paha kuin hän oli pelännyt. Tosin musliminaisten asemasta hän oli syvästi huolissaan.

Kuulosti siltä, että hän oli tiukasti naisten puolella.

TUOSTA on nyt neljä vuotta.

Kaikki on toisin. Naisasia on unohtunut matkan varrella. Se on kääntynyt päälaelleen.

Eivätkö perussuomalaiset naiset todella näe, mitä heidän liittolaisensa Euroopassa juuri nyt tekevät?

Perussuomalaiset on liittymässä EU-parlamentissa samaan ryhmään jyrkän nationalistisiiven kanssa. Ryhmään ovat tulossa esimerkiksi italialainen Lega, ranskalainen Kansallinen rintama, unkarilainen Fidesz, puolalainen PiS, saksalainen AfD ja virolainen Ekre. Änkyröiden täyskäsi.

Euroopan populistipuolueiden agendasta valokeilaan nostetaan yleensä maahanmuuttokritiikki, EU-vastaisuus ja Venäjä-mielisyys. Aika vähän on puhuttu siitä, mikä on tämän ryhmän oudoin päämäärä.

Se on sama kuin vanhoillisimmilla muslimeilla. Ajetaan alas oikeuksia, joista naiset ovat tapelleet ainakin 1800-luvulta lähtien: Oikeutta määrätä kehostaan. Oikeutta päättää urastaan, puolisostaan ja perheestään.

KURKISTETAANPA Euroopan populistipuolueiden agendaan.

No kurkistetaan.

Lainaus käyttäjältä: Tommi Nieminen, HS
Perussuomalaisten liittolaispuolueiden ohjelmissa on vihjeitä paluusta 1900-luvun alun maailmankatsomukseen, aikakauteen, jolloin naista pidettiin miehen palvelijana ja käskyvallan alaisena.

Puolaa hallitseva PiS yritti 2018 kiristää maan valmiiksi rajua aborttilakia. Ehdotus olisi poistanut oikeuden aborttiin silloinkin, kun sikiö on vaikeasti vammainen. YK:n ihmisoikeusvaltuutettu vetosi Puolaan: ”Lakiehdotus vahingoittaisi naisten itsemääräämisoikeutta omasta ruumiistaan ja elämästään sekä altistaisi heidät julmalle ja epäinhimilliselle kohtelulle.”

Arvasin, että toimittaja vetää raskaimpana aseenaan esiin aborttikortin.

Nythän on kuitenkin niin, että Puolan PiS ei tiettävästi ole tulossa uuteen ryhmään Perussuomalaisten kanssa. Sen sijaan on niin, että puolueet ovat jo olleet edellisen kauden samassa ECR-ryhmässä.

Onko pelkkä samaan europarlamenttiryhmään kuuluminen sitten ollut jotenkin merkittävää ja Perussuomalaisten politiikkaa määrittävää? Selvästikään ei.

Lainaus käyttäjältä: Tommi Nieminen, HS
Unkarin pääministerin Viktor Orbánin puolue Fidesz korostaa naisten roolia synnyttäjinä. Orbánilta kysyttiin vuonna 2015, miksei Unkarin hallituksessa ollut ensimmäistäkään naista. Hän arveli, että hyvin harva nainen selviytyisi työn stressistä.

Nyt Huhtasaari hinkuu Orbánin liittolaiseksi. Mahtaako selviytyä stressistä?

Orbánin puolue on julistanut naisasiajärjestöjä epäilyttäviksi ”ulkomaiden agenteiksi”, kuten kriittisille kansalaisjärjestöille on tehty Putinin Venäjällä. Lokakuussa 2018 hallitus kielsi kaiken sukupuolentutkimuksen opettamisen Unkarin yliopistoissa.

Unkarin hallitus ei ole kieltänyt sukupuolentutkimuksen opettamista Unkarin yliopistoissa. Se vain lopetti sukupuolentutkimuksen rahoituksen valtion yliopistossa.

Ja myöskään Unkarin Fidesz ei ole tulossa samaan ryhmään Perussuomalaisten kanssa vaan aikoo jatkaa samassa EPP-ryhmässä Kokoomuksen kanssa. Ovatko Kokoomuksen naismepit Sirpa Pietikäinen ja Henna Virkkunen siis toimittaja Niemisen logiikalla osa sukupuolten tasa-arvoa murentavaa rintamaa?

Lainaus käyttäjältä: Tommi Nieminen, HS
MAALISKUUSSA 2018 Laura Huhtasaari kirjoitti blogikirjoituksen Nykyajan feminismi on pelleilyä. Se oli ilkeä teksti. Feministit ovat Huhtasaaren mukaan luoneet hirviön, jota kukaan ei hallitse ja pystyttäneet vihan barrikadit. Huhtasaari väitti, että he halveksivat juutalais-kristillistä kulttuuria, mutta vaikenevat islamista.

Teen sen nyt pyytämättä, irtisanoudun feminismistä once and for all, Huhtasaari kirjoitti.

Se oli looginen teko populistin näkökulmasta. Siitäkin huolimatta, että ilman naisasialiikkeiden taisteluita Huhtasaari ei olisi menestyvä poliitikko vuonna 2019.

Aiemmat naisasialiikkeiden taistelut eivät liity islamista vaikenevaan "nykyajan feminismiin", johon Huhtasaari viittasi jo kirjoituksensa otsikossa erotuksena aiempaan feminismiin, joka Huhtasaaren sanoin "ajoi naisten oikeuksia".

Lainaus käyttäjältä: Tommi Nieminen, HS
Oikeistopopulistit halveksuvat feminismiä, koska se nähdään vasemmiston identiteettipoliittisena työkaluna. Ajatusketju kulkee näin: feminismi = punavihreys = maahanmuuttomyönteisyys = abortin puolustus = sukupuolten moninaisuus = perinteisen perhemallin tuho.

Ratkaisuksi populistit ovat keksineet poliittisen agendan: viedään naisilta happi ja liikkumatila.

Nykyajan feminismin halveksiminen on perusteltua ja oikein motiiveista riippumatta siinä missä haittamaahanmuuton vastustaminenkin.

Jäi epäselväksi, kuinka Huhtasaari on vienyt naisilta hapen ja liikkumatilan. Eivätköhän naisten liikkumatilaa vie paremminkin esimerkiksi muslimimaahanmuuton lobbaajat ja vieläpä ihan konkreettisesti.
« Viimeksi muokattu: 02.06.2019, 03:10:02 kirjoittanut Roope »
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

M.K

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 875
 • Liked: 655
^

Samaan virheeseen kiinnitin itsekin heti huomiota, että Puolan PiS ja Unkarin Fidesz olisivat muka liittymässä uuteen, kansallismieliseen ryhmään. Kirjoitus on tämän takia lähtökohdaltaan aivan pielessä  ;D

törö

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 21 515
 • Liked: 9252
Alussa olevasta aivopierusta voi päätellä, että Huhtasaari on eheytynyt suvakiksi, koska islamofobinen huoli musliminaisen asemasta on kadonnut, mutta sillä välin musliminaisen aseman suvaitseminen on muuttunut tuomittavaksi.

Mä en tietenkään halua leimata ketään, mutta kännissä tulee joskus kirjoitettua ihan yhtä johdonmukaista tarinaa ja kieliasun saa silloinkin kätevästi kuntoon oikoluvulla.
101-vuotissyntärilahja koko Suomelle. Nyt jopa 50% vähemmän roskaa kuin aikaisemmin.

https://yadi.sk/d/U4W4Bib0d7aL8w (EPUB)
https://yadi.sk/i/Hitmx8O2VZSfHQ (PDF)

Suomen viikinkiaikoja käsittelevä luku laiskoille.
https://yadi.sk/i/ycZ-dw9gakWdfA

Lähikuvassa Suomen vaakuna.
https://yadi.sk/i/gDrAfJuN6GXL-Q

newspeak

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 995
 • Liked: 4776
Nykyään pitää näköjään ahdistua ilmaston, ihmisoikeuksien yms. lisäksi vielä EU:nkin takia:
Jos perustaisi matkayhtiön, joka myisi seisomapaikkoja "vihreille lennoille"...
Katso Borderless (2019) ja pakota muutkin katsomaan.

Pois pakkoruotsi: https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/4633

Nikolas Ojala

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 347
 • Liked: 6727
 • Tiellä Rhodesiasta Zimbabween
  • Kirjoitelmia
Nykyään pitää näköjään ahdistua ilmaston, ihmisoikeuksien yms. lisäksi vielä EU:nkin takia:
Jos perustaisi matkayhtiön, joka myisi seisomapaikkoja "vihreille lennoille"...
Miettikää kuinka luja usko lentokonemielenosoittajalla täytyy olla
 • Lauran vaikutusvaltaan
 • Euroopan unionin haurauteen
Voin kuvitella että on hauskaa aloittaa duuni Brysselissä tuollaisen jälkeen.
Totuus ei ole vihapuhetta. Se on totuus.

Luettavaa:

JoKaGO

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 13 533
 • Liked: 4375
 • Puolen tunnin tuska, puolen vuoden nautinto
Nykyään pitää näköjään ahdistua ilmaston, ihmisoikeuksien yms. lisäksi vielä EU:nkin takia:
Jos perustaisi matkayhtiön, joka myisi seisomapaikkoja "vihreille lennoille"...
Miettikää kuinka luja usko lentokonemielenosoittajalla täytyy olla
 • Lauran vaikutusvaltaan
 • Euroopan unionin haurauteen
Voin kuvitella että on hauskaa aloittaa duuni Brysselissä tuollaisen jälkeen.

Nyt en ymmärrä, mitä tarkoitat. Sarkasmiako?

Laura on täysipäinen ja hän ymmärtää, että jollain on paha olla, koska demokratia.
Eiköhän tuollaisen jälkeen ole, päinvastoin, mielekästä aloittaa MEPin hommat, "jos sinulla on vihamiehiä, olet todennäköisesti tehnyt jotain oikein".
Lounais-Suomen poliisilaitos tiedottaa, että Salon suunnalla on parkkipaikoilla havaittu erikoista, keväistä toimintaa.

Vesa Heimo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 973
 • Liked: 1589
 • Nussittuna nukkuisit sikeästi.
Voin kuvitella että on hauskaa aloittaa duuni Brysselissä tuollaisen jälkeen.[/size]

Onko tuota riehumista raportoitu yhtään missään muualla esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Luulisi että jos joku riehuu ja huutaa Brysselin koneessa niin siitä on muutkin laitteneet twiittejä/fb- päivityksiä tms. kun Huhtasaari.

Mandula

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 182
 • Liked: 2501
 • Klamydia - Suomi-neidon elätit
Voin kuvitella että on hauskaa aloittaa duuni Brysselissä tuollaisen jälkeen.[/size]

Onko tuota riehumista raportoitu yhtään missään muualla esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Luulisi että jos joku riehuu ja huutaa Brysselin koneessa niin siitä on muutkin laitteneet twiittejä/fb- päivityksiä tms. kun Huhtasaari.

Taitaa taas olla Putinin salajuoni koko homma.
Klamydia - Suomi on sun

Supernuiva

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 635
 • Liked: 4234
Voin kuvitella että on hauskaa aloittaa duuni Brysselissä tuollaisen jälkeen.[/size]

Onko tuota riehumista raportoitu yhtään missään muualla esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Luulisi että jos joku riehuu ja huutaa Brysselin koneessa niin siitä on muutkin laitteneet twiittejä/fb- päivityksiä tms. kun Huhtasaari.

Ettei vain olisi "Mainilan huutoa"? On huolestuttavaa, jos "itämainen tarinankerronta" laajenee osaksi politiikkaa.