Kirjoittaja Aihe: Laura Huhtasaari: Europarlamentissa, somessa, mediassa ja edustustehtävissä  (Luettu 157182 kertaa)

Pullervo

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 5 429
 • Liked: 18982
 • antikomintern
Kun allah saapuu kaupunkiin
Turkuun, Barcelonaan, Berliiniin,
Brysseliin, Tukholmaan, Pariisiin,
Madridiin, Nizzaan, Manchesteriin,
Pietariin, Lontooseen, New Yorkin World Trade Centeriin...

Farnesius

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 130
 • Liked: 381
https://twitter.com/LauraHuhtasaari/status/1129702785837096960

IS/STT tähän:

Lainaus
Huhtasaari twiittasi kuvan itsestään Venäjä-yhteyksistä syytetyn populistijohtajan kainalossa – ”Venäjä ei ole kysymys”

Oikeistopopulistit ympäri Eurooppaa "nostattavat henkeä" Milanossa.

Venäjästä ei tule kiistakysymystä kansallismielisten puolueiden liittoumalle, perussuomalaisten varapuheenjohtaja ja eurovaaliehdokas Laura Huhtasaari sanoo STT:lle.

Huhtasaari tapaa tänään Italiassa laitaoikeistopuolueiden edustajia useista Euroopan maista. Tilaisuutta Milanossa isännöi Lega-puolueen puheenjohtaja ja Italian sisäministeri Matteo Salvini.

Perussuomalaiset ja Euroopan oikeistopopulistit valmistelevat uuden ryhmän perustamista Euroopan parlamenttiin, mutta puolueita jakaa esimerkiksi suhtautuminen Venäjään.

– Me emme keskity eroavaisuuksiin, vaan meillä on yhteinen tehtävä pelastaa Eurooppa EU:lta, Huhtasaari sanoo.

– Venäjällä ei ole mitään tekemistä ja roolia Euroopan kansallismielisten parlamenttiryhmien päämäärissä, joten Venäjä ei ole kysymys, hän jatkaa.

Huhtasaaren mukaan tulevan ryhmän ei ole tarkoitus muodostaa kantaa Venäjään, vaan puolustaa Euroopan kansallisvaltioita ja niiden teollisuutta sekä torjua maahanmuuttoa.

Perussuomalaisten eurovaaliehdokas kutsuu tämänpäiväistä tapaamista hengennostatustilaisuudeksi. Paikalla on kollegoja muun muassa Itävallasta, Tanskasta, Saksasta, Puolasta, Ranskasta, Hollannista ja Virosta.

Merkittäviä eroja suhtautumisessa Venäjään

Milanossa kokoontuvien puolueiden suhtautumisessa Venäjään on kuitenkin merkittäviä eroja.

Esimerkiksi Salvinin Legalla ja Ranskan Marine Le Penin Kansallisella liittoumalla tiedetään olevan aktiiviset yhteydet Venäjälle ja presidentti Vladimir Putinin Yhtenäinen Venäjä -puolueeseen. Toisaalta taas Viron Ekre ja Puolan Laki ja oikeus -puolue voidaan katsoa Venäjä-vastaisiksi.

Huhtasaari kuvaa perussuomalaisten suhtautumisen Venäjään olevan lähellä Viron ja Tanskan kansanpuolueen kriittistä suhtautumista. Puolue seisoo Venäjään kohdistuvien pakotteiden takana eikä hyväksy Krimin liittämistä Venäjään tai Venäjän toimia Ukrainassa.

– Olisi kuitenkin naiivia ajatella, että vain Venäjä vaikuttaisi Eurooppaan. Meillä on muitakin valtioita, kuten Kiina ja Yhdysvallat, joten tarvitsemme tervettä suhtautumista kaikkiin valtioihin, Huhtasaari sanoo.

Ruotsin oikeistopopulistinen ruotsidemokraatit hämmästeli Helsingin Sanomille perussuomalaisten suunnitelmia liittoutua "italialaisten ja ranskalaisten Venäjä-ystävien kanssa".

Uuden ryhmän synnyttäminen alkaa vaalien jälkeen

Perussuomalaiset on nimennyt tavoitteekseen, että se istuisi samassa ryhmässä muun muassa Saksan AfD:n ja Legan kanssa vaalien jälkeen. Perussuomalaiset kuuluu nykyisin EU-parlamentissa Euroopan konservatiivien ja reformistien (ECR) ryhmään yhdessä esimerkiksi brittikonservatiivien ja ruotsidemokraattien kanssa.

AfD puolestaan kuuluu tällä hetkellä Vapauden ja suoran demokratian Eurooppa -ryhmään (EFDD) ja Lega Kansakuntien ja vapauden Eurooppa -ryhmään (ENF).

Huhtasaaren mukaan varsinaiset neuvottelut uuden ryhmän synnyttämisestä aloitetaan vasta eurovaalien jälkeen. Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho ilmoitti huhtikuussa lykkäävänsä kansanedustajan pestiään muutamalla kuukaudella, koska haluaa osallistua Euroopan parlamenttiryhmien muodostamista koskeviin neuvotteluihin.

– Pyrimme saamaan aikaiseksi mahdollisimman suuren ryhmän, Halla-aho kommentoi tavoitteita STT:lle aiemmin.

Huhtasaari ei ollut valmis arvioimaan mahdollista aikataulua uudelle ryhmälle ennen vaaleja.

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006110369.html

Valtamedian epätoivo syvenee?

andrus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 559
 • Liked: 759
"SDP aina tehny sillai, et se pistää käden jätkän taskuun ja syö sen laskuun" - Teuvo H.

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 31 171
 • Liked: 34552
 • Toivo parasta, varaudu pahimpaan.
Jokos tämä oli täällä?

Laura Huhtasaari: On aika kaataa rahanvaihtajien pöytä - EU-vaalit 2019
2:03
8 244 näyttökertaa

https://www.youtube.com/watch?v=mWmNNLnWd3Q
"Arvoituksellisin kehityssuunta on länsimaiden johtajien määrätietoisuus luoda NL uudelleen Eurooppaan."
- Mikhail Gorbachev

”Mitä perverssimpää asiaa osataan suvaita, sitä enemmän suvaitsemisesta saa hyvepisteitä.”
- https://www.facebook.com/jussi.hallaaho/posts/2336133563173491

Risto A.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 985
 • Liked: 5915
Lauralla on ihan hyvä enkuntaito ja esiintymistaito. Spinglishissä ei ole mitään vikaa, mutta jos kiinnostaa, tässä on hyvä ja ytimekäs video kuinka saa puhutun enkun soljumaan sujuvasti:

Speak English with Vanessa.
How to Speak FAST English
https://www.youtube.com/watch?v=PE97Fm4d_FQ
premissi = tarkalleen määritelty juurisyy

Pullervo

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 5 429
 • Liked: 18982
 • antikomintern
Huhtasaari ilmoitti, ettei asetu ehdolle puoluekokouksessa varapuheenjohtajaksi, koska siirtyy europarlamenttiin.

https://www.satakunnankansa.fi/a/b42c2830-a382-48ac-828c-209d822a6158

Lainaus käyttäjältä: SK
Laura Huhtasaari jättää perussuomalaisten varapuheenjohtajuuden (28.5.2019)

Perussuomalaisten porilainen europarlamentaarikko Laura Huhtasaari ei aio hakea jatkokautta perussuomalaisten 1. varapuheenjohtajana. Hän kertoo asiasta Facebook-sivuillaan.

– Jatkokauden hakeminen ensimmäisenä varapuheenjohtajana ei kuitenkaan ole tässä tilanteessa mahdollista, sillä muutan perheeni kanssa Brysseliin Euroopan parlamentin jäsenen tehtävien hoitamisen ajaksi, johon varapuheenjohtajuuden menestyksellinen hoitaminen on vaikea yhdistää.

(...)
Kun allah saapuu kaupunkiin
Turkuun, Barcelonaan, Berliiniin,
Brysseliin, Tukholmaan, Pariisiin,
Madridiin, Nizzaan, Manchesteriin,
Pietariin, Lontooseen, New Yorkin World Trade Centeriin...

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 32 070
 • Liked: 62676
Helsingin Sanomat: Neljä vuotta sitten Laura Huhtasaari astui moskeijaan ja puolusti naisten oikeuksia – nyt hän on osa rintamaa, joka murentaa sukupuolten tasa-arvoa 2.6.2019

Lainaus käyttäjältä: Tommi Nieminen, HS
Kun astuimme moskeijasta Lönnrotinkadulle, Huhtasaari jäi pohtimaan kokemustaan. Ei niin paha kuin hän oli pelännyt. Tosin musliminaisten asemasta hän oli syvästi huolissaan.

Kuulosti siltä, että hän oli tiukasti naisten puolella.

TUOSTA on nyt neljä vuotta.

Kaikki on toisin. Naisasia on unohtunut matkan varrella. Se on kääntynyt päälaelleen.

Eivätkö perussuomalaiset naiset todella näe, mitä heidän liittolaisensa Euroopassa juuri nyt tekevät?

Perussuomalaiset on liittymässä EU-parlamentissa samaan ryhmään jyrkän nationalistisiiven kanssa. Ryhmään ovat tulossa esimerkiksi italialainen Lega, ranskalainen Kansallinen rintama, unkarilainen Fidesz, puolalainen PiS, saksalainen AfD ja virolainen Ekre. Änkyröiden täyskäsi.

Euroopan populistipuolueiden agendasta valokeilaan nostetaan yleensä maahanmuuttokritiikki, EU-vastaisuus ja Venäjä-mielisyys. Aika vähän on puhuttu siitä, mikä on tämän ryhmän oudoin päämäärä.

Se on sama kuin vanhoillisimmilla muslimeilla. Ajetaan alas oikeuksia, joista naiset ovat tapelleet ainakin 1800-luvulta lähtien: Oikeutta määrätä kehostaan. Oikeutta päättää urastaan, puolisostaan ja perheestään.

KURKISTETAANPA Euroopan populistipuolueiden agendaan.

No kurkistetaan.

Lainaus käyttäjältä: Tommi Nieminen, HS
Perussuomalaisten liittolaispuolueiden ohjelmissa on vihjeitä paluusta 1900-luvun alun maailmankatsomukseen, aikakauteen, jolloin naista pidettiin miehen palvelijana ja käskyvallan alaisena.

Puolaa hallitseva PiS yritti 2018 kiristää maan valmiiksi rajua aborttilakia. Ehdotus olisi poistanut oikeuden aborttiin silloinkin, kun sikiö on vaikeasti vammainen. YK:n ihmisoikeusvaltuutettu vetosi Puolaan: ”Lakiehdotus vahingoittaisi naisten itsemääräämisoikeutta omasta ruumiistaan ja elämästään sekä altistaisi heidät julmalle ja epäinhimilliselle kohtelulle.”

Arvasin, että toimittaja vetää raskaimpana aseenaan esiin aborttikortin.

Nythän on kuitenkin niin, että Puolan PiS ei tiettävästi ole tulossa uuteen ryhmään Perussuomalaisten kanssa. Sen sijaan on niin, että puolueet ovat jo olleet edellisen kauden samassa ECR-ryhmässä.

Onko pelkkä samaan europarlamenttiryhmään kuuluminen sitten ollut jotenkin merkittävää ja Perussuomalaisten politiikkaa määrittävää? Selvästikään ei.

Lainaus käyttäjältä: Tommi Nieminen, HS
Unkarin pääministerin Viktor Orbánin puolue Fidesz korostaa naisten roolia synnyttäjinä. Orbánilta kysyttiin vuonna 2015, miksei Unkarin hallituksessa ollut ensimmäistäkään naista. Hän arveli, että hyvin harva nainen selviytyisi työn stressistä.

Nyt Huhtasaari hinkuu Orbánin liittolaiseksi. Mahtaako selviytyä stressistä?

Orbánin puolue on julistanut naisasiajärjestöjä epäilyttäviksi ”ulkomaiden agenteiksi”, kuten kriittisille kansalaisjärjestöille on tehty Putinin Venäjällä. Lokakuussa 2018 hallitus kielsi kaiken sukupuolentutkimuksen opettamisen Unkarin yliopistoissa.

Unkarin hallitus ei ole kieltänyt sukupuolentutkimuksen opettamista Unkarin yliopistoissa. Se vain lopetti sukupuolentutkimuksen rahoituksen valtion yliopistossa.

Ja myöskään Unkarin Fidesz ei ole tulossa samaan ryhmään Perussuomalaisten kanssa vaan aikoo jatkaa samassa EPP-ryhmässä Kokoomuksen kanssa. Ovatko Kokoomuksen naismepit Sirpa Pietikäinen ja Henna Virkkunen siis toimittaja Niemisen logiikalla osa sukupuolten tasa-arvoa murentavaa rintamaa?

Lainaus käyttäjältä: Tommi Nieminen, HS
MAALISKUUSSA 2018 Laura Huhtasaari kirjoitti blogikirjoituksen Nykyajan feminismi on pelleilyä. Se oli ilkeä teksti. Feministit ovat Huhtasaaren mukaan luoneet hirviön, jota kukaan ei hallitse ja pystyttäneet vihan barrikadit. Huhtasaari väitti, että he halveksivat juutalais-kristillistä kulttuuria, mutta vaikenevat islamista.

Teen sen nyt pyytämättä, irtisanoudun feminismistä once and for all, Huhtasaari kirjoitti.

Se oli looginen teko populistin näkökulmasta. Siitäkin huolimatta, että ilman naisasialiikkeiden taisteluita Huhtasaari ei olisi menestyvä poliitikko vuonna 2019.

Aiemmat naisasialiikkeiden taistelut eivät liity islamista vaikenevaan "nykyajan feminismiin", johon Huhtasaari viittasi jo kirjoituksensa otsikossa erotuksena aiempaan feminismiin, joka Huhtasaaren sanoin "ajoi naisten oikeuksia".

Lainaus käyttäjältä: Tommi Nieminen, HS
Oikeistopopulistit halveksuvat feminismiä, koska se nähdään vasemmiston identiteettipoliittisena työkaluna. Ajatusketju kulkee näin: feminismi = punavihreys = maahanmuuttomyönteisyys = abortin puolustus = sukupuolten moninaisuus = perinteisen perhemallin tuho.

Ratkaisuksi populistit ovat keksineet poliittisen agendan: viedään naisilta happi ja liikkumatila.

Nykyajan feminismin halveksiminen on perusteltua ja oikein motiiveista riippumatta siinä missä haittamaahanmuuton vastustaminenkin.

Jäi epäselväksi, kuinka Huhtasaari on vienyt naisilta hapen ja liikkumatilan. Eivätköhän naisten liikkumatilaa vie paremminkin esimerkiksi muslimimaahanmuuton lobbaajat ja vieläpä ihan konkreettisesti.
« Viimeksi muokattu: 02.06.2019, 03:10:02 kirjoittanut Roope »
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

M.K

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 893
 • Liked: 658
^

Samaan virheeseen kiinnitin itsekin heti huomiota, että Puolan PiS ja Unkarin Fidesz olisivat muka liittymässä uuteen, kansallismieliseen ryhmään. Kirjoitus on tämän takia lähtökohdaltaan aivan pielessä  ;D

törö

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 21 706
 • Liked: 9464
Alussa olevasta aivopierusta voi päätellä, että Huhtasaari on eheytynyt suvakiksi, koska islamofobinen huoli musliminaisen asemasta on kadonnut, mutta sillä välin musliminaisen aseman suvaitseminen on muuttunut tuomittavaksi.

Mä en tietenkään halua leimata ketään, mutta kännissä tulee joskus kirjoitettua ihan yhtä johdonmukaista tarinaa ja kieliasun saa silloinkin kätevästi kuntoon oikoluvulla.

newspeak

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 394
 • Liked: 5295
Nykyään pitää näköjään ahdistua ilmaston, ihmisoikeuksien yms. lisäksi vielä EU:nkin takia:
Jos perustaisi matkayhtiön, joka myisi seisomapaikkoja "vihreille lennoille"...
"I hate speech" -C&H

Nikolas Ojala

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 486
 • Liked: 7076
 • Tiellä Rhodesiasta Zimbabween
  • Kirjoitelmia
Nykyään pitää näköjään ahdistua ilmaston, ihmisoikeuksien yms. lisäksi vielä EU:nkin takia:
Jos perustaisi matkayhtiön, joka myisi seisomapaikkoja "vihreille lennoille"...
Miettikää kuinka luja usko lentokonemielenosoittajalla täytyy olla
 • Lauran vaikutusvaltaan
 • Euroopan unionin haurauteen
Voin kuvitella että on hauskaa aloittaa duuni Brysselissä tuollaisen jälkeen.
Totuus ei ole vihapuhetta. Se on totuus.

Luettavaa:

JoKaGO

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 13 525
 • Liked: 4416
 • Puolen tunnin tuska, puolen vuoden nautinto
Nykyään pitää näköjään ahdistua ilmaston, ihmisoikeuksien yms. lisäksi vielä EU:nkin takia:
Jos perustaisi matkayhtiön, joka myisi seisomapaikkoja "vihreille lennoille"...
Miettikää kuinka luja usko lentokonemielenosoittajalla täytyy olla
 • Lauran vaikutusvaltaan
 • Euroopan unionin haurauteen
Voin kuvitella että on hauskaa aloittaa duuni Brysselissä tuollaisen jälkeen.

Nyt en ymmärrä, mitä tarkoitat. Sarkasmiako?

Laura on täysipäinen ja hän ymmärtää, että jollain on paha olla, koska demokratia.
Eiköhän tuollaisen jälkeen ole, päinvastoin, mielekästä aloittaa MEPin hommat, "jos sinulla on vihamiehiä, olet todennäköisesti tehnyt jotain oikein".
Lounais-Suomen poliisilaitos tiedottaa, että Salon suunnalla on parkkipaikoilla havaittu erikoista, keväistä toimintaa.

Vesa Heimo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 019
 • Liked: 1607
 • Nussittuna nukkuisit sikeästi.
Voin kuvitella että on hauskaa aloittaa duuni Brysselissä tuollaisen jälkeen.[/size]

Onko tuota riehumista raportoitu yhtään missään muualla esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Luulisi että jos joku riehuu ja huutaa Brysselin koneessa niin siitä on muutkin laitteneet twiittejä/fb- päivityksiä tms. kun Huhtasaari.

Mandula

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 213
 • Liked: 2589
 • Klamydia - Suomi-neidon elätit
Voin kuvitella että on hauskaa aloittaa duuni Brysselissä tuollaisen jälkeen.[/size]

Onko tuota riehumista raportoitu yhtään missään muualla esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Luulisi että jos joku riehuu ja huutaa Brysselin koneessa niin siitä on muutkin laitteneet twiittejä/fb- päivityksiä tms. kun Huhtasaari.

Taitaa taas olla Putinin salajuoni koko homma.
Klamydia - Suomi on sun

Supernuiva

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 117
 • Liked: 4839
Voin kuvitella että on hauskaa aloittaa duuni Brysselissä tuollaisen jälkeen.[/size]

Onko tuota riehumista raportoitu yhtään missään muualla esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Luulisi että jos joku riehuu ja huutaa Brysselin koneessa niin siitä on muutkin laitteneet twiittejä/fb- päivityksiä tms. kun Huhtasaari.

Ettei vain olisi "Mainilan huutoa"? On huolestuttavaa, jos "itämainen tarinankerronta" laajenee osaksi politiikkaa.

newspeak

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 394
 • Liked: 5295
"I hate speech" -C&H

Supernuiva

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 117
 • Liked: 4839
^Olisiko monikanavainen viestintä yhtään mitään? Ymmärtääkseni europarlamentaarikoille maksetaan avustajien palkkaamisesta, joten samaa viestiä voi helposti välittää useita kanavia pitkin.

Eikö jokaisella suuremmalla poliitikolla ole nykyään oma kotisivu, fb, insta, twitter, ja ties mitä muita.

Tärkeää olisi, että poliitikko saisi lisäenergiaa siitä, että äänestäjät uskovat hänen edistävän heille tärkeitä teemoja. Tieto aina mielikuvia ratkaisevampaa, vaikka lienevätkö lopulta tässä maailmassa mielikuvat ratkaisevimpia? Siitä syystä olisi hyvin tärkeää, että hillolaisuuden sijaan poliitikko saisi ahkeran maineen.

Lahti-Saloranta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 13 349
 • Liked: 20924
 • Monikulttuurisuutta vastaan rokotettu

Onko tuota riehumista raportoitu yhtään missään muualla esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Luulisi että jos joku riehuu ja huutaa Brysselin koneessa niin siitä on muutkin laitteneet twiittejä/fb- päivityksiä tms. kun Huhtasaari.

Hei Vesa. Taisit olla ensimmäinen joka epäili Huhtasaaren kertomuksen luotettavuutta. Itse olen kohtalaisen varma että Lauran kertomus on kyllä luotettavan median taholta tarkastettu ja siitä olisi juttu jos se olisi näitä Ricky the boss juttuja. Se toki on aivan normaalia että luotettava media ei sitä julkaise eikä juttu nouse ylen uutisten ykkösaiheeksi.
Vaikka tarkoitusperät olisivat maailman parhaat, niin monien, täysin erilaisten kulttuuritaustojen omaavien ihmisten kotouttaminen onnistuneesti ei ole mahdollista

newspeak

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 394
 • Liked: 5295
^Olisiko monikanavainen viestintä yhtään mitään? Ymmärtääkseni europarlamentaarikoille maksetaan avustajien palkkaamisesta, joten samaa viestiä voi helposti välittää useita kanavia pitkin.

Eikö jokaisella suuremmalla poliitikolla ole nykyään oma kotisivu, fb, insta, twitter, ja ties mitä muita.

Tärkeää olisi, että poliitikko saisi lisäenergiaa siitä, että äänestäjät uskovat hänen edistävän heille tärkeitä teemoja. Tieto aina mielikuvia ratkaisevampaa, vaikka lienevätkö lopulta tässä maailmassa mielikuvat ratkaisevimpia? Siitä syystä olisi hyvin tärkeää, että hillolaisuuden sijaan poliitikko saisi ahkeran maineen.

Nykyiset kotisivut olivat ilmeisesti jääneet ajasta jälkeen. Aika monen poliitikon ongelma, että heillä on kyllä kotisivut, mutta niiden ulkoasu on vähän mitä sattuu ja pääasiallinen sisältö kertoa satunnaiselle kävijälle ehdokkuudesta kuntavaaleissa 2012.
"I hate speech" -C&H

Risto A.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 985
 • Liked: 5915

Kysyvälle vastathan.

- ei ihmisten informoituna pitäminen sinänsä ole oleellista.
- tulee olla (tässä järjestyksessä) 1) agenda, 2) strategia, sekä 3) lukuisia erilaisia taktiikoita kohtien 1) ja 2) toteuttamiseksi. Viestintä on vain yksi taktiikka.
- kun sitten pitää viestiä, viestin ydin, eli premissi, tulee olla selkeä ja yksinkertainen. Hyvä, ts. valid, premissi / viesti on sellainen, joka itsessään kumoaa kaikki mahdolliset vastaväitteet, ulinat ja pulinat. Vastaan voi yrittää väittää, mutta premissi se vaan ei muutu mihinkään. JOS joku onnistuu väittämään premissin vääräksi, tulee kohteliaasti ilmoittaa, että niimpäs niin, katsos perhanaa, täytyypä muuttaa premissiä. Virheen myöntäminen on puhdasta kultaa.
- tulee olla konsistentti, koko ajan. (Jussi Halla-aho on hämmentävän konsistentti jäbä).

Tulee myös huomata, että medianäkyvyys ja viestin eteenpäin vieminen on kaksi eri asiaa. Medianäkyvyyttä voi saada vaikka verkkosukkahousuilla, mutta oleellisen premissin / viestin vieminen samassa yhteydessä olisi lähinnä vain pervoa. Tarkoittaa sitä, että kun esillä pitää olla, vaikkapa vaalien takia, siihen voi valita erilaisia tapoja. Kun pointtia pitää viedä eteenpäin, sitä ei pidä sotkea medianäkyvyyteen vaan silloin viedään pointtia eteenpäin. Tärkeän asian kanssa ei pidä poseerata, himmailla tai somistella asioita. Pointti viedään parhaiten eteenpäin raakana, yksinkertaisena premissinä, joka joko kestää julkisen debatin itsessään, omalla meriitillään, tai sitten ei. Jälkimmäisessä tapauksessa premissi tulee ottaa uudelleen käsittelyyn ja premissin sisäinen virhe tulee korjata.

edit. Vielä hieman tarkennusta. Jos meppi tai kansanedustaja informoi ihmisiä kaikenlaisesta mitä siellä täällä tapahtuu, ilman sen kummempaa premissiä, se käytännössä aiheuttaa inflaation myös niille pointeille, joilla olisi todellista painoarvoa. On merkityksellisiä asioita ja sitten merkityksettömiä. Merkityksellisiä asioita on kaikki, jotka vaikuttaa agendaan ja strategiaan. Merkityksettömiä on kaikki, joilla ei ole mitään tekemistä agendan ja strategian kanssa. Esim. ilmastonmuutos ei kuulu PS:n agendaan millään muotoa, se kuuluu muiden agendaan. Muut kuin PS saa ilmastonmuutoksesta kaikki valtansa, asemansa, rahansa... jne. Muiden tavoitteena on syöttää oma agendansa myös PS:lle ja siten valjastaa PS tuottamaan hilloa muille, täysin ilmaiseksi. Ilmastonmuutoksessa on kyse todennäköisesti biljardeista euroista, eli kyse on vain ja ainoastaan rahasta, asemista ja vallasta. Ei ketään politiikassa oikeasti kiinnosta jos joku Tuvalu uppoaisi mereen (mitä se ei ole tehnyt, eikä siellä ole mitään merkkejä, että mitään outoa olisi edes tapahtumassa), siellä kiinnostaa raha, asemat ja silkka valta. Ilmastonmuutos on keino ja väylä kaikkeen siihen. PS keskittyy omaan agendaan ja strategiaan, johon kuuluu tottakai myös muiden valjastaminen sen taakse, vetämään vankkureita, täysin ilmaiseksi.


« Viimeksi muokattu: 23.06.2019, 05:57:28 kirjoittanut Risto A. »
premissi = tarkalleen määritelty juurisyy

sattuma

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 393
 • Liked: 851

Kysyvälle vastathan.

- ei ihmisten informoituna pitäminen sinänsä ole oleellista.
- tulee olla (tässä järjestyksessä) 1) agenda, 2) strategia, sekä 3) lukuisia erilaisia taktiikoita kohtien 1) ja 2) toteuttamiseksi. Viestintä on vain yksi taktiikka.
- kun sitten pitää viestiä, viestin ydin, eli premissi, tulee olla selkeä ja yksinkertainen. Hyvä, ts. valid, premissi / viesti on sellainen, joka itsessään kumoaa kaikki mahdolliset vastaväitteet, ulinat ja pulinat. Vastaan voi yrittää väittää, mutta premissi se vaan ei muutu mihinkään. JOS joku onnistuu väittämään premissin vääräksi, tulee kohteliaasti ilmoittaa, että niimpäs niin, katsos perhanaa, täytyypä muuttaa premissiä. Virheen myöntäminen on puhdasta kultaa.
- tulee olla konsistentti, koko ajan. (Jussi Halla-aho on hämmentävän konsistentti jäbä).

Tulee myös huomata, että medianäkyvyys ja viestin eteenpäin vieminen on kaksi eri asiaa.

Suomessa Huhtasaari saa julkisuutta, koska suomalainen media hoitaa julkisuuden.

Brysselissä tämä ilmainen julkisuus käytännössä katoaa.

EU:ssa sekä parlamentti että EU-ryhmä antavat rahaa EU:sta tiedottamiseen. Ainoastaan Paavo Väyrynen osasi käyttää näitä rahoja tehokkaasti - tai siirtämään niitä omiin taskuihin.  Kansalaispuolueen toimittajille tarkoitetut tiedotustilaisuuden taisivat mennä tähän piikkiin.

Eli yhteydenpito kahvitapaamisissa säännöllisesti eri puolilla maata. Sillä ei ole väliä, paljonko väkeä tulee paikalle. Äänestäjille riittää, että näkevät päättäjän olevan tavoitettavissa.

Lisäys: Edellisissä vaaleissa AJ:n jakamat vesipullot olivat ALDE:n logolla varustetut. Siis maksaja oli EU:n liberaaliryhmä.

Heidi Hautalan Suomen avustaja oli puolipäiväisesti Vihreiden puoluetoimistovirkailija.
Persujen mepit ovat kyllä kutsuneet EU:n piikkiin puolueväkeä Brysseliin, mutta en ole huomannut kenenkään miettineen tai toteuttaneen toimia, jolla pidettäisiin laajemmin yhteyttä tavallisiin äänestäjiin.
« Viimeksi muokattu: 23.06.2019, 09:42:04 kirjoittanut sattuma »

ismolento

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 984
 • Liked: 4928
^

Samaan virheeseen kiinnitin itsekin heti huomiota, että Puolan PiS ja Unkarin Fidesz olisivat muka liittymässä uuteen, kansallismieliseen ryhmään. Kirjoitus on tämän takia lähtökohdaltaan aivan pielessä  ;D

Ei ole välttämättä virhe, vaan tahallista disinformaatiota.

migri

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 668
 • Liked: 4783
Upea kuva Laurasta!!

Voi olla ylpeä että tällainen nainen on PS riveissä! Samoin kuten Riikkakin.

Laura Huhtasaaren perhe löysi 150 neliön asunnon Brysselistä
https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/259fbdd5-c038-4db5-9798-5ea940734fed#gallery
"Just because you're offended, doesn't mean you're right" - Ricky Gervais

newspeak

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 394
 • Liked: 5295

Häpäisin Oodin ilolle muinoin lukuisia keinoja opetellessani kitaransoittoa. Jonain päivänä se saattaa olla rikos.
"I hate speech" -C&H

IDA

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 299
 • Liked: 8221
 • qui enim non est adversum vos pro vobis est
Häpäisin Oodin ilolle muinoin lukuisia keinoja opetellessani kitaransoittoa. Jonain päivänä se saattaa olla rikos.

Tämä olisi ehkä EU:n seremonioihin parhaiten sopiva, erittäin särkynyt versio aiheesta:

https://www.youtube.com/watch?v=lV_8nQqmGmE
qui non est mecum adversum me est

Pullervo

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 5 429
 • Liked: 18982
 • antikomintern
Kun allah saapuu kaupunkiin
Turkuun, Barcelonaan, Berliiniin,
Brysseliin, Tukholmaan, Pariisiin,
Madridiin, Nizzaan, Manchesteriin,
Pietariin, Lontooseen, New Yorkin World Trade Centeriin...

repo

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 2 747
 • Liked: 2292
 • Sus siunatkoon
Huhtasaaren ensimmäinen blogikirjoitus meppinä.

https://beta.oikeamedia.com/o1-113703

Lainaus
Blogi: Laura Huhtasaari, ke 03.07.2019 14:39

EU:n huippuvirat

Parlamentissa keskusta-oikeisto ja sosiaalidemokraatit eivät enää voi jakaa kaikkia paikkoja keskenään. Tämä herättää ärtymystä. Se oli minusta yksi näiden eurovaalien merkittävistä muutoksista.

Kansallismielisille olisi kuulunut joku EU:n kärkipaikoista, koska kansallismielisiä meppejä on yli 170.

Komission puheenjohtajaksi tulee Ursula Von der Leyen. Hän ei tuo mitään uusia tuulia Euroopan politiikkaan, vaan hän on merkeliläinen kristillisdemokraatti, joka kannattaa avoimia rajoja ja kansallisvaltioiden vallan heikentämistä.

Euroopan keskuspankin pääjohtajaksi nousee Christine Lagarde. Valinta vie euroaluetta kohti tulonsiirtounionia.
[...]


Kirjoitus kokonaan linkistä.
"Kulttuuri ei minun käsitykseni mukaan ole (niinkään) geenien muovaama vaan kasvatuksen." -- jäsen duc

Puuha-Pepe

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 403
 • Liked: 131
 • Go Jessi!
https://twitter.com/LauraHuhtasaari/status/1146333745286459393

Tämä on sikäli hauska twiitti, että Brexit-puolueen jengi ei ollut paikalla parlamentissa äänestämässä Huhtasaarta, kun varapuhemiehiä valittiin. Että näin luotettavia kavereita nämä Farage&co.  ;D

nollatoleranssi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 543
 • Liked: 9002
 • Puhekin on teko
Laura Huhtasaari kertoo omalla videollaan järkevästi, miksi eivät kunnioittaneet "kansallislaulua".
https://youtu.be/kCBznnF2RRk

nollatoleranssi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 543
 • Liked: 9002
 • Puhekin on teko