Kirjoittaja Aihe: Laura Huhtasaari: Europarlamentissa, somessa, mediassa ja edustustehtävissä  (Luettu 176355 kertaa)

Pkymppi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 725
 • Liked: 1388

   Historia on siitä kätevä tiede että
sieltä voi ikäänkuin "tilata" pätevän perusteen omalle perusteettomalle vihalleen jotakuta henkilöä kohtaan. 

Historian "vihavarastosta" kun etsii sopivan syyn ja sitten vaan kelaamaan vihaa lisää, jotta voi syyttää "historiallisin perustein" vihansa kohdetta.

 Näin näyttäisi opiskelussa teoksen perusteella käyneen.

   Historian vihavarastosta kaivetaan syy vihata jalasmökki Paavo Väyrystä, sieltä kaivetaan syy vihata Matti Vanhasta, tuppeensahattu lautakasa, Seksitekstiviestien lähettäjiä vihaavia unohtamatta. Historiasta, vuosikymmenten takaa kaivetaan Me too Syytöksiä vihan kiimassa. Sotien syy on yleensä joko lähi, tai sitten kaiempana historiassa. Luettelo olisi loputon.

 


« Viimeksi muokattu: 04.10.2018, 01:53:29 kirjoittanut Pkymppi »

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 141
 • Liked: 23702
Kansalainen lehti kertoo vähän julistejupakan kaltaisesta sattumuksesta. Köpelösti voi käydä, jos julkisesti ryhtyy liian kantaaottavaksi ...

Lainaus
Rasistiksi solvaaminen toi kahdelle sakkotuomiot

Syksyllä 2017 pidetyssä katujuhlassa sattuneessa välikohtauksessa kaksi tapahtumassa esiintyneen yhtyeen jäsentä solvasi paikalla ollutta vanhempaa mieshenkilöä. Vantaan käräjäoikeus antoi 2.10 näille LOVE SPORT -yhtyeen jäsenille sakkotuomiot.


Kansalainen 3.10.2018 linkki juttuun

Lauantaina 29.7.2017 Tikkurilan Asematiellä pidettiin Tiksi Block Party. Tapahtumaa varjosti epämiellyttävä tapaus, kun paikalla soittaneen LOVE SPORT – yhtyeen jäsen hyökkäsi paikalla olleen Pertti Nykäsen kimppuun ja yritti estää tätä kuvaamasta tapahtumaa. Myös esiintymislavalta esitettiin Nykästä halventavia kommentteja.

Pertti Nykänen teki tapahtuneesta rikosilmoituksen, ja Vantaan käräjäoikeus antoi asiasta päätöksen 2.10.2018.
(...)

Aki Pohjankyrö oli halventanut Pertti Nykästä kutsumalla häntä mikrofonin välityksellä rasistiksi, rasistiääliöksi ja pelleksi sekä pyytämällä häntä painumaan helvettiin.

Teemu Tanner puolestaan oli halventanut Pertti Nykästä käskemällä häntä painumaan vittuun ja kutsumalla häntä mikrofonin välityksellä runkkariksi ja suvaitsemattomaksi.
(...)

Vantaan käräjäoikeus tuomitsi molemmat syytettynä olleet kunnianloukkauksesta sakkorangaistukseen.

Aki Pohjankyrö velvoitettiin korvaamaan Nykäselle kunnianloukkauksen aiheuttamasta henkisestä kärsimyksestä 300 euroa. Hänelle määrättiin maksettavaksi 15 päiväsakkoa à 29,00 euroa = 435,00 euroa.

Teemu Tanner velvoitettiin korvaamaan Nykäselle kunnianloukkauksen aiheuttamasta henkisestä kärsimyksestä 300 euroa. Hänelle määrättiin maksettavaksi 15 päiväsakkoa à 20,00 euroa = 300,00 euroa.
(...)

Tuossa julistejupakassa vastuu on kyllä viimekädessä opettajalla etenkin, jos hän on vielä yllyttänyt ja kiihottanut oppilaitaan. Jos taas piltit olisivat ihan itsekseen keksineet tuollaisen provokaation, niin silloin opettajan olisi mielestäni pitänyt ensin hieman jututtaa artisteja ja kysyä, jotta mikäs se tämä tällainen? Sen jälkeen olisi voinut vähän tarkastella asiaa vaikka kiihotuspykälän näkökulmasta. Se olisi ollut opettavaista.

Muistin virkistykseksi ko. pykälä:

Lainaus
Suomessa rikoslaki (13.5.2011/511) määrittelee kiihottamisen kansanryhmää vastaan 11 luvussa, joka sisältää sotarikokset ja rikokset ihmisyyttä vastaan:

Joka asettaa yleisön saataville tai muutoin yleisön keskuuteen levittää tai pitää yleisön saatavilla tiedon, mielipiteen tai muun viestin, jossa uhataan, panetellaan tai solvataan jotakin ryhmää rodun, ihonvärin, kansallisen tai etnisen alkuperän, uskonnon tai vakaumuksen, seksuaalisen suuntautumisen tai vammautumisen perusteella taikka niihin rinnastettavalla muulla perusteella, on tuomittava kiihottamisesta kansanryhmää vastaan sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi.[1]

Lähde wikipedia

Lihavointi mun.

Sitten olisi voinut pohtia vaikka hieman sitä, että mihin tällainen taiteilu johtaa, jos sitä tapahtuu koulussa opettajan hyväksyvien kehotusten kannustamana. Olisi voitu miettiä, että leimaako ja panetteleeko tällainen juliste jotakin ryhmää, ja voisiko se kiihottaa kiusaamiseen tai pahempaan, sillä taidepläjäys esittää kaikkien tuntemia henkilöitä ja puoluetta. Samalla maalitetaan ja raamitetaan kokonaista ihmisryhmää, aina erittäin haavoittuvassa asemassa olevia koululapsia myöten (isä tai äiti kuuluu panettelun kohteeksi joutuneeseen puolueeseen).

Keskustelun jälkeen ehkä olisi päädytty siihen, että on viisainta arkistoida tämä heti kaiken varalta varmaan talteen, eikä laittaa sitä koulun käytävän seinälle kaikkien nähtäväksi. Vielä suurempi moka oli laittaa tuotos nettiin. Opettaja kantaa tästä aikuisena täyden vastuun. Oppilaiden kohdalla riittää, että aikuinen sanoo, että ei näin ja selvittää, jotta miksi. Jos koulun rehtori on vielä kovin kantaaottava tapaus yksityiselämässäänkin, niin pahimmillaan lopputulos voi olla hänen kannaltaan aika paha soossi, jossa samanmielisten poliitikkojen ja viranhaltijoiden puuta heinää pulinat eivät enää auta.

J. Lannan haamu

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 131
 • Liked: 7596
Akezilta tyylipuhdas kirjoitus, suurimmalle osalle on liian hankalaa nähdä asia tuosta vinkkelistä koska he ovat sokeita muutenkin.
Yksilö - Kulttuuri - Luonto/ The Knower - The Known - The Unknown.

Eino P. Keravalta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 27 103
 • Liked: 12150
 • I ain't gonna work on Maggie's farm no more
Outi Alanko-Kahiluoto hyökkää Lauraa vastaan:

Lainaus
'Lasten ottaminen maalitauluksi ja oman politiikan välineeksi on törkeää ja väärin'

Lisäksi hän vaatii Lauralta anteeksipyyntöä.

Nyt on kyllä pakko kysyä, onko tämä Vihreiden kansanedustaja Alanko-Kahiluoto tyhmä. Sillä Huhtasaari ei missään vaiheessa ole ottanut ketään lasta maalitauluksi. Eikä ole myöskään ottanut lapsia oman politiikan välineeksi, kuten Alanko-Kahiluoto nyt itse tekee.

Laura ei ole hyökännyt lapsia vastaan vaan pyrkii tuomaan esiin sen epädemokraattisen ja sairaalloisen tilanteen, että vihervasemmisto on ottanut kaikki koululaiset oman politiikkansa välineeksi aivopestessään heitä monikultturismi-nimisen poliittisen ääriliikkeen kannattajiksi samalla demonisoiden erästä demokraattisesti toimivaa, kohtalaisen suurta suomalaista puoluetta ja sen jäseniä ja kannattajia, mikä on todella törkeää lasten sumuttamista ja hyväksikäyttämistä.

Jos jonkun tässä pitää pyytää anteeksi, niin ensinnäkin Grahn-Laasosen ja sen epäpätevän propagandaopettajan, joka teetättää lapsilla Perussuomalaisia ja heidän äänestäjiään halventavia koulutöitä.

Myös Alanko-Kahiluoto saa pyytää anteeksi aiheetonta, Lauraan kohdistuvaa purkaustaan ja sitä, ettei edes ymmärrä, mistä on kyse ja mitä puhuu.

Kaikenlaisia sitä kansanedustajiksi pääseekin, kuten tämä Outi. Ei ymmärrä edes lukemaansa. Ei näköjään juuri ymmärrä mitään ympäröivästä maailmasta, mutta siellä sekin räähkä vain on nappia painamassa..

Edit: kirjoitusvirhe
« Viimeksi muokattu: 04.10.2018, 17:23:36 kirjoittanut Eino P. Keravalta »
HUOMIO. Ylläolevaa tekstiä ei voi ymmärtää ilman seuraavaa, siihen kuuluvaa lisäystä: Olen todellisuudessa päinvastaista mieltä ja koko kirjoitus on vain parodiaa, jonka tarkoituksena on tuoda esiin maahanmuuttokriittisen ajattelun onttous; monikulttuuri on rikkaus ja kaikki ihmiset samanarvoisia.

Alarik

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 386
 • Liked: 3410
 • Harvinainen valkoinen leijona
Suomessa on kymmeniä tuhansia peruskoulun opettajia. Siitä jos ajattelee että prosentilla viiraa väkisinkin kunnolla, ja viidellä enemmän tai vähemmän joskus- siis ihan minimissään, kuten missä tahansa muussa isossa joukossa.
Niin onko tämä otanta, yksittäisine esimerkkeineen,  kuvaus minkään ammattiryhmän yleisestä tasosta tai yleisistä tavoista?

Päideongelmaisten lääkäreiden hölmöilyjen perusteella vedetään johtopäätös että lääkäri on pillerihumalassa? Otetaan nippu lihavia palomiehiä ja todetaan että palo- ja pelastustoimi on kyvytön toimimaan koska ne on läskejä kaikki? Jne...

Ei se itsessään olekaan todiste.
Olisi tietenkin riittänyt pienet eleet, eli vaikka sanoa, että olipa asiatonta opetusta ja opettaja pahoittelee ja asia korjataan ja ettei vihapuhetta sallita ketään kohtaan. Nyt koulussa ja mediassa opetetaan että vihapuhe onkin ok, jos kohde on sopiva, ja ellei loukaantunut pysty puolustautumaan niin ei tarvi edes anteeksipyytää, että keskisormi pystyyn vaan.

Mutta kun todisteita kaipaat niin tässä on todiste:
- että lukuisat tahot ovat vakuuttaneet juuri tämän kyseenalaistetun opetusmetodin vastaavan opetussuunnitelmaa - minkä kai voinee olettaa kertovan "ammattiryhmän yleisestä tasosta tai yleisistä tavoista" tai ehkä paremminkin pakottavan ammattiryhmän tälle tasolle ja tavoille...tai miksei jopa mahdollistavan vaikka kuinka surkean ja epäasiallisen opetuksen jos se tukee Oikeaa Poliittista Näkemystä.
- että monet suvakki-pressfacet ja suvakkipoliitikot huutavat somessa pöyristymistään, eikä medioista eikä opetus-ammattipuolelta heitä opasteta järjenkäyttöön tässä asiassa.
- että opetusammattipuoli, ainakaan vielä, näe tarpeelliseksi kommentoida olisiko kyseisessä opetuksessa laadullista parantamisenvaraa (kuten kännilääkärin toilailuja ei hyväksytä tai palomiesten  peruskunnosta ollaan huolissaan ja kannustetaan liikuntaan).

Puuha-Pepe

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 425
 • Liked: 140
 • Sulla on näin pitkä...


Ja tämä on ongelma koska...?  :o

KKK lienee perseestä kaikkien muiden paitsi jäsentensä mielestä.

KKK oli oire ongelmasta jonka ahneet plantaasinomistajat ja orjakauppiaat olivat luoneet haalimalla ahneuksissaan vierasta väestöä maksimoidakseen voittonsa. Nykyään Suomessa toimii jopa päättävissä asemissa henkilöitä jotka ovat yhtä häikäilemättömiä kuin nuo muinaiset lierot ja kaiken huipuksi suomalaisia syyllistetään asioista joihin ovat syyllisiä aivan muut, se on ongelma.

Muotoilen uudestaan: Mitä ko. dokkarin suosittelu kertoo rehtorista tai hänen arvoistaan?

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 060
 • Liked: 20795
 • Ego sum Spartacus


Ja tämä on ongelma koska...?  :o

KKK lienee perseestä kaikkien muiden paitsi jäsentensä mielestä.

KKK oli oire ongelmasta jonka ahneet plantaasinomistajat ja orjakauppiaat olivat luoneet haalimalla ahneuksissaan vierasta väestöä maksimoidakseen voittonsa. Nykyään Suomessa toimii jopa päättävissä asemissa henkilöitä jotka ovat yhtä häikäilemättömiä kuin nuo muinaiset lierot ja kaiken huipuksi suomalaisia syyllistetään asioista joihin ovat syyllisiä aivan muut, se on ongelma.

Muotoilen uudestaan: Mitä ko. dokkarin suosittelu kertoo rehtorista tai hänen arvoistaan?

Vaikea sanoa rehtorin arvomaailmasta mutta luulisin että hän on lähempänä äärisuvakkia kuin maahanmuuttokriittistä.

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 32 742
 • Liked: 68059
Pyöreässä pöydässä tuli vertauksia terroritekoon ja kouluampumisiin.

Niinpä tuli. Jakson otsikkokin oli asiaankuuluvasti Oliko Laura Huhtasaaren toiminta terrorismityyppistä? Kahdella yhtä vastaan tulivat lopputulokseen, että kyllä oli.

Lainaus
(4:25-11:20)
Kaarina Hazard
Huhtasaari syytti, että opettajat eivät seuraa opetussuunnitelmaa, tai jos seuraavat, se on mätä. Huhtasaari ei ole yrittänyt kansanedustajana vaikuttaa opetussuunnitelmaan, vaan hyökkäsi suoraan yhden koulun kimppuun. Huhtasaaren ydinkannattajakunta kouluvastaista, koska ei pärjännyt tai viihtynyt koulussa, joten kouluvihalle on Laura Huhtasaaren kannattajakunnassa vankka maaperä.
Teolla hyökättiin keskeistä suomalaista kruununjalokiveä vastaan. Pyrki samaan kuin terroriteko eli hyökkäämään yhteiskunnan keskeistä toimintoa vastaan, haavoittamaan ihmisiä, säikäyttämään, kylvämään pelkoa, eripuraa ja epäluuloa. Teko toimii samalla lailla kuin kouluampuminen. Vanhemmat säikähtivät, opettajat säikähtivät ja koko koulu, joka on ollut meidän yhteisessä suojeluksessamme, se pantiin säikähtämään ja sulkeutumaan ja pelkäämään, mistä hyvänä esimerkkinä yhteen kouluun hankittu ylimääräinen vartija. Mitä mieltä olette siitä, että joku tekee tällaisen poliittisen teon, jonka luonne ja ydin on terroristinen?

Pekka Seppänen
Teko ei terroristinen. Kuva loukkaava, mutta siihen ei olisi pitänyt reagoida.

Juha Itkonen
Kuva ei loukkaava. Perussuomalaisten politiikka on tällaista, joten menee asiallisen yhteiskunnallisen diskurssin piiriin. Huhtasaarelta sanoinkuvaamattoman alhainen teko, törkeä ja aika tietoinenkin. Vielä surkeampaa Huhtasaaren selittely, kun sanoi, että kuva oli ollut julkinen, kun oli ollut koulun aulassa ja Instagram-tilillä, vaikka tietää, että kun hän sitä käyttää, on vartijat koulun ovilla. Kaarinan termi ihan paikallaan. Terrori voi olla myös henkistä terroria.

Osittain suoria sitaatteja, osittain tiivistetty. Käykääpä kuuntelemassa.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Riukulehto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 391
 • Liked: 4480
Huhtasaari on huomenna perjantaina Sannikka & Ukkola ohjelmassa TV1 klo 20.
"Terveisiä köyhänperältä. Iltalehdet julistaa tänään, että olen Suomen köyhin kansanedustaja. Rakastan tätä titteliä. Kenenkään ei siis nyt ole syytä olla kateellinen." Mauri Peltokangas Facebookissa 4.11.2019.

ApuaHommmaan

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 546
 • Liked: 1908
 • Aavikolla roskiksessa
Asiallista yhteiskunnallista keskustelua on siis vain se,  kun ei kritisoida kruununjalokiviä.  Virkamies on aina oikeassa ja kansalainen,  joka ei alusta mielivallalle on sivistymätön.  Näin meille opettaa yhteiskuntamme luokka,  joka istuu jakamassa resursseja. Vastustus on terrorismia ja terrorismin takia meille tulee tiedustelulait.

Jorma M.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 111
 • Liked: 9672
 • tökerö, tyhmä ja köyhä

Hgin kaupunginvaltuuston Vasemmistoliiton Suldaan on tehnyt Laurasta tutkintapyynnön  :D

https://www.satakunnankansa.fi/satakunta/kaupunginvaltuutettu-jatti-poliisille-tutkintapyynnon-laura-huhtasaaresta-eiko-opettajataustainen-kansanedustaja-tieda-etta-opetussuunnitelmassa-rohkaistaan-lapsia-ja-nuoria-kriittiseen-ajatteluun-201/?sent=true#comments

–Koin velvollisuudeksi pyytää poliisia tutkimaan, onko syytä epäillä Huhtasaaren syyllistyneen rikokseen, kun hän jakoi alaikäisten lasten henkilöllisyydet ja muita tunnistetietoja sosiaaliseen mediaan. Näin ollen hän vaaransi lasten, vanhempien ja koulun henkilökunnan yksityisyydensuojan ja turvallisuuden, hän kertoo.

loput linkistä.

Suldaan Supermies.

Lahti-Saloranta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 13 810
 • Liked: 22677
 • Rinteen vaalibussi
Vai että tutkintapyyntö Laurasta kun julkaisi jo puoli vuotta koulun itsensä julkaiseman kuvan netissä. Kyseessä ei voi olla kuin viherpiipertäjä.
Vaikka tarkoitusperät olisivat maailman parhaat, niin monien, täysin erilaisten kulttuuritaustojen omaavien ihmisten kotouttaminen onnistuneesti ei ole mahdollista

Hohtava Mamma

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 331
 • Liked: 22765
 • Takapenkin paha poika
Vai että tutkintapyyntö Laurasta kun julkaisi jo puoli vuotta koulun itsensä julkaiseman kuvan netissä. Kyseessä ei voi olla kuin viherpiipertäjä.

Vasemmistovähemmistöpuolestaloukkaantujaopportunisti. Eikä kaikkein terävimmän oloinen sellainen.
The society that separates its scholars from its warriors will have its thinking done by cowards and its fighting by fools. -Thucydides

Riukulehto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 391
 • Liked: 4480
Hgin kaupunginvaltuuston Vasemmistoliiton Suldaan on tehnyt Laurasta tutkintapyynnön  :D
Suldaan teki tutkintapyynnön Juho Eerolasta viime vuonna.
"Terveisiä köyhänperältä. Iltalehdet julistaa tänään, että olen Suomen köyhin kansanedustaja. Rakastan tätä titteliä. Kenenkään ei siis nyt ole syytä olla kateellinen." Mauri Peltokangas Facebookissa 4.11.2019.

Eino P. Keravalta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 27 103
 • Liked: 12150
 • I ain't gonna work on Maggie's farm no more
Onko tuo Suldaan vähäjärkinen?

No, siinäpä oikein malliesimerkki haittamaahanmuuttajasta.
HUOMIO. Ylläolevaa tekstiä ei voi ymmärtää ilman seuraavaa, siihen kuuluvaa lisäystä: Olen todellisuudessa päinvastaista mieltä ja koko kirjoitus on vain parodiaa, jonka tarkoituksena on tuoda esiin maahanmuuttokriittisen ajattelun onttous; monikulttuuri on rikkaus ja kaikki ihmiset samanarvoisia.

ApuaHommmaan

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 546
 • Liked: 1908
 • Aavikolla roskiksessa
Li Anderssonin johtamistyyli on tehdä perusteettomia rikosilmoituksia liukuhihnalta ja hakea sillä julkisuutta.  Tämä koska sanomaa ei ole.

Lahti-Saloranta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 13 810
 • Liked: 22677
 • Rinteen vaalibussi
Todella sairas ilmiö nämä poliittiset tutkintapyynnöt varsinkin kun tekijänä on kilpailevan puolueen politikko. Tuokin Laurasta tehty tutkintapyyntö ei johda mihinkään. Luulisi tuonkin mamun oivaltavan edes sen että jos Lauran julkaisema kuva olisi laiton niin joku muu kuin Suldan olisi tehtaillut tutkintapyynnön jo ajat sitten ja "oikeusoppineen" kilvan julistaisivat kuinka törkeästä rikoksesta on kyse.
Vaikka tarkoitusperät olisivat maailman parhaat, niin monien, täysin erilaisten kulttuuritaustojen omaavien ihmisten kotouttaminen onnistuneesti ei ole mahdollista

ämpee

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 437
 • Liked: 14931

Hgin kaupunginvaltuuston Vasemmistoliiton Suldaan on tehnyt Laurasta tutkintapyynnön  :D

https://www.satakunnankansa.fi/satakunta/kaupunginvaltuutettu-jatti-poliisille-tutkintapyynnon-laura-huhtasaaresta-eiko-opettajataustainen-kansanedustaja-tieda-etta-opetussuunnitelmassa-rohkaistaan-lapsia-ja-nuoria-kriittiseen-ajatteluun-201/?sent=true#comments

–Koin velvollisuudeksi pyytää poliisia tutkimaan, onko syytä epäillä Huhtasaaren syyllistyneen rikokseen, kun hän jakoi alaikäisten lasten henkilöllisyydet ja muita tunnistetietoja sosiaaliseen mediaan. Näin ollen hän vaaransi lasten, vanhempien ja koulun henkilökunnan yksityisyydensuojan ja turvallisuuden, hän kertoo.

loput linkistä.

Suldaan Supermies.

Koulu "taideprojektin" yhteydessä laittoi huomattavasti tarkemmat tiedot sosiaaliseen mediaan melkein kahdeksan kuukautta aikaisemmin.
Vaaransiko koulu lasten, vanhempien ja oman henkilökuntansa turvallisuuden ??
Kuinka se turvallisuus nyt olisi pahemmin uhattuna vajaammilla tiedoilla kun noin kahdeksan kuukautta aikaisemmin ei ollut tarkemmilla tiedoilla ?

Tätä asiaa kierretään nyt kuin kissa kuumaa puuroa, ja koitetaan kääntää musta valkoiseksi, valhe totuudeksi ja syytön syylliseksi.

Kun "teosta" laitettiin nettiin kaikkien netinkäyttäjien nähtäväksi sitä kehuttiin kovasti ja oli kuulemma oikein hieno.
Miten oikein hienon teoksen takia ketään voi maalittaa ??

Tätäkään asiaa ei haluta enää valottaa, kertoa mikä hienous oli kyseessä ja miksi ?
Jäseneltä Hohtava Mamma: "Logiikka ei ole koskaan ollut suvakkien vahvin laji. Eivät he muuten olisi suvakkeja."

Eino P. Keravalta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 27 103
 • Liked: 12150
 • I ain't gonna work on Maggie's farm no more
Todella sairas ilmiö nämä poliittiset tutkintapyynnöt varsinkin kun tekijänä on kilpailevan puolueen politikko. Tuokin Laurasta tehty tutkintapyyntö ei johda mihinkään. Luulisi tuonkin mamun oivaltavan edes sen että jos Lauran julkaisema kuva olisi laiton niin joku muu kuin Suldan olisi tehtaillut tutkintapyynnön jo ajat sitten ja "oikeusoppineen" kilvan julistaisivat kuinka törkeästä rikoksesta on kyse.

Tuskin kannattaa olettaa, että kehitysmaalainen ymmärtäisi länsimaista oikeudenkäyttöä tai logiikkaa.
HUOMIO. Ylläolevaa tekstiä ei voi ymmärtää ilman seuraavaa, siihen kuuluvaa lisäystä: Olen todellisuudessa päinvastaista mieltä ja koko kirjoitus on vain parodiaa, jonka tarkoituksena on tuoda esiin maahanmuuttokriittisen ajattelun onttous; monikulttuuri on rikkaus ja kaikki ihmiset samanarvoisia.

andrus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 629
 • Liked: 1042
Huhtasaari on huomenna perjantaina Sannikka & Ukkola ohjelmassa TV1 klo 20.

Twitterissä suvakit sai tästä paskahalvauksen. Kymmeniä opettajia lähettelemässä angstista tajunnanvirtaa eetteriin. Aivopesupuheet ei selvästikään olleet täysin tuulesta temmattuja. Osui ja upposi.
"SDP aina tehny sillai, et se pistää käden jätkän taskuun ja syö sen laskuun" - Teuvo H.

Leostoa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 533
 • Liked: 1553
Suldaanin elämä Suomessa perustuu lähinnä siihen että hän hukkaa Suomen resursseja eri tavoin ja edistää kaltaistensa tuloa suomeen hukkaamaan resursseja. Turha tutkintapyyntö sopii sikäli "Mustan Loisen" linjaan, että teetättää muilla turhaa työtä. Harvoin muslimit käyvät vaaleiden naisten kimppuun näin virallista tietä, yleensä meininki on suoraviivaisempaa liskoaivotoimintaa.

Lisäys: kouluissa on opettajia jotka eivät malta olla vaikuttamatta oppilaisiin poliittisesti. Lisäksi virallinen linja myötäilee propagandaa monikulttuurista kun kehotetaan "nostamaan ne positiiviset esimerkit esille ja jättämään huomiotta negatiiviset".
« Viimeksi muokattu: 04.10.2018, 20:14:11 kirjoittanut Leostoa »
Jussin persut jytkyn otti, porvareista tehtiin motti.

Oto Hascak

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 890
 • Liked: 3256
Lainaus
–Koin velvollisuudeksi pyytää poliisia tutkimaan, onko syytä epäillä Huhtasaaren syyllistyneen rikokseen, kun hän jakoi alaikäisten lasten henkilöllisyydet ja muita tunnistetietoja sosiaaliseen mediaan. Näin ollen hän vaaransi lasten, vanhempien ja koulun henkilökunnan yksityisyydensuojan ja turvallisuuden, hän kertoo.

En ole ihan hirveästi asiaa seurannut, mutta eikö Huhtasaaren jakamassa kuvassa ollut juliste, jossa oli julisteen laatijoiden etunimet? Wikipedian mukaan Sammon koulussa on noin 600 oppilasta. Millä ihmeellä tuo asia saadaan siihen muotoon, että Huhtasaari on jakanut lasten henkilöllisyydet, jos kuudensadan oppilaan joukosta näkyy muutama etunimi? Voisin esittää legendaarisen kysymyksen, että mitä v*ttua nyt taas?

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 32 742
 • Liked: 68059
Näin toisaalla:

Lainaus
Peruskoululaiset loivat kouluprojektina rasistisen karkotuspelin – vanhemmat pettyivät opettajaan, joka ei puuttunut lasten puuhiin

Oppilaat tekivät koulussa loukkaavan lautapelin. Oppilaiden vanhemmat ovat pettyneitä opettajaan, joka hyväksyi projektin aiheen.

Yhdysvaltain Kaliforniassa peruskoululaiset loivat kouluprojektina karkotuspelin, joka perustuu laittomaan maahanmuuttoon.

Pelissä voittaa se, joka ensin karkaa laittomasti Meksikosta Yhdysvaltoihin. Sääntöjen mukaan pelaajan tulee ennen rajan ylitystä käydä pommikaupassa ja räjäyttää Meksikon muuri.

"Tämä ei ole oikea tapa ajatella aiheesta"

Vanhemmat ovat raivoissaan, että opettaja salli oppilaiden projektin, eikä missään vaiheessa kertonut heille, että peli on loukkaava.

Opettaja hyväksyi valmiin projektin ilman palautetta.

– Opettaja pitäisi laittaa vastuuseen tästä. Hän sivuutti hienon mahdollisuuden opettaa oppilailleen, että tämä ei ole oikea tapa ajatella aiheesta, kertoo erään oppilaan äiti.
MTV 4.10.2018

Yritin selvittää, mikä Deportation Time -pelissä on niin rasistista ja loukkaavaa, mutta ilmeisesti sitä on jo ajatus siitä, että laittomat siirtolaiset voidaan käännyttää.

Lainaus
The game was likely inspired by President Trump’s hostility toward immigrants and mirrors the reality of thousands of families that have fled their homelands for the United States.

In the game, the player that’s first to “cross the border to the USA and reach the American flag” wins, according to the Union Tribune.

Players move along a board by rolling dice, and can land on a square that reads: “La Migra [immigration] caught you, go back to checkpoint.”

If a player rolls a two, they can be “deported” to the start of the board.

[...]

“Students did something and she missed a good teaching opportunity,” she said.

Roughly 75 percent of students at Cesar Chavez Middle School are Hispanic or Latino, according to the state’s Department of Education.

The school district said the teacher mishandled the situation.

“While their intention may have been to leverage a current event, we believe it is our responsibility as educators to help them understand that the theme is potentially painful and hurtful to many people. We will be using this opportunity to help the students learn that words must be measured very carefully for unintended consequences — an important life lesson,” Oceanside Unified School District Superintendent Julia Vitale said in a statement to the The San Diego Union-Tribune.
The San Diego Union-Tribune: 'Deportation Time' game created by middle school students raises eyebrows 3.10.2018
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Vellamo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 132
 • Liked: 15276
----
Tätäkään asiaa ei haluta enää valottaa, kertoa mikä hienous oli kyseessä ja miksi ?

Hienous koulutyössä oli koulun aikuisten (rehtorin?) perussuomalaisia kohtaan tuntemien viha-ajatusten kanavoituminen konkreettiseksi julisteeksi. Niin pitkälle vietyinä, että julisteessa ovat tunnistettavat kasvokuvat ja heidän päällään teksti "Kuoleen" - implikoiden joko sitä, että JH-a ja Huhtasaari toivoisivat jonkun kuolevan tai että heidän itsensä toivottaisiin kuolevan. "Ihan tosi hienoa" -kommentti on viime kevään some-päivityksessä lisätty mahdollisesti näiden molempien syiden vuoksi.

On huomattava, että myös Halla-ahon ja Huhtasaaren perheille lapsineen on voinut seurata haittaa ja kärsimystä tästä koulun aikuisten (rehtorin) koulutyönä hyväksymästä, esille panemasta ja viime keväänä somessa julkaisemasta julisteesta.

Vihapuhe ja kunnianloukkaus perussuomalaisia kohtaan. Se on se hienous.
« Viimeksi muokattu: 04.10.2018, 21:30:07 kirjoittanut Vellamo »
Pakkas yö on ja leiskuen, pohja loimujaan viskoo
Kansaa kartanon hiljaisen, yö sydän untaan kiskoo

Ääneti kuu käy kulkuaan, puissa lunta on valkeanaan
Kattojen päällä on lunta, tonttu ei vaan saa unta

Viimeinen suomalainen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 067
 • Liked: 5840
 • "Yhdessä eteenpäin"
Onko tuo Suldaan vähäjärkinen?

No, siinäpä oikein malliesimerkki haittamaahanmuuttajasta.

Laulaja Frederikillä oli tähän sopiva toimintamalli, jossa hyödynnettiin postin palveluja.
Viimeinen maastalähtijä sammuttaa valot.

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 32 742
 • Liked: 68059
Lainaus
Aamun Pöllöraadissa Ilkka Ahtiainen, Marko Junkkari ja Eeva Lehtimäki.
Huomenta Suomen Pöllöraati 4.10.2018

Lainaus
Eeva Lehtimäki, toimittaja, viestintäyrittäjä
"Musta tämä on aika vastenmielinen tapa toimia. Eihän Huhtasaari niistä lasten töistä ole kiinnostunut. Tämä on tapa käydä julkisuuspeliä. Jos perussuomalaisia ei huomioida julkisuudessa, niin sitten alkaa se väyvätys, että media sorsii ja muuta. Ja sitten taas, kun nostetaan esiin, niin sitten saadaan pikku hiljaa se kaava meneen, että uhriudutaan. Ja nyt ollaan siinä uhriutumisvaiheessa. Että tavallaan lasten selkää pitkin käydään ihan muuta keskustelua. Tämä on hyvin tyypillinen perussuomalaisille, että ensin nostatetaan kohu, sitten vetäydytään uhriasemaan ja sitten lähtee liikkeelle se mörköarmeija, joka hoitaa likaisen työn. Että nythän se uhkailu lähti näistä Huhtasaaren kannattajista ja muusta."

Juontaja Ivan Puopolo kysyi varmaan ensimmäisenä toimittajana tämän jupakan aikana, olisiko ollut yhtä lailla ok, jos julisteessa olisi annettu ymmärtää, että tänne tulee maahanmuuttajia raiskaamaan naiset. Kukaan raatilaisista ei vastannut kysymykseen. Ahtiainen ja Lehtimäki vetosivat naureskellen siihen, etteivät tiedä, mitä muita julisteita koulun seinällä oli, minkä jälkeen Junkkari johdatti keskustelun muille urille.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

MW

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 24 076
 • Liked: 17777
 • Kiltti ja ystävällinen, mutta niin nuiva.
Lainaus
Aamun Pöllöraadissa Ilkka Ahtiainen, Marko Junkkari ja Eeva Lehtimäki.
Huomenta Suomen Pöllöraati 4.10.2018

Lainaus
Eeva Lehtimäki, toimittaja, viestintäyrittäjä
"Musta tämä on aika vastenmielinen tapa toimia. Eihän Huhtasaari niistä lasten töistä ole kiinnostunut. Tämä on tapa käydä julkisuuspeliä. Jos perussuomalaisia ei huomioida julkisuudessa, niin sitten alkaa se väyvätys, että media sorsii ja muuta. Ja sitten taas, kun nostetaan esiin, niin sitten saadaan pikku hiljaa se kaava meneen, että uhriudutaan. Ja nyt ollaan siinä uhriutumisvaiheessa. Että tavallaan lasten selkää pitkin käydään ihan muuta keskustelua. Tämä on hyvin tyypillinen perussuomalaisille, että ensin nostatetaan kohu, sitten vetäydytään uhriasemaan ja sitten lähtee liikkeelle se mörköarmeija, joka hoitaa likaisen työn. Että nythän se uhkailu lähti näistä Huhtasaaren kannattajista ja muusta."

Juontaja Ivan Puopolo kysyi varmaan ensimmäisenä toimittajana tämän jupakan aikana, olisiko ollut yhtä lailla ok, jos julisteessa olisi annettu ymmärtää, että tänne tulee maahanmuuttajia raiskaamaan naiset. Kukaan raatilaisista ei vastannut kysymykseen. Ahtiainen ja Lehtimäki vetosivat naureskellen siihen, etteivät tiedä, mitä muita julisteita koulun seinällä oli, minkä jälkeen Junkkari johdatti keskustelun muille urille.

Väärä väitehän se olisi. Eivät kaikki "maahanmuuttajat" raiskaa kaikkia naisia.

Pirunmoisella yliedustuksella vaan ahertavat mieliharrastustensa parissa.

Tavan

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 722
 • Liked: 6792
Olen seurannut tätä kohua innoissani. Tämä on sitä kovinta timanttia! Tällainen disruptio on Lauran bravuuri ja tähän hänen tulee panostaa entistäkin enenmmän! Kerran kuussa kun tämmöinen kausti, niin saadaan todellista tulosta aikaan!

Laura triggeroi suvakkeja enemmän kuin kukaan. Laura pääsee heidän ihonsa alle, koska hänen retorinen tyylinsä on niin luontaisen kärjekäs, hän on valovoimainen nainen ja hän on taustaltaan opettaja. Varsinkin jakkukalkkunoiden parissa Laura on radioaktiivista valkosipulia.
This was my father's belief and this is also mine:
  Let the corn be all one sheaf--
And the grapes be all one vine,
  Ere our children's teeth are set on edge
By bitter bread and wine.

Vesa Heimo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 037
 • Liked: 1618
 • Nussittuna nukkuisit sikeästi.
...

Puhumattakaan siitä että nyt ollaan uskottavan puoluepolitiikan ytimessä joka antaa kyllä hyvän kuvan siitä mikä on puoluejohdon prioriteetti kun päästään päättämään.

Laura Twiittaa asiaa itselleen tärkeistä aiheista. Ehkä kampanjajulisteeseen voisi painaa 24/7 Uhriutuja.

Tavan

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 722
 • Liked: 6792

Puhumattakaan siitä että nyt ollaan uskottavan puoluepolitiikan ytimessä joka antaa kyllä hyvän kuvan siitä mikä on puoluejohdon prioriteetti kun päästään päättämään.

Uskottavuus schmuskottavuus. Prioriteetin tulee olla juurikin disruptio ja nykyisen hegemonian sabotoiminen. Uskottava ja hallituskelpoinen käytös ei disruptoi mitään eikä ketään.
This was my father's belief and this is also mine:
  Let the corn be all one sheaf--
And the grapes be all one vine,
  Ere our children's teeth are set on edge
By bitter bread and wine.