Kirjoittaja Aihe: Laura Huhtasaari: Europarlamentissa, somessa, mediassa ja edustustehtävissä  (Luettu 249435 kertaa)

qwerty

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 587
 • Liked: 13369
 • The only way to fight hate is with even more hate
Lainaus
Blogi: Laura Huhtasaari, to 31.12.2020 18:54

Mielisairas ilmapiiri 2020

Taantumuksellisen vasemmiston hyvät aikomukset ovat lain yläpuolella. Isis-naisten Suomeen saaminen oli yksi hallituksen kärkihankkeista. On helpompi saada anteeksi kuin lupa. Kansa unohtaa lainrikkomiset ja keväällä voi taas huoletta antaa muiden aiheiden nousta otsikoihin. Isis-naiset saavat jatkaa rallatellen elämäänsä, eivät he poliisin puheille joudu. Heidän lapsiaan ei huostaan otettu. Sen sijaan Päivi Räsäsen löysä hirsi jatkuu myös seuraavalle vuodelle. Räsäsen viharikoksia on nyt tutkittu vasta 15 vuoden takaa. Kaikki kivet on käännettävä, hän on koko ikänsä ollut samaa mieltä. Räsänen ei suinkaan ole rikoksensa kanssa yksin. Tässä sen nyt tunnustan, olen hänen rikoskumppaninsa, eli samaa mieltä hänen kanssaan. Jumala meitä uskovaisia armahtakoon, kun muut syyttävät ja häpäisevät.

Kouluissa poliittiset opettajat hokevat:"Black lives matter." Muinoin, kun minä opiskelin opettajaksi, meitä käskettiin sanomaan oppilaille:" You matter". Oppilaat jäävät valistuneen agendan varjoon. Polvistuman heidän pitää asioista, joihin heillä ei ole osaa eikä arpaa. Kyllähän sen jo pormestariehdokas Nasimakin meille julisti: "Suomi ei ole kenenkään omistama maa." Oi maata siellä jossain, jonka kansa omakseen kokee, oi sitä onnea, missä kansalla ei ole "itsehävitysviettiä"! Black lives matter -liike johti väkivaltaan, pienyrittäjien omaisuuden tuhoamiseen ja patsaiden kaateluun. Toimintaa ei tuomittu, ei rajoitettu edes koronan takia. Sellainen ei olisi ollut soveliasta, koska ajatus oli ylevä. Sen sijaan mielenosoituksia ei pidetä suomalaisiin tyttöihin kohdistuvista raiskauksista, vaikka sitä tapahtuu tänään. Raiskauksista annetut tuomiot ovat surullista luettavaa. Vika ei ole pelkästään lainsäädännössä, mitä tulisi kyllä muuttaa, vaan myös tuomareissa. Eräs sanoi kerran:"Lait ovat kuin donitseja, niissä on reikiä. Se reikä antaa tilaa tulkinnalle."

Media on niin ihquuntunut hallituksesta, että se ei ole vaivautunut haastamaan pääministeriä elpymisrahastosta. Pääministeristä kyllä kirjoitetaan joka viikko kivajuttuja, joita sitten toimitus jakaa virallisilla sometileillään saatesanoinaan sydämiä. Somessa ja mediassa alkoi massiivinen tissivaon esittelykampanja, koska feministit olivat huolissaan siitä, että heitä ei oteta vakavasti. Tottahan se oli, kun oikein kissojen ja koirien kanssa hakemalla haki, löytyi muutama henkilö, jotka eivät pitäneet pääministerin kuvasta, jossa hän esiintyi bleiseri päällä. Siitäs saivat, ne kaikki 6 tyyppiä. Jokin asia oli myös tänä vuonna ennallaan. Iänikuinen puheenaihe: raha. Kuka saa tienata ja kuinka paljon. Parkkonen kummasteli Sara Siepin hyviä tuloja. No, jos se kerran on noin helppoa, niin kuka estää myös Parkkosta kokeilemasta "helpompia" tapoja tienata. Itse ehdotin miehelleni, että hänkin alkaa leikkimään päivät pitkät tyttäremme kanssa ja lataa siitä sitten videon YouTubeen. Tyttäremme katsoo sellaisia ohjelmia netistä, niitä katsoo kyllä kymmenet miljoonat muutkin. Laskimme, että hurjat ovat sen isän tulot. Asiat eivät aina ole niin helppoja kuin miltä näyttävät. Seuraavista Parkkosen teksteistä tulee puuttumaan terä, koska, no kyllä te tiedätte... hänen täytyy todistaa olevansa hyvä ihminen nyt jonkin aikaa. Jos kehuu hallitusta ja haukkuu persuja ja Trumpia, niin se saattaa auttaa. Eihän edes vitsejä ole saanut muista viime vuosina tehdä, koska niistä loukkaannutaan. Nykyiset huumoriohjelmat ovat muuttuneet agendahauskoiksi, siksi ne ovat joskus vähän puuduttavia.  Aina luulen, että stoppi oli nyt tässä. Mutta yhä uudestaan löytyy uusi väärinajattelija, joka joutuu selittelemään ja anomaan armoa. Ei edes Anna Kontula osannut tänä vuonna ajatella oikein, vaikka kommunisti onkin. Hän meni ja murjaisi väärän vitsin.

Elpymispaketista puhutaan hyvin vähän.  Ennen oli niin, että vaikka poliitikot puhuivat palturia, niin asiantuntijat kertoivat totuuden. Nyt poliittinen aktivismi on myös saavuttanut ekonomistit, jotka pokerinaamalla puolustavat pakettia. Heidän mielestään se on hyvä asia, että suomalaisten rahat heitetään maailman turuille ja toreille. Kun pääministeri ei antaudu julkiseen keskusteluun dosentti Malisen kanssa, haluaisin nähdä edes Korkmanin ja Malisen väittelevän asiasta. VTT Heikki Koskenkylä sanoo Suomen Uutisissa:" Suomi on pudonnut kehittyneiden maiden alimpaan sarjaan." Pitäisikö suomalaisten olla huolissaan? Elinkeinoelämä hehkuttaa EU:n yhä tiukkenevien päästötavoitteiden puolesta. Toki myöntävät, että:"Teknologiset ratkaisut eivät ole enää pullonkaula vaan se, miten se saadaan kannattaviksi" (HS). Ajatella, yritystoiminnan pitäisi siis olla kannattavaa!

Brexit on jo aiheuttanut muutoshaluja kahdessa valtiossa: Norjassa ja Sveitsissä on nyt jo aloitettu keskustelu mahdollisuudesta saada yhtä hyvä sopimus kuin UK sai. Taantumuksellinen vasemmisto säälii brittejä, koska he eivät enää pääse EU:n alueelle vapaasti. Ehkä heitä kuitenkin lohduttaa se tieto, että sentään EU:n raja pysyy auki yhä Välimereltä saapuville kymmenille miljoonille ihmisille.

Suomessa keskityttiin tänäkin vuonna rasismijahtiin. Partiossakin se on keskeinen teema. Suomalaiset ovat rasisteja joka päivä. Jatkuvasti tutut laulut, sadut, mainokset, kirjat, patsaat ja perinteet ovat läpivalaisun alla. Kukaan tai mikään ei ole rasismista vapaa, kaikkea ei ole vain tarpeeksi huolellisesti tutkittu. Mutta uskon, että järki voittaa vielä järjen puutteen. Joskus vain pitää mennä pohjaan saakka, mutta missä se pohja sijaitsee, se jää nähtäväksi.

Oli sekin jollain lailla koomista, kun Halla-aho piti paremman joulusaarnan kuin nykykirkon leipäpapit. Valtamedian vihaama Trump äänestettiin Yhdysvalloissa ihailluimmaksi henkilöksi.

Tämän vuoden ilopilkkuni on italialainen mastino, jonka viime kesänä sain. Kuningatar Kleopatra "pistää ojennukseen karuimmatkin urokset". Miten voikaan koira tuoda niin paljon iloa ihmisen eloon? Minulla on aiemmin ollut lähinnä uroksia, koska nartuilla on ne menkat. Toisaalta, kun Tampereen tiedeyliopiston kurssilta saa potkut, jos väittää menkkojen olevan vain naisten juttu, niin samapa tuo sitten, ottaako uroksen vai nartun. Vai onko ihminen muuttunut jo eläintäkin tyhmemmäksi?

Hyvää uutta vuotta ystäväni!
"Ihmisten välineellistäminen poliittisten tarkoitusperien edistämiseksi on jyrkästi tuomittavaa": Sisäministeri Ohisalo (virh.) 1.9.2021

JoKaGO

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 583
 • Liked: 6879
 • Huumoria(?) Lappeenrannan metsistä
Epistä, Laura tyhjensi koko pajatson yhdellä kolikolla ...
Auringonvalo tappoi virukset? Ainakin virus riehaantui, kun valon määrä väheni... <- Hellekesä 2021 näköjään kumosi tuonkin. Virus on taas laukalla ja vieläpä keskellä kesää!

Methodios

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 693
 • Liked: 5424
 • Pahoinvointiyhteiskunnan nettomaksaja
Tuo Lauran 31.12.2020 blogikirjoitus on hyvä ja osuva. Nostan kyllä hattua! Kiitos jäsen qwerty, että tuon linkkasit.

Vaatii näkemystä ja myös kirjallista lahjakkuutta tiivistää tuollaiseen rajalliseen määrään tekstiä vuoden 2020 kotimainen ja osin myös kv punavihermädätys ja muu sekoilu. Ja ennen kaikkea, vaatii helkkarinmoista rohkeutta sanoa tuo kaikki omalla nimellä tässä ”sananvastuun maassa”. Hyvin harva yhtä tolkullinen kuin Laura uskaltaa tuota tehdä!

Jatka vaan Laura samaan malliin! Tuomas Malisen kirjoituksen jälkeen aloin oikeasti miettiä, onko Laura vielä joku päivä se PM, joka alkaa laittaa asioita kuntoon?
Sanna Marin (sd) 18.5.2021 Iltasanomien vaalitentissä

"Mitä tulee tämänkaltaiseen pandemiaan (Covid-19), jonka keskellä olemme olleet. Tämähän on seurausta muun muassa ilmastonmuutoksesta"

Tällainen "Ajatusten Tonava" toimii Suomen tasavallan pääministerinä 2021

repo

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 3 547
 • Liked: 5001
 • Sus siunatkoon
Jatka vaan Laura samaan malliin! Tuomas Malisen kirjoituksen jälkeen aloin oikeasti miettiä, onko Laura vielä joku päivä se PM, joka alkaa laittaa asioita kuntoon?

Tai onko Laura vielä joku päivä se arvojohtaja, myös Tasavallan Presidentiksi kutsuttu johtaja, joka osoittaa meille ja heille, jotka viekkaudella ja vääryydellä on vääriin arvoihin johdatettu, sen oikean arvopohjan...

Lainaus käyttäjältä: Laura Huhtasaari
Kyllähän sen jo pormestariehdokas Nasimakin meille julisti: "Suomi ei ole kenenkään omistama maa." Oi maata siellä jossain, jonka kansa omakseen kokee, oi sitä onnea, missä kansalla ei ole "itsehävitysviettiä"!

Lainaus käyttäjältä: Laura Huhtasaari
Mutta uskon, että järki voittaa vielä järjen puutteen. Joskus vain pitää mennä pohjaan saakka, mutta missä se pohja sijaitsee, se jää nähtäväksi.
"Ai v...u sitä onnen autuutta, jos näin oikeasti tapahtuisi." -- jäsen zupi

Arvoton

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 6 282
 • Liked: 2600
 • minä sinä hän me te he nämä juo ne
Sanottakoon nyt ensi alkuun että minä en nauti Huhtasaaren ruoskimisesta, tai kenen tahansa muunkaan "omalle puolellani olevan" henkilön. Mutta on ihan vaan objektiivisesti todettava että Huhtis ei ole kyllin huolellinen tai varovainen (mikä politiikan mestaruussarjassa on välttämätöntä); hän ei yksinkertaisesti jaksa tai viitsi varmistaa että kaikenlaiset hänen levittämänsä äärioikeistolaiset meemit todella pitävät paikkansa, mikä taas antaa vastustajalle avoimia paikkoja laukoa.

Pikaisesti guugletettuna ko. lainaus elää. Tässä jonkun turkkilaisen jäbän FB-blogissa ainakin. Turkin (ns. Young Turk?) poika on sitten natsi tai ainakin natsi Lauran tapaan ja antisemitisti. Rysky ja taistelija Dmitri voivat toki itse vapaasti heittää maustettuja juttujaan, ellei peräti harhaanjohtamistaan, koska blokkaavat tuhannet Twitter-tilit. Jää vain se "antinatsemiitti" opetuslapsikunta, joka heitä sitten ylistänee. En vielä tiedä, oliko väärennös natsien keksimä, vai muiden antisemiittien Brittilässä t. muualla (juutalaisista eivät ole tykänneet lukuisat eri kansat ja poliittiset suunnat, kuten nyt tässä turkkilaiset ja fb-kaverinsa, joista osa muslimeita) :

https://www.facebook.com/Rotchshild01/posts/302194051113935

E: poika
E: Tarkennan, että lienee tulevan herroille se epäloogisuus, että turkkilaiset ja/tai muslimit eivät tietenkään ole natseja tai ainakaan antisemiittejä. Hehän ovat kertomuksen hyviksiä tai ainakin sivullisia.
« Viimeksi muokattu: 01.01.2021, 11:53:24 kirjoittanut Arvoton »

viisitoista

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 510
 • Liked: 2668
Epäystävällisesti sanottuna Huhtasaari on liian bimbo tai lapsellinen osatakseen keskustella vähänkin monimutkaisista asioita oikeaan tapaan. Esimerkiksi hän osaa vain haukkua "kommunisteja," "sosialisteja" tai "leftiksiä," mutta kun pitäisi kritisoida oikeistoliberaaleja globalisteja - sellaisia kuin vaikka kokoomuksen mädättäjäsiipi - niin menee sormi suuhun.

Rahanahne kapitalismi on iso osa monikulttuurisuuden ongelmaa (jo pelkästään siirtotyöläisten himossaan), mutta sitä ei Huhtasaari näemmä osaa käsitellä mentaalisesti, vaan jauhaa vaan loputtomiin leftiksistä. Näin ollen hänestä ei ole mihinkään johtotehtävään.

Halla-aho joutuu nyt irtisanoutumaan hänen kömpelyyksistään:


Huhtiksen fanit saattaa sanoa että hänessä on sellaista ihanaa lapsen viattomuutta. Minun on valitettavasti lisättävä siihen että hänessä näkyy myös sellaista vähemmän ihanaa lapsen tietämättömyyttä.

Jos Hakkarainen on liian nuhjuinen tyyppi voidakseen edustaa persuja optimaalisella tavalla, niin Huhtasaari on puolestaan ikään kuin liian puhtoinen ja naiivi ymmärtääkseen tämän pahan maailman meininkiä.
« Viimeksi muokattu: 11.01.2021, 15:53:38 kirjoittanut viisitoista »

Pellonpekko

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 608
 • Liked: 553
Huhtasaarella on kyllä hyviä puolia, mutta noita lipsahduksia ja "outoja juttuja" tulee vähän omaan makuuni liikaa. Ja tietenkin vastapuolet sanovat Lauran juttujen olevan selvästi aina puolueen kantoja - vaikkeivat olisikaan. Tietenkään ei pitäisi antaa vastapuolen määritellä asioita, mutta niin vain Halla-ahokin joutuu kommentoimaan ettei ole Huhtasaaren kanssa samaa mieltä. Viimeksi kai tuo kommunismi-twiittaus. Saisi ehkä hieman katsella twiittiensä perään, sen verran niistä on tullut takkiin. Mutta tyylinsä tietenkin kullakin. Ja onhan siellä usein asiaakin, mutta tosiaan ne lipsahtelut ja hieman "oudot jutut" särähtävät turhan usein.

Siskonsa jutut ( yleensä eivät kyllä politiikkaan liittyvät ) taas ovat olleet järkeviä - sen verran kun olen niitä lukenut - muttei ole käsittääkseni perussuomalaisissa, vaan ihan sitoutumaton.

« Viimeksi muokattu: 12.01.2021, 21:29:31 kirjoittanut Pellonpekko »

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 34 269
 • Liked: 35412
^ Huhtasaaren sisko?

Ei se ole mikään katastrofi, jos Halla-aho on jostain kommunismitweetistä eri mieltä kuin Huhtasaari, ja myös sanoo olevansa eri mieltä.

Ei puolueessa jokaisen tarvitse olla olevinaan asioista samaa mieltä.
Suvaitaan erilaisuutta.

vastarannan kiiski

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 233
 • Liked: 284
Nyt ymmärrän miksi minuakin pidetään tällä palstalla kommunistina!

"Kommunisti" = "ihminen jonka joku mielipide on erilainen kuin minulla"

Peruskoulussa aikanaan ovat vaan opettaneet tämän aatehistoriallisen asian minulle väärin. Voi kun olisi ollut lehtori mrs. Huhtasaari opettajana, olisi mennyt tämäkin asia oikein.

Kauko-Aatos

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 811
 • Liked: 4006
Nyt ymmärrän miksi minuakin pidetään tällä palstalla kommunistina!

"Kommunisti" = "ihminen jonka joku mielipide on erilainen kuin minulla"

Peruskoulussa aikanaan ovat vaan opettaneet tämän aatehistoriallisen asian minulle väärin. Voi kun olisi ollut lehtori mrs. Huhtasaari opettajana, olisi mennyt tämäkin asia oikein.

Hellyttävä havainto, samalla tavalla aukenee nämä "natsi, rasisti, persvakopersu" yms. vasemmiston mielellään käyttämät nimitykset eri mieltä asioista olevista.
Yleisesti opettajakunta nykyään on aika punertavaa, mukava että siitäkin on edes joitain poikkeuksia.
Sitä paitsi jos rallattelee vasemmiston kuorossa, yleensä tulee leimatuksi vasemmistolaiseksi.
"Keskustan hallintovaliokuntaryhmän kanta al-Holin leirillä oleviin suomalaisiin on selkeä. Emme hyväksy massapalautuksia, myös lasten osalta tilanne harkittava tarkkaan. Vapaaehtoisesti kalifaattiin lähteneet ovat itse kohtalonsa valinneet. Jääkööt sinne". King in the North. Defender of Lapland, Mikko Kärnä (kesk.)

viisitoista

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 510
 • Liked: 2668
Nyt ymmärrän miksi minuakin pidetään tällä palstalla kommunistina!

"Kommunisti" = "ihminen jonka joku mielipide on erilainen kuin minulla"

Peruskoulussa aikanaan ovat vaan opettaneet tämän aatehistoriallisen asian minulle väärin. Voi kun olisi ollut lehtori mrs. Huhtasaari opettajana, olisi mennyt tämäkin asia oikein.

Suvakit käyttää tietämättömän varomattomasti (tai silkkaa kusipäisyyttään) natsi- tai fasistileimaa vastustajiinsa. Huhtasaari ja jotkut muut persut käyttää kommunisti-leimaa vähän samalla tapaa.

Ja niin, jopa "Eu on kuin Neuvostoliitto!" slogan on sekin aika kömpelö. Ei se aivan täysin väärin ole, mutta aika löysä hokema se loppujen lopuksi on, jota käyttää useimmiten ne jotka on älyllisesti liian laiskoja harrastaakseen monimutkaisempaa argumentaatiota. Eli siis halpahintaista populistista demagogiaa.

Astra90

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 2
 • Liked: 3
Lehtola syönyt taikasieniä?

Lainaus
TERVEISIÄ täältä bunkkerista.

Ollaan vaalean suomalaisrouvan, Huhtasaaren Lauran, kanssa kommunisteja paossa.

On täällä onneksi muitakin, kun kaksistaan oltaessa päätyisimme varmaan himojemme alttarille.

Kansanedustaja Jani Mäkelä tuossa lattialla suttaa juuri aakkosia, kun aakkoset ovat sillä lailla vaarallisia, että niitä yhdistelemällä opettajan on mahdollista muotoilla lapsille perussuomalaisten vastainen viesti.

Kansanedustaja Ano Turtiainen mököttää, kun se ei voi rakentaa legoista paloautoa, kun kommunistien vakoiluun kyllästyttyään ”Nano” murskasi eilen nyrkeillään kaikki punaiset legot.

Hirveän äheltämisen jälkeen kansanedustaja Ville Tavio sai viimein kiinnitettyä ilmastointiteipin suunsa eteen ja sitten tajusi, ettei se pysty nyt huutamaan siitä, että sitä sensuroidaan eli sitä sensuroidaan.

Laura Huhtasaari on meistä sivistynein, kun se osasi kopioimatta kirjoittaa graduunkin nimensä, ja se vertasi meitä eilen tällaiseen sutturaan kuin Anne Frank sillä erotuksella, että me ei olla haisevia kommareita. LAURAN mukaan Anne Frankin tunnisti kommunistiksi siitä, että se oli maahanmuuttaja, joka piileksi natseja isossa Kelan päivärahoilla ostamassaan luksustalossa Amsterdamissa. Hyvin oli asiat sillä verrattuna meihin, jotka joudutaan kykkimään Porissa kellarissa, jossa Laura laulaa Iron Maidenia, mutta jos natsi olisi ovella, ei kyllä pelättäisi, kahveet tarjottaisiin, ihmisiä me kaikki ollaan paitsi kommunistit.

Kun täällä bunkkerissa ei ole ikkunoita ulkomaailmaan, täältä näkee kaiken paremmin. Laura on jo nähnyt, että USA:n kongressi on kommunistinen, kokoomus on kommunistipuolue ja Runebergin päivä on kommareiden juoni saada meidät puhumaan torttu suusta proletariaatin vallankumouksesta.

TÄÄLTÄ näkee myös, kuinka suomalaiset yritetään muuttaa kommunisteiksi pienestä pitäen, ja jos käyttää anti-marxilaista dialektiikkaa perussuomalaisessa humalassa, opettajien etujärjestön lyhenne OAJ tulee sanoista ”Lenin, panisin”. Ja tällaiset saavat opettaa lapsia!

Ja mitä muuta ”penkinpainajaiset” on kuin valmistautumista yhteiskunnan painajaiseen eli vallankumoukseen? Kun teinejä ajelutetaan kuorma-auton lavalla pitkin kaupunkeja, se on kenraaliharjoitus kommunistiselle valtaukselle ja karkkien heittely on pommien viskomisen harjoittelua. Niin kuin Nanokin hyvin kiteytti: ”HÄH!”.

KUN on linnoittautunut bunkkeriin, näkee taistelutoverinsakin tarkemmin.

Kaikki merkit ovat alkaneet viitata siihen, että Laura Huhtasaari on desantti, kommunistinen vakoilija:

Ammatiltaan opettaja = kommunisti.

Asuu Brysselissä = kommunisti.

Osaa lausua oikein espresson = kommunisti.

On matkustellut maailmalla, vaikka baareja on Suomessakin = kommunisti.

Kiistää olevansa kommunisti = kommunisti
Lainaus

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007738829.html

Pellonpekko

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 608
 • Liked: 553
^ Huhtasaaren sisko?

Ei se ole mikään katastrofi, jos Halla-aho on jostain kommunismitweetistä eri mieltä kuin Huhtasaari, ja myös sanoo olevansa eri mieltä.

Ei puolueessa jokaisen tarvitse olla olevinaan asioista samaa mieltä.
Suvaitaan erilaisuutta.

No onhan sillä sisko (kait, tai olen vain tulkinnut väärin). Se oli vain aiheeseen liittymätön homma kieltämättä, koska on-sisko-tai-ei, niin kirjoituksensa ovat olleet mielenkiintoisia, ja niissä jutuissa on ollut enimmäkseen järkeäkin. Puheenvuorosta olen niitä vain lukenut, sorry ketjuun liittymättömästä kommentista.

Ja kyllä minä oikein mainiosti erilaisuutta suvaitsen, tiettyyn rajaan saakka. Eikä ketjun Huhtasaaren jutuissakaan ole läheskään aina ongelmia, mutta liian usein vain on.. henkilökohtainen mielipide vain. Voi olla tyyliseikkakin tai jotain.. ja yltiöuskovaisuus on pikku osa, muttei suurin osa mikä hiertää. Uskoisin että hän voisi pystyä parempaankin mikäli aidosti yrittäisi. Liikaa lähtee usein laukalle ja ottaa "helpoimpia reittejä" ajattelematta seurauksia. Ehkä kaikista ei vain voi pitää loputtomiin, mutta onneksi vaihtoehtoja on paljon. Puhukoot/kirjoitelkoot aivan vapaasti, koska tuota vapautta puolustan loppuun asti. Kaikkia ei voi miellyttää.
« Viimeksi muokattu: 16.01.2021, 15:40:57 kirjoittanut Pellonpekko »

viisitoista

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 510
 • Liked: 2668
Jälleen kerran esimerkki siitä kuinka Huhtasaarella on (suurimmaksi osaksi) oikeat mielipiteet, mutta hän ilmaisee ne lapsekkaalla tavalla:


Raamatullista metaforaa käyttääkseni, Huhtasaarella on kyyhkysen viattomuutta, mutta ei sellaista käärmeen viisautta, jota tarvitaan voidakseen selviytyä tuolla pahassa politiikan maailmassa:

https://www.bible.com/fi/bible/330/MAT.10.16.FB92

Mäyräkoira

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 1 078
 • Liked: 2863
 • Musta punaisin merkein
^ eihän tossa ollut oikein mitään lapsekasta?? Sodoma ja Gomorra, nekö sanat pilasi mielestäsi twiitin?

Eiköhän laura ole poliittisille vastustajilleen pahempi kuin piru, vaikka twiittaisi/puhuisi aivan mitä tahansa?  8) en odota hänen maineensa kohoamista "tietyissä" piireissä seuraavaan tuhanteen vuoteen. Heh!
Etelä-pohjanmaan lakeuksilla asusteleva dieselsetä.

Lapinlahden linnut. Rauhanadressi.
https://youtu.be/Pbb2bQ56sAo

viisitoista

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 510
 • Liked: 2668
^ eihän tossa ollut oikein mitään lapsekasta?? Sodoma ja Gomorra, nekö sanat pilasi mielestäsi twiitin?

Se oli vain yksi valittu esimerkki monien joukosta. Tosiasia on ettei Huhtikselta voi odottaa syvällistä analyysiä juuri mistään asiasta. Hän on topakan "tavallinen" konservatiivinen nainen, jolla on jämptit näkemykset, ei sen vähempää muttei myöskään sen enempää.

Suvaitsevainen Vihreä

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 616
 • Liked: 757
^ eihän tossa ollut oikein mitään lapsekasta?? Sodoma ja Gomorra, nekö sanat pilasi mielestäsi twiitin?

Se oli vain yksi valittu esimerkki monien joukosta. Tosiasia on ettei Huhtikselta voi odottaa syvällistä analyysiä juuri mistään asiasta. Hän on topakan "tavallinen" konservatiivinen nainen, jolla on jämptit näkemykset, ei sen vähempää muttei myöskään sen enempää.

Sillä on taito ärsyttää vastustajiaan ja itsekin ärsyynnyn välillä, vaikka ollaan periaatteessa samalla puolella. Jotkut sitten tykkää sitäkin enemmän.

Huhtasaari on aikalailla Väyrysmäinen siinä mielessä, että jos näyttäisi vaikka siltä, että se voisi voittaa pressanvaalit, niin yli puolet kansasta äänestäisi vastaehdokasta, vaikka se olisi kuka tahansa.

Tämä pätisi, vaikka Huhtasaari olisi kokoomuksessa.

viisitoista

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 510
 • Liked: 2668
Tässä on nyt taas malliesimerkki Huhtasaaren rajoitteista: hän kannattaa hyvää ja oikeaa asiaa, mutta niin lapselliseen tyyliin (kuten vaikka trumpilaisen rallienglannin käyttö) ettei häneen voi suhtautua kovin vakavasti. Sellaista on reaalipolitiikka - se millä tavalla sanot jotain voi olla yhtä tärkeää kuin se mitä sanot:ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 18 848
 • Liked: 38495
 • Easter Worshipper
Minun mielestäni tuo twiitti on hyvä. Se ei jätä viestiä epäselväksi.

Korrektilla poliittisella kielellä tuo olisi kutakuinkin:

Olen huolestunut kirkon hengellisistä työntekijöistä, jotka ovat tehneet uravalintansa muista kuin puhtaasti vakaumuksellisista syistä. Tämä lienee syynä siihen, että kirkon liberaaleille virtauksille riittää puolestapuhujia, mutta harva heistä sympatiseeraa Raamattua siteeraavia henkilöitä. Näille ns. leipäpapeille Raamattu on vertauskuvallinen ja siksi kaikki tulkinnat siitä ovat poliittisesti värittyneitä. Myös kirjaimelliset, joiden kanssa tulisi olla erityisen varovainen.

Koitin tuottaa hyvää analyyttistä kieltä, mutta kun Keijo Kadulta vilkaisee twötter-fiidiä ja törmää Huhtasaaren twiittiin: Kumman tekstin hän ehtii lukea ja sisäistää?

-i-
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

räsänen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 839
 • Liked: 7235
Tässä on nyt taas malliesimerkki Huhtasaaren rajoitteista: hän kannattaa hyvää ja oikeaa asiaa, mutta niin lapselliseen tyyliin (kuten vaikka trumpilaisen rallienglannin käyttö) ettei häneen voi suhtautua kovin vakavasti. Sellaista on reaalipolitiikka - se millä tavalla sanot jotain voi olla yhtä tärkeää kuin se mitä sanot:Jep, "ihan väärin sammutettu" sanoi se naapurikylän palopäällikkökin. Sen, jonka kylässä ei tapahtunut koskaan mitään.

Pallopääkissa

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 162
 • Liked: 317
Ehkä kannattaa suhteuttaa siihen etttä kukin tyylillään. Lauran viestintäkeinoksi sopivat heitot ja sloganit. Jussi vastaavasti on tunnettu analyyttisistä teksteistä ja viiltävistä kommenteista. Pääasia että on aito oma itsensä.

Tarvitaan sekä öyhöttäjiä kuten Mauri että asiantuntijoita kuten Jussi, jokaisella paikkansa ja roolinsa. Ei kannata teesekennellä ja kopioida muiden tyyliä, kun se olisi liian kömpelöä eikä sillä saa kannatusta. Jos on selviä puutteita joissain ne kannattaa tietysti paikata.

viisitoista

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 510
 • Liked: 2668
Minun mielestäni tuo twiitti on hyvä. Se ei jätä viestiä epäselväksi.

Korrektilla poliittisella kielellä tuo olisi kutakuinkin:

Olen huolestunut kirkon hengellisistä työntekijöistä, jotka ovat tehneet uravalintansa muista kuin puhtaasti vakaumuksellisista syistä. Tämä lienee syynä siihen, että kirkon liberaaleille virtauksille riittää puolestapuhujia, mutta harva heistä sympatiseeraa Raamattua siteeraavia henkilöitä. Näille ns. leipäpapeille Raamattu on vertauskuvallinen ja siksi kaikki tulkinnat siitä ovat poliittisesti värittyneitä. Myös kirjaimelliset, joiden kanssa tulisi olla erityisen varovainen.

Koitin tuottaa hyvää analyyttistä kieltä, mutta kun Keijo Kadulta vilkaisee twötter-fiidiä ja törmää Huhtasaaren twiittiin: Kumman tekstin hän ehtii lukea ja sisäistää?

-i-

Tuo nyt on vähän olkiukkoilua. Taitava sanankäyttäjä löytäisi kultaisen keskitien, olla nasevan suorasanainen ilman että on lapsellinen.

viisitoista

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 510
 • Liked: 2668
Jep, "ihan väärin sammutettu" sanoi se naapurikylän palopäällikkökin. Sen, jonka kylässä ei tapahtunut koskaan mitään.

Tuohan kuulostaa sen toisen palopäällikön ylistämiseltä - hän oli niin taitava että ennaltaehkäisi kaikki tulipalot.

Niin kuin taitava poliitikko ei tee verbaalisia kömmähdyksiä vaan osaa tarkkaan ennakoida kommenttiensa vaikutuksen.