Kirjoittaja Aihe: Poliisimies tuomittiin hyväksikäyttömateriaalin hallussapidosta Oulussa  (Luettu 896 kertaa)

Tuomionenkeli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 545
 • Liked: 3486
 • Äärivalkoinen etnonationalisti
Tällaisesta iljettävyydestä raportoi Keskisuomalainen:

Lainaus
Oulun käräjäoikeus on tuominnut viisikymppisen poliisimiehen ehdolliseen vankeusrangaistukseen tämän laitteilta löytyneen hyväksikäyttömateriaalin takia. Tuomion mukaan miehen puhelimissa oli lapsista liki 40 000 kuvaa, joista reilu 20 000 oli sukupuolisiveellisyyttä loukkaavia.

Näistä 20 000 kuvasta valtaosassa lapset poseeraavat niin, että heidän sukuelimensä näkyvät. Joukossa oli oikeuden mukaan myös esimerkiksi kuvia, joissa aikuinen kohdistaa sidottuun lapseen seksuaalista väkivaltaa.

Puhelinten lisäksi miehen pilvipalvelusta ja tietokoneelta löytyi oikeuden mukaan joitakin lasta esittäviä kuvia.

Mies kiisti syytteen. Hän kertoi vierailleensa ilmaisilla aikuisviihdesivustoilla ja ladanneensa kuvia puhelimeensa. Hän sanoi uskoneensa, että lasta esittävää seksuaalista materiaalia ei olisi löydettävissä vapaasti netistä.

Mies kiisti olevansa seksuaalisesti kiinnostunut lapsista. Hän sanoi, ettei ymmärrä, miten hänen laitteillaan on ollut niin paljon lapsia esittäviä kuvia.

Hän on täysin varma siitä, että hän ei ole koskaan nähnyt puhelimillaan noin paljon kuvia eikä myöskään ole ladannut puhelimilleen noin paljon kuvia.
Lainaus
Tuomiosta ei selviä, missä poliisilaitoksessa mies on työskennellyt, mutta rikosten tekopaikkakunta sijaitsee Oulun poliisilaitoksen alueella.

Linkki uutiseen:
https://www.ksml.fi/uutissuomalainen/2983003

Muistissa kaikilla lienee vielä Oulun poliisin vähättelevä ja salaileva toiminta käsiteltäessä alueella tapahtuneita lasten ja nuorten raiskauksia:

Lainaus
Poliisilla vanha tuttu selitys Oulun lapsiraiskauksille: ”Kotouttaminen on epäonnistunut”

Lainaus
Yhä useampi ulkomaalainen raiskaa

Ulkomaalaistaustaiset tekijät ovat tunnetusti yliedustettuina raiskaustilastoissa. Raiskauksista epäillyistä henkilöistä vajaa puolet on ulkomaan kansalaisia. Tässä joukossa on määrällisesti eniten irakilaisia ja afganistanilaisia.

Afrikkalaissyntyisten tekemien raiskausrikosten määrä vuonna 2014 oli 12-kertainen kantaväestöön verrattuna. Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa syntyneiden kohdalla määrä oli jopa 13-kertainen. Monet seksuaalirikokset eivät silti koskaan edes päädy poliisin tietoon.

Kiiskinen myöntää, että Oulun epäiltyjen raiskaustapauksien taustalla on osin vuonna 2015 Suomeen kohdistunut ennätysmäinen turvapaikanhakijoiden määrä.

- Heidän kotouttamisensa on epäonnistunut. Kun vuonna 2015 maahan saapui paljon turvapaikanhakijoita, sen jälkeen on jouduttu kotouttamisprosessissa keskustelemaan kulttuurieroista ja nuorten naisten huomioimisesta. Silti korostan edelleen, että Oulussa tutkittavat kolme rikostapausta ovat toisistaan erillisiä, eikä sen perusteella pitäisi tehdä yleistyksiä.

– Ulkomaalaistaustaisten tekemiksi epäillyt rikosjutut ovat kasvussa, ja näihin uusimpiin tapauksiin liittyy sosiaalinen media, Kiiskinen sano

Linkki artikkeliin:
https://www.suomenuutiset.fi/poliisilla-vanha-tuttu-selitys-oulun-lapsiraiskauksista-kotouttaminen-epaonnistunut/

Tätä kokonaisuutta pohtiessani mieleeni muistuu vanha totuus:
Ei korppi korpin silmää noki.

Tuukka Kuru on tehnyt erinomaista työtä selvittäessään Oulun käräjäoikeuden tuomion, mistä selviää vastaajan henkilöllisyys.
Vastaajan henkilöllisyys nähtävillä Tuukka Kurun Twitter-tilillä.
(Kuvaliitteiden henkilöt eivät ole vastaajina kyseisessä tapauksessa)Liitteet poistettu, kun heti ensimmäinen kommentoija luuli niiden koskevan tätä ketjun tapausta (mukana asiaan liittymättömän poliisin nimi ja naama).

Lisäksi tämä uutinen ei kuulu Kotimaa-alueelle, jonne postataan vain maahanmuuttoon ja monikulttuurisuuteen liittyviä uutisia -> siirretty Kylänraitille.
« Viimeksi muokattu: 10.09.2020, 22:21:16 kirjoittanut Alaric »
AKS:n, Vihan veljien, Lapuan liikkeen, IKL:n ja Suojeluskuntien henkistä perintöä kunnioittaen.

Ei oikeutta maassa saa, Ken itse sit' ei hanki.

nollatoleranssi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 972
 • Liked: 13199
 • Puhekin on teko
Tämä on hyvin erikoinen tapaus. Mielenkiintoista tietää miten on päästy tekijän Jäljille ja onko toiminta jäänyt ainoastaan kuvien asteella. Mikä vaikutus tuolla on ollut myös poliisina toimimiseen.

Niobium

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 438
 • Liked: 3254
Eli poliisin virkaa hoitaneella henkilöllä on ollut kymmeniä tuhansia kuvia lapsista, puolet kuvista on ollut sukupuolisiveellisyyttä loukkaavia.

Eikä mies tiedä yhtään mitään aiheesta?

Ei ihan mene läpi. Jos olisi persu, niin roikkuisi jo virtuaalisessa lyhtypylväässä.
Minä olen mikroaggressio. Böö!

Tagit: