Äänestys

Haluatko lapsia?

Minulla on jo lapsia
217 (49.8%)
Minulla ei ole lapsia, haluan niitä joskus
80 (18.3%)
En halua lapsia koskaan
81 (18.6%)
En ole vielä ratkaissut asiaa
58 (13.3%)

Äänestäjiä yhteensä: 412

Kirjoittaja Aihe: Suomalaisten alhainen syntyvyys (yhdistetty)  (Luettu 353694 kertaa)

Pakkanen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 968
 • Liked: 9184
Vs: Suomalaisten alhainen syntyvyys (yhdistetty)
« Vastaus #30 : 06.07.2017, 15:30:05 »
Ensin pitää tunnustella haluaako olla tyttö, poika, jotain muuta vai sukupuoleton.

Sitten pitää kokeilla tykkääkö tytöistä, pojista, molemmista vai jostain eksoottisemmasta.

Käydä baareissä, harjoitella naimaan, matkustella, opiskella, tehdä uraa jne... Etsiä vuosikaudet sitä oikeaa, kaikissa tuntuu olevan jotain vialla. Vino hammas, outo nauru, oudot kaverit, rumat vanhemmat. Vaikka mitä pitää ehtiä tekemään ennen lapsia.

Ja hups. Ikää onkin kertynyt jo +40 eikä enää idä.

Kerttu Täti

 • Vieras
Vs: Suomalaisten alhainen syntyvyys (yhdistetty)
« Vastaus #31 : 06.07.2017, 15:31:03 »
Anteeksi, en tarkoittanutkaan, että luonnehdintasi koskisi kaikkia (suomalaisia) miehiä, vaan tarkoitin, että kommentistasi sai käsityksen, että olisi mielekästä mieltää suvakkihuorittelijoiden halventavan kaikkia naisia.

Tässä lyödään vääristelevästi ja siten epäreilusti kiilaa suvakkihuorittelijoiden ja heitä muutoin kelpuuttavien naisten väliin!

:)

Joo, mutta minun pointsini alunalkaenkin oli, että koska suuri osa naisista on juuri niitä, joita suvakkihuorittelijat kutsuvat suvakkihuoriksi ja taas miehissä on paljon suvakkihuorittelijoita ja jos suvakkihuoritellut naiset eivät erityisemmin välitä suvakkihuorittelijoista, niin tässähän on selvää sellaiasta kohtaamattomuutta, joka voi johtaa pariutumisen tapahtumattomuuteen. Ja koska suvakkihuorittelun lisääntyminen on samanaikaista paritutumattomuuden kasvun kanssa, eli suvakkihuorittelun selkeä voimistuminen ei ole korjannut tilannetta yhtään, päin vastoin, voisi fiksumpi tästä päätellä, että lapsentekoon ei moisilla asenteilla oikein käskienkään pääse.

Eli haukkukaa ja syyllistäkää vaan naisia lisää, niin yhä etäämmälle karkaavat lapsentekohaaveet.

Siili

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 699
 • Liked: 12594
Vs: Suomalaisten alhainen syntyvyys (yhdistetty)
« Vastaus #32 : 06.07.2017, 15:31:37 »
Joku voisi nähdä tämän myös hyvänä merkkinä. On mielestäni vastuutonta tehdä lapsia ilman huolta huomisesta. Sossu maksaa -mentaliteetti ei ole sentään kaikkiin tässä yhteiskunnassa purrut.

Ikävä puoli taas on, että ne joilla tuo mentaliteetti on, saavat niitä lapsia, joille sitten siirtävät saman mentaliteetin äidinmaidossa.  Ikäviä yhteiskunnallisia vastakkainasetteluja on odotettavissa, jos/kun sossu ei enää heru entiseen malliin ja yhteiskunnan hyvinvointipalvelujen moottorista loppuu bensa.   

Hornsmith

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 4 240
 • Liked: 6786
 • Arvatkaapa vituttaako?
Vs: Suomalaisten alhainen syntyvyys (yhdistetty)
« Vastaus #33 : 06.07.2017, 15:34:20 »
Ihmisillä on liikaa aikaa pohtia, viritellä ja säätää kaikenmaailman epäolennaisuuksien ympärillä. Aina niitä lapsia on syntynyt vaikka minkälaisen hässäkän ja nälän keskelläkin. Siinä on vaan ihmetelty jossainkohti, että vastahan tuolle yritettiin keksiä nimeä ja nyt se on menossa jo sotaväkeen, tai muuttaa puolisonsa kanssa yhteiseen kämppään. Varmaan jää lapset tekemättä jos asiaa alkaa oikein pohtimalla pohtimaan ja valmiiksi ajattelemaan etukäteen.
S.N.A.F.U
-------------------
And hey, lets be careful out there!

Hamsteri

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 7 072
 • Liked: 6318
 • Hamster supremacy
Vs: Suomalaisten alhainen syntyvyys (yhdistetty)
« Vastaus #34 : 06.07.2017, 15:34:47 »
Taloustilanne on täyttä kuraa. About jokaikinen suomalainen on rikkaampi kuin 1950 luvun suomalainen. Ennemminkin hyvä talous laskee syntyvyyttä. Viimeisin semi-baby boom oli 90-luvun laman aikana.

Lapsia tulee jos ehkäisy kielletään ja naisilta viedään työt ja tuet niin, että niiden on pakko etsiä mies. Kun naiset kikkelikarusellittavat top 5% miesten kanssa tinderin kautta, niin ei siinä paljon lapsia tule etenkin kun se 5% ei riitä kaikille tai sitoudu kolme tasoa alempaan naiseen.
« Viimeksi muokattu: 06.07.2017, 16:00:13 kirjoittanut Hamsteri »
-Naiset loivat julkisesta sektorista helvetinkoneen, jonka tarkoitus on tappaa sinut monikultturismilla. -Älä luota mihinkään, mikä vuotaa kerran kuussa ja ei kuole. -Kaaos ja Kontrolli.

Impi Waara

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 380
 • Liked: 7920
Vs: Suomalaisten alhainen syntyvyys (yhdistetty)
« Vastaus #35 : 06.07.2017, 15:37:34 »
Epävarmuus tulevaisuudesta ja huoli töiden jatkumisesta ehkäisee kyllä nuortenparien lisääntymisintoa. Toisin kuin tuontilisääntyjät, suomalaiset miettii sitä 18 vuoden vastuuta ja sitoutumista, jonka lapsi tuo tullessaan. Ei huolia helpota, kun Suomen kunniakansalaisten osuus nousee kaiken aikaa.

Suomalaiset saavat kantaa itse vastuun elämästään, tukiverkot ja ylimääräinen raha huolehtii tuontiväestä. Eriarvoistuminen painaa päällä tälläkin tavalla.

Suurin ongelma näyttää olevan toivon puute ja hedonismi. Toivon puute näkyy täälläkin jatkuvasti tappiomielialan kylvämisenä Kaikenlaisista elämään ja etenkin lapsenhankintaan liittyvistä niin sanotuista vaaroista jaksetaan varoitella jatkuvasti, vaikka Suomessa ei todellista köyhyyttä edes ole, harvoin kerrotaan nuorille onnellisista perheistä. Sitoutuminen ja vastuu kuuluvat luonnollisesti elämään. Ainoastaan lyhyen perspektiivin hedonismi on niille vastakkainen.

Määrittely todelliselle köyhyydelle olisi kiva saada. Siihenkö ei riitä, että perustarpeita ei saa, koska tulot eivät riitä?
10.6.2017   Nyt voi olla läpeensä tyytyväinen. Homma hoidettu tyylillä!

Siili

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 699
 • Liked: 12594
Vs: Suomalaisten alhainen syntyvyys (yhdistetty)
« Vastaus #36 : 06.07.2017, 15:38:09 »

Joo, mutta minun pointsini alunalkaenkin oli, että koska suuri osa naisista on juuri niitä, joita suvakkihuorittelijat kutsuvat suvakkihuoriksi ja taas miehissä on paljon suvakkihuorittelijoita ja jos suvakkihuoritellut naiset eivät erityisemmin välitä suvakkihuorittelijoista, niin tässähän on selvää sellaiasta kohtaamattomuutta, joka voi johtaa pariutumisen tapahtumattomuuteen.

Oletko ihan aikuisen oikeasti sitä mieltä, että tämä on polttava yhteiskunnallinen ongelma?   :)
Vai oliko vain kiva päästa jälleen kerran taivastelemaan?

Lainaus
Eli haukkukaa ja syyllistäkää vaan naisia lisää, niin yhä etäämmälle karkaavat lapsentekohaaveet.

Kenelle tämä oikein on kohdistettu?   Monikon toisen persoonan jatkuva käyttö antaa käyttäjästä varsin naivin kuvan.

Gleb

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 509
 • Liked: 201
Vs: Suomalaisten alhainen syntyvyys (yhdistetty)
« Vastaus #37 : 06.07.2017, 15:38:52 »
Syy alenevalle syntyvyydelle on yksinkertaisesti se, että yhä useampi ei halua lapsia eikä kukaan pakota niitä tekemään, koska nykyään lasten hankkiminen on aidosti jokaisen itsensä päätettävissä. Takavuosina taas oli lähes automaatio, että pariskunnalle tulee lapsia melko pian papin aamenen jälkeen.

Itse olen jättänyt lapset tekemättä (ainakin tietääkseni), koska mistään sisältä ei kumpua erityistä halua saada lapsia (onnekseni vaimolla on sama syndrooma  ;D ). Uskon että tätä asiaa ei sen suuremmin tarvitse miettiä. Jos lapsia haluaisi, niitä tekisi. End of story.

Ja mikään taloudellinen juttuhan tämä ei ole missään määrin. Köyhät ne on lisääntyneet kautta aikojen ahkerimmin.

Jaksuhali

 • Vieras
Vs: Suomalaisten alhainen syntyvyys (yhdistetty)
« Vastaus #38 : 06.07.2017, 15:42:30 »
Tavanilla ja Einolla viiltäviä pointteja. Kuka kertoisi nuo realiteetit 15-vuotiaille tytöille? Itsekin olen ihmetellyt, miksi niin monet 18-35 v. naiset lähtevät niihin yökerhoihin hillumaan minihameissa ja paljettitopeissa, kun kunnollisen miehen löytää todennäköisemmin muualta ja ihan normaali asiallinen vaatetus molemmilla riittää. Samoin olen miettinyt, miten runsas alkoholinkäyttö ja vaikkapa sukupuolitaudit vaikuttavat hedelmällisyyteen, ja miettiikö keskiverto bilettäjänainen sitä aspektia. Suurin osa kai haluaisi jossain vaiheessa lapsen.

Korkeasti koulutetuilla opiskelut kestävät 25-vuotiaaksi tai lähemmäs kolmeenkymppiin, sitten pitäisi saada vakityö ja vakikumppani, että uskaltaisi harkita lisääntymistä. Ja kun ensimmäistä lasta odotetaan tai ennen sitä pitäisi tietenkin rakentaa omakotitalo hyvälle alueelle ja ostaa kakkosauto. Tiedossa on, että lapsi on käytännössä pakko laittaa päikkyyn jo ennen kolmea vuotta, koska päättäjät haluavat naisille tasa-arvoa työmarkkinoilla. Sitten on riittämätön olo sekä töissä että kotona kun suhaa autolla näiden ja päiväkodin välillä.

Väestöliiton mukaan tosin nyt eniten lapsenhankintaa lykkäävät matalasti koulutetut naiset. Sama taho on myös julkaissut viime aikoina sen tyyppistä kirjoittelua kuin "miksi olin väärän miehen kanssa vuosikaudet" eli miehen, joka ei halua lapsia ja joka "varastaa" naiselta hedelmälliset vuodet. Eli pitäisikö syyttää naisia ajattelemattomuudesta myös siinä, etteivät heti selvitä kumppanin lapsiaikeita? Ehkä naisia voi syyttää kaikesta, "koska miehet tekevät sen mitä naiset vaativat saadakseen seksiä", mutta vähän ymmärrystäkin naisille peräänkuuluttaisin. Ei ole niin helppoa tässä maassa ja kulttuurissa, kun tyttöjä ja naisia varjellaan niin pitkälti "taantumuksellisilta" perhearvoilta ja "patriarkaatilta".

jka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 711
 • Liked: 10467
 • Kuka vei meidän munat?
Vs: Suomalaisten alhainen syntyvyys (yhdistetty)
« Vastaus #39 : 06.07.2017, 15:44:14 »
Onhan asiasta tehty ihan tutkimuksia.

Väestöliitto: Miksi syntyvyys laskee

Syitä lapsettomuuteen ( Kuvio 21, s. 55)

Suurin syy, sopivan kumppanin puute, on itseasiassa suurempi ongelma miehillä kuin naisilla. Eli tällä esitetyt väitteet "isäaineksen" puuttumisesta on kumottu suoraan tuolla. Suurempi ongelma on "äitiaineksen" puuttuminen.

Jos katsotaan taas missä miehet ja naiset eroavat oleellisesti niin tärkeimmät syyt ovat

- Haluan tehdä muita minua kiinnostavia asioita
- Joutuisin luopumaan nykyisestä elämäntyylistäni
- Haluan edetä ammatissani tai urallani

Kaikissa näissä kohdissa naiset ovat huomattavan yliedustettuna miehiin verrattuna. Eli nuo ovat ne oleelliset syyt miksi nimenomaan naiset ei halua lapsia jos verrataan samassa tilanteessa olevaan mieheen.

Jos otetaan tähän mukaan maahanmuutto ja suvaitsevaisuus johon myös edellä viitattiin kriteerinä niin syy lapsettomuuteen kertoo täysin päinvastaista. Jos tänne tulisi 25.000 geelitukan sijaan 25.000 naista ukrainasta niin voin lyödä vetoa että kysymys maahanmuuton suvaitsemisesta heittäisi numerot täysin tosin päin. Maahanmuutosta tulisikin yksi suuri saatana naisten mielestä. Samaan aikaan maa täyttyisi oikeasta äitiaineksesta ja lisääntymisboomia ei voisi estää millään.

Hankala Tapaus

 • Vieras
Vs: Suomalaisten alhainen syntyvyys (yhdistetty)
« Vastaus #40 : 06.07.2017, 15:44:34 »
...suuri osa naisista on juuri niitä, joita suvakkihuorittelijat kutsuvat suvakkihuoriksi ja taas miehissä on paljon suvakkihuorittelijoita ja jos suvakkihuoritellut naiset eivät erityisemmin välitä suvakkihuorittelijoista, niin tässähän on selvää sellaiasta kohtaamattomuutta...

Jos parisataa suvakkihuoraa ei kohtaa parinsadan suvakkihuorittelijan kanssa, asialla ei ole näkyvää vaikutusta syntyvyyteen. Ääripäät harvoin kohtaavat.

Sen sijaan ääripäähän kuuluvalla on ongelma. Hän kuvittelee todelliseksi oman, pitkän putken läpi näkemänsä tilanteen. Tosiasiassa Suomi ei ole jakautunut suvakkeihin ja suvakkihuorittelijoihin. Suurin osa ihmisistä on kiinnostunut aivan muista asioista. Siksipä kannattaakin palata langan aiheeseen järjen kautta.

Jos se ei onnistu, liekö tarvetta lausua aiheesta mitään.

-PPT-

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 943
 • Liked: 13426
Vs: Suomalaisten alhainen syntyvyys (yhdistetty)
« Vastaus #41 : 06.07.2017, 15:47:48 »
Olisi mielenkiintoista nähdä kansainvälistä vertailua sillä vielä muutama vuosi sitten uutisoitiin että Suomessa on länsimaalaisittain korkea syntyvyys. Onko tämä nyt uutisoitu lasku vain lasku muiden tasolle vai niiden alapuolellekin.

Itä-Euroopassahan on jo vuosikausia syntyvyys ollut kuolleisuutta alempaa ja abortteja tehdään enemmän kuin lapsia syntyy (Suomessa 1/6raskauksista keskeytetään) ja Itä-Euroopan väestökehityksen vaivana on vielä aktiiviväestön massamaastamuutto leveämmän leivän perässä Saksaan, Englantiin yms.

Kerttu Täti

 • Vieras
Vs: Suomalaisten alhainen syntyvyys (yhdistetty)
« Vastaus #42 : 06.07.2017, 15:48:04 »
Lapsia tulee jos ehkäisy kielletään ja naisilta viedään työt ja tuet niin, että niiden on pakko etsiä mies.

Ja tämä eroaa Saudi-Arabiasta miten?


antaa käyttäjästä varsin naivin kuvan.

Entä sitten?

 - Mutta itse asiasta: tottakai talous - ei siis niinkään elintaso, vaan toimeentulon jatkuvuuteen luottaminen on keskeisin asia. Pohjoismaisissa hyvinvointivaltioissa syntyvyys oli pitkään muuta Eurooppaa korkeampi, koska täällä lapsen teko ei ajanut taloudelliseen ahdinkoon. Vaikka logiikka perustui täysin eri lähtökohtiin kuin maissa, joissa lapsia synnytetetään nimenomaan vanhuuden sosiaaliturvaksi niin metatasolla on yhteneväisyyttä: lapset eivät huonontaneet taloudellista tilannetta. Nyt, kun Suomessa oikeistolainen politiikka on johtanut tuloerojen kasvuun, terveydenhoidon jakautumiseen siten, että pienituloisten elinikäodotteet ovat merkittävästi parempituloisia matalampia, koulutusteiden vaikeutumiseen, eli kaikkeen mikä tekee pienempituloisten elämästä vaikeasti ennustettavaa, olemme pudonneet Pohjoismaisesta yhteisöstä syntyvyydenkin osalta. Siinä missä pienituloinen saattoi ennen keskittyä lastentekoon hän ei enää sitä uskalla. Suurituloisillahan lapsiluku on edelleen korkea, mutta suurituloisia on määrällisesti vähän.

Oikeistolaisesta politiikasta seuranneiden tuloerojen ja turvaverkkojen suurentuneiden aukkojen ohella myös asennenympäristö, eli siis patriarkaalisena sovinismina tai suvakkihuoritteluna ilmenevä naisiin kohdistuva alistaminen karkoittaa lisääntymishaluja. hellan ja nyrkin väliin ei ole naisilla mitään halua palata.
« Viimeksi muokattu: 06.07.2017, 15:50:30 kirjoittanut Kerttu Täti »

Puskistahuutelija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 629
 • Liked: 6861
 • Liberaalikonservatiivi ja kansalliskonservatiivi
Vs: Suomalaisten alhainen syntyvyys (yhdistetty)
« Vastaus #43 : 06.07.2017, 15:50:00 »
Ikävä puoli taas on, että ne joilla tuo mentaliteetti on, saavat niitä lapsia, joille sitten siirtävät saman mentaliteetin äidinmaidossa.  Ikäviä yhteiskunnallisia vastakkainasetteluja on odotettavissa, jos/kun sossu ei enää heru entiseen malliin ja yhteiskunnan hyvinvointipalvelujen moottorista loppuu bensa.

Näin on. Tunnen ihmisiä, jotka ovat toisen polven sossuelättejä. On irvokasta seurattavaa, kun eivät ole päivääkään tehneet tuottavaa palkkatyötä ja kinuavat yhteiskunnalta yhä enemmän tukia, koska ovat äitejä/isiä.

Tyhmäkin ihminen osaa lisääntyä. Viisas ihminen osaa lisääntyä, kun elämäntilanne on siihen otollinen.
Blogikirjoituksia maahanmuutosta, eurosta, EU:sta, Yhdysvalloista, Kiinasta ja paljon muusta

https://historianpaluu.blogi.net/

Tavis

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 625
 • Liked: 478
Vs: Suomalaisten alhainen syntyvyys (yhdistetty)
« Vastaus #44 : 06.07.2017, 15:50:05 »

Joo, mutta minun pointsini alunalkaenkin oli, että koska suuri osa naisista on juuri niitä, joita suvakkihuorittelijat kutsuvat suvakkihuoriksi ja taas miehissä on paljon suvakkihuorittelijoita ja jos suvakkihuoritellut naiset eivät erityisemmin välitä suvakkihuorittelijoista, niin tässähän on selvää sellaiasta kohtaamattomuutta, joka voi johtaa pariutumisen tapahtumattomuuteen. Ja koska suvakkihuorittelun lisääntyminen on samanaikaista paritutumattomuuden kasvun kanssa, eli suvakkihuorittelun selkeä voimistuminen ei ole korjannut tilannetta yhtään, päin vastoin, voisi fiksumpi tästä päätellä, että lapsentekoon ei moisilla asenteilla oikein käskienkään pääse.

Eli haukkukaa ja syyllistäkää vaan naisia lisää, niin yhä etäämmälle karkaavat lapsentekohaaveet.

Olen melko skeptinen sen suhteen, että kovin merkittävä osa suvakkiutta vastustavista miehistäkään öyhöttää läheskään suvakkihuorittelun tasolla. Pahimmista tapauksista johdettuja kokemuksia sen sijaan arvelen erheellisesti yleistettävän suurempaan osaan vastakkaisen sukupuolen populaatiota kuin mille todellisuudessa olisi katetta, lannistaen toivoa puolin ja toisin.

Pitäisi vissiin jättää pahimmat tapaukset omaan arvoonsa, ja kokeilla suhtautua lievempiin erimielisyyksiin vaikka mustallakin huumorilla taikka muilla mielen kikkailuilla.
« Viimeksi muokattu: 06.07.2017, 15:54:33 kirjoittanut Tavis »

Tappivanukas

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 521
 • Liked: 4289
 • Je suis Teukan viinapää
Vs: Suomalaisten alhainen syntyvyys (yhdistetty)
« Vastaus #45 : 06.07.2017, 15:52:26 »
Lähestytään siis tilannetta jossa suomalaiset tekevät vähemmän lapsia kuin mitä rajan yli luikkii aikuisia karvapersearabeja. Missä kansallisen hätätilan julistajat, jaa ei sitten.

Viimeinen suomalainen kuolee ennen kuin Suomi täyttää 200.
Juuri tulleen tiedon mukaan kotoutumisongelmat suomalaiseen yhteiskuntaan saattavat liittyä täällä vellovaan rasismiin.

tyhmyri

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 585
 • Liked: 1526
Vs: Suomalaisten alhainen syntyvyys (yhdistetty)
« Vastaus #46 : 06.07.2017, 15:55:44 »
Toisaalta on vain luonnollista ja suotavaa, että yhteiskunnat ja kansat, jotka ovat kykenemättömiä huolehtimaan omasta jatkuvuudestaan, tuhoutuvat.

Mikäli suomalainen yhteiskunta ei kykene reagoimaan tilanteeseen tavalla, joka nostaisi syntyvyyden jatkuvuuden takaavalle tasolle, niin se on voi, voi. Silloin suomalaista yhteiskuntaa kohtaa romahdus ja suomalaisia sukupuutto.

Ehkä se nyt vain on niin, että suomalaisille käy luonnonvalinnassa huonosti. Itsetuhoinen politiikka ajastaan johtaa tavoiteltuun lopputulokseen eli tuhoon.

Se ei ole ole mamujen vika vaan ihan suomalaisten itsensä vika.

Disclaimer: Tämä viesti on vain puoliksi trollausta, sillä asiassa on toinen puoli totta.

JNappula

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 115
 • Liked: 557
Vs: Suomalaisten alhainen syntyvyys (yhdistetty)
« Vastaus #47 : 06.07.2017, 15:57:31 »
Lähestytään siis tilannetta jossa suomalaiset tekevät vähemmän lapsia kuin mitä rajan yli luikkii aikuisia karvapersearabeja. Missä kansallisen hätätilan julistajat, jaa ei sitten.

Ja noissa syntyneissäkin aika suuri osuus muita kuin etnosuomalaisia...
"Gun control is like trying to reduce drunk driving by making it tougher for sober people to own cars"

-

47 sekunnin pätkä totuutta joka kaikkien tulisi muistaa:
http://www.youtube.com/watch?v=5eqYdr2iEhM

Hornsmith

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 4 240
 • Liked: 6786
 • Arvatkaapa vituttaako?
Vs: Suomalaisten alhainen syntyvyys (yhdistetty)
« Vastaus #48 : 06.07.2017, 15:58:06 »
Viimeinen suomalainen kuolee ennen kuin Suomi täyttää 200.

Ei kuole. Tulossa olevan suuren euroopan uudelleenjärjestelyn raunioissa ja savuissa viipottaa penskoja vilisemällä. Perusarvot löytyvät kyllä pienen ravistelun jälkeen.
S.N.A.F.U
-------------------
And hey, lets be careful out there!

Larva

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 952
 • Liked: 7584
 • The Phosphorescent
Vs: Suomalaisten alhainen syntyvyys (yhdistetty)
« Vastaus #49 : 06.07.2017, 15:58:30 »
Lapsia tulee jos ehkäisy kielletään ja naisilta viedään työt ja tuet niin, että niiden on pakko etsiä mies.
Ruokin taas trollia ja tämä menee ihan offtopikiksi, mutta lapsia tulee myös silloin, kun miehiltä viedään työt ja tuet niin että heidän on pakko etsiä elättäjäksi nainen, joka tarvitsee kodinhoitajan, siittäjän ja lapsilleen vahdin työpäivien ajaksi.  ;D
There are far worse things awaiting man than death.
Bram Stoker

Uuno

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 647
 • Liked: 80
Vs: Suomalaisten alhainen syntyvyys (yhdistetty)
« Vastaus #50 : 06.07.2017, 16:03:58 »
Joo, mutta minun pointsini alunalkaenkin oli, että koska suuri osa naisista on juuri niitä, joita suvakkihuorittelijat kutsuvat suvakkihuoriksi ja taas miehissä on paljon suvakkihuorittelijoita ja jos suvakkihuoritellut naiset eivät erityisemmin välitä suvakkihuorittelijoista, niin tässähän on selvää sellaiasta kohtaamattomuutta, joka voi johtaa pariutumisen tapahtumattomuuteen. Ja koska suvakkihuorittelun lisääntyminen on samanaikaista paritutumattomuuden kasvun kanssa, eli suvakkihuorittelun selkeä voimistuminen ei ole korjannut tilannetta yhtään, päin vastoin, voisi fiksumpi tästä päätellä, että lapsentekoon ei moisilla asenteilla oikein käskienkään pääse.

Eli haukkukaa ja syyllistäkää vaan naisia lisää, niin yhä etäämmälle karkaavat lapsentekohaaveet.

Eiköhän leijonanosa noista suvakkihuorittelijoista löydy tältä palstalta, joita on siis ihan muutama promille kansasta. En siis olisi ihan kauhean huolissani syntyvyydestä tämän osalta, koska suurin osa miehistä osaa ihan käyttäytyäkin. Jos tämä porukka ei ihan herkästi p*llun päälle pääse, niin ehkä kyse on ihan asioiden luonnollisesta tilasta.

Jos itse aiheeseen sanoisi jotain, niin eiköhän tuo syntyvyyden lasku johdu ihan ns. individualismin noususta. Siinä on hyvät ja huonot puolensa, joista syntyvyyden lasku on niin huonompia. Tosin aika tahtoo aina korjata väestöpyramidivääristymät, joten ongelma lienee väliaikainen.
Öyhö- ja jankkakriittinen.

Hamsteri

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 7 072
 • Liked: 6318
 • Hamster supremacy
Vs: Suomalaisten alhainen syntyvyys (yhdistetty)
« Vastaus #51 : 06.07.2017, 16:15:47 »
Lapsia tulee jos ehkäisy kielletään ja naisilta viedään työt ja tuet niin, että niiden on pakko etsiä mies.
Ruokin taas trollia ja tämä menee ihan offtopikiksi, mutta lapsia tulee myös silloin, kun miehiltä viedään työt ja tuet niin että heidän on pakko etsiä elättäjäksi nainen, joka tarvitsee kodinhoitajan, siittäjän ja lapsilleen vahdin työpäivien ajaksi.  ;D

Näh, naiset vain kuolisi pakkaseen tässä tapauksessa. Naiset ei saa pidettyä infraa kasassa ilman miehiä. Huono trolli.

----------

Jos joku haluaa lapsia, niin niitä saa 10 eurolla Intiasta surrogaatti naisella. 500000 eurolla saataisiin Suomeen jo yksi ikäluokka somaleja korvaamaan. En tiedä mitä puolisuomalaisintialaisista tulee. Varmaan ne olisivat parempia kuin arabit.
-Naiset loivat julkisesta sektorista helvetinkoneen, jonka tarkoitus on tappaa sinut monikultturismilla. -Älä luota mihinkään, mikä vuotaa kerran kuussa ja ei kuole. -Kaaos ja Kontrolli.

jaakr

 • Vieras
Vs: Suomalaisten alhainen syntyvyys (yhdistetty)
« Vastaus #52 : 06.07.2017, 16:18:22 »
Asiahan on kuitenkin niin, että kunnon "rasistiäijät" ovat nimenomaan hyvin kaupaksi käyvää tavaraa naisten keskuudessa. Ei naiset halua "miehekseen" mitään estrogeeneillä täytettyä vihreää piiperöpoliitikkoa. Ehkä "homokaveriksi" tai muuten vain friend zonelle hengailemaan, mutta ei kumppaniksi. Tämä on siis tilanne täällä Suomen puolella; Helsingissä tietenkin voi asian laita olla toinen, kun siellä näitä sukupuoliakin on useampaa eri sorttia.

Sibis

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 880
 • Liked: 1413
Vs: Suomalaisten alhainen syntyvyys (yhdistetty)
« Vastaus #53 : 06.07.2017, 17:08:06 »
Jos suomalaiset vähenevät niin se on mielestäni O.K. Luonto hoitaa tehtäväänsä liikakansoituksen puristuksessa. Vähemmälläkin väellä pärjää.

Jos "tuontitavarana" tuodaan sikiäviä monikulttuurisia niin se on virhe koska harvenevat suomalaiset saavat tutaa! Se pitää estää.

Rakennusbuumi on sfääreissään. Kennoja nousee kaupunkeihin kuin sieniä sateella? Eivät nuo ole perheasuntoja vaan bilettäjien yömajoja.

Mediassakin voi nähdä enemmistön olevan naisia, niitä "kympin tyttöjä" jotka tekevät uraa jolloin perhe ei tule kysymykseenkään. No joskus joku toimittaja on raskaana mutta jo kolmen kuukauden päästä on taas eetterissä. Lapsensa hoito on toisarvoista.
Sanoma Oy:n mainos, jossa yhtiö kertoi: Kutsumuksemme on luoda uusi parempi maailma.

Finis Finlandiae

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 100
 • Liked: 3115
 • KALIFAATTI TULEE, OLE VALMIS!
Vs: Suomalaisten alhainen syntyvyys (yhdistetty)
« Vastaus #54 : 06.07.2017, 17:12:40 »
Kuka hullu haluaa hankkia lapsia maassa, jossa heidät syyllistetään rasisteiksi ja pakotetaan opettelemaan seonneen peräkylämaan skandinaavimongerrusta.
« Viimeksi muokattu: 06.07.2017, 17:23:19 kirjoittanut Finis Finlandiae »
PolpoSTASI: "Jos tämä tori olisi tarkoitettu suomalaisille, täällä olisi suomalaisille tarkoitettuja penkkejä. Häivy!"

GER = paskan kemiallinen merkki
Pakkoruotsi = /c:stä!
YLE - powered by 3000+ mokuidioottia.

rölli2

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 903
 • Liked: 1804
Vs: Suomalaisten alhainen syntyvyys (yhdistetty)
« Vastaus #55 : 06.07.2017, 17:16:01 »
teeveestä tulee semmoinen jänskä sarja kuin " rakas sinusta on tullut pullukka".  yksi ongelmista jonka läski on tuonut mukanaan on lapsettomuus. ylipaino estää raskaaksi tulemisen tai sitten ylipaino on tuonut mukanaan jonkun sairauden jonka lääkityksen takia ei voi tehdä lapsia

Iku-routa

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 355
 • Liked: 550
Vs: Suomalaisten alhainen syntyvyys (yhdistetty)
« Vastaus #56 : 06.07.2017, 17:18:09 »
Jos suomalaiset vähenevät niin se on mielestäni O.K. Luonto hoitaa tehtäväänsä liikakansoituksen puristuksessa. Vähemmälläkin väellä pärjää.

Jos "tuontitavarana" tuodaan sikiäviä monikulttuurisia niin se on virhe koska harvenevat suomalaiset saavat tutaa! Se pitää estää.

Rakennusbuumi on sfääreissään. Kennoja nousee kaupunkeihin kuin sieniä sateella? Eivät nuo ole perheasuntoja vaan bilettäjien yömajoja.

Mediassakin voi nähdä enemmistön olevan naisia, niitä "kympin tyttöjä" jotka tekevät uraa jolloin perhe ei tule kysymykseenkään. No joskus joku toimittaja on raskaana mutta jo kolmen kuukauden päästä on taas eetterissä. Lapsensa hoito on toisarvoista.

Siinä on vaan se, että jos katselee miten kaiken maailman ryöstöretket, kolonalisaatiot ja murhareissut on tehty, niin se on tapahtunut juuri niin, että syntyvyys on ollut suurta ja nuorille miehille ei ole ollut paljoa muuta tekemistä saadakseen korkeamman sosiaalisen statuksen kuin hyökätä meren yli tai naapurimaahan.

EsimArabeilla kävi ihan hirmuinen tuuri sen jälkeen kun espanjalaiset saivat heidät häädettyä mailtaan - Kolumbus löysi Amerikan. Jos niin ei olisi käynyt, Epanja olisi lähtenyt huseeraamaan lähi-itään ja pohjoiseen Afrikkaan.

Jos Suomen - tai ylipäätään läntisen maailman - väestömäärä tippuu ja muun maailman nousee, se tietää sitä, että puolustuskyky huononee huomattavasti. Ja tietyllä tapaa tämä nykymeininki on jo sitä. Se tulee pahenemaan entisestään. Mutta kriiseissä on se hyvä puoli, että niiden jälkeen syntyvyys lähtee usein nousuun.
"Know what you're owed on this dark day road
 Temper burn hot
 And your heart stay cold"

Vaniljaihminen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 829
 • Liked: 7735
 • Seksikäs kristallilumisuklaa
Vs: Suomalaisten alhainen syntyvyys (yhdistetty)
« Vastaus #57 : 06.07.2017, 17:27:25 »

EsimArabeilla kävi ihan hirmuinen tuuri sen jälkeen kun espanjalaiset saivat heidät häädettyä mailtaan - Kolumbus löysi Amerikan. Jos niin ei olisi käynyt, Epanja olisi lähtenyt huseeraamaan lähi-itään ja pohjoiseen Afrikkaan.


Mutta kyllähän espanjalaiset lähtivät huseeraamaan myös ainakin pohjoiseen Afrikkaan ja vähän eteläänkin. Kaikki arabimaat olivat jossain vaiheessa länsimaiden miehittämiä, ja varmaan aika paljon sivistämiäkin.

Mutta joo, syntyvyys voidaan saada nousuun jopa yhden sukupolven aikana. Tilastoilla ei paljoa selitetä olosuhteita.
"Meillä on niin ihana hallitus mutta miehet vihaa.."

Finis Finlandiae

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 100
 • Liked: 3115
 • KALIFAATTI TULEE, OLE VALMIS!
Vs: Suomalaisten alhainen syntyvyys (yhdistetty)
« Vastaus #58 : 06.07.2017, 17:27:43 »
Ei kai mikään kansakunta ole niin ajattelematon, että lisääntyy holtittomasti epävarmoina aikoina ???.

Ainakin Afrikassa sellainen toiminta on normaalia.

Epävarmuus on Afrikan normaali.
Ei muuta kuin hetekka heilumaan!
PolpoSTASI: "Jos tämä tori olisi tarkoitettu suomalaisille, täällä olisi suomalaisille tarkoitettuja penkkejä. Häivy!"

GER = paskan kemiallinen merkki
Pakkoruotsi = /c:stä!
YLE - powered by 3000+ mokuidioottia.

Sibis

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 880
 • Liked: 1413
Vs: Suomalaisten alhainen syntyvyys (yhdistetty)
« Vastaus #59 : 06.07.2017, 17:36:22 »
Ei kai mikään kansakunta ole niin ajattelematon, että lisääntyy holtittomasti epävarmoina aikoina ???.

Ainakin Afrikassa sellainen toiminta on normaalia.

Epävarmuus on Afrikan normaali.
Ei muuta kuin hetekka heilumaan!

Olisin valmis sellaiseen kehitysapuun, että miljardi kortonkia toimitettaisiin Afrikkaan ja neuvottaisiin niiden käyttö.
Ja eiku Hetekka heilumaan!
Sanoma Oy:n mainos, jossa yhtiö kertoi: Kutsumuksemme on luoda uusi parempi maailma.

Tagit: väestönvaihto