HOMMAN KIRJASTO > Tilastot, tutkimukset, gallupit ja talousluvut

Kysely: Suurin osa italialaisista vastustaa väestönvaihtoa

<< < (4/4)

Punski:

--- Lainaus käyttäjältä: takalaiton - 12.07.2017, 22:09:31 ---
--- Lainaus käyttäjältä: Punski - 12.07.2017, 19:06:51 ---Ihan huvin vuoksi kysyn, kuka on tämän "väestönvaihto" jutun keksinyt? Mitä sillä "väestönvaihdolla" saavuttaisiin Euroopassa? Usein sanotaan, että korkeat päättäjät EU:sta ovat tämän takana, mutta miten ne tai joku muu päättäjä hyötyy siitä (esim. poliittisesti)?

--- Lainaus päättyy ---

Eri tahoilla on erilaisia motiiveja. Federalistit haluavat EU:sta liittovaltion ja muuttaa kansallisvaltiot USA:n tyylisiksi osavaltioiksi. Luultavasti monietninen ja arvopohjaltaanTM hajaantunut kansallisvaltio taipuu siihen paremmin. Pääomapiirit ja globalistit haluavat halpaa työvoimaa ja polkea työehtoja, mamuteollisuus (vok:it, kulttuuritulkit ym.) taas mukavia tuottoja suoraan valtion kassasta. Vihervasemmisto on mukana ideologisista syistä.

"Väestönvaihdolle" terminä on helppoa nauraa: esim. Suomessahan on yli 5 miljoonaa asukasta, ei niitä voi tuosta vaan vaihtaa. Niin, mutta syntyvä ikäluokka on vain noin 50 000, toisaalta yhtä myönteistä turvapaikkapäätöstä kohden tehdään keskimäärin kolme perhesidehakemusta. Jos turvapaikkoja myönnetään vuodessa vaikka vain 5 000, niin jokainen voi itse suhteuttaa nämä luvut keskenään. Muutoksia ei tarvitse kovin kauan odottaa, etenkin kun tulijat keskittyvät suurten kaupunkien lähiöihin.

--- Lainaus päättyy ---

Toisaalta kaikkia perhesidehakemuksia ei hyväksytä edes. Mutta asiaan. Tuo, että halutaan halpaa työvoimaa ja polkea työehtoja kuulostaa ihan ok, eli halutaan tehdä EU.sta vähän sama asian kuin Aasian (Kiina), mutta ongelma onkin siinä, että mitäpä jos nämä tajuavat, että heitä käytetään orjatyövoimana, niin silloin nämä suunnitelmat eivät toimi. Länsimaalaiset ovat sen verran viisastuneet mm. AY-liittojen avulla, ettei orjatyövoimana haluta olla. Jos saman päätelmään kokee tulijat, niin silloin tämä suunnitelma epäonnistuu?

En usko, että jotkut kulttuuritulkit tai vokit ovat pääsyy siihen. Miksi kulttuuritulkkeja tarvitaan, jos halutaan monietninen ja arvopohjaltaan laaja valtio? Tai mihin vokkeja tarvitaan, kun eräs Italiasta oleva pormestari kutsuu ne rohkeasti kylään ja ovat kuulemma heti paikallisia...

Liittovaltio... noh, USA:ssa on liittovaltio ja siellähän jotkut osavaltiot haluavat jo oman valtion. Eikä USA:ssakaan osavaltiot kauheasti monietnisiä ole, kun se on jakaantunut tiettyihin paikkoihin.

Aimo Räkä:

--- Lainaus käyttäjältä: Punski - 12.07.2017, 23:06:17 ---Tuo, että halutaan halpaa työvoimaa ja polkea työehtoja kuulostaa ihan ok, eli halutaan tehdä EU.sta vähän sama asian kuin Aasian (Kiina), mutta ongelma onkin siinä, että mitäpä jos nämä tajuavat, että heitä käytetään orjatyövoimana, niin silloin nämä suunnitelmat eivät toimi. Länsimaalaiset ovat sen verran viisastuneet mm. AY-liittojen avulla, ettei orjatyövoimana haluta olla. Jos saman päätelmään kokee tulijat, niin silloin tämä suunnitelma epäonnistuu?
--- Lainaus päättyy ---
Pitää kertoa tulijoille että heistä tehdään orjia.

Make M:
Mitä ihmettä?! Että Länsi-Euroopasta löytyy vielä kansa, joka ei haluakaan tehdä itsemurhaa?

Kameleontti:

--- Lainaus käyttäjältä: Punski - 12.07.2017, 19:06:51 ---Ihan huvin vuoksi kysyn, kuka on tämän "väestönvaihto" jutun keksinyt? Mitä sillä "väestönvaihdolla" saavuttaisiin Euroopassa? Usein sanotaan, että korkeat päättäjät EU:sta ovat tämän takana, mutta miten ne tai joku muu päättäjä hyötyy siitä (esim. poliittisesti)?

--- Lainaus päättyy ---

Mm. YK on ehdottanut korvausmaahanmuuttoa ikääntyvien maiden ratkaisuksi. Väestönvaihtoahan tuo on.


--- Lainaus ---United Nations projections indicate that over the next 50 years, the populations of virtually all countries of Europe as well as Japan will face population decline and population ageing. The new challenges of declining and ageing populations will require comprehensive reassessments of many established policies and programmes, including those relating to international migration.

Focusing on these two striking and critical population trends, the report considers replacement migration for eight low-fertility countries (France, Germany, Italy, Japan, Republic of Korea, Russian Federation, United Kingdom and United States) and two regions (Europe and the European Union). Replacement migration refers to the international migration that a country would need to offset population decline and population ageing resulting from low fertility and mortality rates.
--- Lainaus päättyy ---

http://www.un.org/esa/population/publications/migration/migration.htm

Kalergi täällä onkin jo mainittu ja itse kirjoitin juuri muualle

https://hommaforum.org/index.php/topic,121802.msg2683755.html#msg2683755

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta