HOMMAN KIRJASTO > Tilastot, tutkimukset, gallupit ja talousluvut

Kysely: Suurin osa italialaisista vastustaa väestönvaihtoa

<< < (2/4) > >>

Outo olio:

--- Lainaus ---The ruling Democratic Party (PD) say that passing the long-awaited ius soli (meaning ‘law of the soil’ in Latin) bill, which would make it much easier for second generation immigrants to gain citizenship, would send an important message that “migrants are an integrated part of society”.
--- Lainaus päättyy ---

"Tule Italiaan, täällä lapsesi saavat EU-passin." Ja millähän tavalla tämä vaikuttaisi tulijamääriin? Ei ainakaan vähentävästi. Sekin ero olisi, että myös nuoria naisia alkaisi tulla, mutta ei sekään olisi hyvä asia.

Punski:

--- Lainaus käyttäjältä: Eisernes Kreuz - 12.07.2017, 15:00:30 ---Puheisiin väestönvaihdosta Euroopassa on tosiaan ollut tapana suhtautua lähinnä huvittuneesti naureskellen. Mutta kun kantaväestön lisääntyminen jatkuvasti hiipuu ja samalla Eurooppaan vyöryy ennennäkemättömän suuria siirtolaismassoja Afrikasta ja Lähi-idästä, ja kun nuo siirtolaiset vieläpä lisääntyvät huomattavasti kantaväestöä aktiivisemmin tänne päästyään, ei ajatus enää olekaan niin naurettava.

Demografiset muutokset eivät ole yhden tai kahden vuoden asioita, joten ilmiötä on tarkasteltava todella pitkällä aikavälillä. Pitäisi puhua vuosikymmenistä ja -sadoista. Nykyinen kehityssuunta vaikuttaa joka tapauksessa erittäin huolestuttavalta eurooppalaisten kansojen ja kulttuurien kannalta. EU:n poliittinen eliitti ja sitä tukeva ja länsimaista kulttuuripiiriä vihaava suvaitsevaisto on tietysti kehityksestä kovasti mielissään.

--- Lainaus päättyy ---

Ihan huvin vuoksi kysyn, kuka on tämän "väestönvaihto" jutun keksinyt? Mitä sillä "väestönvaihdolla" saavuttaisiin Euroopassa? Usein sanotaan, että korkeat päättäjät EU:sta ovat tämän takana, mutta miten ne tai joku muu päättäjä hyötyy siitä (esim. poliittisesti)?

siviilitarkkailija:
Kun halutaan muuttaa radikaalisti politiikkaa, mm verotusoikeuden varastamiseksi kansallisvaltioilta liittovaltiolle, edustuksellinen demokratia on tähän liian hidas joten tarvitaan vauhdittaja.

Sota perinteisesti voi toimia jopa liittovaltion tarpeita vastaan kun kansakunta joutuu yhdistymään ja muistamaan arvonsa. Holtittomasti maahantuotettu ihmismassa, kansainvaelluksen voimalla hävittää altaan kaiken. Häviää lait (mm etno lähiöissä) , ihmisarvo (mm jakamattomasta ihmisarvosta paasaava suvakki hymyssäsuin voi tappaa rasistiksi leimatun) ja omaisuuden suoja (kiinteistöjen ja maaomaisuuden haltuunotto).

Fariseusmaisesti eu kertoo korjaavansa Schengen-helvetillä itse aikaansaamansa väestön massaliikunnat. Mikä on samanlainen valhe kuin mm EMU:ssä väitetty jokainen-vastaa-itse-veloistaan hokema. Eli siis poliittinen valhe. Käytännössä eu:n ylin virkajohto on saanut tilaisuuden eurooppalaisen ihmisen ja hänen oikeuksiensa tuhoamiseen verotushallintonsa saamiseksi. Mamut ovat väline. Ihmisväline hirviöhallinnolle.

ps. Yksilöinä eu virkahenkilöt voivat olla vaikka miten mukavia. Yhteisössä pelaa kuitenkin julmuuden ja liittovaltion tavoitteet.

Aimo Räkä:
Juncker viinilasinsa takana ihmettelee suu mutrussa mitä ne Italian hallintoalamaiset siellä niskoittelevat.

Elemosina:
Hyvin nuivaa, hyvin nuivaa, jopa äärinuivaa tuon kyselyn perusteella ovat italialaiset.

Kyselyssä tosiaan kysyttiin mielipidettä uudesta ehdotelmasta että kansalaisuuden saisi Italiassa syntyvä lapsi. 63 prossaa vastusti.
Ja sitten kysyttiin josko syntymän kautta kansalaisuuden saaneen lapsen vanhemmille annettaisiin helpommin kansalaisuus, sitä vastusti 86,4 prosenttia

Enkunkielisessä uutisessa löytyy jo olennaisimmat osat.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta