HOMMAN POLIITTINEN SIIPI > Muut puolueet ja poliittiset vaikuttajat

Loikkareiden hillotolpat 2019 loppuun saakka

(1/10) > >>

Laskentanuiva:
Avaanpa tällaisen ketjun kun en löytänyt vastaavaa (modet yhdistäkööt tai heivatkoon pois jos tarpeellista).

Lyhyesti: Pidän kaikkia (puolueista riippumatta) kansanedustajia keskivertokansalaista älykkäämpinä, sosiaalisista taidoista puhumattakaan jne.

Joten tämä loikkaus ja Elon ja muiden loikkareiden kesäkuun puheet poliittisesta itsemurhasta heittävät ilmoille kysymyksen, että missä mennään..(lisäys: ennen seuraavia ek-vaaleja.)

Alla listaus loikanneista(19kpl) ja hillotolpista:

Simon Elo
Tiina Elovaara
Reijo Hongisto
Ari Jalonen
Kimmo Kivelä
Kari Kulmala
Jari Lindstöm
Maria Lohela
Anne Louhelainen
Pirkko Mattila
Lea Mäkipää
Hanna Mäntylä       28/6/17 ero eduskunnasta ja asiantuntijan pesti euroopan neuvosto
Martti Mölsä
Jussi Niinistö
Pentti Oinonen
Veera Ruoho
Vesa-Matti Saarakkala
Sampo Terho
Kaj Turunen

(aiemmin demareihin loikannut Tolppanen ei kuulu seurattavien joukkoon)
Päivitän sitä mukaa kun joku saa hillotolpan.

Edit lisäys ja muoks
28.6 19/ 1

Edit - Topic ja tehty pysyväksi

Uimakoulutettava:
Erinomaisen kiinnostava avaus ja saa varmasti uuvatit taas näkemään tai ainakin osoittamaan natseja kaikkialla! >:( :flowerhat:

Kiinnostava tapaus on vielä itse hillotolppalaisuuden isä Timo Soini. Mahdollistaako periaatteiden myynti jopa absoluuttisen alennustilan eli Eurostoliiton viran entiselle EU-kriitikolle?Uimakoulutettava:

--- Lainaus käyttäjältä: Laskentanuiva - 12.07.2017, 14:18:05 ---Lyhyesti: Pidän kaikkia (puolueista riippumatta) kansanedustajia keskivertokansalaista älykkäämpinä, sosiaalisista taidoista puhumattakaan jne.

--- Lainaus päättyy ---

Ottamatta kantaa kansanedustajien älykkyyteen ja sosiaalisiin taitoihin näkisin, että ämpäreiden omimiseen hiekkalaatikolla riittää valitettavan usein häikäilemättömyys.

Kaikkien kansalaisten toivoisi äänestävän niitä poliitikkoja, jotka argumentoivat uskottavasti edes omista lähtökohdistaan käsin. Palaneen käryn haistamiseen riittäisi nenä. Ks. esim. ruotsalais-ranskalaiset autogrillit. Uusi uljas Eurooppa matkalla kohti Monikulttuuria.

Thalion:
Vastasin aikaisemmin toiseen ketjuun parin riviuuvatin oletetuista hyötymotiiveista, mutta poistin sen viestin, koska se meni vähän ohi lainauksesta. Yritetään uudelleen tässä nimimerkki Laskentanuivan aloittamassa ketjussa.


Ensiksi yleistäen suurin osa uuvateista on syystäkin pelännyt putoavansa eduskunnasta, jos tulee uudet vaalit. Osa uuvateista on kenties aidostikin pelästynyt Perussuomalaisten uutta puheenjohtajistoa ja luulleet, että Halla-aho, Huhtasaari, Hakkarainen ja Eerola aloittavat jonkun itsetarkoituksellisen mediakohusekoilun. Ovat siis laskeneet väärin ja olettaneet, että Halla-ahon perussuomalaiset jatkavat sukeltamista gallupeissa. Tähän ryhmään kuuluvat ns. perusuuvatit, jotka eivät ole toistaiseksi saaneet merkittäviä tehtäviä uudessa viiteryhmässään. Osa heistä on myös Soinin sokeita faneja, jotka luulevat hillotolppien sijaitsevan aina siellä minne suuri johtaja, Timo, heidät kuljettaa. 

Toiseksi "hillotolppa" ei tarkoita kaikille välttämättä suurempaa taloudellista korvausta. Poliitikolle arvovalta ja tunne vallasta voivat olla yhtä vahvoja henkilökohtaisia houkuttimia kuin ministerin tai poliittisen virkanimityksen tuoma liksa. (Ja toisaalta näkyvämpi asema on myös ilmaista mainosta seuraavia eduskuntavaaleja ajatellen.)


Sitten oletuksia yksittäisten nimien kohdalta :

Simon Elo = Entiselle rivimiehelle lupaus tärkeästä ryhmäpuheenjohtajuudesta. Kuuluu nyt puolueen sisäpiiriin ja saa kokea itsensä tärkeäksi. Saa myös roolissaan enemmän mainosta tulevia vaaleja ajatellen. Näyttöjen perusteella Simon Elo on (Terhon ohella) ehkä koko porukan häikäilemättömin opportunisti ja pokerinaamainen valehtelija.

Tiina Elovaara = Motiivien suhteen vähän sama juttu kuin Elolla, saa kokea itsensä tärkeäksi. Erotuksena moneen muuhun uuvatttiin, Elovaara on myös niitä ex-persuja, jotka eivät oikeasti olisi sopineet Halla-ahon tai kenenkään muunkaan johtamiin perussuomalaisiin. Nähdäkseni Vasemmistoliitto, SDP tai Vihreät olisi hänelle ideologisesti sopivin puolue.

Jari Lindström = Ehdoton uskollisuus Soinia kohtaan ostettu jo 2015 yliampuvalla ja yksinkertaisen miehen kyvyt ylittävällä tuplaministerin viralla.

Maria Lohela = Soini esitti puhemieheksi, mikä piti nyt maksaa takaisin. Lisäksi Soinin luottoperskärpänen, Jukka Jusula, on toiminut rouva puhemiehen avustajana. Siinä kai tekijät millä Lohela houkuteltiin pois nuivien puolelta.

Pirkko Mattila = Sai jatkaa ministerivirkaansa.

Hanna Mäntylä = Sai olla hetken ministerinä ja yllä mainittu palkintovirka Euroopan neuvostosta. Diiliin kuului myös vaihdossa Torvi-Torvisen odotettu nousu uuvattien eduskuntaryhmään.

Jussi Niinistö = Soinin kakkosmies pitkältä ajalta. Sai jatkaa (sinänsä hyvin pätevästi hoidettua) ministerivirkaansa. Uran toinen huipennus oli kai siinä kun Niinistö sai johtaa käytännön valmisteluissa eduskuntaryhmän hajottamista agenttielokuvien sekä House of Cardsin tyylillä. Niinistö on täysin auktoriteetti-uskovainen Soinia kohtaan ja mennyt jokseenkin sekaisin vallasta, kun on itse sitä vihdoin saanut.

Sampo Terho = Sai jatkaa ministerivirkaansa. Lisäpalkintona tulevan uuvattipuolueen hyvin todennäköinen "puheenjohtajuus" (toisin sanoen se sama Soinille alisteinen marionettivirka, minkä hänen piti periä perussuomalaisten "johtajana".)


Itse olen yllättynyt mikäli uuvattipuolue, "Sininen Tulevaisuus", saa eduskuntavaaleissa yli kaksi kansanedustajaa läpi. 5000 kannattajakorttia ja paikka puoluerekisterissä ei sekään ole läpihuutojuttu.
 


Laskentanuiva:

--- Lainaus käyttäjältä: Thalion - 12.07.2017, 17:12:00 ---

Itse olen yllättynyt mikäli uuvattipuolue, "Sininen Tulevaisuus", saa eduskuntavaaleissa yli kaksi kansanedustajaa läpi. 5000 kannattajakorttia ja paikka puoluerekisterissä ei sekään ole läpihuutojuttu.

--- Lainaus päättyy ---

Uuvattipuolue ei saa yhtään paikkaa tulevissa ek- vaaleissa (ennusteeni).

Sen takia ketjun avasinkin, että mikä voi olla se mahdollinen motiivi tai "palkinto" omasta poliittisesta "itsemurhasta"/ uskollisuudesta Sipilälle ja Orvolle eli hallitukselle ja sen myötä AIKUISTEN OIKEASTI siitä omasta tilipussista- joka tämän manööverin seurauksena on satavarmasti katkolla seuraavissa vaaleissa.


Aika näyttää täydentyykö yo. lista ja kuinka paljon ja usein asiat ovat sitä miltä ne näyttävät.
Kaikkihan on jossittelu asteella tällä hetkellä ( paitsi H. Mäntylän virka tjms. euroopan neuvostossa)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta