Kirjoittaja Aihe: 2017-08-18 Terrori-isku Turussa - 2 kuollut, 8 loukkaantunut  (Luettu 895499 kertaa)

MiljonääriPlayboy

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 460
 • Liked: 13618
2017-08-18 Terrori-isku Turussa - 2 kuollut, 8 loukkaantunut
« Vastaus #3660 : 29.08.2017, 07:07:12 »
Terroristin passi löytyi Dortmundin kaupungin kansioista... tuurilla.
www.iltalehti.fi/kotimaa/201708292200356479_u0.shtml

Ajatelkaa kuinka onnekas sattuma, että joku italialainen kalastaja Giuseppe on löytänyt niiden kymmenien tuhansien ihmissalakuljettajien Välimereen heittämien ja siellä kelluvien passien joukosta juuri Turun terroristin passin, ja toimittanut sen Dortmundiin säilytykseen!  :flowerhat:

Oikeasti, mitä tämäkin tapaus, taas jälleen kerran, kertoo suomalaisten viranomaisten toimintakyvystä: tero valehteli nimensä, valehteli ikänsä, valehteli kansallisuutensa, valehteli taustansa, valehteli rikosrekisterinsä, valehteli matkareittinsä, valehteli matkustusasiakirjojensa kohtalon. Supoa Polpoa varoitettiin kaverista. Tulos: tervetuloa Suomeen, laitetaan peruskouluun maleksimaan teinityttöjen sekaan.  :facepalm:

e: salakuljettajat ja matkareitti lisätty
« Viimeksi muokattu: 29.08.2017, 16:09:13 kirjoittanut MiljonääriPlayboy »
PolPolle tiedoksi:
A) kaikki kirjoittamani on sarkasmia
B) Vous êtes des collaborateurs

foobar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 16 607
 • Liked: 26356
Vs: 2017-08-18 Terrori-isku Turussa - 2 kuollut, 8 loukkaantunut
« Vastaus #3661 : 29.08.2017, 07:13:28 »

http://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005343402.html

"Mechkach, 18, olikin Bouanane, 22 – Miksi turvapaikanhakija valehtelee nimensä ja kuinka moni on Suomessa ilman papereita?
Valtaosa turvapaikanhakijoista tulee maahan ilman henkilöllisyysasiakirjoja.
"

Yksi merkittävä juttu tuossa Turun puukotuksissa on siinä, että se vahvisti kaikille sen jo aikoja sitten täällä Hommassakin tiedetyn faktan, että Migrillä ja Suomen poliisilla ei ole minkäänlaista osaamista tai edes tahtoa selvittää maahan lompsivien palleroiden oikeita henkilötietoja.

Tilanne on kyllä ihan mielipuolinen. Arkijärjellä kun asiaa ajattelee, niin voisi luulla, että turvapaikanhakijan henkilöllisyys on asia numero yksi, joka selvitetään, ja vasta sen jälkeen voidaan edes harkita muiden selvittelyjen tekemistä. Kyllähän myös Eurooppa-neuvoston pj Donald Tusk (muiden muassa) on kehottanut jo syksyllä 2015 EU-maita hyödyntämään kansainvälisten sopimusten antamaa mahdollisuutta ottaa ja pitää turvapaikanhakijat säilössä sen 18 kuukautta juuri sen(kin) vuoksi, että ylivoimainen enemmistö asyylinvonkaajista tulee joko ilman papereita tai sitten (ilmeisen) väärillä papereilla. En muista, että tämmöisiä Tuskin puheita olisi suomalaismedioissa uutisoitu, vaikka muualla Euroopassa kyllä (en ainakaan pikaisella guuglettelulla löytänyt suomenkielisiä hakutuloksia). Ja eikös Etelä-Saksassa puuhattu jo viime vuonna semmoista kokonaisvaltaista "lajittelukeskusta" kaikille turviksille, joiden identiteetti on epäselvä? Hommassakin siitä oli juttua. Mitenkähän siinä kävi?

Itseänikin ihmetyttää se into jolla suomalaiset poliitikot, virkamiehet ja "intelligentsija" ovat jopa EU:n (ainakin virallisesti tukemia) tilanteen hallintakeinoja vastaan, samalla antaen ymmärtää ettei Euroopassa ole mitään yllä kuvatun tapaista käynnissä. Jälleen kerran pitää ihmetellä sitä ovatko nämä täysiä idiootteja vai tekevätkö nämä tätä kansallista myyräntyötä tarkoituksella. Aivan kuin erityisenä tavoitteena olisi nostaa maassa tapahtuvien islamististen terrori-iskujen määrää tuosta yhdestä reippaasti ylös. Se ei takuulla vie PS:ltä lisää kannatusta.

Yksi mahdollisuus olisi toki että varsinkin virkamiehet kärsivät äärimmäisestä lyhytnäköisyydestä, poliitikot groupthinkistä ja intelligentsija, no, intelligentsija vuosikymmenet koostunut yhteiskunnan tuhoa ja rappiota tavoittelevista radikaalivasureista. Nämä valtaa kontrolloivat tahot ovat saattaneet itsensä toistensa kyttäyksen vankilaan, mutta kovasti on hankala sanoa pitävätkö he itseasiassa siellä olemisesta ja omien päätöstensä lopputulemista. Joskus vaikuttaa siltä että monet itseasiassa nauttivat suomalaisten alistamisesta mielipuolisille terrori-iskuille.
"Avaruudessa kukaan ei voi kuulla moku-ulinaasi" - Rändöm

Faidros.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 25 335
 • Liked: 18878
 • Blues for Allah
Vs: 2017-08-18 Terrori-isku Turussa - 2 kuollut, 8 loukkaantunut
« Vastaus #3662 : 29.08.2017, 07:22:15 »
Ajatelkaa positiivisesti. :-* Kun 70-80% matuista tulee maahan ilman papereita, niin vain 20-30% tulee väärillä papereilla. :roll:
www.verkkouutiset.fi/kotimaa/hs_tphakijat_paperit-69430
Kun yksi ihminen kärsii harhasta, sitä sanotaan hulluudeksi. Kun monta ihmistä kärsii harhasta, sitä sanotaan uskonnoksi. -Robert M Pirsig-
Millainen luonne 2000-luvun mekaanikolla pitäisi olla,jotta hän sietäisi koneiden päälle kasattuja elektronisen hevonpaskan kerrostumia.
-Matthew B.Crawford-

Elemosina

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 528
 • Liked: 12006
 • Sosiaalisesti konstruktiivinen citysilakka
Vs: 2017-08-18 Terrori-isku Turussa - 2 kuollut, 8 loukkaantunut
« Vastaus #3663 : 29.08.2017, 07:35:00 »
Terroristin passi löytyi Dortmundin kaupungin kansioista... tuurilla.
www.iltalehti.fi/kotimaa/201708292200356479_u0.shtml
Välimeren pohjan sijaan alkaa vaikuttaa siltä että puuttuvia passeja voisi käydä kalastamassa Saksasta, Ruotsista ja muista EU-maista, joihin nämä ovat ensin etsiytyneet.

Tämä tapaus paljastaa aina vaan enemmän ja enemmän. 70-80% tulijoista on siis voinut keksaista itselleen uuden henkilöllisyyden. Osan passi on tosiaan jäänyt matkalle, siihen maahan missä on ensin turvapaikkaa haettu tai rikoksia tehty. Ja tällaisiä tapauksia noin järkky määrä.

Olenkin aiemmin täällä kirjoittanut että ovat sen näköistä porukkaa nämä näkemäni läpsyt että en todellakaan halua pimeällä kohdata. Mitä ilmeisimmin intuitioni on ollut oikeassa.

En pidätä henkeäni odottaessani mitä seuraavaksi. Uusi ja parempi löhökeskus, viihdettä ja muuta, näille onkin jo tarjolla.  >:(
Avoimilla rajoilla tuhottiin avoin yhteiskunta
EU-turistien CV http://hommaforum.org/index.php/topic,6906.msg1324730.html#msg1324730

kummastelija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 318
 • Liked: 14032
Vs: 2017-08-18 Terrori-isku Turussa - 2 kuollut, 8 loukkaantunut
« Vastaus #3664 : 29.08.2017, 07:57:05 »
Terroristin passi löytyi Dortmundin kaupungin kansioista... tuurilla.
www.iltalehti.fi/kotimaa/201708292200356479_u0.shtml

Ajatelkaa kuinka onnekas sattuma, että joku italialainen kalastaja Giuseppe on löytänyt niiden kymmenien tuhansien Välimeressä kelluvien passien joukosta juuri Turun terroristin passin, ja toimittanut sen Dortmundiin säilytykseen!  :flowerhat:

Oikeasti, mitä tämäkin tapaus, taas jälleen kerran, kertoo suomalaisten viranomaisten toimintakyvystä: tero valehteli nimensä, valehteli ikänsä, valehteli kansallisuutensa, valehteli taustansa, valehteli rikosrekisterinsä, valehteli matkustusasiakirjojensa kohtalon. Supoa varoitettiin kaverista. Tulos: tervetuloa Suomeen, laitetaan peruskouluun maleksimaan teinityttöjen sekaan.  :facepalm:

Mä ihmettelen oikeasti sitä, että mitä ihmettä poliisi vaahtoaa, ettei heillä ole riittävästi kansalaisten seurantavaltuuksia, kun tälläisenkään tutkimiseen ei riitä resursseja.

Kysyn: mitkå tapaukset ovat olleet nyt sitten tärkeämpiä seurattavia? Ehkä Kolehmainen tietää.
"Syö paskaa ja kuole pois!!" - PEN sananvapauspalkinnolla palkittu Abdirahim Hussein suomalaisnaiselle. 5.11.2015
"Hussein teki riko­sil­moi­tuksen vihapuheesta" Hussein on jakanut sosiaalisessa mediassa useita esimerkkejä siitä, miten häntä on nimitelty ja uhkailtu eri viesteissä: 18.8.2015

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 16 087
 • Liked: 22993
 • Ego sum Spartacus
Vs: 2017-08-18 Terrori-isku Turussa - 2 kuollut, 8 loukkaantunut
« Vastaus #3665 : 29.08.2017, 09:20:14 »
Lainaus
Kolumni: Kuka vahingoittaa ja kuka suojelee suomalaista naista?
Tilastollisesti arvioiden vaimollani on moninkertainen riski kuolla minun tappamanani kuin radikalisoituneen turvapaikanhakijanuorukaisen, Pertti Perämäki kirjoittaa.

Turun puukotusmurhia tutkitaan terroritekona. Viranomaisten mukaan tämän kaltainen uhrien satunnainen valinta on uutta Suomessa.

Minun on vaikea nähdä Turun tapahtumien uutuutta Hyvinkään vuoden 2012 tapahtumien jälkeen. Liikekeskuksen katolta ampunut suomalainen 19-vuotias mies tappoi kiväärin jyvälle sattumalta osuneet kaksi naista ja haavoitti vakavasti useita muita. Innoittajaksi ei tarvittu imaamia, portsarin ”ei” riitti.

Nuorukaiset tappoivat useita ihmisiä satunnaisotannalla myös Kauhavan ja Hyvinkään kouluammuskeluissa. Myyrmannin kauppakeskuksessa kotitekoinen haulipommi surmasi seitsemän ja haavoitti 164 ihmistä. Näitä suomalaisnuorten tekoja surtiin liputusten kanssa.

Jututin ulkomaalaistaustaista SPR:n vastaanottokeskuksen työstään hyllytettyä johtajaa. Hän kertoi viranomaisia pelkäävistä nuorista, joilla ei ole arjessa mitään järkevää tekemistä. Ontuva kotouttaminen on monen surun lähde.

EU:n pitäisi olla sivistysvaltioiden yhteinen päätöksentekofoorumi. Historiamme suurimmassa kansainvaelluksessa sen rivit kuitenkin hajosivat kuin varpusparvi. Päättäjät yrittävät sulkea ulkorajat, joiden taakse jääville ei jaeta myötätuntoa kummempaa.

Köyhimmille jäsenmaille jää vastuu ihmisvyörystä, pakolaiset sysätään ihmisoikeuksia ruhjovaan Turkkiin, ja Esto­nian uppoamisen kokoiset kuukausittaiset hukkumisluvut Välimerellä uutisoidaan, jos ei ole muuta kerrottavaa.

Hyvinvointivaltioilla on kiire hätistellä turvaa hakevat pois omasta maasta. Hätisteltävien kohtalosta ei ole seurantaa, ja kate turvalliseksi todettavasta maasta ei vakuuta. Tähän liittyvää surua on vaikea mitata.

Oma lukunsa ovat kristillisen vakaumuksen nimissä somessa touhuavat ihmiset, kuten Uskovaiset miehet -ryhmä. Heidän pyhässä kirjassaan anovalle annetaan ja kolkuttavalle avataan.

Kun taivas on näille enkeleille, ei tilaa jää muslimeille.

Kunnallispolitiikasta Jyväskylässä tuttu ryhmäläinen Juhani päivitti Facebookissa Pariisin yökerhoiskusta, että piru haki omansa. Että kristityllä matosella matkamiehellä maan on otsaa ottaa mandaatti sadan itselle täysin tuntemattoman ihmisen sielun tuomitsemisesta helvettiin.

Se teki minut surulliseksi. Toisaalta suvaitsemattomuus on suvaitsevaisuuden suurin haaste.

Lehden toimituksen kahvipöydässä puhuimme Turun tapauksesta, mutta myös siitä, että suomalaista arkea on parisuhdeväkivalta.

Tilastollisesti arvioiden rakkaalla vaimollani on moninkertainen riski kuolla minun tappamanani kuin radikalisoituneen turvapaikanhakijanuorukaisen. Samoin tyttärieni riski joutua raiskatuksi on paljon todennäköisempää kantasuomalaisen tekemänä kuin turvapaikanhakijan, pakolaisen tai maahanmuuttajan.

Emme kiinnitä tähän väkivaltaan samalla tavalla huomiota, kun tilastoissa nousussa olleisiin ulkomaalaistaustaisten rikoksiin. Poliisipartion viikonlopun kotikäynnit menevät suomalaisiin väkivaltaisiin koteihin.

Kahvipöydässä olleet kolme nuorta toimittajanaista pyysivät, että miehenä kirjoittaisin aiheesta kolumnin. Jos he naisena sen tekisivät, he saisivat minua enemmän sitä ihteään lukijapalautteessa.

Sekin teki minut surulliseksi.

Olen päättänyt sanoa jotain kaunista läheisilleni aina, kun riennän kotoa arkityöhön. Maailman parantamisen voin aloittaa läheltä, ja lähimmäisistä on minulle paljon iloa.

http://www.ksml.fi/kotimaa/Kolumni-Kuka-vahingoittaa-ja-kuka-suojelee-suomalaista-naista/1033459?pwbi=bb44afe20b3006f6b0a142136cfc7dd1

Jääpää

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 927
 • Liked: 1961
 • Kiljuvuorten Sumuinen Gorilla 75%
Vs: 2017-08-18 Terrori-isku Turussa - 2 kuollut, 8 loukkaantunut
« Vastaus #3666 : 29.08.2017, 09:24:35 »
....

Edit:

Jatkan vielä sen verran, että kun myös näitä laintulkintoja vedellään suoraksi omia päämääriä ajatellen (mm. hyppimällä poliisiautojen eteen ja vetoamalla perustuslakiin), niin voidaan sitä harrastaa tälläkin puolella. SPR on majoittanut näitä terroristeja, joten voidaan tehdä tällainen rikoslain "mutkat suoraksi" tulkinta:

Lainaus
Rikoslaki, 34 a luku:

4 § (26.9.2003/832)

Terroristiryhmän toiminnan edistäminen

Joka edistääkseen terroristiryhmän 1 tai 2 §:ssä tarkoitettua rikollista toimintaa taikka tietoisena siitä, että hänen toimintansa edistää sitä,

2) hankkii tai yrittää hankkia taikka luovuttaa terroristiryhmälle toimitiloja tai muita sen tarvitsemia tiloja taikka kulkuvälineitä tai muita ryhmän toiminnan kannalta erittäin tärkeitä välineitä,
SPR on ollut tietoinen siitä, että näillä teroilla on isisajatuksia ja siitä huolimatta ovat tietoisesti antaneet näille majoitustiloja käyttöön. Samanlaisella "juridiset mutkat suoriksi" ajattelulla SPR:n voidaan sanoa syyllistyneen terroristiryhmän toiminnan edistämiseen, vieläpä veronmaksajien rahoilla. Kumma kyllä tällaisia tulkintoja ei näy pääkirjoitustoimittajien teksteissä.

Lainaus
"Tässä tilanteessa, tässä yhteiskunnassa, ..elinkeinoelämä virkistyy..on h i r v e ä n tärkeätä, että näitä  asioita tuodaan e s i l l e.."
Muistin var. lain. Länsi-Suomen yli SPR johtaja Pekka Annala.

 Siis SPR johtaja Pekka Annala, joka "pyynnöstä"? on käynyt evankelioimassa matutulvan siunauksellisuudesta .
 Siis SPR:n , jonka kädet ovat kyynerpäitä myöten savessa ja v e r e s s ä tämän omimman osaamisalueensa hyvää hyvyyttä "hoidossa".
 Pekka Annala on nyt vaan yksi v..un ärsyttävä idiootti ja osuutensa ? , mutta ..no, on tästä lätisty.
 SPR on murhaajajärjestö ja johtonsa pitää asettaa täyteen vastuuseen Orvon, Sipilän, Soinin..

Tässä Kokkola ja Annalan tyylinäyte SPR -propagandasta.
 https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&t=829&v=jkaNXhQKoN4
Perustuslaki 29§
"Kansanedustaja on velvollinen toimessaan noudattamaan oikeutta ja totuutta. Hän on siinä velvollinen noudattamaan perustuslakia, eivätkä häntä sido muut määräykset."

internetsi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 138
 • Liked: 13893
Vs: 2017-08-18 Terrori-isku Turussa - 2 kuollut, 8 loukkaantunut
« Vastaus #3667 : 29.08.2017, 10:04:49 »
IS otsikoi kyllä hyvin:
Lainaus
Jokin ei täsmää – Marokon tiedusteluviranomaiset epäilevät Turun puukottajan tietoja
Kun tarkemmin miettii, niin tässä ei kyllä täsmää yhtään mikään muu kuin se, ettei teolla ole mitään tekemistä islamin kanssa.
Lohjan persut

ISO

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 303
 • Liked: 19718
 • Persuhtava keskustelija
Vs: 2017-08-18 Terrori-isku Turussa - 2 kuollut, 8 loukkaantunut
« Vastaus #3668 : 29.08.2017, 10:14:40 »
^se täsmää myös että syypäitä terrori-iskuun on kantasuomalaiset rasistit, jotka on teoillaan kiihottaneet ihanan palleron puukotuksiin.

Kaikki muu onkin sitten epäselvää, ja vaatii vielä paljon peittelyä ja valehtelua että totuus saadaan piiloon kansalaisilta.
Syyrialainen Nesrin, 20, kertoo:
Hänen mukaansa häirinnältä voi arabikulttuurissa välttyä, jos ei puhu miehille ja välttää kaikenlaista kontaktia, ”merkkien antamista”.

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 273
 • Liked: 25881
 • Easter Worshipper
Vs: 2017-08-18 Terrori-isku Turussa - 2 kuollut, 8 loukkaantunut
« Vastaus #3669 : 29.08.2017, 10:23:23 »
IS otsikoi kyllä hyvin:
Lainaus
Jokin ei täsmää – Marokon tiedusteluviranomaiset epäilevät Turun puukottajan tietoja
Kun tarkemmin miettii, niin tässä ei kyllä täsmää yhtään mikään muu kuin se, ettei teolla ole mitään tekemistä islamin kanssa.

Se tässä vielä olisikin kukkana kakun päällä, kun Dortmundista löytynyt passi osoittautuisi väärennökseksi.

-i-
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

koodari-inssi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 670
 • Liked: 1324
 • Kaupan ulkopuolinen osapuoli maksaa laskun.
Vs: 2017-08-18 Terrori-isku Turussa - 2 kuollut, 8 loukkaantunut
« Vastaus #3670 : 29.08.2017, 10:42:34 »
Se tässä vielä olisikin kukkana kakun päällä, kun Dortmundista löytynyt passi osoittautuisi väärennökseksi.

-i-
Tsot tsot. Tänne tulevien motiivien, iän ja henkilöllisyyden kyseenalaistaminen on rasismia!

Näinhän meille ovat Orpo,Li Anderson ja kumppanit kertoneet. Lehdistö voisi näistäkin kommenteista asianosaisia muistutella samaan tapaan kuin Halla-ahon kohdalla muistutetaan uskonrauhanrikkomistuomiosta. Ei vaan sovi narratiiviin.

Veikkaan kyllä, että passi on väärennös. Miksi se olisi aito? Juuri mikään todennäköisyys ei ole sen puolella. Puukottajahan ei ole mistään identiteettiinsä liittyvästä asiasta puhunut totta. Itse asiassa herran uskontohan kehottaa valehtelemaan, jos siitä on hänelle hyötyä.
The hardest thing to explain is the glaringly evident which everybody has decided not to see. - Ayn Rand

Leijona78

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 6 141
 • Liked: 5986
 • Nuiva suomenruotsalainen. En ikniä typtoa.
Vs: 2017-08-18 Terrori-isku Turussa - 2 kuollut, 8 loukkaantunut
« Vastaus #3671 : 29.08.2017, 10:45:15 »
Se tässä vielä olisikin kukkana kakun päällä, kun Dortmundista löytynyt passi osoittautuisi väärennökseksi.

-i-

Todennäköisesti käy niin. Se on taas hyvä muistutus siitä että passit, vaikka sellainen tulijalta löytyisikin, ovat usein väärennettyjä. Muistanette kun hollantilainen toimittaja tilasi vuonna 2015 parilla sadalla dollarilla 'aidon syyrialaisen passin', mutta hollannin pääministerin kuvalla ja nimellä varustettuna, syyrialaiselta viranomaiselta. Tässä voi olla ihan samasta jutusta kyse.

"Jokainen ihminen jolla on järkeä päässä on jollain tapaa maahanmuuttokriittinen. Eihän kukaan halua avata niitä rajoja kaikille missään tapauksessa" -Umayya Abu-Hanna

"Liberaalin demokratian olisi uskallettava vetää rajat omalle suvaitsevaisuudelleen" - Markku Jokisipilä

Mr.Reese

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 937
 • Liked: 10424
 • Anyone?
Vs: 2017-08-18 Terrori-isku Turussa - 2 kuollut, 8 loukkaantunut
« Vastaus #3672 : 29.08.2017, 10:57:35 »
Se tässä vielä olisikin kukkana kakun päällä, kun Dortmundista löytynyt passi osoittautuisi väärennökseksi.

-i-
Tätä epäilin jo aiemmin. Passi on ostettu 50 dollarilla Casablancan torilta. Heppu näyttää edelleen enemmän 30v kuin 20v.
"Heille kun sanoo disko disko, niin he ovat silleen, että mennään.” - Tiia Nohynek

"Yleensä vauvat ja mummot on parhaita mielenosoittajia, koska luovat kuin itsestään turvallista tilaa." - Marjaana Toiviainen

Kim Evil-666

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 11 202
 • Liked: 49590
 • Saatanalliset Säkeet Tervetuloa!
Vs: 2017-08-18 Terrori-isku Turussa - 2 kuollut, 8 loukkaantunut
« Vastaus #3673 : 29.08.2017, 11:20:21 »
Lainaus
Tilastollisesti arvioiden vaimollani on moninkertainen riski kuolla minun tappamanani kuin radikalisoituneen turvapaikanhakijanuorukaisen, Pertti Perämäki kirjoittaa.

Näillä Perämäen Perteillä ja kaltaisillaan, ei ole kykyä hahmottaa tulevaisuutta omaa seisovaa hetkeään pidemmälle.

Jokunen aika taaksepäin, moni olisi varmasti lausunut myös, että terrori-isku Suomessa on epätodennäköisempää kuin.....tosin tämä aika on jo kauan sitten taakse jäänyt.

Me olemme jo pitkään olleet Ruotsin tiellä. Sanoisiko Pertti, että Ruotsissa on tod.näköisempää tulla raiskatuksi, tai tapetuksi aviomiehen, kuin matun taholta. Pertin pitäisi nähdä iso kuva, jota hän ei kykene näkemään. Tuo kuva kertoo sellaisesta tulevaisuudesta, joka tulee lyömään Perttiäkin kovasti vasten kasvoja, kun matkustetaan ajassa hieman eteenpäin.

Pertin vuodatus on suomalaisia ihmisiä halveksiva. Hänen ajatusmaailmansa on suomalaisille vaarallinen. Irtisanoudun jyrkästi näistä Perttien ajatusmaailmoista. Toivottavasti Pertti joskus oppii muun, kuin omakohtaisen kokemuksen kautta, mitä on Eurostoliittolainen monikulttuurisuus kaikessa karmeudessaan.

Sävytteisviritteinen ja erittäin Nuiva!
Pohjoinen Perkele! Arktisen alueen Eko-Mörökölli!
Ethnos Nation!

"islam on kallon ajettelukeskukset tyhjentävä lobotomia." - Veikko

Aksiooma

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 297
 • Liked: 11575
 • Arvokonservatiivi ja 2000 luvun fennomaani
Vs: 2017-08-18 Terrori-isku Turussa - 2 kuollut, 8 loukkaantunut
« Vastaus #3674 : 29.08.2017, 11:31:07 »
http://www.ksml.fi/kotimaa/Kolumni-Kuka-vahingoittaa-ja-kuka-suojelee-suomalaista-naista/1033459?pwbi=bb44afe20b3006f6b0a142136cfc7dd1

Kolumni perustuu ajatukseen, että tappavathan suomalaisetkin [naisia] ja parisuhdeväkivalta. Vaikea vain ymmärtää, miten esimerkiksi Hyvinkään ampuja liittyy marokkolaiseen terroristiin? Jos meillä on kotimaista terrorismia ja parisuhdeväkivaltaa, niin mitä niillä on tekemistä Turun terroristi-iskun kanssa? Osaisiko joku selventää? Kiitos.
Pahimmat vihollisemme ovat omassa keskuudessamme ne, jotka itsekkäistä syistä ovat valmiit uhraamaan kansakunnan elinedut ja ne, jotka jatkuvasti ja toistuvasti julistavat totuutena sitä, minkä tietävät valheeksi. -Risto Ryti

Jordan Peterson: Postmodernism - How and why it must be fought https://youtu.be/Cf2nqmQIf

P

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 525
 • Liked: 9476
Vs: 2017-08-18 Terrori-isku Turussa - 2 kuollut, 8 loukkaantunut
« Vastaus #3675 : 29.08.2017, 11:36:40 »
http://www.ksml.fi/kotimaa/Kolumni-Kuka-vahingoittaa-ja-kuka-suojelee-suomalaista-naista/1033459?pwbi=bb44afe20b3006f6b0a142136cfc7dd1

Kolumni perustuu ajatukseen, että tappavathan suomalaisetkin [naisia] ja parisuhdeväkivalta. Vaikea vain ymmärtää, miten esimerkiksi Hyvinkään ampuja liittyy marokkolaiseen terroristiin? Jos meillä on kotimaista terrorismia ja parisuhdeväkivaltaa, niin mitä niillä on tekemistä Turun terroristi-iskun kanssa? Osaisiko joku selventää? Kiitos.

Relativismi on nykyisin muotia islistiterrorismin apologiassa. "Tappaahan se liikenne ja vanhuuskin"..
Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain. Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta. Siksi pidän puheita pakolaisten aiheuttamista kansantaloudellisista rasitteista melko kohtuuttomina.
- J. Suurpää, HS 21.4.1991

Jepulis

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 3 223
 • Liked: 8540
Vs: 2017-08-18 Terrori-isku Turussa - 2 kuollut, 8 loukkaantunut
« Vastaus #3676 : 29.08.2017, 11:37:12 »
Lainaus käyttäjältä: Pertti Perämäki Kolumni

Tilastollisesti arvioiden rakkaalla vaimollani on moninkertainen riski kuolla minun tappamanani
Se on totta jo siksikin, että koska olet Pertti osa ongelmaa ja vimmaisesti haluat rahdata lisää tappamisesta intoutunutta joutoväkeä maahan, niin onhan sinun vaimosi kuolema näidenkin käsissä sinun omaa syytäsi. Jos vielä itsekin katsot olevasi tässä mielessä riskitekijä, voi vain toivoa hänen tekevän pikaiset johtopäätökset.

Lainaus käyttäjältä: Pertti P., suvakki
Näitä suomalaisnuorten tekoja surtiin liputusten kanssa.
Niin surtiin. Teot tuomittiin ankarasti yhteisömme taholta kaikin mahdollisin tavoin. Papit rukoili uhrien puolesta, eikä piilotellut tekijöitä asunnoissaan.

Islamistit eivät sure koko yhteisönä vaan mm. ylistävät allahia onnistuneen iskun jälkeen. Jokaisen iskun jälkeen islamilaisiin toreihin ja FB-ryhmiin ilmaantuu voitonjuhlijoita, ihan kuten 9/11 iskun jälkeen ilmaantui länsimaiden lippuja polttelevia laajoja mielenilmaisuita sekä valtavaa kannustusta tekijöille. Samaa kannustusta ei koskaan ikinä ole tapahtunut kouluiskuihin liittyen kulttuurissamme. Päinvastoin.

Myöskään kouluiskijöitä ei ole ilmaantunut nuolemaan ja ymmärtämään kirkon päämiehet, suvakkien armeija ja koko poliittinen koneisto PS:ää lukuunottamatta. Meidän kulttuurissamme tämmöinen alhainen väkivalta kun ei vaan ole saanut minkäänlaista sädekehää, toki siis ennen teidän suvakkien aikoja. Nythän te suvakkiväki puuhaatte jo erilaisia tukimuotoja "sodasta palaaville" terroristeille.

Lainaus käyttäjältä: Pertti P. suvakki
suomalainen 19-vuotias mies tappoi kiväärin jyvälle sattumalta osuneet
Oletko itse käynyt peruskoulun? Hyvä. Otetaanpa jatkoopinnot ja pientä kertausta alakoulusta.

Ensin pohjalle filosofinen tehtävä. Keiden toiminnan seuraus isku on mieluummin:
a.) Niiden jotka kaikin demokratian keinoin varoittivat iskijästä ja toivoivat ettei iskijää oteta maahan?
b.) Sinun ja kavereidesi, jotka kaikin mahdollisin keinoin yrittivät estää varoittelun ja haalivat maahan maksimaalisen määrän tappajia?

Yksi laji johon olisi ollut suotavaa tutustua on prosenttilasku. Laskutehtävät menevät tähän tapaan. Jos meillä on nyt yksi 19 vuotiaan surmateko ja päätät muiden suvakkikavereidesi kanssa ottaa maahamme samaan tekoon syyllistyvän toisen tekijä, niin...

a.) Montako prosenttia teot lisääntyivät kun aiemmin tekoja oli yksi ja nyt sinun toimestasi niitä on jo kaksi?

b.) Montako prosenttia teot lisääntyisivät jos sinä ja suvaitsevat kaverisi ymmärtäisitte matematiikkaa kuten me muut suomalaiset?   
Vihapuhe on parempi kuin lässytetty valhe.

Ulvokki

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 543
 • Liked: 2560
 • Miedosti resonoiva kottarainen.
Vs: 2017-08-18 Terrori-isku Turussa - 2 kuollut, 8 loukkaantunut
« Vastaus #3677 : 29.08.2017, 11:44:17 »
Jokainen joka on juopon ja väkivaltaisen mniehen kanssa tietää olevansa juopon ja väkivaltaisen miehen kanssa, syyt siihen vierelle jäämiseen ovat sitten henkilökohtaiset.
Mutta jos kävelen Turun torin poikki ja kurkkuni viilletään auki en henkilökohtaisesti kykene asiaan vaikuttamaan. En voi edes yhteiskunnallisella tasolla vaikuttaa tuomalla pullaa ja ymmärrystä sekä vaatimalla potentiaalisien tekijöiden parempaa huomioon ottamista, koska tekijän motiivit ovat sellaisissa fanaattisesti uskonnollisissa ja poliittisissa taustoissa joita en edes pysty hahmottamaan.

Eisernes Kreuz

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 029
 • Liked: 24926
 • Paalutetaan sananvapaus!
Vs: 2017-08-18 Terrori-isku Turussa - 2 kuollut, 8 loukkaantunut
« Vastaus #3678 : 29.08.2017, 11:51:24 »
Kolumni perustuu ajatukseen, että tappavathan suomalaisetkin [naisia] ja parisuhdeväkivalta. Vaikea vain ymmärtää, miten esimerkiksi Hyvinkään ampuja liittyy marokkolaiseen terroristiin? Jos meillä on kotimaista terrorismia ja parisuhdeväkivaltaa, niin mitä niillä on tekemistä Turun terroristi-iskun kanssa? Osaisiko joku selventää? Kiitos.

Han-argumentin ajatus on kai pohjimmiltaan se, että kyllä tähän maahan mahtuu vaikka islamilaista terrorismia ja muuta matujen mukanaan tuomaa keppostelua, koska on-han meillä ongelmia jo omasta takaakin.

Ilmeisesti vain silloin olisi oikeus olla kehityksestä huolissaan, jos eläisimme maassa, jossa ei ole koskaan esiintynyt minkäänlaista rikollisuutta tai väkivaltaa.

Han-argumentti on keskeinen työkalu rakennettaessa uutta normaalia. Siinä ei ole mitään järkeä, mutta eipä tässä Suomen maahanmuuttopolitiikassa ole sitä muutenkaan, joten näillä mennään.
There is freedom of speech, but I cannot guarantee freedom after speech.
- Idi Amin, diktaattori

RP

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 378
 • Liked: 9297
Vs: 2017-08-18 Terrori-isku Turussa - 2 kuollut, 8 loukkaantunut
« Vastaus #3679 : 29.08.2017, 12:00:14 »
Se tässä vielä olisikin kukkana kakun päällä, kun Dortmundista löytynyt passi osoittautuisi väärennökseksi.

Minusta passin aitous tai epäaitous on melko vähäarvoinen sivuseikka, kun sitä ei tänne tulemiseen kuitenkaan tarvita. Hienoa eurooppalaista yhteistyötä kuitenkin kuvaa, että mies on voinut jättää niin rikosrekisterin kuin ilmeisesti ainakin aidon oloisen passin Saksaan yhdessä nämä häneen sitovien sormenjälkien kanssa, mutta tarvitaan kaksi murhaa, että tieto saadaan sirrtymään tännekin.
 
"Iloitsen Turkin yrityksestä yhdistää modernisaatio ja islam."
http://www.ulkopolitiikka.fi/article/523/martin_scheinin_periaatteen_mies/

internetsi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 138
 • Liked: 13893
Vs: 2017-08-18 Terrori-isku Turussa - 2 kuollut, 8 loukkaantunut
« Vastaus #3680 : 29.08.2017, 12:16:58 »
Se tässä vielä olisikin kukkana kakun päällä, kun Dortmundista löytynyt passi osoittautuisi väärennökseksi.

Minusta passin aitous tai epäaitous on melko vähäarvoinen sivuseikka, kun sitä ei tänne tulemiseen kuitenkaan tarvita. Hienoa eurooppalaista yhteistyötä kuitenkin kuvaa, että mies on voinut jättää niin rikosrekisterin kuin ilmeisesti ainakin aidon oloisen passin Saksaan yhdessä nämä häneen sitovien sormenjälkien kanssa, mutta tarvitaan kaksi murhaa, että tieto saadaan sirrtymään tännekin.
Nythän 100 miliisiä selvittää tämän mikälienimisen teron tekemisiä ja niistä osa varmaan nimeä. On otettu yhteyttä Europoliin ja Marokon viranomaisiin, saksalaisiin ja ties mihin. Mutta jo pelkän nimen selvittämisessä menee tuolta porukalta ainakin kaksi viikkoa ellei enemmänkin, niin millä ihmeellä sitten Migrin yksi virkailija selvittää niiden muiden 32 499 nimet? Silloin ei ole sataa miliisiä käytössä.
Lohjan persut

Rokka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 086
 • Liked: 2600
Vs: 2017-08-18 Terrori-isku Turussa - 2 kuollut, 8 loukkaantunut
« Vastaus #3681 : 29.08.2017, 12:19:20 »
http://www.ksml.fi/kotimaa/Kolumni-Kuka-vahingoittaa-ja-kuka-suojelee-suomalaista-naista/1033459?pwbi=bb44afe20b3006f6b0a142136cfc7dd1

Kolumni perustuu ajatukseen, että tappavathan suomalaisetkin [naisia] ja parisuhdeväkivalta. Vaikea vain ymmärtää, miten esimerkiksi Hyvinkään ampuja liittyy marokkolaiseen terroristiin? Jos meillä on kotimaista terrorismia ja parisuhdeväkivaltaa, niin mitä niillä on tekemistä Turun terroristi-iskun kanssa? Osaisiko joku selventää? Kiitos.

Relativismi on nykyisin muotia islistiterrorismin apologiassa. "Tappaahan se liikenne ja vanhuuskin"..

Menisiköhän poliisille läpi turvavyöratsiassa selitys vyön käyttämättömyyteen: "tappaahan islamistiterroristitkin torilla"...

Aksiooma

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 297
 • Liked: 11575
 • Arvokonservatiivi ja 2000 luvun fennomaani
Vs: 2017-08-18 Terrori-isku Turussa - 2 kuollut, 8 loukkaantunut
« Vastaus #3682 : 29.08.2017, 12:32:13 »
Han-argumentti on keskeinen työkalu rakennettaessa uutta normaalia. Siinä ei ole mitään järkeä, mutta eipä tässä Suomen maahanmuuttopolitiikassa ole sitä muutenkaan, joten näillä mennään.

Sen sijaan, että media haastaisi poliitikkoja esittämään ratkaisuja selviin turvapaikkajärjestelmän haasteisiin ja ongelmiin, media pyrkii luomaan mielikuvan, että islamilainen terrorismi on uusi normaali yhteiskunnassamme, minkä kanssa meidän pitää vain oppia elämään. Islamilainen terrorismi on ikään kuin luonnonvoima, mikä kulkee yli rajojen ja mille kukaan ei voi mitään, varsinkaan poliitikot ja hallitus. Tämä ei kuitenkaan ole totta. Hyvänä esimerkkinä vaikka entisen itäblokin maiden hallitusten harjoittama politiikka turvapaikkajärjestelmään liittyen.

Tätä keskustelua ja dialogia ei vain käydä julkisuudessa ja mediassa. Siitä voidaan sitten kysyä seuraava vaikea kysymys: Miksi tästä asiasta on niin vaikea keskustella?

Dialogia ei yksinkertaisesti voi edes syntyä, jos tiukennuksia täysin hallitsemattomaan tilanteeseen vaativia poliitikkoja ja kansalaisia syytetään välittömästi rasismista. Eihän rasismilla ole mitään tekemistä tämän ongelman kanssa.

Pahimmat vihollisemme ovat omassa keskuudessamme ne, jotka itsekkäistä syistä ovat valmiit uhraamaan kansakunnan elinedut ja ne, jotka jatkuvasti ja toistuvasti julistavat totuutena sitä, minkä tietävät valheeksi. -Risto Ryti

Jordan Peterson: Postmodernism - How and why it must be fought https://youtu.be/Cf2nqmQIf

l'uomo normale

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 11 099
 • Liked: 7587
 • Je suis. Sivistysporvari. Ihmisenä ja kuluttajana.
Vs: 2017-08-18 Terrori-isku Turussa - 2 kuollut, 8 loukkaantunut
« Vastaus #3683 : 29.08.2017, 12:35:32 »
http://www.ksml.fi/kotimaa/Kolumni-Kuka-vahingoittaa-ja-kuka-suojelee-suomalaista-naista/1033459?pwbi=bb44afe20b3006f6b0a142136cfc7dd1

Kolumni perustuu ajatukseen, että tappavathan suomalaisetkin [naisia] ja parisuhdeväkivalta. Vaikea vain ymmärtää, miten esimerkiksi Hyvinkään ampuja liittyy marokkolaiseen terroristiin? Jos meillä on kotimaista terrorismia ja parisuhdeväkivaltaa, niin mitä niillä on tekemistä Turun terroristi-iskun kanssa? Osaisiko joku selventää? Kiitos.

Kun maahan tuodaan lisää friikkejä, kotimaisilla friikeillä helpottaa, kun heihin ei enää jakseta niin kiinnittää huomioita, ja kotimaisen hörhöistän ahdistusteaktiot toivottavasti lievenevät. Helsingin Kallio on tulevaisuutemme tai sitten ei.
And madness and despair are a force.
Socially distancing.

internetsi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 138
 • Liked: 13893
Vs: 2017-08-18 Terrori-isku Turussa - 2 kuollut, 8 loukkaantunut
« Vastaus #3684 : 29.08.2017, 12:50:33 »
Lainaus
Migri: Tämän takia Turun iskun pääepäiltyä ei käännytetty pois Suomesta

...

Toinen Dublin-jäsenvaltio voi olla vastuussa hakemuksen käsittelystä esimerkiksi silloin, jos hakijan sormenjäljet on rekisteröity Eurodac-sormenjälkitietokantaan luvattoman jäsenvaltioiden ulkorajan ylittämisen yhteydessä tai hänen hakiessaan turvapaikkaa kyseisestä maasta.

– Vuoden 2015 poikkeuksellisen ruuhkautuneessa tilanteessa kaikki jäsenvaltiot eivät kuitenkaan ole kyenneet hakijoiden välittömään rekisteröimiseen.

Maahanmuuttoviraston mukaan tieto siitä, että henkilö on käynyt toisessa valtiossa tai kulkenut toisen valtion kautta, ei yksin riitä. Laiton oleskelu maassa on voitava todistaa, ja sen on oltava kestoltaan yli viisi kuukautta.

Jos perusteita käännyttämiselle Dublin-asetuksen nojalla ei ilmene, on Suomi vastuussa turvapaikkahakemuksen käsittelystä.

...

IS
Mikäs tämä viiden kuukauden sääntö oikein on? En ole koskaan aikaisemmin kuullut, että jos ensin tulee Kreikkaan ja on siellä neljä kuukautta, jonka jälkeen lähtee sitten lonnimaan eteenpäin, niin reitillä Kreikka-(välissä Eukkalaan kuulumaton Makedonia, ehkä Kosovo ja Serbia)-Unkari-Itävalta-Saksa-Tanska-Ruotsi reitillä voisi siis neljän kuukauden lonnimisella olla kaksi vuotta EU:n alueella discoilemassa, ennen kuin tulee Tornioon huutamaan asyyliä.

Tosin tässä tapauksessa marraskuussa 2015 häneltä on otettu sormenjäljet Ala-Saksissa. Jos hän on ollut syytteessä huhtikuussa tekemästään pahoinpitelystä, niin tuo viisi kuukautta pitäisi siis täyttyä. Eli siis Suomi on itse hölmöyttään käsitellyt tämän hakemuksen, vaikka hänet olisi voitu potkaista pellolle täältä.
Lohjan persut

Skeptikko

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 12 033
 • Liked: 15946
Vs: 2017-08-18 Terrori-isku Turussa - 2 kuollut, 8 loukkaantunut
« Vastaus #3685 : 29.08.2017, 13:10:36 »
Mikäs tämä viiden kuukauden sääntö oikein on? En ole koskaan aikaisemmin kuullut, että jos ensin tulee Kreikkaan ja on siellä neljä kuukautta, jonka jälkeen lähtee sitten lonnimaan eteenpäin, niin reitillä Kreikka-(välissä Eukkalaan kuulumaton Makedonia, ehkä Kosovo ja Serbia)-Unkari-Itävalta-Saksa-Tanska-Ruotsi reitillä voisi siis neljän kuukauden lonnimisella olla kaksi vuotta EU:n alueella discoilemassa, ennen kuin tulee Tornioon huutamaan asyyliä.

Muistelen, että joissain tilanteissa tämänkaltainen aikaraja on olemassa Dublin-asetuksessa, mutta täytyy tarkastella tarkemmin, että millaisessa. Täältä löytyy Dublin-asetus ja muutakin:

Pakolaisneuvonta ry
http://www.pakolaisneuvonta.fi/?lid=103&lang=suo

Euroopan parlamentin ja neuvoston asetus (EU) N:o 604/2013, annettu 26 päivänä kesäkuuta 2013, kolmannen maan kansalaisen tai kansalaisuudettoman henkilön johonkin jäsenvaltioon jättämän kansainvälistä suojelua koskevan hakemuksen käsittelystä vastuussa olevan jäsenvaltion määrittämisperusteiden ja -menettelyjen vahvistamisesta
http://eur-lex.europa.eu/legal-content/FI/TXT/PDF/?uri=CELEX:32013R0604&from=FI

Lainaus
13 artikla

Maahantulo ja/tai oleskelu

1. Jos tämän asetuksen 22 artiklan 3 kohdassa mainituissa kahdessa luettelossa selostettujen todisteiden tai aihetodisteiden, myös asetuksessa (EU) N:o 603/2013 tarkoitettujen tietojen, perusteella voidaan todeta, että hakija on ylittänyt jäsenvaltion rajan luvattomasti maitse, meritse tai lentoteitse kolmannesta maasta käsin, on kansainvälistä suojelua koskevan hakemuksen käsittelystä vastuussa se jäsenvaltio, johon hän on tällä tavoin tullut. Tämä vastuu päättyy 12 kuukauden kuluttua päivästä, jona luvaton rajan ylittäminen tapahtui.

2. Jos jäsenvaltion ei ollenkaan tai ei enää voida katsoa olevan tämän artiklan 1 kohdan mukaisesti vastuussa ja jos 22 artiklan 3 kohdassa mainituissa kahdessa luettelossa selostettujen todisteiden tai aihetodisteiden perusteella voidaan todeta, että hakija, joka on tullut jäsenvaltioiden alueelle luvattomasti tai jonka tuloon liittyviä olosuhteita ei voida selvittää, on ennen kansainvälistä suojelua koskevan hakemuksen jättämistä oleskellut yhtäjaksoisesti vähintään viiden kuukauden ajan jossakin jäsenvaltiossa, tämä jäsenvaltio on vastuussa kansainvälistä suojelua koskevan hakemuksen käsittelystä.

Jos hakija on asunut vähintään viiden kuukauden jaksoja useissa jäsenvaltioissa, se jäsenvaltio, jossa hän on viimeksi asunut, on vastuussa kansainvälistä suojelua koskevan hakemuksen käsittelystä.

PS, en ole ollenkaan varma, että onko Maahanmuuttovirasto tulkinnut tuota viiden kuukauden sääntöä oikein. Sehän koskee tilanteita, joissa artiklan 1 kohdan mukaan ei enää (tai ollenkaan - mitä se sitten tarkoittaakaan) voida katsoa aiemman maan olevan vastuussa. Tällainen tilannehan olisi ilmeisesti kyseessä silloin, että migrantti olisi oleskellut Saksan ulkopuolella jo yli 12 kuukautta. Tosin voi olla, että ilmaisulla "kolmas maa" on erityismerkitys, joka sotkee kuviota.
« Viimeksi muokattu: 29.08.2017, 13:43:08 kirjoittanut Skeptikko »
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Tappivanukas

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 521
 • Liked: 4285
 • Je suis Teukan viinapää
Vs: 2017-08-18 Terrori-isku Turussa - 2 kuollut, 8 loukkaantunut
« Vastaus #3686 : 29.08.2017, 13:13:21 »
Kysymys ei kuulu "miksei karkoitettu." Siihen löytyy aina selityksiä, verukkeita ja savuverhoja, käytännön ongelmia ja kyvyttömyyttä.

Oikea kysymys kuuluu "miksi päästettiin maahan." Kuka käski, kuka kielsi, kuka pani toimeen. Täsmälleen sama kuvio kuin Moskovan juna ja Georg Ots 1990-luvulla kun Afrikka muutti Suomeen.
Juuri tulleen tiedon mukaan kotoutumisongelmat suomalaiseen yhteiskuntaan saattavat liittyä täällä vellovaan rasismiin.

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 23 385
 • Liked: 57904
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Vs: 2017-08-18 Terrori-isku Turussa - 2 kuollut, 8 loukkaantunut
« Vastaus #3687 : 29.08.2017, 13:13:45 »
Kaksi syytä epäillä -perusteella aiemmin vangittua marokkolaista (18-vuotias Ilyas Berrouh ja 28-vuotias Abdederrazak Essarioul) on vapautettu tänään eikä heitä epäillä rikoksesta. 28-vuotias oli terroristin huonetoveri Pansion vokissa.

http://www.ksml.fi/kotimaa/Vapautetun-marokkolaismiehen-asianajaja-Kansallisuus-ja-sama-huone-p%C3%A4%C3%A4ep%C3%A4illyn-kanssa-vaikutti-vangitsemiseen/1034710?pwbi=0b9cff5287cd4c3fae8d87b96e01c2e5 (29.8.2017)

Lainaus
Vapautetun marokkolaismiehen asianajaja: Kansallisuus ja sama huone pääepäillyn kanssa vaikutti vangitsemiseen

Poliisi on vapauttanut kaksi Turun joukkopuukotuksen vuoksi vangittuna ollutta miestä. Poliisi kertoo vapauttaneensa miehet tänä aamuna. Miehiä ei enää epäillä mistään rikoksesta.

– Heitä käsitellään tällä hetkellä ei enää rikoksesta epäiltyinä, vaan paremminkin todistajina. Heidän kertomustaan pyritään hyödyntämään esitutkintakokonaisuudessa, sanoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Olli Töyräs keskusrikospoliisista.

Koska miehet vapautettiin, tälle päivälle aiemmin alustavasti sovitut vangitsemisen uusintakäsittelyt peruttiin Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa.

Käräjäoikeus vangitsi viikko sitten tiistaina kaikkiaan neljä miestä epäiltyinä kahdesta terroristisessa tarkoituksessa tehdystä murhasta ja kahdeksasta yrityksestä. 18-vuotias Ilyas Berrouh ja 28-vuotias Abdederrazak Essarioul vangittiin lievemmällä eli syytä epäillä -perusteella. Poliisin olisi siis pitänyt esittää heitä vastaan lisänäyttöä viimeistään tänään, jos vangitsemista olisi haluttu jatkaa. Miehet ovat koko ajan kiistäneet syyllisyytensä.

STT kertoi vangitsemisen yhteydessä molempien miesten nimet poikkeuksellisen rikosepäilyn vuoksi. Näin ollen STT julkaisee nimet myös nyt miesten vapauduttua näiden maineen puhdistamiseksi.

"Pääepäilty oleskeli paljon muualla"

Poliisi ei avaa tarkemmin, millainen yhteys nyt vapautetuilla miehillä on ollut vielä vangittuina oleviin pääepäiltyyn ja toiseen mieheen.

– Sanotaan näin, että minä uskon, että tämä marokkolaisyhteisö Turussa tietää tai tuntee enemmän tai vähemmän toisensa. Ja sehän on se asia, mitä me pyrimme nyt selvittämään noilla lukuisilla kuulusteluillakin: ketkä kaikki ovat tunteneet tämän pääepäillyn tai toisen epäillyn ja millaisia kontakteja, puheita, yhteydenpitoja ja muuta näillä on ollut, Töyräs kertoo.

Vapautetun 28-vuotiaan miehen asianajaja Kari Ek kertoo STT:lle uskovansa, että mies otettiin kiinni siksi, koska hän oli ollut puukkoiskun pääepäillyn huonetoveri Pansion vastaanottokeskuksessa. Mies oli asianajajan mukaan määrätty asumaan pääepäillyn kanssa. Samaten pidätykseen todennäköisesti vaikutti asianajajan arvion mukaan se, että molemmat ovat syntyjään Marokosta.

– Päämieheni on kertonut, että pääepäilty kyllä asui samassa huoneessa, mutta oleskeli paljon muualla. Päämieheni katsoi, että asui huoneessa enimmäkseen itsekseen, Ek kertoi.

18-vuotiaan vapautetun miehen asianajaja puolestaan ilmoitti, ettei hän tai hänen päämiehensä anna haastattelua.

(...)
Äänestys: Etnonationalismi, kyllä vai ei? Eli kannatatko vai etkö? Käy antamassa äänesi!

https://hommaforum.org/index.php/topic,129465.0.html

koojii

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 564
 • Liked: 6002
Vs: 2017-08-18 Terrori-isku Turussa - 2 kuollut, 8 loukkaantunut
« Vastaus #3688 : 29.08.2017, 13:22:45 »


http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005344339.html   

Julkaistu: 29.8. 7:55 , Päivitetty: 29.8. 9:31

"Marokon Helsingin-suurlähetystö odottaa Suomen viranomaisilta asiakirjoja terroriepäillystä.

Marokon terrorisminvastaisen tiedusteluviraston johtaja Abdelhak Khiame kertoo IS:lle, ettei hänen virastollaan ole antaa tietoa Suomessa vangitusta miehestä.

Marokon viranomaisilla ei Khiamen mukaan ole tietoja vuonna 1994 syntyneestä Abderrahman Bouananesta tai Abderrahman Mechkahista.

Johtaja Khiame epäilee, että joko syntymävuosi, nimi tai kansallisuus ei edelleenkään ole oikein. Khiamen mukaan Marokon Helsingin-suurlähetystö odottaa Suomen viranomaisilta asiakirjoja terroriepäillystä."


TapsaT

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 380
 • Liked: 1745
Vs: 2017-08-18 Terrori-isku Turussa - 2 kuollut, 8 loukkaantunut
« Vastaus #3689 : 29.08.2017, 13:29:10 »

Tässä vielä video Turun mielenosoituksesta, missä Antifa vastamielenosoitti ja huusi "Ei natseja Turkuun, ei natseja minnekään".

VAROITUS: Aika kimeä ääni, joten laittakaa vaikka persiljat korviin, ennen katsomista.

#Myötähäpeä

 :facepalm:

Näiden ainoat argumentit taitaa olla nuo muutaman huudetut iskulauseet, ja rummunpäristys. Sikäli hämmentävää koska olen ymmärtänyt että monella heistä on yliopistotausta. Eikö sielläkään enää opeteta enää edes ajattelemaan itse. Tai ylipäätään mitään?

Tai no, ainakin sensurointia on opetettu. Tuo metelin pitämisen pääasiallinen tarkoitus tuntuu olevan se ettei sivulliset tai heidän oma porukkansa kuule mitä vastapuolella on sanottavaa. Muistuttaa kovasti entisten sosialistimaiden politiikkaa, hehän pyrkivät blokkaamaan lännen radioasemia mm. omilta kansalaisiltaan. Kovin kauas siis ei ole tultu.