Kirjoittaja Aihe: Mauri Peltokankaan (PS) video maahanmuutosta ja johtavista poliitikoista  (Luettu 10850 kertaa)

Kulttuurirealisti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 106
 • Liked: 4353
  • Profiili
Peltokangas voisi hyödyntää julkisuutta pukkaamalla videoita säännöllisesti ulos, vaikka kerran kahdessa viikossa.
"hyvää oppi tekee terroristillekin! Saattaa näköala laajentua ja suvaitsevaisuus lisääntyä!"  - Ylikomisario twiittaa
"Kaikki on rasismia tai putinismia, paitsi mokutus"

Rosebud

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 955
 • Liked: 2306
 • Minun pallero keittää maailman parasta riisiä.
  • Profiili
Mauri Peltokankaan Facebook-seinältä

Lainaus
Sain paljon viestejä videojulkaisuni jälkeen.

Haluan, että erään nuoren ääni ja huoli Suomen turvallisuustilanteesta kantautuu päättäjien korviin. (hänen oma pyyntönsä)

Seuraavassa nuoren tytön näkökulma tämän päivän Suomesta.

"Hyvä eduskunnan väki ja päättäjät!
Olen vasta 17-vuotias tyttö, miksi joudun pelkäämään omassa maassani ja näin nuorena oman henkeni puolesta? Miten on mahdollista etten voi enää kävellä yksin iltaisin kotiin ilman turvasumutetta ja pelon tunnetta.. miksi en voi tulla bussilla kotiin ilman pelon tunnetta? Miksi minua nuorempia ja vanhempia raiskataan? Minkä takia minua nuorempi tyttö sai surmansa? Miten on mahdollista että se maa mihin minä synnyin onkin tälläinen että joudun kansalaisena pelkäämään kuolemaa mitä tässä iässä ei pitäisi pelätä? Miksi valvon yöt ja mietin että miksi rajat avattiin ilman tutkintaa ihmisistä jotka sen ylittävät? Miksi joudun kokemaan ikäviä katseita,loukkaavia sanoja vaikka kuljen vaatteissa mitkä ovat ennen olleet normaaleita? Se että kesällä on kuuma ja minulla näkyy polvet hameen kanssa, tekeekö se minusta huoran jota kuulen? Minkä takia minä nuorena ihmisenä edes mietin asioita kuten rajojen avaaminen ihmisille jotka satuttavat fyysisesti ja henkisesti? Onko tämän ikäiselle normaalia katsoa jatkuvasti olan yli että hyökkääkö joku, entäs nämä ihanat ilotulitukset joita ennen rakastin? Se on muuttunut peloksi se ääni joka lähtee entäs jos jossain sittenkin räjähti? Olkaa kiltit ja vastatkaa minulle miksi minä omassa maassani joudun pelkäämään EI tämän maan kansalaisia ja niitä jotka ovat mukamas tulleet hakemaan apua täältä? Pienen ikäni aikana en ole kuullut kenenkään miehen joka on kansalainen huorittelevan minua koska minulla näkyy polvet? Olkaa kiltit ja ajatelkaa meitä nuoria ja lapsia jotka täällä asuvat! Meidän vanhemmat halusivat turvallisen paikan kasvaa ja te pilaatte sen!! Antakaa meille se lapsuus joka meille kuuluu ilman kuoleman pelkoa! Ette te voi muuttaa maailmaa sillä että otatte tänne aikuisia ihmisiä pois sodan keskeltä! Enemminkin edes autatte sitä että se sota vain laajentuu.. nämä ovat nuoren ja pienen ihmisen sanoja ja mietteitä teille toivon todella että kuuntelette, avaatte silmänne ja mietitte että miksi teidän kansalainen joutuu pelkäämään omassa maassaan!"
https://www.facebook.com/mauri.peltokangas.9/posts/747681868751930
Aika karua luettavaa.

Vanhempamme ja isovanhempamme rakensivat meille hiellä ja verellä maailman turvallisimman yhteiskunnan. Nyt yhden sukupolven aikana tätä kaikkea ollaan tuhoamassa, ehkä ollaan jo tuhottu.

En voi edes sanoin kuvailla, kuinka vastenmieliseksi koen sen, että juuri minun sukupolveni teki tämän. Itse yritin kyllä puhua ihmisille, mutta olin rasisti. Olisi pitänyt jotenkin ennustaa tämä vuosia sitten. Olisi pitänyt mennä mukaan politiikkaan. Olisi pitänyt.

Nyt on liian myöhäistä. Ei auta muu kuin äänestää kaikissa vaaleissa ja yrittää auttaa perussuomalaisten paikallistoiminnassa. Jos hyvä tuuri käy, ehkä tuon tytön lapsenlapset saavat taas kävellä rauhassa Suomen kaduilla.

Riukulehto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 125
 • Liked: 2606
 • Pallero
  • Profiili
Mauri Peltokangas tykittää täyttä asiaa jälleen kerran

Lainaus
Sykkiikö sinun "sydämesi" Suomelle?

Isänmaallisella ihmisellä on Suomen kokoinen "sydän". Se sykkii oman maan kansalle ja sen hyvinvoinnille.

Me emme koskaan voi pelastaa koko maailmaa. Telluksella vaeltaa 5,7 miljardia hätää kärsivää ihmistä. Meille jauhetaan järkyttävää jargonia siitä, kuinka Suomen täytyy auttaa muita.. kuinka olemme muka velkaa kolmansille maille heidän kurjuudestaan.

Herää kysymys mistä helvetistä me velkaa heille olemme? Itse kusevat muroihinsa rikkaassa kulttuurissaan jatkumona!

Minua ei henkilökohtaisesti enää kiinnosta pätkääkään kolmansien maiden ihmisten ongelmat... ei heitäkään kiinnosta meidän ongelmamme. Perusturvajärjestelmämme heistä osaa kiinnostaa kyllä, jopa siinä määrin, että lompsivat maapallon ympäri meille esim. hoilailemaan hämeenlinnaan.

Me emme kykene enää auttamaan ketään ulkopuolista ilman, että teemme sen velkarahalla ja leikkaamme oman maan palveluista, omilta vanhuksiltamme ja vähävaraisiltamme.

Maailman väestön rinnalla olemme kärpäsen paskan kokoinen kansa, jonka olisi järkevää pitää huoli vain ja ainoastaan omasta "perheestään" Suomalaisista.

Meidän päättäjien tehtäviin ei kuulu muiden maiden ongelmien vatvominen. Ei pätkän vertaa! Heitä ei ole sellaiseen tehtävään valittu.

Maksatko sinä veroja siksi, että afrikansarven rikkaampi väestö saa uudet jeepit? Meiltä leikatut varat ohjautuvat kaiken maailman avustusten kautta, kaikkialle muualle, kuin todellista hätää kärsivän hyväksi. Täyttä kusetusta pääosin esim. koko kehitysapu. Tämä on selvinnyt jokaiselle lukutaitoiselle jo aikaa sitten.

50 vuotta jatkunut tekopyhä paskanjauhanta auttamisesta saisi jo loppua. On keskityttävä oman valtion asioihin. Suomi kuntoon ja sitten vasta katse naapuriin. Toiselle puolen maapalloa riittää mielestäni pelkkä lämmin ajatus... kyllä siellä riittää populaa omiaan auttamaan, jos ei riitä, syyttömiä me siihen olemme.

Sinä voit tietenkin omistasi vapaasti istuttaa sen puusi jonnekin angolaan ja olla hyvä ihminen... siellä se puu sitten pelastaa maailman puolestasi... minä laitan ne varat lähemmäksi apua tarvitsevalle. Mielellään Suomalaiselle!

Onko tämä maa sinulle säilyttämisen arvoinen? Vai onko tämä maa sinulle arvoton? Annetaanko itsenäisyys pois vai pidetäänkö se?

Siinä muutama kysymys, joka olisi hyvä kysyä itseltään aika-ajoin.

Oma poliittinen linjani on: Ei ropoakaan rajan yli, ennen kuin asiat tässä maassa on kunnossa.
https://www.facebook.com/mauri.peltokangas.9/posts/764826273704156
”Väyrynen on itse tyypillinen poliitikko, joka on aina ollut valmis myymään periaatteensa, jos saa sillä valtaa. Esimerkiksi Euroopan perustuslakia hän vastusti kiihkeästi vuosikaudet, mutta ministerinä hän käänsi takkinsa täysin ja ryhtyi kannattamaan sitä.” Paavo Väyrysen ex-avustaja Johannes Alaranta 26.01.2016

Java

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 5 080
 • Liked: 4187
  • Profiili
Voiko Mauria äänestää Turussa ;) äänestäisin jos voisin..
Älä usko mitään mitä kirjoitan!

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 16 611
 • Liked: 31591
 • Ilon ja toivon admin
  • Profiili
Suomen Uutiset teki jutun Maurista. Hieno mies.

Voisi olla hyvää ainesta eduskuntavaaliehdokkaaksi Vaasan vaalipiiriin, kun on näkyvyyttä kertynyt ja mielipiteet ovat järkeviä.

https://www.suomenuutiset.fi/mauri-peltokankaan-videoilla-miljoonia-katsojia/ (3.10.2017)

Lainaus
Videoillaan miljoonayleisön tavoittava Mauri Peltokangas: Suomessa terrori-iskuja vastaan taistellaan paapomalla, selittelemällä ja voivottelemalla

Kaustislainen kuntapoliitikko Mauri Peltokangas on kohonnut koko kansan tietoisuuteen purevilla Facebook-videopätkillään, jotka yltävät samansuuruisiin katsojamääriin kuin Linnan juhlat.

Kaustislaisen Mauri Peltokankaan pian Turun puukkoiskun jälkeen Facebookiin lataama video sai hurjat 850 000 katsojaa ensimmäisten 16 tunnin aikana, ja se on nähty jo kaikkiaan yli 1,7 miljoonaa kertaa.

Miksi meitä ei uskottu?

Perussuomalaisen Peltokankaan ensireaktio Turun tragediaan oli valtava järkytys ja inhon tunne, jota pian seurasi epäusko.

– Sisältäni kumpusi huuto, että miksi meitä ei ole uskottu. Päätöksentekijöitä kohtaan heräsi valtava kritiikki, koska tämä olisi voitu estää, onhan kyseessä jo toinen tai kolmas turvapaikanhakijan suorittama henkirikos Suomessa, Peltokangas kertoo.

Ensishokin hälvettyä Peltokangas ryhtyi toimeen. Peltokankaan tyylinä on sanoa mielipiteensä ääneen ja aika lailla Suomen kielellä, ja hänen aikaisemmatkin sosiaaliseen mediaan lataamansa videot ovat saaneet satojatuhansia katsojia. Esimerkiksi hänen Suomi 100 vuotta -videotaan on katsottu yli 700 000 kertaa.

Päättäjät eivät heränneet vieläkään

Peltokangas ei voi ymmärtää, miksi Suomen päättäjät eivät ole heränneet, vaikka esimerkiksi perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho on puhunut tästä jo vuosikymmenen.

– Jussi on nostanut esiin muualta Euroopasta vastaavia tekoja, ja siitä syystä hänet on julkisuudessa leimattu joksikin, jota hän ei ole. Nyt uutisia maahantulleiden tekemistä julmista teoista kantautuu joka puolelta Suomea, eikä vieläkään kukaan tee mitään, Peltokangas sanoo.

Hyvänä esimerkkinä Peltokangas mainitsee taannoisen A-talk-ohjelman, jossa ministereitä ja muita valtioviisaita oli raahattu kansalaisten verovaroilla ylläpidettyyn mediaan tunniksi juttelemaan siitä, miten maassa oleskeleville paperittomille turvapaikanhakijoille saadaan parempi mieli ja mukavammat olot.

– Eikä ainuttakaan sanaa siitä, miten tällaiset tapaukset voitaisiin estää tulevaisuudessa, tai miten uhrien omaiset voivat. Suomen päättäjät käyttävät aikaansa keskustelemalla siitä, miten me voisimme olla paremmin hyödyksi maassamme laittomasti oleskeleville ihmisille, Peltokangas ihmettelee.

(...)

Rajavalvonta on palautettava

Suomessa terroristien iskuja vastaan on ryhdytty päättäväisesti taistelemaan paapomalla, selittelemällä, ihmettelemällä, suunnittelemalla, voivottelemalla, perustamalla erilaisia työryhmiä ja viljelemällä tyhjiä fraaseja.

Terroristi-iskuja voidaan tehokkaasti estää ainoastaan palauttamalla Suomeen normaali rajavalvonta.

(...)

Suuri kiitos uudelle puheenjohtajistolle

Peltokangas on kaustislainen kuntapoliitikko, kolmen tyttären isä ja ammatiltaan kiinteistönvälittäjä. Hän on Kaustisen perussuomalaisten sihteeri, Keski-Pohjanmaan piirin 3. varapuheenjohtaja ja Kaustisen kunnanvaltuuston 2. varapuheenjohtaja. Peltokankaalle hänen videoidensa saama suuri huomio on ollut mykistävä yllätys.

– Siitä olen kiitollinen, että olen videoideni avulla saanut heräteltyä paljon ihmisiä, jotka eivät aiemmin ole olleet poliittisesti aktiivisia. Olen saanut tuhansia palauteviestejä, joiden perusteella olen saanut aktivoitua paljon ihmisiä politiikkaan ja hakeutumaan perussuomalaisiin, Peltokangas kertoo.

Sosiaalinen media on ollut jo pitkään ja varsinkin parin viime vuoden aikana hyvinkin tehokas vaikuttamisen kanava, joka tavoittaa ihmiset helposti.

– Matkustan henkilökohtaisesti paljon kentällä ja saamani palautteen perusteella näen puolueelle äärettömän hienon tulevaisuuden. Siitä valtavan suuri kiitos ja kunnia nykyiselle puheenjohtajistolle. Nyt kaikki näkevät, että meitä johdetaan edestä, Peltokangas kiittää.
Hommaforumille kirjoittaminen - käytännön ohjeita ja vinkkejä: https://hommaforum.org/index.php/topic,123992.0.html

Kuntalaisaloite - Jyväskylän ei tule laajentaa "paperittomien" sosiaali- ja terveyspalveluita: https://www.kuntalaisaloite.fi/fi/aloite/4643

Gleb

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 501
 • Liked: 181
  • Profiili
Voi Mauri, voi Mauri. Olisi ehkä kannattanut kirjoitella Hommalla, niin olisi ehkä oppinut mitä sananvapaus on, ja mitä se ei ole. Nyt kävi sitten niin, että meni bännistä herneet nenuun ja tuli höpöteltyä eetteriin perus väärinkäsityksiä sananvapaudesta.  :facepalm:

https://www.facebook.com/mauri.peltokangas.9/videos/791058127747637/

Micke90

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 18 623
 • Liked: 13186
 • Vihapuhetta Hommalla jo vuodesta 2012.
  • Profiili
Voi Mauri, voi Mauri. Olisi ehkä kannattanut kirjoitella Hommalla, niin olisi ehkä oppinut mitä sananvapaus on, ja mitä se ei ole. Nyt kävi sitten niin, että meni bännistä herneet nenuun ja tuli höpöteltyä eetteriin perus väärinkäsityksiä sananvapaudesta.  :facepalm:

https://www.facebook.com/mauri.peltokangas.9/videos/791058127747637/

Asiaahan tuossa puhuttiin eikä mitään höpötetty.  :facepalm:
>:( >:(
   >:(

James Hirvisaari

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 575
 • Liked: 2777
 • Mutistinen debiili. Katatoninen savantti.
  • Profiili
  • Suora ja lahjomaton
Voi Mauri, voi Mauri. Olisi ehkä kannattanut kirjoitella Hommalla, niin olisi ehkä oppinut mitä sananvapaus on, ja mitä se ei ole. Nyt kävi sitten niin, että meni bännistä herneet nenuun ja tuli höpöteltyä eetteriin perus väärinkäsityksiä sananvapaudesta.  :facepalm:

https://www.facebook.com/mauri.peltokangas.9/videos/791058127747637/

Asiaahan tuossa puhuttiin eikä mitään höpötetty.  :facepalm:

Samaa mieltä, sehän oli erittäin timmiä kamaa. Ja katselukertojakin jo pitkälle yli 100 000. Suosittelen lämpimästi.
"Riittää, että kansa on sitä mieltä; muita perusteluja ei tarvita."
http://hirvisaari.fi

Punaniska

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 098
 • Liked: 5272
 • patataantumuksellinen arkkikonservatiivi pimeästä
  • Profiili
Veikkaan, että Peltokangas on PS-ehdokas ja todennäköinen läpipääsijä seuraavissa EK-vaaleissa. Toivottavasti äijä ei ala sinertämään kansanedustajaksi päästyään, kuten Saarakkala.
Well the sun don't shine where it used to
And the angels are hidin' their heads
People don't listen to their hearts anymore
Seems the good men all are dead
There ain't no right, wrong, no in between
That ain't the constitution that they wrote for me

Gleb

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 501
 • Liked: 181
  • Profiili
Voi Mauri, voi Mauri. Olisi ehkä kannattanut kirjoitella Hommalla, niin olisi ehkä oppinut mitä sananvapaus on, ja mitä se ei ole. Nyt kävi sitten niin, että meni bännistä herneet nenuun ja tuli höpöteltyä eetteriin perus väärinkäsityksiä sananvapaudesta.  :facepalm:

https://www.facebook.com/mauri.peltokangas.9/videos/791058127747637/

Asiaahan tuossa puhuttiin eikä mitään höpötetty.  :facepalm:

Niin no, jos sananvapauden totaalinen väärinymmärtäminen on sinusta asiaa, niin minkäs sille.

Gleb

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 501
 • Liked: 181
  • Profiili
Veikkaan, että Peltokangas on PS-ehdokas ja todennäköinen läpipääsijä seuraavissa EK-vaaleissa.

Uskon kanssa. Juuri oikeanlainen ote, joka vetoaa perussuomalaiseen maaperään. Perussuomalaista kenttäväkeä ja peruskannattajiahan ei myöskään haittaa, jos asiat esitetään väärin. Tunne on tärkeintä.

Micke90

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 18 623
 • Liked: 13186
 • Vihapuhetta Hommalla jo vuodesta 2012.
  • Profiili
Mitä on sananvapauden väärinymmärtäminen?  ???
>:( >:(
   >:(

Riukulehto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 125
 • Liked: 2606
 • Pallero
  • Profiili
Mauri Peltokangas kirjoittaa naamakirjassa

Lainaus
Harvoin, mutta nyt pukkaa otsaryppyä..

Millainen ihminen varastaa 26 Suomen lippua saloistaan itsenäisyyspäivänä ja polttaa ne?

Millainen ihminen polttaa ravintolayrittäjän autot, koska mielestään väärät bändit keikalla?

Millainen ihminen seisoo kadun kulmassa, huutamassa ja solvaamassa itsenäisyyspäivän juhlaa viettäviä ihmisiä?

Millainen ihminen heittelee kiviä ja kananmunia rauhallista veteraaniemme uhrauksia kunnioittavaa kulkuetta päin?

Millainen ihminen solvaa natseiksi kaikkia esim. rauhalliseen 612- kulkueeseen osallistuneita tavallisia rehtejä Suomalaisia naisia, lapsia, miehiä..

Vastaus:
sellainen ihminen, joka on usein poliisin harmi ja nykyään aina ylen, hesarin ja koko valtamedian suojelema sankari.

Milloin tämä meni tällaiseksi?

Järkyttävää huomata, että myös istuva presidentti hiljaa hyväksyy vihervasemmiston "paremman väkivallan" ... sitähän se on, koska se nykyään pääsääntöisesti taputellaan villaisella.

Alpakkagateen en ota isommin kantaa. Se oli farssi, josta Vilkkumaa voisi tehdä vaikka humpan.

Mielestäni olisi aika saada
#SUOMITAKAISIN
https://www.facebook.com/mauri.peltokangas.9/posts/794403410746442
”Väyrynen on itse tyypillinen poliitikko, joka on aina ollut valmis myymään periaatteensa, jos saa sillä valtaa. Esimerkiksi Euroopan perustuslakia hän vastusti kiihkeästi vuosikaudet, mutta ministerinä hän käänsi takkinsa täysin ja ryhtyi kannattamaan sitä.” Paavo Väyrysen ex-avustaja Johannes Alaranta 26.01.2016

no future

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 651
 • Liked: 847
  • Profiili
Tässäkö ihan oikeasti pitää selvittää, että se että joku saa bännit Facesta tai muulta alustalta, ei kosketa sananvapautta millään tavalla?
Tällä logiikallahan Hommaforum olisi pahimmanlaatuinen sananvapauden vastustaja.

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 28 463
 • Liked: 41078
  • Profiili
Tässäkö ihan oikeasti pitää selvittää, että se että joku saa bännit Facesta tai muulta alustalta, ei kosketa sananvapautta millään tavalla?
Tällä logiikallahan Hommaforum olisi pahimmanlaatuinen sananvapauden vastustaja.

Jos oikein ymmärsin, niin Gleb provoili, että bänneillä ei olisi mitään tekemistä sananvapauden kanssa, mikä on tietenkin roskaa. Parhaassa tapauksessa tarkoitus oli ehkä sanoa jotain sellaista, että se ei ole sensuuria.

Mutta sinun logiikkaasi en nyt tavoita senkään vertaa. Hommaforum on "pahimmanlaatuinen sananvapauden vastustaja", koska..?
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

no future

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 651
 • Liked: 847
  • Profiili
Tässäkö ihan oikeasti pitää selvittää, että se että joku saa bännit Facesta tai muulta alustalta, ei kosketa sananvapautta millään tavalla?
Tällä logiikallahan Hommaforum olisi pahimmanlaatuinen sananvapauden vastustaja.

Jos oikein ymmärsin, niin Gleb provoili, että bänneillä ei olisi mitään tekemistä sananvapauden kanssa, mikä on tietenkin roskaa. Parhaassa tapauksessa tarkoitus oli ehkä sanoa jotain sellaista, että se ei ole sensuuria.

Mutta sinun logiikkaasi en nyt tavoita senkään vertaa. Hommaforum on "pahimmanlaatuinen sananvapauden vastustaja", koska..?
Aivan samaa ajoin takaa kuin Glebkin, eli että yksittäisen palvelun käyttöehtojen rikkomisesta annetuilla banneilla ei ole mitään tekemistä sananvapauden kanssa.

Supernuiva

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 683
 • Liked: 2063
  • Profiili

Aivan samaa ajoin takaa kuin Glebkin, eli että yksittäisen palvelun käyttöehtojen rikkomisesta annetuilla banneilla ei ole mitään tekemistä sananvapauden kanssa.

Jos palvelu asettaa käyttöehtonsa sananvapauden vastaisiksi, eivät nuo rajoitukset ole kuitenkaan sananvapautta rajoittavia? (Syntax error!, mikä muu ajatus voisi edes olla mahdollinen?)

Kyllä ne ehdot ovat sananvapautta rajoittavia, jopa mitä tehokkaimmalla tavalla, varsinkin jos nuo palvelut tavoittavat ihmisten enemmistön ja näillä palveluilla on keskeinen sija ihmisten viestinnässä.