UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: Mitä Turun terrori-iskun jälkeen?  (Luettu 11116 kertaa)

Nanfung

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 014
 • Liked: 498
Vs: Mitä Turun terrori-iskun jälkeen?
« Vastaus #60 : 22.08.2017, 10:32:10 »
Tämä oli vasta esileikkiä. Tuhannet Ruotsin lahjoittamat sotilaskoulutuksen saaneet irakilaiset ja muut paperittomat islamistit ovat jo asettuneet asemapaikoilleen harjoittelemaan seuraavaa iskua. Seuraavan iskun ajankohta voisi olla 6.12.2017?
Suomen kielen sanoissa on pasaatituulen lempeää voimaa ja laulettuna se soi, kuin parhaiten viritetty Stradivarius.

kelloseppä

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 808
 • Liked: 2136
Vs: Mitä Turun terrori-iskun jälkeen?
« Vastaus #61 : 22.08.2017, 10:41:02 »
Ei tästä tilanteesta oikein ole ulospääsyä. Listaan muutamia ongelmakohtia:

- "Meidän perheessä äänestetään/Meidän suvussa äänestetään" -porukka - äänet lähtevät kepulle/kokoomukselle/demareille/jne. useamman sukupolven perinteellä. Tämän sakin päätöksentekoon ei pysty vaikuttamaan millään tavalla. He identifioituvat oman sosiaalisen luokkansa jäseniksi äänestämällä sitä puoluetta, mitä se ukkikin äänesti.

- Hyvesignaloijat, eli turhis-maisteriporukka ja hang-around jäsenet - ei mitään saumaa muuttaa heidän ajatteluaan. Ennen vanhaan rahvaasta erotuttiin sillä, että oli omistusasunto ja se kartano-Volvo, nyt trendaa hyvesignalointi, eli "Kuka on kaikkein suvaitsevin" saa suurimman arvostuksen, kun se yliopistokoulutettu paremmintoimeentuleva tuttukin on suvaitsevainen. Hang-arounderi ei halua olla yhtään sen huonompi, halu kuulua parempaan väkeen ajaa rationaalisen ajattelun ohitse.

- "Meidän perhe hoitaa ympäristöasiat/tasa-arvon/maahanmuuton äänestämällä" -porukka. Tätä porukkaa voidaan ohjailla - median kautta. Jos ilmastonmuutos ja feminismi lieveilmiöineen on se prioriteetti ykkönen ja maahanmuutto-ongelmat ovat "pahisten" juttuja, niin ääniä kyllä tulee, mutta väärään osoitteeseen. Eli Vihreät/Vasemmisto jne. nettoavat, PS jne. häviävät.

Ok - jos emme pysty muuttamaan tätä demokraattisella päätöksenteolla, niin mitä sitten tapahtuu, jos terrori-iskut jatkuvat?

(Tämä on nyt omaa arvausta, ei mitään hommanatsien suunnitelmaa)

Tilanne eskaloituu, eli kantaväestön se osa, joka kokee ja näkee ongelman, alkaa käyttämään ulkoparlamentaarisia keinoja ongelman selvittämiseen. Sellainen ei ole nyt esimerkiksi perjantai-lauantaiyönä nähty yksittäisen häirikön tempaus, jossa hän laittoi turkkilaisen kebabpaikan ikkunat sisään Hitler-tervehdyksiä tehden. Maissa, joissa tämä on aiemmin nähty, kuvio on seuraava:

- Kansalaiset, etenkin perheet ja suvut, joita terrorismi on koetellut, alkavat muodostaa ulkopuolisilta suljettuja aseellisia ryhmiä.
- Poliisin sisällä tapahtuu sama ilmiö, jokin harrastusporukka tms. organisaation ulkopuolella oleva ryhmä alkaa toimia kuin armeija.
- Poliisin sisältä aletaan vuotamaan tietoja ensin toimittajille, jotka ovat maahanmuuttokriittisiä, sitten militioille/poliisin sisäisille ryhmille, jotka ovat valmiita väkivaltaisiin tekoihin.
- Väkivalta, mitä tullaan näkemään, ei ole nakkikioskien ikkunoiden särkemistä. Todennäköisesti ulkopuoliset eivät tule näkemään yhtään mitään. Jossain pusikossa on vaan mies pitkän putken kanssa ja sillä putkella ei oteta valokuvia. Kohteina ovat vihollisiksi katsottujen ryhmien tärkeät henkilöt niin terrori-populaation kuin kantaväestön keskuudessa. On jopa mahdollista, että nämä salamurhat tullaan salaamaan, mikäli yhteiskunnan sairauden aste on riittävän paha. "Henkilö X sai sairaskohtauksen, Henkilö Y päätti muuttaa pois" jne palturiselityksiä. Media on silloin täysin läpimätä ja netti täysin sensuroitu (kts. Kiinan "internet").

- Lopputulos on suurin piirtein se, mitä näemme nyt Venäjällä, Kiinassa ja Persianlahden maissa. Taviksella menee ihan mukavasti, kun et vaan millään tavalla osallistu politiikkaan, jos et ole sanktioidun valtapuolueen jäsen. Öisin tapahtuu outoja asioita. Sotilassaappaiden romske kuuluu rappukäytävissä, sitten kuuluu tukahdutettuja laukauksia sekä allahu-akhbar huutoja. Terrori-iskuja tapahtuu edelleen, mutta niiden tekijät eivät saa enää oikeudenkäyntejä jos sattuvat jäämään kiinni.

Suomessa perheen, suvun ja ystäväpiirin rooli on huomattavasti heikompi, hajanaisempi ja "yhteiskunnalle ulkoistetumpi" kuin esim. Venäjällä. Tällaiset tiiviit yhdessä elämisen, tekemisen ja selviämisen verkostot tulisi Suomessa rakentaa merkittävimmiltä osiltaan uudestaan. Sellainen sosiaalis-psykologinen muutos tavallisen kansalaisen arkipäivässä ei tule tapahtumaan ilman, että nykyisen elämänmuodon materiaalinen perusta on ainakin osin jo täysin murentunut. Sitten, kun pankin asunnosta ulos heittämät perheet asettuvat toistaiseksi, siis nähtävissä olevan tulevaisuuden ikkunassa pysyvästi, jonkun sukulaisensa tai ystävänsä luokse asumaan, että tuttu mummo ruokkii naapurinkin ala-kouluikäiset lapset ja tekee läskyt heidän kanssaan ja naapurin työtön nuori mies hakee erikoistarjouksen jauhelihat kilon paketeissa pitkin päivää koko naapurostolle jne...

Vasta sitten, kun loputtomiin arjen pieniä tekoja yhteiseksi hyväksi ja ennen kaikkea lasten muodossa tulevaisuuden hyväksi muodostuu ainakin osittaiseksi normiksi suomalaisessa elämänmenossa, on mahdollista olettaa nim. toumashon hahmottelema viranomaistiedon "vastikkeeton" valuminen laajassa mitassa "aktiivisille kansalaisille". Ei ole sattuma, että pienikin maturyhmä pärjää omassa arjessaan ja turvapaikanhakuprosessissaan suomalaista viranomaiskoneistoa vastaan varsin mallikkaasti, sillä heille tällainen ulkopuolisilta suljettu ryhmätoiminta on lähtömaissaan sangen vakiintunut normi, joka joidenkin osalta on eskaloitunut sisällissotatilanteen kautta sellaisiin ulottuvuuksiin, joita suomalainen normiviranomainen ei edes hahmota - johtavista poliitikoistamme nyt puhumattakaan. Ruohonjuuritason arjen auttamisen poliittinen toiminta on nähdäkseni ainoa poliittinen keino muuttaa ajattelu- ja toimintatapaa normisuomalaisten mielissä sellaiseen suuntaan ennen kaaoksen tilan välitöntä eloonjäämisen pakkoa. Vasta sitten merkittävä osa ns."säntillisistä ja tolkun" ihmsiistä, vakavissaan mielessään kyseenlaista nykymenon syvät pohjavirrat. Sitä ennen järjestyksen, luterilaisen työn eetoksen ja korkean elintason mielikuvaa on sangen vaikea murtaa sellaisten mielissä, jotka ovat toistaiseksi säilyneet "voittajina" työpaikkojensa yt-kierroksista, saaneet lapsensa kohtuulliseen kouluun ja joiden arkipäivään etnohelvetti ei (vielä) kuulu eikä näy.

Tämä oli eräs syy, miksi väitin aiemmin tässä ketjussa uudenlaisen äänestäjien arkeen ja osaksi sitä auttamisen muodossa jalkautuvan poliittisen ryhmän olevan tulevaisuuden voittaja poliittisessa kamppailussa. Poliittisen vastustajan euro-himmeleistä, lainakorkojen manipuloinnista, kiinteistökuplasta, jne.. kumpuava materiaalinen ylivoima ja sen kautta muodostettu ja ylläpidetty valheellinen perusteiltaan keinotekoiseen taloudelliseen menestymiseen keskittyvä maailmankuva täytyy pystyä selättämään jotenkin. Sen kaatumista omaan järjettömyyteensä voidaan toki jäädä odottamaan, mutta pahoin pelkään, että siihen menee vielä vuosikymmeniä, jos lainkaan Neuvostoliiton esimerkkiä EU:n tulevaisuus noudattaa. Jos se romahtaa nopeammin, Suomessa olisikin sitten yht´äkkisesti juuri sellainen tilanne, jossa niitä "epävirallisia" turvaverkkojen verkostoja varsin kipeästi tarvittaisiin.

Yksittäiset Turun terrori-iskun kaltaiset tapahtumat luovat "säntillisille tolkun ihmisille" vain syyn kannattaa lisäresurssien myöntämistä kotouttamiseen, integraation lainsäädännöllisten esteiden purkamiseen sinönsä järkevän sääntelyn purkutalkoiden myötä ja "rasistien" sijoittamista yhä etäämälle järjestäyneestä, kansalaisistaan huoltapitävän yhteiskunnan päätöksenteosta.

edit kiriotusvihreitä ja stilisointioa
« Viimeksi muokattu: 22.08.2017, 14:03:44 kirjoittanut kelloseppä »

Eisernes Kreuz

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 100
 • Liked: 19025
 • Elämä se on kuin silkkiä vaan
Vs: Mitä Turun terrori-iskun jälkeen?
« Vastaus #62 : 22.08.2017, 11:47:18 »
Olin naiivisti ajatellut että viimeistään Suomessa tehty terroriteko saa vastuulliset poliitikit järkiintymään. Kun teosta on kulunut kaksi päivää, olen voinut vain todeta miten väärässä olinkaan. Loppusaldo ei ole mukavaa luettavaa.
Minä olin täysin varma, että mitään järkiintymistä ei tapahdu. On nimittäin nähty jo muualta Euroopasta säännönmukaisesti, että niin ei vain tapahdu. Täällä asiat menivät keskustelua myöten täsmälleen samoin kuin muuallakin, kuten menevät jatkossakin. Toinen asia, miksi en moista odottanutkaan, oli se, että minä en odota noilta poliitikoilta yhtään mitään. He ovat valheellisia ihmisiä.

Yksi asia tässä kuitenkin tulee tapahtumaan. Perussuomalaisten kannatus nousee hivenen, mutta aika vähän, koska moni katsoo nyt entistäkin tärkeämmäksi vastustaa perussuomalaisia, "ettei viha voita, etteivät terroristit voita". Äänestäjistäkin siis suuri osa on valheellisia ihmisiä. Tavallaan jopa suurin osa, koska he eivät korota tätä koko tulossa olevaa suomalaisuuden ja suomalaisen yhteiskunnan alasajoa merkittävimmäksi ehkäistäväksi asiaksi, vaan he sen sijaan jumittuvat pieniin kysymyksiin, kuten lasketaanko tai nostetaanko verotusta prosenttiyksiköllä ja leikataan yliopistoilta 50 miljoonaa vai ei. Tehdäänkö transihmisten hoidosta jokin laki tai ei.

Ja kaikkea muuta, millä ei kohta ole enää edes merkitystä, jos Suomen kansa kuolee pois. Henkisesti ja lopulta fyysisesti. Meistä tulee jotain muuta.

Synkältähän tämä tilanne tosiaan vaikuttaa, ja sitä tietysti monet meistä osasivat myös odottaa. Turun terrori-iskun käsittely julkisuudessa on edennyt tismalleen saman kaavan mukaisesti kuin kaikkialla muuallakin Euroopassa samanlaisten tapausten yhteydessä. Tapahtunutta vähätellään ja valkopestään täyttä häkää, ja huomiota yritetään kääntää "rasistien" väärien mielipiteiden tuomitsemiseen, vieläpä varsin menestyksekkäästi. Tiedotusvälineet ovat täynnä eri alojen ns. asiantuntijoita, jotka pyrkivät yhteen ääneen kiistämään, että kyseessä voisi edes teoriassa olla johonkin vaaralliseen ideologiaan perustuva terrorismi tai että meidän kannattaisi olla ilmiöstä huolissaan. "Liikenne tappaa enemmän", meitä muistutetaan.

Päättäjät eivät siis ole Suomessakaan valmiita ryhtymään mihinkään aidosti vaikuttaviin toimenpiteisiin ongelman ratkaisemiseksi. Viimeksi tasavallan presidentiltä tuli täystyrmäys rajavalvonnan tehostamiselle, eikä sen arvovaltaisempaa mielipidevaikuttajaa Suomessa olekaan kuin presidentti. Tiukempi ja realistisempi maahanmuuttopolitiikka ja turvapaikanhakijoiden käsittely on virallisen tarinan mukaan yhtä kuin vallan antaminen pelolle ja voiton luovuttaminen terroristeille - ja kukapa sellaista haluaisi tehdä, paitsi inhat rasistit, jotka ovat samalla puolella kuin ISIS ja al-Qaeda.

Kaikki on siis hyvin, business as usual, jos vain nuo kirotut rasistit vielä tukkisivat suunsa!

Meillä on käynnissä sama sivilisaation itsemurha kuin kaikkialla Länsi-Euroopassa. Ainoastaan Itä-Euroopan maissa on vielä nähtävissä järkevää, oman kansakunnan hyvinvoinnin etusijalle asettavaa politiikkaa. Ja EU:ssa toki paiskitaan hartiavoimin töitä, että myös Itä-Euroopan maat saataisiin pakotettua samalle itsetuhoiselle tielle kuin Länsi-Eurooppa.

Meidän on saatava käytännössä koko nykyinen päättäjien establishment vaihdettua. Ilman sitä mikään ei tule aidosti muuttumaan.
There is freedom of speech, but I cannot guarantee freedom after speech.
- Idi Amin, diktaattori
Hyvää oppi tekee terroristillekin!
- Jari Taponen, ylikomisario

Peruna

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 141
 • Liked: 334
Vs: Mitä Turun terrori-iskun jälkeen?
« Vastaus #63 : 22.08.2017, 11:55:38 »
Pahoittelen, en lukenu kaikki ketjun viestejä, joten jos ao. jutut on jo sanottu, anteeksi toisto.

"Mitä tämän jälkeen"?

- Lisää rahaa kotouttamiseen.
- "vihapuheeseen" puututaan tarkemmin.
- Anonyymi nettikeskustelu kiellettävä - vaatimuksia
- "Ei anneta pelolle valtaa" -> lisää ajoesteitä turuille ja toreille.
- Lisää turvatarkastuksia kantasuomalaisille
- Lisää veroja.
- Helvetisti "asiantuntijoita" kertomaan viikottain mediassa, että mikään ei liity mihinkään, yksittäistapaus, amok-juoksu, rauhan uskonto.
https://uusivaihtoehto.co/, siellä se totuus on.
Paljastetaan natsit ja rasistit: https://uusivaihtoehto.co/paljastetaan-rasistit

Lasse

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 547
 • Liked: 4895
 • Tempus edax rerum
Vs: Mitä Turun terrori-iskun jälkeen?
« Vastaus #64 : 22.08.2017, 12:01:30 »
Tämä oli vasta esileikkiä. Tuhannet Ruotsin lahjoittamat sotilaskoulutuksen saaneet irakilaiset ja muut paperittomat islamistit ovat jo asettuneet asemapaikoilleen harjoittelemaan seuraavaa iskua. Seuraavan iskun ajankohta voisi olla 6.12.2017?

Sanotaan nyt näin, että en omia lapsiani päästäisi torstaina Taiteiden Yöhön 24.8.2017.
Voi kadulla valua muutakin, kuin kusta, tällä kertaa...

Lainaus
“Taiteiden yössä hämmästellään, ihaillaan, yllätytään ja juhlitaan!”
http://www.helsinginjuhlaviikot.fi/taiteidenyo/
NOVUS ORDO HOMMARUM
Kansansuvereniteetti tarkoittaa sitä, että kansalla on rajoittamaton oikeus päättää itsenäisesti kaikista asioistaan.

https://blogit.perussuomalaiset.fi/toimi-kankaanniemi/toimi-kankaanniemen-poliittinen-blogi/

Teaparty

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 307
 • Liked: 4481
 • I will stand my ground
Vs: Mitä Turun terrori-iskun jälkeen?
« Vastaus #65 : 22.08.2017, 12:09:40 »
1. TPH:t internoidaan vastaanottokeskuksiin
2. Kotimajoitetut haetaan takaisin vastaanottokeskuksiin
3. Hylsytapaukset maastapoistokeskuksiin
4. Passintarkastukset rajanylityspaikoille, satamiin ja lentokentille
5. Maastorajat ja merialueet tehostettuun valvontaan puolustusvoimien tuella

Tuossa nuo ensimmäiset välittömät toimenpiteet, jotka kansalaisten turvallisuudesta välittävä sisäministeri olisi jo tehnyt.

Meillä on kuitenkin sellainen hallitus, että välittömät toimenpiteet olivatkin
1. Salailu
2. Hyssyttely
3. Piileskely
4. Viisastelu
5. Vittuilu

Ouel

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 263
 • Liked: 519
 • Ajattelen, siis olen nuiva.
Vs: Mitä Turun terrori-iskun jälkeen?
« Vastaus #66 : 22.08.2017, 13:20:08 »
Vähän luulen että ei mitään näiden iskujen jälkeen.

Se sama kaava, joka on ollut ulkomaiden iskujenkin jälkeen. Nyt vain tästä jankutetaan ihmisten mieliin "uutta normaalia", joka pitää vain ymmärtää ja sisäistää...että kun Euroopassa on oltu helisemässä näiden iskujen kanssa jo pitemmän aikaa, nyt on meidänkin vain ymmärrettävä että olemme osa Eurooppaa - myös pelon ilmapiirin osalta.

Kyllä mua ärsyttää, kun perjantaina iskujen jälkeen osalla minunkin kavereista alkoi olla jo melkoisen nuivia mielipiteitä: ihmeteltiin miten tää on tämmöiseksi mennyt, millaisessa maailmassa (Suomessa) lasten tulee kasvaa, ei joitakin vuosia sitten vielä tarvinnut miettiä, että uskaltaako lähteä isoihin väkijoukkoihin, ihan lampainako tämä pitää vaan kestää jne. jne. Itse ajattelin että no onhan suomalaisissa vielä järkeä tallella, alkaa silmät avautumaan jne. Mutta mitä vielä. Pari vuorokautta median "ei saa antaa pelolle valtaa" -toitotusta, ja jo oli perjantaisten nuivahkojen mielipiteiden katumusharjoitukset Facebookissa käynnissä: ne, jotka olivat uskaltaneet ihan ääneen ihmetellä, tekivät nyt julkisia katumusharjoituksiaan Facebookissa löpisemällä juurikin näitä no place for hate ja minä en pelkää ja peace and love! -juttuja.

Rasistifasistiksi leimaantumisen pelko on näissä "tolkun ja tavan ihmisissä" todella suuri. Siihen riittää, että Turun iskun jälkeen menee ja ihmettelee, että hetkinen...keitäs kaikkia ihmisiä tänne Suomeen on tullut. Ja tadaa! Ihminen säikähtää näitä omia ajatuksiaan niin paljon, että on seuraavana päivänä tehtävä selväksi että niin siis emmä mikään rasisti oo, vaikka meninkin sanomaan että nyt riittää. Rauhaa ja rakkautta kaikille vaan (ja antaa kaiken mennä kuten ennenkin).  :facepalm:

Nikolas Ojala

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 596
 • Liked: 5188
 • Aja hiljaa
  • Kirjoitelmia
Vs: Mitä Turun terrori-iskun jälkeen?
« Vastaus #67 : 22.08.2017, 14:38:12 »
Mitään myönnytyspolitiikkaa ei saa harjoittaa. Siinä käy huonosti.
Totuus ei ole vihapuhetta. Se on totuus.

Luettavaa:

Hakkapeliitta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 792
 • Liked: 3097
 • muurinrakentaja
Vs: Mitä Turun terrori-iskun jälkeen?
« Vastaus #68 : 22.08.2017, 16:05:04 »
Oletteko muuten kuulleet sen hyytävän hiljaisuuden mikä vasemmistolaisilla oppositiopuolueilla on ollut terrori-iskuun liittyen? Hallitus yrittää seminuivastella, persujen linjan tiedämme, mutta muu oppositio ei sano mitään. Syy sille on se, että käytännössä mikä tahansa kannanotto asiaan liittyeen johtaisi kannatuskatoon. Nuivistelusta hermoistuisi suvakkikannattajat ja suvaitsevaisuudesta hermostuisi tolkun väki. Varsin eriskummallinen asetelma, että maassa tapahtuu ensimmäinen jihadistinen terrori-isku ja oppositio on hiljaa.

Erityisesti SDP on mielenkiintoisessa asemassa. Voisin kuvitella heidän hieman rajoittavan unelmahöttöä tästä eteenpäin. Nyt kun kannatus on muutenkin laskussa. Toistaiseksi tosin hekin ovat olleet yhtä hiljaa kuin vihreät, vasemmistoliitto ja RKP

Uuvattien näkökulmasta tilanne on katastrofi. Ellei sitten hallituksessa nähdä persuja niin suurena uhkana, että esim. päätettäisiin ottaa laittomat säilöön, ja sitä kautta annettaisiin uuvateille poliittisia pisteitä. Rajoja ei tulla sulkemaan, se on varma. Hallituspuolueet tulevat taatusti seuraamaan perussuomalaisten gallupkehitystä tarkkaan.
« Viimeksi muokattu: 22.08.2017, 16:15:23 kirjoittanut Hakkapeliitta »
Monikulttuurisuus on aivan ihana asia. Se on yksi tärkeimmistä rikkauksista. Jotta se säilyy rikkautena, koulussa täytyy olla enemmän resursseja.

Kokoliha

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 3 568
 • Liked: 4005
 • Ei siellä maantiellä mukavaa ole
Vs: Mitä Turun terrori-iskun jälkeen?
« Vastaus #69 : 24.08.2017, 00:22:49 »
Hallitus yrittää seminuivastella, persujen linjan tiedämme, mutta muu oppositio ei sano mitään.

Niin. Mitä Turun iskun jälkeen:

- Hallitus ei tosiasiallisesti saa mitään ratkaisevaa aikaiseksi
- Niljakas, niljakkaampi, Simon Elo haukkuu persuja ja Halla-ahoa
- Median valkopesuohjelma ja muiden puolueiden persubashaus kiihtyy linkoukseen asti. Halla-aho saa navetallisen paskaa niskaansa päivittäin.
- Jo ennen kuin Soni ehtii karata palkkiohillotolpalleen, tapahtuu seuraava isku, jonka paikka ja muoto on vain arvailujen varassa.

Seuraavassa TV-haastattelussa/vastaavassa Halla-aho tai Huhtasaari voisi kysyä hyvin yksinkertaisen kysymyksen: Paljonko on tarpeeksi? Milloin riittää?
= montako uhria Suomessa 1. kuolleita 2. haavoittuneita 3. raiskattuja tarvitaan, ennen kuin mamupolitiikka muutetaan siihen asentoon, jota haittamaahanmuuttokriittiset ovat vuosia halunneet?

Ei enää minkäänlaista lässytystä, vaan nyt vihdoin tarkka nuppiluku, kiitos. Riittääkö 20 kuollutta ja 100 haavoittunutta? Vaiko 200 ja 1000?

Humanitaarinen maahanmuutto vaikuttaa olevan kuin muinainen Väli-Amerikan uskonto, jossa uhrattiin ihmisiä jumalille temppelin tasanteella. Tälle ahnaalle jumalalle mikään ei tunnu riittävän.
Oma mielikuvani uuvateista on se, että kyseessä on Suomen poliittisessa historiassa poikkeuksellisen epärehellinen ja limainen hanke. Se, mitä he ovat tehneet, tukee tätä mielikuvaa.

kelloseppä

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 808
 • Liked: 2136
Vs: Mitä Turun terrori-iskun jälkeen?
« Vastaus #70 : 22.10.2017, 19:56:40 »
Ei tästä tilanteesta oikein ole ulospääsyä. Listaan muutamia ongelmakohtia:

- "Meidän perheessä äänestetään/Meidän suvussa äänestetään" -porukka - äänet lähtevät kepulle/kokoomukselle/demareille/jne. useamman sukupolven perinteellä. Tämän sakin päätöksentekoon ei pysty vaikuttamaan millään tavalla. He identifioituvat oman sosiaalisen luokkansa jäseniksi äänestämällä sitä puoluetta, mitä se ukkikin äänesti.

- Hyvesignaloijat, eli turhis-maisteriporukka ja hang-around jäsenet - ei mitään saumaa muuttaa heidän ajatteluaan. Ennen vanhaan rahvaasta erotuttiin sillä, että oli omistusasunto ja se kartano-Volvo, nyt trendaa hyvesignalointi, eli "Kuka on kaikkein suvaitsevin" saa suurimman arvostuksen, kun se yliopistokoulutettu paremmintoimeentuleva tuttukin on suvaitsevainen. Hang-arounderi ei halua olla yhtään sen huonompi, halu kuulua parempaan väkeen ajaa rationaalisen ajattelun ohitse.

- "Meidän perhe hoitaa ympäristöasiat/tasa-arvon/maahanmuuton äänestämällä" -porukka. Tätä porukkaa voidaan ohjailla - median kautta. Jos ilmastonmuutos ja feminismi lieveilmiöineen on se prioriteetti ykkönen ja maahanmuutto-ongelmat ovat "pahisten" juttuja, niin ääniä kyllä tulee, mutta väärään osoitteeseen. Eli Vihreät/Vasemmisto jne. nettoavat, PS jne. häviävät.

Ok - jos emme pysty muuttamaan tätä demokraattisella päätöksenteolla, niin mitä sitten tapahtuu, jos terrori-iskut jatkuvat?

(Tämä on nyt omaa arvausta, ei mitään hommanatsien suunnitelmaa)

Tilanne eskaloituu, eli kantaväestön se osa, joka kokee ja näkee ongelman, alkaa käyttämään ulkoparlamentaarisia keinoja ongelman selvittämiseen. Sellainen ei ole nyt esimerkiksi perjantai-lauantaiyönä nähty yksittäisen häirikön tempaus, jossa hän laittoi turkkilaisen kebabpaikan ikkunat sisään Hitler-tervehdyksiä tehden. Maissa, joissa tämä on aiemmin nähty, kuvio on seuraava:

- Kansalaiset, etenkin perheet ja suvut, joita terrorismi on koetellut, alkavat muodostaa ulkopuolisilta suljettuja aseellisia ryhmiä.
- Poliisin sisällä tapahtuu sama ilmiö, jokin harrastusporukka tms. organisaation ulkopuolella oleva ryhmä alkaa toimia kuin armeija.
- Poliisin sisältä aletaan vuotamaan tietoja ensin toimittajille, jotka ovat maahanmuuttokriittisiä, sitten militioille/poliisin sisäisille ryhmille, jotka ovat valmiita väkivaltaisiin tekoihin.
- Väkivalta, mitä tullaan näkemään, ei ole nakkikioskien ikkunoiden särkemistä. Todennäköisesti ulkopuoliset eivät tule näkemään yhtään mitään. Jossain pusikossa on vaan mies pitkän putken kanssa ja sillä putkella ei oteta valokuvia. Kohteina ovat vihollisiksi katsottujen ryhmien tärkeät henkilöt niin terrori-populaation kuin kantaväestön keskuudessa. On jopa mahdollista, että nämä salamurhat tullaan salaamaan, mikäli yhteiskunnan sairauden aste on riittävän paha. "Henkilö X sai sairaskohtauksen, Henkilö Y päätti muuttaa pois" jne palturiselityksiä. Media on silloin täysin läpimätä ja netti täysin sensuroitu (kts. Kiinan "internet").

- Lopputulos on suurin piirtein se, mitä näemme nyt Venäjällä, Kiinassa ja Persianlahden maissa. Taviksella menee ihan mukavasti, kun et vaan millään tavalla osallistu politiikkaan, jos et ole sanktioidun valtapuolueen jäsen. Öisin tapahtuu outoja asioita. Sotilassaappaiden romske kuuluu rappukäytävissä, sitten kuuluu tukahdutettuja laukauksia sekä allahu-akhbar huutoja. Terrori-iskuja tapahtuu edelleen, mutta niiden tekijät eivät saa enää oikeudenkäyntejä jos sattuvat jäämään kiinni.

lihavointi minun

Huomasin luvanneeni kommentoida nim. toumasho:n puheenvuoroa.

Lopputulos nim. toumasho:n esittämällä skenaariolla ei todellakaan ole samaa mitä Venäjällä (Kiinasta tai Persianlahden maiden menosta en esitä väitettä). Venäjällä sekä valtio että valtiolliset viranomaiset (ei saa sekoittaa toisiinsa) myös itse toimivat nim. toumashon esiintuomien ulkopuolisilta suljettujen ryhmien hyvin kurinalaisen ja organisoidun väkivallan keinoin. Valtio ja valtiolliset viranomaiset Venäjällä toki antavat sekä tiedustelu- että jälkienpeittämistukea ko. toiminnalle; toki osana palvelusten, vastapalvelusten, vastavastapalvelusten ja jne. verkostoa.

Nim. toumasho ymmärtääkseni puhui kansalaisten ryhmistä, jotka saisivat viranomaislta samankaltaista systemaattista tukea. Tässä on mielestäni tavattoman suuri ero väkivaltaisen toiminnan johtamisen ja toiminnan sekä molempien suunnittelun kannalta.

Kansalaisryhmä ei voi saavuttaa venäläisen toimintakulttuurin valtiollisten ja viranomaisten institutionaalista asemaa saamatta poliittista ja taloudellista hegemoniaa tietyllä alueella, ts. olematta klassisen mafiajärjestön kaltainen omaa fyysistä aluetta kaikkialla eri tavoin piilossa hallitseva organisaatio, joka on iskostunut niin syvälle ko. populaation mieliin ja käytännln toimiin, että yksittäinen tehokas poliisioperaatio ei murra lainkaan sen paikallista valtaa. En kuitenkaan uskonut nim. toumasho:n tarkoittaneen tällaistäkään.

Toki yksittäiset viranomaistehtävissä työskentelvät henkilöt voivat yksittäistapauksissa satunnaisesti auttaa väkivaltaisia kansalaisjärjestöjä sekä viranomais/tiedustelutiedon jakamisessa ja jälkien peittelyssä. Mutta se, että viranomaistaho peittäisi sellaista tapahtuneen eikä saattaisi syyllisiä virkamiehiä virkarikoksesta varsin näyttävin menoin edesvastuuseen, vaatisi ko. kansalaisjärjestöltä todella kovaa kulissientakaista otetta esim. poliisijohdosta ja poliisin sisäisestä tutkinnasta - poliitikoista nyt puhumattakaan. Jonkin polisikomentajan henkilökohtainen kosto esim. oman tyttären kohtaamasta maturaiskauksesta ei todellakaan ylitä institutionalistumisen kynnystä, vaikka kuinka hän käyttäisi erittäin arveluttavia keinoja esim. poliisiorganisaation sisällä toimiensa peittämiseen.

Toivon, että pystyin tuomaan esiin tarkoittamani eron Venäjän menoon, joka on yhdistelmä vaikka minkälaisista, varsin vaihtelevalla tasolla institutionalistuneiden eturyhmien keskinäisestä kilpailusta ja yhteiselosta. Useimmat eturyhmät ovat useimmiten enemmän tai vähemmän epäsuorasti sulautuneet eri valtiollisten organisaatioiden sisälle, päälle, alle ja rinnalle ja monien valtiollisten organisaatioiden toiminta vähintään vaikeutuisi tavattomasti, ellei jopa täysin pysähtyisi, jos toimittaisiin vain yksiselitteisesti viranomaisten ohjesääntöjen ja lainsäädännön mukaan ilman monekirjavien tausta-, peite- tai rinnakkaisorganisaatioiden toimintatapojen säännnöstöä.

duc

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 2 292
 • Liked: 4851
 • Tecumseh
Vs: Mitä Turun terrori-iskun jälkeen?
« Vastaus #71 : 22.10.2017, 20:53:35 »
- -
Rasistifasistiksi leimaantumisen pelko on näissä "tolkun ja tavan ihmisissä" todella suuri. - -
Näin on. Siksi (valta)median rooli kansalaisten mielipiteiden muokkaajana on häpeällinen. Tämä on eräänlaista nykyajan toisinajattejoiden (noita)vainoa, jossa oleellista on oikea mielipide ei niiden perusteet. Harva jaksaa analysoida, miksi ajattelee niin kuin ajattelee, vaan valtamedian aivopesu menee läpi painostuksen kera.

Minun käsitykseni on, että tulevaisuus on yhä turvattomampi. Mamut ja kantikset jengiytyvät yhä enemmän. Suomalaiset eriytyvät toisistaan yhä enemmän. Maassamme asuu yhä enemmän ihmisiä, joita kantikset eivät tunne eivätkä ymmärrä. Muslimien harjoittama toisuskoisten terrori nähdään yhä käsittämättömämpänä. Sitä ei tahdota edes ymmärtää, koska faktat löisivät silmille. Ideologinen puoli tahdotaan peittää selityksellä sosiaalisista ongelmista, jotka muka ratkeaisivat kotouttamisella.

Suomi kulkee samaa tietä tosin jälkijunassa kuin Euroopan maat, joissa on miljoonien muslimiväestö. Samat lieveilmiöt tulevat meillekin. Niiden lieveilmiöiden yhteinen nimittäjä on sharia.
ὁ βίος βραχύς, ἡ δὲ τέχνη μακρή / vita brevis ars longa / learning one's craft takes so long that a lifetime may not be adequate (käännös Merriam-Webster)

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 19 225
 • Liked: 38791
 • Ilon ja toivon admin
Vs: Mitä Turun terrori-iskun jälkeen?
« Vastaus #72 : 22.11.2017, 14:24:51 »
Eduskunnassa ei haluta avointa keskustelua sisäisestä turvallisuudesta ja kohonneesta terrorismin uhasta.

Aihe on hallitukselle toki kovin kiusallinen.

https://www.suomenuutiset.fi/perussuomalaiset-sisainen-turvallisuus-kiinnosta-hallitusta-kasvaneesta-terrorismin-uhasta-haluta-edes-keskustella/ (22.11.2017)

Lainaus
Perussuomalaiset: Sisäinen turvallisuus ei kiinnosta hallitusta – ”Kasvaneesta terrorismin uhasta ei haluta edes keskustella”

Perussuomalaiset jätti 8. syyskuuta eduskuntaryhmän puheenjohtaja Leena Meren toimesta keskustelualoitteen sisäisestä turvallisuudesta. Puhemiesneuvosto on nyt käsitellyt aloitteen ja päättänyt, ettei aiheesta käydä ajankohtaiskeskustelua.

Tarkoitus oli perussuomalaisten mukaan keskustella ainakin kohonneesta terrorismin uhasta Turun iskun jälkeen sekä siitä, miten hallitus ja virkavalta voi varautua paremmin tilanteeseen.

– Pitkin Eurooppaa erilaisista iskuista on tullut valitettavasti arkipäivää vuoden 2015 laittoman siirtolaisaallon myötä. Suomi ei ole poikkeus. On hyvin ongelmallista, ettei tästä ongelmasta haluta edes keskustella, Leena Meri ihmettelee.

Ei edes Turun isku herättänyt

Perussuomalaiset olisivat halunneet avointa keskustelua aiheesta. Eduskuntaryhmä huomauttaa, että tähän mennessä keskustelu on ollut suljettua, kuten 6.9. järjestetty puoluejohtajien, ministereiden ja poliisivoimien tapaaminen.

– Onko tässä nyt jotain, jota ei haluta tunnustaa? Kenties se, että terroriuhka johtuu vastuuttomasta turvapaikkapolitiikasta, kun tuhansia laittomia henkilöitä katoaa maahan, perussuomalaisten kansanedustaja Mika Raatikainen kysyy.

– Avointa keskustelua pitää kyllä käydä siitä, kuinka paljon ilmaisia palveluita voimme antaa laittomasti täällä oleskeleville, mutta sisäinen turvallisuus ei kiinnosta hallitusta edes Turun tapahtumien jälkeen!
Hommaforumille kirjoittaminen - käytännön ohjeita ja vinkkejä: https://hommaforum.org/index.php/topic,123992.0.html

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 30 276
 • Liked: 50781
Vs: Mitä Turun terrori-iskun jälkeen?
« Vastaus #73 : 28.09.2018, 19:04:10 »
Suojelupoliisin päällikkö Antti Pelttarin Eduskunta turvallisuuden tekijänä -seminaarissa kertomat tiedot terrorismitilanteen pahenemisesta eivät ole saaneet juuri huomiota.

MTV/STT: Supo: Länsi-Euroopassa vapautuu lähivuosina yli 200 terrorismirikoksista tuomittua vankia – mentoreita terroristeille yhä enemmän 26.9.2018

Hbl: Finland förbereder sig för nästa generation av terrorister – "Situationen förändras snabbt" 26.9.2018

Lainaus käyttäjältä: STT
Vankiloista on Länsi-Euroopassa vapautumassa yli 200 terrorismirikoksista tuomittua lähivuosien aikana, sanoo suojelupoliisin päällikkö Antti Pelttari.

– Valitettavasti nämä ihmiset eivät välttämättä ole muuttaneet ajattelua vankilassa, ja he ovat saattaneet verkostoitua järjestäytyneen rikollisuuden kanssa, Pelttari sanoo.

Pelttarin mukaan yhä enemmän on potentiaalisia mentoreita, jotka voivat radikalisoida yksittäisiä ihmisiä. Samaan aikaan terroristiset verkostot toimivat notkeasti verkossa. Pelttarin mukaan tällä hetkellä supon seurannassa on noin 370 kohdehenkilöä.
...
Myös terrorismin tutkija Leena Malkki Helsingin yliopistosta arvioi, että jatkossakin olosuhteet ovat otolliset jihadistisen terrorismin kehittymiselle Euroopassa.
...
Kolehmaisen mukaan myös järjestäytynyt rikollisuus on kiinnostunut maahantulijoista.

– Järjestäytynyt rikollisuus pyrkii rekrytoimaan maahantulijoita, Kolehmainen sanoi.

Suomen tilanne on muuttunut nopeasti. Suojelupoliisin seuraamien määrä on lisääntynyt sadalla vuodesta 2015. Nyt jo neljäsosalla seurattavista on konkreettisia kokemuksia terroristijärjestöistä.

Lainaus käyttäjältä: Hbl
–  Situationen i Finland har förändrats snabbt. År 2015 hade vi kring 270 personer i bevakning, i våras var de kring 370, säger Skyddspolisens chef Antti Pelttari på riksdagens talman Paula Risikkos (Saml) säkerhetsseminarium.

Den viktigaste orsaken till att antalet personer ökat är IS:s nederlag. Efter att IS upphört har flera av de unga finländare som åkte till Mellanöstern för att kriga återvänt hem.

–  Förutom att antalet personer har ökat har deras bakgrunder ändrat. Förut hade vi bara ett fåtal personer med konkret erfarenhet av terroristorganisationer, nu har kring en fjärdedel av dem som vi bevakar den erfarenheten, säger Pelttari.

Poliisihallituksen puuhastellessa PVL:n kieltämisen kanssa rikollisjärjestöjen määrä on kasvanut vuoden 2000 kolmesta nykyiseen kahdeksaan. Huumeilla ja ihmiskaupalla tienaava järjestäytynyt rikollisuus rekrytoi turvapaikanhakijoita ja on erityisen kiinnostunut henkilöistä, joilla on sotilaskoulutusta tai kokemusta sotimisesta.

Lainaus käyttäjältä: Hbl
På säkerhetsseminariet som organiserades av talman Paula Risikko (Saml) diskuterades även andra polisfrågor. Polisöverdirektör Seppo Kolehmainen tog upp den organiserade brottsligheten, vars inflytande i Finland ökar för varje år.

–  Den organiserade brottsligheten har inte försvunnit. År 2000 hade vi tre organisationer, men år 2018 har vi åtta, säger Kolehmainen.

Den organiserade brottsligheten är involverad i olika sorters illegala aktiviteter. Narkotika har traditionellt varit en stor inkomstkälla för kriminella grupper, människohandel en annan.

Sedan flyktingkrisen 2015 har organiserade kriminella grupper även riktat sig mot asylsökande i rekryteringssyfte. Grupperna är speciellt intresserade av sådana personer som har militär träning eller erfarenhet.
« Viimeksi muokattu: 28.09.2018, 19:06:15 kirjoittanut Roope »
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 228
 • Liked: 17236
Vs: Mitä Turun terrori-iskun jälkeen?
« Vastaus #74 : 28.09.2018, 19:42:20 »
Pelttarin mukaan tällä hetkellä supon seurannassa on noin 370 kohdehenkilöä.

Muistaakseni Ranskassa tarvittiin yhden henkilön 24/7 ympärivuorokautiseen seurantaan 24 poliisia. Kolme poliisia painamaan jatkuvaa kolmivuoroa ei riitä, koska lomat, viikonloput, koulutukset ja mahdolliset sairastumiset. Siitäpä syystä kovin moni Ranskan Fiche "S" -listalla olevista vaarallisista henkilöistä ei ole tosiasiassa jatkuvan tarkkailun alla. Wikipedian mukaan tuolla listalla on ollut vuodesta 1969 lähtien 400.000 henkilöä, jotka viranomaiset ovat luokitelleet vakavaksi uhaksi kansalliselle turvallisuudelle. Nämä ovat olleet gangstereita, vankikarkureita, vihreitä ekologisteja (l. anarkisteja, ydinvoimanvastustajia), sekä myös islamilaisesta radikalismista epäiltyjä.

Vuonna 2015 Ranskan pääministeri Manuel Valls sanoi Fiche "S" -listalla olevan 20.000 henkilöä, joista 10.500 islamilaisesta radikalismista epäiltyjä. Vuonna 2012 listalla arvioitiin olevan 5.000 henkilöä.

Kasvutrendistä on kyse ja etenkin täysin älyvapaa turvapaikkajärjestelmä ja sen väärinkäyttö tulevat vain pahentamaan tilannetta. Samoin poliitikkojen täydellinen toimettomuus. He kuulema jotakin ilmastoasiaa ja koululaisten ilmastolakkoa ...

Jos Supo valvoisi jatkuvasti ympärivuorokautisesti (24 poliisia/hlö) 370 kohdehenkilöään, niin se vaatisi 8.880 poliisin kokopäiväisen panoksen. Suomesta ei taida edes löytyä näin montaa poliisia, joten tehtävä on toivoton ja mahdoton. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Supo ei voi seuraa ketään ympärivuorokautisesti, joten joidenkin kohdalla voitaneen tehdä vain jonkin aikaa tehostettua seurantaa, mutta muiden osalta Supon "seurannan" täytyy tarkoittaa sitä, että Supo lukee lehdistä sitten jälkikäteen sattumuksesta ne samat asiat, kuin kaikki muutkin.   

EDIT typo

ämpee

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 13 506
 • Liked: 11958
Vs: Mitä Turun terrori-iskun jälkeen?
« Vastaus #75 : 28.09.2018, 20:08:49 »
Onko tutkija Leena Malkki järkiintymässä tosiasioiden pakon edessä, vai onko kyseessä jonkinlainen ohimenevä mielenhäiriö ?
Tervehdin ilolla järkiintymistä mikäli se on mahdollista.

Täällä Homma-forumin realistien parissa joitain tutkijoita nykyään hämmästyttäviä asioita on pidetty jo vuosia itsestään selvyyksinä, mikä toisaalla on tuomittu ankarasti rassissmina.
Illuusioista joutuvat luopumaan jotkut muut kuin foorumilaiset.
Jäseneltä ISO: "Kotouttaminen on hölmöläisten puuhaa, kotiutuminen ja yhteiskuntaan integroituminen on maahantulijoiden omalla vastuulla."

Alligaattori

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 913
 • Liked: 1977
Vs: Mitä Turun terrori-iskun jälkeen?
« Vastaus #76 : 28.09.2018, 20:47:23 »
Poliisihallituksen puuhastellessa PVL:n kieltämisen kanssa rikollisjärjestöjen määrä on kasvanut vuoden 2000 kolmesta nykyiseen kahdeksaan. Huumeilla ja ihmiskaupalla tienaava järjestäytynyt rikollisuus rekrytoi turvapaikanhakijoita ja on erityisen kiinnostunut henkilöistä, joilla on sotilaskoulutusta tai kokemusta sotimisesta.
Näillähän "maahanmuuttajilla" on omia järjestöjään joita tuoneet mukanaan/jotka laajentuessaan tuoneet nämä "maahanmuuttajat" tänne, varmaankin aika alimitoitettu luku tuo ja sellainen josta ne jätetty pois, kun ei ole kerrottu minkä nimisiä ovat järjestöt ja selitetään tai annetaan kuvaa että rekrytöisi täkäläinen.

Totuus EPT

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 605
 • Liked: 1581
 • ääärinuiva
Vs: Mitä Turun terrori-iskun jälkeen?
« Vastaus #77 : 28.09.2018, 21:05:43 »
Lainaus
Kolehmaisen mukaan myös järjestäytynyt rikollisuus on kiinnostunut maahantulijoista.

– Järjestäytynyt rikollisuus pyrkii rekrytoimaan maahantulijoita, Kolehmainen sanoi.

Tämä lause kaipaisi vähän evidenssiä, mikä järjestäytynyt rikollisuus on kyseessä? Onko ne ulkomailta tulleita järjestöjä? Muulloin tuo kuullostaa poliisin halulta lisätä resursseja järjestöjen kieltoihin, kuin terojen ehkäisyyn satsata.
Missä ******* siellä ongelma.

Tagit: