UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: 2017-09-05 Ylikomisariot Huhtela ja Taponen ottavat Twitterissä kantaa poliittisesti  (Luettu 309362 kertaa)

Heikki Mannersuo

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 143
 • Liked: 308
 • Dialektiikan diplomidiletantti
Terroristit saisivat istahtaa koulunpenkille, mutta kansallismielisen tuokio puistonpenkillä on täysin mahdoton ajatus.

Voisiko viranomaisen ääriajattelu johtaa siihen, että poliisi sallisi terroristeille pokkana myöhemmin myös aseet? Minusta ei olla kyllä kaukana.

Suomen hallinnosta on muodostunut maailman suurin septitankki. Jokainen avaus haisee vahvasti paskalle.
Mielipiteet sisältävät ehdottoman vakavasti torjuttavaa asiaa. Ohita, jos mahdollista.

Lahti-Saloranta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 473
 • Liked: 25202
 • Kiihottavat vieraslajit
Terroristit saisivat istahtaa koulunpenkille, mutta kansallismielisen tuokio puistonpenkillä on täysin mahdoton ajatus.
Taitaa ylikomisario Taponen olla molemmissa asialla.
Kommenttisi on niin hyvä että sitä sopisi vaikka kansanedustajan siteerata sopivassa yhteydessä kun tulee puhe poliisin toiminnasta.
Vaikka tarkoitusperät olisivat maailman parhaat, niin monien, täysin erilaisten kulttuuritaustojen omaavien ihmisten kotouttaminen onnistuneesti ei ole mahdollista

Peruna

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 141
 • Liked: 334
Siis onko tämä Taponen nyt ihan varmasti oikea poliisi? Siis 100% varmasti?
https://uusivaihtoehto.co/, siellä se totuus on.
Paljastetaan natsit ja rasistit: https://uusivaihtoehto.co/paljastetaan-rasistit

ämpee

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 151
 • Liked: 18732
Veikkaan ettei Taponen ole ikinä ollut poliisina vaan kyseessä on poliittinen virkanimitys.
Jäseneltä Hohtava Mamma: "Logiikka ei ole koskaan ollut suvakkien vahvin laji. Eivät he muuten olisi suvakkeja."

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 23 361
 • Liked: 57761
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Taas sama suvakki ulisee Halla-ahon tekemästä "maalittamisesta" poliisin törttöilyjä puolustaessaan :facepalm:

Hommabotit mainittu.

http://petranyqvist.puheenvuoro.uusisuomi.fi/242640-poliisipeijaiset (10.9.2017)

Lainaus
Poliisipeijaiset

Petra Nyqvist

Muutama vuosi sitten Suomen yli pyyhkäisi erikoinen lastensuojeluraivo. Siitä huolimatta että hetkeä aiemmin suomalaisia järkytti kotonaan surmattu Vilja Eerika, jostain syystä palstat ja blogit täyttyivät siitä kiukusta, että suomalainen lastensuojelu vie täysin syyttä ihmisten lapset. Lastensuojelu esitettiin äärimmillään erittäin negatiivisessa valossa, ja yhä useampi alkoi olla yhtä mieltä tästä, jopa Venäjällä asti. Johan Bäckman taitaa pyöriä edelleen Venäjän medioissa paasaamassa kuinka Pohjoismaissa lapset ryöstetään äideiltään. Kuulostaako tutulta?

Hieman samanlaiseen tapaan tällä hetkellä tarttuvaa ja joukkohysteeristä someraivoa herättää #PolPo, "politisoitunut poliisi". Siitä huolimatta, että tutkitusti suomalaiset poliisit äänestelevät yksityisessä elämässään lähinnä Kokoomusta ja Perussuomalaisia, netissä saa alati lukea miten Poliisi on islamismia ajava suvakkimokutuspoliisi, erittäin ammattitaidoton ja naurettava. Kuulostaako tutulta? Samaan aikaan jotkut muut tahot saattavat pitää poliisia poikkeuksetta äärioikeistolaisena ja kovakätisenä instituutiona. Eipä käy kateeksi.

Ensimmäisenä mainittuun poliisijahtiin kuuluu yksittäisten poliisien riepottelu ja maalittaminen (engl. Spam and Destroy), jota voisi kutsua myös masinoinniksi ja usutukseksi. Maalitetut poliisit ovat enimmäkseen niitä jotka ovat pitäneet yllä tiedotusta ja keskustelua maahanmuuttajien integroitumisesta, lähiöiden rakenteesta, yhteiskuntarauhasta, vihapuheesta ja konfliktien ehkäisystä. Sanomisia syynätään ja saadaan aina väännettyä miksi hyvänsä. Toisinaan he eivät ole edes osallistuneet sosiaalisen median keskusteluun vaan ovat yksinkertaisesti tehneet tehtäviään. Joku poltergeist-porukka voi silti nostaa heidät useiksi viikoiksi tähdikseen, joita solvataan ja joille keksitään merkityksiä joita he mielikuvien mukaan ajavat. Ja ennen kaikkea ammattilainen esitetään mahdollisimman naurettavana ei-ammattilaisten toimesta.

Poliisipeijaisiin lähtivät mukaan Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho ja puolueensa julkaisu Suomen Uutiset. Suomen uutisten jutussa annetaan palstatilaa keksityille somehenkilöille jotka esiintyvät toisten kuvilla. Olen nähnyt perussuomalaisia poliitikkoja ja valtuutetuja levittämässä pilakuvia poliisin voimissa työskentelevistä henkilöistä. Sanomisia väännellään ikään kuin he olisivat kirjoitelleet jotain laitonta tai kauhistuttavaa. Toki virkamiehiä saa arvostella sanavalinnoista, mutta kun homma menee överiksi, parviaivo ei enää näe metsää puilta.

Kun otin tämän esille Twitterissä, Helsingin Sanomien Nyt-liite teki maalittamisesta pienen jutun, jossa ilmiö vahvistettiin tutkijan toimesta. Tämän ilmiön vuoksi esimerkiksi Turun Sanomien toimituksessa on nostettu turvallisuustasoa toimittajien työn turvaamiseksi. Toki toimituksessa harmittaa resurssointi turvallisuuteen trollaajien vuoksi, kun ne olisi käytettävä toimitustyöhön. Jussi Halla-ahon airueina parveilee aggressiiviinen hommabottien ja anonyymien tilien tai hännystelijöiden armeija, valmiina ahdistelemaan maalituksen kohdetta somessa, sähköpostissa, puhelimessa ja netin sisällössä. Halla-aho on tietoinen ilmiöstä mutta ei ole pyrkinyt estämään sitä eikä ole ottanut siitä vuosien varrella mitään vastuuta.

Maalitus tai masinointi saa aina vastaväittäjät liikkeelle. Ilmiötä ei ole, ja kuka tahansa kritisoimassa ketä tahansa on maalitusta ja yritys puuttua sananvapauteen. Ei ole. Maalituksessa on käytettävä riittävästi valtaa yksilöön ja maalitukseen on oltava reagoimassa ahdistelijoiden joukko. Lauma, joka reagoi, voi olla hyvin vakuuttunut mielipiteestään, hieman samalla tavalla kun jokainen tuore vanhempi uskoo nimeävänsä lapsensa harvinaisella nimellä, kunnes törmää luokalla neljään samannimiseen.

Helpot poliittiset irtopisteet nappasi myös Keskustan kansanedustaja Mikko Kärnä, joka on osallistunut politisoituneen poliisin näkemiseen ja näkyväksi tekemiseen. Mukana puhkuu anonyymisivusto ”Päivän Byrokraatti”, joka väittää ettei poliisi saa blokata muita Twitterin käyttäjiä, että tämä olisi laitonta. Terveiset ”Päivän byrokraateille”, että poliisi saa sulkea puhelimen ja blokata häirikön ihan niin paljon kuin tarpeeksi katsoo. Vaikka Päivän Byrokraatille kelpaavat kommentoijiksi feikkitilit, trollit ja häiriköt, ei poliisin tarvitse niitä arvostaa.

Twitteriin on ilmestynyt läjä poliisin parodiatilejä, joiden arvostelusta pölähtää taas nettipöyristyjien myriaadi paikalle. Hieman ironisesti jos mainitsee jotain maalittamisesta, paikalle saapuu taas kymmeniä nollan seuraajan tilejä rähisemään, ettei mitään maalitusta ole olemassakaan, vaan kyse on ihan normaalista asioiden kritisoimisesta. Jotkut järkevinäkin pitämäni ihmiset ovat alkaneet viihtyä poliisien parodiatileille naureskelun parissa. Kriisitilanteessa toki asiat voivat näyttää erilaisilta, jos kansalaiset eivät erota poliisin tiedotusta feikkitiedotuksesta.
Äänestys: Etnonationalismi, kyllä vai ei? Eli kannatatko vai etkö? Käy antamassa äänesi!

https://hommaforum.org/index.php/topic,129465.0.html

ApuaHommmaan

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 705
 • Liked: 2083
 • Aavikolla roskiksessa
Ei pitäisi olla viranomaisten tehtävä alkaa leikkiä huonoa psykoterapeuttia. Joo, joo kaikki pahuus tulee vain ikävästä lapsuudesta ja väärinymmärryksistä. Ei oikeasti mutta asiantuntemattomien virkamiesten mielestä. Jolla sitten raivolla pakottavat meidät kaikki kärsimään heidän aivoarvopieruistaan.

Ja aivan erityisesti kiitoksia siitä, kuinka muka koulutus lopettaa pahuuden. Tutkimuskirjallisuus on toki asiasta eri mieltä, mutta mitä siitä kun on kivaa leikkiä huonoa psykoterapeuttia.
« Viimeksi muokattu: 10.09.2017, 15:48:04 kirjoittanut ApuaHommmaan »

Deloch

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 647
 • Liked: 617
 • Observer
Tämmöinen oli mennyt ohi

Kuten aiemmin mainitsin; hyvä että asiaan puututaan. Mutta selvästikkin poliisivoimissa pitäisi tehdä laajempikin tarkastelu näitten yltiösuvaitsevaisten yksilöiden kohdalla jotka kuvittelevat että poliisin sopii olla poliittisesti kallellaan johonkin suuntaan kunhan se suunta vain on "oikea".

Jostain kumman syystä näitä alkaa ilmestymään kuin sieniä sateella. Mikä poliisia vaivaa? Ehkä tässä nyt yleistän hieman mutta luulisi olevan päivänselvää että tälläiset idiotismit karsittaisiin jo siellä poliisikoulussa.

Halla-aho facebookissa:

Lainaus
Poliisi on perinteisesti ollut yksi kansalaisten eniten arvostamista instituutioista. Joku siellä organisaatiossa ilmeisesti kokee tämän ongelmaksi ja yrittää korjata asian.

Ylikomisario Jari Taponen kertoo twitter-seinällään, että on hyvä ajatus pitää täysi-ikäisiä jihadisteja koulussa 14-vuotiaiden suomalaislasten seassa. Koulut ovat kuulemma siitä huolimatta turvallisia, koska niissä on ammattitaitoinen opetushenkilökunta.

Mitenköhän opetushenkilökunta olisi tilanteeseen puuttunut, jos Turussa iskenyt sotalapsi olisikin päättänyt toteuttaa islamiin liittymättömän yksittäistapauksen torin sijasta luokkahuoneessa? Kysymys voi tulla vielä vastattavaksi, koska hän ei ollut ainoa laatuansa.

Samaan aikaan kokoomuksen aivo Juhana Vartiainen kertoo twitterissä terroristien olevan "pikemminkin tuuliajolla olevia lapsia ja nuoria ja orpoja kuin mitään uskonoppineita ja kulttuurisotureita" ja että nämä tarvitsevat "lähinnä hoivaa ja koulua".

Tulee turvallinen olo, kun tietää, että asiat ovat näin hyvissä käsissä.

https://www.facebook.com/jussi.hallaaho/posts/1461972953922894?pnref=story

Edit; Laitetaan nyt screenshot koko keskusteluketjusta (relevantti osa):

https://i.imgur.com/IjErvZy.png
« Viimeksi muokattu: 10.09.2017, 16:10:46 kirjoittanut Deloch »

SimoMäkelä

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 944
 • Liked: 1592
No sitten Turun puukottaja-terroristi takaisin vain koulunpenkille takaisin samaan luokkaan. Se tekee sille hyvää. Ainakin, jos uskomme ylikomisario Taposta.
« Viimeksi muokattu: 10.09.2017, 15:58:44 kirjoittanut SimoMäkelä »

SimoMäkelä

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 944
 • Liked: 1592
Ylikomissario Taposelta voisi vielä kysyä, mitä hyvää se oppi siellä peruskoulussa teki tälle Turun jihadistille? Lisääntyikö ehkä suvaitsevaisuus??

Pullervo

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 6 205
 • Liked: 23351
 • antikomintern
Taas sama suvakki ulisee Halla-ahon tekemästä "maalittamisesta" poliisin törttöilyjä puolustaessaan :facepalm:

Petra, tuo ihana saaristolaismerihempukka, osuu kirjoituksensa viimeisessä virkkeessä oikeaan, vaikkakin vahingossa:
Lainaus käyttäjältä: Petra Nyqvist
Kriisitilanteessa toki asiat voivat näyttää erilaisilta, jos kansalaiset eivät erota poliisin tiedotusta feikkitiedotuksesta.

Poliisin alta-riman-tiedotus on ongelma jo nykyisessä, kroonistuneessa light-kriisitilanteessa, mutta kuumemmassa, akuutissa heavyweight-kriisitilanteessa olisi vieläkin ongelmallisempaa, ettei poliisin tiedotteisiin voi luottaa, koska sisältö on agitproppia. Kun hurrikaani riehuu, metsäpalo roihuaa, pommit tippuvat syliin, rauhanrekka on vapaana ja säteily syö soluja, ei ole aikaa tarkistaa poliisin tiedottamisen todenmukaisuutta luotettavammista lähteistä, joten poliisin ei pitäisi syödä omaa uskottavuuttaan tällaisella kommunikaatiolla, jota se nykyään harjoittaa politrukkiensa fakenewsien kautta.

Petra kuuluu ansiokkaisiin tosiasiafaktatoimittajajournalistiyhteisökollektiiveihin, kuten Huhumyllyyn, jonka taustalla vaikuttavat äärioikeistoa tutkiva journalismikollektiivi Kaivuri ja verkon disinformaatiosta tiedottava Sylttytehdas-kollektiivi. Mukana menossa ovat ainakin seuraavat laskevat tähdet: Dan Koivulaakso, Aleksi Lilleberg, Mikael Brunila, Veikka Lahtinen, Johanna Vehkoo ja viimeisimpänä, muttei (tai, no) vähäisimpänä Petra Nyqvist. Edellä mainittujen yhteydet mihinkään polittisiin puolueisiin tai toimijoihin ovat täysin vailla merkitystä, koska he julkaisevat vain ja ainoastaan tarkastettuja faktoja. Jos ne faktat siis sopivat omaan maailmankuvaan ja samalla pääsee vähän potkaisemaan persuja. Sattumalta kaikkien mainittujen yhteisöjen - Huhumylly, Sylttytehdas ja Kaivuri - toiminta näyttäisi jo loppuneen. Mikä menetys.

Andy Sipowicz

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 60
 • Liked: 73
Siis onko tämä Taponen nyt ihan varmasti oikea poliisi? Siis 100% varmasti?

Varsin relevantti kysymys, jota on väkisinkin tullut kyseltyä itseltäni tässä eilisen jälkeen. Sillä joo, tokihan tiedän että tuo ihan oikea ja aito poliisi on, mutta silti vaan alitajunta ihan väkisin asian kyseenalaistaa.

Olisikohan tässä nyt jo ylitetty jonkinlainen raja, eräänlainen suvaitsevaisuuden maksimiarvo? Ollaanko saatu todistaa jonkin sortin parametrin syntyä, sellaisen jota tulevaisuuden tutkijat käyttää määritellessään tämän hullun ajan suvaitsevaisuusindeksejä. Ja Taposen twiitteihin viitataan osoittamaan miten järjettömäksi homma(sic) meidän aikana meni. Eiköhän tulevaisuuden Wikipediasta joskus tulevaisuudessa löydy artikkeli 2000-luvun epidemiasta nimellä monikulttuurisuuden ihannointi, ja kyseisestä artikkelista löytyy myös Taposen twiitit. On siinä tulevilla sukupolvilla ihmettelemistä kun vertailee Jari Taposen ja Keijo Kaarisateen twiittejä.  :o

Jos nämä Taposet ja muut vielä hiukankin samoilla linjoilla jatkaa, niin eiköhän ole Keijolla aika pistää pillit pussiin."Kunniaväkivalta ei ole joidenkin muiden asia, vaan sitä esiintyy myös Pirkanmaalla." -YLE

Lahti-Saloranta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 473
 • Liked: 25202
 • Kiihottavat vieraslajit
Halla-aho facebookissa:

Lainaus
Poliisi on perinteisesti ollut yksi kansalaisten eniten arvostamista instituutioista. Joku siellä organisaatiossa ilmeisesti kokee tämän ongelmaksi ja yrittää korjata asian.
Mitenköhän opetushenkilökunta olisi tilanteeseen puuttunut, jos Turussa iskenyt sotalapsi olisikin päättänyt toteuttaa islamiin liittymättömän yksittäistapauksen torin sijasta luokkahuoneessa?
Oikeastaan tuon paremmin ei enää voi vittuilla sivistyneesti. Erityisen hyvä kommentti on tuo islamiin mitenkään liittymätön yksittäistapaus. Saa nähdä kokeeko sen joku kiihotukseksi kansanryhmää vastaan
Vaikka tarkoitusperät olisivat maailman parhaat, niin monien, täysin erilaisten kulttuuritaustojen omaavien ihmisten kotouttaminen onnistuneesti ei ole mahdollista

guest8096

 • Vieras
Voisiko joku suomentaa tuon viestin, että saisi selvää siitä, että mitä siinä oikein yritetään sanoa? Minusta tässä on malliesimerkki siitä, että kuinka typerää twiittaaminen on, kun superlyhyisiin viesteihin on vaikea mahduttaa mitään järjellisiä ajatuksia.

Minulla ainakin tuosta "Rajat kiinni tarkoittaa oikeasti hanat kiinni" tuli mieleen, että ylikomisarion mielestä rajoja kiinni vaativat ihmiset ovat liian kännissä olevia tyypillisiä perussuomalaisia, joiden pitäisi lopettaa juominen eli laittaa hanat kiinni :)

Peruna

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 141
 • Liked: 334
Siis onko tämä Taponen nyt ihan varmasti oikea poliisi? Siis 100% varmasti?

Varsin relevantti kysymys, jota on väkisinkin tullut kyseltyä itseltäni tässä eilisen jälkeen. Sillä joo, tokihan tiedän että tuo ihan oikea ja aito poliisi on, mutta silti vaan alitajunta ihan väkisin asian kyseenalaistaa.

<snip>

Jos nämä Taposet ja muut vielä hiukankin samoilla linjoilla jatkaa, niin eiköhän ole Keijolla aika pistää pillit pussiin.

Itselläni on kyllä suuria vaikeuksia sisäistää, että tuo Taponen EI olisi taas joku parodiatili. Esim. tätä Taposta ei tosiaan enää erota tuosta Keijo Kaarisateen parodiatilistä mitenkään.
https://uusivaihtoehto.co/, siellä se totuus on.
Paljastetaan natsit ja rasistit: https://uusivaihtoehto.co/paljastetaan-rasistit

törö

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 22 489
 • Liked: 10556
^ Tuo ei kumminkaan vielä todista mitään, koska ennenkin on huomattu, että parodia vain jäljittelee suomalaista järjenjuoksua.

Velmu

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 514
 • Liked: 3138
Siis onko tämä Taponen nyt ihan varmasti oikea poliisi? Siis 100% varmasti?

Varsin relevantti kysymys, jota on väkisinkin tullut kyseltyä itseltäni tässä eilisen jälkeen. Sillä joo, tokihan tiedän että tuo ihan oikea ja aito poliisi on, mutta silti vaan alitajunta ihan väkisin asian kyseenalaistaa.

<snip>

Jos nämä Taposet ja muut vielä hiukankin samoilla linjoilla jatkaa, niin eiköhän ole Keijolla aika pistää pillit pussiin.

Itselläni on kyllä suuria vaikeuksia sisäistää, että tuo Taponen EI olisi taas joku parodiatili. Esim. tätä Taposta ei tosiaan enää erota tuosta Keijo Kaarisateen parodiatilistä mitenkään.

Samaa mieltä. Ei oikea poliisi VOI kirjoittaa tuollaista potaskaa.

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 077
 • Liked: 8116
 • Manner-Suomen Tasavalta
Laitetaan nyt screenshot koko keskusteluketjusta (relevantti osa):

https://i.imgur.com/IjErvZy.png


Kirjoitan tähän nyt osan tästä keskustelusta että ei katoa vaikka kuva katoaisikin.

Lainaus käyttäjältä: Janne Lehtinen
onneksi koululaisten joukkoon laitettu aikuinen ISIS-terroristi ei suorittanut poliisin mukaan ns. yksittäistapausta koulussa.

Lainaus käyttäjältä: Hannele
Eikä varmasti ole ainoa... Onko jotakin tehty että muut 20v saatu pois kouluista???

Lainaus käyttäjältä: Jari Taponen
päinvastoin, ihmisiä pitää motivoida pysymään koulunpenkillä - oli kyseessä lapsi tai aikuinen

Lainaus käyttäjältä: Hannele
Siis mitä! Poliisina kannatat sitä, että aikuisia terroristeja on lastemme kouluissa [kauhunaamahymiöitä]

Lainaus käyttäjältä: Jari Taponen
hyvää oppi tekee terroristillekin! Saattaa näköala laajentua ja suvaitsevaisuus lisääntyä!

Lainaus käyttäjältä: Iina Palonen
En tiedä onko tämä vitsi vai ei, mutta et sä jumalauta voi olla noin tyhmä.

Lainaus käyttäjältä: Jari Taponen
miksi [Iina Palonen] noin väität?
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

matriarkka

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 399
 • Liked: 282
 • Demon to some. Angel to others.
Yhtenä osallisena takaan, etten ole mikään botti ja en tarkoittanut maalittaa ketään. Taposen vähättelevät kommentit järkyttivät minua rivikansalaisena, äitinä ja logiikan ystävänä.

Jatkuvasti ollaan leimaamassa, milloin rasistiksi, milloin maalittajaksi, venäjän trolliksi... Mitä vain, kunhan ei joudu kohtaamaan totuutta: kansalaiset eivät ole tyytyväisiä asioiden nykyiseen tolaan.

Aika huvittava ajatus, että pieni minä osallistuisin ja kykenisin poliisijahtiin  ;D ;D


Taas sama suvakki ulisee Halla-ahon tekemästä "maalittamisesta" poliisin törttöilyjä puolustaessaan :facepalm:

Hommabotit mainittu.

http://petranyqvist.puheenvuoro.uusisuomi.fi/242640-poliisipeijaiset (10.9.2017)


"...He wasn't sure he liked everything that was happening, but a lot of it was 'cultural', apparently, and you couldn't object to that, so he didn't. 'Cultural' sort of solved problems by explaining that they weren't really there."
- Terry Prachett, Thief of Time

Eisernes Kreuz

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 020
 • Liked: 24881
 • Paalutetaan sananvapaus!
Vihapuhuja = jokainen, joka on eri mieltä suvaitsevaiston kanssa maahanmuuttoon ja monikulttuurisuuteen liittyvissä kysymyksissä.

Lisäksi vaatimukset yksimielisyydestä tarkoittavat sitä, että "vihapuhujien" pitäisi alkaa ajatella asioista samoin kuin suvaitsevaisten, tai vähintäänkin tukkia turpansa eikä häiritä virallista linjaa kiusallisilla kommenteillaan.

Kyllä tämä on todellakin ihan hyvä menetelmä luoda yhteiskunnallista hajaannusta.
There is freedom of speech, but I cannot guarantee freedom after speech.
- Idi Amin, diktaattori

MiljonääriPlayboy

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 450
 • Liked: 13550
Taas sama suvakki ulisee Halla-ahon tekemästä "maalittamisesta" poliisin törttöilyjä puolustaessaan :facepalm:

Hommabotit mainittu.

OT: minkä näköisiä ne hommabotit oikein ovat? Minulla on mielikuva sellaisista semisti ihmismäisistä, Galactican cylonien tyyppisistä hahmoista, mutta suvakkien mielestä varmaankin liitekuvan tyyppiset ilmestykset ovat lähempänä totuutta? Kumpi on oikeassa? Vai ei kumpikaan?

e:typo
« Viimeksi muokattu: 10.09.2017, 17:32:01 kirjoittanut MiljonääriPlayboy »
PolPolle tiedoksi:
A) kaikki kirjoittamani on sarkasmia
B) Vous êtes des collaborateurs

ApuaHommmaan

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 705
 • Liked: 2083
 • Aavikolla roskiksessa
Vihapuhuja = jokainen, joka on eri mieltä suvaitsevaiston kanssa maahanmuuttoon ja monikulttuurisuuteen liittyvissä kysymyksissä.

Lisäksi vaatimukset yksimielisyydestä tarkoittavat sitä, että "vihapuhujien" pitäisi alkaa ajatella asioista samoin kuin suvaitsevaisten, tai vähintäänkin tukkia turpansa eikä häiritä virallista linjaa kiusallisilla kommenteillaan.

Nimenomaan. Jari Taposen pitäisi hänen mielestään olla valtakuntamme suurin poliittinen vallan käyttäjä. Noin niinkuin ilmoituksella.

Menee muuten pitkälle parodian puolelle jo siinä, että poliisi on valtakunnassamme hyväksytty väkivallan käyttäjä ja harjoittaja. Sitten kun poliisi alkaa politikoimaan, mitä väkivallan käyttäjät ovat ja eivät ole niin ollaan absurdin lähteillä.

Valtava valta jota käytetään surutta samalla itkien sitä, kun kaikki ei tykkää vallankäytöstä, ja kuinka heidän pitäisi olla hiljaa tai...

Heikki Mannersuo

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 143
 • Liked: 308
 • Dialektiikan diplomidiletantti
Kyllä tämä on todellakin ihan hyvä menetelmä luoda yhteiskunnallista hajaannusta.

Ei Suomi ole mikään oikeusvaltio tai demokratia, vaan täällä vallitsee nykyään vahvimman oikeus. Naton hybridikeskus on sama asia kuin kansalaismielipiteen bittisilppuri. Tiedustelulait laaditaan koskemaan kantasuomalaisia. Ja mitä tämä kaikki tarkoittaa?

Suomessa on tehty hiljainen vallankaappaus.
Mielipiteet sisältävät ehdottoman vakavasti torjuttavaa asiaa. Ohita, jos mahdollista.

Tulevaisuus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 454
 • Liked: 3102
Posliinin pitäisi olla ennen kaikkea puolueeton ja tasapuolinen hyvä että Taponen on juuri sitä eikä esim. suvakki. Kyllä minä veronmaksajana ja kansalaisena nukun yöni hyvin kun tälläinen leveäharteinen suomalaisuuden puolustaja valvoo ja suojelee.
Toki pieni epäilys on joskus hiipinyt mieleen ja sitä pyydän syvästi anteeksi tässä kaiken kansan edessä: anteeksi Taponen että koskaan epäilin sinua, en voi koskaan antaa tätä itselleni anteeksi.

Aivopesemätön

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 615
 • Liked: 3243
 • Öyhönniemen Paroni
On tämä yhtä saatanan hulluutta missä tällä hetkellä elämme.

Ylikomissario julistaa messiaan lailla, kuinka terroristit, tappajat, murhaajat, teurastajat ym. raakalaiset ihmisjätteet, ja eritoten aikuiset miehet, ovat IHAN OK JA JOPA SUOTAVAA sijoittaa lasten keskuuteen peruskouluun!

Sivistyneessä oikeusvaltiossa tästä seuraisi potku perseelle tai paluu takaisin rivipoliisiksi.

Ei taida olla enää mitään rajaa, kuinka pitkälle mielisairauden nimeltä suvaitsevaisuus annetaan laajentua ja rönsyillä.

Ei jumalauta mikä kuvottava ihmissaasta kyseinen ylikomissario on! Nyt pistää vihaksi ja lujaa!
Corona de Epidemia

kummastelija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 316
 • Liked: 14010
Todella hämmentävää! Eiväthän viranomaiset voi mitenkään olla varmoja kouluissa lasten seassa olevien tp-hakijoiden todellisesta iästä tai heidän taustoistaan.

Annas mä arvaan: Terroristimiehet koululaistemme seassa on sitä uutta normaalia, mitä meille tuputetaan. Kiinnittäkääpä huomiota ettei poliitikkojen joukosta ole tullut Taposelle kriittistä palautetta juuri mistään. Ja poliisijohtokin on kumman hiljaa.

Suomea ei nyt pelkästään islamisoida, vaan islamilaiset terroristit lastemme seassa on nyt vain sitä mihin meidän pitäisi tottua.
"Syö paskaa ja kuole pois!!" - PEN sananvapauspalkinnolla palkittu Abdirahim Hussein suomalaisnaiselle. 5.11.2015
"Hussein teki riko­sil­moi­tuksen vihapuheesta" Hussein on jakanut sosiaalisessa mediassa useita esimerkkejä siitä, miten häntä on nimitelty ja uhkailtu eri viesteissä: 18.8.2015

Rantasalmen Sulttaani

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 502
 • Liked: 1169
 • Teillä oli unelma
Olisikohan tässä nyt jo ylitetty jonkinlainen raja, eräänlainen suvaitsevaisuuden maksimiarvo? Ollaanko saatu todistaa jonkin sortin parametrin syntyä, sellaisen jota tulevaisuuden tutkijat käyttää määritellessään tämän hullun ajan suvaitsevaisuusindeksejä.

Kaikki ennätykset on tehty rikottaviksi.

Lahti-Saloranta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 473
 • Liked: 25202
 • Kiihottavat vieraslajit
On tämä yhtä saatanan hulluutta missä tällä hetkellä elämme.
Ei oikein sanat riitä kertomaan tätä hulluuden määrää. Merkittävässä asemassa oleva ylikomisario ei näe siinä mitään ongelmaa että potentiaalisi terroristeja jotka valehtelevat ikänsä sijoitetaan teini-ikäisten kanssa samaan kouluun, pitääpä Taponen vielä suotavana että heidät sijoitetaan lasten joukkoon. Opettajat kuulemma huolehtivat siitä ettei mitään pahaa pääse tapahtumaan.
Vaikka tarkoitusperät olisivat maailman parhaat, niin monien, täysin erilaisten kulttuuritaustojen omaavien ihmisten kotouttaminen onnistuneesti ei ole mahdollista

Rosebud

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 950
 • Liked: 2331
 • Minun pallero keittää maailman parasta riisiä.
Kiinnittäkääpä huomiota ettei poliitikkojen joukosta ole tullut Taposelle kriittistä palautetta juuri mistään.
Keskustan Mikko Kärnä on kommentoinut vahvasti ja myös tehnyt asian eteen jotain. Miksi PS ei ole tehnyt mitään, siihen ei oma ymmärrykseni riitä. Tämän tyyliset jutut nimittäin sopisivat aika hyvin sellaiselle ihmisvastaiselle puolueelle.

Ernst

 • Asiantuntija
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 27 057
 • Liked: 20095


Jos nämä Taposet ja muut vielä hiukankin samoilla linjoilla jatkaa, niin eiköhän ole Keijolla aika pistää pillit pussiin.

Pahkasikakin alkoi harkita lopettamistaan, kun keskiolut tuli R-kioskeihin...
Det humana saknas helt hos Sannfinländarna.
Ihmisyys puuttuu kokonaan perussuomalaisilta.
-Anna-Maja Henriksson (r.)

Deloch

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 647
 • Liked: 617
 • Observer
Laitetaan nyt screenshot koko keskusteluketjusta (relevantti osa):

https://i.imgur.com/IjErvZy.png

Kirjoitan tähän nyt osan tästä keskustelusta että ei katoa vaikka kuva katoaisikin.


Kiitän, mutta tuskin katoaa - onhan se kuitenkin kolmannen osapuolen image hosting sivustolla. Tietysti suvakkikomisario saattaa itse poistaa viestinsä mutta todisteet pysyy siitä huolimatta.

Jokatapauksessa itseäni eniten ällistytti tuo kohta jossa komisario sanoo;

Lainaus
hyvää oppi tekee terroristillekin! Saattaa näköala laajentua ja suvaitsevaisuus lisääntyä!

Kuvastaa hienosti sitä todellisuudesta irtautuneisuutta ja / tai irvokasta ajattelutapaa jossa ei nähdä mitään outoa tai paheksuttavaa siinä että tungetaan aikuisia isis-terroristeja yläaste-ikäisten koululaisten sekaan. Tämä on niin uskomattoman vierasta ajattelua että en oikein kykene purkamaan ajatusketjua tai maailmankuvaa sen takaa. Sen lisäksi että ajatuksenakin tunkea terroristeja koululaisten sekaan on irvokas, myös se naiivi ajatus siitä että nämä tyypit, kovanluokan terroristit siis, jotenkin "avartaisivat näköalaansa" jonkun peruskoulunopettajan opetuksista on naurettavaa. Tulee mieleen suvakkipappien lausunto siitä, kuinka "olemme tietoisia siitä että kristityksi kääntymistä voidaan käyttää hyväksi turvapaikkaprosesissa, mutta käytössämme on testejä joilla henkilön uskoontulemista testataan" ja sitten nämä testit on tyyliä kysymys "uskotko jeesukseen?"

Monesti tulee mieleen se että ei uskoisi kaikkien näiden vuosien jälkeen mitään omaa mieltää hetkauttavan näkevän - hommalainen ollut vuodesta 2009 ja Halla-ahoa seurannut vieraskirjan ajoilta asti - mutta aina nämä kuitenkin yllättää jollain entistä suuremmalla typeryydellä. Vuosi toisensa jälkeen.

Pahinta tässä tietysti on se että suvakki-idiotismi näyttää pesiytyneen jopa poliisiin, joka kuitenkin ennen on ollut suhteellisen vapaa kaikenlaisesta hörhöilystä. Vihreiltä ja vasemmistolta kaikkea on tottunut kuulemaan, koska se on osa heidän ideologiaansa ja vallitsevaa ajattelutapaa, mutta että poliisi - neutraali toimija. Surullista.

Usein sanon että nämä idiootit täytyy päästää ääneen sillä aina niiden möläytyksillä joku muutama uusi tavan kansalainen herää tähän vallitsevaan hulluuteen. Poliisin suusta kuultuna vaikutus toimii moninkertaisena. Paljon muuta hyvää tästä ei sitten löydäkkään.
« Viimeksi muokattu: 10.09.2017, 18:15:58 kirjoittanut Deloch »