Kirjoittaja Aihe: 2017-09-15 Halla-ahosta MTV:n uusi nettikolumnisti - aiheutti heti pöyristelyä  (Luettu 39915 kertaa)

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 22 421
 • Liked: 52821
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Elikkäs Halla-ahosta on tosiaan tullut MTV:n uusi nettikolumnisti ja hän käsittelee ensimmäisessä kirjoituksessaan eri kansojen, kuten katalaanien tai skotlantilaisten itsenäistymispyrkimyksiä EU:ssa.

Kuinkas ollakaan, tämä on tietenkin pöyristyttänyt tätä meidän helposti pöyristyvää kansanosaamme eli suvakkeja. Sosiaalisessa mediassa on julkaisun jälkeisinä tunteina kyselty sen perään, miksi Halla-aho on valittu nettikolumnistiksi ja siihen MTV:n toimituspäällikkö myös vastasi.

Somessa on näkynyt erilaisia boikottivaatimuksia, kyselyä mainostajilta että tuetteko tällaista jne.

Laitan nyt selkeyden vuoksi tähän aloitusviestiin tuon Jussin mainion kolumnitekstin ja seuraavaan viestiin toimituspäällikön vastineen sekä somejuttuja:

https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/jussi-halla-ahon-nettikolumni-rajojen-muuttumattomuus-ylimpana-hyveena/6576732#gs.wlbFb=k (15.9.2017)

Lainaus
Jussi Halla-ahon nettikolumni: Rajojen muuttumattomuus ylimpänä hyveenä

Perussuomalaisten puheenjohtaja ja europarlamentaarikko Jussi Halla-aho aloittaa MTV Uutisten uutena nettikolumnistina. Ensimmäisessä kirjoituksessaan Halla-aho käsittelee kansojen, kuten katalaanien tai skotlantilaisten itsenäistymispyrkimyksiä EU:ssa.

Europarlamentin espanjalaiset kollegat ovat käyneet kuumana Katalonian alueparlamentin päätettyä itsenäistymistä koskevan kansanäänestyksen järjestämisestä. Espanjalaisen näkemyksen mukaan valtakunta on perustuslakinsa nojalla jakamaton, ja maan oikeuslaitos on uhkaillut Katalonian kaupunkien pormestareja syytteellä, mikäli nämä osallistuvat kansanäänestyksen järjestelyihin.

Espanjan suhtautumisen asettaa hiukan hupaisaan valoon se, että se samaan aikaan pyrkii varsin aggressiivisesti saamaan haltuunsa Britannialle kuuluvaa Gibraltaria, jonka väestön valtava enemmistö tutkitusti haluaa pysyä brittiläisenä. Kaksinaismoraalista tulee mieleen Venäjä, jossa separatistisilla puheilla pääsee vankilaan, mutta jonka mielestä on ok miehittää ja liittää itseensä naapurimaille kuuluvia alueita.

Monikansallisten valtioiden johdolla ei yleensäkään riitä ymmärrystä omien vähemmistöjensä emansipaatiopyrkimyksille. Myönteisenä ja hatunnoston arvoisena poikkeuksena voidaan mainita Britannia, joka ei kyseenalaistanut Skotlannin oikeutta äänestää itsenäistymisestä. Sillä tavalla toimii kypsä demokratia.

Eniten minua kuitenkin on aina ihmetyttänyt ulkopuolisten suhtautuminen tällaisiin tilanteisiin. Skotlannin kansanäänestyksen alla suomalaiset ja muut eurooppalaiset kommentaattorit tuntuivat olevan hyvin närkästyneitä skottien mahdollisesta itsenäisyydestä. Itsenäistä Skotlantia ei kuulemma hyväksyttäisi EU:n jäseneksi, sen talous romahtaisi, eikä muutenkaan mistään tulisi mitään. Samanlaisia puheenvuoroja on kuultu Katalonian tapahtumien yhteydessä. Euroopan parlamentin puhemies ja komission puheenjohtaja ovat vakuuttaneet tukevansa Espanjan yhtenäisyyttä.

Vastalauseet ovat usein legalistisia: niissä vedotaan Espanjan perustuslakiin, joka ei salli maan alueiden itsenäistymistä. Kysymys on kuitenkin moraalinen ja poliittinen. Kansojen itsemääräämisoikeus on yksi kansainvälisen politiikan perusperiaatteista.

(...)

Nihkeä suhtautuminen separatismiin ei rajoitu EU:n jäsenmaiden sisällä tapahtuvaan kehitykseen. Muistan elävästi, millainen yllätys ja herätys itselleni oli 80-luvun lopulla ja 90-luvun alussa länsimaiden, siis Länsi-Euroopan ja Yhdysvaltain, kylmä suhtautuminen ensin Jugoslavian ja sitten Neuvostoliiton osavaltioiden itsenäisyyspyrkimyksiin. Tuntui omituiselta, että länsi, joka koko kylmän sodan ajan oli propagandassaan puhunut demokratiasta ja kansojen vapaudesta, läksytti nyt Slovenian, Kroatian, Ukrainan ja Baltian maiden demokraattisesti valittua johtoa "geopoliittisen tasapainon horjuttamisesta" ja hirttäytyi koko arvovallallaan epädemokraattisten imperiumien yhtenäisyyden säilyttämiseen.

Niiden, jotka ovat liian nuoria muistamaan noiden päivien tapahtumia, kannattaa katsoa vaikkapa YouTubesta sen ajan uutiskatsauksia ja dokumentteja. Se on noloa katseltavaa.

(...)

Kysymys voi itsessään olla perusteltu, mutta siitä seuraa väistämättä toinen kysymys: Mitä järkeä nykyisten itsenäisten valtioiden on olla itsenäisiä valtioita? Miksi Suomi pitää omaa itsenäisyyttään niinkin järkevänä asiana, että katsoo aiheelliseksi juhlia sen 100-vuotispäiviä? Onko maailma jossakin kohdassa tullut niin valmiiksi, että kaikkien olemassaolevien kansallisvaltioiden on järkevää olla itsenäisiä, mutta uusien synnyssä ei ole järkeä? Vai ovatko eri kansat siinä suhteessa erilaisia, että joidenkin kohdalla itsenäisyydessä on järkeä ja toisten kohdalla ei?

Kansallismielisenä ihmisenä pidän kansallisvaltioita hyvänä järjestelynä ja parhaana työkaluna kansojen ja niihin kuuluvien ihmisten etujen puolustamiseksi. Kansallisvaltio ja kansallistunne ovat myös terveen koheesion lähteitä. Voidaan tietysti saivarrella siitä, mikä on kansakunta, eikä siihen kysymykseen olekaan objektiivista vastausta. Englantilaiset ja amerikkalaiset ovat mielestään eri kansoja, vaikka puhuvat samaa kieltä. Saksan- ja ranskankieliset sveitsiläiset ovat mielestään samaa kansaa, vaikka puhuvat eri kieltä. Identiteetti voi rakentua alueelliselle, kielelliselle, kulttuuriselle, historialliselle tai uskonnolliselle perustalle. Kansan itsemääräämisoikeuteen kuuluu myös vapaus tehdä nämä määrittelyt itse.

(...)

Kansa, jolla ei ole valtiota, ei yksinkertaisesti ole eikä voi olla tasa-arvoinen sellaisen kansan kanssa, jolla on valtio. Kansallismielisenä ihmisenä ja kansojen tasa-arvon ystävänä katson asiakseni tukea rauhanomaista, demokraattista separatismia kaikkialla, missä sitä ilmenee. Katalonialainen separatismi on ollut rauhanomaista ja demokraattista. Jos Espanja yrittää väkivaltaisesti tukahduttaa tällaisen liikehdinnän, se voi oikeastaan syyttää itseään kaikesta, mitä siitä seuraa.
« Viimeksi muokattu: 15.09.2017, 22:37:01 kirjoittanut Alaric »
Äänestys: Etnonationalismi, kyllä vai ei? Eli kannatatko vai etkö? Käy antamassa äänesi!

https://hommaforum.org/index.php/topic,129465.0.html

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 22 421
 • Liked: 52821
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/toimituspaallikon-kommentti-tasta-syysta-jussi-halla-aho-on-yksi-mtv-uutisten-nettikolumnisteista/6577522#gs.ZxPyynE (15.9.2017)

Lainaus
Toimituspäällikön kommentti: Tästä syystä Jussi Halla-aho on yksi MTV Uutisten nettikolumnisteista

MTV Uutiset julkaisi perjantaina Perussuomalaisten puheenjohtajan Jussi Halla-ahon nettikolumnin. Varsinkin sosiaalisessa mediassa on julkaisun jälkeisinä tunteina kyselty sen perään, miksi Halla-aho on valittu nettikolumnistiksi. Tässä vastaus:

MTV Uutisten nettisivuilla on jo vuosien ajan julkaistu eduskuntapuolueiden puheenjohtajien ja muiden yhteiskunnallisten vaikuttajien nettikolumneja. Lista on varsin kattava tälläkin hetkellä: vasemmistoliiton Li Anderssonin vuoro on viikon kuluttua, sitten Petteri Orpo, Antti Rinne, Touko Aalto, Juha Sipilä ja niin edelleen.

Jussi Halla-aho valittiin viime kesäkuussa Perussuomalaisten puheenjohtajaksi. Oli luontevaa, että myös Halla-ahoa kysytään kolumnistiksi. Perussuomalaisia kolumnistina edusti alun perin Timo Soini, sittemmin työministeri Jari Lindström. Hän jatkaa edelleen, nyt Sinisten edustajana.

Kenellekään kolumnisteista ei makseta kirjoituksista, ja MTV Uutiset vastaa julkaisemansa aineiston sisällöstä.

Toivomme tietenkin, että kirjoitukset herättävät lukevan yleisön kiinnostuksen. Näin on myös ollut, sillä tilastodata osoittaa, että MTV Uutisten nettikolumnistien kirjoitukset ovat olleet poikkeuksetta erittäin luettuja. Vakaumuksemme on, että kirjoitukset ovat osaltaan edistäneet tosiasioihin pohjaavaa ja moniarvoista yhteiskunnallista keskustelua. Parhaassa tapauksessa tämä hillitsee vastakkainasettelua, johon netin maailmassa on niin kovin helppo sortua.

Kirjoittaja on MTV Uutisten toimituspäällikkö.« Viimeksi muokattu: 15.09.2017, 22:45:21 kirjoittanut Alaric »
Äänestys: Etnonationalismi, kyllä vai ei? Eli kannatatko vai etkö? Käy antamassa äänesi!

https://hommaforum.org/index.php/topic,129465.0.html


Taisto Kauhia

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 410
 • Liked: 687
 • Jep jepp..
Ai että..  ;D
Pöyristykää, pöyristykää niin maan perusteellisesti!!
Olisiko käynyt niin, että kokkosi on poltettu?
Olisiko käynyt niin, että vihtaasi on kustu?
Olisiko käynyt niin, että sinua on huijattu?
Olisiko käynyt niin?

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 22 421
 • Liked: 52821
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Kuka on Reija Härkönen?

Sehän on se Uuden Suolen blogeissa ja muualla mouhottanut ultrasuvakki, joka on Jussista ja persuista huutanut jo vuosikausia. Puolisonsa Jorma Härkönen ihan samanlainen.
Äänestys: Etnonationalismi, kyllä vai ei? Eli kannatatko vai etkö? Käy antamassa äänesi!

https://hommaforum.org/index.php/topic,129465.0.html


Kim Evil-666

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 10 819
 • Liked: 46203
 • Saatanalliset säkeet Tervetuloa!
Reija Härkönen osoittaa suuren ihmisyytensä. Härkönen uhoaa, että hänellä on arvot. Kuuluuko Härkösen arvoihin Halla-ahon julkinen herjaaminen perättömyyksineen.

Rasisti, kansanryhmiä vastaan kiihottaja.. #vihapuhepoliisi, olisiko aika ottaa Härkönen puhutteluun.

Noin omana huomiona sanoisin, että Härkönen vaikuttaa mielen kipeeltä. Kipunsa tuntuu pohjoisilla lakeuksilla saakka.
Sävytteisviritteinen ja erittäin Nuiva!
Pohjoinen Perkele! Arktisen alueen Eko-Mörökölli!
Ethnos Nation!

"islam on kallon ajettelukeskukset tyhjentävä lobotomia." - Veikko

Heikki Mannersuo

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 143
 • Liked: 308
 • Dialektiikan diplomidiletantti
Umpitollon suvakin itku on parasta maailmassa.

Itse siirryn MTV:lle kokonaan.
Mielipiteet sisältävät ehdottoman vakavasti torjuttavaa asiaa. Ohita, jos mahdollista.

MW

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 24 079
 • Liked: 17808
 • Kiltti ja ystävällinen, mutta niin nuiva.
Mutta mitä ajattelee humaani Coca Cola Co?

Että ihmiset ovat sekaisin.

Supernuiva

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 506
 • Liked: 5365
Toivottavasti Halla-aho saa jatkaa kolumnistina. Toisaalta pohdin sitä, että voisiko "unelmaväki" saada aikaiseksi niin suuren boikotoinnin mainosrahoitusta kohtaan, että arimmat mainostajat pakeneisivat ja Halla-aho joutuisi tämän vuoksi esimerkiksi keksimällä keksittyyn "vaalikaranteeniin", eikä hän voisi enää kirjoittaa?

Pitää muistaa, että historia tuntee *köh Nestle/Valiojäätelö, Shell köh* boikotteja, jotka olivat varsin massiivisia ja "parempien ihmisten" onnistuneesti toteuttamia. Suvakkien toimintamallina on ollut, että yksikin ihminen voi esiintyä asiakaspalautetta antaen usealla keksityllä henkilöllisyydellä, jotta firma luulisi palautetta tulevan useammilta. Kun jotain antikampanjointia oli analysoitu, oli tultu siihen tulokseen, että tuhansien valittajien takana oli ollut vain korkeintaan noin 10 ihmistä.

MTV3 on kuitenkin "suvakkirintamaa" tukevassa ruotsalaisomistuksessa ja Hommalla on ollut useita kriittisiä sekä perusteltuja kirjoituksia uutistuotannon puolueellisuudesta.

Voi myös olla niin, että Halla-aho ei kirjoita MTV:llä julkaistaviin kolumneihin mitään varsinaisesta mokutuksesta. Kuitenkin nuivien kannalta on suuri etu, että näkyvä nuiva saa julkisuutta ja tunnettuutta valtamediassa.


Aeon

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 883
 • Liked: 3454
Mainosrahoitteinen media tekee tarkimpaa kuluttajasegementointia Suomessa ja maailmassa, eivätkä ne ottaisi tämän kaltaista riskiä, jos olisi epäilystä siitä, että tästä olisi haittaa mainonnalle. Etenkin Suomen mediailmapiirissä tämä on todella rohkea veto, joten taustalla on pakko olla raakaa tilastotietoa.
Hommalla junttaamista vuodesta 2009 lähtien

ISO

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 237
 • Liked: 19351
 • Persuhtava keskustelija
Nyt ne sitten lopettaa MTV:n katselun.

Hyvä niin.

Itse olen lopettanut jo vuosia sitten Ylen katselemisen, ja seuraamisen ylipäänsä.

Siitä joudun kuitenkin maksamaan, MTVstä nuo ei maksa. Iso ero.
Syyrialainen Nesrin, 20, kertoo:
Hänen mukaansa häirinnältä voi arabikulttuurissa välttyä, jos ei puhu miehille ja välttää kaikenlaista kontaktia, ”merkkien antamista”.

MW

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 24 079
 • Liked: 17808
 • Kiltti ja ystävällinen, mutta niin nuiva.
Hallis varmaan viisaana miehenä huomaa, jos jonkun ansan yrittävät tässä asettaa.

IDA

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 366
 • Liked: 8369
 • qui enim non est adversum vos pro vobis est
Erittäin hyvä kolumni, joka vielä esittelee selkeästi Perussuomalaisten kansallismielistä linjaa. Ehkä jopa osalle kotomaista mediaa menee noin läpi mitä kansallismielisyys tarkoittaa ja on aina tarkoittanut.
qui non est mecum adversum me est

Titus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 503
 • Liked: 7609
 • Don't give me that do goody good bullshit
jos ulinasuvakit lopettaa mtv:n katselun, niin sitten vissiin koko kanavan ei enää kannata mokuttaa pätkään ?
mtv:lle rupeaa pikkuhiljaa muistumaan mieleen kuka se maksaja viime kädessä onkaan

miten olis uusintana mannetv ja pulina boys vai mikä se oli ?

 8)

Tell me something, it's still "We the people," right ?

Aeon

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 883
 • Liked: 3454
Hallis varmaan viisaana miehenä huomaa, jos jonkun ansan yrittävät tässä asettaa.
Siinä ei voi olla mitään ansaa. Mainosrahoitteinen media ei pysty ottamaan riskiä. Jos MTV julkaisee kolumnia, josta se joutuu kuseen, niin suurimman vastuun kokee juurikin MTV, eikä kirjoittaja. Mielipiteet ovat yksittäisen henkilön mielipiteitä, mutta jos ko. "väärin ajattelevan" henkilön mielipiteille on annettu julkaisualustaksi kaupallisen median alusta, niin kuluttajien näkökannalta vastuu on siinä mediassa, eikä kirjoittajassa. Kirjoittajahan voi julkaista tekstinsä lukemattomissa muissa medioissa, mutta MTV on tehnyt tietoisen valinnan päästää kyseinen kirjoittaja "ääneen".

edit. edellä mainittun takia Ylen ei tarvitse miettiä näitä asioita, koska Ylellä ei ole tulosvastuuta. Sen takia Yle voi julkaista mokupropagandaa vaikka maailman tappiin asti, koska tulot tulevat suoraan verorahoista.
« Viimeksi muokattu: 15.09.2017, 23:21:19 kirjoittanut Aeon »
Hommalla junttaamista vuodesta 2009 lähtien

Läpeensä Nuiva

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 820
 • Liked: 1210
 • Maraton on raskas laji huonokuntoisen juosta.
MTV3 on havahtunut. Hyvinkääläinen televisionkääntelijä ei edusta kaikkia hyvinkääläisiä televisionkääntelijöitä.
“Protestointi oli lähinnä metelöintiä, musisointia ja huumoria.”
- Mathias Wåg, suvakki ja tutkiva toimittaja

“Täällä heiteltiin paukkupanoksia, ammoniakkia ja ilotulitteita.”
- Mårten Gullang, poliisi

Rähmiksen sikolätti
www.sverigedemokraterna.se

siviilitarkkailija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 17 182
 • Liked: 17551
 • covfefe
Umpitollon suvakin itku on parasta maailmassa.

En tiedä. Yritän säilyttää ihmisiä hengissä, mistä syystä suvakit yrittävät vaientaa kaltaiseni pysyvästi. Umpitollon suvakin, kuin pienen lapsen itku, on parasta maailmassa koska tiedän että lapsen hengityskanavat on kunnossa, ilma kulkee. En pidä itkua pahana asiana. Hiljaisuus...se on lopullisesta.

Lainaus
Itse siirryn MTV:lle kokonaan.

Timeo danaos et dona ferentes. Petä minut kerran (myy itsesi ulkomaille) voi sinua, petä minut kahdesti (ruotsalaisille monikulttuuristaja investoijille) voi minua. Ulkoimaiden kanssa tehdään kauppaa. Ostetaan ja myydään. Heille ei saa antaa poliittista asemaa.

On varmaan hyvä että Halla-aho kirjoittaa mihin tahtoo. Huhtasaari yllätti minut mutta joutuu kepulin pettämäksi. Sellaista on politiikka. Ehkä maikkarin sekopää monikulttuuristaja päätoimittelija joutuu jotain arvioimaan uudestaan. Mutta pelkään että rahan uhalla ja omistajan juonilla tässä on yritys kusettaa Halla-ahoa.

Veikkaan että lopputulos on jokatapauksessa se että ennenpitkää maikkarin ovelat svedupellet määrää suomiorjansa irtisanomaan Halla-ahon kolumnit. Ideana on lähinnä mustamaalata Halla-ahoa. Idea on se että Halla-aho on irtisanottu rasistina yms paskaa mitä svedupelle määrää omistajansa julkaisemaan.

Maailmassa ei ole mitään muuta vakavaa asiaa kuin huumori...

ismolento

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 196
 • Liked: 5565
Nyt ne sitten lopettaa MTV:n katselun.

Hyvä niin.

Itse olen lopettanut jo vuosia sitten Ylen katselemisen, ja seuraamisen ylipäänsä.

Siitä joudun kuitenkin maksamaan, MTVstä nuo ei maksa. Iso ero.

Mistä lähtien punavihreässä kuplassa on seurattu umpikaupallisen ja kapitalistisen mainoskanavan kuten mtv3:n ohjelmia?

Histon

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 098
 • Liked: 2894
 • Puolinuiva
Jussi Halka-aho MTV3:n kolumnistina. Uskomatonta! Maikkarihan on suvakkiudessa aina kilpaillut kakkospaikasta YLE:n kanssa (Hyysäri on tietysti  suvereeni ykkönen). Tämähän voi jopa herättää osassa vaalikarjaa sen kiusallisen ajatuksen, että Halla-aho on ihminen.
Halla-aho: ”Perussuomalaisten ohjelmaan tai tavoitteisiin ei kuulu ihmisten geeniperimän tarkkailu tai suomalaisuuden määrittely ja rajaaminen tällaisin kriteerein. Suomeen on vuosisatojen ja -tuhansien aikana tullut kaikenlaista ainesta idästä, lännestä ja etelästä. Oleellista on se, kuka muuttoliikettä kontrolloi."

KJ

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 558
 • Liked: 3287
Lainaus
Mitä ajattelevat @Atria_Oyj, @SaarioinenOy ja muut kotimaiset mainostajat? Alkaa hallakanavalla myyty makkara maistua aika niljakkaalta.

Jessus sentään. En epäile hetkeäkään, etteikö MTV vetäytyisi yhteistyöstä, koska kahdeksan rasmuslaista on suuttunut:
Lainaus
Ehkä tämä on Maikkarin vastaveto Ylen uudelle uljaalle, Sanna Ukkolan vetämälle Pressiklubille (rauha ohjelman muistolle)...

Lainaus
Mikko Nieminen Lähettäkää palaute suoraan tänne. Ilmoittakaa samalla kohteliaasti, mikäli aiotte ryhtyä boikotoimaan yhtiötä. Välttäkää alatyyliä älkääkä alentuko samalle tasolle kuin se taho jota kritisoitte.

Antifantit ovat nyt tohkeissaan: https://www.facebook.com/groups/RASMUSGROUP/

Jessus sentään tuota porukkaa.

E: kirovirhe

« Viimeksi muokattu: 16.09.2017, 00:43:29 kirjoittanut KJ »
What would Gösta Sundqvist do?

Pullervo

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 6 098
 • Liked: 22380
 • antikomintern
^ Tässä tuon puolueettoman ja arvovaltaisen raadin analyysi asiasta eli ohessa kuvakaappauksena Rasmus-ryhmän reipasta kommentointia asiasta ja pääosin sen vierestä.

https://www.facebook.com/groups/RASMUSGROUP/permalink/1619156624762222/

lisäyksiä:

Tämä kirvelee - selvästi - ja tosi pahasti tuolla. Nostan sieltä vielä yhden suosikkikommenttini.
Lainaus käyttäjältä: Rasmus-ryhmä
anarkisti-Tino:Kohta Nelonen tiedottaa Torniaisen vetämästä talk showsta.

Ja on siellä, yllättäen, joku rehellisempikin kommentti joukossa, joten otetaan mukaan.
Lainaus käyttäjältä: Rasmus-ryhmä
Aaro:Halla-Aho on huono valinta kolumnin kirjoittajaksi koska hänet on tuomittu kansanryhmän kiihottamisesta

Jaakko:Koko kansa kiihottui? Vai tarkoitatko kiihottamista kansanryhmää vastaan? Halla-Ahon tuomio oli ehkä yksi poliittisimmista tuomioista Suomen viimevuosien historiassa. Asiayhteydestä irroitettuna tuo Halla-Ahon kommentti on toki törkeä.
« Viimeksi muokattu: 16.09.2017, 00:20:17 kirjoittanut Pullervo »

P

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 328
 • Liked: 8832
Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain. Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta. Siksi pidän puheita pakolaisten aiheuttamista kansantaloudellisista rasitteista melko kohtuuttomina.
- J. Suurpää, HS 21.4.1991

Läpeensä Nuiva

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 820
 • Liked: 1210
 • Maraton on raskas laji huonokuntoisen juosta.
Maali se on oma maalikin.
“Protestointi oli lähinnä metelöintiä, musisointia ja huumoria.”
- Mathias Wåg, suvakki ja tutkiva toimittaja

“Täällä heiteltiin paukkupanoksia, ammoniakkia ja ilotulitteita.”
- Mårten Gullang, poliisi

Rähmiksen sikolätti
www.sverigedemokraterna.se

IDA

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 366
 • Liked: 8369
 • qui enim non est adversum vos pro vobis est
Harvinaisen katkeria ihmisiä nuo. Onneksi eivät näy omassa Facebookissani lainkaan, mutta tuota pikaisesti selaamalla näkee taas miksi keskustelu ei kannata eikä ole mahdollistakaan. Jotta noiden kanssa voisi keskustella pitäisi uppoutua syvälle heidän mielikuvitusmaailmaansa ja se olisi sekä ikävää, että turhaa.
qui non est mecum adversum me est

KJ

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 558
 • Liked: 3287
Harvinaisen katkeria ihmisiä nuo. Onneksi eivät näy omassa Facebookissani lainkaan, mutta tuota pikaisesti selaamalla näkee taas miksi keskustelu ei kannata eikä ole mahdollistakaan. Jotta noiden kanssa voisi keskustella pitäisi uppoutua syvälle heidän mielikuvitusmaailmaansa ja se olisi sekä ikävää, että turhaa.

Täytyy muuten toivoa, että MTV:n kaveri tekee vierailun Rasmukseen ja ihmettelee, että tuollaisiakin ihmisiä on olemassa. Tuota porukkaa on muuten vaikea uskoa todeksi.
What would Gösta Sundqvist do?

sivullinen.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 067
 • Liked: 8954
 • Ahjo on viha. Kosto on kipinä.
Mielestäni täysin järjetön temppu Jussi Halla-aholta. Hän ryhtyy kirjoittamaan maikkarin verkkosivuille mielipidekirjoituksia; tässä ei puhuta nyt mistään Kymmenen Uutisten vakiovieraaksi ryhtymisestä vaan pelkästä verkkokirjoittelusta. Maikkarin verkkosivuja lukee jopa vähemmän ihmisiä kuin Uuden Suomen Puheenvuoroja. Halla-ahon oma blogi Scripta oli aikoinaan erittäin suosittu ja voisi sellaiseksi jälleen palata, jos Halla-aho sinne kirjoittelisi useammin kuin kerran puolessa vuodessa. Hän silti näyttää sen täysin hylänneen -- ja tottapuhuen hänen hyvät kirjoituksensa sielläkin ovat jo vuosien ja vuosien takaa --. Mitä Halla-aho kuvittelee saavuttavansa kirjoittamalla tuonne, jota kukaan ei lue? Sitä eivät lue verkkoa käyttävät uuden ajan ihmiset, koska maikkari ei puhuttele uuden ajan ihmisiä. Sitä eivät lue seniilit sosialistit, koska he eivät osaa käyttää koko internettiä. Sitä lukevat ainoastaan maikkarin omat toimittajat, jotka joskus omaa verkkosivuaan mainostaakseen kertovat sen kirjoituksista uutisissaan; se on ainoa hyöty, ja se on hyvin vähäinen hyöty.

Halla-ahon ote Suomen -- ja Eurostoliiton ja maailman -- tilanteesta tuntuu karanneen erittäin kauas. Hän ei enää tavoita tavallista kadunmiestä. Yhä hän on kohtuullisen hyvä ja teräväsanainen sivaltaja. Hänen sivalluksensa kuitenkin osuvat nykyään useammin uuvatteihin tai johonkin muihin ketään kiinnostamattomiin hattivatteihin kuin asian keskiössä oleviin tekijöihin. Turun puukkoiskusta hän sai muutaman hyvän sivalluksen aikaan ja esiin; tosin ylivoimaisesti parhaan hän sai sitä seuranneesta hallituksen pykälämuutoksista, johon hän vastasi, että nykyisilläkin pykälillä olisi voitu kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet laittaa säilöön. Sellainen pykälätoteamus tietenkin iskee niihin meistä, jotka ovat Halla-ahon matkaa kauan seuranneet ja matkalla oppineet pykäläkapulakielen ja alkaneet rakastaa sitä. Tavallisilta ihmisiltä meni hänen sivalluksensa täysin ohi. Ei asialinjalla oleminen tarkoita lakimiesten salakieltä puhumista.

Kolmannen kerran kysyn, mitä Halla-aho tällä kuvittelee saavuttavansa? Kysyn sitä nyt teiltä hompanssit. Kukaan ei mielestäni ole siihen vastannut yhtään mitään -- paitsi tietyissä pienissä suvakkiryhmissä aiheutettu peppukipu --. Ja yksi hompanssi kertoi tämän jälkeen ryhtyvänsä katsomaan maikkarin ohjelmia; se on kiva asia -- maikkarin kannalta --. Halla-ahon kannalta sekin on huono asia: Mitä enemmän Halla-aho samanlaisena poliitikkona kuin muut poliitikot, sitä vähemmän häntä -- ja hänen puoluettaan -- kannatetaan. Halla-ahoa, kuten kaikkia poliitikkoja, arvostellaan myös kannattajiensa kautta. Maikkaria poliittisessa kannatusmielessä katsomaan ryhtynyt ihminen on tavallisten ihmisten mielestä hyvin erikoinen ihminen. Joskus muinoin Halla-aho saavutti kuolematonta suosiota mainostamalla itseään kehoittamalla äänestämään vittumaisuuttaan toisin kuin Yle ja hesari käskevät. Nyt hän on itse poliitikko, jota maikkari neuvoo jo äänestämään. Ja sitten tietenkin ne kaikkein sinisilmäisimmät tyttölapset joukossamme kuvittelevat, että Halla-aho voi vihdoin sanoa suoraan, miten asiat ovat ja kukaan ei maikkarilla hänen kirjoitustaan esilue eli sensuroi; ne samat henkilöt paheksuvat joka kerta A-Studion maahanmuuttoillan jälkeen, miten Yle ikävästi sensuroi väärät mielipiteet pois, mutta seuraavan A-Studion maahanmuuttoillan alla ovat taas toivoa täynnä ja uskovat tällä kertaa puolueettomaan asialliseen keskusteluun.
"Meistä ei olisi mikään sen suotavampaa kuin sivullisen esittämä marxilainen analyysimme arvostelu." (Lenin)

-PPT-

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 689
 • Liked: 8839
Eikös nämä ole samaa konsernia mtv:n kanssa nämä livit, jimit, avat? Aina sub on. Aika laajan boikotin joutuvat tekemään mutta se on hyvä se. Telkkarin toljottaminen on hukkaan heitettyä aikaa muutenkin.

Veturinainen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 887
 • Liked: 5358
 • Nuivuus perustuu kognitioon, ei rasismiin.
Kyseessä ei ole "pakolaiskriisi" vaan sosiaaliturvamotivoitunut turvapaikkajärjestelmän hyväksikäyttökriisi. (Veturihenkilö)

"Ei ole koskaan paluuta siihen Suomeen, joka meillä vielä muutamia vuosia sitten oli. Asia on hyväksyttävä ja sen kanssa on opittava elämään." (SPR:n puheenjohtaja Pertti Torstila)

Aeon

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 883
 • Liked: 3454
Sivullinen: tuolla on parikin merkitystä:
- symbolinen merkitys siinä suhteessa, että valtavirtamedia antaa tälle "rasistifasistille" julkaisualustan
- kolumnistia ehkä siteerataan uutisissa / ajankohtaisohjelmissa

Mielestäni Jussilla ei ole tuossa mitään muuta kuin voitettavaa. Jos maikkari antaa kenkää jossain vaiheessa, julkinen meteli on suunnaton ja siinä samassa tulee julkisuuteen ne kirjoitukset, joiden takia Jussi pistettiin pihalle. Kuten jo mainitsin, Maikkari on varmasti laittanut ison määrän numeroita nippuun ja todennut, että heidän tavoittama segmentti ottaa Jussin vastaan positiivisessa hengessä ja sama pätee mainostajiin, jotka seuraavat tuota em. segmenttiä.
Hommalla junttaamista vuodesta 2009 lähtien