UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: 2017-10-23 Saksa: Bertelsmann-tutkimus - Saksaan on syntymässä uusi alaluokka  (Luettu 7275 kertaa)

Alabama

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 427
 • Liked: 7221
Ongelmana näissä viime vuosien tieteellisissä tutkimuksissa, hutkimuksissa tai jopa lutkimuksissa on näiden voimakas politisoituminen ja nimenomaan poliittiskorrektia narratiivia seuraavien hallitusten -Saksa etunenässä – toiminnan mielistely.

Tieteestä ja tieteellisistä tutkimuksista on tullut hallituksen ja median konglomeraatin lisuke, johon ei voi enää ollenkaan luottaa. Säätiöt muokkaavat puolueetomuuden esiripun takana tuloksia poliittisen ideologiaansa sopiviksi. Lopulta jopa näinkin manipuloiva ryhmä, kuten tässä tapauksessa Berthelsmann säätiö, vaikuttaa liberaalilta - mikä ei kuitenkaan ole totta, vaan sen julkaisut ovat lähinnä kieroa kansalaisten sumuttamista. Säätiö todellisuudessa tukee päasiassa totalitaristisen kollektiivin uutta nousua. Koska useat muut säätiöt ovat Bertelsmann säätiötäkin selvempiä ja avoimempia Uuden uljaan vasemmistolaisen maailman kannattajia, alkaa Bertelsmann vaikuttaa näiden joukossa jopa liberaalilta ja uskottavalta vaikuttajaryhmältä.

Jokainen yrittää hakea tiedon murusia mistä kulloinkin ajattelee niitä löytävänsä. Mihinkään tuloksiin ja varsinkaan niiden tulkintoihin ei voi luottaa. Vaihtoehdot tyrkytetyille tutkimuksille ja kritiikki on kaivettava esille usein suuritöisesti kuin suuren kiven alta...
Kuka hyötyy?

Alabama

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 427
 • Liked: 7221
Kun tietyt tahot – tässä tapauksessa Saksan hallitusta ja uus-sosialistista Zeitgeistia pönkittävä Bertelsmann-säätiö – tekee tutkimuksen ja „löytää“ ongelman, voi olla varma myös siitä, että samaisella tutkivalla taholla on esitettävänä salamannopeasti myös ratkaisu ongelmaan. Lukijalle herää epäilys siitä, että ratkaisu ongelmaan on ollut olemassa jo ennen ongelman löytymistä ja että trendikäs „yhteiskunnallinen ongelma“ on ollut jo tiedossa yleisesti jo aikaisemminkin, mutta nyt se pitää kaivaa esille, räätälöidä se sopivaan muotoon ja esitellä kansalle tunteisiin vetoavana „suurena löytönä“ sääliä ja huonoa omaatuntoa herättävässä pakkauksessa. Todellinen syy ongelman „löytymiselle“ näyttää kuitenkin mitä ilmeisimmin olevan oman maailmankuvan pönkittäminen ja sen oikeuttaminen.

 
Akezin linkkaama juttu Bertelsmann-säätiön tutkimuksesta, joka on „löytänyt“ köyhien -juuri lapsien (voih, nyyh!)- määrän kasvun Saksassa. Uskoisin, että näin tosiaan onkin: köyhien osuus on kasvussa. Tässä tutkimuksessa on paljon asiaakin.


Mutta miksi köyhien osuus on nousussa?

Bertelsmann säätiö tarjoaa „sosiaalinen epätasa-arvo“-megatrendistä ohella myös syylliset ongelmiin (tässä köyhyyteen):

Idiootit

Säätiön oma Change (= muutos!)-lehti kirjoittaa : „Welzerin teoreeman mukaan jokaisessa yhteiskuntaryhmässä on idioottien osuus yhtä suuri.“ Kyseinen teoreeman oivaltaja on Harald Welzer, sosiologi, sosiopsykologi, kunniaprofessori ja „useiden tieteellisten raatien ja akatemioiden“ jäsen. Welzer korostaa saksalaisten suurta tyytyväisyyttä: hyvä elämä, hyvinvointi, maailmaa koskeva oikeudenmukaisuus. Hän kaipaa keskustelua, joka koskisi pakolaisten ongelmia.


Bertelsmann-tutkimus kertoo tarinan lasten köyhyydestä. Saksalaiset ovat Welzerin mukaan avoimen yhteiskunnan kannattajia. Hänen mukaansa maailman huomio kiinnittyy siitä huolimatta ainoastaan muutamien harvojen populistien esittämiin mielipiteisiin. Bertelsmann säätiön ajatusten julistajan ja sen rahoittaman Welzerin  mukaan poliittinen viestitys on vääristynyttä, kun koko huomio kiinnittyy 20% tyytymättömien (=populistit/idiootit) määrään . 80% saksalaisista on tyytyväisiä hallituksen politiikkaan ja „Saksan hengelle“ on aina ollut tyypillistä pyrkimys parempaan. Vähemmistö (idiootit) kuitenkin määrää julkisuudessa käytävän keskustelun aiheet (islamisoituminen, terrori jne.). Näin Bertelsmann-mies sosiologi Welzer.


Welzerin mukaan suurinta osaa saksalaisia ei politiikka kiinnosta. Nämä ovat kuin tyhjä tila, jonne voi rakentaa teemoja. Mutta vain teemoja, joilla on tekemistä yhteiskunnan kehittämisen kanssa.


Welzer on viime vuosina huomannut, että älykkäät analyysit eivät enää auta. Hänen ratkaisunsa on „Aloite Avoimesta Yhteiskunnan puolesta“, jonka rahoittajina ovat Bertelsmann säätiö, Robert-Bosch-säätiö ja George Soros Open Society Foundation.


Welzer panostaa tunteellisuuteen ja suhtautuu ‚tietämiseen‘ negatiivisesti: „Tämä ei ole kysymys tiedosta. Kun esitätte negatiivisesti latautuneille ihmisille faktoja, niin nämä väittävät joka tapauksessa, että ne ovat väärennettyjä. (…) Maailmaa koskeva asioiden käsittely ei ole tietoon pohjautuvaa. (…) Tietoa yliarvioidaan.“

2017/2 Change-lehdessä myös Bertelsmann säätiön johtokunnan puheenjohtaja Aart De Greus pursuaa optimismia ja elämaniloa. De Greus sanoo : „Kaikki tähänastiset muutokset yhteiskunnassa ovat aina tuoneet mukanaan enemmän hyvinvointia, pidempiä rauhan kausia, parempaa terveyttä ja koulutusta.“ Tämä johtuu De Greusin mukaan ihmismielen jatkuvasta pyrkimyksestä parempaan.


Edellä esitetyn tiivistän näin:

1)   Bertelsmann säätiö on tutkinut yhteiskuntaa ja löytänyt sieltä ongelman: köyhyys on lisääntynyt
2)   Bertelsmann säätiön tutkija on analysoinut ongelmaa ja löytänyt syyllisen köyhyyden jatkumiselle - jopa lisääntymiselle:

idiootit

3)   Bertelsmann säätiö on analysoinut idiootit: nämä ovat pieni pessimistien vähemmistö
4)   Bertelsmann säätiö on analysoinut pessimistit: nämä ovat populisteja
5)   Bertelsmann säätiö on analysoinut myös populistit: nämä ovat negatiivisesti latautuneita ihmisiä, jotka ilmoittavat julkisuudessa omat enemmistön optimismista ja parempaan pyrkimisestä poikkeavat näkemyksensä
6)   Bertelsmann säätiö on analysoinut näkemykset ja osoittanut tunteelliset mielipiteet oikeiksi ja tietoon perustuvat vääränlaisiksi (jos „tieto“ [maahanmuutosta] on optimistista ja elämäniloa pursuavaa, niin se on oikeanlaista)
7)   Bertelsmann säätiön johtokunnan puheenjohtaja toteaa, että yhteiskuntamuutokset tuovat aina mukanaan enemmän hyvinvointia


Vieläkin tiivistettymmässä muodossa:

On löytynyt Bertelsmannin ja Sorosin säätiöiden rahoittamana ratkaisu  (lasten [tunteenomainen „tieto“!] köyhyyden poistamiseen:

Se on YHTEISKUNTAMUUTOS (=Great Reset/Suuri Transformaatio/Uuusi Uljas Maailma)!


Edellä esitetty on vapaata referointia tästä artikkelista ja siinä on myös allekirjoitetun omia mielipiteitä.

https://www.tichyseinblick.de/kolumnen/alexander-wallasch-heute/bertelsmann-stiftung-ihr-seid-alle-idioten/
« Viimeksi muokattu: 23.12.2020, 11:21:18 kirjoittanut Alabama »
Kuka hyötyy?

Alabama

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 427
 • Liked: 7221
Bertelsmannin säätiön rahoittaman kirjoittajan idiooteiksi ja "negatiivisesti latautuneiksi" henkilöiksi eli "populisteiksi" nimittämien henkilöiden syyllisyys köyhyys-asiassa, on lähinnä näiden toimiminen jarruna Bertelsmann säätiön ja ideologisen yhteistyökumppaninsa Soros-säätiön suunnitelmien toteuttamisessa. Ilman näitä "negatiivismielisiä" maahanmuuttokritiikin esittäjiä, yhteiskuntajärjestelmän muutos ja muutoksen seurauksena köyhyyden poistaminen, olisi helpompi jyrätä läpi.

Nyt pitää vaivalloisesti kilpailla "tyhjästä tilasta" (ei-poliittiset ihmiset) "populistien" kanssa Great Resetin valtaan saattamiseksi. Ja harmillisesti vielä perustella oman agendan "tieto" oikeaksi tunteellisuuden avulla.
Kuka hyötyy?

Tagit: