HOMMAN POLIITTINEN SIIPI > Muut puolueet ja poliittiset vaikuttajat

2017-11-04 Fatim Diarra (Vihr.): "Ainut syy muuttaa metsään on insesti ..."

(1/159) > >>

nutsy:

--- Lainaus ---”Ainut syy muuttaa metsään on insesti” - vihreiden valtuutettu pahoittelee someraivon herättänyttä kirjoitustaan

Diarran mukaan kyse oli ronskista huumorista, ja hän pahoittelee sanavalintojaan.
Diarra ei kuitenkaan pahoittele tai peru sitä, että hän ei pidä elämästä maaseudulla.

... Vihreiden kaupunginvaltuutettu Fatim Diarra kirjoitti perjantaina Facebook-kommentissaan, että "ainut syy muuttaa metsään on insesti ja se, että kukaan ei kuule, kun vaimo huutaa apua". ....

Insestikommentti liittyi Diarran mukaan hänen suomalaisiin sukujuuriinsa.

- Kaikki suomalaiset geenini ovat Pellosta. Insestiläppäni, jonka muut kommenttiosiossa tajusivatkin, liittyy siihen, että Sallassa, mikä on Pellon vieressä, on Sallan tautia, mikä johtuu siitä, että on ollut liian läheisiä yhteyksiä serkkujen kanssa.

- En tarkoittanut siinä sitä, että kaikki, jotka asuvat maaseudulla, harrastavat insestiä, vaan viittasin vitsillä Sallan alueeseen. ....

tse en missään nimessä haluaisi muuttaa maaseudulle asumaan. Syrjäseudulla on tosi masentavaa ja tylsää. ....

Diarra mainitsee saaneensa rasistisia viestejä heti, kun Kärnä jakoi Twitter-sivuillaan kuvakaappauksen Diarran Facebook-kommentista.

- Perusneekeriviestejä. Sitä tässä taas tulee. Mutta minä kannan vastuuni siitä, mitä sanoin.


http://www.iltalehti.fi/politiikka/201711042200511046_pi.shtml

--- Lainaus päättyy ---

Lopuksi hieno uhriutuminen valtuutetulta.

Fatiman mukaan siis suomalainen maalla asuva mies raiskaa lapsiaan ja hakkaa vaimoaan.

"siis tää oli vitsi vitsi, tajuuttekste?", nyt se kelpaa selitykseksi.

Mehud:
Luin juuri saman jutun ja se hienosti kiteyttää vihreyden. Vihreiden ja mustien onkin hyvä pysyä kaupungeissa, jotta maaseutumme pysyy tervehenkisenä ja turvallisena.

Pullervo:
Diarra:"En tarkoittanut siinä sitä, että kaikki, jotka asuvat maaseudulla, harrastavat insestiä, vaan viittasin vitsillä Sallan alueeseen."

Tuohan on sitä kiihottamista kansanryhmää, jos ei kaikkia maalla asuvia, niin ainakin sallalaisia vastaan. Vihreä vihapuhepoliisi, tule apuun!

Mikko Kärnän tweetti aiheesta, joka siis nosti asian seuraavalle tasolle eli mediaan: Siinäpä sitä sydämen sivistystä #vihreät tyyliin. Valtuutettu @fatimdiarra'lta meni kyllä pahasti penkin alle. Mitä sanoo @ToukoAalto? pic.twitter.com/agzWsnkl4Z— Mikko Kärnä 🇫🇮🇺🇦 (@KarnaMikko) November 3, 2017
--- Lainaus päättyy ---

paukuttaja:

--- Lainaus käyttäjältä: Mehud - 04.11.2017, 12:56:25 ---Luin juuri saman jutun ja se hienosti kiteyttää vihreyden. Vihreiden ja mustien onkin hyvä pysyä kaupungeissa, jotta maaseutumme pysyy tervehenkisenä ja turvallisena.

--- Lainaus päättyy ---

Juu, kunhan kaupungit ovat mogadishu ja bagdad.

SatuSetä:
Nyt polpo tarkkana. Tuo sydämmen sivistystä huokuva ja asiallinen kommentti tulee aiheuttamaan vihapuhetta. Että ottakaahan kansalaisetkin luuri käteen ja näppäilkää jo 112 valmiiksi.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta