HOMMAN POLIITTINEN SIIPI > Muut puolueet ja poliittiset vaikuttajat

2017-11-04 Fatim Diarra (Vihr.): "Ainut syy muuttaa metsään on insesti ..."

<< < (2/152) > >>

Pullervo:
Maaseudun tulevaisuuden (kesk) juttu asiasta.


--- Lainaus käyttäjältä: Maaseudun tulevaisuus ---Ainoa syy muuttaa metsään on insesti, helsinkiläinen vihreä kaupunginvaltuutettu veistelee

Fatim Diarra (vihr.) istuu Helsingin kaupunginvaltuustosta ensimmäistä kautta. Diarra pahoitteli jälkikäteen kommenttiaan sosiaalisessa mediassa.

Helsinkiläinen vihreä kaupunginvaltuutettu Fatim Diarra solvaa sosiaalisessa mediassa maaseudulla asuvia ihmisiä.

Sanatarkasti Diarra kirjoitti tänään perjantaina illalla Facebook-tilillään seuraavasti:

"Jos haluaa asua metsässä niin ole hyvä, mutta ihan turha odottaa samaa palvelutasoa ja metsässä on anketa, ainoa syy sinne on insesti ja se että kukaan ei kuule kun vaimo huutaa apua.

Keskustan lappilainen kansanedustaja Mikko Kärnä jakoi Twitter-tilillään Diarran Facebook-tekstistä otetun kuvakaappauksen.

"Siinäpä sitä sydämen sivistystä vihreiden tyyliin. Valtuutetulta meni kyllä pahasti penkin alle. Mitä sanoo Touko Aalto?", Kärnä tviittasi.

Fatim Diarra itse vetosi Kärnälle suunnatuissa vastaustviiteissään huonoon huumoriin ja pahoitteli jälkikäteen kommenttiaan.
--- Lainaus päättyy ---
koko juttu: http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/ihmiset-kulttuuri/artikkeli-1.212126

KariQVA:
Googlen mukaan näyttäisi olevan oikein syntyperäinen helsinkiläinen. Suomen kielen osaamisen perusteella sitä ei heti uskoisi.

Että miksiköhän ne Pisa-tulokset heikkenevät vuosi vuodelta.

J. Lannan haamu:
Kylläpä tuo Kärnä vetää hyvin, juuri tuolla tavoin vastuutetaan myös aaltoa katsomaan mitä tapahtuu. Edelleen, miksi Persut eivät tehneet tätä ensimmäisenä? Tämä on ensimmäinen ja helpoimman tason juttu saada itselleen julkisuutta ja nostaa muiden hoopojen juttuja esiin. Tuon voi tehdä melkein kuka tahansa, persujen avustajien jos ovat tarpeeksi osaavia niin pitäisi tehdä tuota.

Ehkä ne persutkin tästä twiittasivat juuri tuollai, sitä vaan ei uutisoitu..

Alaric:
Vilkaisin kristallipallooni.

Tämä alkuperäinen suomalaisia loukkaava oksennus tullaan hautaamaan hyvin nopeasti ja seuraavissa jutuissa kerrotaankin sitten jo "kohua somekirjoituksellaan herättäneen kaupunginvaltuutetun" saamista raiskaus- ja tappouhkauksista sekä laajemmin noista rasistisista viesteistä samalla pohtien, että mikä suomalaista maaseudulla asuvaa miestä vaivaa.

nutsy:

--- Lainaus käyttäjältä: KariQVA - 04.11.2017, 13:09:52 ---Googlen mukaan näyttäisi olevan oikein syntyperäinen helsinkiläinen. Suomen kielen osaamisen perusteella sitä ei heti uskoisi.

Että miksiköhän ne Pisa-tulokset heikkenevät vuosi vuodelta.

--- Lainaus päättyy ---

En muista tästä vihreästä naisoletetusta koskaan aiemmin kuulleeni. Opettaja lehdestä löytyi taustaa,


--- Lainaus ---... Fatim Diarralla on tumma iho ja kikkara musta tukka.

– Olen syntynyt Suomessa, mutta minut koetaan usein maahanmuuttajaksi, Diarra nauraa.

Diarra innostui opettajan työstä sijaisuuksien myötä ja opiskelee uskonnon aineenopettajaksi Helsingin yliopistossa.

Meneillään on S2-opettajan sijaisuus Mikkolan koulussa Vantaalla. Oppilaissa on somaleita, albaaneita, virolaisia, venäläisiä, kiinalaisia, thaimaalaisia.

– Moni on ollut vuoden valmistavassa opetuksessa, mutta suomen kielen oppimiseen se ei riitä. Minun ryhmässäni saa olla rehellisesti pihalla.

Diarran isä oli muslimi Malista ja äiti kommunisti Suomesta. Rakkaus syttyi Leningradissa, jossa isä opiskeli lääkäriksi ja äiti kätilöksi. Tytärtä uskonnot kiinnostavat, vaikka hän ei ole erityisen uskonnollinen ihminen.

– Haluaisin tulevaisuudessa opettaa kaikille yhteistä uskontotietoa ja olla mukana sen kehittämisessä.

Oman tulevan työpaikkansa hän näkee ehkä opetushallinnossa tai koulutusviennin palveluksessa. Se sopisi naiselle, joka on vetänyt kansainvälisiä nuorten leirejä ja reissannut pitkin Eurooppaa tekemässä nuorisopolitiikkaa.

– On tärkeää olla kiinnostunut ihmisistä, joita opettaa. Voin jakaa kokemuksen erilaisuudesta, mutta jos minua ei kiinnostaisi, taustallani ei olisi mitään merkitystä, Diarra sanoo. ....

Koko artikkeli -> http://www.opettaja.fi/cs/Satellite?c=Page&pagename=OpettajaLehti/Page/juttusivu&cid=1351276519632&juttuID=1355755627447

--- Lainaus päättyy ---

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta