Kirjoittaja Aihe: Vihreiden pj-kisa ja uusi puheenjohtaja Touko Aalto (nyk. kansanedustaja)  (Luettu 186557 kertaa)

Supernuiva

  • Jäsen^^^
  • ***
  • Viestejä: 3 919
  • Liked: 3404
^Vasta luin jostain, että Touko Aalto on yksi todennäköisimpiä ministereitä seuraavassa hallituksessa 2019-2023.
Jotenkin en usko, että Toukolla pysyisi paketti kasassa neljää vuotta ministerinä, jos vuoden jälkeen oppositiopuolueen pj:nä tuli burnout. Muutenkin oli sen verran sekavaa horinaa ja suht radikaaliakin, että en kyllä haluis edes nähdä tuota ukkoa minkään ministeriön kipparina.

Uuvateillakin on pysynyt paketti kasassa, joten eiköhän se pysy Toukollakin. Ministerin toimi kun on leppoisampi kuin oppositiopuolueen johtaminen. Vihreissä yksi ristiriita taisi syntyä myös siitä, että Touko on vasemmistolaisempi kuin monet muut vihreät.

Toki on niin, että itse en haluaisi myöskään nähdä häntä ministerinä, mutta tämä poliittinen systeemi nyt lienee sellainen, että niin siinä taitaa kuitenkin tulla käymään.

Sydämeltään hän on kommunisti, sillä ei ole uskottavaa, että hän vasta (oliko se) 19-vuotiaana totesi, että hän onkin vihreä. Todellisuudessa hän ilmeisimmin tajusi tuolloin, ettei kommunistina tule ikinä pääsemään päättäviin asemiin. Siksi hän vaihtoi aatteen kuoren toiseksi, vaikka sydämeltään hän onkin mitä todennäköisimmin ainakin jonkun sortin kommunisti.

Hallituksessa hän haluaa myös päästä sellaiseen asemaan, josta käsin pystyy kaikkein parhaiten edistämään omaa ideologiaansa. Ympäristöministerin paikka ei siis ole hänen postinsa, vaikka joku ehkä niin on ajatellut. Jotain muuta hän haluaa, jos vain muut puolueet sen paikan hänelle antavat.

Tagit: vihreät touko aalto