Kirjoittaja Aihe: Suomen Kansa Ensin r.p.  (Luettu 336412 kertaa)

Ajatolloh

 • Vieras
Vs: Suomen Kansa Ensin r.p.
« Vastaus #1470 : 26.11.2020, 23:05:02 »
Onkos näillä maidanin jägermaistereille SKE:lla ja Marso de Wittilla jotain toimintaa? Johtaako tai onko marso de witti enään missään mukana. Hiljaista ollut.

Reichsparteiführer de Wit on lähestynyt puoluekameradeneitaan paimenkirjeellä:
---
Lainaus
Selityksen antaminen asiassa

Suomen Kansa Ensin r.p.:n hallitus on kokouksessaan päättänyt antaa teille N.N. mahdollisuuden antaa selitys ja tulla kuulluksi sääntörikkomusasiassa.

Teille on lähetetty kirjattuna kuulemiskirje sääntörikkomuksesta.

Lisäksi kuulemiskirje on on tämän sähköpostin liitteenä. Toisena liitteenä on sääntörikkomusten kontekstin osoittava aikajana.

Selitys tapahtuneesta täytyy antaa 5.12.2020 mennessä sähköpostilla osoitteeseen suomenkansaensin@protonmail.com tai kirjeellä puolueelle osoitteeseen:

Marco de Wit
Poste Restante
33400 Tampere

Selityksen antamatta jättäminen ei estä hallitusta tekemästä päätöstä asiasta.

Suomen Kansa Ensin r.p.:n hallituksen puolesta


Marco de Wit
Puolueen puheenjohtaja

Mari Kosonen
Puoluesihteeri

l'uomo normale

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 378
 • Liked: 13094
 • Je suis. Sivistysporvari. Ihmisenä ja kuluttajana.
Vs: Suomen Kansa Ensin r.p.
« Vastaus #1471 : 16.03.2021, 16:07:11 »
Lainaus
Mikko Gustafsson HS
13:08
PIRKANMAAN käräjäoikeudessa on alkanut laaja kunnianloukkausjuttu, jonka keskiössä on niin sanottu maalittaminen. Syytteessä on Marco de Wit.

De Wit on vaikuttanut erilaisissa poliittisissa järjestöissä ja keskittynyt maahanmuuttoasioihin. De Wit toimi aiemmin myös Suomen kansa ensin -pienpuolueen puheenjohtajana. Hänet erotettiin sittemmin puolueesta. Hän on toiminut myös maahanmuuttoasioihin keskittyneen Rajat kiinni! -liikkeen aktiivina.

Jutun asianomistaja- eli uhripuolella on puolestaan yhteensä 20 poliisia, syyttäjää ja tuomaria.

Maalittaminen ei ole rikosoikeudellinen termi. Sillä tarkoitetaan ilmiötä, jossa joku nostetaan verkossa tikun nokkaan, mikä aiheuttaa usein vihapostin tulvan.

JUTUSSA on kyse siitä, onko de Wit herjannut verkossa ihmisiä tavalla, josta voi seurata rikosoikeudellinen vastuu. Syyttäjä katsoo, että eri ulostulot vuosina 2018–2019 täyttävät kunnianloukkauksen tai törkeän kunnianloukkauksen tunnusmerkistön.

Syyttäjän mukaan uhreista on käytetty muun muassa nimityksiä hirviöpoliisitar, kaikista iljettävin, poliittisen poliisin pervokolmion jäsen, kiduttaja-komisario, rikollinen poliisi, rasisti, väärentäjä ja korruptoitunut. Syyttäjän mukaan erilaisten nimitysten lisäksi virkamiehistä on esitetty vihjailuja tai väitteitä, kuten esimerkiksi vihjailuja eräästä poliisista pedofiilina.

Kaikkiaan syytteet koskevat 20:tä epäiltyä rikosta vuosina 2018–2019. Syyttäjä vaatii De Witille 8–10 kuukauden ehdotonta vankeusrangaistusta tai yhdyskuntapalvelua.

DE WIT on vedonnut kirjallisessa vastauksessaan muun muassa siihen, että hänen arvostelunsa on kohdistunut julkisessa virassa toimiviin henkilöihin.

Hän on myös vedonnut siihen, että kyse on omakustanteisesta julkaisutoiminnasta, jonka julkisuus on rajallista.

HS julkaisee de Witin nimen jo syytevaiheessa hänen yhteiskunnallisten vaikutuspyrkimystensä ja toimintansa takia[...]

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000007863290.html

Kai se tähän kuuluu, vaikka de Wit on jo erotettu puolueesta. Kuitenkin hän edellisten viestien perusteella silti häärää SKE:n ympärillä.
And madness and despair are a force.
Socially distancing.
Riittävällä moraalilla.

Porcius

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 115
 • Liked: 2967
 • Asiantuntija ilman papereita
Vs: Suomen Kansa Ensin r.p.
« Vastaus #1472 : 16.03.2021, 16:56:19 »
Piffillä oli julkaistu haastehakemus:
https://gofile.io/d/L80tPS
"On helvetin tyhmää mennä helvettiin, kun taivaaseenkin pääsisi"

-Jouko Piho

Mäyräkoira

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 3 015
 • Liked: 8800
 • Apulaisoikeusgangsteri.
Vs: Suomen Kansa Ensin r.p.
« Vastaus #1473 : 20.03.2021, 22:43:49 »
pari asiaa:

ensinnäkin, miksi suuri kansamme aurinko marco, mahtawa de wit ei ole perustanut uutta puoluetta kun hänet potkittiin ske:stä pois? onkohan voimat vähissä.

toisekseen. hänen laatujulkaisussaan, laittomassa lehdessä otetaan voimakkaasti kantaa toisen puolueen asioihin, siis persujen pj vaaliin. mietin millähän lihaksilla?  :facepalm:

https://laitonlehti.net/2021/03/17/aanesta-ossi-tiihosta-persujen-puheenjohtajaksi/

Lainaus
Laiton Lehti ei ole aiemmin ottanut kantaa persujen sisäisiin vaalikamppailuihin.

 
Nyt on kuitenkin kirjaimellisesti hätätilanne, joten on tehtävä poikkeus.


Varsinkin, kun Laiton Lehti on saanut tänään paljon uusia lukijoita.


Jos olet persu ja välität totuudesta, terveydestä ja vapaudesta, niin äänestä Ossi Tiihosta persujen puheenjohtajaksi![/quot

Laiton Lehti ei ole aiemmin ottanut kantaa persujen sisäisiin vaalikamppailuihin.

 

Nyt on kuitenkin kirjaimellisesti hätätilanne, joten on tehtävä poikkeus.


Varsinkin, kun Laiton Lehti on saanut tänään paljon uusia lukijoita


kommentteja: Nimetön
maaliskuu 17, 2021 12:15 am
Vaikka Perussuomalaiset ovat yleisesti epärehellisiä teeskentelijöitå, valehtelijoita ja maanpettureita, Ossi on osoittanut olevansa kunnon suomalainen mies jolla on selkärankaa! Toivottavasti Ossi saa vielä Perussuomalaiset järkiinsä ja kasvattamaan uudet selkärangat!

Vastaa
 Juu
maaliskuu 18, 2021 3:54 am
Jos jäsenistö on apinalauma – niin ei yksi mies voi puoluetta pelastaa. Niin se on.

Vastaa
 Sensuroimaton Totuus
maaliskuu 17, 2021 2:10 am
Perseenmyyjien viimeinen mahdollisuus on Ossi Tiihonen. Riittääkö ymmärrys ja MORAALI halal-ahon poistamiseen vai pelottaako AITOkansalismielisyys liikaa?

Epäilen vahvasti että matalan moraalin perseenmyyjät myyvät taas kerran ahterinsa ja jatkavat valeoppositio toimintaa eiran ulisijan johdolla.

Tekijämiehet eivät sovi kontrolloidun opposition riveihin (Hirvisaari, Kuru, Torssonen, Turtiainen…)

Tehkää nyt PERKELE kerrankin jotain tämän maan hyväksi ja potkikaa se saatanan huijari-aho hevonvittuun!!!

Vastaa
 kasva aikuiseksi
maaliskuu 17, 2021 8:16 am
Valhetta jälleen kerran, tämä mielisairas julkaisu ei ole saanut uusia lukijoita, ja minäkin lopetan tämän lukemisen tähän päivään.

Vastaa
 Gradikronos
maaliskuu 17, 2021 7:32 pm
Kyllä. Tämä on persujen ainoa mahdollisuus saada minut ja lukuisat muut heidän kannattajakseen.
Ihmismassat ovat epätoivoisia – ja tietävät tasan mitä nykypersut tekevät, eli ei ole vaihtoehto.
Sivuhuomautuksena, ihmiset pyytämällä pyytävät neuvojani äänestämisen suhteen. Suosittelen vaihtoehtoja yli puoluerajojen jos inhokki- tai suosikkipuolue on jo tiedossa.
Joka tapauksessa, kuten monet, olen aina nähnyt Perussuomalaisten silmänkääntötemppujen ja näennäispolitiikan läpi, joten ei ole ääntä eikä suositusta tippunut.
Tämä muuttuisi täysin jos Ossi valitaan johtajaksi. Ja hän on ainoa tämänhetkinen persu joka voi muuttaa perussuomalaiset kansallista etua ajavaksi liikkeeksi joka ei tee yhtä paljon tai enemmänkin harmia kuin hyvää, vieläpä peruuttamattomasti kuten tämänhetkinen PS tekee.
Pj. Tiihonen olisi yllättävä siunaus koko kansalle ja maan tulevaisuudelle. Ajatella: Puheenjohtaja joka kykenee syvään ja tarkkaankin analyysiin, vieläpä monella eri aihe-alueella (ei pelkästään slaavit, mamut ja itsestään selvät pinta-analyysit), itsenäisesti ja kuunnellen, joka osaa muuttaa kantaansa todellisten faktojen valossa (ja kykenee erottamaan tiedon laadullisuudet) ja uskaltaisi kertoa ja selittää eri mieltä oleville puoluetovereilleen mikä on faktaa ja mikä fiktiota. Tällaista puheenjohtajaa ei ole toistaiseksi ollut olemassa missään.

Persut, teillä on vielä toistaiseksi ’hallussanne’ tämä poliittinen Sampo!
Jos heitätte sen tunkiolle tai pistätte sen/hänet kakkos-latoonne pölyttymään, olette juuri niin typeriä ja vielä enemmänkin kuin mitä teitä on haukuttu – toivotonta porukkaa.
Todistakaa että teistä on sittenkin todelliseksi vaihtoehdoksi ja uuden politiikan tekijöiksi.
Tämä on hyvinkin mahdollisesti vihoviimeinen tilaisuutenne pelastaa korruptoitunut ja vesittynyt liike. Lisäksi hänen taustansa on tahraton. Eikä lapsia ja skandaaleja eri suunnilla. Johtajalla kuuluu olla esimerkillinen luonne pitkällä kaarella.
Teillä on onnea Persut, nyt on vain teistä kiinni, heitättekö sen onnen Kankkulan kaivoon vai otatteko sen vastaan ja kaikkien hyödyksi.


« Viimeksi muokattu: 20.03.2021, 23:09:06 kirjoittanut Mäyräkoira »
Halonen ei ollut huono presidentti, vaan paha presidentti. Hän oli tarkoituksellisesti paha, ja siinä mitä hän tarkoituksellisesti teki, hän oli varsin hyvä.

-PPT-

Suurkiitos Johanna Tukiainen!! 👍

P

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 19 895
 • Liked: 25352
Vs: Suomen Kansa Ensin r.p.
« Vastaus #1474 : 21.03.2021, 04:02:36 »
Piffillä oli julkaistu haastehakemus:
https://gofile.io/d/L80tPS

Johan oli hulvatonta luettavaa, sitten Totaalisen sodan!  ;D  Ymmärrän, miksi osa tuohon väkisin, ilman omaa haluaan kytketyistä asianosaisista, ei olisi halunnut syytettä nostettavaksi. Miksi painia sian kanssa, vaatteet paskaantuvat, mutta sika, se vaan tykkää siitä.

Hauskinta ovat nuo Taposen kärsimykset siitä, että hänen tulkitaan ymmärtävän terroristeja ja muslimeja. ;)
Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain. Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta. Siksi pidän puheita pakolaisten aiheuttamista kansantaloudellisista rasitteista melko kohtuuttomina.
- J. Suurpää, HS 21.4.1991

Ajatolloh

 • Vieras
Vs: Suomen Kansa Ensin r.p.
« Vastaus #1475 : 21.03.2021, 06:52:49 »
ensinnäkin, miksi suuri kansamme aurinko marco, mahtawa de wit ei ole perustanut uutta puoluetta kun hänet potkittiin ske:stä pois? onkohan voimat vähissä.

Aiemmin duracell-pupun lailla hyörinyt Marco on tosiaan vähän väsy.

Veikkaan, että horisontissa häämöttävä lähes varma linnareissu Seppo Lehdon jalanjälkiä seuraten saattaapi pikkasen masentaa ja vetää kierroksia alas.

Ja ei, ei sika tykkää tästä painista. Se oli ehkä hauskaa vielä kun sai öyhöttää "Maidanilla" ja pukata juutuupaan kakkaa 25h vuorokaudessa. Mutta leivätön pöytä ei ole hauska. Seppo Lehdostakin lähti kierrokset kummasti linnareissun jälkeen. Ei tule enää kuvamanipulaatiota ja H**ravi**u paskaa kuten ennen tuli.
« Viimeksi muokattu: 21.03.2021, 06:54:51 kirjoittanut Ajatolloh »

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 25 111
 • Liked: 44029
 • Ego sum Spartacus
Vs: Suomen Kansa Ensin r.p.
« Vastaus #1476 : 31.05.2021, 14:42:42 »
Lainaus
X

Pirkanmaan käräjäoikeus antoi maanantaina tuomiot Suomen kansa ensin -puolueen entisen puheenjohtajan Marco de Witin lukuisista syytteistä.

Käräjäoikeus tuomitsi hänelle kuuden kuukauden ehdollisen vankeusrangaistuksen kolmesta törkeästä kunnianloukkauksesta, 13 kunnianloukkauksesta. Kaksi tuomiota koski kiihottamista kansanryhmää vastaan ja yksi uskonrauhan rikkomista.

Oikeus määräsi poistamaan verkosta useita de Witin julkaisemia artikkeleita. Lisäksi hänen pitää korvata uhreille kärsimyksestä ja oikeudenkäyntikuluja lähes 40 000 euroa. Viisi syytettä hylättiin.

Marco de Wit kiisti syytteet.

X

Pirkanmaan käräjäoikeus tuomitsi myös toisen puolueen entisen kansaedustajaehdokkaan sakkoihin kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.

X

https://yle.fi/uutiset/3-11952966

Rottah

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 111
 • Liked: 217
 • Toisen terroristi on toisen patriootti !
Vs: Suomen Kansa Ensin r.p.
« Vastaus #1477 : 31.05.2021, 17:23:32 »
Kovat on tuomiot jossa vain arvosteltiin poliisi johtoa, tämän jälkeen kukaan ei lähde koskaan sättimään poliisia julkisesti! Olemme jo neuvostoliitossa sananvapauden suhteen!
Toisen terroristi on toisen patriootti !

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 25 111
 • Liked: 44029
 • Ego sum Spartacus
Vs: Suomen Kansa Ensin r.p.
« Vastaus #1478 : 01.06.2021, 11:58:24 »
Lisää tietoa de Witin tuomiosta.

Lainaus
X

Koraanin polttaminen uskonrauhan rikkomista
Kunnianloukkausten lisäksi de Witin katsottiin uhanneen, panetelleen ja solvanneen muslimeja, turvapaikanhakijoita, sukupuolivähemmistöjä ja muita vähemmistöryhmiä, ja hänet tuomittiin kahdesta kansanryhmää vastaan kiihottamisesta.

–  Lausumilla on yleistäen osaksi väitetty, osaksi annettu ymmärtää väitettyjen ryhmien olevan muihin verrattuna alempiarvoisia ja rikollisia, joten lausumat ovat olleet ihmisarvoa loukkaavia. Ne ovat olleet myös omiaan herättämään suvaitsemattomuutta, halveksuntaa ja vihaa teonkuvauksessa tarkoitettuihin ryhmiin kuuluvia kohtaan, tuomiossa sanotaan.

Uskonrauhan rikkomiseen de Wit syyllistyi oikeuden mukaan heitellessään kampanjointitilanteessa Koraania. Oikeus katsoi, että de Witin oikeus sananvapauteen ei ole oikeuttanut toimintaa.

–  Hänen arvostelemiensa seikkojen arvostelu olisi ollut mahdollista ilman islamin pyhänä pitämän Koraanin häpäisemistä.


https://www.aamulehti.fi/rikos/art-2000008015127.html

l'uomo normale

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 378
 • Liked: 13094
 • Je suis. Sivistysporvari. Ihmisenä ja kuluttajana.
Vs: Suomen Kansa Ensin r.p.
« Vastaus #1479 : 01.06.2021, 12:17:27 »
Tsekkasin SKE:n nettisivut. Heillä on nyt kuntavaaleissa yhteensä viisi ehdokasta viidessä kunnassa. Yksikään ehdokas ei puolueen sivujen esittelytekstissään korostanut maahanmuuttoteemoja. Jonkun pitäisi vain ottaa paremmat kuvat ehdokkaista.
And madness and despair are a force.
Socially distancing.
Riittävällä moraalilla.

Mäyräkoira

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 3 015
 • Liked: 8800
 • Apulaisoikeusgangsteri.
Vs: Suomen Kansa Ensin r.p.
« Vastaus #1480 : 01.06.2021, 14:28:57 »
^ niin siis Riikka salmen ske. Onhan vielä mdw:lle uskollinen jengi myöskin, jolla ei ole puoluetta. Esim. Jenspa uotila Janakkalasta on itsenäisenä ehdokkaana.

Mutta eihän tämä toki viralliseen ske puolueeseen liity mitenkään...

On toki jotenkin koomista että marcon jengillä on "puoluelehti" verkossa, mutta ske puolueella ei.  :D
Halonen ei ollut huono presidentti, vaan paha presidentti. Hän oli tarkoituksellisesti paha, ja siinä mitä hän tarkoituksellisesti teki, hän oli varsin hyvä.

-PPT-

Suurkiitos Johanna Tukiainen!! 👍

Tuomas Tähti

 • Asiantuntija
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 737
 • Liked: 1245
 • sivarinationalisti
  • verkkosivusto
Vs: Suomen Kansa Ensin r.p.
« Vastaus #1481 : 03.06.2021, 16:20:41 »
Tsekkasin SKE:n nettisivut. Heillä on nyt kuntavaaleissa yhteensä viisi ehdokasta viidessä kunnassa.

SKE:n kuntavaaliehdokkaiden määrä ei ole viisi vaan kahdeksan. Laitan tähän näkyviin SKE:n ehdokkaiden kotikunnat, nimet ja tittelit:

Akaa:
Karttunen, Mika, käyttöinsinööri
Kallioniemi, Jussi, datanomi, työtön

Jyväskylä:
Salmi, Riikka, omavalmentaja, kielten opettaja
Knuutila, Erkki, eläkeläinen, kattotyöntekijä
Tani, Rosa, yhteiskuntatieteiden kandidaatti, omaishoitaja

Kirkkonummi:
Lahtinen, Ari, järjestelmäasiantuntija, eläkeläinen

Lahti:
Söderblom, Pontus, eläkeläinen

Vihti:
Tanskanen, Hannu, vapaa tiedetoimittaja

viisitoista

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 238
 • Liked: 6122
Vs: Suomen Kansa Ensin r.p.
« Vastaus #1482 : 13.07.2021, 19:25:16 »
Olen nyt hieman lueskellut tätä Marco de Witin pyörittämää "Laiton Lehti" nettijulkaisua, ja voin todeta että tyyppi on tosi turhauttava "mixed bag": häneltä löytyy ihan oikeasti kiinnostavia kannanottoja, kuten vaikka tämä kritiikki Halla-ahoa kohtaan että hänen niin rohkeiksi väitetyt kommenttinsa ovat loppujen lopuksi aika ympäripyöreitä:

https://laitonlehti.net/2021/07/13/jussi-halla-ahon-kulttuurivallankumouspuhe-aito-vai-huijaus/

Lainaus
Jokainen Halla-ahon puhetta kuunteleva huomaa nimittäin yhden erikoisen asian: Siinä ei ole yhtään konkreettista asiaa. Esimerkiksi feminismiä ja homoavioliittoja ei vastusteta tai edes homoadoptioita tai mitään muutakaan konkreettista asiaa.

Tämä on Halla-aholle tyypillistä ja erittäin huijaavaa.

Halla-aho nimittäin hyväksyy kaikki suvakkien perusajatukset ja kritisoi vain niiden täysin hulluja ääriääriajatuksia.

Sama juttu vihreiden sukupuoliagendassa. Halla-aho hyväksyy feminismin ja homoliitot sekä on hiljaa homoadoptioista ja isättömyyslaista, mutta sitten samalla äänekkäästi vastustaa jotain ääriääriteorioita, kuten intersektionaalista feminismiä.

Tällaista aktivismia me ihan oikeasti tarvitsisimme, joka uskaltaa kysyä epämukavia asioita myös niistäkin poliitikoista joista me pidämme. Ihan vain pitääksemme itsemme varpaillaan.


Mutta sitten de Witin pitää sekoittaa relevantit huomionsa tällaiseen tabloidihölynpölyyn, jossa tunnutaan vain haettavan huomiota mahdollisimman sensaatiomaisilla väitteillä:

https://laitonlehti.net/2021/07/13/haitin-presidentti-murhattiin-koska-kieltaytyi-koronapiikista/

Lainaus
Hyvän itsetunnon takia monia älykkäitä mustia on siis vaikea kyykyttää ja huijata. Esimerkiksi AIDS- ja koronavalheet eivät meinaa upota mustiin millään muilla keinoilla kuin massiivisilla lahjuksilla.

Tosin eivät ihan kaikki mustat johtajat ja presidentit suostu täysin lahjottaviksi, koska eivät hyväksy oman kansansa myrkyttämistä. Tästä hyvänä esimerkkinä Tansanian presidentti.

Viime aikoina on kuitenkin käynyt niin hassusti, että käytännössä KAIKKI koronahuijausta vastustavat mustat presidentit on tapettu.

Tällaisen lähestymistavan vuoksi de Witin parhaatkin pointit ovat ikään kuin jalokiviä sorakasassa.
« Viimeksi muokattu: 13.07.2021, 19:28:20 kirjoittanut viisitoista »

viisitoista

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 238
 • Liked: 6122
Vs: Suomen Kansa Ensin r.p.
« Vastaus #1483 : 13.07.2021, 19:46:12 »
Vasemmistoradikaalien keskuudessa on esiintynyt tällainen ajatus että jotkut tyypit ovat omiaan antamaan energistä vauhtia vallankumoukselle, sellaista häikäilemätöntä energiaa jota ei löydy tavallisista, säädyllisistä ihmistä - mutta jahka vallankumous on saatu tehtyä, tällaisista "likaisen työn tekijöistä" pitää päästä pikimmiten eroon. Ajatelkoon itse kukin miten tämä saattaisi soveltua Marco de Witiin.

Tässä on puhe kuuluisasta venäläisestä anarkistijohtaja Mihail Bakuninista:

https://books.google.fi/books?id=LNs7pltk4jIC&lpg=PP1&hl=fi&pg=PA633#v=onepage&q&f=false

Lainaus
Herzen recalled the days in 1848 when Caussidière, trying to organize the Paris barricades, worried about getting rid of the tirelessly eloquent Bakunin: "Quel homme! quel homme! On the first day of the revolution he is simply a treasure, but on the day after he ought to be shot!

Tulituki

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 012
 • Liked: 1228
 • Panssari kiiltää ja aro palaa!
Vs: Suomen Kansa Ensin r.p.
« Vastaus #1484 : 26.07.2021, 13:06:59 »
FACEBOOK-KAVEREILLENI TIEDOKSI: Tuli 30 päivän kirjoituskielto kun olin samaa mieltä kommunisti Kontulan kanssa siitä, että ansiotyö on luonteeltaan vieroittavaa. Kommentoin saksaksi että niinpä, arbeit macht frei. (joka siis oli saksalaisten kettuilua pakkotyön sosiaalistavalle luonteelle, jossa työläinen alistetaan palkastaan riippuvaksi orjaksi, joka ei potkujen pelossa uskalla ajatella ainakaan ääneen).

Tavataan syksyllä.
« Viimeksi muokattu: 26.07.2021, 13:18:23 kirjoittanut Tulituki »
Nostalgiaa: Koulu päättyi taas suvivirteen, reksi huusi: "Kommarit hirteen!"

Maskit uuniin

viisitoista

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 238
 • Liked: 6122
Vs: Suomen Kansa Ensin r.p.
« Vastaus #1485 : 02.08.2021, 19:57:29 »
Tässä Laittoman lehden kommenttiosiossa käy ilmi että de Wit, joka tykkää niin riekkua Purran ja muiden nuoruudensynneistä, ei ole itsekään aivan puhdas:

https://laitonlehti.net/2021/08/02/aarihomottava-sebastian-tynkkynen-persujen-3vpj-ehdokkaaksi/#comment-70867

Lainaus
Nimetön
elokuu 2, 2021 2:44 pm

Kannattiko Marco marssia homojen oikeuksien puolesta?


Marco de Wit
elokuu 2, 2021 6:38 pm

ÖÖÖ. En siis ole marssinut homojen puolesta koskaan. 80- ja vielä 90-luvulla toki puolustin homoja, kunnes ne alkoivat terrorisoimaan mm. partiopoikia ja pakkosyöttämään pridetystä.

Mäyräkoira

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 3 015
 • Liked: 8800
 • Apulaisoikeusgangsteri.
Vs: Suomen Kansa Ensin r.p.
« Vastaus #1486 : 02.08.2021, 20:46:38 »
Vasemmistoradikaalien keskuudessa on esiintynyt tällainen ajatus että jotkut tyypit ovat omiaan antamaan energistä vauhtia vallankumoukselle, sellaista häikäilemätöntä energiaa jota ei löydy tavallisista, säädyllisistä ihmistä - mutta jahka vallankumous on saatu tehtyä, tällaisista "likaisen työn tekijöistä" pitää päästä pikimmiten eroon. Ajatelkoon itse kukin miten tämä saattaisi soveltua Marco de Witiin.


Eikös Juri Bezmenov ole tuota samaa toimintamallia selvittänytkin? Hyödyllisiä idiootteja tarvitaan aina. Loistava analyysi Marcosta muuten, mutta Marco on myös omiaan pettänyt, ja on aika epäsuosittu oman pienen piirinsä ulkopuolella.

E. Piffillä olen nähnyt jonkin videon, jossa pari kämyä manaa kys tyypin alimpaan hornaan. Pitää selvittää ketä ne oli, nyt en muista. Rahojakin oli kadonnut kuulemma Marcolle. ?? Onko tietoa??
« Viimeksi muokattu: 02.08.2021, 20:50:54 kirjoittanut Mäyräkoira »
Halonen ei ollut huono presidentti, vaan paha presidentti. Hän oli tarkoituksellisesti paha, ja siinä mitä hän tarkoituksellisesti teki, hän oli varsin hyvä.

-PPT-

Suurkiitos Johanna Tukiainen!! 👍

Porcius

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 115
 • Liked: 2967
 • Asiantuntija ilman papereita
Vs: Suomen Kansa Ensin r.p.
« Vastaus #1487 : 02.08.2021, 23:21:34 »
Marco de Wit on tosiaan potkittu jo ajat sitten SKE:stä ulos, eikä hänellä enää juuri tukijoita ole. Monet maidanilla päivystäneet kertoivat, että Marco yöpyi jossain hostellissa(ilmeisesti lahjoitusrahoilla?) ja tuli vain hetkeksi striimaamaan, mutta ei esimerkiksi koskaan päivystänyt yöllä.

Tässä Erik kertoo Maidanin ajoista ja muusta:
Totuus ei pala tulessakaan osa2
"On helvetin tyhmää mennä helvettiin, kun taivaaseenkin pääsisi"

-Jouko Piho

Mäyräkoira

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 3 015
 • Liked: 8800
 • Apulaisoikeusgangsteri.
Vs: Suomen Kansa Ensin r.p.
« Vastaus #1488 : 02.08.2021, 23:29:16 »
Joo. Nyt vasta kerkesin sen videon piffiltä bongaamaan. Siinä oli siis joku erik? Ja hanhikari. Enhän minä tyyppejä tiedä.

https://youtu.be/0K4vONVtr28

Summa joka oli kateissa oli 18000 e.

Aika konna Marco on jos pitää juttu paikkansa. Hän itse piti hyödyllisiä idiootteja, ja käytti hyväksensä.

E. Kovaa nuo tyypit vakuutti videolla että, älä tuu Marco stadiin sekoileen, sulle voi käydä todella huonosti.  :D turussako vai missä se marsu lymyää?
« Viimeksi muokattu: 03.08.2021, 00:09:48 kirjoittanut Mäyräkoira »
Halonen ei ollut huono presidentti, vaan paha presidentti. Hän oli tarkoituksellisesti paha, ja siinä mitä hän tarkoituksellisesti teki, hän oli varsin hyvä.

-PPT-

Suurkiitos Johanna Tukiainen!! 👍

Porcius

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 115
 • Liked: 2967
 • Asiantuntija ilman papereita
Vs: Suomen Kansa Ensin r.p.
« Vastaus #1489 : 03.08.2021, 01:23:55 »
Marcohan on jo ottanut osumaa jonkun maksamattoman Maidan-kaasulaskun takia.

Otsikointi on ilmeisesti jonkun piffiläisen tekemä. Marco siis saa pataan Jugilta eli yhdeltä näistä Maidanilla pyörineistä tyypeistä.
Ex-pouluejohtaja Geurt Marco de Wit saa pataan haittaisänmaalliselta.
"On helvetin tyhmää mennä helvettiin, kun taivaaseenkin pääsisi"

-Jouko Piho

Videotarkistus

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 313
 • Liked: 1310
 • Kivenkova rasisti, sadisti ja fasisti.
Vs: Suomen Kansa Ensin r.p.
« Vastaus #1490 : 03.08.2021, 01:26:09 »
Turussako vai missä se marsu lymyää?

Tamperelaismies nykyään. Opiskeli Turussa.
Se sairain puolihan Ukrainan propagandassa, ja sotimisessa on, että he oikein mielellään eskaloivat sotaa lisää.

viisitoista

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 238
 • Liked: 6122
Vs: Suomen Kansa Ensin r.p.
« Vastaus #1491 : 10.08.2021, 01:21:12 »
Marco de Wit alkaa kuulostaa yhä enemmän Johan Bäckmanilta - hänelle "natottaminen" tuntuu nyt olevan se perimmäinen piru jota vastustaa:

https://laitonlehti.net/2021/08/08/persujen-homotusringilla-nato-kytkentoja/

Taitavan ja häikäilemättömän propagandistin tapaan hän vetoaa konservatiivisten persujen pelkoihin lietsoessaan heihin epäluuloa heidän johtajiaan kohtaan:

Lainaus
Soinin petettyä puolueensa maahanmuuttopolitiikassa Halla-aholaiset tekivät liiton sekä etnojen että arvoliberaalien kanssa. Tämä uusi liitto pysyi koossa vastustamalla islamisaatiota, joka johtaa sekä massamaahanmuuttoon että homojen tuhoamiseen.

Tämän etnojen ja arvoliberaalien epäpyhän liiton avulla Halla-aho sai myös naisten tuen ja näin pystyi 2017 kesän puoluekokouksessa syrjäyttämään soinilaiset. Sitten tapahtui jotain odottamatonta. Halla-aho teki päinvastoin kuin monet olivat odottaneet. Hän heitti etnot ulos puolueesta samalla, kun antoi arvoliberaaleille homoille, naisille ja ruotsinkielisille yhä enemmän valtaa.

Luonnollisesti tästä suunnanmuutoksesta oltiin hiljaa persukentällä, mutta ruotsinkielisissä medioissa asiasta puhuttiin avoimesti.


En itsekään itse asiassa ole Naton kannattaja - vihaan länsiliberalismia ja kömpelön vanhanaikaiset ryssänvihaajat nolostuttavat minua (Reijo Tossavainen on tyypillinen esimerkki sellaisesta vanhasta äijästä joka ei vaan jaksa kasvaa ulos perinteisestä Venäjä-vastaisuudesta) - mutta tämä on tosi läpinäkyvää agitaatiota:

Lainaus
Halla-aho on himonatottaja, jolle kirjaimellisesti kaikki – aina sisäpolitiikasta talouspolitiikkaan ja Suomen itsenäisyyteen – on alisteinen ulkopolitiikalle eli Venäjän vihalle, jonka Halla-aho imi jo ruotsinkielisestä äidinmaidostaan. Tämän takia Halla-aho ja Purra menivät niin pitkälle, että haluavat entisestään kiristää Venäjän pakotteita eli käytännössä lopettaa koko Suomen idänkaupan!

Se on nimenomaan Nato, joka on tukenut Halla-ahon uraa. Muuten se olisi jo aikaa sitten tukehtunut Scripta-blogin erittäin koviin sanankäänteisiin.


Ja kommenttiosiossa de Wit osoittaa nuhjuisen selkäänpuukottamisluonteensa alkamalla heti väheksyä ja pilkata Ossi Tiihosta kun tämä ei näytäkään toteuttavan hänen toiveitaan kaaoksen luomisessa persujen sisälle - vain Turtiaisen kaltaiset änkyrät kelpaavat hänelle:

Lainaus
Marco de Wit

elokuu 8, 2021 11:37 am

Masentavaa. Tiihonen on täysin blokattu pois. Tosin osittain hänen omaa syytään, kun ei tentissä KERTAAKAAN millään tavalla haastanut Purraa, vaan antoi hänen dominoida ja jopa kävellä Tiihosen yli. No, tietysti herrasmiesmäisyyttään. Alan taas hermostua tähän suomalaisten miesten ……


Marco de Wit

elokuu 8, 2021 2:13 pm

Jep, se oli kova pettymys. Tästä huolimatta hän olisi kuitenkin voinut kritisoida edes näiden ääri-ilmiöitä, kuten lasten seksualisoimista pridemiekkareissa, pridetyksen pakkosyöttöä kouluissa ja mediassa sekä Naton joukkojen harjoittelua SUOMESSA, suomalaisia vakoilevaa hybridikeskusta tai edes Naton kidutuslentoja. Näin Tiihonen olisi voinut saada arvokonservatiivien ja puolueettomuutta vaativien ääniä, mutta hän ei millään tavalla erottautunut näissä asioistta Purrasta. Itse asiassa ympäripyöreä Puistokin oli selvästi arvokonservatiivisempi kuin Tiihonen. Tosin käsittääkseni Tiihonen noita ääri-ilmiöitä vastustaa, mutta ei halunnut haastaa ketään. Hänellä oli koko ajan aivan liian pehmo asenne kaikkeen, vaikka tentissähän pitää maksimoida ja korostaa omia erojaan muihin varsinkin, jos olet ennakkosuosikkia vastassa.

Persuja viedään valtavaa vauhtia arvoliberalismin ja natokumppanuuden automaattiseen hyväksymiseen. Minkäänlaisia kriittisiä ääniä ei puolueesta kuulu sen jälkeen, kun Turtiainen potkittiin ulos.

Vaarallisinta koko Tiihosen strategiassa on vain ns. abstraktien faktojen tunteeton lateleminen. OIkeasti ihmiset tekevät kannatus- ja äänestyspäätökset pitkälti tunnetilojen perusteella. Tämän vuoksi on tärkeää vedota myös tunteisiin ja tämä onnistuu varsinkin lapsiin vedoten eli pitää korostaa SUOJELEVANSA lapsia lapsikaupalta (sossumafia), leikkelyltä (ympärileikkaus) sekä varsinkin Setan seksualisoinnilta (arvoliberalismi) että koe-eläimeksi joutumiselta (kokeelliset rokotteet) ja myös aivopestyksi joutumiselta maailmanloppukultin taholta (ilmastouskovaisuus). On siis äärimmäisn tärkeää TENTISSÄ vedota lapsiin. Tätä Tiihonen ei kuitenkaan tehnyt kertaakaan edes rokotteista puhuttaessa, vaikka se olisi ollut hänen kovin valttikorttinsa. Melkein kuin hän ei olisi halunnut haastaa Purraa. Hyvä esimerkki liian herrasmiesmäisestä tyypistä.

Mäyräkoira

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 3 015
 • Liked: 8800
 • Apulaisoikeusgangsteri.
Vs: Suomen Kansa Ensin r.p.
« Vastaus #1492 : 10.08.2021, 18:11:44 »
Tämä kulunut kesä on ollut Marcolle kultakaivos. Hän on omassa aviisissaan päässyt möyhentämään persuja. Jätkä pääsi leveliinkin vieraaksi. Oliko tämä eilen striimattu, ja nyt jo 38000 katsonut.

https://youtu.be/CwJ99vdOOgY

Kuusituntinen striimi, linkistä kohta kun Marco tulee sisälle.
                        .........

Tuossa ylempänä onkin paljon puhetta siitä, kuinka vanhat kaverit lähti häneltä pois. Ajattelinkin että onkohan tämä jokin taktiikka saada uusia kavereita, ja vähän taas jalkaa johonkin oven väliin?
Halonen ei ollut huono presidentti, vaan paha presidentti. Hän oli tarkoituksellisesti paha, ja siinä mitä hän tarkoituksellisesti teki, hän oli varsin hyvä.

-PPT-

Suurkiitos Johanna Tukiainen!! 👍

Lahti-Saloranta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 18 135
 • Liked: 39359
 • Eläkeikää lähestyvä keittiömies
Vs: Suomen Kansa Ensin r.p.
« Vastaus #1493 : 10.08.2021, 19:11:43 »
Tämä kulunut kesä on ollut Marcolle kultakaivos. Hän on omassa aviisissaan päässyt möyhentämään persuja. Jätkä pääsi leveliinkin vieraaksi. Oliko tämä eilen striimattu, ja nyt jo 38000 katsonut.

https://youtu.be/CwJ99vdOOgY

Kuusituntinen striimi, linkistä kohta kun Marco tulee sisälle.
                        .........

Tuossa ylempänä onkin paljon puhetta siitä, kuinka vanhat kaverit lähti häneltä pois. Ajattelinkin että onkohan tämä jokin taktiikka saada uusia kavereita, ja vähän taas jalkaa johonkin oven väliin?
Itse uskoisin että Marco tekee öyhötyksellään työtä persujen hyväksi. Kun karsoo ja kuuntelee Marcon öyhötystä missä hän haukkuu persuja niin siinä tulee hyvin selvästi pesäero persujen ja Marcon välille. Juuri se pesäero on se vaalityö persujen hyväksi.
Vaikka tarkoitusperät olisivat maailman parhaat, niin monien, täysin erilaisten kulttuuritaustojen omaavien ihmisten kotouttaminen onnistuneesti ei ole mahdollista

P

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 19 895
 • Liked: 25352
Vs: Suomen Kansa Ensin r.p.
« Vastaus #1494 : 10.08.2021, 21:01:05 »
Tämä kulunut kesä on ollut Marcolle kultakaivos. Hän on omassa aviisissaan päässyt möyhentämään persuja. Jätkä pääsi leveliinkin vieraaksi. Oliko tämä eilen striimattu, ja nyt jo 38000 katsonut.

https://youtu.be/CwJ99vdOOgY

Kuusituntinen striimi, linkistä kohta kun Marco tulee sisälle.
                        .........

Tuossa ylempänä onkin paljon puhetta siitä, kuinka vanhat kaverit lähti häneltä pois. Ajattelinkin että onkohan tämä jokin taktiikka saada uusia kavereita, ja vähän taas jalkaa johonkin oven väliin?
Itse uskoisin että Marco tekee öyhötyksellään työtä persujen hyväksi. Kun karsoo ja kuuntelee Marcon öyhötystä missä hän haukkuu persuja niin siinä tulee hyvin selvästi pesäero persujen ja Marcon välille. Juuri se pesäero on se vaalityö persujen hyväksi.

Jep, kuten ne punamust... korjaan sinimustat. Toivottavasti saavat sen puolueensa pystyyn, jotta ei pesäeron teko ei jää Geurtin varaan? Luultavasti taas sählää hommansa jotenkin?
Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain. Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta. Siksi pidän puheita pakolaisten aiheuttamista kansantaloudellisista rasitteista melko kohtuuttomina.
- J. Suurpää, HS 21.4.1991

Videotarkistus

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 313
 • Liked: 1310
 • Kivenkova rasisti, sadisti ja fasisti.
Vs: Suomen Kansa Ensin r.p.
« Vastaus #1495 : 10.08.2021, 23:20:31 »
Onhan tuo huvittavaa, että de Wit roimii Halla-ahon persuja arvoliberalismista ja kaipailee arvokonservatiivisuutta, kun herra itse on Matti Simolan mukaan moniavioisuuden harrastaja  :roll:
https://youtu.be/1KY98844hxE?t=809

No mutta niinhän se tunnetusti menee, että älkää tehkö niin kuin minä teen, vaan niin kuin minä sanon. Toisaalta, mitä helvettiä persujen asiat Marcolle edes kuuluvat?
Se sairain puolihan Ukrainan propagandassa, ja sotimisessa on, että he oikein mielellään eskaloivat sotaa lisää.

Mäyräkoira

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 3 015
 • Liked: 8800
 • Apulaisoikeusgangsteri.
Vs: Suomen Kansa Ensin r.p.
« Vastaus #1496 : 10.08.2021, 23:50:55 »
^ no kuuluuhan ne nyt toki. Pitää saada julkisuutta, kun kesä on tunnetusti muuten uutiskuiva. Ja jalkaa taas johonkin oven väliin. Minkäs sitä narsisti luonteelleen mahtaa. Etsii uusia höynäytettäviä joilta voisi jotain pumpata. En tunne sääliä, jos joku Uuno vielä kelkkaan lähtee. Ainahan niitä hölömöjä toki löytyy.

Mutta marsu on toisaalta hyvinkin viihdyttävä tapaus. Olen nauranut monta kertaa kippurassa, kun ole hänen videoitaan katsellut. Parhaimmat on toki jo lähteneet Tubesta pois. On siinä sellainen tapaus kerrakseen. Pikkasen herralla kytkin liiraa.   ;D
Halonen ei ollut huono presidentti, vaan paha presidentti. Hän oli tarkoituksellisesti paha, ja siinä mitä hän tarkoituksellisesti teki, hän oli varsin hyvä.

-PPT-

Suurkiitos Johanna Tukiainen!! 👍

viisitoista

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 238
 • Liked: 6122
Vs: Suomen Kansa Ensin r.p.
« Vastaus #1497 : 25.09.2021, 14:59:36 »
Marco de Witillä (ja hänen lukijoillaan) on kyllä roskaväen mentaliteetti. Ei säädylliset ihmiset kerta kaikkiaan keskustele tällaisista asioista julkisuudessa, korkeintaan saunan lauteilla.

de Wit antaa Gurbanovin kaltaisille kyylille tilaisuuden nauraa kansallismielisten kustannuksella:


Reservin herrasmi7s

 • Vieras
Vs: Suomen Kansa Ensin r.p.
« Vastaus #1498 : 25.09.2021, 16:18:48 »
Miksi Marco de Witistä keskustellaan tässä SKE-ketjussa, vaikka mies ei ole ollut puolueen jäsen noin kahteen vuoteen?

Itse SKE:stä todettakoon, että sen puheenjohtajan Riikka Salmen aloitteesta järjestettiin tänään Helsingissä maahanmuuttokriittinen mielenosoitus, jossa oli puhujia SKE:n lisäksi Kuru/Sinimustasta liikkeestä, VKK:sta, Odinista, Wiik/Asyl, Kiemunki/Kansallismielisten Liitto ja Jalonen/Suunta(?).

Jännää, että kämyskenen touhuista pysyy paremmin kärryillä seuraamalla PIF:ä kuin Hommaa...

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 25 944
 • Liked: 68033
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Vs: Suomen Kansa Ensin r.p.
« Vastaus #1499 : 25.09.2021, 17:54:20 »
Miksi Marco de Witistä keskustellaan tässä SKE-ketjussa, vaikka mies ei ole ollut puolueen jäsen noin kahteen vuoteen?

Itse SKE:stä todettakoon, että sen puheenjohtajan Riikka Salmen aloitteesta järjestettiin tänään Helsingissä maahanmuuttokriittinen mielenosoitus, jossa oli puhujia SKE:n lisäksi Kuru/Sinimustasta liikkeestä, VKK:sta, Odinista, Wiik/Asyl, Kiemunki/Kansallismielisten Liitto ja Jalonen/Suunta(?).

Jännää, että kämyskenen touhuista pysyy paremmin kärryillä seuraamalla PIF:ä kuin Hommaa...

@Reservin herrasmi7s

Tuota noin, onhan tästä mielenosoituksesta täällä ketju olemassa, aloitettu jo pari viikkoa sitten ja viimeksi eilen vielä muistuteltu asiasta. Ei tuo tosin oikein ketään muuta kuin itseäni tuntunut kiinnostavan.

https://hommaforum.org/index.php/topic,132324.0.html Nouse Suomi! -mielenosoitus suomalaisen Suomen puolesta eduskuntatalolla 25.9.2021
Ei ota vieraat milloinkaan
kallista perintöänne.
Tulkoot hurttina aroiltaan!
Mahtuvat multaan tänne.