Kirjoittaja Aihe: "Transihmisten oikeudet ovat yksi aikamme tärkeimmistä ihmisoikeuskysymyksistä"  (Luettu 29260 kertaa)

Caucasian

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 404
 • Liked: 1412
^Muuten olisi oikeastaan sama mikä kukin on tai ei ole, mutta tämä vaatimus, että kaikkien pitäisi ymmärtää ja kannattaa tätä sukupuolten moninaisuutta. Ja jopa raivostuminen ettei joku ole samaa mieltä tai tajua käyttäytyä jonkun kokemuksen suhteen "oikein" muistuttaa minusta äärimuslimien raivostumista jos ei tanssita heidän pillinsä mukaan.
Rehellisesti sanottuna en ymmärrä tätä sukupuolten sekamelskaa enkä halua myöskään teeskennellä että ymmärtäisin. Pidän koko ilmiötä oikeastaan merkkinä yhteiskunnan sairaudesta. Ja tämä on eri asia kuin se, että joku mies kokee olevansa nainen tai toisinpäin tai on lesbo tai homo, mutta ääretön määrä sukupuolikokemuksia on yksinkertaisesti epätosi ja mielestäni lähinnä erikoisuuden tavoittelua.

Caucasian

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 404
 • Liked: 1412
Ehkä tässä voisi kysyä, että mitä tarkoittaa "jakamaton ihmisoikeus" jota liberaalit ja vihervasemmisto hokevat? En ole päässyt selvyyteen.

Kattohaikara

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 12
 • Liked: 82
 • Kiintiötransu
Caucasian, itselläni on samoja ajatuksia. Siinä on kultin piirteitä.

Joskus pyysin jotakuta "oikeuksiani ajavaa" selittämään, miten yhteiskunta minua syrjii ja mitä oikeuksia minulla ei Suomessa ole. Ei osannut vastata.

Tilanne oli transpiireissä 10 vuotta sitten aivan erilainen. En tiedä, mikä loppujen lopuksi sai tämän muutoksen aikaan ja miksi se on vetänyt porukkaa mukaansa tällä tavalla. Yhteisöissä on paljon vihaa, äärivasemmistolaisuutta ja islamin ihannointia. BLM on pyhä asia. Mitä erikoisempi identiteetti jollakin on, sitä korkeammalla hän on kultin hierarkiassa ja se jotenkin sitten auttaa taistelussa patriarkaattia ja kapitalismia vastaan.

Mieleeni on jäänyt, kun musta transnainen kysyi netissä, miksei etnisten vähemmistöjen transsukupuolisia ja seksuaalivähemmistöjä kohtaan harjoittamasta väkivallasta puhuta. Hänet vaiennettiin nopeasti. Epämukava ja aatteen haastava kysymys on natsien koirapilli, joten mistään ei voi oikeasti keskustella.

Skeptikko

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 14 963
 • Liked: 25882
Itselleni on aivan päivänselvää, että transsukupuolisuus on tällä hetkellä muoti-ilmiö. Se näkyy vertaistukiryhmissä, keskustelupalstoilla, somessa ja oikeastaan kaikkialla. Muunsukupuolisuuskin on lisääntynyt aivan räjähdysmäisesti viimeisten kymmenen vuoden aikana. Mitään ei saisi kyseenalaistaa. Meidän yhteisöjen sisällä on väärin sanoa, ettei ilman sukupuolidysforiaa voi olla trans. Minulla olisi paljon aivan absurdeja juttuja ihan elävästä elämästä, mutta joku saattaisi tulla niistä tunnistetuksi.

Tuo transilmiöihin liittyvä muotivillitys (ja tsiljoonat uudet ja uniikit sukupuolet) on ehkä hieman sukua räjähdysmäisesti kasvaneille seksuaali-identiteeteille. Väkisin pitää taikoa joku muotitermeillä määriteltävä identiteetti itselle. Jos ei muuta keksi, niin vaikkka kutsumalla itseään vaikkapa demiseksuaaliksi ja samaan syssyyn vaikka sitten tuon perusteella myös queeriksi (mitä tämä queer oikein on tarkoittavinaan, on jäänyt minulle aina hämäräksi mutta ilmeisesti sisältää myös jonkinlaisten vasemmistopoliittisen ulottuvuuden), sen sijaan että sanoisi vain yksinkertaisesti ettei pelkkä irtoseksi kiinnosta tai että haluaa tutustua ensin (ehkä se kuulostaisi liian porvarilliselta ja/tai vanhoilliselta). Sitten näkee kummallisia identiteettirimpsuja, joista ei meinaa saada tolkkua ilman jotain sanastolistan tutkimista tai jotain hämäriä ja varsin loputtomilta vaikuttavia identiteettipohdintoja, kun pitää yrittää saada määriteltyä joku oikein tarkka ja uniikki identiteetti.

PS, tässä yksi esimerkki tästä sekamelskasta:

https://aromantic.fandom.com/wiki/Cupioromantic
Lainaus
Cupioromantic, often shortened to Cupio, is an umbrella term that describes an individual who may desire a romantic relationship, but may experience no romantic attraction.

Whether Cupioromantics get into romantic relationships or do romantics acts differs with each and every person.
...
Cupioromantic derived from "cupio" which meant "longing" or "I desire" in Latin. Its sexual equivalent is Cupiosexual, and it's opposite being Orchidromantic.
...
Though the term's origin is unknown, it's predecessor, kalosromantic, was coined in 2014 by Tumblr user acelyssie. The Tumblr user also coined the term kalossexual, which was later on changed to cupiosexual.
« Viimeksi muokattu: 21.08.2023, 19:03:28 kirjoittanut Skeptikko »
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

ApuaHommmaan

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 462
 • Liked: 4923
 • Aavikolla roskiksessa
Kiinnostavaa miten pitkään sekopäät & ahneet mediassa ja julkkisbusineksessa saa pidettyä vielä tätä läpimätää korttitaloa pystyssä. Huteralta näyttää.

Skeptikko

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 14 963
 • Liked: 25882
Miss Suomi -finalisti Rimi Riutta tyrmäsi transnaisten osallistumisen naisten urheilukisoihin Aleksi Valavuoren ohjelmassa: ”Tosi alistavaa”
https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/c963d677-a64b-4424-8d25-41c28e330514
Lainaus
Miss Suomi -kilpailun finalisti Rimi Riutta ja mediapersoona Aleksi Valavuori keskustelivat sunnuntaina Valavuori Live -keskusteluohjelmassa.

Riutta on ensimmäinen transsukupuolinen finalisti Miss Suomi -kilpailussa, joten keskustelun aihepiiri keskittyi osin myös transsukupuolisuuteen.
...
– Eihän se ole haukkumasana tai loukkaavaa, että sanoit mua biologiseksi mieheksi. Se on vain realiteetti ja fakta. Se ei tule muuttumaan mihinkään. En tule saamaan lapsia miehen kanssa, enkä tule perustamaan perhettä naisena, Riutta kommentoi viitaten asiaan.
...
Hän on seurannut keskustelua urheilukilpailuista, joissa mieheksi syntyneet naiset ovat osallistuneet naisten sarjoihin.

– Realistisena maanläheisenä ihmisenä en koe sitä hyväksi asiaksi, enkä voi antaa sille siunaustani, että biologiset miehet kilpailee siellä biologisia naisia vastaan, Riutta kommentoi.

Riutta ei koe, että hänen mielipiteensä on transfobinen, vaan perustelee sitä reilulla pelillä ja biologisilla eroilla. Hän sanoo esimerkiksi, ettei hän kokisi juoksukilpailua biologisiksi naisiksi syntyneitä missisiskojaan vastaan reiluksi fyysisten kyvykkyyksiensä takia.

– Kärjistetysti sanottuna, se on tosi alistavaa, että naiset joutuvat kilpailemaan miehiä vastaan. Se ei ole millään tapaa sellaista, mitä haluaisin Suomeen, Riutta sanoo ja lisää toivovansa, että suomalaiset nuoret naiset uskaltaisivat haaveilla urheilu-urasta.

– Olen vahvasti sitä mieltä, että biologia tulisi ottaa huomioon urheilua ajatellessa, Riutta kommentoi.

Kyseinen Valavuori Live -ohjelma on katsottavissa täällä:

Rimi - Twitch
https://www.twitch.tv/videos/1904567158?sr=a&t=144s
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

qwerty

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 12 346
 • Liked: 14752
Sopisi myös cancel culture ja woke ketjuihin.
Lainaus
2023-08-25 Newsweek: Cosmetics Brand Cuts Ties With Alice Cooper Over His Trans Comments

He was set to team up with Vampyre Cosmetics for a makeup collection named after him, but the company dumped him over comments he made during an interview with the music website Stereogum.

"In light of recent statements by Alice Cooper we will no l​​​​​​onger be doing a makeup collaboration. We stand with all members of the LGBTQIA+ community and believe everyone should have access to healthcare. All pre-order sales will be refunded," Vampyre Cosmetics announced on its official Instagram page.
Pätkä haastattelusta
Lainaus
COOPER: Yeah. I’m understanding that there are cases of transgender, but I’m afraid that it’s also a fad, and I’m afraid there’s a lot of people claiming to be this just because they want to be that. I find it wrong when you’ve got a six-year-old kid who has no idea. He just wants to play, and you’re confusing him telling him, “Yeah, you’re a boy, but you could be a girl if you want to be.”

I think that’s so confusing to a kid. It’s even confusing to a teenager. You’re still trying to find your identity, and yet here’s this thing going on, saying, “Yeah, but you can be anything you want. You can be a cat if you want to be.” I mean, if you identify as a tree… And I’m going, “Come on! What are we in, a Kurt Vonnegut novel?” It’s so absurd, that it’s gone now to the point of absurdity.

The whole woke thing… Nobody can answer this question. Maybe you can. Who’s making the rules? Is there a building somewhere in New York where people sit down every day and say, “Okay, we can’t say ‘mother’ now. We have to say ‘birthing person.’ Get that out on the wire right now”? Who is this person that’s making these rules? I don’t get it. I’m not being old school about it. I’m being logical about it.

It’s getting to the point now where it’s laughable. If anybody was trying to make a point on this thing, they turned it into a huge comedy. I don’t know one person that agrees with the woke thing. I don’t know one person. Everybody I talk to says, “Isn’t it stupid?”
...
COOPER: Well, I can see somebody really taking advantage of this, though. A guy can walk into a woman’s bathroom at any time and just say, “I just feel like I’m a woman today” and have the time of his life in there, and he’s not in the least bit… He’s just taking advantage of that situation. Well, that’s going to happen. Somebody’s going to get raped, and the guy’s going to say, “Well, I felt like a girl that day, and then I felt like a guy.” Where do you draw this line?

Something’s going to raise its ugly head, and all of a sudden, people are going to start going, “Wait a minute, wait a minute, wait a minute. We’ve got to get this under control.”
"Healthy free speech is when someone says something you don't like" - Elon Musk 04/2022

Mindy

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 835
 • Liked: 1359
Sopisi myös cancel culture ja woke ketjuihin.
Lainaus
2023-08-25 Newsweek: Cosmetics Brand Cuts Ties With Alice Cooper Over His Trans Comments

He was set to team up with Vampyre Cosmetics for a makeup collection named after him, but the company dumped him over comments he made during an interview with the music website Stereogum.

"In light of recent statements by Alice Cooper we will no l​​​​​​onger be doing a makeup collaboration. We stand with all members of the LGBTQIA+ community and believe everyone should have access to healthcare. All pre-order sales will be refunded," Vampyre Cosmetics announced on its official Instagram page.
Pätkä haastattelusta
Lainaus
COOPER: Yeah. I’m understanding that there are cases of transgender, but I’m afraid that it’s also a fad, and I’m afraid there’s a lot of people claiming to be this just because they want to be that. I find it wrong when you’ve got a six-year-old kid who has no idea. He just wants to play, and you’re confusing him telling him, “Yeah, you’re a boy, but you could be a girl if you want to be.”

I think that’s so confusing to a kid. It’s even confusing to a teenager. You’re still trying to find your identity, and yet here’s this thing going on, saying, “Yeah, but you can be anything you want. You can be a cat if you want to be.” I mean, if you identify as a tree… And I’m going, “Come on! What are we in, a Kurt Vonnegut novel?” It’s so absurd, that it’s gone now to the point of absurdity.

The whole woke thing… Nobody can answer this question. Maybe you can. Who’s making the rules? Is there a building somewhere in New York where people sit down every day and say, “Okay, we can’t say ‘mother’ now. We have to say ‘birthing person.’ Get that out on the wire right now”? Who is this person that’s making these rules? I don’t get it. I’m not being old school about it. I’m being logical about it.

It’s getting to the point now where it’s laughable. If anybody was trying to make a point on this thing, they turned it into a huge comedy. I don’t know one person that agrees with the woke thing. I don’t know one person. Everybody I talk to says, “Isn’t it stupid?”
...
COOPER: Well, I can see somebody really taking advantage of this, though. A guy can walk into a woman’s bathroom at any time and just say, “I just feel like I’m a woman today” and have the time of his life in there, and he’s not in the least bit… He’s just taking advantage of that situation. Well, that’s going to happen. Somebody’s going to get raped, and the guy’s going to say, “Well, I felt like a girl that day, and then I felt like a guy.” Where do you draw this line?

Something’s going to raise its ugly head, and all of a sudden, people are going to start going, “Wait a minute, wait a minute, wait a minute. We’ve got to get this under control.”

Alice Cooper on helkatin oikeassa! Hatunnoston paikka!
"Though many saw, no one so much as called the police. They all just watched as Kitty Genovese was being stabbed to death in broad daylight. They watched as her assailant walked away. Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men."

Kattohaikara

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 12
 • Liked: 82
 • Kiintiötransu
Asiaahan Cooper puhuu. Lainauksen perusteella hän tuntuu olevan transihmisten puolella toisin kuin tuo kosmetiikkafirma. Kaikki Cooperin mainitsema vahingoittaa aivan kaikkia, paitsi ehkä niitä pervoja, jotka saavat rellestää vapaasti.

Ihan oikeasti on tapauksia, joissa vanhemmat painostavat ja hämmentävät lapsia ja levittelevät lapsensa kuvia ympäri internettiä. Se on aivan sairasta.

Cooper on oikeassa siinäkin, että tämän on loputtava jossain vaiheessa. Silloin koittaa jälkeen jääville vaikeat ajat. Oikeasti transsukupuolinen ei voi vain vaihtaa "identiteettiään" ja jatkaa elämäänsä kuin mitään ei olisi tapahtunut. Tämä koskee varmasti osittain seksuaalivähemmistöjäkin. Skeptikko laittoi tuohon ylle aikaisemmin hyvän esimerkin siitä, mitä sillä puolella on meneillään.

Meikkifirmahan tekee varmasti tällä bisnestä. Canceloinnilla ja hyvesignaloinnilla saa huomiota.

ApuaHommmaan

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 462
 • Liked: 4923
 • Aavikolla roskiksessa
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009817549.html
Lainaus
Jyväskylässä tapahtuu:
Parkkonen oli huolissaan siitä, että kaupunki järjestää tapahtumia ja yhteistiloja, joiden kohderyhmänä ovat 13–29-vuotiaat. Hänen mukaansa tapahtumat altistavat lapset seksuaaliselle hyväksikäytölle ja mahdollistavat heille helpon pääsyn alkoholin ja huumeiden maailmaan.

Esimerkkinä Parkkonen nosti Nuorten talon uudet, kerran kuussa järjestettävät Gay+ Club -iltapäivät. Tapaamiset on suunnattu seksuaali- ja suku­puoli­vähemmistöihin kuuluville nuorille.

Parkkonen esitti uusia ikärajoja siten, että alaikäiset ja nuoret aikuiset olisivat erillään tapahtumissa ja nuorisotiloissa. Kyseessä ei hänen mukaansa ollut hyökkäys seksuaali- ja sukupuoli­vähemmistöjä kohtaan. Esitys herätti laajasti närkästystä, ja valtuusto kaatoi esityksen.

Itseäni tässä ihmetyttää, että onko todella niin, että pääosa suomalaisista kannattaa sitä, että 13v käy jossain Gay+ clubilla kaksikymppisten kanssa. Täydellinen vanhemmuuden puute.
« Viimeksi muokattu: 29.08.2023, 12:40:04 kirjoittanut ApuaHommmaan »

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 36 485
 • Liked: 44765
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009817549.html
Lainaus
Jyväskylässä tapahtuu:
Parkkonen oli huolissaan siitä, että kaupunki järjestää tapahtumia ja yhteistiloja, joiden kohderyhmänä ovat 13–29-vuotiaat. Hänen mukaansa tapahtumat altistavat lapset seksuaaliselle hyväksikäytölle ja mahdollistavat heille helpon pääsyn alkoholin ja huumeiden maailmaan.

Esimerkkinä Parkkonen nosti Nuorten talon uudet, kerran kuussa järjestettävät Gay+ Club -iltapäivät. Tapaamiset on suunnattu seksuaali- ja suku­puoli­vähemmistöihin kuuluville nuorille.

Parkkonen esitti uusia ikärajoja siten, että alaikäiset ja nuoret aikuiset olisivat erillään tapahtumissa ja nuorisotiloissa. Kyseessä ei hänen mukaansa ollut hyökkäys seksuaali- ja sukupuoli­vähemmistöjä kohtaan. Esitys herätti laajasti närkästystä, ja valtuusto kaatoi esityksen.

Itseäni tässä ihmetyttää, että onko todella niin, että pääosa suomalaisista kannattaa sitä, että 13v käy jossain Gay+ clubilla kaksikymppisten kanssa. Täydellinen vanhemmuuden puute.

Eikö tämä ole laitonta, rikos? @simppali
Näistä voi ja pitää tehdä lastensuojeluilmoitus näistä gay-klubeilla aikuisten seurassa notkuvista lapsista!
Ja rikosilmoitus järjestäjistä.
Yhdentekevää jos paikka on nimetty ”Nuorten taloksi”, ei se asiaa muuta.
« Viimeksi muokattu: 29.08.2023, 14:20:09 kirjoittanut Emo »

Skeptikko

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 14 963
 • Liked: 25882
Ihan tavallinen missi
https://www.hs.fi/hyvinvointi/art-2000009801191.html
Lainaus
Ja toki edelleen on ihmisiä, jotka suhtautuvat transtaustaiseen missifinalistiin epäluuloisesti tai jopa vihamielisesti.

”Lähdin lopulta mukaan juuri voidakseni rikkoa suomalaisten ennakkoluuloja transnaisia kohtaan”, Riutta sanoo.
...
Nyt Riutta opiskelee terveydenhoitajaksi, koska hän haluaisi jatkossa pystyä auttamaan erityisesti transtaustaisia ihmisiä. Riutta on ajatellut, että voisi tehdä opinnäytetyön esimerkiksi siitä, miten yhteiskunnassa voitaisiin estää transsukupuolisuuteen liittyvää syrjäytymistä.
...
Riutan mielestä ajatus itsemääräämisoikeuden lisäämisestä on hyvä, mutta hän ei silti suhtaudu uuteen translakiin täysin kritiikittömästi.
...
Riutan mielestä esimerkiksi sukupuolidysforiaa pitäisi tutkia enemmän, jotta ihminen osataan varmasti ohjata oikeanlaiseen hoitoon. Sukupuolidysforia tarkoittaa voimakasta pahan olon ja ahdistuneisuuden tunnetta, joka johtuu ihmisen kehon ja sukupuoli-identiteetin välisestä ristiriidasta.

Aina sukupuolidysforia ei kuitenkaan tarkoita sitä, että ihminen on transsukupuolinen. Joskus ahdistus voi johtua siitä, ettei henkilö tunne voivansa täyttää sukupuoleen liittyviä sosiaalisia odotuksia.

Riutta ajattelee, että on olemassa riski, että transprosessiin voi ajautua ihmisiä, jotka myöhemmin ymmärtävät, etteivät he olekaan transsukupuolisia.

Riutta toivoo, että jokainen sukupuolidysforian kanssa kamppaileva voisi saada ammattitaitoista tukea, jonka avulla pohtia omaa sukupuolikokemustaan. Silloin lääketieteellisiin hoitoihin päätyvät hakeutumaan todella ne ihmiset, jotka aidosti ovat transsukupuolisia.
...
”Onhan se misseyden malli aika kapea, ja itsekin joskus mietin, mahdunko siihen muottiin täysin”, Riutta sanoo.
...
Ennakkoluulot näkyvät myös sosiaalisessa mediassa. Suurin osa Riutan saamasta palautteesta on positiivista, mutta hän on saanut myös vihapostia. Jotkut ovat esimerkiksi sanoneet hänelle, että ”mies ei voi osallistua missikisoihin”.

”Vastaan asiallisesti, etten ole mies, ja joskus viestien vaihto on johtanut ihan hyvään keskusteluun”, Riutta sanoo.

Ylilaudallahan alettiin äänestää häntä vitsinä, mutta kun on osoittautunut, ettei hän ole täysi woke-tapaus (hänhän on esimerkiksi suhtautunut kielteisesti naiseksi sukupuoltaan vaihtaneiden osallistumiseen naisten urheilukilpailuhin), niin siitä on tullut Ylilaudalla positiivisiakin kannanottoja.
« Viimeksi muokattu: 29.08.2023, 15:32:09 kirjoittanut Skeptikko »
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Skeptikko

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 14 963
 • Liked: 25882
Miss Suomi -finalisti Rimi Riutta tyrmäsi transnaisten osallistumisen naisten urheilukisoihin Aleksi Valavuoren ohjelmassa: ”Tosi alistavaa”
https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/c963d677-a64b-4424-8d25-41c28e330514

Tätä Valavuoren ohjelmassa esiintymistä edelsi joitain päiviä aiemmin pieni someselkkaus:

Aleksi Valavuorelta alatyylinen kuitti missikilpailijoille - transsukupuolinen Rimi sivaltaa takaisin
https://www.seiska.fi/kotimaa/aleksi-valavuorelta-alatyylinen-kuitti-missikilpailijoille-transsukupuolinen-rimi-sivaltaa-takaisin/1113368
Lainaus
– En usko, että aivan kaikki tämän vuoden Miss Suomi -finalistit heräävät jääkiekkoilijan vierestä, Aleksi kirjoitti.
...
Seiska tavoitti Rimin, joka kertoo vastaanottaneensa kritisoivia kommentteja myös omassa Instagramissaan.

– En ole kuitenkaan keskittynyt niihin liikaa. Elämäni aikana olen saanut kuulla kritiikkiä, ja olen tietyllä tapaa tottunut siihen.

– Olen ihmisenä erittäin empaattinen, ja yritän aina ymmärtää, että jos niissä kommenteissa olisi jonkinlainen tarkoitus. Mutta välillä on sellaisia kommentteja, joissa ei ole mitään järkeä. Sellaiset todella henkilökohtaiset, negatiivisävytteiset ja ilkeät kommentit. Sellaisia en oikeastaan ymmärrä.

Rimin mukaan hän ei ennen Seiskan yhteydenottoa ollut vielä tietoinen Aleksin somekirjoituksesta.
...
– Kunnioitan kaikkien mielipiteitä, jokaisella saa luonnollisesti olla mielipide. Tämä kommentti on kuitenkin ehkä vähän turha, eikä millään tapaa relevantti. En välttämättä edes toivoisi herääväni jääkiekkoilijan vierestä, Rimi sanoo nauraen.
...
Rimin mielestä Aleksi olisi pitänyt harkita someavautumistaan hieman paremmin.

– Tuollaiset mielipiteet kuulostavat ehkä vähän sellaiselta, että Aleksi olisi ehkä voinut miettiä, että tällaiset kommentit olisi ehkä hyvä pitää äijäporukan sisällä. Tai vaikka oman päänsä sisällä, eikä välttämättä jakaa niitä X-somealustalle.
...
Rimi alleviivaa, ettei hän suinkaan halua kieltää ihmisiä esittämästä mielipiteitään.

– Uskon täysin mielipiteisiin, sananvapauteen ja demokratiaan, koska Suomi on aina toiminut näiden asioiden varassa. Ja pyrin kunnioittamaan eri näkemyksiä ja yritän osata ajatella eri näkökulmista, vaikka en itse välttämättä olisi samaa mieltä.

– Mutta toivoisin, että ihmiset miettisivät sitä, että mistä kritisoidaan ja arvostellaan. Koska en usko, että se antaa hyvän kuvan kenestäkään, jos vaikka julkisesti vauhkoaa esimerkiksi misseistä tai toisista ihmisistä. Kritisoijat eivät välttämättä edes henkilökohtaisesti tunne tai tiedä näitä ihmisiä, joita he arvostelevat.
...
– Uskon, että esimerkiksi jos minua kritisoivat henkilöt saisivat mahdollisuuden jutella vaikka viiden minuutin ajan kanssani, niin en usko että minulle tulisi enää kovin montaa ikävää kommenttia tai kritiikkiä.
« Viimeksi muokattu: 29.08.2023, 21:36:01 kirjoittanut Skeptikko »
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 46 090
 • Liked: 78643
 • Kansallisromantikko
Sivut saa auki kliikkaamalla.

YLE & HS - valeuutisia joihin voit luottaa

-PPT-

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 791
 • Liked: 13114
Eräs amerikkalainen vloggari jaksaa muistuttaa että englannin kielessä sukupuolta tarkoittava sana on sex ja se määräytyy syntymässä eikä sitä voi vaihtaa.

Sana gender viittaa kielioppiin kuinka  substantiivit ovat joko maskuliineja tai feminiinejä, saksassa myös neutreja.

Ihmisistä puhuttaessa sana gender on hölynpölyä.

Epäluottamusmies

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 88
 • Liked: 361
Alettiin rouva Epäluottamusnaisen kanssa seurata hupaisaa keski-ikäistymiskomediaa Hormonit, yleltä. Siinä hauskasti ylisuorittava yh-äiti ja itsesäälissä rypevä kirjailija-terapeutti kipuilevat kun pillu kuivuu eikä ota eteen. Tiedättehän, lempeähenkistä ja lämmintä huumoria. Toki yh-lapsen isä on ulkomaalainen ja bestis-kollega neekeri, mutta se nyt on pientä.

Meni pari jaksoa tajuta että yh-lapsi onkin pitkähiuksinen, tytöksi puettu poika. Jonka karvoituksesta, kehittymisestä jne puhutaan sangen suorasanaisesti, samoin niistä mystisistä hormoneista, jotka alkavat pikkupoikaa kiinnostaa kun ne ovat "naiseksi tekeviä" juttuja.

Pelottaa ajatella mitä hauskaa ja jännää puuhaa tekijät keksivät niille kymmenille dildoille jotka ovat nyt pari jaksoa levänneet äidin kodinhoitohuoneen pöydällä. Tiedätte varmasti käsitteen "Tsehovin pistooli." Tuskin jaksan odottaa. Tai siis jaksan, koska mitään ylenannon mädätyspaskaa en enää ala katsoa. Vaikka odotukset olivat jo aika alhaalla.

dothefake

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 36 664
 • Liked: 22508
 • Imaaminoloinen kaktuslakkisetä. Rutinuiva.
Tsehovin pistooli, kyllä tunnen.
”Oma kansa ensin” -ajattelu on vahingollista.
-Tytti Tuppurainen

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 46 090
 • Liked: 78643
 • Kansallisromantikko
Sukupuolenvaihtomarkkinointia. Äppi on kinkkien tuote.

« Viimeksi muokattu: 14.09.2023, 17:42:29 kirjoittanut Lalli IsoTalo »
YLE & HS - valeuutisia joihin voit luottaa

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 46 090
 • Liked: 78643
 • Kansallisromantikko
Poika tietää jo nuorella iällä, että fiat-raha on kusetusta!
« Viimeksi muokattu: 15.09.2023, 18:43:59 kirjoittanut Lalli IsoTalo »
YLE & HS - valeuutisia joihin voit luottaa

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 46 090
 • Liked: 78643
 • Kansallisromantikko
^Heh. Yritin kerran lahjoa 3-vuotiasta sukulaispoikaa rahalla. Se oli ihan että "en minä tarvitse rahaa mihinkään". Kuten ei tarvinnutkaan!
YLE & HS - valeuutisia joihin voit luottaa

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 46 090
 • Liked: 78643
 • Kansallisromantikko
Transgendereiden kansanmurha on ihan tavallinen normipäivä toimistolla.

« Viimeksi muokattu: 19.09.2023, 12:34:38 kirjoittanut Lalli IsoTalo »
YLE & HS - valeuutisia joihin voit luottaa

Tagit: trans