Kirjoittaja Aihe: Paavo Väyrysen presidentinvaaliketju! (nro 7, poikkiviivalla)  (Luettu 45522 kertaa)

writer

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 257
 • Liked: 12042
Vs: Paavo Väyrysen presidentinvaaliketju! (nro 7, poikkiviivalla)
« Vastaus #300 : 27.01.2018, 12:31:04 »
Jos pitäisi vaikka veikata onko Väyrynen enemmän Venäjän vai Suomen puolella, niin silloinkin sen puolella joka toisi eniten Paavolle. Yksi harvoista, joille voisin narsismi-tittelin suoraan laittaa ja pahemmankin (yleensä narsismi-syytökset ovat perusteettomia ja pohjaavat esim. katkeruuteen).

Sauli Niinistölle laittaisin narsisti-tittelin ennemmin kuin Väykälle. Saulista kertovat, että kiukuttelee ja simputtaa, kiusaa ja karjuu, kun asiat eivät suju hänen toivomallaan tavalla. Julkisuudessakin antaa kuvan, ettei kestä tappioita. Paavo Väyrynen kestää tappiot liian hyvin ja jopa huumorilla, mikä puhuu Paavon narsismia vastaan vahvasti. Narsisti ei naura itselleen.

En kyllä osaa itsekään Väyrystä narsistina katsoa ja yleensäkin näiden diagnoosien jako on vähän arveluttavaa. Se mikä Paavossa viehättää on se ihmeellinen taito, millä hän aina pulpahtaa kuin korkki pinnalle, oli mikä tahansa asia kyseessä. Näyttää kestävän takaiskuja ja pettymyksiä erittäin hyvin ja on sisukas, joka on hyvä piirre. Se on selvä, että itsetunto on kaverilla kohdallaan, eikä lannistu pienistä. Samanlaista itsetuntoa haluaisin meille suomalaisille, että uskoisimme itseemme, emmekä lannistuisi vähästä. Jos gallupit kertoo, että Sale voittaa, niin näyttää että antaa gallupien kertoa mitä haluavat, mutta kun minä nostan perseeni penkistä ja lähden kävelemään äänestyspaikalle, niin silloin osoitan, että gallupit ovat väärässä.

Siksi koen tämän Väyrysen mollaamisen epäasiallisena, koska hän on Lauran kanssa avainasemassa pudottamaan Niinistö vähintään toiselle kierrokselle. Se, jos mikä olisi Niinistön egolle jo kolaus. Sitten kun nähtäisiin vielä se ihme, ettei Niinistöä valittaisikaan toisella kierroksella, niin saattaisi hymyt hyytyä. Pelkään vaan pahoin, että jos Laura ei pääsisi toiselle kierrokselle, niin silloin persut menisivät Niinistön taakse.

Jos persut menevät Sauli Niinistön taakse niin se on persujen poliittinen itsemurha.

Jo se kun Halla-aho ajattelemattomasti kehui Sauli Niinistöä puoluekokouksessa oli hyvin typerää sillä se antoi lisäpainoa sille kun Sauli Niinistö sitten Halla-ahon haukkui.

Media mielipidevaikuttaa/aivopesee koska se toimii jopa Jussi Halla-ahoon.
Sauli Niinistö ei ole tolkun ihminen ja maahanmuuttokriittisiäkin kantoja esittänyt henkilö vaan Sauli Niinistö on se joka päätti (ilmeisesti Merkeliltä kysyttyään) että Suomen rajat pysyvät auki syksyllä 2015 ja Sauli Niinistö on se joka vieläkin saarnaa että rajoja ei voi .

Lisäksi Sauli Niinistön mielestä EU:n pitää päättää turvapaikkaolitiikka ja jos maat tekevät itse kiristyksiä niin se on huono asia.

Jos jätät äänestämättä niin autat silloin muita puolueita ja eniten sinun äänestämättä jättämisestäsi hyötyy vaalit voittava puolue.

Ne persujen kannattajat jotka jättivät äänestämättä 2015 tukivat käytännössä äänestämättä jättämisellään Keskustaa ja ne jotka jättävät äänestämättä 2019 tukevat Demareita ja Kokoomusta.

f-35fan

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 269
 • Liked: 894
 • CIA:n rogue-haamukirjoittaja
Vs: Paavo Väyrysen presidentinvaaliketju! (nro 7, poikkiviivalla)
« Vastaus #301 : 28.01.2018, 23:00:42 »
Väyrynen näyttää olevan menossa selkeästi toiselle kierrokselle. Siellä hän jauhottaa Saulin 100-0, niin kuin on luvannut. Tulee mukavaa katseltavaa.

Nyt olisi mielenkiintoista kuulla minkälaiset selitykset te runoilette.
Väykkä jo ehti kertoa että hänhän tässä voittaja onkin!

Nyt tuntuu varmaan makealta! Keminmaalta tuli 25% äänistä, mutta ei se vienyt kuin kolmanneksi ja kauaksi toiselta kierrokselta.

Siitä olen yllättynyt että Väykkä sai näinkin paljon ääniä. Toivottavast nyti olette tyyvtyväisiä ehdokkaaseenne jota tuitte ja äänestitte. Seuraavissa presidentinvaaleissa Väykkä on 77 ja jos kovasti työtä teen voitte jop äänestää Häntä silloinkin. Tietenkin edellyttäen ettei terveys petä.

Kaikki Suomen vastarannan kiiskit liittykää yhteen! Tehdään makeasta unelmasta totta ja Väykästä Kekkosen uusi inkarnaatio!

PS
Suomenmaa kommentoi vaalitulosta
Analyysi: Niinistö vei muilta kaiken hapen – vain populisteille jäi pelin paikka
https://www.suomenmaa.fi/uutiset/analyysi-niinisto-vei-muilta-kaiken-hapen--vain-populisteille-jai-pelin-paikka-6.71.334624.2551e74421

Lainaus

PRE­SI­DEN­TIN­VAA­LIT osoit­ti­vat myös, et­tä kes­kus­tal­la on olo­huo­nees­saan edel­leen Paa­vo Väy­ry­sen ko­koi­nen vir­ta­he­po. Se ei ole yh­tä suu­ri kuin me­di­as­sa an­ne­taan ym­mär­tää, mut­ta ei ai­van niin pie­ni­kään kuin kes­kus­tan puo­lu­e­joh­dos­sa ha­lu­taan näh­dä.
Väy­ry­sen ää­nes­tä­jä­kun­ta on ny­kyi­sin enim­mäk­seen hy­vin se­ka­lais­ta sak­kia kom­mu­nis­teis­ta ää­ri­kan­sal­lis­mie­li­siin, mut­ta jou­kos­sa on edel­leen myös hä­nen van­ho­ja kes­kus­ta­lai­sia kan­nat­ta­ji­aan.
Vaa­li-il­ta­na Väy­ry­nen sa­noi jo pa­laa­van­sa jos­sain vai­hees­sa ke­vät­tä edus­kun­taan, mikä tie­täi­si hä­nen si­jai­sel­leen Mik­ko Kär­näl­le läh­töä edus­kun­nas­ta ja kes­kus­tan edus­kun­ta­ryh­män ku­tis­tu­mis­ta yh­del­lä. Me­di­a­pe­lin tai­ta­va Väy­ry­nen tie­tää kyl­lä tem­put it­sen­sä pi­tä­mi­seen jul­ki­suu­des­sa.

Populistilla Suomenmaa tarkoittaa varmaankin juuri Väyrystä.
Nyt Väykkä on ilmoittanut tulostaan Eduskuntaan. Tämä käytännössä tarkoittaa sitä että Keskustan ryhmä pienee yhdellä ja Kärnän pitää hakea uusia töitä.
Täytyy vielä antaa tunnustus Väykälle siitä miten hän pystyy talvella pukeutumaan niin että muistuttaa paljon kommunistidiktaattoria!
« Viimeksi muokattu: 28.01.2018, 23:35:46 kirjoittanut f-35fan »

Kauko-Aatos

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 532
 • Liked: 2106
 • Feministinen internationaali
Vs: Paavo Väyrysen presidentinvaaliketju! (nro 7, poikkiviivalla)
« Vastaus #302 : 28.01.2018, 23:04:40 »
Kyllä Patella alkaa olla haulit lopussa, tämä kampanja kertoi kyllä täyden totuuden tästä förbii-ukosta.
Ei morjes...
"Keskustan hallintovaliokuntaryhmän kanta al-Holin leirillä oleviin suomalaisiin on selkeä. Emme hyväksy massapalautuksia, myös lasten osalta tilanne harkittava tarkkaan. Vapaaehtoisesti kalifaattiin lähteneet ovat itse kohtalonsa valinneet. Jääkööt sinne". King in the North. Defender of Lapland, Mikko Kärnä (kesk.)

pneuma

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 342
 • Liked: 370
Vs: Paavo Väyrysen presidentinvaaliketju! (nro 7, poikkiviivalla)
« Vastaus #303 : 29.01.2018, 04:00:41 »
Jos persut menevät Sauli Niinistön taakse niin se on persujen poliittinen itsemurha.

Taisivat mennä jo.

Neljä vaalien kärkiehdokasta yhteishaastattelussa vaali-iltana (https://areena.yle.fi/1-4346938):

Lainaus käyttäjältä: YLEn haastattelu, 4:17-4:30
Huhtasaari: Ja niin kun minä tähän kisaan lähdin, niin minä sanoin silloin, että Sauli Niinistö on tehnyt myös monia asioita oikein, kuten pitänyt hyvät suhteet ulkovaltoihin ja se on presidentille äärimmäisen tärkeä.

Halla-aho kommentoi vaalitulosta (https://areena.yle.fi/1-4346941):

Lainaus käyttäjältä: YLEn haastattelu, 2:58-3:40
Toimittaja: Miten te tai perussuomalaiset viihtyvät nyt seuraavat kuusi vuotta Sauli Niinistön Suomessa?
Halla-aho: No, me olemme tulleet toimeen edellisetkin kuusi vuotta Sauli Niinistön johtamassa Suomessa. Presidentti on osittain ulkopolitiikan johtaja, toivon mukaan myös arvojohtaja, henkilö, joka nostaa päivänpolitiikan ulkopuolelta keskusteluun sellaisia asioita, joista poliitikot vaikenevat. Sauli Niinistö ei ole tehnyt suuria virheitä, mutta ehkä tämä on hänen puutteensa ollut nimenomaan presidenttinä, että hän on välttänyt virheiden tekemistä ja näin ollen aika suuri joukko äänestäjistä on voinut tavallaan projisoida Sauli Niinistöön omat mielipiteensä, ajatella, että Sauli Niinistö on varmaan heidän kanssaan samaa mieltä.

Riukulehto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 718
 • Liked: 5190
Vs: Paavo Väyrysen presidentinvaaliketju! (nro 7, poikkiviivalla)
« Vastaus #304 : 29.01.2018, 06:42:00 »
Ei pelastanut Väyrystä "mitalisijoille" edes SKP:n Matti Aallon tuki.  Aalto vaimoineen hyysäsi viime talvena laittomasti olevia paperittomia näiden teltalla Oulussa ja on mokuttaja vailla vertaa. Aallon pariskunnasta videota teltalta -> https://youtu.be/IAxZekcKHXk?t=2h12m7s
"Olemme eläneet jo pitkään peitellyssä totalitarismissa, missä ylin valta ja media ovat liitossa keskenään. Media on jättänyt asemansa vallan vastapainona ja muuttunut osaksi valtajärjestelmää tavoitteena luoda illuusioita totuuden kertomisen sijaan." Antti Heikkilä 25.5.2020

Ulvokki

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 544
 • Liked: 2564
Vs: Paavo Väyrysen presidentinvaaliketju! (nro 7, poikkiviivalla)
« Vastaus #305 : 29.01.2018, 08:19:50 »
Lainaus
Sippo Kähmille hurraavat EU-vallan luovuttajat Sipilä, Vanhanen ja Niinistö että saatiin viime metreillä vieläkin sotattua Väyrystä niinkuin aina ennenkin on tehty törkeimpänä Suur-Suomi kylähullun Seppo Lehdon ottaminen asiantuntija väittämään että Väyrynen on tilannut nootin Kremlistä MTV kympin uutisissa 1994 päivää ennen vaalipäivää.
Tuo on törkein poliittinen mustamaalaus Suomen historiassa.
Kähmin kampanja oli täysin käsittämätön, mutta kaveri taitaa olla tällä hetkellä vankassa uskossa että nyt saatiin rasismi ja natsismi estettyä rohkealla esiin tulolla. Koska kampanja aikaa oli vähän ei sitä saatu käytyä loppuun ja tämäkin kiukuttelu vei varmasti muutaman äänen.
Aika vihamielisesti suhtauduttiin muutenkin Väyrysen kannattajiin eikä tuntunut aukevan se että oli eri taustaista toimijaa joita yhdisti Väyrysen saaminen presidentiksi. Voi olla että yhteydet ääriliikkeiden näkyviin hahmoihin tai kuvat heidän kanssaan söivät porukkaa. Kertoo kuitenkin siitä että spontaanin vaihtoehdon saaminen kansalaisvoimin taitaa olla mahdotonta. Lisäksi Suomessa on ilmapiiri jossa poliittinen keskustelu on tabu ja avoimesti ei voida keskustella ja tuoda esille eri mielipiteitä. Siihen vielä tämä hysteerinen rasismi/natsi jollotus jolla torpataan kaikki poliitinen toiminta ja tuloksena on tällaiset p-korea lukemat Niinistölle.

Persujen suhteen olen varuillani, kyllä täällä useammastakin kirjoituksesta paistaa avoin lukkarinrakkaus kokoomuksen suuntaan ja kun ei oikein omia linjauksia ole niin kaikki on mahdollista. Aivan kuten edellisissäkin vaaleisssa ja niiden jälkeen.

Leijona78

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 6 142
 • Liked: 6000
 • Nuiva suomenruotsalainen. En ikniä typtoa.
Vs: Paavo Väyrysen presidentinvaaliketju! (nro 7, poikkiviivalla)
« Vastaus #306 : 29.01.2018, 08:45:27 »
Sippo Kähmi ja Pekka Kouri. Noinhan sitä suomalaista politiikkaa pyöritetään -ja ollaan pyöritetty- jo vuosikymmenet.
"Jokainen ihminen jolla on järkeä päässä on jollain tapaa maahanmuuttokriittinen. Eihän kukaan halua avata niitä rajoja kaikille missään tapauksessa" -Umayya Abu-Hanna

"Liberaalin demokratian olisi uskallettava vetää rajat omalle suvaitsevaisuudelleen" - Markku Jokisipilä

koojii

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 568
 • Liked: 6025
Vs: Paavo Väyrysen presidentinvaaliketju! (nro 7, poikkiviivalla)
« Vastaus #307 : 29.01.2018, 22:10:21 »

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000005544457.html

"Keskusta pelkää, että Väyrynen pyrkii puolueen johtoon, kertovat lähteet HS:lle – Sipilä ilmoitti jatko­haluistaan aiottua aiemmin"

Myös tämän illan A-studiossa Väyrysen kampanjapäällikkö sanoi että Väyryseltä on tulossa merkittävä ilmoitus tällä viikolla.

Veikkaisin että ilmoitus on siinä, että Paavo Väyrynen palaa eduskuntaan suunnilleen heti ja "on käytettävissä" lukuisten hänen saamien pyyntöjen vuoksi Keskustan puheenjohtajan vaalissa kesäkuussa ehdokkaana. Lisäksi Väyrynen ilmoittanee että liittyy Keskustan eduskuntaryhmään tulossa olevan puheenjohtajavaalin vuoksi.

 ;D

Mitäs mieltä tässä ketjussa Paavo Väyrystä presidentivaaleissa tukeneet kirjoittelijat ovat em. skenaariosta jos menee noin?J. Lannan haamu

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 175
 • Liked: 7673
Vs: Paavo Väyrysen presidentinvaaliketju! (nro 7, poikkiviivalla)
« Vastaus #308 : 29.01.2018, 22:13:22 »
Helvetin hyvä! Jos näin on niin persuille hyvä ja uskon että Paavollekin hyvä. Joka tapauksessa persujen omat ongelmat eivät liity Puavoon. Mitä tahansa Paavo tekee niin se on win, ainakin itsellensä.
Yksilö - Kulttuuri - Luonto/ The Knower - The Known - The Unknown.

Jaakko Sivonen

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 145
 • Liked: 5486
Vs: Paavo Väyrysen presidentinvaaliketju! (nro 7, poikkiviivalla)
« Vastaus #309 : 30.01.2018, 02:05:49 »

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000005544457.html

"Keskusta pelkää, että Väyrynen pyrkii puolueen johtoon, kertovat lähteet HS:lle – Sipilä ilmoitti jatko­haluistaan aiottua aiemmin"

Jos Väyrynen tuossa onnistuisi, seurauksena olisi kaikkien hallituskriisien äiti. Väyrystä ei takuulla pääministeriksi hyväksyttäisi (kokoomus ei varsinkaan hyväksyisi). Ja kepu on sen verran perinteikäs puolue, etteivät sen kansanedustajat kehtaisi tehdä uuvattityylistä ratkaisua (pl. Anne Berner, jolle loikka kokoomukseen ei olisi ongelma eikä mikään).
« Viimeksi muokattu: 30.01.2018, 02:18:05 kirjoittanut Jaakko Sivonen »
Malo periculosam libertatem quam quietum servitium

Viljami

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 2 702
 • Liked: 5308
 • Uuvattivastainen
Vs: Paavo Väyrysen presidentinvaaliketju! (nro 7, poikkiviivalla)
« Vastaus #310 : 30.01.2018, 07:52:02 »
Mimmottis kummottis tuo Väyrynen tekee? Tekeekö oman eduskuntaryhmän KaPun nimellä? Voisi luulla, että Keskustan riveihin ei ole asiaa eikä oikein halujakaan miehellä itselläänkään. Siinä tapauksessa hallitukselta lähtee Kärnän mukana taas yksi kansanedustaja. Rako oppositioon pienenee. Ainakin jos Väykkä tekee oppositiopolitiikkaa ja äänestää sen mukaan. Aina on kumminkin se vaara, että "sydämessäni vastustin", mutta äänestyshetkellä menee hallituksen taakse. Voi olla, että näin käy, tai sitten ei. Voi käydä jopa päinvastoin  :roll:
"Turvapaikanhakijoiden joukossa ensin oli paljon korkeasti koulutettuja, ei ollut, paljon atk-ammattilaisia, ei ollut, paljon sitä sun tätä, mutta kun ei vaan ole ollut." - ämpee

Nuivanlinna

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 859
 • Liked: 7022
 • Kuka ullattui? Mina en.
Vs: Paavo Väyrysen presidentinvaaliketju! (nro 7, poikkiviivalla)
« Vastaus #311 : 30.01.2018, 08:00:47 »
^^^^ Eikös Paavo tarvitse nimen omaan tuon oman eduskuntaryhmän jotta saa pitää ryhmäpuheenvuorot?
Pahinta Suomessa on tämän köyhyyden lisäksi henkinen köyhyys. Meiltä puuttuu horisontti, mihin katsoa ja mitä tavoitella.

matti

 • Asiantuntija
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 765
 • Liked: 442
Vs: Paavo Väyrysen presidentinvaaliketju! (nro 7, poikkiviivalla)
« Vastaus #312 : 30.01.2018, 08:02:04 »
^^^^ Eikös Paavo tarvitse nimen omaan tuon oman eduskuntaryhmän jotta saa pitää ryhmäpuheenvuorot?

Ja ei kai kepun ek-ryhmän ole pakko ottaa Väyrystä jäseneksi?

Brandis

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 759
 • Liked: 4889
 • Villasukkainen, Silkkihansikkainen
Vs: Paavo Väyrysen presidentinvaaliketju! (nro 7, poikkiviivalla)
« Vastaus #313 : 30.01.2018, 09:20:48 »
Tahtoisin nähdä Kansalaispuoluehankkeen etenevän, sillä Suomessa on vajausta nyt konservatiivisiin perusarvoihin nojaavasta, EU-kriittisestä ja maahanmuuttomaltillisesta puolueesta, joka kannattaa myös reilua aluepolitiikkaa (pidetään Suomen kaikki nurkat asuttuina).

Keskustalla toki jo valmiiksi laaja kannatus, mutta niin moni asia tehty päin prinkkalaa, mukaan lukien lähes varauksetta annettu EU:n tuki, että sitä kautta voi olla vaikea muuttaa kurssia. Ei sekään toki mahdotonta ole.

Kansalaispuolueen sivuilta kannattaa seurata Paavon blogia, olin tänä aamuna tosi otettu luettuani sieltä kirjoituksen 'Täydellinen nainen', jonka Paavo on kirjoittanut Vuokosta. Taitaa olla niin, että Paavo on muilla kentillä niinkin vahva, koska hänellä on taustallaan hyvä nainen.
'Olin juuri työhön valmiina, kun lintu lauloi laulua, perhonen leijui kaukana ja ruoho kutsui minua.' ~ Richard LeGallienne

writer

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 257
 • Liked: 12042
Vs: Olavi Mäenpää - "Pitkä marssi"
« Vastaus #314 : 01.02.2018, 00:17:15 »
Väyrynen oli 1993-1995 voimakkain ja tunnetuin EY-vastustaja.
1992 Keskustaa ei olisi saatu hakemuksen jättämisen kannalle ilman Väyrysen tukea. Jäsenyys oli Keskustan käsissä, koska ilman heitä eduskunnan sopimuksen taakse ei ollut mahdollista saada kahden kolmasosan määräenemmistöä.

Väyrynen teki virheen että tilanteessa helmikuussa 1992 missä Suomen talous oli aivan paskana vahvan markan sekoilun ja Neuvostoliiton romahtamisen jälkeen hän kannatti NEUVOTTELUJA jäsenyyden ehdoista tilanteessa missä Ruotsi oli ilmoittanut aloittavansa neuvottelut.

Ei Väyrynen tajunnut että Esko Aho ja Iiro Viinanen hyväksyvät mitkä ehdot tahansa.

Toukokuussa 1992 päästiin sopimukseen ETA-alueesta EFTA:n (johon Suomi kuului) ja EY:n välillä joka alkaisi 1994.
Suomi sai tuolla EFTA/ETA kombolla jo kaikki suurimmat EY-jäsenyyden edut kuten vapaakaupan, tullittomuuden, vapaan viennin, ihmisten vapaan liikkumisen, pääomien vapaan liikkumisen, vapaan opiskelijavaihdon jne. ja nämä saatiin 1.1.1994

Toukokuussa 1992 oli siis tiedossa että suurimman osan EY-jäsenyyden eduista Suomi saisi jo 1.1.1994 EFTA/ETA:lla.
Väyrynen oli sitä mieltä että EY-neuvottelut menivät huonosti ja että EY oli väärä ratkaisu Suomelle joten 1993 hän erosi ulkoministerin paikalta pysäyttääkseen EY-jäsenyyden.

Aho kuitenkin otti MTK-jyrän Heikki Haaviston neuvottelemaan uudeksi ulkoministeriksi 1993 ja Haavisto mokasi neuvottelut perin pohjin kielitaidottomuudella ja kaikkeen tyytymällä yhdessä Pertti "mongerrus" Salolaisen kanssa.
Suomalaisia vietiin neuvotteluissa kuin idiootteja.

Vaikka Suomi sai suurimmat EY:n edut EFTA/ETA:n kautta 1.1.1994 nin silti Aho ja Viinanen halusivat hintaan mihin hyvänsä viedä Suomen EY:hyn.

Tämän edistämiseksi Väyrynen piti sabotoida Kylähullun Seppo Lehdon suur-Suomi-yhdistyksiin liittyvällä Venäjän kyselyllä (joka oli Ahon ja ministereiden tiedossa viikkoja ellei kuukausia ennen presidentinvaaleja) joka nootiksi leimattiin Seppo Lehdon itsensä toimesta MTV:n kympin uutisissa päivää ennen presidentinvaaleja 1994 jossa Seppo Lehto kertoi "asiantuntijana" että Väyrynen on tilannut nootin presidenttikampanjaansa vauhdittaakseen kun MTV oli saanut "nootista" vinkin joltain hallituksesta ja sitten sattunut etsimään Seppo Lehdon haastateltavaksi juuri päivää ennen presidentinvaaleja.

Jenkkien October surpriset eivät ole mitään verrattuna siihen miten Väyrynen sabotoitiin...

Sen lisäksi että Seppo Lehdon kylähulluilu pudotti Väyrysen toiselta kierrokselta niin se esti häntä pitämästä toisella kierroksella palopuheita EY:tä vastaan television kautta ja mikä tärkeintä se teki hänestä epäuskottavan EY-jäsenyyden vastustajan välillä presidentinvaalit ja Lokakuun 1994 neuvoa antava EY-kansanäänestys koska ihmisille oli maalattu kuva Lehdon kylähulluilulla että Väyrynen oli Venäjän taskussa ja tilannut nootin ja median sikailusta valittanutta Väyrystä pilkattiin mediapeli termin käyttämisestä niinkuin hän olisi käyttänyt sitä aiheettomasti

Noi 1994 luodut ja levitetyt valheet leviävät vielä tänäkin päivänä ja Väyrystä niillä 2018 presidentinvaaleissa lyötiin niin kommentti-bokseissa kuin kolumneissa.

Se että EU-kriittisyys on leimattu niin vahvasti venäjän taskussa olemiseksi ja putinismiksi ja hörhöjen touhuksi johtuu 1994 tapahtumista ja Seppo Lehdon toiminnasta.

Jos/Kun Suomelta viedään kaikki valta ja päädymme liittovaltion osaksi niin syy on tuo valhe ja sabotaasi jolla EY-vastustus leimattiin ja jolla EU-kriittisyys on edelleen leimattu...
Jos jätät äänestämättä niin autat silloin muita puolueita ja eniten sinun äänestämättä jättämisestäsi hyötyy vaalit voittava puolue.

Ne persujen kannattajat jotka jättivät äänestämättä 2015 tukivat käytännössä äänestämättä jättämisellään Keskustaa ja ne jotka jättävät äänestämättä 2019 tukevat Demareita ja Kokoomusta.

Mr.Reese

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 951
 • Liked: 10453
 • Anyone?
Vs: Paavo Väyrysen presidentinvaaliketju! (nro 7, poikkiviivalla)
« Vastaus #315 : 05.02.2018, 15:53:07 »
 :o
"Heille kun sanoo disko disko, niin he ovat silleen, että mennään.” - Tiia Nohynek

"Yleensä vauvat ja mummot on parhaita mielenosoittajia, koska luovat kuin itsestään turvallista tilaa." - Marjaana Toiviainen

J. Lannan haamu

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 175
 • Liked: 7673
Vs: Paavo Väyrysen presidentinvaaliketju! (nro 7, poikkiviivalla)
« Vastaus #316 : 05.02.2018, 16:10:21 »
^ Paavo 'Frank Underwood' Väyrynen on käynyt vähän setvimässä asioita. On se kova jeppe huh huh!
Yksilö - Kulttuuri - Luonto/ The Knower - The Known - The Unknown.

Jaska Pankkaaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 401
 • Liked: 7541
 • Finlayson, Fazer ja nyt myös Firas
Vs: Paavo Väyrysen presidentinvaaliketju! (nro 7, poikkiviivalla)
« Vastaus #317 : 05.02.2018, 16:25:52 »
^ Periaatteessa writerin kanssa samaa mieltä tuosta mutta on myös totta että Väyrynen oli itse omilla toimillaan ansainnut paikkansa yhtenä politiikan ykkösinhokeista. Oli jalasmökkiä, puliukkokarjalaisen veivaamista Nl tuella pressaksi ja muuta rähmälläänoloa kun neukkulan lampussa alkoi jo valo himmetä, yleistä kepukusipäisyyttä jne. En usko että treen morottajan mölinä maikkarilla ratkaisi enää mitään loppupeleissä. Väykky on aina väykky mutta kertoo toki ajastamme että nyt hän edustaa järkevintä linjaa :facepalm:
Those who make peaceful revolution impossible, make violent revolution inevitable. J.F Kennedy

Tagit: