UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: 2017-11-23 Uusnatsit ja Israelin vastustajat häiriköivät synagogaa Helsingissä  (Luettu 14653 kertaa)

koli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 261
 • Liked: 11932
 • Impivaaran mylvivä härkä
Lainaus
Juutalaiset ahtaalla Helsingissä – uusnatsit ja Israelin vastustajat häiriköivät synagogaa

Kampissa sijaitseva Helsingin juutalaisen seurakunnan omistama synagoga on nykyisin jatkuvan häirinnän kohteena.

– Asialla ovat olleet monenlaiset toimijat. Häirintä ja epäasiallinen käytös on aivan viikoittaista, kertoo Helsingin juutalaisen seurakunnan puheenjohtaja Yaron Nadbornik.

Nadbornikin mukaan häirintä on ollut juutalaisvastaisten tarrojen liimaamista, tilojen töhrimistä, kadulta huutelemista ja muuta ikävää käyttäytymistä.  Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen tarroja on liimattu tiuhaan synagogan edustalle ja lähistölle.

Uusnatsien ohella häiritsijöiden joukossa on myös ihmisiä, jotka vastustavat Israelia. Heidän joukossaan on sekä kantasuomalaisia että maahanmuuttajia.

Seurakunnan häirintä on Helsingissä kausittaista.

– Aivan selvästi on nähtävissä se, että jos Israelissa on sotatilanne tai muu konflikti, silloin Israelia vastustavat huutelijat Helsingissäkin aktivoituvat. Samoin juutalaisten juhlapäivinä on tavallista enemmän potentiaalia häiriköintiin, Nadbornik kertoo.

– Järjestelmällisiä mielenosoituksia ei synagogan ulkopuolella kuitenkaan ole järjestetty, Nadbornik mainitsee.

Lisääntyneenn häirinnän vuoksi seurakunnan omistama tontti on nykyisin tiukasti vartioitu. Aidan lisäksi kulkua synagogaan kontrolloidaan vartiointikopin avulla. Näin on jouduttu toimimaan jo 2000-luvun alkupuolelta lähtien.

(...)
http://www.sipoonsanomat.fi/artikkeli/583172-juutalaiset-ahtaalla-helsingissa-uusnatsit-ja-israelin-vastustajat-hairikoivat

Päivi Räsäsen sisäministerikaudellahan Valde antoi 100 000 euroa veronmaksajien rahaa synagogan turvallisuuden takaamiseen. Kyllä nyt taas vaaditaan lisää rahaa, kun niin helposti irtosi edellisen kerrankin, goy maksaa. Holokaustikortti käyttöön, jos ei Paula Risukko avaa Valden kukkaronnyörejä.
« Viimeksi muokattu: 28.11.2017, 17:39:31 kirjoittanut Alaric »
Mörökölli

Aapo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 830
 • Liked: 2065
Hellyyttävää, miten Vastarintaliike, anarkistit ja jihadistit löytävät yhteisen sävelen tässä kysymyksessä.
"Never attribute to malice that which is adequately explained by stupidity."

- Robert J. Hanlon

internetsi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 835
 • Liked: 12769
 • Lohjan persut
Tuo se onkin mielenkiintoista. Keharit ja kommarit nyt ovat olleet aina samassa antisemitistisessä rintamassa. Nyt ne saa kamalan riidan aikaiseksi koppalakkikaasuttajien kanssa siitä, kenen antisemitismi on sitä parasta ja oikeaa antisemitismiä. Ja terroristijärjestö Hamas taputtaa taustalla käsiään.

En löytänyt kuin yhden videon Norjasta, missä käsitellään musulmaanien antisemitismiä. Tätähän ei vajakkien mukaan ole olemassa.

Löytääkö joku sen Malmön videon, jossa joku juutalainen kertoo vainoajista ja toimittelija yrittää johdatella, että "nämä siis on uussosialisteja" johon juutalainen vastaa, että "ei, kaikki on muslimeja". @valla_valla , anyone?
Parhaat naiset: Oma kulta, Laura Huhtasaari, Lauren Southern, Riikka Purra, Millie Weaver, K-Kaupan Anna, Giorgia Meloni, Tiina Wiik, Angelika Bengtsson, Auri Siika-aho.

Faidros.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 24 529
 • Liked: 17060
 • Blues for Allah
Jotain täytyy olla lapsuudessa mennä pieleen jos vielä täysi-ikäisenäkin täytyy töhriä paikkoja tai tarroja liimailla, oli aate mikä tahansa.
Kun yksi ihminen kärsii harhasta, sitä sanotaan hulluudeksi. Kun monta ihmistä kärsii harhasta, sitä sanotaan uskonnoksi. -Robert M Pirsig-
Millainen luonne 2000-luvun mekaanikolla pitäisi olla,jotta hän sietäisi koneiden päälle kasattuja elektronisen hevonpaskan kerrostumia.
-Matthew B.Crawford-

foobar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 564
 • Liked: 17700
Muistanko väärin vai onko tämä Nadbornik sellaisia tyyppejä jotka kyynisesti laskeskelevat että juutalaisten etu Suomessa on vetää Vastarintaliike-narusta saadakseen yhteiskunnan tukea ja olla paljon hiljempaa poliittisen korrektiuden nimissä muslimeista ja vasemmistoradikaaleista, ihan vaan koska median ideologinen hegemonia ja "intelligentsija" on täysin kyvytön myöntämään että muslimit (tai perustuomiojat ja -haloset) ihan aidosti haluaisivat päästä eroon juutalaisista? Ihan siis riippumatta siitä onko Vastarintaliikkeellä lyhtypylväiden tarroja enempää vaikutusta juutalaisten elämään Suomessa.
"Avaruudessa kukaan ei voi kuulla moku-ulinaasi" - Rändöm

foobar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 564
 • Liked: 17700
Täsmennetään nyt kuitenkin että en ottanut kantaa missään mielessä Vastarintaliikkeen puolesta (rehellisesti sanoen pidän sen porukan maailmankatsomusta siinä määrin rikkinäisenä ettei sitä voi millään keinolla selitellä ehjemmäksi). Totean vain että on kornia kuinka Suomen juutalaisille ainakin lyhyellä aikavälillä paras tapa suojautua heitä vihaavien ideologisten ryhmien hyökkäyksiltä vaikuttaisi olevan sen vähättely ketkä heihin kohdistavat selkeimmän varsinkin henkeen ja terveyteen kohdistuvan uhkan ja sen sijaan paisutella sopivan marginaaliporukan aiheuttamaa uhkakuvaa.

Jotta juutalaiset saavat elää, heidän on kiellettävä itseltään niistä antisemiiteistä rehellisesti puhuminen jotka ovat vallanpitäjien parhaita petikavereita. En usko tuon olevan niin suoraselkäistä kuin pitkällä tähtäimellä parantavan ryhmän oikeutta omaan olemassaoloonsakaan.
« Viimeksi muokattu: 24.11.2017, 08:08:19 kirjoittanut foobar »
"Avaruudessa kukaan ei voi kuulla moku-ulinaasi" - Rändöm

Pöllämystynyt

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 992
 • Liked: 7454
 • uskon hyvän voittoon
  • Yövartija
Nämä juuri myyntiin tulleet tarrat ilmeisesti on sen pöyristyksen aiheuttanut (ks.liite). Sionismin ja Israelin toimien vastustushan ei ole antisemitismia.
Vastarintaliike on natsilarppaajien kerho, joten kyllä vain niiden antisionismi liittyy kiinteästi ihailemiensa aitojen natsien antisemitismiin. Samoin antisemitismiä on israel-vastaisuuden kohdistaminen erityisesti synagoogaan. Vastarintaliike on noilla tarroillaan tehnyt taas uuden erittäin vakavan vahingon suomalaisuuden puolustajille pelottelemalla juutalaisia tilanteessa, jossa ylikansallissosialistit ja islamistit olisivat muutoin olleet niitä pahiksia. Vastarintaliike on taas antanut välineet piirrellä yleistäviä uhkakuvia suomalaisuuden puolustajista, jollaisina vastarintaliike valheellisesti esiintyy. Tätä massavalemediat jauhavat vielä pitkään, ja tuloksena monet jatkavat suomalaisuuden puolustajien pelkäämistä.
Maailma ja kaikki sen kulttuurit on kuin maalauspaletti useine kauniine väreineen, joilla kaikilla on oma ainutlaatuinen sävynsä. Jos sekoitetaan ne kaikki, ei yhtään väriä jää jäljelle, eikä yhtäkään väriä voida enää erottaa aikaansaadusta sotkusta. -Mohammed Rasoel

Syämmistynyt

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 300
 • Liked: 2175
Ei Nadbornik ole mielestäni vähätellyt muslimimaahanmuuttajien uhkaa juutalaisille, kun ottaa oikein silmän käteensä näitä juttuja lukiessaan.  Tässäkin Seurakuntalaisen haastattelussa 18.04.2017 otsikot ja kaikki ovat vähätteleviä, mutta itse Nadbornik sanoo asiasta rehellisesti, vaikka ei tietenkään lähde vihaa lietsomaan kenenkään uskontoa vastaan:

Lainaus
.....

Saksalaisessa vastaanottokeskuksessa työskentelevä juutalainen naisoptikko joutuu asiakkaansa solvausten ja sylkemisen kohteeksi, kun asiakkaalle käy ilmi, että häntä hoitava työntekijä on juutalainen.

Loppuvuodesta 2015 tapahtunut välikohtaus on yksi esimerkki siitä, miten Euroopan juutalaiset ovat joutuneet maahanmuuttajien aggression kohteeksi.

Antisemitistiset vihanilmaisut ovat lisääntyneet viime vuosina useissa Länsi-Euroopan maissa, ja pieni rooli kehityksessä on maanosaan tulleilla noin kahdella miljoonalla pääosin muslimimaista kotoisin olevalla turvapaikanhakijalla.

Rooli on kuitenkin pienempi kuin esimerkiksi Saksan juutalaisyhteisössä vielä vuosi sitten pelättiin: ylivoimaisesti suurin osa juutalaisvastaisista teoista on edelleen äärioikeiston tekemiä.

Saksaan vuosina 2015–16 saapuneista yli miljoonasta turvapaikanhakijasta enemmistö on kotoisin Irakin ja Syyrian kaltaisista maista, joissa antisemitistinen propaganda on yleistä. Saksan juutalaisyhteisössä muuttoliike yhdistettiinkin nopeasti viime vuosien ääri-islamistisiin terrori-iskuihin, joiden kohteena on ollut myös juutalaisinstituutioita.

Juutalaisyhteisössä muistettiin myös muslimimaahanmuuttajien osallistuminen osin räikeän antisemitistisiä ilmenemismuotoja saaneisiin Israel-mielenosoituksiin kesän 2014 Gazan konfliktin aikana.

Helsingin juutalaisen seurakunnan ja Suomen Juutalaisten Seurakuntien Keskusneuvoston puheenjohtaja Yaron Nadbornik ymmärtää saksanjuutalaisten huolen. Juutalaisten kaupunkien keskustoissa kokema turvattomuuden tunne on lisääntynyt myös Suomessa.

– Itse en kulkisi Helsingin Rautatientorin lähistöllä kipa päässä enää missään tapauksessa. Rauhattomien maahanmuuttajaporukoiden määrä alueella tuntuu lisääntyneen. En tiedä, ovatko niiden jäsenet juutalaisvihamielisiä, mutta en lähde kokeilemaan, Nadbornik toteaa.

....

Nadbornikin tietoon tulee kuukausittain 2–3 Suomen juutalaisiin kohdistunutta antisemitistiseksi luokiteltavaa tekoa. Useimmiten tekijät edustavat perinteistä äärioikeistoa, mutta myös maahanmuuttajien juutalaisväestöön kohdistama antisemitismi on kasvanut viime vuosina.

– Antisemitismi on Suomessa selkeästi kasvanut viimeisen viiden vuoden aikana. Sekä äärioikeiston että maahanmuuttajien osoittamat juutalaisvihan ilmaukset ovat lisääntyneet, Nadbornik arvioi.


– Tyypillisesti antisemitismi ilmenee huuteluna, tuijottamisena ja aggressiivisena käyttäytymisenä Helsingin seurakuntakeskuksemme portilla. Lisäksi erityisesti Lähi-idästä tuleviin muslimimaahanmuuttajiin liittyvä ilmiö on se, että kun synagogaamme tulee päiväkotiryhmä vierailulle, joidenkin näiden lasten vanhemmat eivät ole päästäneet lapsiaan mukaan. Vanhemmat eivät nähtävästi halua lastensa olevan juutalaisuuden kanssa missään tekemisissä.

https://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/islamin-pelko-ruokkii-myos-juutalaisvastaisuutta/

rooster

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 521
 • Liked: 2082
Muistanko väärin vai onko tämä Nadbornik sellaisia tyyppejä jotka kyynisesti laskeskelevat että juutalaisten etu Suomessa on vetää Vastarintaliike-narusta saadakseen yhteiskunnan tukea ja olla paljon hiljempaa poliittisen korrektiuden nimissä muslimeista, ihan vaan koska median ideologinen hegemonia ja "intelligentsija" on täysin kyvytön myöntämään että muslimit ihan aidosti haluaisivat päästä eroon juutalaisista? Ihan siis riippumatta siitä onko Vastarintaliikkeellä lyhtypylväiden tarroja enempää vaikutusta juutalaisten elämään Suomessa.

Kyllä.

Nämä juuri myyntiin tulleet tarrat ilmeisesti on sen pöyristyksen aiheuttanut (ks.liite). Sionismin ja Israelin toimien vastustushan ei ole antisemitismia.
Minusta tuo väite on peitelty valhe ja jopa huvittava. Natsit lienee itsekin nationalistista porukkaa, joten juutalaisnationalismin (sionismi) vastustaminen kuulostaa jotenkin huvittavalta ja peitellyltä antisemitismilta.

internetsi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 835
 • Liked: 12769
 • Lohjan persut
Totean vain että on kornia kuinka Suomen juutalaisille ainakin lyhyellä aikavälillä paras tapa suojautua heitä vihaavien ideologisten ryhmien hyökkäyksiltä vaikuttaisi olevan sen vähättely ketkä heihin kohdistavat selkeimmän varsinkin henkeen ja terveyteen kohdistuvan uhkan ja sen sijaan paisutella sopivan marginaaliporukan aiheuttamaa uhkakuvaa.
Näin se menee. Siellä on tehty monta versiota hakemuksesta, ettei vaan lipsahda vahingossa liikaa sanoja eliitin lemmikeistä eli antisemiiteistä musulmaaneista.

Muutenkin juutalaisten on oltava kieli keskellä suuta. Ei voi pitää liikaa meteliä siitä, että laittakaas nyt nuo antisemiitit vokkipalleronne kuriin. Eikä juutalaiset voi sanoa, että nyt stoppi vihaislamistien maahantunkeutumiselle, koska silloin heidät saatettaisiin laskea "sameissa vesissä kalastelijoiksi", joka taas tietäisi ongelmia.

Mitä tulee rahahakemuksiin, niin nykyään saattaa hyvällä säkällä saada hiluja johonkin normaaliin projektiin, mutta jos kyseessä on joku multikulti-ihqudaa-mokumaku-kehari-juttu tai ratzzizzia-fatzizmia-ksenofobbia-vastaan suunnattu hanke, niin miljoonia pursuaa ovista ja ikkunoista. Toisaalta siinä on sitten sekin, että siellä on mietitty hakemusta käsitellessä siten, että maksetaan niille nyt vähin äänin se mitä ne pyytää etteivät ala enempää metelöimään pikkupikku musupalleroiden antisemitismistä. Vähän kuin maksettaisiin ne hiljaiseksi.
Parhaat naiset: Oma kulta, Laura Huhtasaari, Lauren Southern, Riikka Purra, Millie Weaver, K-Kaupan Anna, Giorgia Meloni, Tiina Wiik, Angelika Bengtsson, Auri Siika-aho.

anatall

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 976
 • Liked: 9291
 • Faktantarkistaja, toimittaja.
^^
Lainaus
– Vartijat ovat juutalaisen seurakunnan palkkaamia. Emme voi ajatellakaan, että vartija olisi jonkun ulkopuolisen yrityksen, Nadbornik kertoo.

Mikähän tässä on takana? Ettei valdelta vartiointiin saatu raha valu pois oman seurakunnan ulkopuolisille?
"Punk in Finland on nykyään yhtä punk kuin varhaiseläkkeellä oleva Marja-Liisa." -Jäsen Katmandu-

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 20 720
 • Liked: 45153
 • Kui on must, näita ust!
Älkää linkitelkö sitä vastarintaliikkeen tai muiden vastaavien toimijoiden natsiryönää tänne.

Tarkkana nyt muutenkin.
Hommaforumille kirjoittaminen - käytännön ohjeita ja vinkkejä: https://hommaforum.org/index.php/topic,123992.0.html

RP

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 407
 • Liked: 6385
^^
Lainaus
– Vartijat ovat juutalaisen seurakunnan palkkaamia. Emme voi ajatellakaan, että vartija olisi jonkun ulkopuolisen yrityksen, Nadbornik kertoo.

Mikähän tässä on takana? Ettei valdelta vartiointiin saatu raha valu pois oman seurakunnan ulkopuolisille?
Jos sinne joskus joku oikeasti tulee konetuliaseen kanssa, vartija, jonka omia perheenjäseniä tai muita läheisiä on vartioitavana, voi oman turvallisuutensa kustannuksellakin tehdä vaikka muutaman merkityksellisen hälytys- ja lukitusliikkeen enemmän kuin se puhtaasti palkkatyössä oleva Securitaksen tyyppi.

Olisi varmaan myös rasistista ulkopuoliselta vartiointiliikkeeltä palkkaamasta työhön halukasta vain sen takia, että hänen nimensä on Mohammed.
"Iloitsen Turkin yrityksestä yhdistää modernisaatio ja islam."
http://www.ulkopolitiikka.fi/article/523/martin_scheinin_periaatteen_mies/

Leijona78

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 6 026
 • Liked: 5596
 • Nuiva suomenruotsalainen. En ikniä typtoa.
Ennen Helsingin synagogaa vartioi poliisiauto 24/7, poikkeuksena turvapaikanhakijavyöry 2015, jolloin sitä vartioi 2 poliisiautoa 24/7.

Nyt en ole enää nähnyt siinä ulkopuolella yhtään poliisiautoa, ilmeisesti nämä vartijat hoitavat nyt homman.

Joku voisi ehkä miettiä miksi vuonna 2015 siinä oli kaksi poliisiautoa, olisikohan siksi että suurimmaksi ongelmaksi ei katsottu natseja vaan aivan jotakin muuta ryhmää?
"Jokainen ihminen jolla on järkeä päässä on jollain tapaa maahanmuuttokriittinen. Eihän kukaan halua avata niitä rajoja kaikille missään tapauksessa" -Umayya Abu-Hanna

IS: "Välilliseen toimintaan lasketaan mukaan jotkut ihmissuhteet, joiden perusteella suomalaiset naiset ovat tuoneet terrorismiin sekaantuneita ihmisiä

anatall

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 976
 • Liked: 9291
 • Faktantarkistaja, toimittaja.
^^
Lainaus
– Vartijat ovat juutalaisen seurakunnan palkkaamia. Emme voi ajatellakaan, että vartija olisi jonkun ulkopuolisen yrityksen, Nadbornik kertoo.

Mikähän tässä on takana? Ettei valdelta vartiointiin saatu raha valu pois oman seurakunnan ulkopuolisille?
Jos sinne joskus joku oikeasti tulee konetuliaseen kanssa, vartija, jonka omia perheenjäseniä tai muita läheisiä on vartioitavana, voi oman turvallisuutensa kustannuksellakin tehdä vaikka muutaman merkityksellisen hälytys- ja lukitusliikkeen enemmän kuin se puhtaasti palkkatyössä oleva Securitaksen tyyppi.

Olisi varmaan myös rasistista ulkopuoliselta vartiointiliikkeeltä palkkaamasta työhön halukasta vain sen takia, että hänen nimensä on Mohammed.

Voihan tuo tietysti olla motiivi. Mutta jälleen kerran, jos jutun ja haastattelun tehnyt toimittelija olisi oikeasti journalisti, olisi hän kysynyt selitystä tähän ja muutamaan muuhunkin asiaan.

Tietenkin, jos motiivi olla palkkaamatta ulkopuolista vartiointiliikettä on tuo sinun arvelusi, ei sitä tietenkään olisi voinut rasistisena lehteen painaa.

e:typot
« Viimeksi muokattu: 24.11.2017, 18:07:44 kirjoittanut anatall »
"Punk in Finland on nykyään yhtä punk kuin varhaiseläkkeellä oleva Marja-Liisa." -Jäsen Katmandu-

Ant.v2

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 600
 • Liked: 2046
On aivan selvää, että fyysisesti juutalaisia uhkaavat ennen kaikkea muslimit. Nettijuttuja kirjoittavat toki muutkin.

Juutalaiset ovat hyviä ajattelemaan omaa etuaan. Olisi äärimmäisen typerää kertoa, että muslimeja tässä pelätään eikä ketään muuta. Silloin Suomen valtion, Helsingin kaupungin, median ja poliisin vihervasemmistolainen johto saisivat raivarin ja syyttäisivät juutalaisia pelon lietsonnasta, perussuomalaisten pussiin pelaamisesta ynnä muusta kamalasta. Ja sitten raha ja sympatia olisikin tiukoilla. Juuri tällaisesta juutalaisilla on kokemusta esim Malmösta.

Vihervasemmistolaiseen ajatteluun kuuluu tiukka arvohierarkia, jonka huipulla on tumma muslimimies. Häntä ei sovi edes alempana olevien uhriryhmien kuten naisten, juutalaisten tai homojen arvostella.
"Siniset jatkaa täysillä" (Sampo Terho)

Alabama

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 273
 • Liked: 2991
Miksi kaikki luuserit vastustavat juutalaisia?

Sen takia kun juutalaiset isät ovat iät ajat opettaneet jälkikasvuaan ja teroittaneet näiden mieleen, että menestyksen eteen pitää paiskia töitä ja kouluttaa itseään. Juutalaisten menestystä sitten toiset kadehtivat. Kateus on ollut monen ideologian moottorina. Kommunismi hyvänä esimerkkinä.
"Kun katselee mailmaa avoimin silmin, ei jää tilaa romanttiselle idealismille ja unelmille. Vain järjellä näkee hyvin."

-Hans-Georg Maassen, Merkelin ajojahdin uhri-

internetsi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 835
 • Liked: 12769
 • Lohjan persut
Miksi kaikki luuserit vastustavat juutalaisia?
Ehkä siksi, että kaikki juutalaisvastustajat ovat luusereita. Ei basisteista tule tyhmiä, vaan tyhmistä basisteja. Tosin tässä kannattaa nyt olla yleistämättä ja leimaamatta kaikkia luusereita antisemitisteiksi. Ei varmaan tuntuisi kivalta, jos itse olisit luuseri ja joku pitäisi sinua sen vuoksi juutalaisvihaajana.
Parhaat naiset: Oma kulta, Laura Huhtasaari, Lauren Southern, Riikka Purra, Millie Weaver, K-Kaupan Anna, Giorgia Meloni, Tiina Wiik, Angelika Bengtsson, Auri Siika-aho.

törö

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 21 404
 • Liked: 9144
Sen takia kun juutalaiset isät ovat iät ajat opettaneet jälkikasvuaan ja teroittaneet näiden mieleen, että menestyksen eteen pitää paiskia töitä ja kouluttaa itseään. Juutalaisten menestystä sitten toiset kadehtivat. Kateus on ollut monen ideologian moottorina. Kommunismi hyvänä esimerkkinä.

Oikeastaan menestys kyllä mitataan viime kädessä urheilusuorituksissa eivätkä ne ole juutalaisien ominta alaa.

Jos joku tavis saakin jostain miljoonia, niin se on vain merkki siitä, että olisi varaa ostaa huippu-urheilijan hikiset lenkkarit omaan vitriiniin. Sitten pääsisi haistamaan vähän todellista menestymistä.
101-vuotissyntärilahja koko Suomelle.

https://yadi.sk/d/U4W4Bib0d7aL8w (EPUB)
https://yadi.sk/i/Hitmx8O2VZSfHQ (PDF)

Suomen muinaishistoriaa käsittelevä luku niille, jotka eivät muuta kaipaa.
https://yadi.sk/i/hq7bQJYH7NpqlQ (PDF)

Alabama

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 273
 • Liked: 2991

Oikeastaan menestys kyllä mitataan viime kädessä urheilusuorituksissa eivätkä ne ole juutalaisien ominta alaa.

Looginen seuraus hyvistä urheilutuloksista tienä yhteiskunnan menestykseen: urheilullisesti lahjakkaiden huippusuorittajien vauras hyvinvointimaanosa Afrikka.  :)

Juutalaisten kulttuurissa ei panosteta urheiluun, vaan päänupin menestyksekkääseen käyttöön. Sen takia Israel on tännä hightech firmoja ja juutalaisten Nobelpalkintohyllyt kohtalaisen täynnä. Kyllä siinä muiden kateus nouseeekin.  :D
« Viimeksi muokattu: 24.11.2017, 11:35:20 kirjoittanut Alabama »
"Kun katselee mailmaa avoimin silmin, ei jää tilaa romanttiselle idealismille ja unelmille. Vain järjellä näkee hyvin."

-Hans-Georg Maassen, Merkelin ajojahdin uhri-

Teaparty

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 312
 • Liked: 4500
 • I will stand my ground
Pohjoismainen vastarintaliike vaikuttaa Obama-CIA:n perustuotteelta, joka ei poikkea saman puljun Lähi-idän operaatioista.

Otetaan isänmaallisen oikeiston tavoitelista omaksi, esitetään radikaalia, ja paskannetaan koko juttu jollain /pol/-tason Judenfragen-sekoilulla.

Ja se toinen CIA-operaatio on Timo Soini minioneineen.

Khevonen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 947
 • Liked: 1148
"Thank god leftards are more self-destructive than any other group."

koli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 261
 • Liked: 11932
 • Impivaaran mylvivä härkä
Miksi kaikki luuserit vastustavat juutalaisia?

Niin, minkähän takia juutalaiset on karkotettu historian saatossa 359 eri paikasta? Kaikki johtuu vain kateellisuudesta, aivan varmasti. 8)

Hellyyttävää tuo ylitsevuotava juutalaisten kehuminen. Ehkä ne antaa tikkarin, kun vielä lisää kehutte.
Mörökölli

Alabama

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 273
 • Liked: 2991
Miksi kaikki luuserit vastustavat juutalaisia?

Niin, minkähän takia juutalaiset on karkotettu historian saatossa 359 eri paikasta? Kaikki johtuu vain kateellisuudesta, aivan varmasti. 8)


Syntipukeille on aina on aina riittänyt paljon kysyntää, mutta kateus usein siinäkin on taustalla.
"Kun katselee mailmaa avoimin silmin, ei jää tilaa romanttiselle idealismille ja unelmille. Vain järjellä näkee hyvin."

-Hans-Georg Maassen, Merkelin ajojahdin uhri-

Alabama

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 273
 • Liked: 2991
^Lisätään vielä juutalaisten lisäksi syntipukkilistaan:

naiset (=noidat)
mustat kissat
nuivat kansan kiihoittajat (ihan viimeisenä villityksenä)
"Kun katselee mailmaa avoimin silmin, ei jää tilaa romanttiselle idealismille ja unelmille. Vain järjellä näkee hyvin."

-Hans-Georg Maassen, Merkelin ajojahdin uhri-

Bwana

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 115
 • Liked: 2813
 • Ihmis-perse natsi.
Miksi kaikki luuserit vastustavat juutalaisia?

Niin, minkähän takia juutalaiset on karkotettu historian saatossa 359 eri paikasta? Kaikki johtuu vain kateellisuudesta, aivan varmasti. 8)

Hellyyttävää tuo ylitsevuotava juutalaisten kehuminen. Ehkä ne antaa tikkarin, kun vielä lisää kehutte.

Henkilökohtaisesti kaiken maailman paskastanioissa pasteeratessa on ollut hyyyvin käytännönläheistä olla israelilaisten kanssa hyvissä väleissä. Arvostavat kyllä kanssa (ja jotenkin tietävät/näkevät päällepäin meikäläisestä tiettyjä maailmankatsomuksellisia asioita) suoruutta jne. Ovat esim. myöntäneet joka kerran että ihan sitä samaahan Gazassa on tapahtunut kuin mitä Varsovassa harrastettiin. Kansannoususta alkaen  ;D

Eivät ne tikkaria varmaan anna mutta esim. koiranruokaa niiltä voi ostaa ja haukut lomien ajaksi hoitoon jättää. Myös ilmaisia krav magan-tunteja on tarjolla.

Ehkä niistä ei yleisesti tykätä sen vuoksi että niiden tasolle tai yli päästäkseen pitää oikeasti osata jotain.
Jees pox holiray!

Vaniljaihminen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 643
 • Liked: 5195
 • 白右
Lainaus
Heidän joukossaan on sekä kantasuomalaisia että maahanmuuttajia.

Pahat kantikset ovat valheillaan houkutelleet viattomat mamulapset rasismin julistajiksi. Huom. Tämä on ainoa sallittu tulkinta.
- Rebel with a cause.

Shemeikka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 554
 • Liked: 7529
 • Oulu- Uleåborg
Mahtavatko synagogan vartijatkin olla ulkomaalaisia? Esim diplomaattipassin suojassa toimivilla israelilaisilla alan ammattilaisilla olisi vapaus ja taidot suojella synagogaa tehokkaammin kuin vaikkapa jv-kurssin käyneellä suomenjuutalaisella.

Muistan jostain lehdestä lukeneeni, että Israel järjestää vartiointia maailman synagogiin, joskin sillä silloin 90-luvulla viitattiin Suomea vaarallisempiin maihin.
Vain kuolleet kalat kulkevat virran mukana.

"Ajattele itse, tai muut päättävät puolestasi." Aku-Kimmo Ripatti

(Oulu PS) http://asfalttikukka.blogspot.fi/
Nude but not naked.

Shemeikka- mamukurssin käynyt suomalainen

Somehow, Satan got behind me

internetsi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 835
 • Liked: 12769
 • Lohjan persut
Lainaus
Heidän joukossaan on sekä kantasuomalaisia että maahanmuuttajia.

Pahat kantikset ovat valheillaan houkutelleet viattomat mamulapset rasismin julistajiksi. Huom. Tämä on ainoa sallittu tulkinta.
Tämä on toinen, nykyajan muoti-ilmiö. Vajakin maailma kun on mustavalkoinen. Jos jossakin perseillään vaikka sata kertaa ja perseilyistä 98 tapausta on matujen tekemiä ja kaksi pottunokkien, vajakit sanoo, että pottunokat ja matut perseilivät, kummatkin, vaikka suhde olisi 98-2. Kummatkin perseili.
Parhaat naiset: Oma kulta, Laura Huhtasaari, Lauren Southern, Riikka Purra, Millie Weaver, K-Kaupan Anna, Giorgia Meloni, Tiina Wiik, Angelika Bengtsson, Auri Siika-aho.

Vaniljaihminen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 643
 • Liked: 5195
 • 白右
Laadusta tehdään määrää ja määrästä laatua : hyvin yleinen propagandastrategia ja ammattivalehtelijoiden vakiokeino.
- Rebel with a cause.

Tagit: