HOMMAN KESKUSTELU > Tupa

Median mokutoteemien eeppinen crash and burn-ketju

<< < (47/47)

Näkkileipä:
Onko olemassa yhtäkään mokutoteemia, joka ei ole paljastunut rikolliseksi tai huijariksi? Kun nimittäin vaikuttaa siltä, että mitä enemmän jonkun toteemin toimintaa hehkutetaan ja kehutaan, niin sitä todennäköisemmin, aina lopulta paljastuu, ettei kyseinen henkilö ole lainkaan ylistyksen arvoinen.

Tai sitten, ne ulkomaalaistaustaiset henkilöt, jotka aidosti ansaitsevat arvostuksen ja kiitokset, eivät todellakaan tahdo käyttää positiivista julkisuutta, vain omaksi hyödykseen.

Tabula Rasa:

--- Lainaus käyttäjältä: Näkkileipä - 06.10.2021, 15:57:19 ---Onko olemassa yhtäkään mokutoteemia, joka ei ole paljastunut rikolliseksi tai huijariksi? Kun nimittäin vaikuttaa siltä, että mitä enemmän jonkun toteemin toimintaa hehkutetaan ja kehutaan, niin sitä todennäköisemmin, aina lopulta paljastuu, ettei kyseinen henkilö ole lainkaan ylistyksen arvoinen.

Tai sitten, ne ulkomaalaistaustaiset henkilöt, jotka aidosti ansaitsevat arvostuksen ja kiitokset, eivät todellakaan tahdo käyttää positiivista julkisuutta, vain omaksi hyödykseen.

--- Lainaus päättyy ---

Enpä ole nähnyt tai kuullut. Ja silloin kun niitä esitellään niin viimeistään viiden vuoden sisällä joku rikosjuttu tai muu sotku paljastuu.

Ettei ihan nollaviestiksi menisi, niin ehdokkaaksi ylen lehtineekeri Renaz Ebrahimi : https://www.youtube.com/watch?v=RhoTQMQcaRo&ab_channel=RiippumatonLinja

Histon:
https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000008444735.html


--- Lainaus ---Entinen kuntapoliitikko Saido Mohamed sai tuomion törkeästä kätkemisrikoksesta – Hovioikeus: piti sisarensa lapsilisät itsellään

Saido Mohamed on toiminut aiemmin varavaltuutettuna Helsingissä sekä kokoomuksessa että vihreissä.
[...]
Helsingin käräjäoikeus katsoi sisaren syyllistyneen törkeään petokseen, kun tämä oli salannut muuttonsa Englantiin ja nostanut kymmenen vuoden ajan Kansaneläkelaitokselta hänelle kuulumattomia lapsilisiä. Hovioikeus lievensi tuomion myöhemmin petokseksi.

Muutamaa päivää käräjäoikeuden tuomion jälkeen kävi ilmi, että Helsingin poliisi oli alkanut tutkia myös Mohamedin omaa toimintaa tapauksessa. Syyttäjän mukaan Mohamed oli toiminut yhdessä sisarensa kanssa, siis nostanut sisarensa pankkikortilla tämän lapsilisät. Lapsilisiä oli nostettu ajalla 1.6.2003–30.11.2013
[...]
Erikoissairaanhoitajana työskennellyt Mohamed valittiin vuonna 2011 vuoden pakolaisnaiseksi. Hän sai palkinnon pitkään jatkuneen vapaaehtoistyönsä vuoksi.
--- Lainaus päättyy ---

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta