HOMMAN KESKUSTELU > Tupa

Median mokutoteemien eeppinen crash and burn-ketju

<< < (2/60) > >>

foobar:
Kukas se hymyilevä Afrikan kaveri olikaan joka jossain jutussa lupaili antaa lottovoiton Kelalle tjsp jos sellaisen voittaisi?

Myöhemmin sitten tappoi vaimonsa.

Ei se ehkä niin paljoa lämmitä, mutta taitaa olla ainut näistä joka väitteli tohtoriksi. Hoiti homman vankilasta ja Vankienhoitolaitos toimitti kaverin Otaniemeen väitöstilaisuuteen.

EDIT: Vai onko se nykyään nimeltään "Rikosseuraamusvirasto" tai jotain?

Syämmistynyt:
Lelusalakuljettaja” Rami Adham tuomittiin ehdolliseen vankeuteen
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005336213.html

Pkymppi:

--- Lainaus käyttäjältä: foobar - 22.08.2018, 23:15:26 ---Kukas se hymyilevä Afrikan kaveri olikaan joka jossain jutussa lupaili antaa lottovoiton Kelalle tjsp jos sellaisen voittaisi?

Myöhemmin sitten tappoi vaimonsa.

Ei se ehkä niin paljoa lämmitä, mutta taitaa olla ainut näistä joka väitteli tohtoriksi. Hoiti homman vankilasta ja Vankienhoitolaitos toimitti kaverin Otaniemeen väitöstilaisuuteen.

--- Lainaus päättyy ---

  "Väitöskirjan tekijä oli elinkautiseen vankeuteen murhasta vuonna 2016 tuomittu Frank Zoko Ble. Ilta-Sanomat on kertoi Blen rikostaustasta kattavasti torstaina. Hän surmasi puolisonsa veitseniskuilla vuonna 2015."

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005522839.html

Pölhökustaa:
Kelpaisiko Maryan/Maryam Askar tälle listalle? Ns. kansalaisaktivisti, päässyt Ylen ohjelmiin haukkumaan suomalaisia rasismista jne., sitten jäi kiinni perättömästä pahoinpitelyilmoituksesta Itäkeskuksessa. Tämän jälkeen hävisikin vähin äänin julkisuudesta, liekö somaliyhteisö ilmoittanut että olisi aika siirtyä kotiäidiksi. Olikos tämä hahmo vieläpä sama joka skypetteli MV-Lehden Ilja Janitskinin kanssa, ja videokuvakaappausten perusteella keikisteli kovinkin?

migri:
Kaava toimii

1. Leivotaan mamusta sankari
2. Käytetään aina tarvittaessa (tässä terrori-iskun uutisointiin) mokutoteemina vaientamaan keskustelu ja mollaamaan kantiksia
3. Kun ilmi tulee taustat ja todellisuus kerätään sympatiapisteitä
4. Lakaistaan maton alle (lukuunottamatta twiittiä tms. siellä täällä sopivassa yhteydessä)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta