Kirjoittaja Aihe: Median mokutoteemien eeppinen crash and burn-ketju  (Luettu 146954 kertaa)

Shemeikka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 663
 • Liked: 11046
 • Oulu- Uleåborg
  • Esa Paloniemi- nude but not naked
Vs: Median mokutoteemien eeppinen crash and burn-ketju
« Vastaus #60 : 11.10.2018, 15:30:21 »
Jostain on tarttunut korvaani tieto, että mallin ei pidä olla "kaunis" vaan persoonallisen näköinen.

Adut on persoonallisen näköinen mutta ei siinä mielessä kaunis tai hyvännäköinen että pojat portilla odottelisivat. No, ehkä rotutietoiset mustat pojat.
Vain kuolleet kalat kulkevat virran mukana.

https://esapaloniemi.webnode.fi/
Nude but not naked

"Ajattele itse, tai muut päättävät puolestasi." Aku-Kimmo Ripatti

Shemeikka- mamukurssin käynyt suomalainen

MiljonääriPlayboy

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 846
 • Liked: 16660
Vs: Median mokutoteemien eeppinen crash and burn-ketju
« Vastaus #61 : 18.10.2018, 21:45:15 »

Mies tuomittiin lapsen hyväksikäytöstä vankeuteen – Uusimaa: Karkotusta Irakiin vastusti yli 2 000 suomalaista

Itä-Uudenmaan käräjäoikeus on langettanut Irakista lähtöisin olevalle miehelle yli kahden vuoden vankeusrangaistuksen lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Asiasta kertoo sanomalehti Uusimaa.

Akram nautti runsaasta julkisuudesta eri medioissa syksyllä 2016, jolloin häntä uhkasi maastakarkotus. Maahanmuuttovirasto perusteli karkotusta miehen rikostaustalla. Yrittäjän ja perheenisän puolesta kerättiin yli 2 000 nimeä adressiin, jossa vaadittiin, että hän saisi jäädä Suomeen.

Käräjäoikeuden mukaan Akram on syyllistynyt lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön vuosina 2009–15. Uhri on ollut noina vuosina 8–14-vuotias.

https://www.lansivayla.fi/artikkeli/713165-mies-tuomittiin-lapsen-hyvaksikaytosta-vankeuteen-uusimaa-karkotusta-irakiin

*SNIP*

https://www.adressit.com/allekirjoitukset/antakaa_isani_jaada_suomeen/

http://www.loviisansanomat.net/lue.php?id=8773

https://paavotajukangas.com/2016/11/15/mita-loviisalaisen-pizzayrittajan-taustalta-oikein-loytyikaan/

Pääseekö muun muassa lapsen hyväksikäytöstä tuomittu Rikaan Jameel Akram 2269:n äänen adressilla JA nyyhkylehtijutuilla (ilmeisesti useita?) listalle? Ehdotan, että pääsee. Oikein klassinen toteemikultamunan kuoriutuminen kyseessä IMHO.

e:typo
« Viimeksi muokattu: 18.10.2018, 22:32:33 kirjoittanut MiljonääriPlayboy »
PolPolle tiedoksi:
A) kaikki kirjoittamani on sarkasmia
B) Vous êtes des collaborateurs

Tommi Korhonen

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 011
 • Liked: 1485
 • Artist formerly known as 'Joonatan'
Vs: Median mokutoteemien eeppinen crash and burn-ketju
« Vastaus #62 : 19.10.2018, 01:57:48 »
Miksi Persut eivät käytä tätä ketjua vaalimateriaalinaan?
Olisihan se niukasti törkykampanja, mutta mitä muuta nuo (tämän ketjun) haittamaahanmuuttajat ovat?

Kyllä tällaisille jutuille pitäisi olla näkyvyyttä.
... Ja noita karkotuksen vastustajia pitäisi haastatella. Televisiossa. Miten meni, niinkuin omasta mielestä.
Kerrassaan toivoton tilanne. Kaikki muut eduskuntapuolueet kannattavat suomalaisvastaista politiikkaa. Perussuomalaiset ovat ohjelmatasolla hyvä, mutta sillä on lampaan rohkeus.

Titus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 994
 • Liked: 18164
Vs: Median mokutoteemien eeppinen crash and burn-ketju
« Vastaus #63 : 24.10.2018, 11:46:25 »
Mitens tämä Viivi Pumppasen (joku missi?) ex Pezhman Ahmad joka ratsasti julkisuuten mokuhunksina:

Eli esiintyi "liikemiehenä" jota toki ahkerasti hehkutettiin, todellisuus taisi olle enempi tapatalousrikollinen.

Pezhman Ahmadi jälleen käräjille - Syyttäjä: ”Otti yhtiöstä itselleen yli 60 000 euroa”

Ex-missi Viivi Pumpasen ex-miehenä ja värikkäänä talousrikollisena tunnettu kohuliikemies Pezhman Ahmadi on jälleen syytettynä. Hänen omaisuuttaan on määrätty vakuustakavarikkoon yli 40000 euron arvosta.

Liiikemies Pezhman Ahmadia vastaan Helsingin käräjäoikeudessa nostettu syyte koskee törkeää velallisen epärehellisyyttä. Syyttäjän mukaan Ahmadi on helsinkiläisen monialayrityksen toiminnasta tosiasiallisesti vastaavina henkilöinä ottanut yhtiöstä rahaa itselleen yli 60 000 euroa. Syytteen mukaan rikos on tapahtunut vuosien 2013-2014 välisenä aikana, jolloin Ahmad oli myös jättänyt tilittämättä yhtiölle käyttöomaisuudesta saadun liki 5000 euron myyntitulon. Syyttäjä katsoo, että Ahmadi oli rikollisella toiminnallaan saattanut yhtiön maksukyvyttömään tilaan. Jutun pääkäsittely alkaa helmikuussa Helsingin käräjäoikeudessa.

Pezhman Ahmadin tuorein talousrikostuomio on viime kesäkuulta, jolloin Vantaan käräjäoikeus tuomitsi hänet vuoden ja kahden kuukauden mittaiseen ehdolliseen vankeusrangaistukseen muun muassa törkeästä velallisen epärehellisyydestä. Ahmadi on valittanut tuomiosta hovioikeuteen.

https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/770a30fb-6773-4f48-9707-d41ec0b3774d_vd.shtml

that's a bingo!

ismolento

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 576
 • Liked: 6623
Vs: Median mokutoteemien eeppinen crash and burn-ketju
« Vastaus #64 : 24.10.2018, 12:00:05 »
Nyt täytyy antaa erityismaininta loistavasta nimestä ketjulle ;D

Paitsi hyvä nimi, ketju on erittäin hyvä olemassa muistinvirkistäjänä ja tiedonjakajana. Mediahan näistä vaikenee heti kun aiempi hypetys alkaa hävettää.

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 37 589
 • Liked: 49066
Vs: Median mokutoteemien eeppinen crash and burn-ketju
« Vastaus #65 : 24.10.2018, 12:45:06 »
Oululainen Isis-kannattaja, saudien rahoittama demaripoliitikko Abdul Mannan sopisi ketjuun?

Mus­li­mi­po­lii­ti­kot yllättivät puolueet

https://www.kaleva.fi/mielipide/paakirjoitukset/muslimipoliitikot-yllattivat-puolueet/628209/

Lainaus
Oulussa SDP:n varavaltuutettuna toimii imaami Abdul Mannan. Hän kertoi Ylen haastattelussa, ettei islam hyväksy homoseksuaalisuutta ja että naisten ja miesten velvollisuuksissa on eroa.

Irakissa tapetun bangladeshiläisen ISIS-taistelijan Taz Rahmanin appi on oululainen imaami

https://www.kansalainen.fi/irakissa-tapetun-bangladeshilaisen-isis-taistelijan-taz-rahmanin-appi-oululainen-imaami/

Lainaus
Dhakan Mohammadpurista lähtöisin olevan Rahmanin appi on Abdul Mannan. Mannan johtaa islamilaista yhteisöä Oulussa, ja on ollut vuonna 2012 kunnallisvaaleissa SDP:n ehdokkaana päästen SDP:n varavaltuutetuksi.

Mannanin mukaan ”todellisen islamin” levittäminen mukaan lukien sharia-laki on tärkeää. Hänen suhtautumisensa sosialidemokraateille tärkeään vapaamielisyyteen moraalikysymyksissä on myös ristiriitainen ja noudattelee islamistista extremismiä, sillä Mannan on tuominnut homoseksuaalisuuden ja sukupuolten välisen yhdenvertaisuuden uskonsa vastaisena.

Oululainen imaami löytää terrori-iskusta ilonaiheen

http://turusenpyssy.blogspot.com/2011/10/oululainen-imaami-loytaa-terrori.html

Lainaus
17.9.2011 08:23 
"Olen moderni työssäkäyvä mies", julistaa Pohjois-Suomen islamilaisen yhdyskunnan imaami Abdul Mannan sanomalehti Kalevan haastattelussa. Kalevan viimeisin artikkeli Ouluun rantautuneesta islamista on tuttuun tapaan myötäsukainen ja kritiikitön. Todellisuudessa Mannan on fundamentalisti.
 
Esimerkiksi oululaisen 65 Degrees North -lehden kolmen vuoden takainen englanninkielinen juttu Friday Prayers at Oulu’s Mosque tietää Mannanista ja hänen seurakunnastaan paremmin. Toimittaja Edward Dutton ei maalaa Mannanista tai muiden maahanmuuttajien mukanaan tuomasta islamista omaa kaunokuvaansa, vaan antaa imaamin itsensä ja hänen seurakuntansa puhua omalla äänellään. Dutton vierailee Oulun moskeijassa, kuuntelee sen muslimijohtajan saarnan ja haastattelee lopuksi oululaisia muslimeja.
 
Käännän muutaman avainkohdan Duttonin ansiokkaasta jutusta tähän suomeksi:
Abdul  uskoo Koraanin sanan olevan kirjaimellisesti totta ja väittää, että se on "tiedettä" ja ettei sitä siksi tarvitse päivittää vastaamaan nykyajan maailman käsityksiä. "Se on jo päivitetty". Koraani on kiistämätön totuus ja (saarnassaan seurakunnalleen) Abdul saarnasi, että mikäli seuraat Allahia hänen profeettansa Muhammedin esimerkin mukaisesti, kuten se on Koraaniin ja Sunniin kirjoitettu, olet "todellinen muslimi" ja pääset tuomiopäivänä Paratiisiin. Jos et ole (todellinen muslimi), joudut Helvettiin, joskin asia riippuu lopulta Allahista, sillä vain hän voi tietää kuka on "todellinen muslimi" ja kuka ei ole. Tämä oli hänen saarnansa perusviesti.

Somalialainen 30-vuotias biolalan opiskelija, joka on ollut Suomessa vuodesta 1992, väittää että  "länsimaat ovat julistaneet sodan islamille. (Lännen) median propagandassa väitetään, että on olemassa "maltillisia muslimeita" ja "äärimuslimeita". Hän painotti, että he (Mannanin seurakunta) olivat "maltillisia muslimeita", kun taas he, jotka Länsi näkee "maltillisina", ovat oikeammin länsimaistuneita ja siksi "muita kuin oikeita muslimeja" (...) Monet yhtyivät lausuntoon, että Muhammed-pilakuvat olivat "tahallinen provokaatio", jollaiseen ryhtyminen pitäisi olla "rikos".
 
(Imaami Abdul Mannanin) kanta syyskuun 11. päivän terrori-iskuihin on hyvin myönteinen. "Välitän tässä kiitokseni herra Bushille hänen propagandastaan", Abdul nauraa. "Ihmiset ovat olleet enemmän kiinnostuneita. Aiemmin oli helppoa löytää Koraani kirjastosta, mutta nyt se on mahdotonta, koska ihmiset ovat niin kiinnostuneita!"

Hän (Abdul Mannan) korostaa, että Koraanin sana "on Jumalalta", ja siksi Koraanin islamilaisiin lakeihin perustuva tapa on ainoa hyväksyttävä tapa johtaa maata. "Todellinen islam on ainoa tie", hän sanoo. Tähän sisältyy "todellisen islamin" levittämistä ja sharia-lain käyttöön ottamista "muslimimaissa". (...) "Varkaiden käsien leikkaaminen irti on osa sharia-lakia. Sharia on suoraan Jumalalta ja minusta Jumala tietää millainen laki on ihmisille paras laki."
Hän (Abdul Mannan) kertoi myös, että Saudi-Arabiassa, jossa jyrkkä wahabistinen Islam sharioineen on käytössä, on "matalat rikostilastot siksi, että ihmiset pelkäävät sekä Jumalaa että lakia".

Hän (Abdul Mannan) piti Suomea erilaisena kuin kotimaataan (Bangladesh), koska hänen maassaan ollaan enemmän perhekeskeisiä ja uskonnollisempia.
 (Tässä klikissä aiempi bloggaukseni bangladeshiläisestä shariasta ja sukurakkaudesta)

Hän väittää, ettei islam syrji naisia lainkaan, koska (islamilaisilla naisillakin) on kunniansa ja arvovaltaa. Hän ei ymmärtänyt kohua hijabin (islamilaisen kaavun) käytöstä Hollannin kaltaisissa maissa, "koska siinä ei ole mitään uutta - peittäväthän länsimaiset nunnatkin itsensä".

 Islaminopettaja Abdul Mannan keräsi SDP:n ehdokkaana viime kuntavaaleissa (v. 2008) Oulussa 76 ääntä. Häntä ei valittu valtuustoon.
 
Saamieni tietojen mukaan Pohjois-Suomen islamilainen yhdyskunta ja sen Oulun moskeija on saanut ainakin perustamiseensa suoraa rahallista tukea Saudi-Arabialaisilta "lähetystyöjärjestöiltä". 
 
Samaisen Edward Duttonin Siirtolaisuusinstituutille laatima raportti yhdistää imaami Abdul Mannanin radikaaliin islamiin (pdf, s. 29). Ennen Ouluun muuttamistaan Mannan vaikutti etenkin Lontoossa aktiivisessa Islamic Forum of Europe -järjestössä. Kyseinen radikaalijärjestö on saanut voimakkaasti vaikutteita muun muassa modernin islamilaisen terrorismin syntyyn vaikuttaneilta uskonoppineilta ja lännenvihaajilta Sayed Qutbilta ja Abul Ala Mawdudilta.   
 
Oulun moskeijan kansainvälinen nimi on Yusuf Al-naghi Mosque. Toimittajana minulla heräsi kiinnostus kuka on tuo mystinen Yusuf, joka on saanut oman nimikkomoskeijan kaukaisesta Oulusta. Löysin saudiarabialaisen Mohammed Yousuf Al-Naghi -nimisen (nimen kirjoitusasu vaihtelee hieman sivustosta riippuen) äveriään liikemiehen ja autokauppiaan, joka useilla amerikkalaisilla uutis- ja nettisivustoilla mainitaan yhtenä epäiltynä Irakin al-Qaidan toiminnan rahoittajana. Sama mies? Koska en saa palkkaa tästä, jätän tarkemman googlaamisen Supolle.
 
Joka tapauksessa imaami Abdul Mannan on epäilemättä aito ja oikea muslimi. Hänellä on pyhä tehtävä. Ainakaan hänen seurakuntansa ei kasvata Suomen tataarien kaltaisia uskonnollisesti velttoja ja länsimaistuneita tapamuslimeja. Nähtäväksi jää kuinka suuri rikkaus ja voimavara Oulun moskeija kotikaupungilleen tulee olemaan.
« Viimeksi muokattu: 24.10.2018, 12:50:52 kirjoittanut Emo »

Lepakko

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 656
 • Liked: 478
Vs: Median mokutoteemien eeppinen crash and burn-ketju
« Vastaus #66 : 24.10.2018, 15:05:47 »
Mitens tämä Viivi Pumppasen (joku missi?) ex Pezhman Ahmad joka ratsasti julkisuuten mokuhunksina:

Eli esiintyi "liikemiehenä" jota toki ahkerasti hehkutettiin, todellisuus taisi olle enempi tapatalousrikollinen.


Mikäli oikein muistan, niin Pezhmanin liiketoimiin kuului takavuosina mm. velaksi ostamansa Bemarin polttaminen jossain Kauniaisten laskettelurinteen maastossa vakuutusrahojen toivossa. Tietysti tämäkin liiketoimi meni pieleen.

PS. Viivi on hottis!
- Suomalaiset tulevat nielemään sen. Jos eivät, työnnetään se heille peräpuikolla.

valtakunnanpärkhele

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 522
 • Liked: 11097
Vs: Median mokutoteemien eeppinen crash and burn-ketju
« Vastaus #67 : 24.10.2018, 17:35:05 »
Mitens tämä Viivi Pumppasen (joku missi?) ex Pezhman Ahmad joka ratsasti julkisuuten mokuhunksina:

Eli esiintyi "liikemiehenä" jota toki ahkerasti hehkutettiin, todellisuus taisi olle enempi tapatalousrikollinen.


Mikäli oikein muistan, niin Pezhmanin liiketoimiin kuului takavuosina mm. velaksi ostamansa Bemarin polttaminen jossain Kauniaisten laskettelurinteen maastossa vakuutusrahojen toivossa. Tietysti tämäkin liiketoimi meni pieleen.

PS. Viivi on hottis!

https://www.mtv.fi/viihde/muut/artikkeli/pezhman-ahmadille-vankeustuomio-torkeasta-petoksesta/2973048#gs.JxPUPdg
J. Sarasvuo - Woketus on paitsi väärin, myös mielenvikaisuuden muoto.
Wokettajat eivät edistä asiaa, jonka moraalisessa oikeutuksessa he hurskastelullaan loisivat


Tytti Tuppurainen: "Jokainen suomalainen tuntee arjessaan, mitä sosialidemokratia on!"

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 37 589
 • Liked: 49066
Vs: Median mokutoteemien eeppinen crash and burn-ketju
« Vastaus #68 : 25.10.2018, 12:36:16 »
Mitens tämä Viivi Pumppasen (joku missi?) ex Pezhman Ahmad joka ratsasti julkisuuten mokuhunksina:Eli esiintyi "liikemiehenä" jota toki ahkerasti hehkutettiin, todellisuus taisi olle enempi tapatalousrikollinen.
Mikäli oikein muistan, niin Pezhmanin liiketoimiin kuului takavuosina mm. velaksi ostamansa Bemarin polttaminen jossain Kauniaisten laskettelurinteen maastossa vakuutusrahojen toivossa. Tietysti tämäkin liiketoimi meni pieleen.
https://www.mtv.fi/viihde/muut/artikkeli/pezhman-ahmadille-vankeustuomio-torkeasta-petoksesta/2973048#gs.JxPUPdg

Valtakunnanpärkheleen laittama linkki johtaa uutiseen vuodelta 2011, mutta nyt on Petzmanista uuttakin uutista liikenteessä:


Pezhman Ahmadi jälleen käräjille - Syyttäjä: ”Otti yhtiöstä itselleen yli 60 000 euroa”


https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/770a30fb-6773-4f48-9707-d41ec0b3774d_vd.shtml

Lainaus
Ex-missi Viivi Pumpasen ex-miehenä ja värikkäänä talousrikollisena tunnettu kohuliikemies Pezhman Ahmadi on jälleen syytettynä. Hänen omaisuuttaan on määrätty vakuustakavarikkoon yli 40000 euron arvosta.

VÄRIKÄS TALOUSRIKOLLINEN, VAU!!!  Väreistä sitä jaksetaan riemua repiä, milloin ruskea tai musta tai sateenkaaren värit - vain valkoinen on kirosana. Mutta onko musta väri enempää kuin valkoinenkaan?
Toisaalta, valkoisen on pakko olla väri, koska titaanidioksidi E171 on valkoinen VÄRIaine

https://www.terve.fi/artikkelit/hengitetyn-titaanidioksidin-epaillaan-aiheuttavan-syopaa-suomessakin-tuttu-elintarvikevari

Mutta takaisin asiaan, eli Petsmaniin ...

Lainaus
Liiikemies Pezhman Ahmadia vastaan Helsingin käräjäoikeudessa nostettu syyte koskee törkeää velallisen epärehellisyyttä. Syytteen mukaan Ahmadi on erään toisen henkilön kanssa helsinkiläisen monialayrityksen toiminnasta tosiasiallisesti vastaavana henkilönä ottanut yhtiöstä rahaa itselleen yli 60 000 euroa.

Vyyhdissä on syytettynä kaikkiaan kolme henkilöä. Rikos on tapahtunut vuosien 2013-2014 välisenä aikana, jolloin Ahmad oli myös jättänyt tilittämättä yhtiölle käyttöomaisuudesta saadun liki 5000 euron myyntitulon.

Syyttäjä katsoo, että Ahmadi oli rikollisella toiminnallaan saattanut yhtiön maksukyvyttömään tilaan. Jutun pääkäsittely alkaa helmikuussa Helsingin käräjäoikeudessa.

– En ole ollut osakkaana enkä vastuuhenkilönä yhtiössä. On aika katastrofi, jos jokaista työntekijää pitää epäillä, jos firmaa epäillään väärinkäytöksestä, Pezhman Ahmadi sanoo Iltalehdelle.

Helsingin hovioikeus puolestaan hylkäsi keskiviikkona Pezhman Ahmadin valituksen, jossa tämä vaati vakuustakavarikon hylkäämistä. Valituksessaan hän oli kiistänyt syyllistyneensä rikokseen ja väittänyt olleensa ainoastaan kyseisen yrityksen työntekijä.

Pezhman Ahmadin tuorein talousrikostuomio on viime kesäkuulta, jolloin Vantaan käräjäoikeus tuomitsi hänet vuoden ja kahden kuukauden mittaiseen ehdolliseen vankeusrangaistukseen muun muassa törkeästä velallisen epärehellisyydestä. Ahmadi on valittanut tuomiosta hovioikeuteen.

Hieno mies. Erittäin sopiva miesystäväksi kelle tahansa vähäjärkiselle matupatjalle.


Totti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 708
 • Liked: 38302
Vs: Median mokutoteemien eeppinen crash and burn-ketju
« Vastaus #69 : 25.10.2018, 13:14:39 »
Jostain on tarttunut korvaani tieto, että mallin ei pidä olla "kaunis" vaan persoonallisen näköinen.

Adut on persoonallisen näköinen mutta ei siinä mielessä kaunis tai hyvännäköinen että pojat portilla odottelisivat. No, ehkä rotutietoiset mustat pojat.

Adut on babyface, itse asiassa poikkeuksellisen vauvakasvoinen aikuiseksi naiseksi. Tämän perusteella hänet kauniiksi väittävien mielenjuoksu viittaa mielestäni lähes pedofiilisiin taipumuksiin.

Itse ketjusta voin vain todeta sen tarpeellisuuden. Mediahan on jo pitkään kaupannut monikulttuurisuutta kansalle erinäisillä sankaritarinoilla, jolla halutaan osoittaa maahanmuuttajien olevan menestyjiä.

Lähes aina jutut ovat vahvasti liioiteltu; mamun tekemänä varsin arkinen asia muuttuu suoranaiseksi ihmeeksi, jota meidän kaikkien pitäisi ihailla. Tällainen raportointi on mielestäni lähinnä lapsellista mamujen idolisointia.

Itse olen huomannut, että lähes 100% mamujen sankaritarnoista päätyvät jonkinlaiseen skandaaliin. On aika pomminvarma, että vuoden pari sisällä maan pelastajaksi nostettu mamu on käräjillä selittelemässä sotkujaan.

Tässä mielessä media toki tekee ihan hyvää työtä romuttaessaan oman maineensa uskottavana uutislähteenä ja paljastaessaan monikulttuurisuuden kaksinaamaisuuden ja valheellisen pohjan.

Ketjuun riittänee siis materiaalia tulevaisuudessakin.
Sosialisti on mätä ydintä myöten.
 - kansanviisaus

Ugle Byggle

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 421
 • Liked: 64
 • ei enää penan naapuri
Vs: Median mokutoteemien eeppinen crash and burn-ketju
« Vastaus #70 : 31.10.2018, 18:18:03 »
Onkos tämä tamperelainen jo mainittuna ketjussa: Atanas Aleksovski? Jugoslavian pakolaisia. Kova luu Tampereen SDP:ssä ja nyt monenmoista juksausta ilmassa.

https://yle.fi/uutiset/3-10485597?origin=rss
"Harvoin Eurooppaan pääsee maksamatta mitään. Maksamalla suomalaisetkin lähtivät Amerikkaan."
Maahanmuuttoministeri Astrid Thors

Jaska Pankkaaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 589
 • Liked: 11976
 • Finlayson, Fazer ja nyt myös Firas
Vs: Median mokutoteemien eeppinen crash and burn-ketju
« Vastaus #71 : 19.11.2018, 12:36:34 »
Lainaus
Shuaib Mehryar pakeni 14-vuotiaana Af­ga­nis­ta­nis­ta Ouluun – nyt hän puhuu sujuvaa suomea, on nyrkkeilyn Suomen mestari ja haaveilee lä­hi­hoi­ta­jao­pin­nois­ta

Tämä voi olla tietty aitokin tapaus mutta ehkä se ura siitä kääntyy mollivoittoiseksi kun vastustajilla alkaa olemaan ikää tarpeeksi ja sitten tapahtuu jotain toosi ikävää, ullattavasti.

Toivottavasti olen väärässä!  :flowerhat:
Those who make peaceful revolution impossible, make violent revolution inevitable. J.F Kennedy

HDRisto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 051
 • Liked: 8916
Vs: Median mokutoteemien eeppinen crash and burn-ketju
« Vastaus #72 : 19.11.2018, 15:58:40 »
^"haaveilee lä­hi­hoi­ta­jao­pin­nois­ta".
Mitäpä niissä nyt on haaveilemista, TE-keskus (taimikäsenyton) laittaa sinne vaikka väkisin. Kunhan peruskoulu edes on jotenkin saatu läpi hyväksytysti.
Lähihoitajakoulutus on vain puoli astetta parempi kuin "kuntouttava työtoiminta*" kun kylillä kyselee ja (täälläkin jossain on ketju aiheesta) mediaa seuraa.

* jossain, olikohan hauskoissa kuvissa, oli kuuluisan Puolassa sijaitsevan portin teksti vaihdettu.

valtakunnanpärkhele

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 522
 • Liked: 11097
Vs: Median mokutoteemien eeppinen crash and burn-ketju
« Vastaus #73 : 19.11.2018, 17:18:40 »
Olen laittanut merkille, että usein matutoteemeista  kertovat jutut ovat  lähes aina jostain ihme systä kirjoitettu konditionaalissa (jos ja jos), ja monesti toteemit haaveilevat, uneksivat tai toivovat. Myöskin aikovat ja jopa meinaavat, jos tähtien asento on sopiva. Joku jopa yrittää.  Siitä on pitkämatka mihinkään oikeasti tuottavaan edes lähihoitajaksi, mikä on nykyään sellainen kaatopaikkatutkinto, mihin matut ja ongelmanuoret dumpataan.

« Viimeksi muokattu: 19.11.2018, 17:36:50 kirjoittanut valtakunnanpärkhele »
J. Sarasvuo - Woketus on paitsi väärin, myös mielenvikaisuuden muoto.
Wokettajat eivät edistä asiaa, jonka moraalisessa oikeutuksessa he hurskastelullaan loisivat


Tytti Tuppurainen: "Jokainen suomalainen tuntee arjessaan, mitä sosialidemokratia on!"

intolerantikko

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 43
 • Liked: 162
Vs: Median mokutoteemien eeppinen crash and burn-ketju
« Vastaus #74 : 03.12.2018, 22:42:41 »
Delman Bostangi
Ei ehkä meriittejä päälistalle, mutta nostetaan esiin koska SPR.

Ensin saadaan tunnustusta ihmisten välisten ennakkoluulojen vähentämisestä: https://www.punainenristi.fi/uutiset/20150320/ennakkoluuloton-edellakavija-tunnustuksia-yhdenvertaisuutta-edistaneille
Sitten pari vuotta myöhemmin pistetään pysäköinninvalvojaa nekkuun: https://uutisiahauskastijakiinnostavasti.wordpress.com/2018/07/06/mallioppilaan-pinnistys-ennakkoluulottomasti-virkamiesta-turpiin-ja-potkitaan-viela-maassa/

..."Ennakkoluuloton edelläkävijä". Niinpä.
"Poliisi valmistautuu turvaamaan mielenosoittajien leiriytymisen Mannerheimintiellä, jotta he eivät jää liikenteen alle." -Helsingin poliisi Twitterissä 17.6.2021 Elokapinan tukittua Mannerheimintien

migri

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 006
 • Liked: 10625
Vs: Median mokutoteemien eeppinen crash and burn-ketju
« Vastaus #75 : 12.12.2018, 06:34:22 »
Kiitos @Blanc73 , laitetaan tämä tänne :)


I haven't seen democrats this mad since Republicans freed their slaves.
"Just because you're offended, doesn't mean you're right" - Ricky Gervais

MiljonääriPlayboy

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 846
 • Liked: 16660
Vs: Median mokutoteemien eeppinen crash and burn-ketju
« Vastaus #76 : 16.12.2018, 13:28:24 »
Uhrin läheiset auttoivat nappaamaan Oulun Tuiran seksuaalirikoksista epäillyn –  myös sosiaalista mediaa hyödynnettiin

Lainaus
[...]

Vangittu mies oli kiinnostunut poliisin ammatista

Toisesta Tuiran seksuaalirikoksesta on vangittu 22-vuotias mies. Mies vangittiin kaksi viikkoa sitten. Häntä epäillään todennäköisin syin törkeästä raiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Hieman alle vuosi sitten eräs eteläsuomalainen paikallislehti kirjoitti maahanmuuttajien itsenäisyysjuhlasta, jossa myös 22-vuotias epäilty oli mukana. Syyriasta kotoisin oleva mies kertoi aiemmin olleensa kotoutumiskurssilla Espoossa ja asuvansa nyt pienellä paikkakunnalla Etelä-Suomessa.

Lehtijutun mukaan mies puhui tuolloin jo melko hyvin suomea. Hän kertoi myös artikkelissa olevansa kiinnostunut poliisin ammatista. Nykyään miehen osoite löytyy Oulusta.

[...]

Tämä Ylen jutun tyyppi on Abdullhadi Barhum ja hänestä on juttua Luoteis-Uusimaa -lehdessä 14.12.2017.


Lainaus
Tämä on myös isänmaallista vapaaehtoistoimintaa! Jos rakataa maataan, niin tämä on erittäin hyvää toimintaa maan eteen!

^Jutun tättähäärä Riitta Jalonen, ja tämä on hänen esittelytekstinsä twitteristä:

Lainaus
Free spirit. Voluntary Worker, Ex-journalist. Interests: Journalism, Media, Science, Arts, Theatre, Film. Retired Editor of Factual Content at YLE.

https://twitter.com/RiittaJal

Pääseekö Abdullahi listalle? Minusta ehdot täyttyvät, sentään Oulun pedo-ringin jäsen ja ollut omalla ilmoittamallaan nimellä ja omalla naamallaan moku-mannekiinina.

@Taikakaulin jos viittit postata tähänkin tuolta toisesta ketjusta nuo print screenit? Ettei Abdullahin maine katoa liian helposti..

e:lisäys
« Viimeksi muokattu: 16.12.2018, 19:13:19 kirjoittanut MiljonääriPlayboy »
PolPolle tiedoksi:
A) kaikki kirjoittamani on sarkasmia
B) Vous êtes des collaborateurs

Pölhökustaa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 376
 • Liked: 5353
Vs: Median mokutoteemien eeppinen crash and burn-ketju
« Vastaus #77 : 16.12.2018, 14:05:36 »
Ehkäpä poliisin ammatista kiinnostunut Abdullahi olikin vain soluttautunut vokkipiireissä tutustumiensa turvapaikanhakijoiden pedorinkiin tarkoituksenaan käräyttää se? Harmittavasti poliisi ehti iskeä ensin ennenkuin Rahman ehti soittaa poliisille, eikä rasistinen poliisi usko hänen selityksiään. Tämä teoria sopisi suvaitsevaiseen narratiiviin ahkerasta ja kotoutumishaluisesta nuoresta afgaanimiehestä.

DuPont

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 732
 • Liked: 7428
Vs: Median mokutoteemien eeppinen crash and burn-ketju
« Vastaus #78 : 16.12.2018, 15:25:17 »
Hassan Zubierin epäilty oikeuspetos hahmottuu hitaasti:
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/fd0c7419-349c-4a01-bf94-86c08bfb7507

Turun terrori-iskussa haavoittunut mies joutuu syytteeseen petoksesta.

Taikakaulin

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 823
 • Liked: 5527
  • Luonnonperintösäätiö ostaa lahjoitusvaroin luonnonalueita ja rauhoittaa ne pysyvästi.
Vs: Median mokutoteemien eeppinen crash and burn-ketju
« Vastaus #79 : 16.12.2018, 16:52:02 »
Uhrin läheiset auttoivat nappaamaan Oulun Tuiran seksuaalirikoksista epäillyn –  myös sosiaalista mediaa hyödynnettiin

Lainaus
Rikosylikomisario Markus Kiiskinen myöntää, että uhrin läheiset olivat merkittävässä roolissa toisen Tuiran seksuaalirikoksista epäillyn tavoittamisessa.

Oulun poliisi tutkii pitkäkestoisen hyväksikäyttövyyhdin lisäksi kahta Tuiran kaupunginosassa tapahtunutta erillistä seksuaalirikosta.

Molemmat epäillyt rikokset ovat tapahtuneet 17. marraskuuta ulkotiloissa.

[...]

Toisesta Tuiran seksuaalirikoksesta on vangittu 22-vuotias mies. Mies vangittiin kaksi viikkoa sitten. Häntä epäillään todennäköisin syin törkeästä raiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Hieman alle vuosi sitten eräs eteläsuomalainen paikallislehti kirjoitti maahanmuuttajien itsenäisyysjuhlasta, jossa myös 22-vuotias epäilty oli mukana. Syyriasta kotoisin oleva mies kertoi aiemmin olleensa kotoutumiskurssilla Espoossa ja asuvansa nyt pienellä paikkakunnalla Etelä-Suomessa.

Lehtijutun mukaan mies puhui tuolloin jo melko hyvin suomea. Hän kertoi myös artikkelissa olevansa kiinnostunut poliisin ammatista. Nykyään miehen osoite löytyy Oulusta.

Toista Tuiran tapauksista on tutkittu seksuaalisena hyväksikäyttönä. Kyseinen epäilty pidätettiin, mutta hänet päästettiin vapaaksi 4. joulukuuta. Poliisin mukaan vangitsemisen esittämiselle ei ollut perusteita. Poliisi ei ole kertonut tästä epäillystä tarkempia tietoja.

Poliisin mukaan Tuiran teoista epäillyt miehet tunsivat toisensa. Molemmissa tapauksissa uhri oli 10–15-vuotias tyttö.

Poliisi ei tarkentanut, kumman epäillyn kiinniotossa läheiset auttoivat.

Yle jätti jutussaan mainitsematta lähteensä. Itse olin jo aiemmin törmännyt tuohon lehtiartikkeliin, kun olin googletellut noita vangittujen nimiä. Tuossa lehtijutussa tekijän nimi on kirjoitettu väärin: vain yhdelle l-kirjaimella, mutta onneksi itsekin kirjoitin sen aluksi vahingossa vain yhdellä l:llä , niin löytyi heti oikea tekijä. Tosin tuolloin ei vielä voinut olla 100 % varma oikeasta henkilöstä, mutta nyt tämän Ylen jutun julkaisemisen jälkeen asia on 100 % varma, ja nilkin naama on nyt tallessa.

Epäilty on siis Abdullhadi Barhum ja hän on esiintynyt poliisin ammatista kiinnostuneena melko hyvää suomea puhuvana syyrialaisena Luoteis-Uusimaa -lehdessä 14.12.2017.
Lahjoita suomalaisen kulttuurin säilymiseen - https://www.luonnonperintosaatio.fi

"Tarjoamme ainoana valtakunnallisena tahona suoran kanavan luonnonsuojeluun.
Kaikki lahjoitukset käytetään alueiden ostoon, suojeluprosessiin ja syntyneiden luonnonsuojelualueiden vaalimiseen."

Ugle Byggle

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 421
 • Liked: 64
 • ei enää penan naapuri
Vs: Median mokutoteemien eeppinen crash and burn-ketju
« Vastaus #80 : 10.01.2019, 22:14:46 »
Onkos tämä tamperelainen jo mainittuna ketjussa: Atanas Aleksovski? Jugoslavian pakolaisia. Kova luu Tampereen SDP:ssä ja nyt monenmoista juksausta ilmassa.

https://yle.fi/uutiset/3-10485597?origin=rss

Joko? https://yle.fi/uutiset/3-10586896

"Tamperelainen kunnallispoliitikko Atanas Aleksovski (sd.) on tuomittu seitsemän kuukauden ehdolliseen vankeuteen luottamusaseman väärinkäytöstä.

Pirkanmaan käräjäoikeus antoi tuomion keskiviikkona iltapäivänä.

Pirkanmaan käräjäoikeuden mukaan Aleksovskin teosta on aiheutunut hyvin suuri vahingonvaara ja lopulta hyvin suuri vahinko. Oikeuden mukaan teko ei ole sakoilla sovitettavissa.

Yle kertoi lokakuussa, että Aleksovski sai syytteen luottamusaseman väärinkäytöstä.

Atanas Aleksovski on tunnettu tamperelainen poliitikko. Hän on ollut muun muassa sdp:n valtuustoryhmän puheenjohtaja ja kaupunginhallituksen kolmas varapuheenjohtaja. Hän vetäytyi Tampereen kaupunginhallituksen ja konsernijaoston luottamustehtävistä oikeusprosessin ajaksi.

Rikostutkinnan taustalla olivat tonttikauppajärjestelyt Tampereen Kotilinnasäätiössä, jonka toiminnanjohtaja Aleksovski on.

Atanas Aleksovski aikoo todennäköisesti valittaa päätöksestä."
"Harvoin Eurooppaan pääsee maksamatta mitään. Maksamalla suomalaisetkin lähtivät Amerikkaan."
Maahanmuuttoministeri Astrid Thors

MiljonääriPlayboy

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 846
 • Liked: 16660
Vs: Median mokutoteemien eeppinen crash and burn-ketju
« Vastaus #81 : 26.01.2019, 08:44:07 »
bongaus by @Kukko

Tämä tuli facebookissa vastaan. Pari vuotta sitten Jämsän Seutu ihQuttelee ählyjä, tänään luetuin uutinen lapsenraiskaajan tuomio. Näin sitä kulissit kaatuu.

25.9.2016:

Lainaus
Terve ja moi, moi
Turvallisuus: Sopu antaa sijaa. Jämsäläiset ovat Auvilan väkeä kohtaan pääosin uteliaan ystävällisiä.

Urheilu yhdistää. Arkan Parvi, Milad Ahmadi ja Hama Abbas pelaavat jalkapalloa ja sählyä paikallisissa porukoissa.

Abdul Husein tulee töistä kotiin. Suomen kieli on vielä heiveröistä, mutta ruohonleikkuri kuuluu sanavarastoon. Tänään hän on ollut ajamassa ikääntyneen pariskunnan nurmikkoa.

- Ei rahaa, vaan auttamista, hän selittää työntekonsa tarkoitusta, sillä tärkeää on päästä kiinni arkielämän pyörteisiin ja tutustua paikkakuntalaisiin.
https://www.jamsanseutu.fi/a/6224385


25.1.2019:

Lainaus
Tuomio: Törkeästä raiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ehdotonta vankeutta turvapaikanhakijalle
18-vuotias mies raiskasi alaikäisen lokakuussa Jämsässä.

Keski-Suomen käräjäoikeus on julkistanut perjantaina julkisen selosteen Jämsässä 14. lokakuuta viime syksynä tapahtuneesta tytön törkeästä raiskauksesta.

Käräjäoikeus tuomitsi turvapaikanhakijana Suomeen tulleen, tapahtuma-aikaan Vaasassa kirjoilla olleen 18-vuotiaan Arkan Parvin törkeästä raiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.
https://www.jamsanseutu.fi/a/201424545

Uutiset kuvana: https://imgur.com/a/DGfE0n2

Sanoisin, että vähintään varasijalle. Vähintään. Sen verran komeita tuomioita on kerännyt jalkapallojulkisuuden jälkeen.

EDIT: oh the irony:

Lainaus
Turvallisuus: Sopu antaa sijaa.

 :facepalm:

Että TERVE ja MOI sinne "Jämsän Seudun" toimitukseen vaan.  >:(
« Viimeksi muokattu: 26.01.2019, 09:01:22 kirjoittanut MiljonääriPlayboy »
PolPolle tiedoksi:
A) kaikki kirjoittamani on sarkasmia
B) Vous êtes des collaborateurs

Ugle Byggle

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 421
 • Liked: 64
 • ei enää penan naapuri
Vs: Median mokutoteemien eeppinen crash and burn-ketju
« Vastaus #82 : 07.02.2019, 19:55:13 »
Tamperelaisena jaksan kannustaa:

https://www.aamulehti.fi/a/201445155

Tamperelainen demarivaikuttaja Atanas Aleksovski on jälleen rikostutkinnan kohteena
Juristi Kari Uoti sanoo, että Aleksovski ei ole oman näkemyksensä mukaan syyllistynyt rikokseen.

6.2.2019 20.22 – PÄIVITETTY 6.2.2019 20.57
Atanas Aleksovski valittiin Finnpark oy:n hallituksen puheenjohtajaksi huhtikuussa 2018. Tällöin häntä oli jo kuultu luottamusaseman väärinkäytöstä epäiltynä Kotilinnasäätiön tontinsiirtokiistassa.

Enni Mansikkamäki
Aamulehti

Tamperelainen demarivaikuttaja ja Kotilinnasäätiön toiminnanjohtaja Atanas Aleksovski on jälleen rikostutkinnan kohteena. Sisä-Suomen poliisin rikosylikomisario Juha Siljamäki vahvistaa, että poliisi on käynnistänyt esitutkinnan, joka kytkeytyy kaupungin omistaman Finnpark oy:n hallituksen puheenjohtajan valintaan.

Esitutkinnassa rikosnimikkeiksi on kirjattu petos ja virkavelvollisuuden rikkominen.

–Voin vahvistaa nyt kun erikseen kysytään, että ilmoitus poliisille on tehty ja esitutkinta on aloitettu. Kuulusteluihin tai tutkinnan sisältöön en ota vielä sen enempää kantaa, koska tutkinta on vasta niin alkuvaiheessa, Siljamäki sanoo

Poliisi alkoi selvittää asiaa tutkintapyynnön perusteella ja päätti aloittaa esitutkinnan tämän vuoden alussa.

Siljamäen mukaan Aleksovski on tietoinen tutkinnasta. Tällä hetkellä poliisilla ei ole asiassa muita rikoksesta epäiltyjä.

Aleksovski kielsi rikosepäilyn sähköpostissa
Aamulehden tietojen mukaan tutkinnassa on kysymys siitä, onko Aleksovski antanut väärää tietoa häneen kohdistuneesta rikosepäilystä Kotilinnasäätiön tontinsiirtokiistassa, kun hänet on valittu huhtikuussa 2018 Finnparkin hallituksen puheenjohtajaksi.

Aleksovski valittiin Finnparkin hallituksen puheenjohtajaksi kaupunginhallituksen konsernijaoston kokouksessa 10.4.2018. Asian esittelijä oli Tampereen kaupungin konsernijohtaja Juha Yli-Rajala.

Aamulehdellä on hallussaan Aleksovskin samana päivänä lähettämä sähköposti Yli-Rajalalle ja Tampereen kaupunginlakimiehelle Jouko Aarniolle, jossa Aleksovski kirjoittaa näin:

En ole ilmoittanut julkisuudessa enkä lehdistössä, että olen rikoksesta epäiltynä. Eivätkä viranomaiset ole myöskään ilmoittaneet, että olen rikoksesta epäiltynä. En ole myöskään itse lukenut missään minun nimeni alta, että olisi joku rikosepäilynimike olemassa. Minua vastaan ei ole nostettu myöskään syytettä enkä ole saanut mitään rangaistusta.

Kotilinnasäätiön tontinsiirtokiistan esitutkinta on aloitettu tammikuussa 2018. Esitutkintapöytäkirjasta käy ilmi, että Aleksovskia on kuultu ensimmäisen kerran luottamusaseman väärinkäytöstä epäiltynä jo 18. tammikuuta.
"Harvoin Eurooppaan pääsee maksamatta mitään. Maksamalla suomalaisetkin lähtivät Amerikkaan."
Maahanmuuttoministeri Astrid Thors

Elemosina

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 606
 • Liked: 12248
 • old wave feminist
Vs: Median mokutoteemien eeppinen crash and burn-ketju
« Vastaus #83 : 15.03.2019, 19:22:42 »
Pienimuotoinen mokutoteemitapaus:

Vihervasemmistolaisten ihannoima monikulttuuri on tehnyt omien bisneksiensä eteen hienosti kulttuurienvälistä yhteistyötä.

Lainaus
Mies hautasi helsinkiläiseen metsään jättimäisen lastin amfetamiinia – huumeet vaihtoivat omistajaa parkkipaikalla

...Kovimmat tuomiot keräsivät Pajajn lisäksi majoittaja, Mike Dahina, 56 sekä huumeita levittäneet...
...
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006036857.html

Et ole kovin väärässä... Joku vassarien kuntavaaliehdokas kaveraa Dahinan kanssa jossain Kontulan lähiöpubissa:

https://www.hbl.fi/artikel/halla-arvings-varfor-rostar-ni-inte-2/
Lainaus
MIKE DAHINA Aiheesta löytyi 1 tulosta

Malmin raitti  ,  Helsinki

https://www.fonecta.fi/haku?what=Mike+Dahina&sort=RELEVANCE&mode=list&latitude=&longitude=&autosuggested=false

Lainaus
Reppureissaajat löysivät tiensä Helsinkiin
Omatoimimatkailija hakee yösijan perinteisen hotellin sijaan hostellista, paikallisen asunnosta tai nettitutun sohvalta. HS selvitti vaihtoehtoisten yösijojen hyvät ja huonot puolet..................

Lidia Vinnikova tutki perjantaina Helsingin karttaa Mike Dahinan kanssa. Vinnikova asuu mielellään hostellissa, koska siellä tapaa uusia ihmisiä................

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000002658814.html
Avoimilla rajoilla tuhottiin avoin yhteiskunta
EU-turistien CV http://hommaforum.org/index.php/topic,6906.msg1324730.html#msg1324730

l'uomo normale

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 315
 • Liked: 12941
 • Je suis. Sivistysporvari. Ihmisenä ja kuluttajana.
Vs: Median mokutoteemien eeppinen crash and burn-ketju
« Vastaus #84 : 15.03.2019, 19:25:38 »
Pienimuotoinen mokutoteemitapaus:

Miksi juuri Mike Dahina. Viettääkö hän niin paljon aikaa baareissa, joissa toimittajatkin käyvät?
And madness and despair are a force.
Socially distancing.
Riittävällä moraalilla.

MiljonääriPlayboy

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 846
 • Liked: 16660
Vs: Median mokutoteemien eeppinen crash and burn-ketju
« Vastaus #85 : 27.03.2019, 16:20:31 »
Seksirikollinen 13-vuotiaasta uhristaan: ”Näytti kokeneelta 24-vuotiaalta”

Lainaus
Oikeuden mukaan miehen on täytynyt kuitenkin ”pitää varteenotettavana mahdollisuutena” sitä, että tyttö oli alle 16 vuoden suojaikärajan. Se piti miehen ja tämän uhrin välistä ikäeroa huomattavana.

Pirkanmaan käräjäoikeus katsoi vuonna 1993 syntyneen Najiib Raimin syyllistyneen törkeään lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön.

Raimin katsottiin syylliseksi myös vajaat kaksi kuukautta aiemmin tapahtuneeseen raiskaukseen. Uhrina tuolloin oli kuitenkin täysi-ikäinen nainen, joka oli humalassa lähtenyt Raimin matkaan.
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/6db7f135-5d99-44c8-a660-7d1c692ca469

lieköhän kyseessä sama Najiib, joka jo toissakesänä pääsi aamulehdessä kommentoimaan Turun puukko-onnettomuuden jälkeisiä tunnelmia Tampereella:

Lainaus
Ystävykset Raimi Najiib, K**-A*** I******, M**** K****** ja I****** S****** ovat sunnuntai-iltana palaamassa kuppilasta. Miesten mielestä tunnelma julkisilla paikoilla ei ole muuttunut perjantain jälkeen. Najiib kertoo, että suomalaiset ovat yleensä todella mukavia, mutta joillain voi olla ennakkoluuloja.
https://www.aamulehti.fi/kotimaa/tamperelaiset-kertovat-tummat-piirteet-ja-ruskea-iho-saavat-tuntemattoman-kysymaan-minka-maalainen-oikeasti-olet-200339304

voi voi, mistähän mahtaa johtua...

Ehdottomasti ehdolla listalle.
PolPolle tiedoksi:
A) kaikki kirjoittamani on sarkasmia
B) Vous êtes des collaborateurs

Toni R Jyväskylästä

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 881
 • Liked: 6903
 • Minä olen kaapumies!
Vs: Median mokutoteemien eeppinen crash and burn-ketju
« Vastaus #86 : 27.03.2019, 20:39:50 »
^ Joku on lisännyt vanhaan uutiseen kommentin:

Lainaus
Pirkanmaan käräjäoikeus katsoi vuonna 1993 syntyneen Najiib Raimin syyllistyneen törkeään lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön.

Raimin katsottiin syylliseksi myös vajaat kaksi kuukautta aiemmin tapahtuneeseen raiskaukseen. Uhrina tuolloin oli kuitenkin täysi-ikäinen nainen, joka oli humalassa lähtenyt Raimin matkaan.

Rikokset tapahtuivat Tampereella vuoden 2017 kesällä.

Näin kertoo IL

 ;D

Elemosina

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 606
 • Liked: 12248
 • old wave feminist
Vs: Median mokutoteemien eeppinen crash and burn-ketju
« Vastaus #87 : 09.05.2019, 19:12:45 »
Eräs hommalainen(ei siis Pullervo, jolta kopsasin juttua) jakoi tästä juttua somessa. Eiköhän se hänelle passaa kun linkitän tähän ketjuun.
Aito mokutoteemi.
Etsin vielä IL:n jutun jossa tämä nimenomainen afgaani on ollut osana paikallista turvallisuuden tunnetta, paikallista vuorovaikutusta ja myönteisten asenteiden rakentamista kehittävää Trust-hanketta.

Lainaus käyttäjältä: IL
Oulun törkeimmästä vyyhdestä ensimmäinen tuomio: Mies saalisti 13-vuotiaan Whatsappista - raiskasi ja löi kasvoihin (9.5.2019)

Oulun käräjäoikeus on tuominnut Rahmani Gheibalin törkeistä seksuaalirikoksista.

Oulun käräjäoikeus on tuominnut vuonna 1998 syntyneen Rahmani Gheibalin neljän vuoden vankeuteen törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja törkeästä raiskauksesta.

Tuomittu löysi uhrinsa sosiaalisen median kautta ja piti tähän yhteyttä muun muassa Whatsappissa ja Instagramissa. Hän oli uhriin sukupuoliyhteydessä ja lisäksi löi tyttöä kasvoihin.

Tuomittu määrättiin korvaamaan alaikäiselle uhrille yhteensä 22 000 euroa.
Avoimilla rajoilla tuhottiin avoin yhteiskunta
EU-turistien CV http://hommaforum.org/index.php/topic,6906.msg1324730.html#msg1324730

Elemosina

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 606
 • Liked: 12248
 • old wave feminist
Vs: Median mokutoteemien eeppinen crash and burn-ketju
« Vastaus #88 : 09.05.2019, 19:17:30 »
PT-median puolelta löytyi juttua.^ En löytänyt Iltalehden alkuperäistä.
Siellä kuvakaappauksia aiemmasta herttaisesta jutusta, jossa Rahmania on haastateltu.

Lainaus
Toinenkin Oulun raiskaajista oli turvapaikkamaskotti – mukana erityisessä kotouttamisohjelmassa

Toinenkin Oulun kahdeksasta vangitusta on paljastunut turvapaikkamaskotiksi. Afganistanilaista 1998 syntynyttä Rahmani Gheibalia haastateltiin mm Iltalehteen toukokuussa 2016, jolloin miekkonen valitteli ennakkoluulojen hidastaneen suhteiden luomista suomalaisiin.
...
https://pt-media.org/2018/12/12/toinenkin-oulun-raiskaajista-oli-turvapaikkamaskotti-mukana-erityisessa-kotouttamisohjelmassa/comment-page-1/
EDIT: PT-median jutussa linkki Iltalehden alkuperäiseen uutiseen. Lisätty pätkä tekstiä ja se linkki.

Lainaus
Turvapaikanhakijat Oulussa: Ennakkoluulot hidastaneet hyvien suhteiden luomista

Afganistanilainen Rahmani Gheibail puhuu melko sujuvaa suomea, vaikka takana on vain neljä kuukautta elämää vastaanottokeskuksessa Oulussa. Automekaanikoksi aikova Rahmani kehuu suomalaisia oikein mukaviksi ihmisiksi.

- Suomalaiset ovat olleet ihania. Tykkään puhua suomen kieltä kaikkien kanssa. Mitä enemmän puhun heidän kanssaan, sitä enemmän tiedämme toisistamme ja elämä helpottuu, hän arvelee.

Rahmani saapui Suomeen viisi kuukautta sitten. Hän asuu SPR:n Oulun piirin Vallinkorvan vastaanottokeskuksessa, joka on mukana oikeusministeriön väestösuhteita edistävässä pilottihankkeessa.

Trust-hankkeessa kehitetään erilaisia malleja lisätä paikallista vuorovaikutusta, vahvistaa turvallisuuden tunnetta, edistää osallisuutta ja rakentaa myönteisiä asenteita.

Pilottivastaanottokeskukset sijaitsevat Huittisissa, Lieksassa, Nurmijärvellä, Oulussa, Raaseporissa, Tampereella ja Torniossa.
...
https://www.iltalehti.fi/uutiset/a/2016051721581900?fbclid=IwAR0rD_0Ai6wM6N8tGEh9gyd3Hpm9eWsl85yIB3mqLHNHaSW6SE-uHjupZWU

« Viimeksi muokattu: 09.05.2019, 19:26:26 kirjoittanut Elemosina »
Avoimilla rajoilla tuhottiin avoin yhteiskunta
EU-turistien CV http://hommaforum.org/index.php/topic,6906.msg1324730.html#msg1324730

Peltipaita

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 342
 • Liked: 11406
 • Politiikan tutkija ja taidekriitikko
Vs: Median mokutoteemien eeppinen crash and burn-ketju
« Vastaus #89 : 09.05.2019, 19:45:33 »
Lainaus
Rahmani saapui Suomeen viisi kuukautta sitten. Hän asuu SPR:n Oulun piirin Vallinkorvan vastaanottokeskuksessa, joka on mukana oikeusministeriön väestösuhteita edistävässä pilottihankkeessa.

Trust-hankkeessa kehitetään erilaisia malleja lisätä paikallista vuorovaikutusta, vahvistaa turvallisuuden tunnetta, edistää osallisuutta ja rakentaa myönteisiä asenteita.
Pilottihanke taisi onnistua. Ehkä myönteisiä asenteita on saatu luotua niin paljon että tämäkin tapaus pääsi mahdollistumaan.  Että oikein oikeusministeriön voimin. Sata facepalmia tähän.
"Kumiluodit ovat hyväksyttävyyden rajoilla"  sanoi Matti Vanhanen, kun Kataloniassa haluttiin saada mielipide selville äänestämällä.