Kirjoittaja Aihe: Median mokutoteemien eeppinen crash and burn-ketju  (Luettu 11969 kertaa)

Shemeikka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 305
 • Liked: 6702
 • Oulu- Uleåborg
Vs: Median mokutoteemien eeppinen crash and burn-ketju
« Vastaus #60 : 11.10.2018, 15:30:21 »
Jostain on tarttunut korvaani tieto, että mallin ei pidä olla "kaunis" vaan persoonallisen näköinen.

Adut on persoonallisen näköinen mutta ei siinä mielessä kaunis tai hyvännäköinen että pojat portilla odottelisivat. No, ehkä rotutietoiset mustat pojat.
Vain kuolleet kalat kulkevat virran mukana.

"Ajattele itse, tai muut päättävät puolestasi." Aku-Kimmo Ripatti

(Oulu PS) http://asfalttikukka.blogspot.fi/
Nude but not naked.

Shemeikka- mamukurssin käynyt suomalainen

Somehow, Satan got behind me

MiljonääriPlayboy

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 751
 • Liked: 8067
Vs: Median mokutoteemien eeppinen crash and burn-ketju
« Vastaus #61 : 18.10.2018, 21:45:15 »

Mies tuomittiin lapsen hyväksikäytöstä vankeuteen – Uusimaa: Karkotusta Irakiin vastusti yli 2 000 suomalaista

Itä-Uudenmaan käräjäoikeus on langettanut Irakista lähtöisin olevalle miehelle yli kahden vuoden vankeusrangaistuksen lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Asiasta kertoo sanomalehti Uusimaa.

Akram nautti runsaasta julkisuudesta eri medioissa syksyllä 2016, jolloin häntä uhkasi maastakarkotus. Maahanmuuttovirasto perusteli karkotusta miehen rikostaustalla. Yrittäjän ja perheenisän puolesta kerättiin yli 2 000 nimeä adressiin, jossa vaadittiin, että hän saisi jäädä Suomeen.

Käräjäoikeuden mukaan Akram on syyllistynyt lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön vuosina 2009–15. Uhri on ollut noina vuosina 8–14-vuotias.

https://www.lansivayla.fi/artikkeli/713165-mies-tuomittiin-lapsen-hyvaksikaytosta-vankeuteen-uusimaa-karkotusta-irakiin

*SNIP*

https://www.adressit.com/allekirjoitukset/antakaa_isani_jaada_suomeen/

http://www.loviisansanomat.net/lue.php?id=8773

https://paavotajukangas.com/2016/11/15/mita-loviisalaisen-pizzayrittajan-taustalta-oikein-loytyikaan/

Pääseekö muun muassa lapsen hyväksikäytöstä tuomittu Rikaan Jameel Akram 2269:n äänen adressilla JA nyyhkylehtijutuilla (ilmeisesti useita?) listalle? Ehdotan, että pääsee. Oikein klassinen toteemikultamunan kuoriutuminen kyseessä IMHO.

e:typo
« Viimeksi muokattu: 18.10.2018, 22:32:33 kirjoittanut MiljonääriPlayboy »
PolPolle tiedoksi:
A) kaikki kirjoittamani on sarkasmia
B) Vous êtes des collaborateurs

Tommi Korhonen

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 880
 • Liked: 1115
 • Artist formerly known as 'Joonatan'
Vs: Median mokutoteemien eeppinen crash and burn-ketju
« Vastaus #62 : 19.10.2018, 01:57:48 »
Miksi Persut eivät käytä tätä ketjua vaalimateriaalinaan?
Olisihan se niukasti törkykampanja, mutta mitä muuta nuo (tämän ketjun) haittamaahanmuuttajat ovat?

Kyllä tällaisille jutuille pitäisi olla näkyvyyttä.
... Ja noita karkotuksen vastustajia pitäisi haastatella. Televisiossa. Miten meni, niinkuin omasta mielestä.
Kerrassaan toivoton tilanne. Kaikki muut eduskuntapuolueet kannattavat suomalaisvastaista politiikkaa. Perussuomalaiset ovat ohjelmatasolla hyvä, mutta sillä on lampaan rohkeus.

Titus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 413
 • Liked: 4942
Vs: Median mokutoteemien eeppinen crash and burn-ketju
« Vastaus #63 : 24.10.2018, 11:46:25 »
Mitens tämä Viivi Pumppasen (joku missi?) ex Pezhman Ahmad joka ratsasti julkisuuten mokuhunksina:

Eli esiintyi "liikemiehenä" jota toki ahkerasti hehkutettiin, todellisuus taisi olle enempi tapatalousrikollinen.

Pezhman Ahmadi jälleen käräjille - Syyttäjä: ”Otti yhtiöstä itselleen yli 60 000 euroa”

Ex-missi Viivi Pumpasen ex-miehenä ja värikkäänä talousrikollisena tunnettu kohuliikemies Pezhman Ahmadi on jälleen syytettynä. Hänen omaisuuttaan on määrätty vakuustakavarikkoon yli 40000 euron arvosta.

Liiikemies Pezhman Ahmadia vastaan Helsingin käräjäoikeudessa nostettu syyte koskee törkeää velallisen epärehellisyyttä. Syyttäjän mukaan Ahmadi on helsinkiläisen monialayrityksen toiminnasta tosiasiallisesti vastaavina henkilöinä ottanut yhtiöstä rahaa itselleen yli 60 000 euroa. Syytteen mukaan rikos on tapahtunut vuosien 2013-2014 välisenä aikana, jolloin Ahmad oli myös jättänyt tilittämättä yhtiölle käyttöomaisuudesta saadun liki 5000 euron myyntitulon. Syyttäjä katsoo, että Ahmadi oli rikollisella toiminnallaan saattanut yhtiön maksukyvyttömään tilaan. Jutun pääkäsittely alkaa helmikuussa Helsingin käräjäoikeudessa.

Pezhman Ahmadin tuorein talousrikostuomio on viime kesäkuulta, jolloin Vantaan käräjäoikeus tuomitsi hänet vuoden ja kahden kuukauden mittaiseen ehdolliseen vankeusrangaistukseen muun muassa törkeästä velallisen epärehellisyydestä. Ahmadi on valittanut tuomiosta hovioikeuteen.

https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/770a30fb-6773-4f48-9707-d41ec0b3774d_vd.shtml

Tell me something, it's still "We the people," right ?

ismolento

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 375
 • Liked: 3501
Vs: Median mokutoteemien eeppinen crash and burn-ketju
« Vastaus #64 : 24.10.2018, 12:00:05 »
Nyt täytyy antaa erityismaininta loistavasta nimestä ketjulle ;D

Paitsi hyvä nimi, ketju on erittäin hyvä olemassa muistinvirkistäjänä ja tiedonjakajana. Mediahan näistä vaikenee heti kun aiempi hypetys alkaa hävettää.

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 30 454
 • Liked: 18126
Vs: Median mokutoteemien eeppinen crash and burn-ketju
« Vastaus #65 : 24.10.2018, 12:45:06 »
Oululainen Isis-kannattaja, saudien rahoittama demaripoliitikko Abdul Mannan sopisi ketjuun?

Mus­li­mi­po­lii­ti­kot yllättivät puolueet

https://www.kaleva.fi/mielipide/paakirjoitukset/muslimipoliitikot-yllattivat-puolueet/628209/

Lainaus
Oulussa SDP:n varavaltuutettuna toimii imaami Abdul Mannan. Hän kertoi Ylen haastattelussa, ettei islam hyväksy homoseksuaalisuutta ja että naisten ja miesten velvollisuuksissa on eroa.

Irakissa tapetun bangladeshiläisen ISIS-taistelijan Taz Rahmanin appi on oululainen imaami

https://www.kansalainen.fi/irakissa-tapetun-bangladeshilaisen-isis-taistelijan-taz-rahmanin-appi-oululainen-imaami/

Lainaus
Dhakan Mohammadpurista lähtöisin olevan Rahmanin appi on Abdul Mannan. Mannan johtaa islamilaista yhteisöä Oulussa, ja on ollut vuonna 2012 kunnallisvaaleissa SDP:n ehdokkaana päästen SDP:n varavaltuutetuksi.

Mannanin mukaan ”todellisen islamin” levittäminen mukaan lukien sharia-laki on tärkeää. Hänen suhtautumisensa sosialidemokraateille tärkeään vapaamielisyyteen moraalikysymyksissä on myös ristiriitainen ja noudattelee islamistista extremismiä, sillä Mannan on tuominnut homoseksuaalisuuden ja sukupuolten välisen yhdenvertaisuuden uskonsa vastaisena.

Oululainen imaami löytää terrori-iskusta ilonaiheen

http://turusenpyssy.blogspot.com/2011/10/oululainen-imaami-loytaa-terrori.html

Lainaus
17.9.2011 08:23 
"Olen moderni työssäkäyvä mies", julistaa Pohjois-Suomen islamilaisen yhdyskunnan imaami Abdul Mannan sanomalehti Kalevan haastattelussa. Kalevan viimeisin artikkeli Ouluun rantautuneesta islamista on tuttuun tapaan myötäsukainen ja kritiikitön. Todellisuudessa Mannan on fundamentalisti.
 
Esimerkiksi oululaisen 65 Degrees North -lehden kolmen vuoden takainen englanninkielinen juttu Friday Prayers at Oulu’s Mosque tietää Mannanista ja hänen seurakunnastaan paremmin. Toimittaja Edward Dutton ei maalaa Mannanista tai muiden maahanmuuttajien mukanaan tuomasta islamista omaa kaunokuvaansa, vaan antaa imaamin itsensä ja hänen seurakuntansa puhua omalla äänellään. Dutton vierailee Oulun moskeijassa, kuuntelee sen muslimijohtajan saarnan ja haastattelee lopuksi oululaisia muslimeja.
 
Käännän muutaman avainkohdan Duttonin ansiokkaasta jutusta tähän suomeksi:
Abdul  uskoo Koraanin sanan olevan kirjaimellisesti totta ja väittää, että se on "tiedettä" ja ettei sitä siksi tarvitse päivittää vastaamaan nykyajan maailman käsityksiä. "Se on jo päivitetty". Koraani on kiistämätön totuus ja (saarnassaan seurakunnalleen) Abdul saarnasi, että mikäli seuraat Allahia hänen profeettansa Muhammedin esimerkin mukaisesti, kuten se on Koraaniin ja Sunniin kirjoitettu, olet "todellinen muslimi" ja pääset tuomiopäivänä Paratiisiin. Jos et ole (todellinen muslimi), joudut Helvettiin, joskin asia riippuu lopulta Allahista, sillä vain hän voi tietää kuka on "todellinen muslimi" ja kuka ei ole. Tämä oli hänen saarnansa perusviesti.

Somalialainen 30-vuotias biolalan opiskelija, joka on ollut Suomessa vuodesta 1992, väittää että  "länsimaat ovat julistaneet sodan islamille. (Lännen) median propagandassa väitetään, että on olemassa "maltillisia muslimeita" ja "äärimuslimeita". Hän painotti, että he (Mannanin seurakunta) olivat "maltillisia muslimeita", kun taas he, jotka Länsi näkee "maltillisina", ovat oikeammin länsimaistuneita ja siksi "muita kuin oikeita muslimeja" (...) Monet yhtyivät lausuntoon, että Muhammed-pilakuvat olivat "tahallinen provokaatio", jollaiseen ryhtyminen pitäisi olla "rikos".
 
(Imaami Abdul Mannanin) kanta syyskuun 11. päivän terrori-iskuihin on hyvin myönteinen. "Välitän tässä kiitokseni herra Bushille hänen propagandastaan", Abdul nauraa. "Ihmiset ovat olleet enemmän kiinnostuneita. Aiemmin oli helppoa löytää Koraani kirjastosta, mutta nyt se on mahdotonta, koska ihmiset ovat niin kiinnostuneita!"

Hän (Abdul Mannan) korostaa, että Koraanin sana "on Jumalalta", ja siksi Koraanin islamilaisiin lakeihin perustuva tapa on ainoa hyväksyttävä tapa johtaa maata. "Todellinen islam on ainoa tie", hän sanoo. Tähän sisältyy "todellisen islamin" levittämistä ja sharia-lain käyttöön ottamista "muslimimaissa". (...) "Varkaiden käsien leikkaaminen irti on osa sharia-lakia. Sharia on suoraan Jumalalta ja minusta Jumala tietää millainen laki on ihmisille paras laki."
Hän (Abdul Mannan) kertoi myös, että Saudi-Arabiassa, jossa jyrkkä wahabistinen Islam sharioineen on käytössä, on "matalat rikostilastot siksi, että ihmiset pelkäävät sekä Jumalaa että lakia".

Hän (Abdul Mannan) piti Suomea erilaisena kuin kotimaataan (Bangladesh), koska hänen maassaan ollaan enemmän perhekeskeisiä ja uskonnollisempia.
 (Tässä klikissä aiempi bloggaukseni bangladeshiläisestä shariasta ja sukurakkaudesta)

Hän väittää, ettei islam syrji naisia lainkaan, koska (islamilaisilla naisillakin) on kunniansa ja arvovaltaa. Hän ei ymmärtänyt kohua hijabin (islamilaisen kaavun) käytöstä Hollannin kaltaisissa maissa, "koska siinä ei ole mitään uutta - peittäväthän länsimaiset nunnatkin itsensä".

 Islaminopettaja Abdul Mannan keräsi SDP:n ehdokkaana viime kuntavaaleissa (v. 2008) Oulussa 76 ääntä. Häntä ei valittu valtuustoon.
 
Saamieni tietojen mukaan Pohjois-Suomen islamilainen yhdyskunta ja sen Oulun moskeija on saanut ainakin perustamiseensa suoraa rahallista tukea Saudi-Arabialaisilta "lähetystyöjärjestöiltä". 
 
Samaisen Edward Duttonin Siirtolaisuusinstituutille laatima raportti yhdistää imaami Abdul Mannanin radikaaliin islamiin (pdf, s. 29). Ennen Ouluun muuttamistaan Mannan vaikutti etenkin Lontoossa aktiivisessa Islamic Forum of Europe -järjestössä. Kyseinen radikaalijärjestö on saanut voimakkaasti vaikutteita muun muassa modernin islamilaisen terrorismin syntyyn vaikuttaneilta uskonoppineilta ja lännenvihaajilta Sayed Qutbilta ja Abul Ala Mawdudilta.   
 
Oulun moskeijan kansainvälinen nimi on Yusuf Al-naghi Mosque. Toimittajana minulla heräsi kiinnostus kuka on tuo mystinen Yusuf, joka on saanut oman nimikkomoskeijan kaukaisesta Oulusta. Löysin saudiarabialaisen Mohammed Yousuf Al-Naghi -nimisen (nimen kirjoitusasu vaihtelee hieman sivustosta riippuen) äveriään liikemiehen ja autokauppiaan, joka useilla amerikkalaisilla uutis- ja nettisivustoilla mainitaan yhtenä epäiltynä Irakin al-Qaidan toiminnan rahoittajana. Sama mies? Koska en saa palkkaa tästä, jätän tarkemman googlaamisen Supolle.
 
Joka tapauksessa imaami Abdul Mannan on epäilemättä aito ja oikea muslimi. Hänellä on pyhä tehtävä. Ainakaan hänen seurakuntansa ei kasvata Suomen tataarien kaltaisia uskonnollisesti velttoja ja länsimaistuneita tapamuslimeja. Nähtäväksi jää kuinka suuri rikkaus ja voimavara Oulun moskeija kotikaupungilleen tulee olemaan.
« Viimeksi muokattu: 24.10.2018, 12:50:52 kirjoittanut Emo »

Lepakko

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 613
 • Liked: 322
Vs: Median mokutoteemien eeppinen crash and burn-ketju
« Vastaus #66 : 24.10.2018, 15:05:47 »
Mitens tämä Viivi Pumppasen (joku missi?) ex Pezhman Ahmad joka ratsasti julkisuuten mokuhunksina:

Eli esiintyi "liikemiehenä" jota toki ahkerasti hehkutettiin, todellisuus taisi olle enempi tapatalousrikollinen.


Mikäli oikein muistan, niin Pezhmanin liiketoimiin kuului takavuosina mm. velaksi ostamansa Bemarin polttaminen jossain Kauniaisten laskettelurinteen maastossa vakuutusrahojen toivossa. Tietysti tämäkin liiketoimi meni pieleen.

PS. Viivi on hottis!
- Suomalaiset tulevat nielemään sen. Jos eivät, työnnetään se heille peräpuikolla.

valtakunnanpärkhele

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 526
 • Liked: 4163
Vs: Median mokutoteemien eeppinen crash and burn-ketju
« Vastaus #67 : 24.10.2018, 17:35:05 »
Mitens tämä Viivi Pumppasen (joku missi?) ex Pezhman Ahmad joka ratsasti julkisuuten mokuhunksina:

Eli esiintyi "liikemiehenä" jota toki ahkerasti hehkutettiin, todellisuus taisi olle enempi tapatalousrikollinen.


Mikäli oikein muistan, niin Pezhmanin liiketoimiin kuului takavuosina mm. velaksi ostamansa Bemarin polttaminen jossain Kauniaisten laskettelurinteen maastossa vakuutusrahojen toivossa. Tietysti tämäkin liiketoimi meni pieleen.

PS. Viivi on hottis!

https://www.mtv.fi/viihde/muut/artikkeli/pezhman-ahmadille-vankeustuomio-torkeasta-petoksesta/2973048#gs.JxPUPdg
JH-a: On vaikea keksiä maailmankaikkeudesta alhaisempaa matelijaa kuin pohjoismainen sosiaalidemokraatti.

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 30 454
 • Liked: 18126
Vs: Median mokutoteemien eeppinen crash and burn-ketju
« Vastaus #68 : 25.10.2018, 12:36:16 »
Mitens tämä Viivi Pumppasen (joku missi?) ex Pezhman Ahmad joka ratsasti julkisuuten mokuhunksina:Eli esiintyi "liikemiehenä" jota toki ahkerasti hehkutettiin, todellisuus taisi olle enempi tapatalousrikollinen.
Mikäli oikein muistan, niin Pezhmanin liiketoimiin kuului takavuosina mm. velaksi ostamansa Bemarin polttaminen jossain Kauniaisten laskettelurinteen maastossa vakuutusrahojen toivossa. Tietysti tämäkin liiketoimi meni pieleen.
https://www.mtv.fi/viihde/muut/artikkeli/pezhman-ahmadille-vankeustuomio-torkeasta-petoksesta/2973048#gs.JxPUPdg

Valtakunnanpärkheleen laittama linkki johtaa uutiseen vuodelta 2011, mutta nyt on Petzmanista uuttakin uutista liikenteessä:


Pezhman Ahmadi jälleen käräjille - Syyttäjä: ”Otti yhtiöstä itselleen yli 60 000 euroa”


https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/770a30fb-6773-4f48-9707-d41ec0b3774d_vd.shtml

Lainaus
Ex-missi Viivi Pumpasen ex-miehenä ja värikkäänä talousrikollisena tunnettu kohuliikemies Pezhman Ahmadi on jälleen syytettynä. Hänen omaisuuttaan on määrätty vakuustakavarikkoon yli 40000 euron arvosta.

VÄRIKÄS TALOUSRIKOLLINEN, VAU!!!  Väreistä sitä jaksetaan riemua repiä, milloin ruskea tai musta tai sateenkaaren värit - vain valkoinen on kirosana. Mutta onko musta väri enempää kuin valkoinenkaan?
Toisaalta, valkoisen on pakko olla väri, koska titaanidioksidi E171 on valkoinen VÄRIaine

https://www.terve.fi/artikkelit/hengitetyn-titaanidioksidin-epaillaan-aiheuttavan-syopaa-suomessakin-tuttu-elintarvikevari

Mutta takaisin asiaan, eli Petsmaniin ...

Lainaus
Liiikemies Pezhman Ahmadia vastaan Helsingin käräjäoikeudessa nostettu syyte koskee törkeää velallisen epärehellisyyttä. Syytteen mukaan Ahmadi on erään toisen henkilön kanssa helsinkiläisen monialayrityksen toiminnasta tosiasiallisesti vastaavana henkilönä ottanut yhtiöstä rahaa itselleen yli 60 000 euroa.

Vyyhdissä on syytettynä kaikkiaan kolme henkilöä. Rikos on tapahtunut vuosien 2013-2014 välisenä aikana, jolloin Ahmad oli myös jättänyt tilittämättä yhtiölle käyttöomaisuudesta saadun liki 5000 euron myyntitulon.

Syyttäjä katsoo, että Ahmadi oli rikollisella toiminnallaan saattanut yhtiön maksukyvyttömään tilaan. Jutun pääkäsittely alkaa helmikuussa Helsingin käräjäoikeudessa.

– En ole ollut osakkaana enkä vastuuhenkilönä yhtiössä. On aika katastrofi, jos jokaista työntekijää pitää epäillä, jos firmaa epäillään väärinkäytöksestä, Pezhman Ahmadi sanoo Iltalehdelle.

Helsingin hovioikeus puolestaan hylkäsi keskiviikkona Pezhman Ahmadin valituksen, jossa tämä vaati vakuustakavarikon hylkäämistä. Valituksessaan hän oli kiistänyt syyllistyneensä rikokseen ja väittänyt olleensa ainoastaan kyseisen yrityksen työntekijä.

Pezhman Ahmadin tuorein talousrikostuomio on viime kesäkuulta, jolloin Vantaan käräjäoikeus tuomitsi hänet vuoden ja kahden kuukauden mittaiseen ehdolliseen vankeusrangaistukseen muun muassa törkeästä velallisen epärehellisyydestä. Ahmadi on valittanut tuomiosta hovioikeuteen.

Hieno mies. Erittäin sopiva miesystäväksi kelle tahansa vähäjärkiselle matupatjalle.


Totti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 958
 • Liked: 9557
Vs: Median mokutoteemien eeppinen crash and burn-ketju
« Vastaus #69 : 25.10.2018, 13:14:39 »
Jostain on tarttunut korvaani tieto, että mallin ei pidä olla "kaunis" vaan persoonallisen näköinen.

Adut on persoonallisen näköinen mutta ei siinä mielessä kaunis tai hyvännäköinen että pojat portilla odottelisivat. No, ehkä rotutietoiset mustat pojat.

Adut on babyface, itse asiassa poikkeuksellisen vauvakasvoinen aikuiseksi naiseksi. Tämän perusteella hänet kauniiksi väittävien mielenjuoksu viittaa mielestäni lähes pedofiilisiin taipumuksiin.

Itse ketjusta voin vain todeta sen tarpeellisuuden. Mediahan on jo pitkään kaupannut monikulttuurisuutta kansalle erinäisillä sankaritarinoilla, jolla halutaan osoittaa maahanmuuttajien olevan menestyjiä.

Lähes aina jutut ovat vahvasti liioiteltu; mamun tekemänä varsin arkinen asia muuttuu suoranaiseksi ihmeeksi, jota meidän kaikkien pitäisi ihailla. Tällainen raportointi on mielestäni lähinnä lapsellista mamujen idolisointia.

Itse olen huomannut, että lähes 100% mamujen sankaritarnoista päätyvät jonkinlaiseen skandaaliin. On aika pomminvarma, että vuoden pari sisällä maan pelastajaksi nostettu mamu on käräjillä selittelemässä sotkujaan.

Tässä mielessä media toki tekee ihan hyvää työtä romuttaessaan oman maineensa uskottavana uutislähteenä ja paljastaessaan monikulttuurisuuden kaksinaamaisuuden ja valheellisen pohjan.

Ketjuun riittänee siis materiaalia tulevaisuudessakin.
"Where have all the good men gone and where are all the gods? Where's the streetwise Hercules to fight the rising odds?"

- Bonnie Tyler

Ugle Byggle

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 403
 • Liked: 7
 • ei enää penan naapuri
Vs: Median mokutoteemien eeppinen crash and burn-ketju
« Vastaus #70 : 31.10.2018, 18:18:03 »
Onkos tämä tamperelainen jo mainittuna ketjussa: Atanas Aleksovski? Jugoslavian pakolaisia. Kova luu Tampereen SDP:ssä ja nyt monenmoista juksausta ilmassa.

https://yle.fi/uutiset/3-10485597?origin=rss
"Harvoin Eurooppaan pääsee maksamatta mitään. Maksamalla suomalaisetkin lähtivät Amerikkaan."
Maahanmuuttoministeri Astrid Thors

Jaska Pankkaaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 007
 • Liked: 6187
 • Finlayson, Fazer ja nyt myös Firas
Vs: Median mokutoteemien eeppinen crash and burn-ketju
« Vastaus #71 : 19.11.2018, 12:36:34 »
Lainaus
Shuaib Mehryar pakeni 14-vuotiaana Af­ga­nis­ta­nis­ta Ouluun – nyt hän puhuu sujuvaa suomea, on nyrkkeilyn Suomen mestari ja haaveilee lä­hi­hoi­ta­jao­pin­nois­ta

Tämä voi olla tietty aitokin tapaus mutta ehkä se ura siitä kääntyy mollivoittoiseksi kun vastustajilla alkaa olemaan ikää tarpeeksi ja sitten tapahtuu jotain toosi ikävää, ullattavasti.

Toivottavasti olen väärässä!  :flowerhat:
Those who make peaceful revolution impossible, make violent revolution inevitable. J.F Kennedy

HDRisto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 657
 • Liked: 1733
Vs: Median mokutoteemien eeppinen crash and burn-ketju
« Vastaus #72 : 19.11.2018, 15:58:40 »
^"haaveilee lä­hi­hoi­ta­jao­pin­nois­ta".
Mitäpä niissä nyt on haaveilemista, TE-keskus (taimikäsenyton) laittaa sinne vaikka väkisin. Kunhan peruskoulu edes on jotenkin saatu läpi hyväksytysti.
Lähihoitajakoulutus on vain puoli astetta parempi kuin "kuntouttava työtoiminta*" kun kylillä kyselee ja (täälläkin jossain on ketju aiheesta) mediaa seuraa.

* jossain, olikohan hauskoissa kuvissa, oli kuuluisan Puolassa sijaitsevan portin teksti vaihdettu.

valtakunnanpärkhele

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 526
 • Liked: 4163
Vs: Median mokutoteemien eeppinen crash and burn-ketju
« Vastaus #73 : 19.11.2018, 17:18:40 »
Olen laittanut merkille, että usein matutoteemeista  kertovat jutut ovat  lähes aina jostain ihme systä kirjoitettu konditionaalissa (jos ja jos), ja monesti toteemit haaveilevat, uneksivat tai toivovat. Myöskin aikovat ja jopa meinaavat, jos tähtien asento on sopiva. Joku jopa yrittää.  Siitä on pitkämatka mihinkään oikeasti tuottavaan edes lähihoitajaksi, mikä on nykyään sellainen kaatopaikkatutkinto, mihin matut ja ongelmanuoret dumpataan.

« Viimeksi muokattu: 19.11.2018, 17:36:50 kirjoittanut valtakunnanpärkhele »
JH-a: On vaikea keksiä maailmankaikkeudesta alhaisempaa matelijaa kuin pohjoismainen sosiaalidemokraatti.

intolerantikko

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 4
 • Liked: 45
Vs: Median mokutoteemien eeppinen crash and burn-ketju
« Vastaus #74 : 03.12.2018, 22:42:41 »
Delman Bostangi
Ei ehkä meriittejä päälistalle, mutta nostetaan esiin koska SPR.

Ensin saadaan tunnustusta ihmisten välisten ennakkoluulojen vähentämisestä: https://www.punainenristi.fi/uutiset/20150320/ennakkoluuloton-edellakavija-tunnustuksia-yhdenvertaisuutta-edistaneille
Sitten pari vuotta myöhemmin pistetään pysäköinninvalvojaa nekkuun: https://uutisiahauskastijakiinnostavasti.wordpress.com/2018/07/06/mallioppilaan-pinnistys-ennakkoluulottomasti-virkamiesta-turpiin-ja-potkitaan-viela-maassa/

..."Ennakkoluuloton edelläkävijä". Niinpä.

Tagit: crash burn mokutoteemi