HOMMAN POLIITTINEN SIIPI > Perussuomalaiset

2017-12-16 Teuvo Hakkarainen, sahuri Viitasaarelta

<< < (2/402) > >>

Alaric:
@Kaapumies, laita avausviestiin myös linkki.

Jos kyseessä on Facebook-kirjoitus, suoran linkin FB-viestiin saa kopioitua vasemman yläreunan aikaleimasta siitä henkilön nimen alta.

Kari Kinnunen:

--- Lainaus käyttäjältä: Kaapumies - 16.12.2017, 10:09:49 ---Persujen kannalta olisi hyvä päästä tästä sahurista eroon, kun on alusta asti ollut pelkkä imagohaitta.

--- Lainaus päättyy ---

Hehe, mikäs juppipoju se siellä pikkulilli pystyssä päsmäröi. Teuvo Hakkarainen on sellainen "imgohaitta" joka saattaa tuoda persuille ihan toisenkin äänen.

Pikkujouluissa sattuu ja tapahtuu. Siellä lienee hieman herkemmin triggeröityvää tättähäärää ja hipsteriä kuin vaikka Teukan Sahan pileissä.

Sinänsä edustaja Hakkarainen teki kyllä virheen, itseasiassa virhe oli jo mennä moisiin pipa tiukalla kemuihin.

Emo:

--- Lainaus käyttäjältä: Kaapumies - 16.12.2017, 10:09:49 ---Persujen kannalta olisi hyvä päästä tästä sahurista eroon, kun on alusta asti ollut pelkkä imagohaitta.

--- Lainaus päättyy ---

Sahuri on ollut järkähtämättömimmin maahanmuuttokriittinen persu koko ajan, ilman ensimmäistäkään hairahdusta suvaitsevaisuuteen päin. Jämäkämpi kriitikko kuin mitä itse J H-a, eli kyllähän sahurista tietysti pitää eroon päästä kun sahuri ei pokkuroi ketään eikä mitään.
Hyvä mies. Olen aina tykännyt ja kunnioittanut sahurin suoruutta ja rohkeutta.

Tuomas3:
Joissakin yksinkertaisissa suvatsevaisten piireissä on keksitty joitain "huonosti integroituu" ja vertauksia "entä, jos olisi matu" yms. Eivät näe lainkaan, mitä eroa on raiskauksilla ja lapsien ahdistelulla verrattuna suomalaiseen härskiin pikkujouluperinteeseen, jota tosin jakkukanojen partyt eivät edusta. Haittamamuilla ja Teukalla on myös se ero, että haittamamut vain paskovat ja syövät yhteisestä kuormasta, jota Teuvo täyttää hiki hatussa.

Hakkapeliitta:
Miksi kaikille tuli heti mieleen seksuaalinen ahdistelu? Onhan sahuri voinut tempaista jotain turpaankin.  ;D

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta